URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
20 Octombrie 2011, 17:33

Bolojan vs Crişana: Primarul vrea să dea în judecată ziarul fraţilor Micula

Bolojan vs Crişana: Primarul vrea să dea în judecată ziarul fraţilor Micula Ilie Bolojan vrea să dea în judecată ziarul fraţilor Micula
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Anunţ surprinzător făcut de primarul Oradiei, Ilie Bolojan, la finalul unei conferinţe de presă pe care a susţinut-o joi la sediul PNL.

La capătul a mai bine de o oră şi jumătate în care a vorbit despre necesitatea ca instituţiile publice să nu mai şicaneze companiile străine care doresc să activeze în Oradea şi a răspuns la toate întrebările adresate de jurnalişti pe diverse teme, Bolojan a afirmat că vrea să dea în judecată cotidianul Crişana, patronat de oamenii de afaceri Ioan şi Viorel Micula, deoarece s-a săturat să fie calomniat cu bună-ştiinţă.

Aria calomniei

"Îmi cer scuze faţă de domnişoara de la Crişana (n.r. - reporterul Ioana Mateiaş) care este de faţă, dar dumneaei nu are nicio vină pentru această situaţie. Anunţ public, însă, că mă consult cu un avocat dacă pot da în judecată cotidianul Crişana, chiar dacă nu-mi place să fac acest lucru. Am suportat multe jigniri din partea acestui cotidian, dar minciuna, calomnia, nu le pot accepta", a spus Bolojan.

Primarul a afirmat că, deşi de trei ani este ţinta cotidianului Crişana, nu a ripostat până acum, dar s-a decis să reacţioneze deoarece i s-au atribuit, direct sau indirect, fapte de corupţie, şi anume că ar lua de la firmele cu care Primăria are contracte "comisioane" din care îşi construieşte o casă sau două. "Eu am acceptat multe jigniri. Pot accepta chiar şi faptul că tot ce se întâmplă rău în oraş este din vina primarului, iar tot ce se întâmplă bun este meritul altora. Dar nu pot accepta minciuna şi calomnia", a spus Bolojan.

Primarul a arătat că vreme îndelungată a ignorat insinuări de genul "se spune că", dar a decis că trebuie să reacţioneze, întrucât nu consideră că este la fel ca alţi politicieni. "Au sugerat în repetate rânduri că Bolojan ia bani, că îşi face casă în Ioşia, asta era în primăvară, apoi văd că mai nou Bolojan îşi face casă pe deal. Mi-ar plăcea, sigur, să am o casă sau să-mi fac o casă, dar nu este aşa", a spus primarul.

El a precizat că l-a contactat de mai multe ori pe redactorul-şef al cotidianului Crişana (n.r. - Dan Matea) şi i-a spus că asemenea afirmaţii nu sunt adevărate, astfel că decizia sa e motivată tocmai de repetarea lor. "Ştiţi, e aria calomniei. Probabil cred că toţi (n.r. - politicienii) suntem la fel, că toţi fură, probabil că văd lumea în felul lor, dar nu toţi fură, nu toţi iau bani de la firme", a spus Bolojan.

El a adăugat că îşi consideră lezată imaginea întrucât persoanele care citesc Crişana pot să şi creadă afirmaţiile sau insinuările defăimătoare. "La un moment dat, oamenii care nu te cunosc ar putea crede că eşti într-adevăr un nenorocit".

Nu îmi fac casă!

Pentru a fi explicit şi a nu ocoli subiectul caselor, primarul a respins acuzele ce i s-au adus, spunând pe şleau că nu-şi construieşte niciun imobil: "Nu-mi fac nicio casă, nici în Ioşia, nici pe deal".

Întrebat dacă în justiţie va cere daune morale echivalente cu valoarea unei case sau va prefera o despăgubire simbolică, Bolojan a afirmat că nu s-a gândit la acest aspect. "Nu m-am gândit ce daune să solicit. Problema pentru mine e alta, că atunci când ţi se pun coarne începi şi tu să crezi că eşti cerb lopătar..."

Ultima referire care l-a supărat pe primar a apărut în rubrica "Hora locală" a Crişanei, o colecţie de "şopârle" neasumate de vreun jurnalist, şi care spunea: "Cu data de 1 noiembrie Primăria Oradea pregăteşte evacurarea unui cămin de oameni sărmani de pe strada Atelierelor. Cum să-i scoţi afară în prag de iarnă şi unde să meargă ei? La Ilie-n Primărie, acasă la el, pe Cantemir Dimitrie, ori la vila care cică, pe un deal, lângă Oradea, şi-o ridică!"...

În campania pentru alegerile locale din 2008, Ilie Bolojan era acuzat că este "omul fraţilor Micula" de către adversarii PDL, şi concomitent în defunctul Jurnal de dimineaţă era prezentat în machete de publicitare sub titulatura "Bolo-Sifonolo", fără însă să se elucideze, nici până în prezent, cine anume a comandat şi plătit respectivele reclame electorale.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
44 Comentarii
@ javrele pdl-iste
Mars in cotet javrelor pdl-iste! V-a cuprins turbarea subit? Cristian avea dreptate: spuneti ceva concret daca aveti ce spune! Din pacate nu aveti ce; stiti doar latrati ca turbatii pe aici!
Postat 27 Octombrie 2011, 15:55 de oradean
Crisana sorginte comunista
Am mai spus-o:ziarul Crisana este un ziar de sorginte comunista
Postat 26 Octombrie 2011, 10:15 de Viorel
DNA-ule vrem urgent ancheta.
S-a scos articolul pentru ca Bolojan este nas l-a unul DE la Bihoreanul , de ce nu ati vazut pana acuma nici un articol contra lui? simplu ziarul este sub tutela lui, se cenzureaza absolut tot. Da, dosarul medical s-a mai auzit de el, vorba aia daca nu faci foc nu iese fum, deci exixta ceva adevar. DNA-ul vrem sa se autosesizeze si sa verifice de ce la CURTEA de Apel se castiga toate procesele cu Primaria?Ati mers in "audienta" domnule primar si la doamna CIGAN l-a fel cum ati mers si la Judecatorie sa va plinge-ti ca se anuleaza procesele verbale? pe prima instanta si ca primaria pierde bani? Chiar ne luati de prosti? Doamna Cigan chiar v-ati saturat de atata bine?DNA-ul nu vede si nu aude nimica? chiar asa? chiar nu stiti de aceste interventii? cu atitea servicii de supraveghere aveti tupeul sa va face-ti ca nu stiti nimica? RUSINE!!!! VREM SA VEDEM URGENT CA VA AUTOSESIZATI SI CA INCEPE-TI ANCHETA. si face-ti public acest lucru.
Postat 24 Octombrie 2011, 07:37 de bbbbbbbbbbbb
NAVETA LUI BOLOVAN PE BANI GREI
Naveta Oradea - Alesd pe banii contribuabililor. In timp ce primii trei ani de mandat a luat chirie pe apartamentul achizitionat in Oradea (daca nu-l avea nici nu era primar). O socoteala simpla: 1000 de zile de naveta a cate 80 km/zi. Sa zicem 5 l/zi. In total 5000 l benzina sau motorina/zi. Deci in total 25.000 lei in Buzunarul Bolovanului comunist la care se adauga chiria (vezi declaratia de avere). Si nimeni nu face ancheta. E mai bine primar decat prefect! Esti curat ca lacrima cum s-ar zice.
Postat 23 Octombrie 2011, 19:58 de Centaine Courtney
scoate dosarul
VREM DOSARUL MEDICAL! VREM DOSARUL MEDICAL1 De ce parchetul nu se autosesizeaza in cel priveste pe marele primar de oradea care sta in Alesd. Cred ca le place un cu hirtie galbena pt ca pot face toate porcariile santajindu-l!
Postat 23 Octombrie 2011, 18:03 de ioana
si ebihoreanul s-a suparat
Ati observat ca dupa avalansa de comentarii anti-bolojan bihoreanul a scos acest articol de pe prima pagina? :))
Postat 23 Octombrie 2011, 17:24 de MoMo
Vai bolooo.
Aveti curajul sa spuneti ca nu sinteti cumparat de SELINA , de ce atuncila tot coltul vezi in Oradea de cind sinteti dumneavoastra primar o singura firma abonata la banii Oradenilor. Macar daca nu neai lua de prosti.
Postat 23 Octombrie 2011, 15:55 de liliana
adevar
Cred ca Bolojan nu mai doreste sa fie primar. Daca Micula il vrea pe banda de rezerva acolo va fii Daca iese primar tot cu voia lui Micula..Astea sint povesti. Mare lucru ca il da in judecata.Daca tot sint pe invers de ce Micula nu-i scoate la iveala dosarul medical Va dati seama toate actele semnate de Bolojan ar fi lovite de nulitate Tare!!!!!!!!!!!
Postat 23 Octombrie 2011, 14:34 de ioana
Pt. Cristian
Nu scrie aceeasi persoana sub mai multe pseudonime. Daca vrei dovezi si lucruri concrete despre cel pe care il ridici in slavi ne putem intalni si am sa-ti arat . Nu cred ca vei mai avea aceeasi parere cu siguranta , daca esti o persoana cu capul pe umeri.
Postat 23 Octombrie 2011, 14:32 de bbbbbbbbbbbbbbbb
@CRISTIAN
Ba Cristian tu esti indragostit de bolovan .. De ce altii n-ar avea voie la parerea lor.....numai idiotii sustin ca doar ei au dreptate.. mamica ta nu te- a invatat ca si altii au dreptul la opinie....
Postat 23 Octombrie 2011, 14:03 de soso
@curiosul si restul
@curiosul si restul : cred ca sunteti doi-trei care vreti, postand sub multe pseudonime, sa se creada ca exista o reala opozitie pentru Bolojan; te inseli si , disperat fiind, incepi sa ameninti ca aduci si faci dezvaluiri...Deocamdata nu ai adus nici o dovada cat de mica de coruptie pentru actualul primar, asa ca poti latra cat vrei, esti un fel de Vadim la nivel microscopic. Stiu ca ma vei jigni si injura in continuare pentru ce scriu, dar din pacate pentru de-alde ca tine si din fericire pentru cetatenii corecti ai acestui oras, care constituie majoritatea, zilele hotiei si nepotismului s-au dus. Vei (re)vedea la alegeri. Asa ca invata sa muncesti.
Postat 23 Octombrie 2011, 13:53 de cristian
bucurie
Oameni buni mai avem o sansa.. incepeti sa va reveniti...apropo ...de ce bolovan nu i-a dat in judecata atunci cind fratii i-au platit datoria de vreo trei miliarde..nu dadea bine sa candidezi si sa urli ca tu razi tot si sa ai datorii.. Fratii sint niste gunoaie, pe cale de consecinta prietenul lor bolovan cum se numeste?Macar popa cornel se delimiteaza de ei cu acordul lor....cat despre afacerile lui bolovan o sa mai auzti deabia astept....
Postat 23 Octombrie 2011, 13:14 de soso
@Centaine Courtney Mai zi, ca-i zici bine !
Mai posteaza, nu pt. dobitoci, aia il vor vota oricum; prostia nu doare si nici n-o simti ! Vad ca le stii, asa, cat de cat ! Eu am spus mai jos ce stiam in mod sigur, sa ma dea in judecata pt. calomnie ! Aduc pe ungurii ale caror case a vrut sa le cumpere si-l scuipa-n gura daca nu recunoaste.
Postat 23 Octombrie 2011, 07:18 de Curiosul
BOLOJAN E O JAVRA
Normal ca nu-si face el casa. Ci nevasta, fiica-sa sau mai stiu cine din numeroasa familie comunista Bolojan. Curios ca nu candideaza la Consiliul Judetean, urmandu-i la diferenta de 20 de ani, tartorului de prin secretar pe judet Bolojan. A vandut bordeiul de la Birtin si-si face palat. Parcari de 1500000 Euro, 8 mp la pret de 15.000 Euro cat o garsoniera. Si mai e si fudul se lauda in presa cu fiecare part pe care il trage uitand ca mirosul ramane.
Postat 22 Octombrie 2011, 21:11 de Centaine Courtney
mars
Din bucata mea de paine. Am hranit un Bolojan si-un caine. Bolojan, azi, m-a parasit. Si s-a dus, n-a mai venit. Cainele ma recunoaste, Bolojan nu ma mai cunoaste.
Postat 22 Octombrie 2011, 19:57 de hii hii hii
@sustinatorii lui bolovan
Este atat de evident ca nu ati avut de-a face cu acest taran prost! Daca ati fi stat saptamani la rand dupa o audienta pe care sa i-o arunce altuia in carca, daca ati fi auzit cum ii ia la p*** pe toti cei care nu il aplauda ca niste maimute (ca voi, cei care-l aplaudati, adica), daca ati fi fost victime ale abuzurilor comandate de el si daca ati intelege ce inseamna democratia nu ati avea stomacul sa-l numiti "domn", "om" sau "diplomat"!
Postat 22 Octombrie 2011, 19:21 de MoMo
pt ardelean
A FI OM E LUCRU MARE... spui o vorba mare, cu tot respectul pt tine , nu stiu cine esti dar nu vorbesti in cunostinta de cauza cu privire la laudele aduse primarului . Inainte de toate nu a demosnstrat deloc ca este Om. Daca esti un simplu cetatean care nu stie cu ce probelme se confrunta oamenii ca tine cu primarul , te inetleg ,de ce faci astfel de afirmatii, daca esti unul care sta in apropierea lui inseamna ca stii ce face si din anumite motive il ridici in slavi ceea ce nu este corect deoarece numai OM si Domn nu il poti numi. Mai documenteaza-te inainte de a face astfel de afirmatii. Pune-te inainte de toate in locul unor simpli cetateni care sunt scosi din casa si de pe terenul lor prin asa zisa "expropiere" adica mai pe romaneste astazi daca cineva isi pune pata pe tine si vrea sa te execute in compicitate cu primarul si cu ajutorul executivului te-a executat prin asa zisa "expropiere" , fara a-i pasa ca nu iti plateste nici macar valoarea unei garsoniere. Din casa ta ajungi in strada. Asa ca inainte de a afirma ca este OM mai gindeste-te si documenteza-te de ceea ce face primarul .Daca ar fi OM ar arata acest lucru.
Postat 22 Octombrie 2011, 19:18 de Maria
dr
in cazul in care Dl. Bolojan (tot respectu sefu) nu stie ii spun eu ca machetele din perioada alegerilor au fost concepute si date in presa de o firma Nikos, care apartine unei oarecare doamneTeodora Ivan. M-as mira insa sa nu stie Bolo detaliul asta, baiatu e prea diplomat ca sa isi arate toti dintii.
Postat 22 Octombrie 2011, 16:30 de stie-tot
A FI OM E LUCRU MARE...
In ziua de azi cand minciuna si prostia e la RANGUL DE LEGE....cand incerci sa spui ADEVARUL si sa parezi MINCIUNILE spuse cu atata TUPEU DE ACEI CARE DOAR STIU SA ARUNCE CU NOROI ,e tot mai greu sa fii crezut de omul simplu care mai mult e dezinformat de presa scrisa si audio-video cu buna stiinta ,pentru a fi apoi mult mai usor manipulati de acei care doresc doar BINELE LOR SI NU AL COMUNITATII.Felicitari pt. domnul primar care mai intai de toate este OM si mai apoi Domn, lucru care deranjaza pe atat de MULTA LUME BUNA DIN ASA ZISA "INALTA SOCIETATE ORADEANA".
Postat 22 Octombrie 2011, 16:10 de Ardelean
Acceptarea realitatii.
E greu sa castigi un razboi cu presa. Cand presa scrie de bine, place, cand scrie de rau, deranjeaza, dar cand nu te mai pomeneste de loc, atunci ai intr-adevar o mare problema. Domnule primar, popularitatea gratuita, chiar cu tenta negativista, va este mai favorabila decat un razboi aproape imposibil de castigat.
Postat 22 Octombrie 2011, 12:35 de safe
bine ca v ati TREZIT!
cine nu are BUNUL SIMT si flerul de a se retrag nu este nascut pentru adevarata LUPTA cu MOARTEA :))
Postat 22 Octombrie 2011, 11:35 de anka
bine ca v ati TREZIT!
SANATATE sa avem! si un viitor precum ni l dorim noi nu altii! BOLOJAN fi macar modest si recunoaste nu te sutinem, sunt mai buni ca tine cu mult dar nu se coboara la nivelul tau, nu ai cum sa i intelegi:)))))) noi da pe tine dar tu pe noi NICIODATA,J OS comunisti! NU va puneti cu prostul , are mintea odihinita, fiecare e bun profesional dar nu si ca POLITICIAN, orator :)))))))))) fiecare doreste familie dar nu reuseste sa transmita ceva copiilor lor :)) poti avea 10 copii daca nu i transmit genele bune.
Postat 22 Octombrie 2011, 11:33 de anka
bravo denocratie!!!!!!!!!!!!!!
normal este singurul ziar care are curajul sa-i spuna in fata adevaruri restul presei si televiziunile toate ii sant aservite cumparate cu bani frumosi bravo dl BOLOJAN TRAIASCA DEMOCRATIA VAZUTA DE PNL SI PSD.
Postat 22 Octombrie 2011, 10:55 de penalu
Oradea comunista
Dupa 22 de ani de la caderea regimului comunist, inca se fac presiuni asupra presei. Cine se amageste ca a murit cenzura e un naiv. La noi, in Oradea, cu dl. Bolojan in frunte, este mai vie ca niciodata. Bolojan este un gunoi de om, un frustrat care nu suporta critica. Si cand este taxat de presa sau demascat in porcariile pe care le face, tuna si fulgera. Nu stie decat sa bata cu pumnul in masa si sa ameninte, ca sa-i puna cu botul pe labe si pe ultimii care-l mai critica. Chiar asa vreti sa fim, noi, oradenii? Niste legume cu creierele spalate care sa nu auda decat de bine de dom' primar? Ne intoarcem iar la comunism, unde-l aplaudam toti pe tovarasul Bolo pt ca altfel ne da in judecata si ne obliga sa ne desfiintam ziarul? Pai ce liberalism e asta?! Liberal-comunism, poate....
Postat 22 Octombrie 2011, 08:50 de MoMo
pentru Vali
Domnule Vali, nu este nici Bolojan asa corecte cum crede-ti? Cum scoate el oamenii din casa lor prin expropiere si ii arunca in strada pe bani de nimic asta cum se numeste? cinste si corectitudine , nu?
Postat 21 Octombrie 2011, 21:53 de aaaaaaaaaaa
vai bolo!
nu stiu de ce, pe toti Romanii cind ne atinge cineva cu putin adevar devenim asa,, dintro data calomniati. ce pacat
Postat 21 Octombrie 2011, 20:35 de nelu
BOLOJAN
Nu va lasati sa va jigneasca niste javre,gigolo,neispraviti ca Miculestii dle Primar.Dati-le replica.Va rog sa fie publicat toate imobilele pe care acestia le detin in Oradea precum si cele detinute de firmele lor si daca au restante la impozit.Noi care avem venituri mici putem sa ne achitam taxele, sa poata si ei.
Postat 21 Octombrie 2011, 19:24 de anonim
BOLOJAN
Bolojan este cel mai bun primar care l-a avut Oradea.Este cinstit,onest,iar fratilor Micula nu le place deoarece nu-l pot corupe.Fratii Micule sint niste neispraviti care s-au imbogatit calcind pe cadavre.De ex.a lucrat la ei un sofer,a trebuit sa-si dea casa garantie.Au gasit Fratii ceva nereguli in gestiunea lui (un tir cu suc pe care-l ducea in Moldova s-a rasturnat) omul si-a pierdut casa, copii lui sint pe drumuri.Ca el sint zeci.Fratii nu-si platesc impozitele la fisc si nici la primarie Dar Bolojan nu-i iarta.Asta-i buba.Fratii sint prieteni cu cei de la putere,daca la putere este partidul X ei prin ziarele si TV lor ii ridica in slavi tocmai ca sa fie iertati de taxe.Mie scarba de acesti lingai care in anii 80 erau gigolo in baile Felix.
Postat 21 Octombrie 2011, 19:19 de Vali
@jos comunisti!
@jos comunisti! Mi-e greu sa-ti raspund vazand cat de putin ai dat pe la scoala, pur si simplu nu reusesti sa te exprimi coerent, iar cum scrii... @FaraDePartid Daca atat te duce mintea citind ce am scris, sincer iti spun ca te compatimesc. Celor care, anonimi fiind, arunca tot felul de acuze le zic doar atat: -Fratilor, daca aveti dovezi, spuneti-le! daca nu, inseamna ca faceti doar o gargara ieftina. C
Postat 21 Octombrie 2011, 15:55 de cristian
" Nu pot accepta minciun si calomnia"
Domnule primar dupa cum ati spus chiar dumneavoastra nu puteti "accepta minciuna si calmonia" acum sa va intreb eu : oamenii care merg saptamanal pe la birourile dumneavoastra si in speta pe la directorii de directii gen Domnul Beltechi, doamna Iacob, etc... cat crede-ti ca mai pot accepta sa fie mintiti de la o saptamana la alta si uite asa se face anul si mai trece unul si tot asa cu minciuni , vino saptamana viitoare sau suna-ma saptamana viitoare , fara a se intrevedea nimic concret decat minciuni. Minciuni de care nu cred ca sunte-ti strain iar daca sunte-ti este foarte grav, insemnaind ca nu stiti ce se intampla in "bucataria" dumneavoastra.Subalternii dumneavoastra cat mai au de gand sa isi bata joc de noi oamenii si sa ne tarteze cu atata superficialitate , superioritate si atata minciuna. Este bine ca acum traiti pe piele dumnevoastra, poate asa o sa va aplecati ochii si peste cei care v-au votat si sunt mintiti constant de directorii serviciilor dumneavoastra.
Postat 21 Octombrie 2011, 15:23 de AAAAAAAAAAA
ne mai terorizati prin abuzuri continuate?
pentru CRISTIAN stai linistit ca intr o zi va fi dovedit asa cum apar si altii ca ciupercile dupa ploaie dar momentata nu se permite dureaza aniiiiiiiiiiiiiiiiiiii poana cand cineva este cercetata, nu e BOLOJAN usus de biserica a incalcat si el codul penal stai linistit, vine si ziua lui in fata JUSTITIEI, nu e o amenintare , e o opinie legea daca nu e stiuta nu ai cum sa o respecti , simplu ca buna ziua, totii ne credem superiosri dar suntem niste simple victime ale sistemului care stim clar CORUPT inca.Toata procedura standard demonstraeza ca nu se doareste cunoasterea legii asa oamenii nu o mai incalca :)).
Postat 21 Octombrie 2011, 14:38 de jos comunisti!
@Cristian +
Cristian + Oradean = LOVE !! FERICITILOR !! Ce atenti si dragalasi sunteti unul cu alta !!! Care e "unul" si care e "alta" ? O, sa nu va stric idila !!
Postat 21 Octombrie 2011, 14:14 de FaraDePartid
mersi cristian
mersi.Bolo are noroc si cu fondurile europene pe care le acceseaza,da cu ele a facut si face strazi noi noute,parcari,iluminat public,parcuri si multe altele,se vede cu ochiu liber.
Postat 21 Octombrie 2011, 13:58 de oradean
impresii
@FaraDePartid iar acuzatii fara acoperire? spune ceva concret, altfel nimeni nu crede o iota @oradean in sfarsit posteaza aici si cineva cu bun-simt, te felicit! aveam la un moment dat impresia ca numai niste aurolaci semialfabetizati comenteaza pe forumul ebihoreanul; ma bucur ca m-am inselat
Postat 21 Octombrie 2011, 13:33 de cristian
subantreprenorii
Adevarul poate fi gasit nu la antreprenorii de la PMO ci la subantreprenori care sunt de la ALesd !! La cei ce lucreaza pt. Selina, AbetNego, Constructorul Salard . Acolo poate fi gasit adevarul sau chiar la cei de la mana a 3-ia.
Postat 21 Octombrie 2011, 12:52 de FaraDePartid
@oradean
Aici ai dreptae partial ! Ungurul-Bolojan va fi votat de toti maghiarii !!
Postat 21 Octombrie 2011, 12:17 de scortosul
tampenii
am citit parerile celor de aici,n-am nimic cu ei,da sincer doar tampenii,ai ceva dovada impotriva lui Bolo dovediti in instanta cu acte,restu e poezie,pronosticul meu pt alegerile de anul viitor,Bolojan va avea aproximativ 70-75 % din voturi,inclusiv multi maghiari vor vota cu el si stiu ce afirm,in rest cainii latra,caravana trece
Postat 21 Octombrie 2011, 08:49 de oradean
spaga
primarul nu stie multe ce se petrec la PMO. Ar trebui puruficat sefii de birou! instalat spy cam ... ascultat telefoanele de servicii ....... ar pica multi
Postat 21 Octombrie 2011, 08:45 de spaga
e dreptul lui dar va urma o avanlansa de plangeri penale:)))
infractiunea de calomnie nu poate fi realizata decat prin afirmarea sau imputarea intr-un loc public a unei fapte determinate, cautati teme de al promova pe BOLOJAN!?)))) din cate am citit pana acum multe articole sunt exagerate si apropo multe incalca XXXXXXX , JUSTITIA nu citeste EBIHOREANUL? nu se autosesizeaza la incalcarea grava a legii? sunt dovezi vizibile si faptice!!
Postat 21 Octombrie 2011, 08:36 de ciudat de trist
Te-a lasat parul, acum te lasa si memoria ?!
E chestie de nuanta, fina, e drept : accentul nu se pune pe ,,a luat sau nu'', accentul se pune pe ,, Crisana poate dovedi ca a luat''.....ori asta e o lucrare pt. DNA+SRI ! Daca omul isi doreste asa de mult dovezile, poate se indura ,,baietii'' si-i dau ce-si doreste ! Sub o forma sau alta s-a lins pe degete...Altminteri de unde sa fi avut bani sa cumpere o ulicioara (vreo 5-6 casute) in korosszegapati ?! E vorba de bocskai utca. Voia sa rada casele si sa construiasca un depozit de materiale de constructii....facilitati (inclusiv gaz! in Oradea...) sunt, AFA se da usor si la timp....Intrebare : ce sa faca un primar cu un depozit de materiale de constructii daca nu are firma de constructii si nici legaturi cu firme de constructii ?! Nu stiu, intreb !
Postat 21 Octombrie 2011, 07:29 de curiosul
MATEA, MIZERIA PRESEI ORADENE
NU VAD NICI NU CUNOSC UN OM MAI URACIOS SI LINGAU CA SI MATEA, OMUL SIFONARILOR...
Postat 21 Octombrie 2011, 00:10 de Matea gunoiul
deci sunt prieteni sau nu? sau esti in delir?
@unu: daca pe tine te-ar jigni zilnic timp de trei ani, tu le-ai raspunde multumind pt locurile de munca din Rieni? oamenii de afaceri fac afaceri pt profit, nu acte caritabile, pt ce sa le multumeasca? esti smart and right, cu siguranta
Postat 20 Octombrie 2011, 20:12 de rossi
aveti grija ca nu cumva sa fie legat Bolojan de imaginea fratilor Micula.
Ce oribil sa crezi ca este o rusine sa fii legat de imaginea celor care de bine de rau au facut cele m-ai multe locuri de munca pentru bihoreni, de acolo si comanda ca cei de la crisana sa scrie negativ despre Bolojan ca nu cumva sa afle cineva ca ei sint prieteni, eu in locul lui Bolojan as recunoaste meritele fratilor MICULA si a d-lui TESZARY. Ar trebui sa ne mindrim cu ei si sa speram la sporirea lor in Bihor.
Postat 20 Octombrie 2011, 18:21 de unu
???????????
Bine bine, si ultimul alineat ce are cu textul asta?
Postat 20 Octombrie 2011, 17:47 de carm
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON