URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
26 Mai 2016, 10:41

CCR a decis: Referendumul pentru Oradea Mare nu poate fi organizat deodată cu alegerile locale!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Judecătorii Curţii Constituţionale au dat dreptate, joi, Avocatului Poporului, astfel încât Ordonanţa de Guvern care modifica legea referendumului, permiţând consultarea orădenilor cu privire la fuziunea municipiului cu localitatea Sînmartin, nu va putea fi aplicată la alegerile din 5 iunie.

Curtea Constituţională a judecat joi excepţia de neconstituţionalitate a OUG 15 din 2016 pentru modificarea Legii referendumului, care făcea posibilă organizarea de consultări publice simultan cu alegerile locale, excepţie ridicată de Avocatul Poporului la sesizarea liderului PSD, Liviu Dragnea.

Avocatul Poporului invocase faptul că OUG nu reglementează, cum cere Constituţia, o situaţie extraordinară ce nu poate fi amânată şi încalcă o decizie anterioară a CCR care spune că modificările Legii referendumului pot fi puse în aplicare după minimum un an de la intrarea în vigoare a legii.

Deşi motivarea deciziei Curţii Constituţionale nu este publică, magistraţii par să fi îmbrăţişat această teorie. Cert este că, în noile condiţii, referendumul pentru Oradea Mare, promovat de administraţia Bolojan, nu va putea fi organizat pe 5 iunie.

Citiţi reacţia primarului, în articolul: Ilie Bolojan: "Vom respecta decizia CCR. Nu primarul oraşului Oradea este cel care pierde, ci oraşul însuşi"

Citiţi pe această temă articolele:

Dragnea sare la Bolojan! PSD a reclamat Ordonanţa care permite organizarea referendumului deodată cu alegerile locale

Mang, despre sesizarea lui Dragnea vizavi de referendum: O decizie firească în faţa unui abuz al PNL​

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
41 Comentarii
,, anticomunistu"
nici nu asteptam vreun raspuns, ca....doar ai vorbit destul si asta se si vede. Asa zice un ,,prost" care in toata prostia lui plateste o gramada de bani acestui stat care te plateste si pe dumneata ca sa........unii platesc la stat (prostii) iar altii primesc de la stat (desteptii). sa fiti sanatos stimate cetatean.
Postat 27 Mai 2016, 12:24 de Ardeleanul
Rectificare !
"Pai daca nu-l ai?"... suna pentru Bolojan & Co
Postat 27 Mai 2016, 10:53 de platona
Legea poate fi interpretata de politruci,in folosul lor,personal.Dar Legea bunului simt ? Pai daca nu-l ai ?
@eutanasiu,Consiliul Local al Primariei Oradea aproba o suplimentare de 78000 lei , pentru modificarea unui proiect CAO (Depoluare parau Paris ),care avea ca scop initial, racordarea tuturor imobilelor din albia vaii Pasteur ,la reteaua de canalizare a orasului .Aceasta suplimentare insa,este acordata,in mod cu totul special,numai pentru cateva imobile (doua sau trei),a caror locatari si-au efectuat mega constructii ilegale pe albia paraului Paris,fara nici o autorizatie , constructii care au obstructionat atat proiectul de intubare, Amenajare vaii Pasteur(ABA Crisuri) cat si pe cel de canalizare si depoluare ,a carui beneficiar este CAO si Primaria Oradea. Acesti locatari oradeni ,se dovedesc a fi persoane foarte importante si influente,de vreme ce ,nu numai ca nu sunt santionate de compartimentul Disciplina in constructii al Institutiei Arh.Sef,conduse de Lipoveanu Adriana,dar sunt si bonusate(finantarea unei statii de sifonare din bugetul local),pentru a nu fi deranjate de derularea acestor proiecte. Pentru restul oradenilor simpli,a caror imobile sunt cu cota de bransare tot sub reteaua orasului,cu toata" puzderia" de proiecte (patru la numar), initiate de Bolojan Ilie si proiectate pe genunchi de SC RonoAqua ,firma de casa a CAO,solutia impusa este , procurarea de statii de pompare individuale. Aceasta este administratia condusa de Bolojan Ilie,abuz in serviciu,abuz de putere. Pana cand ? Pana pe 5 iunie !
Postat 27 Mai 2016, 01:16 de platona
avocatul poporului...
Care avocat? Ala care datoreaza bani statului? Sesizat de cel ce ar trebui sa fie la puscarie...? Hmmmm... Avem exact conducatorii pe care ii merita de-alde TSD si altii ca el... Curtea constitutionala... Hai sictir! Abia astept alegerile... Intr-un final toate lichelele vor fi pedepsite ... Mica- mare satisfactie ce au trait-o imbecilii azi va fi singura lor consolare dupa alegeri... Si in afara de autosatisfacerea cu comunicatul CCR a unui ego debil, nu stiu,, zau cum dracu va arata restul zilelor voastre...Eventual o veti putea ruga pe Adelina sa tina loc de CCR si sa va mangaie "mandria" ranita(ca sa nu zic flasca) de rezultatele alegerilor...
Postat 26 Mai 2016, 20:51 de magicianul
1 2 3 4 5
1 . Pasarea se numeste...cotofana ! 2. Da , teapa de la Filip vine 3. Filip o fi membru marcant ? 4. Doctrina e una , oamenii sunt alta 5. Medicamente sa ia toti cei " infranti " azi de CCR !
Postat 26 Mai 2016, 20:28 de TDS
@TDS
raspunse profetul sarcocioara. cel care le stie pe toate. dar nu era "pe frecventa" cand l-a tepuit filip, marcant membru psd, a carui doctrina o imbratiseaza acum. esti jalnic. medicamente.
Postat 26 Mai 2016, 19:32 de User anonimizat
GURA TA ...
@Shogun : Gura....ta adevar graieste ! Ili Gavril Bolojan face " posta " orice ! Posibil sa castige dar va fi fara FINALIZARE !
Postat 26 Mai 2016, 17:55 de TDS
PSD = dead meat
PSD e un hoit în Oradea. Asta pentru că nu-l votez eu. Și mulți, foarte mulți alții ca mine. Decât PSD cu catindata lui, mai bine Bolojan care oricum va câștiga la distanță de câteva poște de următorul contra-candidat.
Postat 26 Mai 2016, 17:47 de Shogun
Cind il vezi pe un titan ca Tariceanu
terfelit de o haita de centuriste, cum te simti ILIEEEE? Nu pentru ca ti-a fost sef, ci pentru ca e unul dintre putinii romani care are curajul sa stea falnic in fata descreieratilor care tot cauta sa ne convinga ca albul e negru si negrul e alb. Cum am zis, te inteleg. Instinctul de conservare primeaza. DAR NU ATUNCI CIND VREI SA FII PRIMAR DE ORADEA.
Postat 26 Mai 2016, 16:51 de Aghaurr
ILIEEEE, fii barbata
si da-te prins. Spovedeste-te Presedintelui Naturii ca ai pacatuit cu referendumul contra "ciumei rosii" si-ai pierdut, pardon, gresit. Domnul cu barba te va ierta. Dar vreo 5 ani de smerenie la Parcul Traian numarul Penitenciarului tot te va pune sa indeplinesti.
Postat 26 Mai 2016, 16:23 de Aghaurr
Perfect..
Ce bine!Votam ADELINA COSTE,votam PSD!Lamaie baieti ADEPTI DE Bolojan ,aveti nevoie,votam cu ROSII!!!!!!
Postat 26 Mai 2016, 16:05 de grigore
iesi la rampa ILIEEEE
si spune-o scurt. "In mandatul meu, intretinerea a crescut cu X, impozitele au crescut cu Y iar gradul de indatorare al orasului a crescut cu Z". Ca orice prost din tara asta, caruia i se da imprumut o mare suma de bani, isi amenajeaza casa cum vrea pipota lui. Dar cind pacalitul trebuie sa returneze imprumutul, constata nu numai ca nu poate plati datoria, nu numai ca ramine fara casa, dar mai ramine si dator pe viata. ASTA E STRATEGIA TA, ILIEEEE?
Postat 26 Mai 2016, 14:26 de Aghaurr
Apa Calda vinduta la pret de Specula
Asta e cea mai mare "realizare" a ta ILIEEEEE. Stau zeci de minute dimineata pina sa incalzeste apa. De Ce? Ca sa platesc de 5 ori mai scump, ce vine de obicei pe conducta de apa rece?
Postat 26 Mai 2016, 14:18 de Aghaurr
ILIEEEE...
Rid astia de prin tara cind le spun ca la noi a pus primarul impozit pe treapta. Ne-ati facut proprietari pe scara, DOAR CA SA PLATIM IMPOZIT. Pe extrasul de CF sintem trecuti ca "propitar"? Ne-a intrebat cineva daca vrem sa nu, sa fim "propitari"? CINE A PRODUS ABERATIA ASTA? PAI COLEDZII TAI DE SOROSEALA.
Postat 26 Mai 2016, 14:16 de Aghaurr
Bai ILIEEEE
In timp ce Sova si Ponta sint tiriti in instanta pentru ceva ce n-au facut, in timp ce Tariceanu este haituit pentru ceva, NU PENTRU CE-A FACUT CI PENTRU CA N-A SPUS CE VROIAU SLUGILE LUI SOROS DIN DNA SA AUDA, Alaptareasa Gheorghiu-Dej, colega de balacareala a Udrei este Co-Liberala desi locul ei e la INTRISTARE. Tu esti bine-merci ILIEEEE, in timp ce Primarita din Craiova este cotonogita de cei care ar fi trebuit DEMULT sa-ti puna catusele. BA ILIEEEE, ne-am saturat de sistemul securist care te ghideaza.
Postat 26 Mai 2016, 14:07 de Aghaurr
Ai realizari, ILIEEEEEE?
Le ai, pe banii nostri, pe IMPOZITELE NOASTRE. Tipau Penelucii si Pedelucii tai ca Ponta ne creste impozitele. La cum le-ai crescut tu putini au facut-o in tara asta. Impozit pe moartea noastra n-ai pus? Ghici ce, ILIEEEEE? N-o sa mai apuci ca nu mai ramai Primar. Sau, daca DOAR prin furtul la vot o sa fii declarat primar, fii sigur ca siu noi stim sa iesim in strada. DE DATA ASTA IMPOTRIVA ADEVARATILOR IMPOSTORI SI HOTI SI CORUPTI.
Postat 26 Mai 2016, 14:01 de Aghaurr
Ia cu lamaie ILIEEEEE
sa poti trece mai departe. Nu va mai suporta tara. Stii ce s-a intimplat la Budapesta in '56? Studiaza istoria sa vezi de ce URA noastra a crescut la cote explozive. Lasa-ne ILIEEEEE
Postat 26 Mai 2016, 13:57 de Aghaurr
@Platona
Tocmai a scos Compania de Apă Oradea la "licitaţie" lucrări suplimentare în valoare de 65000 lei + TVA (din bugetul local - că şi aşa sunt mici impozitele) datorită coborârii cotei canalizării cu 2m! Asta în condiţiile în care deja se renunţase din proiect la umpluturile ce trebuiau făcute odată cu întubarea. Rono Aqua n-are nici o treabă. Primarul la fel. Pasztor deloc. Oradea lucrului bine făcut de mântuială! Altfel, lucrarea e raportată la C.E. ca fiind terminată. Poate dau consilierii, la propunerea primarului, o hotărâre de Consiliu Local prin care să fie clar că lucrarea e gata. Vizată spre neschimbare de doamna Lipoveanu, că Borbei şi Florea nu mai semnează nimic.
Postat 26 Mai 2016, 13:56 de eutanasiu
Bai ILIEEEEEE...
Schimba-ti echipa de comunicatori, ca te usuci pe mina lor. "Puberii sluti si spalati pe neuron" au ramas la faza "Painea se taie cu foarfeca si scobitoarea se foloseste la LEVEŞE". Du-te ILIEEEEE ca ne-am saturat de Partidul Penalilor Protejati aka PNL, protejati de SRI si de DNA. Vrem politicieni care pot reforma DNA si SRI. Desi dupa mine, tradatorii astia ar trebui desfiintati, un soi de DENAZIFICARE. Doar ca de data asta ii spunem DEBASINIZARE si DE-CIANOIZARE.
Postat 26 Mai 2016, 13:55 de Aghaurr
@Ardeleanul
Esti prea prost ca sa-ti raspund!
Postat 26 Mai 2016, 13:46 de User anonimizat
Sincer vă spun, îmi pare tare rău să aud vestea asta !!!
Aș fi preferat o înfrângere cu 3-0, în loc de o remiză în ultimul meci și doar un 2-0 în preliminare !!!
Postat 26 Mai 2016, 13:41 de WinDos
Surprize....surprize
Incep sa apara surprizele pentru PNL-istii oradeni aflati la conducerea urbei.Rerferendumul, stabilit smechereste de Bolojan odata cu alegerile locale, a picat. Firesc si normal ! O alta surpriza pentru "dezvoltatorii" urbei noastre,vor fi vizitele celor de la OLAF si DNA ,legat de proiectele initiate de ordonatorul principal de credite pe Oradea, pentru Amenajarea vaii Pasteur la Oradea (intubarea paraului Paris pe masura Axa5Pos Mediu - inundatii),Depoluare parau Paris(canalizare)Extindere retea canalizare bl. Z3 Doja(canalizare) si Extindere canalizare str. Santului Salvarii in Oradea.Toate aceste proiecte se dovedesc a fi lipsite de utilitate,fapt demonstrat de numarul mare de oradeni nemultumiti.Care a fost scopuil acestor lucrari fara noima ? Pare-se ca s-a urmarit doar praduirea banului public - nicidecum interesul oradeanului de rand !!!!!
Postat 26 Mai 2016, 13:39 de platona
Vivat PSD.....Votați culoarea roșie.....
Trompeta De Serviciu ( TDS) a psd- ului poate cânta voios marșul Victoriei socialiste. Oamenilor de bine le recomand să-i voteze pe acești Gică Contra Roșiatici dacă cred că au făcut bine orașului. De nu, alungații de la conducerea județului, orașelor,comunelor,unde a înțărcat dracu iapa.
Postat 26 Mai 2016, 13:37 de ardelean
Începutul declinului.
Singurul raționament pentru unirea celor două localități este nevoia de bani a primăriei Oradea. Fraților, nu e de bine dacă primarul privește cu atâta jind spre banii Sînmartinului încât e dispus să apeleze la al trei-lea referendum chiar și în condiții ce necesită influențarea Guvernului. Am fost pro referendum...am fost! Celor care susțin NECONDIȚIONAT referendumul, le recomand să-și pună niște întrebări, doar atât.Nu cred în sloganul cu ,,dezvoltarea'' orașului Oradea prin unirea cu Sînmartinul. Primăria are încă multe investiții de făcut în Oradea nu în satele comunei Sînmartin!!!
Postat 26 Mai 2016, 13:31 de caragiale
( )
tradus
Postat 26 Mai 2016, 13:03 de eutanasiu
Istorii electorale
În 2008, Bolojan s-a propus istoriei drept un şerif cu două banduliere în dotare (deşi posedă un singur pistol) gata să-i împuşte pe micii infractori pentru a le prelua afacerile. Cei mari nici măcar nu au ieşit din barul în care jucau poker pe banii noştri şi savurau wisky-ul vechi din rezerva de 12 ani rămasă de la Sturza şi Filip. În lipsa afişului „most wanted” care să-i arate cu poză, nume şi prenume, dar şi cu valoare de întrebuinţare, pe cei ce ar fi trebuit „izolaţi” legal, s-a îndreptat cu pistolul cu apă pe bază de vezică asupra cetăţenilor oraşului. Acţiunile susţinute timp de două mandate ne arată că, cel puţin cu prostata, stă bine. După preluarea sudiştilor de către nordişti (Cioloş) ni se prezintă pe postul lui Yul Brynner împreună cu ceilalţi şase pitici luptând în opoziţie, cu principii şi mijloace specifice. Din vremea în care mustaţa selecta discursul actualului primar traduse în somaţii ce duceau, cel puţin, lipsă de lipici, aduc aminte tuturor câteva maxime publicate tot pe acest site: „„Ori sunt hoţi, ori sunt proşti!”, spune liberalul referindu-se la maniera în care angajaţii Primăriei şi edilii au acceptat ofertele…”. Vi se pare că angajaţii cu funcţii de decizie sunt alţii? „Îi cer domnului Groza să sisteze lucrările, să denunţe contractele, să facă publice toate documentele licitaţiilor”, „Nu pot fi de acord activitatea „găştii din Primărie” – revine liberalul la o formulă preferată, care să poartă la maniera”după noi potopul”. Aştept să răspundă punctual la aceste probleme nu să vină cu poveşti despre răutăţi”, „Bolojan susţine că dacă nu va constata o oprire a lucrărilor, se va îndrepta către Parchet pentru dreptate.” Aş spune mai degrabă: „Aproape că a îndreptat parchetul”. „La mijlocul anului, bugetul oraşului este pe minus cu 30%, deficitul fiind de 46,6 milioane lei, cu posibilitatea de a creşte până la 80 milioane lei până la finalul lui 2008, relatează primarul Ilie Bolojan.” „Ilie Bolojan a anunţat ieri public că firmele care nu şi-au respectat anul trecut obligaţiile contractuale cu Primaria Oradea vor fi introduse pe o „listă neagră” pentru a fi excluse de la viitoare licitaţii pentru lucrări publice.” Deficitul este de 69%, deficitul a mai dobândit un ordin de mărime, lista este mai albă ca niciodată, uşa nu se mai deschide pentru că şi parchetul s-a umflat, lucrările sunt accelerate electoral în loc să fie sistate cu toate consecinţele LEGALE, gaşca din Primărie este mai unită şi mai antrenată iar „potopul” este reportat cu graţie din banii noştri. Vi se pare că e ceva schimbat? Sau pro-geamul de guvernare al edilului este acelaşi?
Postat 26 Mai 2016, 12:48 de eutanasiu
MAAANG
mang cu gasca, treceti la facut bagajele ca mai aveti cateva zile de clantzanit....asa de sus o sa picati ca vor disparea toti dinozaurii politici de la al mic cu barba sura pana la cel mare cu puterea'n gura
Postat 26 Mai 2016, 12:46 de ferfeleaga
În respect pentru lege
Un semn de normalitate: nu schimbi regulile în timpul jocului... Cum era de așteptat, în respect pentru lege, Curtea Constituțională a decis că nu se poate organiza un referendum în condițiile atât de mult dorite de primarul Iie Bolojan, cel care și-a făcut un obicei din a conduce urbea de pe Crișul Repede după bunul său plac, adică mai mult pe lângă lege...
Postat 26 Mai 2016, 12:37 de Danutz
????????????
@OradeaCivitas : Ilie Gavril Bolojan ne-a spus răspicat că a reuşit să convingă Guvernul ! Ce să vezi, n-am fost de faţă ca să spun tot ce ştiu ( poate va face Tăriceanu dezvăluiri acum despre perioada în care I.G.B. a fost secretar general al Guvernului ). Dar DNA-ul îl poate întreba ce a făcut , cum a făcut de l-a convins pe Cioloș ! Doar să-l întrebe...Mai departe....
Postat 26 Mai 2016, 11:58 de TDS
Un primar mare pentru Oradea „mică”
Legalitatea demersurilor „pe lângă” guvernul Cioloş este de studiat din punct de vedere juridic (penal) DUPĂ ce se lămureşte influenţa asupra consilierilor care au votat HCL de aprobare a celui de-al III-lea referendum. Apare ca evident faptul că proiectul respectivei hotărâri a fost promovat prin încălcarea legii, cu sau fără avizul direcţiei juridice din PMO. Doamna Jeni, cu antecedente în neaplicarea legii este una din stelele aduse de domnul primar după instalare. Cu toate că deja s-a demonstrat că distinsa doamnă este doar un meteorit, ciocnit de ceva vreme chiar cu legea, este menţinută în continuare în funcţie printr-o amnistie a aceluiaşi primar Bolojan care ignoră şi el la fel de arogant legea. „Asomarea” sumelor acordate ilegal angajaţilor PMO prin transferul acestora (cu votul consilierilor) drept cheltuieli din bugetul local, adică din banii noştri, vine să confirme obiceiul edilului. Întreaga „echipă” a primarului este preluată din precedenta legislatură a primarului Filip cu câteva prospături notabile în ceea ce priveşte funcţiile! Criteriile numirii acestora au ieşit la suprafaţă involuntar abia la sfârşitul celui de-al doilea mandat iar efectele vor apărea cât de curând. Mandatul le va rezolva pe toate.
Postat 26 Mai 2016, 11:56 de eutanasiu
PSD, Dragnea, Mang = terminatorii Oradei :))
:))
Postat 26 Mai 2016, 11:41 de OradeaCivitas
Am uitat: "Multumim" PSD, Dragnea, Mang etc
Erata :)
Postat 26 Mai 2016, 11:40 de OradeaCivitas
Era de asteptat!
Voi astia cu DNA-ul ma distrati la culme :))). Dar ce/cine va opreste sa dati cu subsemnatul daca stiti ceva. Mai ales tu TDS? A da..gargara ieftina care se afla in spatele modului in care folositi cele 3 litere :D. Revenind, mie unia imi pare rau ca Referendum-ul nu se mai tine, chiar daca, odata ce am aflat ca Dragnea si bagat mana, am devenit pesimist... . Poate pana in 2018, cand sunt ceva alegeri, o sa ni se dezghete creierasele :D. OUG nu interzice desfasurarea concomitenta intr-o astfel de situatie, daca se planifica din timp. Sa vadem ce va fi! :). PANA UNA ALTA..bravo PSD, bravo Mang, bravo Dragnea si Ciorbea. Oradea va "multumeste" cu toata puterea ei. Inca o data ati dovedit cat "iubiti" orasul acesta!
Postat 26 Mai 2016, 11:39 de OradeaCivitas
postacii psd
Postacii PSD si-au facut imediat aparitia.
Postat 26 Mai 2016, 11:37 de unul
,, anticomunistu"
un asa zis ,,anticomunist" era vazut pe sub pod plangand.....cautand drumul spre victorie.....a pierdut omu directia si tot se invarte in sens....... JOS DICTATURA COMUNISTA!!!!
Postat 26 Mai 2016, 11:23 de Ardeleanul
.
ne vedem la alegeri pesede! O sa luati exact atatea voturi cate meritati: 0
Postat 26 Mai 2016, 11:20 de David
No Habemus Referendum !
Bolojan DEMISIA ! Încalcă Constituția !
Postat 26 Mai 2016, 11:15 de vocilebihoreanului29
Vivat PSD.....Votați culoarea roșie..
Trompeta De Serviciu ( TDS) a psd- ului poate cânta voios marșul Victoriei socialiste. Oamenilor de bine le recomand să-i voteze pe acești Gică Contra Roșiatici dacă cred că au făcut bine orașului. De nu, alungații de la conducerea județului, orașelor,comunelor,unde a înțărcat dracu iapa.
Postat 26 Mai 2016, 11:09 de ardelean
"faptele care fac diferenta"=PeNaLe!!!
Prefecturaaaa!Dle Prefect? DNA-ul? Halooo, se "autosesizeaza"cineva cu ceva din faptele penale care "sa faca diferenta"? Jos cu Dictatorul!
Postat 26 Mai 2016, 11:06 de carlos
TURUL IV
Medicamenteeeee ! Luati-va medicamentele ! Eu sunt nebunul sau voi cei care m-ati facut in toate felurile ? Ar mai trebui verificat cum a reusit Ilie Gavril Bolojan sa convinga Guvernul sa dea o Ordonanta neconstitutionala ? Cat drept cunoaste Pruna ? Ce juristi sunt in Guvern? Luati aminte, garantat am dreptate in multe chestiuni pe care le-am ridicatde-a lungul timpului. Exista posibilitatea ca la un moment dat sa fie date si alte adevaruri in vileag !
Postat 26 Mai 2016, 10:59 de TDS
excelenta...
...veste ! Mi se parea complet idiot sa fiu pus prezent la referendum doar pentru ca votam la alegerile locale si astea doua erau pe aceeasi lista !
Postat 26 Mai 2016, 10:57 de AgentulTermic
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON