URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
18 Mai 2012, 17:46

Claudiu Pop va fi instalat sâmbătă în funcţia de prefect

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

De sâmbătă, Bihorul va avea din nou prefect, după ce, vreme de o săptămână, funcţia a fost girată interimar de subprefectul Cristian Bitea.

Numele noului prefect nu este o surpriză, funcţia fiind vizată de la început de preşedintele organizaţiei municipale Oradea a PSD, Claudiu Pop, care însă nu a putut-o ocupa încă de la eliberarea din funcţie a lui Gavrilă Ghilea, deoarece nu avea clarificată situaţia apartenenţei la Corpul Înalţilor Funcţionari Publici.

Potrivit noului prefect, decizia privind numirea sa a fost luată în şedinţa de Guvern de miercuri şi a fost publicată vineri în Monitorul Oficial.

Ceremonia de instalare a lui Pop va avea loc sâmbătă, de la ora 15, la eveniment fiind aşteptat să participe ministrul Administraţiei şi Internelor, Ioan Rus.

Pentru a putea fi propus de PSD pentru funcţia de prefect - conform protocolului încheiat între sociali-democraţi, PNL şi PC -, Claudiu Pop a fost retras de pe lista de candidaţi pentru Consiliul Local ai USL, unde ocupa poziţia a doua după primarul Ilie Bolojan.

În perioada 2004-2008, Claudiu Pop a fost deputat PSD de Bihor, iar în perioada martie 2009 - februarie 2010 a ocupat funcţia de suprefect al judeţului. Din iunie 2010, noul prefect al judeţului a fost ales preşedintele organizaţiei municipale a PSD.

Claudiu Pop pleacă în noua funcţie din postura de director comercial al Companiei de Apă, pe care o ocupă din august 2010. De-a lungul timpului, Pop a fost inspector de credite la West Bank şi director comercial la Peco Bihor.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
31 Comentarii
vai de noi
nu exista nimic notabil care sa-l recomande pe acest tip in functia respectiva. il cunosc de mult, niciodata nu s-a remarcat prin nimic. am mari rezerve vis-a-vis de teza lui de doctorat la intelectul lui modest. nu e baiat rau, dar n-are ce cauta in functii in care o virgula poate costa o cariera, poate vietile unora. de unde am plecat... si unde am ajuns...
Postat 20 Mai 2012, 19:10 de adrian
replica la articolul cu instalarea noului prefect Claudiu Pop
Cit de prostu-i tot a nostu-i ,cit de rau-ii tot al nostu-i ,cit de plagiatoru ii tot al nostu-i!A PiSZDiului:))=))Victor Ponta Prostalul premierul P UsL A si-a pus oamenii la butoane,,nu o sa fie numiti pe criterii politice` Hai sanchi !SICTIR!:))=)) Toata floarea ce vestita a ,,PSD Bihor`` conducerea corupta candidatii din partea P UsL A Bihor Ilie Bolojan,senatorul PNL Popa Cornel,deputatul nebunel Octavian Bot s-a prezentat sa de-a onor la fiul tatalui de la Continental Claudiu Pop ex presedinte PSD filiala muncipala Oradea ,vin ai nostii ,pleaca ai nostrii,noi astia simpli membri de partid ,poporulroman simplu bihorean raminem toti ca prostii si ne uitam catre Ei SANCHI !SICTIR da-va dreacu de ciocoii noi !:))=))DEMISIA senatorului PSD Ioan Mang din functia de presedinte a PSD Bihor ,Iesi afara(din PSD Bihor) javra ordinara PLAGIATOARA!:))=)),,Un partid social democrat PSD nu este un partid de sefi si de patroni ,ci este un partid de militanti social dermocrati care lupta pentru drepturile si libertatile celor multi si saraci ``citat Ion Iliescu ..da acestia din fotografii politicienii bihoreni astia aduna si fura pentru ei!:))=) .Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 20 Mai 2012, 09:00 de Romanul Simplu
hai sictir
impostorul asta nu e in stare sa si justifice averea pe care el si tac\'su au minarit o si astia il fac prefect, BRAVO
Postat 19 Mai 2012, 14:11 de ban
somnul ratiunii...
Impostura dusa la nivel de arta, incultura crasa, ignoranta, prefacatorie, prostie in stare naturala, asta e acest Pop, un fel de pedelist, dar cu bani de la tasu, un alt intelectual.... Infinita scarba si lehamite, macar Gavrila G, cum se spune, era prostalau, dar a reusit prin el insusi, bineinteles intr-o societate anarhica, bolnava, in descompunere, care, iata, permite astfel de monstruozitati!
Postat 19 Mai 2012, 08:38 de brainstorm
pop
IAR SUNTEM PRAF,AVEM CEA MAI TARE CONDUCERE LA PREFECTURA DIN TARA.....................ASTA E.
Postat 19 Mai 2012, 08:32 de emil
sperante...
Claudiu....Zeus :) iti spuneau profii la Gojdu... mai tii minte :) Ideea este ca un aer nou pe plaiurile mioritice nu strica nimanui. Dar cu bagare de seama, responsabilitatea e mare si asa cum succesul in domeniu este evident, tot asa poate fi si reversul medaliei.... Succes si tarie de caracter, pentru ca peste ani asta va ramane...succesele si taria de caracter de care dai dovada...
Postat 19 Mai 2012, 07:13 de titular
Yeahhh
Ma bucur sa vad ca dl. Claudiu Pop va fi prefect. Mult succes, un tanar in fruntea judetului! asa da.
Postat 18 Mai 2012, 23:51 de Robi
Succes
In sfarsit ! De-abia astept sa-l vad pe Claudiu Pop prefect. In sfarsit nu mai e Ghileaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :)) Ghilea nici nu stie sa tina un pix in mana, asa e de butucanos:)) ca toti pdl-istii :))
Postat 18 Mai 2012, 23:45 de Mihai
Foarte bine
Foarte bine.D-ne ajută!
Postat 18 Mai 2012, 22:06 de Vio
x
Mie mi mila de Pdl`isti ca nu o sa mai poata fura :))
Postat 18 Mai 2012, 21:53 de X
rosie
bitea, ce-o sa faci acum? dl. claudiu pop, mi-e mila de dvs cu cine veti lucra. eu zic sa aveti grija ca asta bitea asta asa stie sa injunghie pe la spate
Postat 18 Mai 2012, 21:34 de bulina
alin
ce echipa. va fi avea pop cu cine sa lucreze. cu bitea. oh ce va mai l;ucra bitea. tot ceo sa ii spuna pop o sa faca. da pe dos
Postat 18 Mai 2012, 21:33 de costea
Mai vreau odata la Itmeu
Ma mai iei odata Iubi? Ma mai pui pe scaun.....de sef?Ca eu stau!
Postat 18 Mai 2012, 21:07 de SIMONA
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
La Dacia-Continental se fac si se desfac functiile din Bihor. Merita sa te faci client fidel acolo, ca e pe bani dupa aia.
Postat 18 Mai 2012, 21:04 de aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
felicitari
Felicitari Claudiu! Sper sa faci curat in institutie si sa ii mai temperezi pe primarii PD-L care fac abuzuri de ani de zile! Mult succes!
Postat 18 Mai 2012, 20:41 de George
Prefect
Schimbarea se intampla .
Postat 18 Mai 2012, 20:36 de dani
psd
Dl Pop mult mai capabil decat Ghilea pdl-istul:))
Postat 18 Mai 2012, 20:32 de sorina
felicitari
Era de asteptat aceasta decizie, a renuntat la primarie pt prefectura..bv claudiuuuu
Postat 18 Mai 2012, 20:18 de marcel
buna treaba!
Sper sa va faceti treaba!
Postat 18 Mai 2012, 20:17 de dan
:)))
Potrivit noului prefect, decizia privind numirea sa a fost luată în şedinţa de Guvern de miercuri şi a fost publicată vineri în Monitorul Oficial.
Postat 18 Mai 2012, 20:16 de nicuvoicu
bravo
Succes Dl Pop......
Postat 18 Mai 2012, 20:16 de jon
ce a facut
Ce a facut ? Cred ca a facut multe de a ajuns aici, nu cred ca a facut ceva de capu` lui, iar daca a facut bravo lui.
Postat 18 Mai 2012, 20:14 de dani
vrem schimnbare
VREM O SCHIMBARE IN TARA ASTA !!!!!! VREM , altceva !!!!!!! DE PDL NE`AM SATURAT !!!!!!! VREM UN VIITOR PENTRU ROMANIA !!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 18 Mai 2012, 20:10 de roman in Romania
:)
oo vecine felicitarile mele votati,USL pentru viitor !!!!....
Postat 18 Mai 2012, 20:04 de nicu
bravo
Felicitari Claudiu!!!!
Postat 18 Mai 2012, 20:03 de mihaitza
bihor
in sfarit o sa fie numit prefect unu cu scaun la cap .. de mult asteptam .....
Postat 18 Mai 2012, 20:02 de Al3x
rrrrrrr
Foarte bine, merita acest lucru!!!
Postat 18 Mai 2012, 20:02 de ciocanitoarea
Prefect impartial
Ponta a garantat că toţi prefecţii vor fi imparţiali, şi Claudiu Pop va fi chiar dacă vine din curtea usl.
Postat 18 Mai 2012, 20:01 de Jojo
Felicitari
Felicitari domnule Claudiu !
Postat 18 Mai 2012, 20:00 de Ioana
.
Oricum nici cu fostii nu ne mandrim mai tare....jos PDL USL si toti gaborii!
Postat 18 Mai 2012, 19:11 de jos cu USL
JOS USL
ce a facut ASTA ca sa fie NUMIT in FUNCTIE? JOOOS USL! JOS CU JAFUL in functii ! iara numiti oameni cum va place ?
Postat 18 Mai 2012, 18:24 de jos cu USL
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON