URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 29 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
25 Noiembrie 2010, 08:18

Bordelul Babylon a scos de pe site pozele orădencelor invocând o "greşeală"

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Scandalul cu modelele exportate în Austria pe post de prostituate aduce, în fiecare zi, ceva nou. Aşa cum a dezvăluit BIHOREANUL, o anchetă a DIICOT arăta că doi proxeneţi, Cornel Costan şi Ion Tămârjan, îşi foloseau agenţiile de modeling drept paravan pentru a plasa prostituatate unor politicieni, afacerişti, artişti şi oameni de televiziune, dar şi la bordelul Babylon din Austria. Potrivit procurorilor, activitatea lor ar fi fost copiată şi de alte agenţii, printre care şi unele din Oradea, în rechizitoriu fiind menţionate atât numele agenţiei coordonate de Amelia Toth (Amiart) cât şi cel al Amaliei Judea (Amalia Judea Art&Fashion).

BIHOREANUL a descoperit săptămâna trecută, fotografiile în lenjerie intimă sau chiar semidezbrăcate ale cel puţin 10 tinere din Oradea, majoritatea reprezentând agenţia Amalia Judea Art&Fashion, pe site-ul restricţionat publicului larg al clubului de noapte Babylon din Austria. Dintre acestea, pozele lui N.R., I.A.P. şi ale L.C. erau postate chiar la rubrica "Girls", adică fetele care puteau fi căutate de clienţii bordelului, cu o serie de imagini provocatoare şi sub pseudonime.

După ce tinerele orădence, împreună cu Amalia Judea, patroana agenţiei de modele, au cerut explicaţii despre apariţia lor pe site-ul bordelului, fotografiile celor trei fete de la rubrica "Girls" au fost scoase de pe portal, dar şi o parte din pictorialele care apăreau la rubrica "Girls Specials".

În plus, compania austriacă i-a trimis Amaliei Judea o comunicare în care susţine că "din greşeală, pozele doamnelor au apărut pe pagina noastră de internet, fără acordul doamnelor". În comunicarea semnată de Schweiger Richard, de la departamentul de management al Babylon, se precizează faptul că orădencele merseseră în Austria pentru sesiuni de fotografii.

"Doamnele au venit exclusiv pentru o sesiune de fotografiere pentru calendarul anual Babylon precum şi pentru o băutură energizantă, dar nu pentru pagina noastră de internet", a scris reprezentantul bordelului. Precizarea trimisă de austrieci după ce orădencele s-au scandalizat mai arată că "nici una dintre doamne nu a lucrat într-unul din locurilor noastre".

După ce au folosit fotografiile provocatoare ale orădencelor, reprezentanţii clubului de noapte Babylon şi-au cerut scuze: "Ne pare rău de acest incident şi ne cerem scuze pentru aceste neplăceri care v-au fost create".

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
75 Comentarii
Ciudata situatie
Ce sa zic am auzit de unele fete ca sigur nu s-au prostituat de la fosti iubiti.Mie personal imi vine greu sa cred ca ele s-ar fi dus acolo la prostitutie. Ce nu inteleg eu este: CUM SA APARA DIN GRESEALA POZELE? Consider ca fetele ar putea da bordelul in judecata pentru ca le-a postat pe internet intr-o baza de date publica pentru prostituate. Sper sa se intample asta asa ar putea sa-si spele toate,imaginea si sa castige o data cati bani ar face din modeling intr-o viata.
Postat 24 Decembrie 2010, 10:36 de Coste Vlad
e o facatura
Desigur fetele sunt nevinovate, Amalia este un om de caracter, profesoara, persoana altruista.Ea a fost doar manipulata de un fotograf profesionist care în toata Austria a găsit un singur loc potrivit pentru prezentare de modă- un bordel. La fel cu prezentările de modă de la arabi: sunt sigur că s-au entuziasmat la noile cearceafuri de designer prezentate de agenţia de modeling. Universitatea se mândreşte cu astfel de profesori şi studenţi. Mulţumim dle. Antal. Agajaţi-o şi pe Ami Toth. Acum avem o universitate între primele 500 din lume. Cu un program de studii bine structurat, cu schimburi de experienţă prin Austria, la Babylon, ajungem între primele 50. S-auzim de şi mai bine.
Postat 08 Decembrie 2010, 18:53 de profesoru'
danutza
Ce mare e invidia!!! asai dana???? tu chiar habar nai despre ce vbesti! probabil ca daca tu ai fi mers in tarile arabe ai fi facut altceva... vad ca numai la organe genital iti sta gandul! fetele acolo au avut prezentari serioase, au prezentat pt moschino si damiani! viseaza draga mea viseaza!!! :)))))
Postat 08 Decembrie 2010, 14:21 de clara
kuveit
Sa povesteasc amalia judea si despre fetele care le ducea la produs in tarile arabe,acolo se acoperea zicand ca prezinta fetel bijuterii....pe organele genitale ale arabilor ,poate!!!!
Postat 08 Decembrie 2010, 11:51 de dana
STIU SIGUR
FETELE au fost numai pentru POZE *sedinta foto)! nu stiau de fotograf ca este cu probleme! NU stiau unde vor ajunge pozele!au gresit cele care apar dezbracate! NU TREBUIA!.....poate de aceea s au dezbracat ca asa au primit mai multi bani decat celelalte si au intrat in capcana, TOATE FETELE din agentia Amaliei inclusiv si ea! Ele au ce arata! sunt fete frumoase! corp frumos....ar putea sa ia exemplu toate fetele! sa mearga la sala...sa aiba grija la alimentatie...sa nu credeti ca e asa usor sa iti mentii silueta si frumusetea!pentru astea iti trebuie si bani...abonament sala,cosmetica, manichiura, creme, ..... In fiecare zi apar poze cu fete dezbracate in ziare, pe internet si in emisiuni tv cu gramada! Acum au vazut si ele care oameni le sunt alaturi!si au trecut prin COSMAR ajungand la EPUIZARE PSIHICA din cauza acestui articol si acestor comentarii si chiar in situatia disperata de asi lua VIATA !!!!!!!!!!!!!!
Postat 07 Decembrie 2010, 21:12 de MARY
...
Daca ar fi mers acolo pt prostitutie nu ar fi facut nicio poza! e clar! cele care lucreaza acolo nu isi fac poze, si nu numai pt ca nu au timp, ci pt faptul ca nu vor ca lumea sa afle ce fac ele si unde... e clar ca fetele au avut sedinte foto, asta se si vede... acum ca pozele au fost folosite pe acel site la atragerea clientilor, fara stirea fetelor e partea a doua! de aici o buna intrebare, de ce fetele de la Ami art(Amelia), nu au poze? oare?... pai probabil ca ele sunt cele care au mers pt altceva acolo! Fetele de la Amalia Judea nu sunt fetele despre care vbiti voi... Ele fac doar un singur lucru, pozeaza, si prezinta haine... atat.
Postat 07 Decembrie 2010, 08:40 de sanda
vrajeala
DA DE CAND MODELELE POZEAZA IN TATELE GOALE SI CU AIA LA VEDERE, VOI CHIAR SUNTETI CREDULI? E CLAR PENTRU CE AU POZAT ACOLO, PROSTITUTIE!PACAT DE ELE!
Postat 07 Decembrie 2010, 08:07 de mira
ai dreptate!!!
Ai dreptate! Asa ar fi frumos! Oamenii care inca si acuma pun paie pe foc si continua e clar ce fel de persoane sunt!!! Nu ca Mosul nu va veni la ei :) dar nici la lucruri bune sa nu se astepte! oamenii rai sunt pedepsiti de Dumnezeu! Se stie!!!
Postat 05 Decembrie 2010, 14:33 de adina
ce tampenie!
Bine zici ar trebui sa se inceteze cu atata rautate!!
Postat 04 Decembrie 2010, 21:13 de adina
un gand
faorte dureros si neplacuta situatie pentru toata lumea ..cand ne gandim ca se apropie Craciunul ,poate ar trebui sa uitam toate gandurile rele ,invidiile ,rautatile,razbunarile si sa lasam linistea dragostea sa isi faca loc in sufletele noastre.............sa devenim .oameni !
Postat 03 Decembrie 2010, 21:47 de eu
sa se faca DREPTATE
woow TURMA de fite s a trezit ! aredeti CURVELE pe rug sau macar trimiteti le dincolo, EXILATI prostitutia vrem copii sanatosi nu PROSTIE cat cuprinde :)) auzi modele dezbracate, eu stiu ca modelele prezinta articole vestimentare deloc NUDITATE sa va fie rusine sunteti simple PROASTE, una de la tara nu se dezbraca asa de repede dar voi fete PROASTE imediat, cat valoreaza in ziua de azi o fata crescuta la ORAS? NIMICCCCC si nici nu va valora vreodata decat in BORDELURI educatie zeroo transmisa de PARINTI, ZEROOOO
Postat 03 Decembrie 2010, 09:38 de !cetateanul roman!
redactia prostilor!
BIHOREANUL SUNTETI CEI MAI PENIBILI... ASA ZIAR DE CACAT NAM MAI VAZUT! CELE MAI MULTE MINCIUNI APAR IN ZIARUL VOSTRU... CU ASA CEVA VA CASTIGATI VOI PAINEA... VA BATETI JOC DE NISTE FETE CARE AU POZAT PT FOTOGRAFI RENUMITI... VAI SI AMAR!!!!! IMPUSCATI-VA!!! PANA NU VA IMPOUSC EU!!! LAURA GAL... OOO E DEA AJUNS NUMELE... NU MAI ESTE DE COMENTAT NIMIC... E O PENALA SI O PROASTA DE BUBUIE... IAR RESTU DIN REDACTIE? OOOO.... GOD! DAN CARE BAGA NUMAI CHESTII RELE... ASTEA II PLAC... SI LA COMENTURI VAD CA CELE MAI URATA LE SCRII TU... OARE DE CE? E CLAR! AICI DEMONSTREZI MULTE! NU TREBUIE SA TE CUNOASCA CINEVA ASA CUM TE CUNOSC EU!
Postat 03 Decembrie 2010, 09:19 de alessa
curveturi
lacome si proaste.
Postat 02 Decembrie 2010, 20:57 de dan
file
din cocos nu faci gaina, nici din curva gospodina!
Postat 02 Decembrie 2010, 20:17 de greenwich
vrajealaaaaa
cat de incuiat la minte trebuie sa fi ca sa te pui sa comentezi un articol prost,care nu se bazeaza pe nici o dovada.Tot ce are sunt niste poze cu cateva manechine de la o sedinta foto.In primul rand nu vi s-a cerut parerea niciunuia dintre voi si nu stiu de ce faceti prostia sa va credeti in masura sa judecati voi situatia fetelor acestora.Intr-adevar s-au facut sedinte foto in babylon si daca preferati sa numiti termenul "a furniza" da s-au furnizat fete pentru astefel de sedinte foto profesioniste dar nu doar de agentii din romania ci si de mai multe agentii cu renume din strainatate.Locul e printre cele mai selecte din europa si se poate mandri cine are ocazia sa participe la o sedinta foto efectuata de profesionisti.Voi toti mancati * si va credeti curati :))) Amalia Prietenii stiu de ce.Nu lua in seama lipsa de ocupatie si prostia unora.
Postat 02 Decembrie 2010, 19:59 de bla bla
nevinovate!!!
nu va mai legati de fetele astea ca nu sunt ceea ce ziceti voi!!!!!!!!!!! sunt modele si doar atat! pe marea majoritate le cunosc personal! si sunt fte cumsecade, au prieten, si nu ar face asa ceva niciodata pentru majoritatea bag mana in foc!!! Iar de Amalia Judea... este o femeie respactabila! si serioasa! cititi si voi ziaru aparut saptamana asta... drept la replica... pagina 11!!! sa vedeti si voi cine a gresit... iar voi... ziar de kaka...documentati-va inainte de a scrie ceva!!!
Postat 02 Decembrie 2010, 14:55 de alina
subiectul de atac! la adresa voastra l ati sters?BIHOREANUL!
RUSINE - REDACTIEI BIHOREANUL- A STERS COMENTUL IN CARE LI SE ATRAGE ATENTIA CA POZELE NU SUNT FACUTE DE EI!!!! NU AU DREPT SA ETICHETEZE FOTOGRAFIILE CU SIGLA - BIHOREANUL- nu va placut cand va face lumea CURVE MASCULINE!!!!!! dar voi aveti voie!!!!!acuma v-ati saturat!!!!
Postat 30 Noiembrie 2010, 19:42 de CREAM!!!
SI EU MAM SATURAT!!!!! hooooooo!!!!
SI EU M-AM SATURAT!!! MAI CAUTA-TI SI ALTE SUBIECTE DECAT SA VA TOT LUATI DE FETELE ASTEA CARORA DEJA LI S-A ACORDAT ATATA ATENTIE DIN CAUZA UNOR POZEEEE!!!!! O MY GOD!!!! NICI MACAR NU AU FACUT NIMIC! DOAR POZE! DEJA CRED CA A INTELES TOATA LUMEA! IAR CINE CREDE ALTCEVA TREABA LUI! WHO`S CARES? AAAAAAAAAAAAA INNEBUNIM DEJA CU TOT SCANDALU ASTA ISCAT DINTR-UN KKT!!!!
Postat 30 Noiembrie 2010, 18:21 de LAVI
BIHOREANUL pagina 11 DREPTUL LA REPLICA nesimtitii de la Bihoreanul repede v/ati eschivat de eroare!
Ati oferit publicului imarginea falsa asupra activitatii Agentiei si a Modelelor! Ca sa stiti ! Amalia nu are dosar la DIICOT si nu a fost citata! CITITI ARTICOLUL! care trebuia sa apara pe prima pagina, dar nesimtirea e mare la bihoreanul! a aparut la PAGINA 11 ! Fara sa isi ceara scuze! mentioneaza bihoreanul fara autor de articol caci * (erorile nu ne apartin noua!)* la bihoreanul sunt niste gunoaie in frunte de Laura Gal! si toti care si au dat acceptul pt a edita articolele care au reusit sa imbolnaveasca sa distruga viata FETELOR! .........sa va fie rusine LAURA GAL..............SI TOTI DELA BIHOREANUL!!! o sa platiti voi pentru asta!!!! va doresc ca toti banii castigati din acest articol sa-i dati pe medicamente!
Postat 30 Noiembrie 2010, 12:39 de DREPTUL LA REPLICA
nevinovate
fetele astea nu au nici o vina ca amalia e o nesimtita.......iar jurnalistii ar face bine sa verifice inainte sa scrie un articol... nu sa se gandeasca numa banii pe care vor scoate de pe urma saracelor fete.....cunosc cauzul si saracele sunt nevinovate...asa e cand ai incredere in persoane nesrioase care vor numa sa profite de pe seama altora......
Postat 29 Noiembrie 2010, 18:10 de anonim
prostituate
vai de capul vostru (ala sec), curvelor. lacomia bat-o vina, v-a adus in situatia de a va prostitua.
Postat 28 Noiembrie 2010, 17:38 de uncompromised
prostituate
fraiere, o gramada din fetele din oradea se produc la greu, si asta se stie demult ca fetele lui amalia judea sunt prostituate, si ele prin oras se dau fete cuminti
Postat 28 Noiembrie 2010, 13:37 de giones
NEVINOVATE!!!
bai voi v-ati gandit ca alea care merg acolo sa presteze \"servicii\" is asa de proaste sa se lase pozate...n-au alea timp de machiaje si sedinte foto...e la mintea copilului..si nu mai acuzati fetele astea fara dovezi.....fetele acestea au fost acolo doar sa faca o sedinta foto si atat. cine le cunoaste stie ca nu ar face asa ceva... fetelor sa fiti tari si sa luptati pentru adevar pana in panzele albe..
Postat 28 Noiembrie 2010, 13:10 de anonim
mai Miha
ne lasi cu povestile astea? spune-le copiilor......aici lucrurile sunt clare ca lumina zilei. Chiar as vrea sa vad cum il da in judecata pe austriac, poate te bagi si tu ca martor. Cred ca scrisoarea aia de scuze are mare valoare, mergeti cu ea la Haga la tribunal. Chiar ma gandeam ca de la defilarile prin Lotus, Era etc nu prea sar banutii pe agentiile astea de modele care oricum sfidau criza
Postat 27 Noiembrie 2010, 22:41 de cornel
@ Miha
Miha, nu ne spui totusi cum ai ajuns tu in compania austriacului aluia, care e evident ca e patron de bordel?
Postat 27 Noiembrie 2010, 22:09 de Remy
cel mai dureros e sa fi acuzat pe nedrept!
iar necunoscatorii atat de "pudici" care se intreaba:"de ce posteaza astea atat de despuiate"? raspunsu e caaa.., asta s-a cerut...adica nu pozezi pt un calendar, vara, in iulie-august, in haine de blana cu manusi, cisme de cauziuc sau casti de scafandru... Haideti oamenilor, nu mai fiti ipocriti si nu mai pozati in Maica Tereza la manastire, cand cu totii beliti ochii in reviste despuiate si va imaginati iubitele fotomodele (sau pe voi insiva, in cazul fetelor) ... Este ceva normal, majoritatea fotomodelelor internationale pozeaza astfel, in lenjerie intima, nud sau sexi... Dar de la a poza pana a fi prostituata e o cale lunga despre care multi vorbesc dar f. putini stiu...
Postat 27 Noiembrie 2010, 21:56 de Miha
cel mai dureros e sa fi acuzat pe nedrept!
fetele au semnat un contrac la Klagenfurt pt sedinta foto,cand li s-au dat banii.. contract in care nu se specifica faptul ca pozele vor fi postate ci doar ca vor fi folosite in scopuri publicitare, in calendarul pt 2010.. dupa sedinta foto, toate fetele,impreuna cu Amalia au plecat spre casa.. Daca e vr-o una care lucreaza acolo e pt.ca asa a vrut ea, fara a fi pusa sau trimisa sa faca asta(referitor la Aniela Filiomon,sau oricare alta) Nimeni nu stia nimic referitor de postarea pozelor, tocmai pt ca nu se putea intra doar cu acest card,cont... Nimanui nu i-a trecut prin cap ca nesimtitu ar face asa ceva... In ticalosia lui acest Peter a postat pozele la rubrica VIP pt a scoate niste bani frumosi din cei 20 de euro, pt.acces, de la fraierii care doar privesc pe net si nu stiu ca fetele nu muncesc acolo... acum pozele sunt scoase pt. ca a fost contactat pt a i se cere explicatii la care \"domnul\" a raspuns... aaa,daaa, ne cerem scuze, o sa le scoatem\"..apoi a trimis scrisoarea de scuze pt.ca se simte cu musca pe caciula.. Cunosc situatia pesonal, din prim-plan, si sunt convinsa ca daca ii va da in judecata Amalia va castiga..,chiar voi insista in fata prietenei mele sa faca asta..
Postat 27 Noiembrie 2010, 21:54 de Miha
cel mai dureros e sa fi acuzat pe nedrept!
draga Amalia, imi pare extrem de rau pt tot ceea ce ti se intampla... nu sunt din Oradea, dar o cunosc pe Amalia Judea, mi-e o prietena f buna si apropiata, stiu cu ce se ocupa si mai stiu cu o f.mare certitudine ca nu cu asa ceva.... Totodata celor care vorbesc in necunostinta de cauza si folosesc adjective de genu "curva", "prostituate", etc, isi pierd vremea jugnind nejustificat..,observ ca marea majoritate din rautate si invidie... Nu stiu situatia celorlalte agentii dar o stiu cu certitudine pe cea a Amaliei Judea. Il cunosc personal pe acest Peter din Austria, detinator al acestui bordel..,am fost impreuna o perioada de timp... Va asigur cu mana pe suflet ca nu are o parere prea buna despre romani, tigani si alte natii mai sarace... este genul de om ce considera ca i se cuvine tot si orice doar pt ca are bani... acesta a fost motivul pt care m-am si desartit de el... avea texte de genu "ceee...,voi romanii sunteti niste tigani, cersiti prin Europa, si din cauza voastra criza a venit si in Austria, pt.ca bancile austriece au investit la voi si nu avet sa ne dait banii inapoi... este un om josnic, ce ar face orice pt bani... fetele au semnat un contrac la Klagenfurt pt sedinta
Postat 27 Noiembrie 2010, 21:49 de Miha
me
sunt ingrozita de aceste articole... si eu am pozat pentru ziare, reviste, etc... dar nu am avut de a face cu asa ceva... si ma bucur! am luptat sa obtin respect, apreciere si popularitate pentru a mi se deschide cat mai multe usi pentru a munci si a castiga cinstit niste banuti! insa ma tem ca fotomodelele cinstite pot fi catalogate ,,curve\\'\\'! \sa nu mai judecati ca numai cel de Sus poate judeca! imi pare rau pentru acele fotomodele ca au fost avut de a face cu asa ceva!
Postat 27 Noiembrie 2010, 17:29 de cineva
Intrebare
Austriecii aia invart bani seriosi, nu se ocupa cu furat de poze ca si curvele solo de pe la noi. Daca au fost rugati au scos pozele de pe sait si au scris o declaratie pe un servetel. Ma mir ca pe langa cei implicati in problema direct sau rude ori prieteni, logodnici etc mai sunt si oameni suficient de naivi cat sa creada ca a fost o greseala sau o inselaciune a patronilor austrieci. Acolo daca-ti cere 400 de euro pe o juma de ora nu-ti aduce vreo cioara in locul printesei din poza, ci chiar originalul. Orisicum 'modelele' au facut bani frumosi prestand o munca legala in acea tara, deci care e problema?
Postat 27 Noiembrie 2010, 01:24 de pilif
foame de bani
ati muscat-o curvelor ! ahhahahahaha..... v-au bunghit astia de la bihoreanu' ! aahahahahaha.....
Postat 26 Noiembrie 2010, 17:35 de ronaldo
:)
ok! mersi Alex! Da-mi adresa!
Postat 26 Noiembrie 2010, 17:01 de Ale
in italia :))
Gratziela nu pierde vremea cu dastea! Ea are contracte serioase! :))))))) cu italieni in voga! :P
Postat 26 Noiembrie 2010, 17:00 de lara
in italia :))
In italia??? si mai tare!!! la macaronari! aia se stie!!! hahahahahahahaha
Postat 26 Noiembrie 2010, 16:57 de lara
Miss Bihoreanul
am auzit ca saracuta de la Miss Bihoreanul din aceasta saptamana s a plans pentru ca nu e bagata in seama! ca e curvulita ! degeaba stie populara! VA ROG SA VA UITATI SI LA EA!
Postat 26 Noiembrie 2010, 14:20 de dany
PT Ale !
ia legatura urgent cu Gratziela ca te si trimite GRATZIELA in ITALIA abia asteapta!au fost fetele ei acolo! mult si bine!foarte multumite sunt! toate!
Postat 26 Noiembrie 2010, 14:04 de alex
niste CURVE
Nu le mai luati atata aparatea acestor curve...mai mult le infundati luandu-le apararea, toate din pozele de mai sus au practicat si practica prostitutia, asta e sigur...problema se pune la cele 2 agentii de "manechine"( pentru ca manechine nu sunt aceste parasute)...acolo se pune problema...acolo trebuie sa intervina procurorii, la amelia toth si amalia judea , ele 2 sunt cele care au asigurat bordelul cu pitipoance tinere , sa le zicem manechine, insa ele sunt niste curve, asta tot orasul stie, mai mult acum dupa deconspirarea lor...acum au aparut si dovezile. Iar patronul bordelului a scos pozele de pe site pentru ca de aici isi duce marfa, doar nu ar fi prost sa se certe acum cu cele 2 asa zise directoare de agentii : cine i-ar mai trimite lui pitzipoance atunci?...asa ca mai lasati-ne cu aceste curve de 2 lei...le stim pe toate...stim de ce sunt in stare .
Postat 26 Noiembrie 2010, 12:57 de adi
:)
Amalia Judea e neserioasa, bine ca ia-ti facut asta macar isi vede de treaba cu fetele ei cu tot! De Gratziela am auzit ca e doamna, cum as putea lua legatura cu ea? stiti careva?
Postat 26 Noiembrie 2010, 12:31 de Ale
pfuuui!
Bula in armata. - Bula, ce este patria? - Nu stiu. - Esti prost. Vasile ce este patria? - Patria este mama mea. - Corect. Bula ce este patria? - Patria este mam lui Vasile. - Idiotule, patria este si mama ta, ai inteles? - Inteles. - Ce ai inteles? - Ca sunt frate cu Vasile. Cam asa e si cu cei care inteleg doar ce vor! Mda adevarul este atat de greu de priceput pt mintile bolnave si aproape inexistente! Fetelor sunteti cele mai faine diun oras si cele mai tari! Nu e de mirare ca se mai gasesc si oameni rai, INVIDIA E MARE! Important e ca s-a aflat adevarul! Bihoreanul trebuie sa isi ceara mii de scuze pt asemenea acuzatii grave! Daca nu, ar trebui si ei dati in judecata! Sau macar Laura aia Gal!!!
Postat 26 Noiembrie 2010, 10:31 de Bear
pfuuui!
doar atata stii? bogat vocabular ai! esti invidios ca fetele arata bine, si at te iei de ele, ce mai conteaza pt tine ca ele sunt nevinovate! probabil esti si tu f invidios cine stie ce femei ai in familie, ceva hidoase grase si urate! Se vede cate minte ai! Hai fetelor ca se stie cine e chiar penibil la faza asta! Nu il bagati in seama! Daca omu` nu vrea sa accepte adevarul! II place sa traiasca in minciuna!
Postat 26 Noiembrie 2010, 10:24 de Bear
Sunt curve
Aceste curve nu vor da niciodata bordelul in judecata...pot paria treaba asta, sau si daca il vor da...vor face acest lucru doar de ochii lumii, ele nu vor castiga niciodata acest proces pentru ca se stiu cu musca pe caciula, ele stiu ce au prestat acolo si nu pot demonstra contrariul. Ar trebui date in judecata si matroanele lor - Amalia Judea si cea de la Ami art...si ele au o vina mare, adica ele sunt cele care furnizau si furnizeaza bordelului "marfa"...asa ca fetelor sunteti penibile cand dezmintiti ceea ce ati practicat, durerea este ca nu sunteti singurele, mai sunt o groaza care nu au aparut inca...
Postat 26 Noiembrie 2010, 09:55 de Dan
NEVINOVATE!
fetelor este de apreciat ca nu va dati batute, sunteti sustinute sa luptati mai departe pt adevarul vostru!
Postat 26 Noiembrie 2010, 09:54 de Luci
pt felinarul rosu!
Inainte de acest scandal murdar si neindreptatit, fetele pozau in cele mai cinstite fete pt ca SUNT cele mai cinstite fete, si nu au ce ascunde! Acest articol le afecteaza negativ, din cauza unor poze aparute pe un site fara ca fetele sa fi stiut! Laura Gal ar fi trebuit sa se documenteze inainte de a scrie si a provoca un asa scandal pe nedrept! Fetelor lumea va iubeste si stie adevarul! Este evident ca sunteti acuzate pe nedrept! Iar restul lumii nu trebuie sa capete nici-o atentie! Pt ca restul sunt plini de invidie si rautate, si din cate am aflat mulkte dintre comentariile de mai jos apartin unor persoane care fac parte de alte agentii, iar acum se folosesc de acest articol injosiind fetele! Mda lupta e mare! Incearca si restul agentiilor sa se ridice putin, dar degeaba, armele sunt necurate!
Postat 26 Noiembrie 2010, 09:50 de paul
dat in judecata!
Patroana agentiei impreuna cu fetele nu au altceva de facut decat sa dea in judecata administratia stabilimentului, asta am citit mai jos, si va raspund! V-a fi dat in judecata!
Postat 26 Noiembrie 2010, 09:41 de Bear
bordelul v-a fi dat in judecata!
Fetele nu sunt prostituate! sunt modele, au avut sedinte foto, si atat. Bordelul respectiv v-a fi dat in judecata pt ca le-a folosit pozele stricandu-le imaginea, pe acest site, fara stirea lor!
Postat 26 Noiembrie 2010, 09:37 de ...
prostilor
Ma da ce-i asa greu de-nteles?Fetele prestau la negru in cadrul bordelului,mergeau numai LA COMANDA d-aia apareau pe "calendar".Austriecii aia or fi neste prosti?Clar ca isi apara oitele cu dezmintirea phulii mele.BRAVO LAURA GAL.Oricum despre fetite acuma stim toti CE si CUM da nu stim CAT?
Postat 25 Noiembrie 2010, 23:58 de spionul
niste japite prostituate
pe cateva le cunosc. inainte sa se afle ca sunt prostituate, pozau in cele mai cinstite fete de pe pamant. acum s-a aflat ce fel de prezentari si modeling fac curvistinele astea.
Postat 25 Noiembrie 2010, 22:34 de felinarul rosu
abureli
de ce nu dau individele astea in judecata bordelul respectiv, pt ca a postat poze cu ele, dezbracte ???????? pana cand nu vor face acest lucru, declaratia data de rep. stabilimentelor respective, este privita doar ca o scuza puerila pt presa si opinia publica in special.
Postat 25 Noiembrie 2010, 22:28 de sert
:::
AU CAZUT IN ACEST SCANDAL NEVINOVATE!
Postat 25 Noiembrie 2010, 22:25 de Bear
:::
astfel de modeling practica panarame de la alte agentii! cum sunt cele de la Ami art, impotriva lor chiar exista dovezi! Manechinele Amaliei sunt cu adevarat MANECHINE!
Postat 25 Noiembrie 2010, 22:24 de Bear
:::
Ma bucur ca pozele au fost scose de pe acel site unde chiar nu aveau ce cauta! Este atat de dur numai cand ma gandesc ce pot simti fetele astea... intr-o asa situatie de kkt! Vor plati cei care v-au folosit imaginea fara stirea voastra!
Postat 25 Noiembrie 2010, 22:21 de Bear
zdrente imorale
prostituatele nu au prcaticat doar in austria. au practicat si aici in tara. astfel de "modeling" practica panaramele astea.
Postat 25 Noiembrie 2010, 22:21 de sert
-
nu va luati dupa gura lumii! noi care va cunoastem stim ca sunteti nevinovate!!
Postat 25 Noiembrie 2010, 22:15 de Luci
-
Amalia Judea este o femeie extraordinara, o femeie buna, o mama fantastica, o profesoara si un designer iubit si nu in ultimul rand un manager de minune!! Amalia are cele mai dragute fete, si cele mai bune, fete care niciodata nu ar ajunge sa faca asa ceva, in primul rand pt ca Amalia are grija de ele, se ocupa serios de ele, si doar in modeling! Imi pare foarte rau pt voi fetelor si pt tine Amalia! Dar oamenii va iubesc si stiu ca sunteti nevinovate iar povestea este nereala! Iar restu sunt oameni rai si invidiosi!
Postat 25 Noiembrie 2010, 22:11 de Marian L
Pt Ioana
Ioana draga mea, ma bucur ca s-a aflat adevarul! Imi pare rau ca te-ai aflat in acest scandal mosntruos! Nu mai baga in seama pe nimeni cine te ataca! Asteptam sa vedem ziarul de luni in care cei de la bihoreanul isi vor cere scuze pentru articolul acesta murdar! Ioana si dragele mele fete fiti tari! Nu va lasati! Nu aveti ce ascunde! si nu aveti nici-o vina! Oamenii rai vor plati pt toate cuvintele spuse!
Postat 25 Noiembrie 2010, 22:07 de Darius
stiam
Stiam eu ca nu e adevarat!! Fetele nu au facut nimic in afara de sesiuni de fotografii! Laura Gal esti o penibila pt tot ce ai scris nedocumentata!!! Impusca-te!!
Postat 25 Noiembrie 2010, 22:04 de Adi
prezentari nocturne in felix?
am vazut cu ochii mei cum unele manechine ale acestor agentii se prostituau la un hotel din felix dupa ce aveau diferite prezentari pentru diferiti oameni de afaceri , le recunosc deseori prin oras, posteaza in fete decente cu prieteni si logodnici ,.......stiu si un caz sigur al unei foste manechine care mergea in Austria iar cand venea , aparea cu haine noi de marca si cu bani ..........
Postat 25 Noiembrie 2010, 19:24 de alina
Babylon
S/a intamplat, faptul e consumat. Un sfat cat se poate de prietenesc: atat patroana agentiei cat si fetele nu au altceva de facut decat sa dea in judecata administratia stabilimentului. Astfel isi vor putea dovedi nevinovatia si vor putea privi lumea in fata. Pana atunci, planeaza asupra lor vina. Hartia asta cu scuzele patronului Babylon, nu valoreaza absolut nimic. Este frectie la picior de lemn.
Postat 25 Noiembrie 2010, 18:34 de judecator
curve si atat
nu inteleg de ce sunt de tot rasul. sunt niste curve si atat. si arata destul de bine. care e problema ? nu au comis nicio infractiune pe teritoriul romaniei, nu s-au prostituat aici, ci in austria, unde e legal ce au facut. ca e imoral si ele pozeaza in fecioare neprihanite, asta e alta treaba, dar cat timp nu au incalcat legea, nu inteleg ce e asa de extraordinar. nu sunt singurele fetite si singurele agentii care procedeaza asa, e criza si foamea e mare.
Postat 25 Noiembrie 2010, 18:03 de xfiles
rusine sa va fie, depravatelor !!!!!!
sunt de tot rasul curvele astea.
Postat 25 Noiembrie 2010, 16:44 de jajajaja....
prostituate demascate
Felicitari pt articol ! Macar asa stim si noi cu cine stam de vorba. Curvele, intotdeauna incearca sa para altceva decat ceea ce sunt. Unele reusesc sa se strecoare pana cand ajung asa zis vip-iste... pe urma vedem emisiuni, show-uri tv, cariere politice si alte bazaconii semnate de astfel individe !
Postat 25 Noiembrie 2010, 16:41 de 007
:)))
Frate voi ganditi cand credeti asta cu greseala? 1.Un bordel asa renumit nu ar face niciodata o asemenea greseala sa expuna pe net "marfa" care nu s-ar gasi si in "rafturi" 2.La cati bani invart proprietarii bordelului, daca vroiau sa le pozeze pe astea doar pentru reclama, nu ar fi gasit unele mai celebre si mai frumoase? Decat nasoasele astea din oradea? :))) Pozele au fost sterse sub amenintarea inchiderii robinetului de curve din zona asta de catre "agentia de modele"
Postat 25 Noiembrie 2010, 15:38 de doc
LAURA GAL
LAURA GAL !!!!!!vei plati tu scump pentru articol! n/ai fost instare sa ti ceri scuze???sa te ia DRACU!!!!!acolo unde esti!cate blesteme ai primit iti ajunge pe 3 vieti!!!!!!s/au n/ai vrut si ai pus pe altcineva sa /ti scrie articolul ? pe SMARANDA CHISBORA? pe LUNI DE ACUM SA VA GANDITI CE SCRIETI sa puneti articolul de DEZMINTIRE!!!!impreuna cu SCUZELE!!!!!
Postat 25 Noiembrie 2010, 15:30 de oradenii
Deontologic
MA BUCUR CA NU SE CENZUREAZA COMMENTURILE! AICI BIHOREANUL ARE O MARE BILA ALBA!
Postat 25 Noiembrie 2010, 15:04 de fizzzzzzzzzzzzzzz
Deontologic
DE CE DRAQ NU A INTREBAT INAINTE LA BABYLON SI DNA ZIARISTA ,SA VADA POZITIA LOR (fata de situatie)? LE-A FACUT CURVE SI ACUM DREGE BUSUIOCUL SA NU SE ALEAGA CU UN PROCES FRUMOS, COLECTIV! AR TREBUI SA PLATEASCA, S-O ARDA LA BUZUNAR UN PIC MACAR! HALAL ZIARISTI AVEM!
Postat 25 Noiembrie 2010, 15:03 de fizzzzzzzzzzzzzzz
reteau curvelor
au fost demascate. acum nu vor mai putea poza ca fiind fete cinstite. sunteti o rusine ! mergeti la munca nu va mai ocupati de tampenii, vagaboantelor !
Postat 25 Noiembrie 2010, 14:57 de purcimalia agency
sunt niste curve
Cu ce e de vina Laura Gal?Nu inteleg?E de vina pentru ca le-a dat in vileag pe curvele astea?Ele se stiu...si nu sunt doar ele...mai sunt inca multe care au scapat...mai sunt care nu au aparut pe site-ul bordelului dar se prostitueaza pe la Bucuresti si Constanta, care apar acum pe la emisiuni TV , iar ele sunt proaste de mor. Asa ca fetelor, nu va mai ofticati ca ati fost descoperite, acum veti putea lucra in liniste, deja va stie toata lumea, succes in continuare curvelor...
Postat 25 Noiembrie 2010, 14:01 de dan
sunt niste curve
Cu ce e de vina Laura Gal?Nu inteleg?E de vina pentru ca le-a dat in vileag pe curvele astea?Ele se stiu...si nu sunt doar ele...mai sunt inca multe care au scapat...mai sunt care nu au aparut pe site-ul bordelului dar se prostitueaza pe la Bucuresti si Constanta, care apar acum pe la emisiuni TV , iar ele sunt proaste de mor. Asa ca fetelor, nu va mai ofticati ca ati fost descoperite, acum veti putea lucra in liniste, deja va stie toata lumea, succes in continuare curvelor...
Postat 25 Noiembrie 2010, 14:01 de dan
garcea
mance-te dracu pa tine si rupe-si canceru *** de militian, te oftici ca nu mai poti lua spaga de la fetite ?
Postat 25 Noiembrie 2010, 13:08 de @police
Ce a facut Laura Gal e marsavie ordinara !!!
Intr-o tara civilizata pentru asta se face puscarie. Laura Gal ar trebui sa intre direct la puscarie pentru articolul complet nedocumentat pe care l-a mazgalit in aceasta fitzuica de scandal. Ati distrus viata atator fete dintr-un condei ! D-zeu e sus si vegheaza ... RUSINE sa va fie !!! Si acum o dedicatie speciala pentru Laura Gal: Mance-te canceru\' sa te mance si **** !!!
Postat 25 Noiembrie 2010, 12:57 de Police
curve nevinovate
corect, curvele sunt nevinovate. n-au facut nimic ilegal, in austria prostitutia e legala, bordelul e legal infiintat si e controlat sanitar de statul austriac, asa ca curvele n-au incalcat legea cu nimic :)
Postat 25 Noiembrie 2010, 12:15 de xfiles
uuuff!!
acum ar trebui sa isi ceara scuze Bihoreanul de le fete!! Oricum in locul fetelor nu as ierta asa ceva niciodata!!! Sa suferi asa nevinovata!
Postat 25 Noiembrie 2010, 11:23 de ion
minciuni
Normal! Doar nu o sa recunoasca cei de la Babylon ca fetele lucreaza acolo, riscand astfel sa le piarda. Colaborarea cu Amalia merge super ok, bordelul este alimentat tot timpul cu fete noi. De ce ar recunoaste? Sa strice bunatate de colaborare???
Postat 25 Noiembrie 2010, 11:21 de dorin
Ce gunoaie
Saracele fete, au aparut in ziar drept `curve`, e o eticheta groaznica, cand colo ele au fost doar pentru poze. Aia din auztria sunt chiar prosti! le-au facut fetelor foarte urat! Iar voi de la bihoreanul trebuia sa va documemtati mai bine inainte de a afirma asa ceva. Si da ele chiar sunt fete serioase, si doar modele, o parte din ele le si cunosc, e foarte urat ceea ce sa scris despre ele. Iar ceea ce a aparut acum e adevarul, ma bucur ca sa aflat ca aia sunt de vina, naiba sa ii ia cu site cu tot!
Postat 25 Noiembrie 2010, 10:51 de Claudiu
chiar credeti ?
Este vorba de SANTAJ !!!!!! Prietenii stiu de ce !!!!!!!!!!
Postat 25 Noiembrie 2010, 08:59 de ioan
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6085 RON
  • 1 EUR = 4.973 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON