URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
18 Octombrie 2014, 20:47

Bolojan şi-a cununat purtătoarea de cuvânt: Anca Sas s-a măritat cu patronul unei firme de publicitate (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Purtătoarea de cuvânt a Primăriei Oradea, fosta jurnalistă Anca Sas, s-a căsătorit, sâmbătă, cu Paul Grama, patronul firmei de publicitate Grama Advertising-PR.  

Mireasa şi-a făcut apariţia la "locul de muncă" în jurul orei 18, mai zâmbăreaţă ca niciodată, într-o rochie vaporoasă, fiind aşteptată atât de colegi din Primărie, cât şi de numeroţi colegi liberali precum şefa Instituţiei Arhitectului Şef Adriana Lipoveanu sau deputaţii Florica Cherecheş şi Ioan Cupşa.

Anca a urcat în sala mare a Primăriei la braţul naşului Florin Birta, şeful Clubului Sportiv Municipal, şi totodată preşedintele Tineretului Liberal Bihor, iar mirele a urmat-o, însoţit de naşa Larisa Birta.

Din alai au făcut parte un număr restrâns de rude, prieteni, jurnalişti, foşti colegi de la Antena 1 Oradea sau consilieri locali. Între apropiaţii cuplului s-au numărat şi Gabriela Irimia, una dintre gemenele Cheeky Girls, alături de iubitul ei, orădean.

Căsătoria civilă a fost oficiată de primarul Ilie Bolojan, care la final a ţinut să mulţumească miresei pentru că este unul dintre cei mai vechi colaboratori ai săi şi le-a urat proaspeţilor însurăţei multă fericire.

Anca şi Paul trăiesc o poveste de dragoste de câţiva ani. Apropiaţii spun că, de dragul ei, tânărul s-a mutat din Bucureşti la Oradea. "E o bucurie mai presus de toate - ziua în care visul la care abia îndrăzneam să visez se împlineşte. În jur e numai fericire, speranţă şi certitudine. Azi începem să clădim împreună o viaţă mai frumoasă decât orice am fi putut fiecare în parte!", a scris Anca pe Facebook, cu câteva ore înainte de nuntă.

Casă de piatră!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
18 Comentarii
Si uite asa isi pregateste Bolo terenul pentru canpania alegerilor din 2016
Nu este destul de evident?!...Cu bucurie(a se citi disperare) ne indreptam spre alegerile locale din 2016.Numai ca unii isi cauta oportunitati de viitoare campanie electorala in ograda proprie...O sa mai vedem atunci care va fi implicarea GRAMA in campania electorala...Si cine trebuie sa fie atent.....sa fie!!!
Postat 20 Octombrie 2014, 11:04 de A
WHY ??
Chiar nu inteleg dece trebuie sterse/corectate comentarii ca nu contin..." injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură..." Fata asta este un zero,ca purtator de cuvant.
Postat 19 Octombrie 2014, 22:49 de Citizen
!!!!!
Nu ne intereseaza... !!! In ce hal am ajuns sa postam pe internet casatoriile unora ....
Postat 19 Octombrie 2014, 22:26 de Ada
Cenzoru
Moderatorule treaba ta e sa stergi posturile. Acuma ai inceput sa joci la intimidare. Asa mai departe in continuare. Sansa buna ca nimeni nu va vizita sa citeasca gunoiul vostru.
Postat 19 Octombrie 2014, 21:46 de Cenzoru
@Marcel Iures
Să înţelegeţi că Minodora C. e clientă veche şi că i-a sosit timpul să fie pusă la puct. Fiecare răspunde pentru ceea ce face, anonimatul nu îl exonerează de posibilitatea de a fi identificat şi urmărit, penal sau civil, după caz.
Postat 19 Octombrie 2014, 21:14 de moderator
@moderator
Sa intelegem ca identitatile celor ce posteaza comentarii pot fi aflate oricand? Nu e un lucru prea bun pentru bihoreanul..... Eu unul am inchis.
Postat 19 Octombrie 2014, 20:50 de Marcel Iures
Re: TDS
Am revenit cu explicatia dar am ajuns direct pe "lista neagra", sters din prima, odata si de doua ori si chiar de trei ori, pentru ca era ceva despre cum functioneaza "criteriile" in relatia dintre edil si moralitate !?!
Postat 19 Octombrie 2014, 19:51 de praC
?
@Ca®p III: wow, ce mi-ai scris de a fost cenzurat?
Postat 19 Octombrie 2014, 18:22 de TDS
NOROC !!
Acum ,"casa de piatra" ....sau de caramida...sa fim sinceri...FATUCA ASTA ,NU E SIMPATICA LA 99% di populatia oradiei.... Este o pila ,frumusica,cu un job in primarie. (...)
Postat 19 Octombrie 2014, 14:06 de Citizen
Re: TDS
CENZURAT
Postat 19 Octombrie 2014, 14:05 de Ca®p III
Paul draga, condoleante ... multe regrete !!!
Te-ai mutat din Bucuresti la Oradea pentru Anca ??? Cred ca ai fost tare disperat !!!
Postat 19 Octombrie 2014, 14:00 de WinDos
mondenitati
Care sunt criteriile prin care Bolojan face selectia cununiilor pe care le oficiaza? De regula presteaza niste doamne intr-o atmosfera destul de lesinata cu statia care nu functioneaza de nu auzi nimic din ce se rosteste acolo(ma rog, textul e cam cunoscut de toata lumea dar...). Inteleg ca Bolojan se orienteaza in functie de prietenii, rugaminti,relatii de partid, stiu si eu, poate si altceva! Nu mi se pare normal! Si acum sa ma substitui Iulie Albu: mireasa zic ca a fost OK, mai putin buchetul! In schimb nasa, rochie tipica de nasa! Bleaahhh
Postat 19 Octombrie 2014, 10:57 de TDS
casa de piatra
Casa de piatra, sa fiti fericitu, sa va iubiti mereu, sa aveti parte de tot binele din lume .
Postat 19 Octombrie 2014, 04:19 de cristian
??
Oare dece este asa suparat/a D-na/D-l Minodora ?
Postat 18 Octombrie 2014, 23:00 de Citizen
către Minodora C.
În cazul în care nu încetezi această avalanşă de comentarii injurioase, vom face publică identitatea ta şi vei suferi toate consecinţele legale ce derivă din asta. Te rugăm să te potoleşti.
Postat 18 Octombrie 2014, 22:25 de moderator
minte Bolojan ***
CENZURAT
Postat 18 Octombrie 2014, 22:00 de minte Bolojan de I INGHEATA co
???
Dece /cine sterge comentarii? Mai ales ca nu a fost una..." care conțin injurii, un limbaj licențios...etc.etc" ?
Postat 18 Octombrie 2014, 21:59 de Citizen
NU este o fata materialista !
Si eu eram 100% convins ca fata asta ,o sa casatoreasca cu un muncitor de la o fabrica de incaltaminte.....
Postat 18 Octombrie 2014, 21:06 de Citizen
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON