URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
03 Decembrie 2013, 11:51

Crimă pe Transilvaniei: un interlop a murit înjunghiat cu 15 lovituri de cuţit, ucigaşul îşi cere scuze pe Facebook!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

O răfuială între doi orădeni s-a încheiat tragic, luni seară. Potrivit unor surse din anchetă, incidentul s-a petrecut pe strada Transilvaniei în jurul orei 22 şi a fost provocat de victimă, Mihai Dumbrovan (foto dreapta), 36 de ani, un cunoscut interlop orădean.

Spargere fatală

Dumbrovan a oprit lângă un Mercedes parcat pe stradă şi i-a spart geamul portierei din dreapta faţă, după care a fugit spre strada Posada. În maşină se afla proprietarul, Raul Zetocha (foto stânga), un tânăr de 24 de ani, împreună cu prietena sa. Zetocha a sărit imediat din maşină şi a pornit în fugă în urmărirea individului, reuşind să-l ajungă chiar la intersecţia celor două străzi.

"Aici a avut loc o altercaţie între cei doi, iar tânărul l-a înjunghiat pe Dumbrovan cu mai multe lovituri de cuţit", a explicat sursa BIHOREANULUI.

După incident, atât Zetocha cât şi prietena sa au fugit, abandonând maşina şi victima plină de sânge. Dumbrovan a reuşit să ajungă până acasă, unde a cerut ajutorul unei vecine, care a sunat la SMURD. Bărbatul a fost transportat la spital şi operat în aceeaşi seară, însă medicii nu l-au mai putut salva. Avea aproximativ 15 lovituri de cuţit pe tot corpul, iar unele i-au atins organe vitale.

Crimă explicată pe Facebook

declaratie zetocha.jpgTot la spital a ajuns şi agresorul său, Raul Zetocha, cu tăieturi la mână. După ce a primit îngrijiri medicale, a fost lăsat să plece.

Tânărul a încercat să-şi explice gestul postând mesaje pe contul său de Facebook, în care susţine că victima sa a fost mascată şi l-a atacat după ce ar fi încercat să-i spargă maşina. "Eram în Rogerius, mi-a spart unu maşina, am fugit, l-am prins şi....", a postat tânărul chiar de la spital.

Ulterior, Zetocha a mai postat că regretă cele întâmplate. "Poate unii dintre voi aţi auzit ce s-a întâmplat azi. Nu ştiu cum să găsesc a explica în cuvinte tragedia asta ce mi se întâmplă. Nu puteţi şti cum mă simt trăind de acum înainte cu chinul ăsta. Mulţi mă judecaţi acum, vă doriţi răzbunare. Pentru??? Pentru faptul că nu am fost eu cel care a căzut?? Ca oricare altul, mi-am apărat viaţa mea, rănile suferite sunt nimic faţă de ceea ce simt eu în suflet... REGRET nespus cele întamplate, nu pot să realizez cum mi s-a putut întampla aşa o tragedie", a scris Zetocha.

Tânărul a spus că nu ştie ce voia victima de la el, de ce l-a atacat, deoarece nu l-a recunoscut, el fiind mascat. Asta cu toate că cei doi se cunoşteau. "Cu ce i-am greşit vreodată? Avea faţa acoperită, mascat, nu aveam cum să îl recunosc... îmi pare foarte, foarte rău", a fost mesajul transmis pe reţeaua de socializare de tânăr.

Trecut "glorios"

Victima lui Zetocha este un personaj cunoscut în lumea interlopă şi cercetat în mai multe rânduri pentru fapte comise cu violenţă. Poreclit Mişi, Mihai Dumbrovan a fost anchetat pentru tâlhării, recuperări şi furturi, majoritatea cu mână armată. În mai 1999, împreună cu alţi doi indivizi, Dumbrovan a furat trei arme de la magazinul Vânătorul cu care, în iunie 1999, au înspăimîntat Oradea, printr-o serie de atacuri.

Printre altele, bărbatul a fost implicat împreună cu un amic de-al său, Cornel Varga Leon, zis Leu, în incendierea unui atelier de confecţii al societăţii Arta Crişana, atac soldat cu uciderea paznicului unităţii, pe care l-au împuşcat cu o armă de vânătoare.

În faţa procurorilor şi a judecătorilor, Varga şi Dumbrovan au susţinut atunci că au fost trimişi de un om de afaceri italian, Carlo Giovenzana, care era în conflict cu proprietarul atelierului, şi care le-ar fi oferit 30.000 mărci germane. Instanţa l-a achitat, însă, pe italian, condamnându-i doar pe atacatori. Cornel Varga a primit 16 ani de închisoare pentru omor calificat şi distrugere, iar Mihai Dumbrovan a primit 15 ani, pentru aceeaşi faptă.

Totuşi, nici Zetocha nu este chiar uşă de biserică. El a fost suspectat în mai multe cazuri de furturi din maşini, însă niciodată dovedit. Acum, el urmează să fie anchetat pentru omor.

UPDATE:

După publicarea ştirii de către BIHOREANUL, contul de Facebook al lui Zetocha a fost şters.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
89 Comentarii
COSTI SI PPG PRADUITORI INFECTI
Buna ziua.Costi Marie este un praduitor al procurorilor si politiei impreuna cu tiganul Petre Puscas alias PPG si aresteaza baieti pozand in niste interlopi!!!!.Ia zi Costi cati oameni ati arestat doar in 2013?cei care intra in contact cu ei isi asuma un mare risc deoarece ei sant sub acoperire dar in cele din urma tot la puscarie o sa ajunga acolo unde le este locul tuturor trdatorilor praduitori!!!la un momend dat nu o sa mai fiti utili pentru politie,si o sa fiti aruncati la cosul de gunoi DUPA CARE LA PUSCARIE...
Postat 21 Decembrie 2013, 18:20 de MUIE PRADUITORILOR
Mesaj pentru interlopi
Mesaj pentru interlopi: Nu vă opriţi! Ţine-ţi-o tot aşa!
Postat 09 Decembrie 2013, 10:13 de Asa-Asa
Crima cu premeditare
Este clar un omor calificat (art 175 C pen.) cu retinerea agravantelor prevazute de literele a si i .Faptuitorul nu a actionat nicidecum in legitima aparare. Nici macar exces justificat nu este.Faptuitorul s-a inarmat cu acel cutit tocmai cu intentia vadita de a se razbuna de a-i lua viata celui care i-a spart masina deci crima a fost premeditata.Daca faptuitorul este in continuare liber apropiatii,rudele persoanei decedate trebuie sa sesizeze Inspectia Judiciara(Consiliul Suprem al Magistraturii) deoarece procurorii nu si-au facut datoria.Din pacate in Romania criminalii se plimba liber deoarece unii magistratii romani sunt incompetenti iar altii corupti.
Postat 07 Decembrie 2013, 09:12 de Radu
SANDOR JEGOSU
BA SANDOR JE-GO-SU-LE! TE DAI CU CALVIN KLEIN FALS, SAU IN CEL MAI BUN CAZ CK FURAT DE TIGANI. ORICUM PARFUMUL SE DA PUTIN, SI SE DA DUPA CE TE SPELI. NU PESTE JEG. VOI TI-GANILOR DACA SUNTETI ASA SMECHERI DE CE NU INTRATI UNDE VA PUNE INTERDICTIE LIBERTY SAU GRECU SAU ALTII? NU SUNTETI TARI NUMAI IN GASCA, SI IN CASA CU TOPOARELE, (NICI ACOLO)... PE STRADA SUNTETI NISTE FETITE DACA SUNTETI SINGURI.
Postat 06 Decembrie 2013, 15:20 de eu
PTR BUZ GASCA
CENZURAT
Postat 05 Decembrie 2013, 19:25 de GEORGE
justia p...
Cum sa lasi un criminal in libertate ?!.. ai noroc zeto ca nu esti din Bucuresti.. aici poate platii tata !
Postat 05 Decembrie 2013, 10:51 de Ciorap
Sa iasa Negus
Sa iasa odata Negus de la parnaie, sa vedeti toti de aici atunci. Hai regele Negus! Hai liberare
Postat 05 Decembrie 2013, 09:57 de Adept Negus
durere de mama
Va rog sa nu mai comentati despre uciderea fiului meu.Nu doresc sa fiti in locul meu sa va ingropati pe cine aveti mai drag.
Postat 05 Decembrie 2013, 08:57 de dumbrovan
NEGUS ESTE REGE !! !!!
SCRIU ULTIMA DATA PENTRU TOTI HATERI DE AICI . NEGUS ESTE REGE! NU VA PLACE VENITI LA MINE PE TABACARILOR SA VA ARAT EU CE INSEAMNA SA TE PUI CU CLANUL NEGUS. AUZI LA EI NESPALATI ... EU MA DAU CU CALVIN KLEIN TU? TU PUTI A GUNOI! INCA O DATA VA ASTEP DESI STIU CA NU VA VENI NIMENI CA NU AVETI SANGE! Haters keep on hating, cause somebody's gotta do it.
Postat 05 Decembrie 2013, 08:53 de Sandor
crima
Se stie ca Raul Zetoca a avut multe probleme cu legea dar au fost rezolvate cu bani( tatal lui este sofer de tir si se plinge ca lucreaza pentru prostioarele fiului sau) acum are banii lui Ion Marin (socrul) Dar vreau sa va intreb ceva, chiar daca acest Misi ar fi vrut sa-i fure ceva din masina, de ce nu a anuntat politia?pentru ca telefoanele din masina erau la rindul lor furate de Raul si atunci a crezut ca sa-si faca dreptate singur adica sa infinga cutitul de 15 ori in victima?De ce la lasat intr-o balta de singe? putea sa-l duca la spital A procedat ca un criminal las crezind ca nu va fi descoperit.Si voi ii luati apararea prin postarile voastre nerusinate.Daca ar fi omorit un apropiat de al vostru:frate,parinte,tot asa l-ati apara?
Postat 05 Decembrie 2013, 08:53 de justitia
pentru Roli
Sa te bata pe tine dzeu, jegosule,pe cine ai curajul tu sa blestemi putoarea orasului,pe cine slujesti tu mancate-ar puscaria *, ce nu-ti mai merg afacerile?s-a terminat ?nu te mai ajuta prietena de la politie?numai aici ai curaj ?in cluburi te droghezi si -ti cheltuiesti banii pe care ii faci cu prostituatele.Lasa tu pe Lungu ca ala este brandul orasului tu cine esti?o nulitate.
Postat 05 Decembrie 2013, 08:39 de TV
Jegosi fetite
Săracilor de la liberty tilharilor ,veți pati toți la fel ca misi ,bătava dzeu cu lungu cu tot câțiva nenorocit atâta lume si poliția va ținut spatele .....Rusine justiției .....sper sa se schimbe ceva an tara asta...................la pușcărie cu ei cu toții inflati astia cu steroizi an frunte cu lungu ,costy matecas ....sa plingeti cine veți fii fetite.....fetitelor ce sunteți.......al aveți pa constiinta pe misi....luați folosit ca era băiat sărac luați manipulat gunoaielor voi lati omorât.......
Postat 04 Decembrie 2013, 23:31 de Roli
nasolica
Ma epilatule macar eu mi am scris numele.. nu stiu care e gay dintre noi doi.
Postat 04 Decembrie 2013, 18:47 de Raul
pt sandor
MAI CIOARA . CA SA STIE TOATA LUMEA AFRICANUL CARE TOT VORBESTE DE NEGUS ESTE SANDOR MAGYARI UN INCULT SI NESPALAT CA MENTORUL SAU. DE CE TE LAUZI CU NEGUS DACA ESTI ASA MARE SI TARE HAI SA NE VEDEM SI REZOLVAM PROBLEMA. MA STII FOARTE BINE , EU TI-AM RUPT NASUL ANUL TRECUT LA ATTIS CLUB. CE TOT VREI CU NEGUS EL MAI STA VREO 10 ANI IN ITALIA LA PUSCARIE , SI CUM AM INTELES II PLACE IN POSTURA DE FETITA . ..........PACAT CA HITLER A MURIT
Postat 04 Decembrie 2013, 18:37 de gigi
sandor
haideti pe strada tabacarilor sa l vedeti pe sandor cu ia bataie si dupa spectacol va spala masina cu apa din peta.
Postat 04 Decembrie 2013, 17:16 de veciunu tabacarilor
!
"Foarte Amuzanti" multi ce "judeca" fara a sti adevarul,nu suntem sfinti nici unul, toti avem greselile noastre despre care se stie sau nu se va sti niciodata,de multe ori chiar si ei politistii,preotii ,judecatorii,avocatii,etc gresesc mai grav ca noi "pleava",stim doar "adevarul"redat prin ziare,tv,etc dar cel gol golut, pe care fie vorba intre noi doar victima si presupusul vinovat, il stie,plus n-am fost nici unul pusi in situatia in care cel pe care multi il vreti dupa gratii,a fost pus,dar normal era ideal sa nu se ajunga la moarte,deci partea asta e discutabila insa cred ca fiecare pusi in situatii limita am gandi cam in genul ca decat sa planga mama dupa mine mai bine sa planga mama lui ala care m-a atacat. Eu unul sper ca Raul sa poata trece cu bine peste remuscari pentru ca fiti sigur ca nu-i e usor la fel si familiei celui decedat care fie vorba intre noi,si-a cam cautat-o cu lumanarea,ca n-a nimerit peste un "bleg" care sa nu reactioneze,e deja un ghinion pe care victima trebuia sa si-l asume,faci rau asteapta-te sa primesti ce e mai rau!
Postat 04 Decembrie 2013, 17:08 de Ducu
justitie
f bine ai facut zeto! sper sa scapi cu bine ! sper ca cei care l-am comandat pe defunct sa ajunga dupa gratii !!! toti sunt niste gunoaie cu politia in spate !eu daca eram in locul tau il omoram si chemam televiziunea sa il vada si prietenii lui la tv sa se trezeasca la realitate ! cu un avocat tare scapi ! altii au scapat de fapte mai grave!
Postat 04 Decembrie 2013, 16:37 de eu
bv
Foarte tare! Am ajuns sa ne laudam pe facebook ca am omorat un om! Da acuma pe bune??? Cum sa iti faci poza in ambulanta cu mana bandajata si sa spui ca te-a injunghiat cand tu defapt esti taiat doar??? Si toate astea dupa ce bagi cutitul intr-un om de 15 ori si il lasi dracu acolo sa sangereze! Daca era in legitima aparare asa cum presupune, de ce naiba nu a achemat ambulanta??? Oricum om mare e Zeto asta
Postat 04 Decembrie 2013, 14:43 de bla
Tilharilor
Tilharul lungu.costi marie si tovarasii lui la pușcărie cau făcut destule nenorociri an orașul asta ,au luat casele oamenilor pe nimic ...pe japca si voi poliția le tineti spatele.....Rusine ,,,,,astia as pericol public .........uite acuma lau omorât pe misi ca lau băgat sageata lor sal tilhareasca pa zetoka săi fure telefoanele si banii......asta au făcut toată viața lor au jegmanit lumea.....Rusine procurorilor si justiției care le tine spatele..........DNA pe ei.....
Postat 04 Decembrie 2013, 13:49 de Petre
NEGUS REGE
PENTRU CEI CE SCRIU URAT DE NEGUS , EU SUNT SANDOR SI VA ASTEPT ORICAND LA ORICE ORA PE TABACARILOR. DACA SUNTETI ASA BAZATI VENITI AICI. NOI NU NE ASCUNDE SI NU NE E FRICA DE NIMENI. NU MAI VORBITI URAT DE REGE , MAI BINE VA SUPUNETI SA NU AJUNTETI SCLAVI
Postat 04 Decembrie 2013, 12:43 de Sandor
ciorap poponarul
nici acum nu stiu care e pasivul si care e activul dintre cei doi*, ciorap si telu... Va da Zeto la *! care o ia la namol si care o da dintre voi?
Postat 04 Decembrie 2013, 12:32 de eu
actionar
bine i-a facut! paguba-n ciuperci!
Postat 04 Decembrie 2013, 12:30 de geo
ANALFABETI
NU POT SA CRED CE VAD AICI. 90% DIN CEI CARE ATI COMENTAT SUNTETI NISTE ANALFABETI: \"FI TARE, AI BATE, TI SPATELE, VORBI-TI, LAU TRIMIS ETC\". HABAR NU AVETI SA SCRIETI ANALFABETILOR. SE SCRIE: \"FII TARE, II BATE, TII SPATELE, VORBITI, L-AU TRIMIS\". NU MAI COMENTATI AIUREA DACA SUNTETI NISTE TARANI PROSTI FARA CARACTER SI FARA SCOALA! TOTI SUNTETI SMARDOI SI TARI PE NET, VAI DE CAPUL VOSTRU!
Postat 04 Decembrie 2013, 12:08 de mmm
ANALFABETI
NU POT SA CRED CE VAD AICI. 90% DIN CEI CARE ATI COMENTAT SUNTETI NISTE ANALFABETI: "FI TARE, AI BATE, TI SPATELE, VORBI-TI, LAU TRIMIS ETC". HABAR NU AVETI SA SCRIETI ANALFABETILOR. SE SCRIE: "FII TARE, II BATE, TII SPATELE, VORBITI, L-AU TRIMIS". NU MAI COMENTATI AIUREA DACA SUNTETI NISTE TARANI PROSTI FARA CARACTER SI FARA SCOALA! TOTI SUNTETI SMARDOI SI TARI PE NET, VAI DE CAPUL VOSTRU!
Postat 04 Decembrie 2013, 12:06 de mmm
pt. Sandor
Sandor,* lasa-ti numele !!!
Postat 04 Decembrie 2013, 12:02 de ku kux klan
crima
ce legatura are Lungu cu acest scandal?nu va este rusine sa-l tot amestecati in afacerile voastre murdare ?el este prieten cu toata lumea, este respectat stimat, dar voi tiganimea il denigrati.Nu va e frica de dzeu?Vedeti-va de afaceri si nu-i luati apararea lui zetoca ,nu-i chiar asa de sfant ,dar poate are noroc cu viitorul socru Ion Marin care are osti colegi in justitie si il va ajuta.
Postat 04 Decembrie 2013, 10:59 de zetoca
* la Negus
ciorilor,inainte sa postati ceva aici mai bine mergeti si invatati sa scrieti....pana atunci ciocu mic si joc de glezna si *-o in continuare la regina voastra Sanyi si printesei voastre Romina (Romi)......sapun din voi,aia meritati!!!!!
Postat 04 Decembrie 2013, 10:59 de ku kux klan
NEGUS ESTE REGE
CA VA PLACE CA NU VA PLACE SANYI ESTE SEFUL VOSTRU , EL ESTE REGELE ORADIEI, DEGEABA TOT COMENTATI , EL TOT REGE ESTE... M-A SUNAT SA VA SPUN CA SE OCUPA EL DE TOTI CAND VINE ACASA SI ASTA VA FI CURAND .... HAHAHA DEJA FACETI PE VOI DE FRICA .. O SA VEDETI VOI CE SE INTAMPLA DACA NU VA SUPUNETI REGELUI NEGUS! IMPERIU NEGUS RENASTE!
Postat 04 Decembrie 2013, 10:28 de Sandor
Pirnaie....
Așa veți patii si voi ca misi dacă va mai legati de toată lumea si le vreți banii ....băieții de la liberty si nu numai ......interlopilor de doi bani ce sunteți .....la pușcărie sa mincati laturi sa va iasă figurille ...................ca tare jegmaniti lumea ....lungu cu camataria ...costy marie ,Petre pușcas ,care arde oamenii de tot ce prinde ,si ai bate ...dacă nu le duce camata la timp le ia tot ce au ....asta fac astia oameni buni......Liviu popa...ce faci?oare le ți spatele?iei mita?de la ei.....DNA verificati ...
Postat 04 Decembrie 2013, 09:28 de Nicu
Pușcărie
La pușcărie cu instigatoriii lui misi......matecas si lungu .....cu firma liberty cu tot cau făcut numai nenorociri si dosare nu....poliția corupta, gunoaiele nespalate la pușcărie ....
Postat 04 Decembrie 2013, 09:15 de Cornel
DNA pe ei....poliția corupta.
Misi sia cautato si a gasito.....moartea .......de ce?pentru ca al puneau astia .....lungu si matecas .................si la tugudeanu iau spart cauciucurile la mașina lea anpus cu cutitul toate patru....tot pus de lungu ca cere taxa de protecție de la tugudeanu .....si al terorizeaza ....despre ce vb ?astia terorizeaza oamenii nu tiganii .....haideti sa fim corecti......poliția sa si facă datoria nu sa le țină spatele......DNA fi cu ochii pe ei......
Postat 04 Decembrie 2013, 09:07 de Zeto
Gunoi
Bă da ce aveți cu tiganii acuma sau omorât doi romani.......oamenii lui lungu si matecas .....nici decimat tiganii.....hai sa nu mai ducem lumea an eroare .......misi un gunoi acolo nu mai face rău la nimeni dzeu sal ierte.....fiecare sar fi aparat an locul lui zetoka....punetiva an locul lui ce făceați ?pizdelor misi sia căutat a găsit.........libertate pentru zetoka.......
Postat 04 Decembrie 2013, 08:56 de Robi
Nespalati
CENZURAT
Postat 04 Decembrie 2013, 03:09 de TiganiBorati
pt BIBI
Da ma BIBI sau cum p...da matii te cheama, toata viata mea mi-am dorit sa fiu ca voi, un nespalat si un incult!!!!!Si mi-am mai dorit sa conduc masini ca ale voastre, pe care le-ati cumparat ca vi-ati dus mamele la produs pe afara *** de nespalati. Aia pe care ii aveti ca modele, il intalneau pe Misa pe strada sau in cluburi si va facea-ti ***** si acuma nu aveti bunul simt si decenta sa nu vorbiti urat de cineva care nu mai este aici ****!!!! Din pacate pentru noi, (astia pe care pielea noastra alba inca ne imbraca), nu putem sti decat varianta lu KKTU asta care traieste, Misa nu mai e aici sa ne spuna si varianta lui. Dar de la un geam spart bai tigane, si pana la 12 impunsaturi de cutit, e cale lunga. Ce zici tu tigane de prietenii lu Misa, ca il puneau sa faca prostii, de unde motii m...ati stii tu astea!!! De ce bani sa il faca pe zdreanta aia!!!! Te-ai gandit tu de cine ti-e cel mai frica prin oras, si i-ai pus si tu pe foaie!!! Da stai tu linistit, ca si daca s-a dus Misa, au mai ramas cativa sa va f.....tem in gura!!! Cat despre Misi, Dumnezeu sa-l ierte, pt ce a facut a platit.
Postat 04 Decembrie 2013, 00:58 de DD
Pușcărie si pentru lungu si matecas
La pușcărie cu matecas si lungu ca numai rele au făcut .ei lau pus pe misi sal facă pe zetoka. ................de banii si avea ceva datorii la el .lau jegmanit de bani sa meargă toți băieții din oraș sa depună plângere anpotriva celor de la liberty ca pe toată lumea bate ,anpreuna cu costi marie si Petre .......jegmaneste pe toți oamenii.....justiția ....unde ești an cazul lor .....DNA nu vedeți ca poliția le tine spatele....
Postat 03 Decembrie 2013, 23:58 de Bomba
justitia
de unde o fi luat criminalul cutitul?sau umbla cu cutit?poate a mai omorit pe cineva.Si cine stie adevarul , poate a vrut sa-l talhareasca pe Misi.Acest Raul are o figura de tigan cocalar-manelist-gay-criminal.Am inteles ca nu este arestat , a cui client este , a lui Doseanu?Ca numai Doseanu are asa amici, criminali, hoti etc Ce fac banii din justitia romana...fac pariu ca nu va face puscarie acest criminal
Postat 03 Decembrie 2013, 22:28 de holmes
Negussss
Unde ii negus sa ne vada sa ii dam p.woala sa neo roada a e negusi junior cel mai mare praduitor da ca se freca cu bulangii pe la amsterdam nu mai zice negus junior .....?
Postat 03 Decembrie 2013, 22:12 de Ciprian
???
Da numele tau care Pi*DA matii este Bibi...???
Postat 03 Decembrie 2013, 21:10 de Viki
Bine Zeto
Bine i-a facut Zeto da-l in morti lui de hot ! o luat 15 ani muistu si acum i-a dat Zeto sentinta definitiva
Postat 03 Decembrie 2013, 21:10 de SATANA
Da
Sa mori tu ca nu avem dupa ce bea apa?Si daca suntem noi sarantoci care e problema ta?Unii oameni mai au si anumite principii in viata,dar voi tiganii nu aveti constiinta si traiti din furat si crime.Sa ne pisam pe rasa voastra infecta.Ungurii ne fac pe noi romanii tigani dar defapt majoritatea tiganilor sunt unguri
Postat 03 Decembrie 2013, 21:03 de pt bibi
Bulangiule
Sa va dea Romi si toti tiganii la *,de boschetari ce sunteti!!bagati tu mata aia romanca taranca la produs k la noi tigancile nu merg sa se prostitueze ca romancele care se * si cu cainii pt 10euro ti ai gasit tu sa comentezi taran expirat ce esti !!!***
Postat 03 Decembrie 2013, 20:28 de Codrut
Fraierilor
Toti sunteti tari in cioc aici fara sa va dati nume * boschetarilor care nu aveti dupa ce bea apavoi vorbiti de negus si de altii ???nu va vedeti k voi sunteti niste sarantoci no name care toata viata voastra tanjiti dupa banii si tot ce au ei,,tiganii,,v ar place sa conduceti masini k a lor sau sa mancati un gratar !!!sunteti niste lasi,niste sarantoci care nu va dati numele doar scrieti de fapt scrie invidia din voi
Postat 03 Decembrie 2013, 20:19 de Bibi
Antibeiusenilor
Si astia sunt din Beius?
Postat 03 Decembrie 2013, 19:32 de Bihorean
ceau
cel mai cuminte din oras este Zetoca.:)))))))) ...fereasca Dumnezeu sa te fii intalnit in trafic cu personajul asta
Postat 03 Decembrie 2013, 19:05 de gogu
????
dupa un cutit in burta orice om incearca sa scape sau se sperie si da inapoi pana aici mai merge vrajala cu auto aparare dar au mai venit 14 alea de ce au mai fost pt siguranta sau ce?
Postat 03 Decembrie 2013, 19:01 de dr
Sa vina Sanyi
Sa vina Sanyi acasa, sa vedem care mai comenteaza atunci. Va face el dreptate in orasul asta. Hai Sanyi sa-i pui la punct pe toti..
Postat 03 Decembrie 2013, 18:44 de Adept Sanyi
negus
Bai panaramelor? negus asta e ce? copii adoptati ce sunteti. Ce vine el din puscarie. Va credeti in filme de cinema sau ce? O panarama de om aia e. Un esec al naturii. Da-va dreaq cu negus al vostru
Postat 03 Decembrie 2013, 18:40 de gremlyns
cE TAMPIT E ALA CU SOANY LUI!
Sany frate cand vine ?peste 20 de ani ?Il asteptam in bors ?Asta in caz ca nu il nenorocesc albanezi acolo unde e el ,pt ceea ce a facut stai cuminte copilas puradeu si nu vb fara tine!
Postat 03 Decembrie 2013, 18:32 de euee
...
Am mai citit pe contul de facebook a lui Raul niste comentarii de genul "fii tare" sau "lasa ca trece" pe bune??? Cum poate sa treaca daca ai pe constiinta un om! Cica "legitima aparare"! Oameni buni documentativa inainte de a posta un comentariu! Raul fugea dupa hot...ce legitima aparare e aia cand agresorul e cu spatele? Viata lui nu era pusa in pericol deci nu vb aici de legitima aparare!!! A fost mai interesant sa bage cutitul in el pana l-a omorat! Trebuia sa il bate, sa ii rupa mainile si picioarele da nu sa-l omoare! Justitia va face dreptate! (Sau cel putin asa sper)
Postat 03 Decembrie 2013, 18:29 de Ale
aa
Nu stiu conform carei legi fuga dupa cineva cu cutitul poate fi numita legitima aparare.
Postat 03 Decembrie 2013, 18:13 de a
:)
Nu trebuie sa vina Sanyi acasa ca sunt si asa destui care sa ii faca dreptate omului chiar daca ar fi sa fie
Postat 03 Decembrie 2013, 18:13 de vid
pt gogu
legitima aparare?? de aia l-o intepat de 15 ori??
Postat 03 Decembrie 2013, 17:50 de dorel
bravo
Ce mai sandor defapt tigan imputit ce se intampla dac vine negus acasa???????? ia trecut termenu de valabilitate iar romi cu vocea lui de fetita ce sa faca si ala???? mai bine iti duci si tu mama ta aia piranda mai sandor la treaba:))) BRAVO ZETO SPER SA SCAPI CAT MAI REPEDE MAI BINE PLANGE MASA LU ALA DECAT A TA
Postat 03 Decembrie 2013, 17:50 de sex
Saaaaaaaaaaaaaaaarpeeeeee
Si cum se explica ca si-au abandonat victima apoi el, Raul a mers la spital ?!
Postat 03 Decembrie 2013, 17:35 de Saaaaaaaaaaaaaa
Ca oricare altul, mi-am apărat viaţa mea
Pentru faptul că nu am fost eu cel care a căzut?? Ca oricare altul, mi-am apărat viaţa mea == Din moment ce el fugea dupa agresor nu se pune problema ca el isi apara viata
Postat 03 Decembrie 2013, 17:34 de Babu
foarte bine, poate scapam de toti
bine i-a facut, poate-ajuta Dumnezeu si scapam de toti in felul asta: se omoara intre ei, iara care scapa intra la puscarie vreo 20 de ani ! astia ar trebui executati toti, pe rand, prin "accidente": unu cade de la etaj, altul se prabuseste cu masina in vreo prapastie, altul da masina peste el si nu se stie cine, etc.
Postat 03 Decembrie 2013, 17:33 de Agentul Termic
Respect zeto
Toti il acuzati dar cand sunteti in fata lui il pupati in P**a...punpjncuristi ce sunteti!..Voi ce ati fii facut in locul omului?Ia spart geamul?Zeto nici macar nu era in masina ...a fugit la masina vazand ca ii sparge ala geamul..avea telefoane banii in masina telefoane scumpe..Voi ce ati fii facut?Nu zic ca a facut bine..da nici sa stai sa te taie ala..
Postat 03 Decembrie 2013, 17:22 de euee
SANDOR=CIOARA FRICOASA
Sandor asta care comenteaza ii o cioara fricoasa injectata cu naposim care isi da aere de mare smecher da numai pe internet,ca in realitate mai musca cate o palma din stanga dreapta si toti il umilesc,mai posteaza pe facebook clipuri in care cica el se bate cu cineva dar nu e deloc asa,se da mare sportiv, da o fost o singura data intr-o sala de antrenament, o luat bataie, s-o intors cu spatele si o plecat acasa.Asa ca daca esti tare provoaca pe unu care stie sa bata, nu mai fa penisu mare ca tu esti ruda cu Negus si alti spurcati ca tine ca voi tiganii sunteti ruda cu toata lumea asa va laudati!!!
Postat 03 Decembrie 2013, 17:12 de Turku
a meritat
zeto fi tare in momentele astea,te-ai aparat la fel cum am face fiecare din noi acel interlop si-a cautat moartea cu mana, dumnezeu nu doarme.
Postat 03 Decembrie 2013, 17:10 de interlopi
PACAT
e pacat ca acest tanar si-a distrus viata la 24 de ani. nici faptul ca a ucis un alt om nu e motiv de sarbatoare, fie ca a fost asa zis intelop sau nu. L-am vazut pe acest Raul in trafic, si sincer e pericol public, ma mira faptul ca nu a patit el nimic sau mai grav ca nu a omorat pe nimeni pana acum cu bolidul sau.
Postat 03 Decembrie 2013, 16:40 de PACAT
mda
cel care a murit abia ce a iesit din inchisoare pentru omor si acuma i-o ars de scandaluri si cutite ?? imi pare rau pentru el dar avea probleme cu capul, decat sa mai moara cineva nevinovat bine ca o murit el, sincer spun ca lumea va fii mai buna fara el..
Postat 03 Decembrie 2013, 16:35 de Eu.
penibil
L-au lasat liber k sa poata sa fuga dincolo :)))))wsm d justitia din romania
Postat 03 Decembrie 2013, 16:31 de AUUU
Sa iasa Sanyi
Iese Sanyi de la puscarie. Vedeti voi toti cei care comentati aici.
Postat 03 Decembrie 2013, 16:30 de Adept Sanyi
bravo
hahaha bravoo
Postat 03 Decembrie 2013, 16:15 de ngdg
aiurea
toti fraierii scrieti aici .... deci ...ZET-Golf nu ii a lu` Zetocha :) el are mercedes .... bun.... unu tot zice ca nu intelege cum ii treaba cu pantalonii...prietene..is supushi ca se bronza omu`....bun... vad aici unu Sandor ...ca ne tot amenintza ca vine Sanyi acasa :) o sa vina si ala acasa ....dupa ce-si face pedeapsa .....si Doamneeee mult mai are de facut :) si ..daca ar veni ..ce-ar fi? acuma ai bagat lumea in criza de timp...ne-ai speriat pe toti ca o sa vina Sanyi acasa :))
Postat 03 Decembrie 2013, 16:13 de dani
da da da
ce interlop temut a fost jegosu ala????? sper sa scapi nevinovat pt ca a fost legitimi aparare. in iad cu tine daca tot ai murit iar ai omorat la randul tau un om nevinovat.
Postat 03 Decembrie 2013, 16:12 de sex
bravo
ce interlop e si ala???? fii tare zeto asa trebe facut cu hotii
Postat 03 Decembrie 2013, 16:00 de grasu
la puscarie cu criminalul
la puscarie cu acest criminal raul zetocha pentru omor! ce anchetare? ! la puscarie cu acest raul zetocha pentru ca a omorat un interlop sau ce era acel gainar!
Postat 03 Decembrie 2013, 15:57 de Marinel
Pentru sANROR
Crezi ca marele sandoR e mai bun .... O sa termine si el asemenea si chiar doresc sa va luat intre clanuri e mai simplu si pentru Noi !!!!
Postat 03 Decembrie 2013, 15:52 de Ha Ha
Giove
Giovenzana ce te asteapta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gauuuu.................
Postat 03 Decembrie 2013, 15:11 de Ben
dddd
Ce mutre de intelectuali.
Postat 03 Decembrie 2013, 15:08 de Didier
legitima aparare
zetok cred ca era in legitima aparare deci drept urmare nu va lua o pedeapsa foarte mare cel mult 6 ani dar depinde de anchetatori
Postat 03 Decembrie 2013, 14:57 de gogu
ZET
Cred ca stie toata lumea faimosul golf cu numar ZET de inmatriculare....personal ii doresc sa fie fetita la cati mai multi pe la mititica, nu de alta dar cred ca l-au ajuns blestemele tuturor care nu putea adormi noapte de raliurile si intoarcerile lui prin sensuri giratorii....La cat mai multi ani inchis iti doresc...o meriti
Postat 03 Decembrie 2013, 14:47 de alin
intrebare de baraj
INTERLOPII din POLITIE PARLAMENT si alte structuri cand au sa se macelareasca? daca este adevarata varianta inculpatului ii dau dreptate partial, la urma ce a cautat bagabontu ala la masina lui ?AVIZ celor ce FURA ca poate patesc si ei la fel !
Postat 03 Decembrie 2013, 14:41 de peter
NEGUS = VARZA MURATA
Si ce daca vine NEGUS acasa? La puscarie si cu gainarul ala si toata familia lui de nespalati. Toti smecherasii astia de cartier sa mearga sa-si gaseasca de lucru. Numai bine ca vine iarna, cineva trebuie sa curete strazile de zapada. Negus ... lol, nu ma fa sa rad...
Postat 03 Decembrie 2013, 14:35 de gogu
budigai....
ma...eu nu inteleg la poza 2...asa sunt budigaii aia? un crac mai scurt si unul mai lung? la fel are si lobii parietali. unul mic si altul deloc
Postat 03 Decembrie 2013, 14:34 de taz
hehehe
romii astea....si ala sany o s sfarseaca k asta..si romi la fel...asa k dava in p... p toti...
Postat 03 Decembrie 2013, 14:32 de haaa
Gainarie
Fiti atenti ce scrie pe facebook "Public Relations la Bagabonti&Combinatii". Cat de ratat poti sa fii sa scrii asemenea lucruri pe Facebook? Un gainar de 2 bani.
Postat 03 Decembrie 2013, 14:32 de andrei
doamne cat de idiot esti "e bine"
Omul a platit pt fapta sa.. deci sper sa sfarsesti si tu la fel !!
Postat 03 Decembrie 2013, 13:26 de raul
Las` ca vine Sanyi(NEGUS) acasa
COMENTATI VOI MULT ... ASTEPTATI NUMA` CA VINE SANYI ACASA
Postat 03 Decembrie 2013, 13:20 de Sandor
Cu asa justitie...
Rusine justitiei ca astfel de oameni sunt in libertate.
Postat 03 Decembrie 2013, 13:12 de Utu
culmea si voi ziaristii
o scris unu comentariu pe facebook ca avea 15 lovituri de cutit si voi repede ati preluat informatia ca si cum ati fi aflat-o de la politie..
Postat 03 Decembrie 2013, 13:04 de Eu.
gainari si analfabeti
draga bia, inainte sa faci pe cineva infractor sau sa iti dai cu parerea, treci pe la scoala cu clasele I-VIII unde se invata gramatica limbii romane si apoi fa posturi publice, avand in vedere ca stii atatea dedalii despre domnul zeto se pare ca esti in cercul lui apropiat sau te intereseaza soarta lui. sau poate ti-a dat si tie o "teapa" si acum vrei sa te razbuni...trist cu cata incultura lovim in stanga si in dreapta! rusine!
Postat 03 Decembrie 2013, 12:59 de oradea
e bine
e bine ca nu e rau. trecand peste comicul involuntar al postarilor pe facebook si a raspunsurilor agramate, e totusi bine cand se anihileaza intre ei. masina mea va fi in siguranta ca asta o sa stea acuma sigur vreo 10 ani la puscarie, cat despre celalat MULTUMIM CERULUI CA UN CRIMINAL S-A curatat in mod natural. ganditi-va la acel paznic pe care l-a ucis in trecut, care era poate tata de copii, cap de familie si a fost ucis de gaianrul ala pentru ceva maruntis. sincer, sunt cel mai fericit ca un astfel de individ a fost ucis si in mod normal as organiza un chef in cinstea omorului. judecati-ma cum vreti, insa moartea aluia in contextul de fata e un act cat se poate de benefic pentru societate. bravo baieti. sper ca acuma clanurile din care fac parte sa se macelareasca intre ele. ar fi cel mai bun lucru, o asanare pura, naturala. credeti-ma ca sunt un om de buna cuviinta, familist care scriu aceste randuri ce v-ar putea parea "agresive" din postura de cetatean oneste care-si doreste un mediu lipsit de astfel de mizerii ca indivizii astia. hai baieti ca se poate, terminati-va intre voi!
Postat 03 Decembrie 2013, 12:45 de ion
desfiintav-as
ce bine ar fi daca ar lua exemplu toti interlopii dupa cazul asta, pfuuuuu.....unu mort, unu in puscarie, unu mort, unu in puscarie, oare nu da Dumnezeu?
Postat 03 Decembrie 2013, 12:44 de Vadim Tudor
de ce avea cutit la el? pt a desface NUCI
este clar intentie de omor.... ce cauta tanarul cu cutitu in buzunar? pt a taia clisa si s o manance cu sare? oricum,...TOT ACOLO AJUNGEA...la puscarie.... MACAR NU LASA COPII SINGURI ACASA CA ALTI BAETI.. DESTEPTI CE IS gunoaielor ... jegurilor.... nulitatilor.... care v credeti despepti...ca faceti banii usor... cu carduri, telefoane, etc...acolo v e locu p veci
Postat 03 Decembrie 2013, 12:32 de raluca
ZETO, un gainar
zeto, ii si asta un gainar, un hot si un nenorocit nu il mai laudati ca ii un SARMAN TANAR e un interlop in devenire bravo, merita asta TOTI CA EI O PATESC INTR-UN FEL SAU ALTU ZETO!!! la puscarie, unde iti e locu urmeaza si prietenii tai cu telefoane
Postat 03 Decembrie 2013, 12:20 de moni
Culegem ce am semnat !
Culegem ce am semnat din pacate !
Postat 03 Decembrie 2013, 12:11 de AGRICULTOR
dar ZETO, ce ii??? NU TOT INFRACTOR???
d-nilor ziaristi.... zeto ii si ala un infractor nenorocit... uitati-va in arhivele voastre, bei...!!! un hotz de catalizatoare, telefoane si alte bunuri pe care le posta pe facebook. inainte sa dati articolu, totusi, documentati-va!!!! asa face un adevarat profesionist.... si totusi? credeti in ce zice zeto???? nu uitati ca a declarat ca l-a batut mascatii anu trecut.... oare a meritat?
Postat 03 Decembrie 2013, 12:08 de bia
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON