URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
22 Mai 2012, 13:52

Corcheş despre Bolojan: Un mareşal sovietic cu vestonul greu de decoraţii primite în urma faptelor de luptă ale altora

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Într-o conferinţă de presă susţinută marţi la sediul partidului, preşedintele PDL Oradea şi totodată candidat pentru Consiliul Local, Dorin Corcheş, s-a legat din nou de primarul Ilie Bolojan. Mai exact, de sloganul său, "Faptele fac diferenţa" şi de videoclipul care îl ilustrează. "Sunt de acord că faptele fac diferenţa, dar am unele precizări vizavi de candidatul PNL pentru Primăria Oradea: că faptele altora fac diferenţa!", a spus Corcheş, apăsat.

Oradea în top

Liderul democrat-liberal a spus că Oradea era dezvoltată încă din 2008, "nu era un cătun al judeţului Bihor", datorită administraţiilor anterioare: un orăşel al copiilor, un bazin olimpic care a făcut ca Oradea să ajungă între principalele oraşe în lumea sporturilor de apă, reţele de gaz, transport în comun "la standarde europene", "investiţii în platformele comerciale", şi "era unul dintre cele mai bine mobilate oraşe din punctul de vedere al retailerilor, care au creat mii de locuri de muncă".

"Oradea era în acea perioadă în topul oraşurilor care au accesat fondurile europene în perioada de preaderare, ISPA, PHARE, Sapard mai puţin. Iată că oraşul a avut un contact cu Europa mult înainte de 2008", a zis Corcheş.

Referindu-se la videoclipul electoral al primarului Ilie Bolojan, care face o paralelă între cum arăta Oradea în 2008 - în imagini alb-negru - şi cum arată acum, în imagini color, după 4 ani de mandat, Corcheş a spus că oraşul e prezentat pe nedrept "foarte cenuşiu şi foarte bacovian".

"E un afront total faţă de ceea ce a făcut celelalte administraţii şi e un dispreţ total faţă de spiritul civic al orădenilor. Toate aceste chestiuni mă îndreptăţesc să consider atitudinea candidatului Ilie Bolojan demnă de un mareşal sovietic cu vestonul greu de decoraţii primite în urma faptelor de luptă ale altora", a zis Corcheş.

Piramida "transformatoare"

Pe de altă parte, PDL-istul a reiterat, aşa cum a făcut-o şi săptămâna trecută colegul său Cristian Ile, ideea că o bună parte din chestiunile cu care Bolojan se legitimează nu ar fi fost posibile fără finanţări de la Guvernul PDL, ca de pildă Grădina Zooogică, modernizarea spitalelor sau şoseaua de centură.

În schimb, Corcheş a criticat "tichia de mărgăritar a administraţiei Bolojan", adică centrul de relaţii cu publicul din Primărie: "Această piramidă a transformat orădenii în simple CNP-uri, pentru că e creată strict pentru a plăti taxele şi impozitele, dar a închis Primăria faţă de orădean", a mai spus Corcheş, ignorând, totuşi, faptul că aici orădenii pot depune, respectiv ridica documente, dar şi să afle informaţii de la reprezentanţii tutoror compartimentelor municipalităţii.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
68 Comentarii
Guit ,Guit ,Guit
Guit ! ,Guit ! , Guit ! , ma duc acum .
Postat 01 Iunie 2012, 09:29 de Porches
Corches?
asta de unde a aparut? 'Napoi in cotet!
Postat 24 Mai 2012, 18:14 de Corches?
incredibil
Bravo, dl Corches, esti om de cuvant, sper sa ajungi la urmatoarele alegeri primarul Oradiei!
Postat 23 Mai 2012, 20:06 de Lluvia
FORTZA PDL
SUS PDL...OAMENI DE CUVANT SI ONOARE
Postat 23 Mai 2012, 18:50 de AMANDA
dero
va rog, mai dati din cand in cand cu Dero ca s-a umplut de jeg pe-aici.
Postat 23 Mai 2012, 15:47 de sandu
CITAT
Politicienii sunt la fel peste tot. Promit sa construiasca poduri chiar si acolo unde nu exista rauri. “Nikita Khrushchev, citat despre politica”
Postat 23 Mai 2012, 15:19 de EVA
:))
Ia cam zis-o Dl Corches :)))))))
Postat 23 Mai 2012, 12:36 de sorin
iiiii
votat groza -cszeche primar bravo PDL in 2 ani sinteti cu PNL in alianta niciodata sa nu spui niciodata fiti pozitivi
Postat 23 Mai 2012, 09:48 de uuuuu
;-)
chirilita... mai numara-le o data... sunt 7. doua mari si cinci mici. 2+5=7 Stiu ca e greu cu adunarile dar totusi incearca... Poate daca erau ciori iti era mai usor sa le numeri...
Postat 23 Mai 2012, 09:43 de hm
BROSCOIULPORHES
Tu esti mai usor de catalogat:Un broscoi umflat cu un sfert de neuron in cap, si ala expirat semeni cu HAPLEA, deja poti canta pusca si curaua lata...ce barbat erai odata!
Postat 23 Mai 2012, 07:49 de fosta
jegosilor
mai mereti in pu*a mea de jegosi cu pdlu vostru ca nu sunteti in stare sa va faceti o campanie electorala pozitiva ci lucrati in cel mai josnic mod. ati adoptat o gasca de tinerei frustrati pe care ii trimitei prin cafenele cu wifi free sa va posteze mesajele pe bihoreanul. macar acum in ceasul al 12-lea daca ati avea macar bun simt si sa jucati fair-play poate ati avea mai multe voturi dar asa.... sa va dea domnu soarta PNTCD-ului
Postat 23 Mai 2012, 01:02 de io
bravo bolojan - inca o realizare
Sa va explic sloganu' electoral: bolojan face diferente intre apropiatii lui si restul cetatenilor, aceste diferente sunt faptele lui, deci: FAPTELE FAC DIFERENTA. dragi oradeni, mergeti la vot si nu uitati: Nu armele omoara oameni, oamenii care folosesc arme omoara oameni. Deci nu voturile aleg primarii, ci doatr voturile care se lasa a fi furate sau anulate decid primarii care noi credem ca sunt alesi.
Postat 22 Mai 2012, 23:05 de chirilita
bravo bolojan - inca o realizare
GATA ! stiu de unde au aparut lebedele. Lebedele au aparut pentru ca "FAPTELE FAC DIFERENTA". si reprezinta nota pe care o merita diferentele pe care le face bolo': nota 2= lebada.
Postat 22 Mai 2012, 23:00 de chirilita
bravo bolojan - inca o realizare
O noua mare realizare a domnului bolojan . PE CRIS AU APARUT CINCI LEBEDE. Le-o fi adus SELINA, ca s-a demonstreze ca nu-s foarte ofticati de podu' facut peste cris de catre altii????!!!!
Postat 22 Mai 2012, 22:55 de chirilita
DACA MAI FACI ODATA ........
Daca mai faci odata ce ai facut si mai spui odata si prostii te vor pune la colt cu maresalii rusi a caror vestoane zici ca stii cat de grele sunt .Vai ,vai ce durere cand vezi cum PDL-UL piere .!
Postat 22 Mai 2012, 22:31 de politicos
un hot Blolojan ca toti ceilalti
bolojan ca toti ceilalti si a bagat p la in el oras .. un hot ca si restu care au fost , cand vad sloganul asta al lui ma inervez la maxim , adevaratele fapte sunt cele unde e si el asociat cu cate putin , ca sa nu moara de foame saracu, cum ar fi piata de fructe cu d nul ticra , cum se prezinta selina cu plasuta la d nul primar periodic , cum sunt atatea si atatea proiecte ce trec pe la el prin buzunar , nu cu mult ca sa nu bata la ochi ca dupa aia se supara dna ul
Postat 22 Mai 2012, 22:17 de titu
Pacat
Pacat ca esti PDL ist caci ai merita votul meu dar nu l dau PDL ului.Mai gindeste te!!!
Postat 22 Mai 2012, 21:22 de gigi
RUSINE BOLOJAN
RUSINE BOLOJAN CA TE LAUZI CU MUNCA ALTORA
Postat 22 Mai 2012, 21:17 de DALINDA
fortza pdl
sus PDL....sunt oameni seriosi
Postat 22 Mai 2012, 21:00 de carla
mincinosii usl
sunt curioasa de ce se lauda domnul bolojan inafa de parcuri si parcari....jos bolojan
Postat 22 Mai 2012, 20:56 de daria
ganditi cu capul !
Nu stiu de ce ne-am risipi voturile, cand e clar ca Groza nu castiga ! Groza n-a castigat nici macar cand era la butoane, in 2008 ! Asa ca singurul castigat din porcaiala asta e Cseke ! Cred ca e cazul sa ne trezim, sa ne gandim ca oricum Bolojan castiga, asa ca ar fi bine sa aiba si majoritate in Consiliul Local, ca sa nu fie la mana udmr-ului pentru proiectele importante ! Treziti-va romani !
Postat 22 Mai 2012, 20:53 de maria
Boschet sau nu face treaba!
Eu ca si cetatean sunt multumit de nea' Bolo.Mi-a facut parcare, mi-a asfaltat frumos strada a mai fluidizat traficu prin podurile de peste cris.Acuma o sa ziceti ca daa ca se lauda pe spatele altora... sa zicem deacord, dar retineti ca de la PROIECT la PRACTICA este o CALE LUNGA!!! Degeaba deschide si PDL umbrela dupa ploaie... Pusca lor , trebuiau sa faca aceste constructii si modernizari cand au avut mandat nu sa critice pe altii.Personal am motive sa votez cu Bolo,cel putin mandatu asta ca mai departe vedem ce o sa fie... Macar Bolo nu si-a retrocedat lui toate spatiile comerciale din centrul orasului sau mai stiu eu ce magarii.OAMENILOR!!! IN TARA ASTA ORICINE FURA NUMA IDEEA E CA IN CAZU DE FATA , BOLO MAI FACE CEVA CHIAR DACA MAI INVARTE SI EL UNA ALTA.ACEASTA E DIFERENTA!!! IN REST CE SA ZIC ... **** PDL , **** UDMR IN SPECIAL!!!
Postat 22 Mai 2012, 20:08 de Csabi
am trotineta, am bicicleta
auzi, corches, voi nu dati biciclete? VREAU BICICLETA! Roberta DA! Vreau bicicleta pedelista ca in cabina stiu eu cum sa votez!
Postat 22 Mai 2012, 19:58 de TDS
De care fapte .......
De care fapte si a cui fapte vorbeste !? penale ,face vorbire ! acest impostor care ,, CUNOASTE ASA DE BINE MARESALII RUSI " .Sau o fi facut facultatea la Moscova la cei treizeci si ceva de ani ai sai. Rusine , sa comentezi calitatea unor oameni prin fraze fara nici o acoperire . Mai grav este pentru cie care il lasa sa ne faca de ras pe noi toti .
Postat 22 Mai 2012, 19:55 de politicos
MAI FRAIERILOR DE LA ......
Sunteti atat de fraieri si nu va dati seama ca votind pe Groza votati pe Cseke . Alo ! Nu se aude inteligentilor ! Aritmetica se invata in clasa I SAU NU SE INVATA DE LOC !
Postat 22 Mai 2012, 19:32 de politicos
Vorbe fara acoperire
Voi postacilor care il acuzati pe Bolojan ca fura, aduceti dovezi fratilor. Ca si eu pot zice ca Groza are salariu de un miliard pe luna la Hidroelectrica, desi stiu ca are numa 175 de milioane. Aduceti dovezi si va cred si in plus votez cu Groza. Dar sa isi posteze si el fluturasul. CE ziceti, va bagati????
Postat 22 Mai 2012, 19:20 de SPT
SUGIOS
MAI MDA SE AUDE CA MATA I CURVA
Postat 22 Mai 2012, 19:16 de MDA
De unde a aparut si asta?
Asta din ce debara a PDL ului a aparut?????? Acum o luna cand ia luat interviu colegului sau PDLISTULUI Ionel Avrigeanu la TVS, singurul lucru care i l-a reprosat edilului Bolojan a fost ca nu a facut parcarile. Si acum se trezesc. Ce rah@t fac astia de la PDL domne... Bataie de joc acest PDL Oradea si Bihor.
Postat 22 Mai 2012, 19:15 de Dihoreanul
pd la puscarie!
PD LA PUSCARIE!!!IN FRUNTE CU PORCHES, FILIP, SEREMI, GROZA SI TOTI HOTII DIN ASA ZIS-UL PARTID DEMOCRAT.ATI STORS TIMP DE 20 DE ANI TOT CEEA CE S-A PUTUT DIN ACEST ORAS.S-AU FACUT LUCRURI FRUMOASE IN ACEST ORAS IN ACESTI 4 ANI!RECUNOASTETI SI NU COMENTATI PROSTESTE!
Postat 22 Mai 2012, 19:12 de 201b
Ia gura.....ca il doare cuuruu pe Bolojan de atata pupincurism
Ba ia gura....Bolojan e un vierme care pe spatele vostru isi umple buzunarele, da voi voi continuati sa-l lingeti in cuur ca lui ii place de voi.....astia ca TDS, lya , saddam, Hercules si multi altii.....eu zic sa veniti fain frumos, cu numele vostru adevarat sa vad daca mai sunteti la fel de tari in gura......carcotasi de pe tusa......baaaa ia GURA.
Postat 22 Mai 2012, 18:45 de Jasin
@lya
@lya ....ne-am putea muta toti...poate am invata sa scriem corect gramatical. dar cand esti postac platit de comunistii de la PSD...n-ai ce sa faci....
Postat 22 Mai 2012, 18:41 de Andrei
secretul ascus a lui Porkesh
Corches asta nu e urmasul lui nepotul ilegitim al lui Hitler facut cu sora coanci a lui Stalin? Stiu, e cam complicat....dar asa e el....
Postat 22 Mai 2012, 18:17 de saddam
@porches
Ca tot esti mascariciu phrefherrat, mai porkesh, ia si de la mine o scatoalca virtuala! :)
Postat 22 Mai 2012, 18:13 de @porches
un zero
pt toti nemultumitii de actualul primar de ce nu v-a mutatii din oradea inapoi pe meleagurile natale
Postat 22 Mai 2012, 17:57 de lya
mda
Mihai Groza (PDL): Voi merge la Bruxelles pentru a opri proiectul reabilitării CET... Un titlu de azi, de pe alt portal de stiri. Si apropo, gigacaloria nu Bolojan a crescut pretul la ea, ci retragerea subventiei acordate de la stat, de catre Emil Boc. Votati PD-L!
Postat 22 Mai 2012, 17:11 de corches
Ciocu mic!
S-a gasit cine sa vorbeasca. Un nimeni in drum.Corches ai facut ceva pentru Oradea?Iti spunem noi, NIMIC, ZERO.Atsa ca taca-ti si vezi-ti de treaba ta?
Postat 22 Mai 2012, 17:07 de Hercules
hopa!
Hopaaa...s-au trezit postacii pdl-isti si s-au apucat sa arunce vorbe..nu de alta, dar altceva habar n-au sa faca. A! Ba da! mai stiu sa fure, sa minta, sa insele si altele din aceiasi categorie! Va doresc un singur lucru: Sa dispareti!!!! pentru totdeauna......
Postat 22 Mai 2012, 17:05 de un oradean
mda
Ce se mai aude cu dosrul lui Raita in care apare si Corches si cel cu spaga la RAR? Apropo de PD-L de ce la vecinii nostri de la sud, aradenii PD-L nu are nici un candidat? Toti figureaza la MC-L (MISCAREA ''CRETIN''-LIBERALA) si au schimbat culoarea in verde, la fel si in alte judete (Bv, Is, Br, etc.). Voi chiar nu v-ati saturat de gunoaiele din PD-L, nu si-au batut joc de voi destul, sa mai zic de Boc, care a trimis toate fondurile la Cluj, iar de la noi a desfiintat regionalele, asta nu mai tineti minte? Mi-e greata de PD-L, dar inca unii nu s-au invatat minte. Treziti-va!!!
Postat 22 Mai 2012, 17:03 de corches
Porchse 4 ever
Porches, mai draga, ti-e cam gros soricul pe obraz. AI uitat cum au "ajutat" Filip si Matei orasul in ultimii 4 ani? Concret ce ai facut tu mai grasule pentru oras? In afara de treaba mare, NIMIC.
Postat 22 Mai 2012, 16:52 de Porches
Somn usor Bolojane!
1.@tds si valerica si ceilalti postaci platiti din banii nostrii pentru a sta efectiv pe internet si a comenta pentru Bolojan, sa va fie rusine, si celui care va plateste. 2. Bolojan a facut investitiile in Oradea cu ajutorul UDMR din GUVERNUL ROMANIEI condus de Boc(un prost ca le-a dat, dar ii multumim).ACESTA ESTE ADEVARUL! si daca Bolojan nu recunoaste PUBLIC asta sa dea DUMNEZEU SA NU CASTIGE FOTOLIUL DE PRIMAR PENTRU URMATORII 4 ANI. AMIN!
Postat 22 Mai 2012, 16:06 de birtin(cu b mic)
JOSSS USL!!! NU-I VREM PE NENOROCITII ASTIA
hoooooooooooo m-am saturat de tentativa asta de om...numit BOLOJAN...a furat pana nu a mai putut...a dat tot la selina ca sa poata lua banii dintr-un singur loc sa nu se complice cu mai multi....RUSINE...MAI AI PANA PE 10 IUNIE...POTI SA PLECI LINISTIT IN ALESD
Postat 22 Mai 2012, 15:54 de ricardo gomez
corect
In frunte cu TDS.
Postat 22 Mai 2012, 15:49 de Andrei
corect
Multi dintre voi nici macar nu stiu si nu au vazut clipul la care se referea Corches. Sunteti platiti doar sa comentati impotriva. Chiar seful vostru de campanie din 2008 v-a numit oficial "postaci platiti". Daca v-ati documenta macar putin a-ti vedea ca tot ce a declarat chiar e adevarat. Dar ce stiti voi...doar niste PSD-isti postaci.
Postat 22 Mai 2012, 15:48 de Andrei
DISTRACTIS SHOW
@IURIE, cancan, saddam, black: daca tot abia ati scapat de la ZOO, mai bine v-ati lega unul de altul cu o CENTURA si sa va aruncati de pe PODUL SOVATA in Cris, langa MAL! ce distractie ar fi!
Postat 22 Mai 2012, 15:41 de TDS
HALAL PRIMAR
Mi`e rusine ca sunt oradean cu un asa primar ! Sper ca oradenii sa se trezeasca in 10 iunie si sa aleaga schimbarea !!!
Postat 22 Mai 2012, 15:39 de twitter
BOLOVAN
BOLOJAN este defapt urmasul lui HITLER !!! JOS BOLOJAN !!!!
Postat 22 Mai 2012, 15:37 de IURIE
PRO CORCHES
Corches este un tanar de perspectiva a judetului !!! Merita toata aprecierea bihorenilor si oradenilor pentru ce a facut pentru ei !!!
Postat 22 Mai 2012, 15:36 de cancan
ADIO !!!
JOS BOLOJAN!!! Daca ramane primar ne pune taxa si pe aerul respirat !!!!
Postat 22 Mai 2012, 15:35 de saddam
ADEVARAT
PODUL SOVATA, CENTURA ORASULUI, MALUL CRISULUI, GRADINA ZOO ... Toate sunt defapt realizarile guvernului BOC ... Nu a lui Bolojan !!!! ADIO **** !!!!!!!!
Postat 22 Mai 2012, 15:35 de black
CONFIRM
are mare dreptate! Oradea satul rustic idel pentru un Primar pe masura :))
Postat 22 Mai 2012, 15:32 de asa este
alegeri
Ne meritam soarta! Nu vedem realitatea! Ce a facut Bolojan? Nimic , a dat drumul la furat, alaturi de Carp! Vreti inapoi pe vremea PSD ( USL)? Pai meritati atunci!
Postat 22 Mai 2012, 15:23 de Capatana
felicitari!!!!
foarte multa dreptate are D l Corches, felicitari pentru declaratile date... tineti o tot asa. hai PDL
Postat 22 Mai 2012, 15:21 de lamp
IOU 2
@IO: pai tu cum o facusi pe valerica?
Postat 22 Mai 2012, 15:20 de TDS
mediocrii...
s au trezit scursurile orasului sa comenteze articolul, sau sunteti niste marionete a gunoaielor din USL.... documentativa prima data, nu scrieti tot felul de imbecilitati idiotilor.
Postat 22 Mai 2012, 15:19 de lamp
shobo
bai TDS, vezi ca nu e corect asa, ci TSD... marsh si tu!
Postat 22 Mai 2012, 15:09 de IO
papagal
Minte yoc , politica yoc asta este Corches !
Postat 22 Mai 2012, 15:03 de politicos
IOU
@IO: IO, IO, IO, IO, IOU! Tu insa scrii ca un....(te las pe tine sa gasesti rima!)
Postat 22 Mai 2012, 15:01 de TDS
shobo
Valerica ca purcica, marsh la tara la alesd... voteaza-l pe bolo, ca o sa platesti taxa si cand stai pe net.
Postat 22 Mai 2012, 14:56 de IO
shobo
Cine e cocalaru asta?
Postat 22 Mai 2012, 14:54 de IO
ciocu mic
Ciocu mic ca vine corpul de control si la SNIF si esti pa!Da unde este Raita mentorul tau?Cred si sper ca din 11.06.2012 sa disparii la fel ca el din Oradea si sa te muti la Paleu unde a-i girat toate neregulile lui Raita Calin!
Postat 22 Mai 2012, 14:52 de porches
Sa dispara PDL !!!!!
Nu mai vreau sa aud de PDL !!! niste nesimtiti care isi plang de mila acuma poate poate le arunca cineva un ciolan! Categoric, din toti candidatii nu poate fi vb decat de BOLOJAN! Imi place ce a facut, pe vremeri de criaza consider realizari foarte mari! Altii nu au facut nimic cand erau bani destui! Nu vreau nici vitamina C! Deci Bolojan trebuie ales din nou! Este un om politic si totusi nu a stat mereu la Tv sa faca politica ci a facut treaba in oras, sorry ptr cei care nu sunt de acord dar uitati-va in jur si veti realiza!
Postat 22 Mai 2012, 14:43 de Oradeanul
xxxxxxxxxxxxxx
mai ai curaj sa comentezi ,sa-ti fie rusine sa sa dispareti din viata politica ,voi PDL UN PARTID DE ESCROCI,TUPEISTI,FARA OBRAZ SI SCRUPULE,ATI NENOROCIT TOATA TARA,HUOOOOOOOOOOOOOOOOO
Postat 22 Mai 2012, 14:36 de xxxxxxxxxxx
alegeri
Votati PDL!!!
Postat 22 Mai 2012, 14:34 de Capatana
sansa de a tacea
corcheș a avut din nou șansa de a tăcea! dar bineînteles că nu a făcut-o! păcat că nu a zis nimic despre cartierul EUROPA, că tot de la administrația portocalie se trage! doar că a fost cu.... țepe(acoperite chiar de filip și portocaliul boloș, la vremea aceea!)! \"Fir-ați ai dr...cului cu melcii voștri\"(M. Danleiuc/\"Senatorul melcilor\") PS DIN RESPECT PENTRU ORĂDENI, VOTAȚI BOLOJAN!
Postat 22 Mai 2012, 14:14 de TDS
jos gunoiule pedist!
asta-i problema cu gunoaiele pediste ca dupa ce ne-au nenorocit mai au tupeul sa iasa in fata cu minciuni si calomnii. Nici naiba nu-i trage la raspundere pentru jaful pe care l-au facut de 4 ani incoace, asa ca lichelelor le da mana sa apara public si sa ne borasca in fata. Nu-i starpeste nimeni?
Postat 22 Mai 2012, 14:09 de min
pitigoi
Nu auzisem de tine, stimabile, dar mi-a fost de ajuns sa-ti citesc eculubratiile pentru a-mi face o parere obiectiva despre profilul tau psihologic. Pe scurt, un mincinos nelegitimat de o masa critica de sustinatori, un pamfletar ieftin, fara perspectiva. Sunt convins ca Bolo a fost monstruos, pentru tine, dar pentru noi astia multi si mai prosti de felul nostru, a fost cel mai eficient mecanic al acestei masinarii ruginite si paguboase, denumita Primarie. Daca eu sunt un pupincurist, vom vedea la alegeri cati pupincuristi are orasul acesta.
Postat 22 Mai 2012, 14:06 de valerica
vai de capu tau porches!
bacovian pe ma-ta, tampitule! du-te si ia-ti gatul, bovinule!
Postat 22 Mai 2012, 14:05 de sever
puah
ce voma!!!!!!
Postat 22 Mai 2012, 14:04 de iacs
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON