URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 24 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
08 Octombrie 2013, 07:44

Brăileanul Stănel Necula este de luni noul administrator special al Electrocentrale

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Electrocentrale Oradea a intrat pe mâna unui "expat" de Brăila. Stănel Necula, fostul director al CET Brăila, acum în faliment, a fost numit luni de Adunarea Generală a Acţionarilor drept administrator special al Electrocentrale.

Necula a preluat funcţia vacantată prin demisie de Nadia Haş, director adjunct în Primăria Oradea, care se va ocupa însă în continuare de gestionarea finanţelor CET-ului. Haş a fost numită administrator special pe 26 august, la o săptămână după ce Electrocentrale a cerut declanşarea procedurii de insolvenţă.

Fost viceprimar PDL de Brăila, Necula a trecut în 2010 la liberali şi a ajuns în decembrie 2012 director peste CET-ul din localitate. Liberalul şi-a păstrat mandatul mai puţin de un an, vreme în care unitatea a intrat în faliment. La sfârşitul săptămânii trecute, el şi-a încheiat relaţiile contractuale cu societatea, pentru a putea prelua conducerea CET Oradea.

Citeşte pe aceeaşi temă şi: "Terminatorul de Brăila: La cârma Electrocentrale vine traseistul care a îngropat CET Brăila"

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
8 Comentarii
JAVRA de braila
pai, dom`PRIMAR asta nu trebuia sa dea concurs pentru ocuparea postului de ros osu`? ce-ti pica? ochii sa-ti pice cu excrocii tai. JAVRA fostu` derector
Postat 09 Octombrie 2013, 17:17 de cacarau de bihor
cine nu stie
Daaa... domnu' STANEL a avut ceva firma sau mai are in Braila. Sa-l intrebam daca si-a achitat datoriile fata de Ferroli ca acolo s-a lasat cu o tzeapa. In toata tzara nu s-a gasit unul mai bun......tocmai din Braila....e clar POLITIC. Ne prezinta cumva dumnealui CV-ul?... sa stim si noi.
Postat 08 Octombrie 2013, 20:35 de eu
Are ăsta o faţă de cărbune spălat cu săpun de PNL !?!
.
Postat 08 Octombrie 2013, 15:24 de Carp III
Bolojan-un fel de Negus
Daca mai avea cineva indoieli in ce priveste ticalosia primarului, acum nu mai are nici o scuza. Astept reactia pupincuristilor principali, Cris si Chirila!
Postat 08 Octombrie 2013, 13:15 de AB
@adi oradeanul
Din falimentul actual ( creeat de bugetari) nu poate tot un bugetar sa rezolve nimic BUN pentru CET Oradea!!!! Bivolu ( caci e gras ca porcu si are ceafa de bou ) nu v-a face nimic altceva decat v-a fura pentru el si gasca care la promovat !!! Se v-a schimba doar buzunaru, buzunarele de umplut !!! Ori cum CET-ul pe gaz se dovedeste tot mai mult, mai tare, mai scump o hotie din buzunarele oradenilor . Vom plange cu amar peste 2-3 ierni dar v-a fi mult prea tarziu pentru noi. Actualul primas BolovanulBolojan va fi demult plecat inapoi la tara, la ABC-eul lui iar noi vom boci banii pierduti.
Postat 08 Octombrie 2013, 12:28 de scortosul
****
N-ati gasit un ardelean? Noi nu avem specialisti? Trebuie adus un hot din Braila? Bolojene, esti prost? Din ce partid face parte acest incompetent care a falimentat CET Braila?
Postat 08 Octombrie 2013, 11:45 de ****
Ma mir ca nu-i mai rau !
A ajuns tara pe mana hotilor, a puscariabililor, a incompetentilor... Prim-ministru plagiator, adica hot, ministrii cad ca popicele cand da DNa cu dosarele in ei, deputati/senatori condamnati definitiv (!!!) stau bine mersi pe banii nostri in parlament. Bihorul/Oradea e condus de niste nulitati, cum sa mearga treaba?! Mang_litorul, hot dovedit, kiss, un depanator radio-tv, ciordel, un preofesoras, sluga chimistilor, bolovan, alt profesor de tara, pus sefulet de repetentul tariceanu si tras pe linie moarta de celalalt (bi)repetent, cacarau. Licitatiile le castiga pe banda un sofer si un prapadit care-si confirma lucrarile de la fosta Sinteza cu palinca de Salaj. Sefii din primaria Oradea sunt in marea lor majoritate niste pupincuristi, a caror pregatire, atata cata au, n-are nimic de-a face cu functiile pe care le ocupa. Asa ca ma mir ca nu-i mai rau.
Postat 08 Octombrie 2013, 09:30 de oradean
vai de noi!!!
Vai ce bataie de joc a ajuns Oradea!!!!!
Postat 08 Octombrie 2013, 09:10 de Ana
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6699 RON
  • 1 EUR = 4.9762 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON