URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
14 Iunie 2013, 18:38

Consiliul Judeţean: Săptămâna viitoare încep reparaţiile la DN76 Oradea-Beiuş

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Bihor, Mircea Jacan, a anunţat, vineri, că în cursul acestei zile, preşedintele CJ a fost anunţat, de firma CCF Timişoara, câştigătoarea licitaţiei pentru reabilitarea drumului, că săptămâna viitoare DN 76 între Oradea şi Beiuş intră, parţial, în şantier.

"Urmare a discuţiilor purtate telefonic, vă informăm pe această cale că societatea noastră va începe efectiv lucrările de reparaţii a îmbrăcăminţii asfaltice la DN76, Deva-Oradea, tronsonul cuprins între km 133+660 - 184+380, Beiuş-Oradea, joi, data 20.06.2013", se arată în răspunsul transmis de CCCF Consiliului Judeţean Bihor.

Aflat în stare deplorabilă, DN 76 a devenit un subiect disputat după trecerea iernii, când numeroşi şoferi s-au ales cu roţile maşinilor rupte sau cu pene din cauza gropilor din carosabil şi s-a aflat că anul acesta Compania Naţională de Drumuri şi Autostrăzi nu a alocat niciun leu pentru reabilitarea acestuia.

Din luna aprilie, reprezentanţii PNL şi PSD au anunţat ba că se reiau lucrările de reabilitare abandonate cu multe luni în urmă, ba că încep reparaţiile, termenul limită prelungindu-se mereu. Documentul prezentat vineri de CJ este primul care angajează un termen concret de începere a plombărilor.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
6 Comentarii
MINCINOSII P.eNa.Li
POPA CORNEL =PRIMUL MINCINOS AL BIHORULUI! Din nou ne minte d-l POPA CORNEL cu D.N.76 ,ne spune povesti de adormit copii,are individul asta un tupeu fantastic ,ar trebui sa-i fie rusine ,de 13 ani ne promite verzi si uscate si-a facut campanie cu acest subiect din 2000 incoace ,pentru cine nu stie d-l POPA a fost ales doua mandate de deputat ,unul de senator si acum cel de presedinte C.J.,iar acest drum este mai degradat ca si in anii 2000 ,nici macar nu a reusit in aceasta perioada o reparatie capitala serioasa ,ne mai vorbind de modernizare comform standardelor de DRUM NATIONAL . Atat poate acest individ ,minciuni peste minciuni !SA-TI FIE RUSINE D-LE CORNEL POPA ! `
Postat 17 Iunie 2013, 01:04 de BOLO......
blasfemie
blasfemie s-ai voteze dracu de usl.isti cu promisiunile lor cu tot ,sunt niste hoti si traficanti de alcool in frunte cu zdreanta de PETI care a ingropat-o pe maica-sa cu dosare penale in urma traficului de alcool facut de el si pe toma vasile l-a bagat la puscarie in locul lui ,astai om s=a conduca comuna noastra , care il bate si pe taica-sau pentru ca sa-i ia banii de pensie asta si cu parintii lui s-a comportat urat tot timpul ,am asistat odata la o faza cand in prezenta a mai multor oameni si a mea personal si-a jignit si injurat ambii parinti ,nu pot s-a reproduc frazele respective ,d-zeu s-a o ierte pe maica-sa mult indurat de la nenorocitul asta!
Postat 16 Iunie 2013, 11:49 de vecin cu PETI ALIN
TEPARUL PETI
CENZURAT
Postat 14 Iunie 2013, 22:55 de Danezu si ceilalti
perle
DE cate ori merg pe acest asa zis drum, ma gandesc la conducatorii nostrii iubiti, la dragnea care a promis ca se reia lucrarile dupa paste. asta nu e sarcina cjb, numa popa se baga si el in seama. el sa faca drumurile judetene ca si alea is PRAF. el tot timpul se baga sa rezolve probleme care nu sunt de competenta lui
Postat 14 Iunie 2013, 19:51 de florin
VA INCEPE OARE MAREA PETICIRE !?
POPA CIORDEL a inceput MAREA PETICIRE ,ATAT POATE ! DAR STATI SA VEDEM CA INCA NU-I LUNI ! popa cornel si hotii lui de paduri sunt la putere ,incepand de la hotul sef la ITRSV,cu dosare penale pentru furt de lemne de la TARCAITA ,se pare ca si condamnat in acest caz ,binenteles cu suspendare acest organ de control cu sediul in judetul bihor la 40 de km de jaful de la dobresti si nu a ...stiut nimeni nimic ,bravo POPA CORNEL ,acuma o s-a apari la ziar si cu HOTII DE LEMNE DE LA DOBRESTI nu numai cu HOTII DE LA ARR.condusi de CONTY !
Postat 14 Iunie 2013, 19:20 de BINSEAN
Asta e cea mai tare ieşire a CJ !
Se plombează ! Nu se reface, nu se repară, nu se reabilitează ! Doar se plombează ? Ne vedem la primăvară, să numărăm încă odată, tot aşa ! Dar, cea mai tare chestie e că Popa Ciordel, sau Popa Prostu' cum i se mai spune, nu a mai avut tupeul să iasă la rampă şi şi-a luat un purtător de cuvânt pe care îl trimite la înaintare când se îngroaşă latrina. Pe cine ? Pe ultimul jurnalist de kaka din judeţ, pe care nici o publicaţie nu-l mai vrea, de îngrămădit ce este !
Postat 14 Iunie 2013, 18:53 de Care
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON