URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
23 Mai 2014, 10:11

Celor care m-au ales: aveţi încredere în mine!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

În iunie se împlinesc doi ani de la alegerile locale. Cei care m-aţi votat aţi făcut-o probabil din mai multe considerente. Nu eraţi interesaţi de politică; dar pentru că am respectat ceea ce am promis în 2008 şi pentru proiectele realizate în primul meu mandat, aţi considerat că merită să-mi acordaţi votul. Sau eraţi simpatizanţi PNL şi PSD care formau USL. Vă mulţumesc pentru încredere!

În aceşti doi ani, am lucrat la proiectele care, o dată realizate, vor schimba faţa oraşului: reabilitarea reţelelor de apă, termoficare şi canalizare, centrul oraşului, Piaţa Rogerius, pasajele peste centură, drumurile din oraş şi multe altele. La unele dintre ele lucrările au început, la altele vor începe până în toamnă, fiind finanţate din bani europeni. Am fost sprijinit de colegii din primărie şi de consilierii PNL şi PSD din Consiliul Local. Ne respectăm astfel angajamentele pe care le-am făcut la alegerile locale. Le mulţumesc tuturor celor care au susţinut proiectele oraşului.

Se termină campania şi duminică sunt alegerile europarlamentare. Ar fi trebuit să discutăm de Uniunea Europeană, despre modul în care problemele noastre îşi pot găsi rezolvarea prin proiecte europene şi nu să asistăm la scandalurile politice interne sau la înjurăturile dintre cei mai importanţi oameni în stat. Această campanie nu a făcut decât să-i îndepărteze şi mai mult pe români de lumea politică. Am încercat în această situaţie să prezentăm mizele europene ale acestei campanii, atât cât a fost posibil. Mulţi dintre cei care m-aţi votat vă gândiţi probabil dacă să vă duceţi sau nu la vot. Vă îndemn, cu toată convingerea, să vă duceţi să votaţi.

Din respect pentru colaborarea pe care am avut-o în Consiliul Municipal cu colegii din PSD şi cu unii reprezentanţi ai guvernului, celor care m-au votat şi care sunt simpatizanţi ai PSD nu le pot spune altceva decât să-şi susţină partidul. În plan local, lucrurile n-au mers ca pe roate în colaborarea noastră, dar putem merge înainte în interesul oraşului.

Celor care sunt simpatizanţii PNL le cer să vină la vot, cu prietenii şi apropiaţii şi să voteze lista Partidului Naţional Liberal. Partidul nostru nu este unul perfect. Nu toţi oamenii noştri care au ajuns pe funcţii publice şi-au făcut datoria aşa cum ar fi trebuit. Dar cu mijloacele şi priceperea pe care a avut-o, acest partid a luptat întotdeauna, de la putere sau din opoziţie, pentru democraţie şi pentru o viaţă mai bună pentru fiecare.

Nu v-am oferit posturi şi contracte publice sau alte avantaje. Dar pentru faptul că v-aţi pus obrazul pentru noi şi ne-aţi făcut campanie, s-au realizat în Oradea, în aceşti ani, o stradă asfaltată în plus, un pod care poate altfel n-ar fi existat, un parc în locul unui cimitir sau o parcare în fiecare cartier. Am încercat să nu vă pun în situaţii neplăcute pentru că sunteţi susţinător al liberalilor în Oradea şi Bihor, respectându-ne promisiunile. Dacă am reuşit acest lucru, faceţi şi de data asta ceea ce trebuie: mergeţi şi votaţi!

Ştiu că cei mai mulţi dintre cei care m-aţi votat nu sunteţi preocupaţi de politică. Nici nu-i de mirare la modul cum se comportă unii dintre cei care deţin funcţii publice. Ştiu însă că vreţi să trăiţi decent într-o ţară normală. Primul impuls e să nu vă duceţi la vot. Ar fi o greşeală, pentru că dacă nu vă duceţi, faceţi exact jocul acestora şi al partidelor lor care se bazează exclusiv pe reţelele clientelare.

Dacă vreţi să votaţi partidul care a făcut cele mai multe lucruri pentru Oradea în aceşti ani, atunci votaţi PNL! Orice s-ar spune, PSD-ul n-a făcut nici înainte, nici în ultimii doi ani de zile mare lucru pentru Oradea şi judeţul Bihor. Mai au timp, fiind la guvernare, să-şi corecteze acest comportament şi să facă ceva. Nu e clar însă dacă unii lideri judeţeni ai PSD sunt convinşi că fac voturi propunând şi susţinând proiecte care dezvoltă acest judeţ, sau câştigă mai mult blocând proiectele altora.

E adevărat că, în aceşti ani, proiectele care s-au realizat nu au depins doar de PNL, ci şi de alte partide care au fost la guvernare, UDMR şi PDL, dar motorul acestora a fost şi este Partidul Naţional Liberal. Dacă vreţi ca vocea Oradiei să fie auzită la Bucureşti, atunci votaţi PNL!

Poate nu vă preocupă strict problemele locale, dar vă interesează ce se întâmplă la nivelul ţării. Aceste alegeri sunt o pregătire pentru prezidenţiale iar pentru PSD şi Victor Ponta voturile bihorenilor sunt foarte importante. N-au venit atâţia demnitari pesedişti în Bihor în doi ani, câţi au venit în aceste zile. Sper să nu fi trecut doar în campanie pe aici ci să ia act şi de problemele noastre.

Cei care ştiţi cum a guvernat PSD-ul între 2000 şi 2004, nu cred că vă doriţi să avem un preşedinte, un prim-ministru şi un guvern PSD. După ceea ce fac, PSD şi Victor Ponta nu se preocupă de guvernarea României, ci doar de câştigarea totală a puterii. Nu poţi lucra pentru ţară de la televizor. Nu poţi face ce trebuie dacă vrei ca tot ce faci să dea bine. Nu cred că doriţi o Românie condusă aşa. Pentru asta însă trebuie să ieşiţi să votaţi.

Ştiu că aveţi rezerve legate de atitudinea PNL din această ultimă perioadă. V-aţi aşteptat mai mult de la miniştrii noştri; vă dau dreptate. În condiţiile în care Uniunea Social Liberală practic nu mai funcţiona, în condiţiile în care proiecte pe baza cărora se formase USL intraseră în impas (vezi descentralizarea), în condiţiile în care deciziile se luau în guvern iar răspunderea pentru ele era pasată parlamentului (vezi Roşia Montană), mai avea rost să rămânem la o guvernare care nu făcea nimic din ce ne-am angajat? Cred că am luat o decizie corectă, dar trebuia s-o explicăm mai bine. Ca să înţelegeţi cum s-au comportat faţă de noi pesediştii, gândiţi-vă cum încearcă să-i păcălească pe cei mai slabi de înger cu "USL trăieşte", deşi au făcut tot ce era posibil să strice acest proiect.

Singura soluţie pentru a nu ajunge toată puterea în mâinile PSD este să existe un candidat puternic pe partea dreaptă, un candidat care să-i adune pe români în jurul lui. Nu ştiu dacă acest candidat va fi Antonescu sau Iohannis, dar avem obligaţia să oferim românilor o alternativă la PSD.

Partidul Naţional Liberal este alternativa reală.

Dacă aţi avut încredere în mine atunci când m-aţi votat, puteţi avea şi acum.

Votaţi PNL! Pentru Oradea şi pentru România

Ilie Bolojan
Primarul municipiului Oradea

(advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
54 Comentarii
uio
Sa traiasca Horthy afara cu tiganii di Partium si Ardeal, sa moara thiganii din "ASIA si INDIA!
Postat 25 Mai 2014, 00:27 de ioanye din Argyeal
Dorel de la Scularie
Mizda Pasii taranului din Vadu Crisului nu ai treabe cu Oradea esti taran de doi bani.
Postat 24 Mai 2014, 20:43 de Dorel
Re: eu
Nu te duce sa votezi, ca nu stii cine candideaza si nici nu poti gandi decat cu * din capul tau, ca esti confuz cu ce alegeri sunt acum.
Postat 24 Mai 2014, 20:35 de Abet
Din categoria AM FOST sau SUNT un DOBITOC!
M-a impins dreacu de am scris ce am scris, ca sunt prost ziua si ma trezesc doar noaptea cand nu se vede bine orasul.
Postat 24 Mai 2014, 20:31 de Petcu Alin
votez Bolojan
EU VOTEZ ORICAND CU BOLOJAN! NU IMI PLACE MODUL CUM FORTEAZA NOTA IN ANUMITE SITUATII ....DAR ASTA E. DUPA REZULTATE ESTE CEL MAI BUN SI MAI HARNIC. CU BUNE CU RELE EL E UN PRIMAR BUN. VOTEZ IOHANNIS,VOTEZ BOLOJAN DAR NU PE NORICA!
Postat 24 Mai 2014, 16:49 de eu
Pana aici ti-a fost
Eu nu te mai votez, am cu cine vota si va castiga. De ce nu lasi parcul industrial in pace vrei mai multi bani inainte de plecare? Votez cu oameni cinstiti nu ca voi. nu cu babalaci , ca au mintea invechita. Votati PSD ca merita.
Postat 24 Mai 2014, 15:17 de EU
????????
Nu uita sa-ti iei tratamentul!Ai facut orasul prf!La iarna nu avem cadura!Lasa-ne cu Crinul si Norica ta!Votam PSD!
Postat 24 Mai 2014, 13:18 de Vasile
Silent Storm
" Cei care ştiţi cum a guvernat PSD-ul între 2000 şi 2004, nu cred că vă doriţi să avem un preşedinte, un prim-ministru şi un guvern PSD. După ceea ce fac, PSD şi Victor Ponta nu se preocupă de guvernarea României, ci doar de câştigarea totală a puterii." DE CE ATI TACUT CHITIC in perioada 2012-2013? Vi s-a pus PATA deodata? Ca asa i-a casunat lui Crin?
Postat 24 Mai 2014, 13:03 de TDS
ale tale, ale tale/sarutari criminale!
" Ştiu că cei mai mulţi dintre cei care m-aţi votat nu sunteţi preocupaţi de politică. Nici nu-i de mirare la modul cum se comportă unii dintre cei care deţin funcţii publice". Ba ma intereseaza POLITICA dar tocmai tu ai ajuns sa te comporti CA O ......ATA DE PE .....URA!
Postat 24 Mai 2014, 12:58 de TDS
vot ANTI - PSD
Eu sunt multumit de cum arata Oradea fata de celelalte orase din zona de vest (Arad, Timisoara, Cluj Napoca) si consider ca cel putin in parte este meritul primarului ILIE BOLOJAN. Voi vota cu PNL pentru ca traiesc in Oradea, chiar daca imi displac profund atat Cornel Popa cat si alte persoanaje din PNL-ul local, care ar trebui reorientati spre puscarie. PSD-ul nu a facut NIMIC pentru aceasta parte a tarii si nici nu va face pentru ca sondajele le spun ca voturile vin din alte zone alte tarii.
Postat 24 Mai 2014, 10:36 de Petcu Alin
explicatie 5
@secret: avocata la care m-am referit are casa in cartier! De la IMPACT! Si ea a a avut un proces cu IMPACT-ul dar este singura din Oradea care A CASTIGAT? Suspiciuni? Eu zic ca da! Plus ca in cartier au case: 3 judecatori(daca nu cumva mai multi si nu ii stiu eu), fiul sau fiica uneia cu expertizele contabile in judet, popa hotul, cineva important de la ISC Bihor(doua!) etc.
Postat 24 Mai 2014, 10:32 de TDS
Re: SAFE
Marele defect a lui Bolojan, urmat si de altele, este ca nu a respectat legea nici macar in clipa in care a depus juramantul ca primar. In pofida legii, s-a asezat apoi pe scaunul desemnat presedintelui de sedinta a consiliului local, considerand ca numai el are dreptul sa prezideze. Cand si-a dat seama ca e o gafa prea vizibila, i-a cerut presedintelui care avea cea mai inaintata varsta intre consilieri sa stea alaturi, pe scaunul pe care urma sa zaca mai incolo unul dintre viceprimari.
Postat 24 Mai 2014, 10:31 de Star
explicatie 4
@secret: UMILINTELE de fapt nu le-am pierdut, mi-au fost date CADOU!
Postat 24 Mai 2014, 10:29 de TDS
"Nu ştiu dacă acest candidat va fi Antonescu sau Iohannis, ..." !?!
A fost vreodată în viaţa dumitale, de când crezi că faci politica "mare", un moment în care ai ştiut ceva sigur, fără să bâjbâi ?!?
Postat 24 Mai 2014, 10:26 de Carp III
explicatie 3
@secret: explicatia 3 am scris-o aseara dar nu a fost postata! Din cate mi-am dat eu seama au fost clar niste probleme tehnice! Asadar, ce am pierdut? 1. Diferenta de pret intre ceea ce am platit si ceea ce trebuia in fapt sa platesc conform rezultatelor LICITATIEI PUBLICE! 2. Cheltuieli de judecata substantiale pretinse de IMPACT si achitate de mine, pentru ca, nu-i asa, suntem cica un "stat de drept" iar Deciziile Instantelor SE RESPECTA(chiar daca judecatorii in fata unor dovezi evidente s-au prefacut ca nu observa DOL-ul, in speta DOL reticent, adica partenerul contractual IMPACT nu mi-a adus la cunostinta ca ar trebui sa se conformeze LICITATIEI; cred ca nu mi-am ales avocatul care trebuia! daca o alegeam pe Doinita, sotie de fost Presedinte Tribunal, alta ar fi fost situatia in fata Mesterului Manole sau a Printesei Cepei! Ma rog, Masterul Manole, absolvent de drept la Arad cu licenta pe la Sibiu, poate tot nu intelegea! Printesa Cepei, ce sa zic? I-o fi sponsorizat tata studiile?) 3. Umilintele la care am fost supus atat de catre dezvoltatorul IMPACT(avocatul lor m-a facut ORDINAR, MINCINOS, DORITOR DE IMBOGATIRE!)dar MAI ALES de catre AUTORITATILE LOCALE(Filip, Bolos,Bolojan
Postat 24 Mai 2014, 10:25 de TDS
????????
Mare tupeu la nea Ilie!Mare greseala ca te-am ales!Voi liberalii ce vreti in Romania?Ajunge..Daca am putea sa te votam sa pleci in Tanganica...Pe veci!!!!!!!
Postat 24 Mai 2014, 08:56 de gheorghe@sandor
Respectati legea.
Din respect pentru lege apelul electoral al primarului Bolojan nu trebuia pastrat si azi pe site. Se impune sa respectati macar legea, de bun simt nu cred ca putem vorbi.
Postat 24 Mai 2014, 08:29 de SAFE
nu merg la vot, nici pt tine, nici impotriva ta, NU NU NU
ati fost jenibili toti in aceasta campanie, niciunul dintre voi politicieni locali nu ati reusit , poate nici nu vroitai sa ne explicati care-i faza cu UE asta; lipseste minima pasiune din voi toti, voi in haita voastra, azi va certati, saptamana viitoare va impacati si pupatzi pt, cica, interesul nostru, mai da-o naibii ; euro-corigenta scrie pe fruntea voastra !
Postat 24 Mai 2014, 07:18 de Crinuletz Pontescu
Fix pix
Lasă d-le prostiile astea. L-aţi scos pe Mircea Diaconu de pe liste, singurul om de valoare pe care-l aveaţi...
Postat 24 Mai 2014, 01:53 de Vasile
explicatie 2
Consilierii locali voteaza in unanimitate TRANZACTIA si astfel apare HCL 651/09.09.2013! Intemeiata pe FALSURI! A spus-o BOLOJAN inainte de a cadea la pace(caderea la pace nu-it trezeste SUSPICIUNI? Mie, DA!). In ce au constat FALSURILE? Pentru a pune LABA pe terenurile aferente caselor nevandute IMPACT a scos la inaintare angajati, rude, apropiati care s-au prezentat in Instanta cu CONTRACTE DE V/C FICTIVE!(daca nu detineau un astfel de titlu actiunea in Instanta ar fi fost INADMISIBILA!). BOLOJAN stie asta! Stiu si eu! In fapt, stie cam toata lumea dar se face ca nu vede! Bun, in urma TRANZACTIEI conflictul dintre IMPACT si Consiliu " se stinge", reclamantii isi cumpara terenurile, ba mai mult, Consiliul Local vinde IMPACT-ului o suprafata importanta de teren in cartier care a doua zi o revinde unui fost politai din V. lui M.(la pret mai mare). Suspiciuni? Eu zic ca da! Concluzie! Ce am pierdut eu? 1. Diferenta de pret dintre cat am dat si cat trebuia in fapt sa dau(confirm LICITATIEI PUBLICE). 2. Batjocura la care am fost supus sistematic de catre IMPACT dar mai ales de catre autoritatile locale(Filip, Bolos, Bolojan)care aveau obligatia sa vada daca ce s-a licitat se respecta!
Postat 24 Mai 2014, 00:19 de TDS
explicatie 1
@secret: intuitia imi spune ca totusi stii despre ce este vorba! dar pentru ca mi-ai cerut o explicatie, ti-o dau! IMPACT este un dezvoltator imobiliar din Romania! Acum sediul sau este in Voluntari/Ilfov! Peste tot pe unde " a dezvoltat" a creat probleme: de la Bucuresti la Constanta, de la Oradea la Cluj Napoca! La Oradea IMPACT construit cartierul EUROPA in temeiul unei LICITATII PUBLICE organizate de Consiliul Local in epoca FILIP. Conform acestei LICITATII PUBLICE IMPACT trebuia sa respecte un anumit pret de vanzare maxim al caselor! Contractul dintre IMPACT si Consiliu a fost tinut "la secret" astfel ca cei care urmau sa cumpere case in cartier habar nu aveau ca sunt indreptatiti sa cumpere la acel pret. Cine a fost complice: Petru FILIP! Cu aceste lucruri a fost de acord ani la rand BOLOJAN!(vezi presa locala din 2008-2013(inclusiv Bihoreanul). Dar ce sa vezi? Dupa ce in februarie 2013 BOLOJAN infiera practicicile IMPACT-iste, in septembrie BOLOJAN promoveaza o TRANZACTIE intre Consiliu si IMPACT pentru stingerea efectelor unui contract de asociere in participatiune intervenit intre cele doua parti.
Postat 24 Mai 2014, 00:10 de TDS
Hai Bucuresti-ul!!!
"Dacă vreţi ca vocea Oradiei să fie auzită la Bucureşti, atunci votaţi PNL!" Domnu' BOLOJAN ... nu e vorba despre campania pt. EURO+PARLAMENTARE? (+ e pus intentionat!!).... Un pic de rigoare nu ar strica... doar nu vorbim de a face si desface niste giratorii!! Pe banii alegatorilor....
Postat 23 Mai 2014, 23:07 de Adi Oradeanul
io
Du te ma ca Romi Negus e peste tine! ROMI NEGUS PRIMARUL ADEVARAT a ORADIEI!
Postat 23 Mai 2014, 21:42 de ioanye din argyeal
impact
TDS, te rog explica sa inteleg si eu ce inseamna impact, tot te-am auzit vb. despre acest impact si ce ai pierdut tu de esti asa nemultumit?
Postat 23 Mai 2014, 20:48 de secret
Draga Crin...
Draga Crin, cand a fost demarat proiectul USL am zis: Doamne, in sfarsit ceva bun! Dar NE-AI TRADAT! Pe cei care am votat USL! Asa cum si Bolojan "ne-a tradat" acceptand impacarea cu IMPACT! Daca mi-ar fi spus cineva in 2012-inceputul lui 2013 ca Bolojan VA TRADA, as fi zis: MINTE! Dar n-ar fi mintit! Daca cineva mi-ar fi spus ca tu nu vei ajunge presedinte din primul tur, as fi zis: MINTE! dar n-ar fi mintit! Daca....Acum depinde ce intelegei prin procentul de 20%, ca poate luati un 15-16%, procent cu care faceti acelasi numar de parlamentari ca si cu 20%. Sa vedem...Eu sper ca USL va trai! Adio, Crin! Adio, Bolojan! PS Nu mor de dragoste de PSD sau Victor Ponta! Dar proiectul USL mi-a placut! Si am crezut in el! Base-out, PDL-out, iaca si PMP-out, FC-out! Plus o coalitie ziceam eu serioasa! Poate, poate! Doar, doar va fi un 14-15%!
Postat 23 Mai 2014, 19:54 de TDS
Soto
Sa mori Tu!! Adica pe Bennyhill sau pe Bulldog alias TU???? Adica cica incredere????? Hai sictir
Postat 23 Mai 2014, 19:12 de Unu coi mustacioz
Bolojan DA/// PNL- NU!
Bolojan e cel mai bun primar pe care l-a avut orasul insa in ce priveste afilierile sale politice, nu are discernamant. Acum 2 ani ne zicea sa votam USL ca Ponta e cea mai buna solutie. Nu l-am ascultat atunci nu il ascult nici acum cand ne cere sa votam o nulitate pe Norica. PNL meritati 0%. Sunteti la fel de liberali ca si PSD si PCR.
Postat 23 Mai 2014, 16:17 de Hm.
SALUT
HEIL
Postat 23 Mai 2014, 16:00 de STAR
penibil
s-a dus si asta ...Bolojane ai primit ordin de la Sefu' sa improsti cu *???Am cresut ca esti al tip de om.Pacat!!!
Postat 23 Mai 2014, 15:39 de coca
@ cristi @ comp
Sigur ca bolovanul a facut ceva.....ORASUL PRAF......dar probabil suficient pt pretentiile voastre......santeti dina aia care faceti baie odata pe saptamana si atunci in Cris....sa nu se-nvarta contuarul.....Daca va cautam bine la plata impozitelor ......nici n-ati avea dreptul la vot
Postat 23 Mai 2014, 14:50 de zoli
Eu cu cine...
Daca nu era Bolojan nu votam deloc, dar votez pentru un primar care a confirmat, singurul de la Revoluție încoace.... Si încă ceva, m-a convins sa votez panarama aia de Mang! dar evident nu voi vota niciodată PSD...mersi Mang! votez ca sa nu te mai vad peste tot! mi-e lehamite ca de Blaga
Postat 23 Mai 2014, 13:41 de Eu, cu votu meu
me
Cica scapam de Antonescu daca nu ia PNL-ul 20%. Pentru binele PNL nu votam :)
Postat 23 Mai 2014, 13:38 de me
raspuns 2
@CHIRIS: apropos, dar tu de unde cunosti atat de bine problemele mele? Te pomenesti ca din comentarii! si iti spun urmatoarea chestie: URME EXISTA! Si referitor la ce au facut FILIP&BOLOS in problema IMPACT dar si ceea ce a facut BOLOJAN! Tranzactia s-a semnat in septembrie 2013! Stii ce fel de urme? CLARE! SUNT SCRISE NEGRU PE ALB in TRANZACTIE!
Postat 23 Mai 2014, 13:33 de TDS
raspuns
@CHRIS Filip a început, așa e, dar BOLOJAN a desăvârșit cu BRIO! PS Te rog, nu citi comentariile mele! NU EȘTI OBLIGAT(Ă)!
Postat 23 Mai 2014, 13:21 de TDS
@matei
corect. In sfarsit un om care vede realitatea. Restul taranilor au liber sa paraseasca orasul. De cand cu Bolojan, orasul incepe sa arate european. Inainte de el nu a fost miscata nici o piatra in oras.
Postat 23 Mai 2014, 13:15 de David
@tds
tds mai lasa-ne cu povestile tale, du-te la filip sa te rezolve. iar pentru toti carcotasii care nu vad ca se misca ceva in orasul asta de cand e Bolojan primar le spun sa isi deschida ochii, sa taca din gura odata si sa isi faca curat in jurul cotetului unde locuiesc, apoi sa se uite mai departe. hai sictir!
Postat 23 Mai 2014, 12:48 de chris
@TDS
TDS mai taci din gura cu problemele tale pe care nu obosesti sa ni le postezi la o gramada de articole cu alt subiect. de ce nu mergi la filip sa iti rezolve problemele? el te-a adus unde esti, el sa te si scoata din mizerie. tu crezi ca aia cand au facut misculatiile cu impact nu si-au sters urmele? crezi ca Bolojan nu a vrut sa il prinda pe filip? insa nu are cum. din pacate. viata e nedreapta. treci mai departe ODATA. iar celorlalti care sunt orbi si nu vad ca se misca ceva in orasul asta de cand e Bolojan primar le spun doar sa isi deschida ochii, sa taca din gura sa isi faca curatenie in jurul cotetului unde locuiesc. hai sictir.
Postat 23 Mai 2014, 12:44 de CHRIS
delir bolovanian
Biolojan asta are ceva retard? Cum sa injuri PSD-ul, cand tu esti in coalitie cu ei, si mai si zici " gândiţi-vă cum încearcă să-i păcălească pe cei mai slabi de înger cu "USL trăieşte"? Alooooo, Bolojane, USL traieste pe plan local!! Daca nu vrei sa ajunga toata puterea in mainile lor, rupe naibii USL-ul si in Oradea, apoi injura-i cat poti!
Postat 23 Mai 2014, 12:35 de AB
celor care scriu despre cel ales
Celor care scriu despre cel ales, in speta ebihoreanul, le doresc ca acest ales sa nu mai candideze in 2016, iar atunci din dorinta de a pupa dosuri, sa scrie articole favorabile pentru toata lumea, nu doar pentru PeNaLi. Dosuri multe, sanse multiple de reusita. V-am pupat dulce.
Postat 23 Mai 2014, 12:34 de andrei
te-am ales 1
Te-am ales! ÎNCREDERE ÎNSĂ NU MAI AM! Chiar Bihoreanul publica un articol în februarie 2013 cu titlul Ţeapă de Impact: Dezvoltatorul cartierului Europa, acuzat că a "tunat" oraşul cu 22 milioane euro! Primăria nu a contestat articolul, deci cu alte cuvinte era perfect de acord că așa s-au întâmplat lucrurile! Asta se întâmpla în februarie 2013, vorbindu-se chiar de existența unei Plângeri penale promovate de.....Eugenia Borbei! A trecut mai bine de un an de-atunci, Primăria Oradea susține că Plângerea respectivă nu a fost retrasă de către primarul BOLOJAN și că este cercetată de Biroul de Investigare a fraudelor din cadrul IPJ Bihor! Cam lungă perioada, zic! Și cu toată tevatura iscată în jurul subiectului primarul BOLOJAN, pe sistemul orice se poate reevalua(mă rog, precedente de reevaluare există la case mai mari!)a încheiat ceea ce iubitorii de IMPACT din toată țara au numit PACEA DE LA ORADEA! Așa s-a ajuns la o Tranzacția a fost aprobată cu UNANIMITATE DE VOTURI de către Consiliul Local Oradea(inclusiv de către L.U., Doamne iartă-l!)prin adoptarea HCL 651/09.09.2013! Doar Cristian Pușcaș a adresat o întrebare(destul de la obiect), Cristian Beltechi a dat un răspuns așa, de ochii lumii ȘI TOATĂ LUMEA FERICITĂ A VOTAT! Iată lista consilierilor prezenți în acea ședință Bonchiş Ioan, Coste Adelina, Dan Octavian, Delorean Ion-Iulius, Dulca Camelia Mariana, Felea Adrian Ioan, Filimon Teofil Laviniu, Dan Octavian, Huszar Istvan Eric, Ile Cristian, Lascu Tudor Sebastian, Manea Mihai, Mohan Aurel George, Mureşan Ionel Ovidiu, Negrean Daniel Dumitru, Popa Dan Lucian, Ritli Laszlo Csongor, Szabo Jozsef, Tau Ioan, Uniţa Lucian , Vulcu Daniel Sorin.
Postat 23 Mai 2014, 12:23 de TDS
O direcţie bună pentru bihoreni
O atitudine potrivită, bine temperată şi de bun simţ. Un îndemn realist pentru cei care vor să depindă cât mai puţin de Bucureşti. Se pot realiza multe lucruri bune pe plan local (avem oameni potriviţi în judeţul nostru) şi oraşul deja arată altfel, mai aproape de un standard înalt pe care îl merităm cu toţii. Pentru a obţine lucruri bune trebuie să mergem la vot, trebuie atitudine şi implicare. E perimat să aşteptăm ca să ne dea alţii. E vremea să ne luăm singuri. Cu Bolojan s-au realizat lucruri bune, palpabile. E de ajuns un periplu prin oraş ca să vezi cu ochii tăi. Indiferent cine ar câştiga trebuie schimbată atitudinea politicianului, astfel încât atunci când decide ceva să se confunde cu oricare dintre noi, în folosul comunităţii bihorene.
Postat 23 Mai 2014, 12:22 de Zen
asa da
De asta l-am votat pe Bolojan si merg in continuare pe mana lui: pentru ca e realist si are un mesaj pentru oameni ancorati in realitate, deschisi la minte. E genul de politician care nu ofera galeti si malai, nici macar povesti de adormit copii ci are o atitudine deschisa. Voi merge Duminica la vot, ca de-asta au murit unii in Decembrie '89, ca sa putem vota liber, acum si pentru Europa.
Postat 23 Mai 2014, 12:12 de Cristi
Vorbe de gunoi
Vorbe de gunoi ! Dupa ce PNL-ul sa curvit cu PSD-ul si ponta acum se dau fete mari> Nu, sunteti gauriti si in fund si cariati in gura !
Postat 23 Mai 2014, 12:11 de eu unul
Curti constructii
Domnule primar Ilie Bolojan, va puteti baza si pe cele 7500 de familii la care acum doi ani a-ti vrut sa le mariti impozitul pe terenul intravilan agricol cu 5500% (cincimiicincisute%). Stima noastra si mandria. Acum este momentul sa fiti rasplatit. Dinte pentru dinte. Hotie contra vot.
Postat 23 Mai 2014, 12:11 de petru
acum TE URĂSC!
Așa că te-am ales de două ori, mi-am decorat casa cu afișele tale electorale(+ ale inteligentei Florica Cherecheș, când a fost cazul!), am scris sute de comentarii favorabile ție și PNL-ului pe diferite site-uri, am participat la mitinguri pro PNL și anti Băsescu sau PDL! AM FOST UN PROST! De la mine NU MAI VEDEȚI VREODATĂ UN VOT! Și am să-i conving și pe alții! Așa că duminică merg la vot! DAR NU PENTRU VOI! Am să votez pe cineva pe care deasemenea L-AȚI BATJOCORIT! O, biet actor/O, biet artist/Rolurile mor/Viața e un TEATRU TRIST!
Postat 23 Mai 2014, 12:10 de TDS
fara obraz !
Ar trebui sa-ti fie rusine ! Te-ai inconjurat de prosti si de lingai si promovezi spinarile plecate, in timp ce orasul asta este o ruina asfaltata periodic de Beny si jumulita la intervale regulate (sau regulata la intervale, cum vrei s-o iei) de acolitii tai ! Daca cineva vrea sa faca ceva bun pentru oras, e lasat sa piara, in schimb faci pe lupul moralist ! Sictir !
Postat 23 Mai 2014, 12:09 de Federal Reserve
te-am ales 4
La ședința din 9 septembrie 2013 au fost prezenți ca invitați și: Florea Eduard - director Direcţia Economică, acum city manager, cel căruia BOLOȘ i-a oferit un loc de muncă în Primărie de parcă Primăria ar fi moșia lu’tac-su sau a mă-sii!, Beltechi Cristian - director executiv A.I.O., Porsztner Bella - director executiv adj. AIO, Lipoveanu Adriana-Aurora - Instituţia Arhitectului Şef, Mircea Ghitea - director executiv Direcţia Tehnică, Marius Moş - director executiv D.M.P.F.I. TOȚI, ABSOLUT TOȚI CUNOȘTEAU de la subsemnatul problema IMPACT/CARTIERUL EUROPA! TOȚI! Care a început în EPOCA DE TRISTĂ AMINTIRE FILIP-BOLOȘ!(BOLOȘ- ce, voiați ca IMPACT-ul să vă vândă la preț de garsonieră? Am citat din ilustrul conferențiar dr. ec. Ing. Diacon celib expert contabil auditor secretar de stat director în M.T. director ADR NV! Așa a zis dottore BOLOȘ! Că el trebuia să apere IMPACT-ul/prietenii știu de ce, și nu cetățeanul de bună credință! Nu, Marcele, doream ca IMPACT-ul sâ vândă LA PREȚUL LICITAT CONSEMNAT ÎN CONTRACTUL DE ASOCIERE ÎN PARTICIPAȚIUNE 14.519/2004. Din păcate dorința a fost ulterioară pentru că dacă aș fi cunoscut prevederile contractului de asociere înainte n-ar mai fi fost dorință, AR FI FOST CERTITUDINE! În 2005!
Postat 23 Mai 2014, 12:05 de TDS
afara cu taranii din oras!
sunteti niste prostalai, postaci nenorociti! va placea cand orasul asta era un sat cu caini? atunci mergeti inapoi la tara de unde ati venit! Si lasati-ne cu orasul nostru, care de la Bolojan incoace incepe sa arate normal.
Postat 23 Mai 2014, 12:03 de matei
te-am ales 3
Cireașa de pe tort a reprezentat-o vânzarea parcelei de peste 3.500 mp din centrul cartierului EUROPA către cine credeți? Către IMPACT, firește! Cu 25 E/mp. Care IMPACT a și revândut-o a doua zi unui fost polițist din Valea lui Mihai! Cu 35 E/mp. De ce nu putea Primăria să vândă parcela directa fostului om al legii? Cu 35 E? E o întrebare! Dar această întrebare nu și-a pus-o nici unul dintre consilieri! Nici unul dintre consilieri nu s-a întrebat de unde aveau acele persoane fizice care au câștigat împotriva Primăriei în instanță bani să achiziționeze și câte șase case? OK, în fapt nici nu i-au avut, nici nu i-au plătit IMPACT-ului pentru că acele contracte de vânzare cumpărare dintre IMPACT și persoanele fizice respective ERAU FICTIVE(exact cu Primăria a susținut inițial). În felul acesta IMPACT mai tras o țeapă Primăriei. Persoanele fizice aveau de plătit un impozit local mult mai mic decât ar fi avut de plătit IMPACT-ul(IMPACT care a mai tras țepe și statului prin vânzarea exact a acestor case cu TVA redus de 5% deși CASELE ERAU NEFINISATE IAR UNELE DINTRE ELE ERAU AMPLASATE PE LOTURI MAI MARI DE 250 mp, deci NTRAR PREVEDERILOCOR CODULUI FISCAL!). Întrebări fără răspuns!
Postat 23 Mai 2014, 12:01 de TDS
te-am ales 2
Nici unuia nu i-a trecut prin cap să-și pună următoarea întrebare Dacă un număr însemnat de persoane fizice au căștigat în Instanță dreptul de a cumpăra terenul aferent unor case din cartierul EUROPA noi de ce aprobăm vânzarea acestor loturi către IMPACT și nu către aceștia? Nimeni nu s-a întrebat cine sunt totuși acele persoane fizice? Hai că un nebun ne-a tot spus că de fapt sunt angajați IMPACT, rude ale acestora, apropiați de-ai lor, hai că Primăria a susținut inițial că ar fi vorba despre contracte fictive! Dar totuși n-ar trebui să ne documentăm mai bine înainte de a da un vot? Nimeni nu și-a pus întrebarea de ce în textul Tranzacției se vorbește despre unele persoane fizice CĂ NU VOR MAI PROMOVA RECURSURI(e vorba despre cele care au pierdut în Instanță pe fond/doar câteva!)! De unde știa Primăria acest lucru? De unde știa IMPACT-ul? Păi știau cu toții pentru că în fapt era vorba despre un aranjament!
Postat 23 Mai 2014, 12:00 de TDS
euromaidan
domnu....Primar....cu maidanezii....trebuie tras tare...iar Politia sa fie promta , ca altfel astia isi iau javrele si fug, pana vine politia, sa-i amendati de sa nu le mai trebuiasca jigodii, cat or trai....ca ne terorizeaza copii, si in parcuri au tupeu sa sara la noi.....numa sa-si apere javrele, sunt in stare sa ne dea in cap.....astia, domn Primar trebuie amendati , cu toti asazisii iubitori... de javre...
Postat 23 Mai 2014, 11:52 de ghile traian
smecher de Alesd
Eu cred ca tu joci cu rosii...altfel nu iesiai....pe mine unul m-ai convins ..nu mai voytez liberaliii nici daca ....treci la psd....doar se stie ca erai lingaul sef al luiTariceanu.....tu tragi lista in jos.....
Postat 23 Mai 2014, 11:43 de io
asa nu
sper ca nu o scris atata amar de poveste in timpul lucrului (la primarie). mai bine se ocupa de oras decat de campanie electorala, ca sunt multe lucruri promise si nu facute
Postat 23 Mai 2014, 10:57 de Veres
Yehhhhh
Mi-ar fi jena.....cata obraznicie poti sa ai ...mai bine taceai.....
Postat 23 Mai 2014, 10:30 de soso
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON