URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
24 Mai 2015, 10:39

Chariots of fire II: Erotic show cu silicoane, la prima întâlnire a motocicliştilor din 2015 (FOTO / VIDEO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Dacă Dumnezeu are motocicletă, probabil că nu o prea încalecă, altfel ar fi lăsat peste weekend asfalt uscat pe drumul de Oradea. Peste 500 de motociclişti din vestul ţării, dar şi din Ungaria, au participat la sfârşit de săptămână la prima întâlnire motociclistică din 2015, organizată în ştrandul cu valuri din Băile 1 Mai.

Clubul White Wolves a organizat în perioada 22-24 mai cea de-a doua ediţie a evenimentului Chariots of fire, care doreşte să devină o tradiţie. "Ne aşteptam la un număr mult mai mare de participanţi, anul trecut au fost circa o mie, dar ploaia din ultimele două zile ne-a cam încurcat socotelile", recunoaşte Dan Peter, purtătorul de cuvânt al clubului.

Organizatorii au renunţat, din motive de siguranţă, la marşul motorizat care trebuia să aibă loc sâmbătă în Oradea, dar şi la show-ul de street fight din ştrand. "Băieţii nu au mai ţinut demonstraţia pentru că asfaltul este ud şi riscă să alunece şi să îşi rupă ceva", a explicat un motociclist.

Starea vremii nu i-a împiedicat însă pe bikeri să se distreze. Motocicliştii au ascultat rock, au băut bere şi ţuică şi s-au întrecut în cele mai ciudate concursuri cu putinţă: de la datul pe burtă pe folia de nylon, până la box în apă cu ochii legaţi. Peste zi, în ciuda ploii, atmosfera s-a încins atât de tare încât cei mai înfiebântaţi au sărit îmbrăcaţi în bazin pentru o scaldă. Oricum erau deja uzi.

"Îmi amintesc de tine..."

Atracţia serii de sâmbătă a constituit-o însă concetul Compact. Rockeri de şcoală veche, "compacţii" au trezit motocicliştii la viaţă după două zile de ploaie şi frig. Bikeri de toate vârstele şi toate categoriile, de la burtoşi cu plete, proprietari de chopper-uri la slăbănogi raşi în cap pasionaţi de enduro, motocicliştii au aplaudat şi cântat alături de Paul Ciuci şi băieţii lui. Ba chiar le-au luat-o înainte! Încă de la primele acorduri ale piesei "Fata din vis", mulţimea adunată în faţa scenei a început să cânte "Îmi amintesc de tine...", spre încântarea trupei.

"De la melodia asta s-au născut mulţi copii", a spus Ciuci, în hohotele asistenţei. Şi, pentru că tot şi-a amintit de copii, comentatorul urcat pe scenă i-a trimis la culcare imediat ce trupa s-a retras. "Vă rog să duceţi copiii de aici. Urmează un show nerecomandat minorilor", a spus bărbatul de la înălţimea scenei. Şi avea dreptate.

Show la rece

Stripteusa invitată să îşi facă numărul şi-a fluturat pe scenă, flexibilă dar mândră, ţâţele cam rigide de la silicon şi burtica uşor cam mare, nu se ştie de la ce. "Bă, da’ la asta nu i-i frig?", şi-a întreabat un motociclist tovarăşul din dreapta sa. "Bă, da’ n-o fi gravidă?", i-a răspuns acesta tot cu o întrebare.

De altfel, show-ul s-a încheiat înainte chiar ca bikerii să îşi dea sema de răspunsuri. Numărul de striptease, cel mai vizonat eveniment, judecând după asistenţă, a durat doar câteva minute. Cine n-a apucat să filmeze sau să fotografieze cu telefonul mobil show-ul erotic va trebui să aştepte până la anul.

Organizatorii au promis încă de pe acum că vor organiza în 2016 şi cea de-a treia ediţie a întâlnirii motociclistice Chariots fo fire. Poate în 2016 va fi cu asfalt uscat... 

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON