URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
29 Octombrie 2014, 17:03

Bolojan roagă orădenii să-l aleagă pe Iohannis: Votaţi seriozitatea, decenţa şi dezvoltarea, nu minciuna şi pomenile!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

La fel ca de fiecare dată în anii electorali pentru alegerea Parlamentului şi Preşedintelui, primarul Oradiei, Ilie Bolojan, şi-a asumat susţinerea publică pentru unul dintre competitori, de data aceasta pentru candidatul ACL, Klaus Iohannis, explicând că face acest lucru nu din motive de partid, ci cu argumente raţionale.

"Este o obligaţie a mea, atât pentru cei mare m-au votat, cât şi pentru cetăţenii Oradiei, să spun fără niciun echivoc cum votează primarul Oradiei", a spus Bolojan, adăugând că din cei 14 candidaţi doar doi contează în mod real: cel al PSD, actualul premier Victor Ponta, şi preşedintele PNL, actualul primar al Sibiului.

Comparaţii Ponta - Iohannis: ce-a făcut fiecare?

Bolojan şi-a argumentat opţiunea electorală judecând cei doi candidaţi după ceea ce deja a făcut fiecare în funcţia pe care o are, după modul în care a administrat primul ţara şi celălalt Sibiul şi, în fine, după viziunea propusă pentru România.

Amintind că Iohannis a fost votat de patru ori ca primar al Sibiului, cu scoruri de 75%-85%, Bolojan a subliniat că acest lucru nu a fost consecinţa unui vot etnic (în Sibiu mai sunt doar 1.500 de saşi) sau confesional (ortodocşii sunt majoritari), ci rezultatul propriei munci. Mai concret, a dezvoltat economia locală, astfel încât Sibiul, încă înainte să intre România în UE, are "una dintre cele mai mari rate a investiţiilor străine pe cap de locuitor" şi "a intrat în Europa din acest punct de vedere înaintea celorlalte zone ale ţării", a amenajat zona centrală a oraşului şi l-a transformat în Capitală Culturală a Europei tot înainte să adere România la UE, şi nu doar a schimbat faţa oraşului, ci "a făcut ca Sibiul să poată spera în mai bine şi s-o ducă mai bine".

"Logica mea e că dacă a făcut ceva la Sibiu, pe funcţia pe care a fost, de primar, poate face aceleaşi lucru şi de la Bucureşti, pentru România, de pe funcţia de preşedinte", a concluzionat Bolojan.

În contrast, despre Victor Ponta, primarul a amintit că acesta este prim-ministru de 3 ani, dar în afara reîntregirii salariilor bugetarilor cu cei 25% tăiaţi de Băsescu şi Boc nu a făcut nimic notabil, "nu a dat României niciun proiect de anvergură, niciun proiect de dezvoltare".

Seriozitate sau gargară?

Bolojan a spus că îl preferă lui Ponta pe Iohannis şi analizând "tehnicile" celor doi. În timp ce neamţul a dat dovadă, inclusiv în această campanie, de "decenţă, seriozitate şi normalitate", neatacându-şi adversarii ci vorbind despre el şi despre programul său, Ponta şi PSD sunt caracterizaţi de "minciună, furt şi asumarea unor lucruri" pentru care nu au niciun merit, a spus edilul orădean.

Bolojan a dat şi exemple concrete sub acest din urmă aspect. El a amintit cum astă-vară Parlamentul trebuia să voteze ridicarea imunităţii unui deputat PSD acuzat de corupţie, iar Ponta a votat la vedere "pentru", dar PSD-ul "contra". Sunt două concluzii posibile, a spus liberalul: "ori că preşedintele PSD nu-şi controlează propriul partid, şi atunci cum să conducă o întreagă ţară, ori că a indus în eroare populaţia, semnalizând dreapta, dar virând la stânga. O astfel de chestiune arată cum ar arăta România condusă de el ca preşedinte".

Bolojan a comentat şi minciuna sloganurilor electorale ale lui Ponta, gen "Doar Ponta a redus taxele", în cheie ironică: "Doar Ponta a redus taxa pe stâlp, pe care au inventat-o alţii, doar Ponta a redus supra-acciza la combustibili, pe care au inventat-o alţii".

În fine, Bolojan a făcut şi o referire la două minciuni ce privesc direct orădenii. Prima este anunţul şefului PSD Bihor, Ioan Mang, cum că "pe masa vicepremierului Liviu Dragnea se află proiectul construirii de blocuri ANL la Oradea", amintind că acest proiect l-a elaborat fostul reprezentant al PNL Bihor, Eduard Hellvig, pe când era ministru al Dezvoltării, Dragnea nefăcând altceva decât să-l ţină "blocat 2 ani şi jumătate".

A doua este anunţul aceluiaşi Mang că "pe masa vicepremierului Dragnea" se află şi proiectul finanţării continuării lucrărilor la Campusul Şcolar din Oradea, proiect în care nici Mang şi nici PSD "nu au niciun merit". "Au merite colegii de la Direcţia de Proiecte din Primărie care au făcut proiectul, cei de la Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest care l-au evaluat, are merite plenul Consiliului Local Oradea care l-a votat, şi poate, în ultimul rând, are un merit primarul Oradiei. Noi nu ne-am lăudat, dar a prelua munca altuia şi a te lăuda cu ea...", a spus Bolojan despre cum merge PSD, cum s-ar zice, ca musca la arat, concluzionând că, de fapt, "orădenii au de ales între seriozitate şi gargară".

Muncă sau populisme?

Un al treilea motiv pentru care primarul Oradiei a afirmat că îl susţine pe Iohannis este că acesta are o viziune conform căreia "România trebuie să se dezvolte prin muncă, o viziune sănătoasă", în timp ce Ponta are doar promisiuni electorale în legătură cu care s-ar putea să nu se ţină de cuvânt, aşa cum a făcut şi Băsescu în 2008, când a promis creşterea salariilor profesorilor, pentru ca apoi - în lipsă de bani la buget - să taie aceste salarii cu 25%.

În plus, a spus Bolojan, cu Viorel Ponta preşedinte şi Liviu Dragnea premier, este clar că Oradea nu va fi susţinută în niciun fel, ca dovadă fiind chiar neputinţa PSD-iştilor bihoreni de a păstra aici Direcţia Vamală.

"Nu regret nicio susţinere"

Întrebat de BIHOREANUL de ce riscă să-şi "pună obrazul" pentru un candidat, deşi în trecut a mai susţinut şi alţi candidaţi (inclusiv din PSD, precum senatorul de Oradea Florian Bodog, care nu s-a remarcat prin sprijinirea proiectelor de dezvoltare a oraşului), primarul a afirmat că nu regretă sprijinul dat pe vremea USL, din cel puţin două motive: pentru că, în acea vreme, era clar că "stilul de guvernare al preşedintelui Traian Băsescu a învrăjbit România", iar pe de altă parte pentru că "am dat unor oameni ocazia să arate ce pot".

"Dacă Victor Ponta ar fi făcut nişte lucruri care să dezvolte România, nu mai eram aici, nu m-aţi mai fi văzut în această conferinţă de presă să spun aceste lucruri", a adăugat Bolojan.

De asemenea, primarul a explicat şi de ce consideră că "axa Ponta - Dragnea - Ghiţă" nu va duce la dezvoltarea României, dar şi că, în ciuda strădaniilor PSD de a pune semnul egalităţii, actuala Alianţă Creştin-Liberală nu este apropiată lui Băsescu, Elenei Udrea sau lui Emil Boc: "PNL de azi şi PDL de azi nu au nimic în comun cu Traian Băsescu, iar Boc, aţi văzut, o sprijină pe preferata preşedintelui, nu pe candidatul pe care îl sprijină PDL şi PNL".

În final, Bolojan a comentat şi felul în care Victor Ponta însuşi, care în 2009 era şeful campaniei prezidenţiale a lui Mircea Geoană, a declarat că nu l-a votat pe Geoană, amintind că el l-a votat, "cu inima strânsă, dar l-am votat", morala fiind că pe cuvântul şi pe faptele lui Ponta nimeni nu se poate baza.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
37 Comentarii
Re: Alo..
Am votat VICTOR PONTA!Uite asa am vrut!Voi vota si un PRIMAR PSD aici in Oradea..!Ce zici nea Ilie?
Postat 02 Noiembrie 2014, 08:10 de Nea taticu
Masa amorfa - VOTATI cum va spunem noi !
"Votaţi seriozitatea, decenţa şi dezvoltarea, nu minciuna şi pomenile! " - dar noi,in Oradea ,oare ce am votat ? Ascensiunea unei urbii se cladeste in consens cu bunastarea concetatenilor ei si nu in dispretul manifestat fata de pozitia si opinia contribuabilului; prin coroborarea bunei credinte,a implicarii reale,a ravenei profesionale a celor chemati sa lucreze pentru oras intr-un registru ireprosabil de tinuta morala - a respectului cetatianului si al banului public. Am devenit o masa amorfa,fara nici o initiativa,fara nici o perspectiva care asteapta cu capul plecat VERDICTUL dat de PAPUSARI.Vreti majoritate ? In Oradea ne-am fript cu asta. Pana cand ?
Postat 31 Octombrie 2014, 19:10 de Adrian Platona
Minciuni
Ambii atat Iohanis cat si Ponta niste excroci. Nu intereseza pe nimeni in acesta tara decat sa-si mareasca averea si sa fure cat mai mult.
Postat 31 Octombrie 2014, 14:54 de nicol
Pronostic
Este clar ca cei care traiesc din ajutor social sau au rude / cunostinte prin puscarie ori in drum spre puscarie, voteaza PONTA. Din pacate nici contracandidatii nu stralucesc... Totusi la capitolul MINCIUNA, nu cred ca PONTA poate fi intrecut. Este nascut ca sa minta, minte in mod fluent, fara jena sau rusine. JOHANNIS, ca politician, nu este nici pe departe la fel de abil in arta minciunii. Nu stiu daca este bine sau rau.
Postat 31 Octombrie 2014, 13:47 de Petcu
????????
Niciodata ciolanis sIx house!Alt mincinos mai mare ca aista al nost!Afara 0-ZERO GRADE,IN CASA ..15!RUSINE dle PRIMAR,RUSINE!!!!!!VICTOR PONTA PRESEDINTE!
Postat 31 Octombrie 2014, 07:29 de Nea taticu
Pleaca, ma, cu kelemenul tau cu tot!
Pleacti in ungaria si faceti acolo separatism. Sa va dea orban pamant si tarusi sa va ingraditi. Acolo puteti si sa "retrocedati", tot ce va trece prin cap, daca va da cineva. Aici, insa, NU!
Postat 31 Octombrie 2014, 00:16 de Valea! Ia viteza!
Lies and lies
To me it's very simple...i hate all fck'n politicians so i will cancel my vote, nobody deserves it.....none of them!!!
Postat 30 Octombrie 2014, 21:00 de Blackfire Komand'r
aceluiasi @tsd, o canalie psd-ista
Daca-ti postai pur si simplu tampeniile, te ignoram, nu merita sa te bag in seama. Dar cand (ti)-am citit explicatiile tale referitoare la, citez: ,,pluralul articulat", mi-am adus aminte ca esti precum zeii tai, tonta si mang_litorul, o nulitate, un ,,dottore"! Pana la ,,pluralul articulat" ai trecut ca boul pe langa un acord banal : se scrie corect suntem caractere, nu suntem caracter. Mai departe e corect, chiar ma mira accesul tau de sinceritate,asa e, sunteti niste nulitati!
Postat 30 Octombrie 2014, 20:48 de pinonel
OPINIE
ÎL CREDEAM PE ILIE DE LA PRIMĂRIE UN PATRIOT NU UN FRIPTURIST. SPER CĂ ORĂDENII ŞTIU CE AU DE FĂCUT ŞI NU SE VOR LUA DUPĂ INDICĂŢIILE LUI ILIE.
Postat 30 Octombrie 2014, 17:54 de IANCU REMUS
CINE e BOLOJAN ?
De ce IOHANNIS si nu KELEMEN ?!!! Unde i LOOOOGICA ? Victor Ponta - Alianta Electorala PSD-UNPR-PC Calin Popescu Tariceanu - independent Corneliu Vadim Tudor - Partidul Romania Mare Constantin Rotaru - Partidul Alianta Socialista Dan Diaconescu - Partidul Poporului Dan Diaconescu Gheorghe Funar Klaus Iohannis - Alianta Crestin Liberala Hunor Kelemen - Uniunea Democrata Maghiara din Romania Monica Macovei - independent Teodor Melescanu - independent Zsolt Szilagyi - Partidul Popular al Maghiarilor din Transilvania William Brinza - Partidul Ecologist Roman etc.
Postat 30 Octombrie 2014, 17:31 de CINE E BOLOJAN ??
Mda
@Oradean: Nu stiu daca Ponta sau eu(ma rog, onorabila alaturare!)suntem caracter zero barat sau penelistii care s-au rasucit brusc si s-au aliat cu portocaliii!(pentru necunoscatorii de gramatica precizez ca am scris cu trei de "i" pentru ca avem un plural articulat!). Pana si Crin s-a trezit in ceasul al treisprezecelea si nu il sustine pe Werner! Dar e dreptul oricui sa-l voteze! Asa cum e dreptul meu si al celorlalti sa-l votam pe Victor Ponta! PS: Da, e adevarat, sunt rau pana in maduva oaselor! DAR NUMAI DUPA CE IN PREALABIL ALTCINEVA MI-A FACUT UN RAU!
Postat 30 Octombrie 2014, 15:49 de TDS
Stiu Ca N-are Rima,dar...
Cu Bleaga Bihoreanu si Neamtu Sibianu / Dracul ne-a luat. O iau metodic, ReDeVeu (Rachiu de Vin) Macovei, nicio sansa,1%. Cu 4% pentru Printesa Indiana a Plescoiului,asijderea.Cu Neamtu? Ce sa vezi? GHINION! Cum nu s-a miluit decit pe el cu 6 case,iar pe noi ne-a umplut de plictiseala si cascat, nu prea e de votat ,Bolojene.Basca v-ati aliat si cu uriciunile pamintului, pedeloii cei smintiti, fosti sectanti de-ai basaului. Cum ti-am mai zis, Hai PA. Votam Ponta sau Tariceanu.
Postat 30 Octombrie 2014, 14:51 de Balaurul & BAU-BAU
Primarule, cand ne-ai mintit?! Eu zic ca totdeauna!
Sa fiu bine inteles: nu am votat si nu voi vota niciodata un partid neocomunist sau vreo lichea propusa de fsn/pdsr/psd! Dar nu pot uita cum mai acu' doi ani era orasul impanzit de banere, de afise, fluturasi, etc, etc din care ne ranjea mecla de tembel a chinozoiului alaturi de mecla altui dobitoc, persoana importanta (era sa scriu importata), de bolovan e vorba. Adica ,,gira" programul de guvernare al hotului (plagiatorul e tot un hot, dar unul mai cu staif, dar si mai canalie) de tonta. Tonta s-a ajuns premier si nu a uitat de bolovan : i-a dat m*UE cat incape si, culmea umilintei, nici macar nu s-a ,,manjit" chinezoiul! Si-a trimis mana dreapta, cu care se sterge la cur*te, e vorba de cel ce a inviat mortii, dragnea. Asa ca stai linistit, bolovane, nu-l voi vota pe ponta, dar nu pt. ca ma ,,rogi" tu! De tine mi se...
Postat 30 Octombrie 2014, 14:19 de ionel
Sa Ne Simtem Bine
Din dulcele folclor romanesc, am dat cu grebla pe net sa vad citeva porecle pentru preferatul Bolojanului' Kalus Ciobannis, Obersturbamfuhrer ss, Onannis, Onanus, IoHahanis, IonAnus. Bolojane nu ride, pe linga faptul ca o sa adormin toti pina-si termina asta iesirile de la ora 18:30 (cucu sibian) o sa ne mai dam si pumni in cap ca am scapat de-un idiot ca sa ne procopsim cu altul. Hai PA. Votam Ponta sau Tariceanu,Bolojene.
Postat 30 Octombrie 2014, 14:01 de Balaurul & BAU-BAU
DEZVĂLUIRI SENZAȚIONALE despre INGINERIILE imobiliare ale lui Klaus Iohannis. ”Evenimentul zilei”:
Iohannis, a câştigat sute de mii de euro din chirii, după ce a reuşit să pună mâna pe mai multe case din centrul Sibiului. Tribunalul Braşov a hotărât luna trecută că Iohannis nu are niciun drept asupra uneia dintre clădirile de care s-a folosit pentru a încasa chirii colosale. Cele două imobile din stada Gheorghe Magheru şi Nicolae Bălcescu, de care s-a folosit şeful PNL, Klaus Iohannis, pentru a îşi spori averea, au aparţinut soţilor Ghenea, arată arată jurnaliştii de la Evenimentul Zilei.
Postat 30 Octombrie 2014, 13:46 de Alegeri
@Oradean
Esti un fomist ca si "neamtul"! Sase case din salariul de profesor ? Cat de tampit sau escroc sa fii sa susutii ca e totul in regula cu "neamtul" ? Hai, valea si plimba ursul ca rugineste lantul cu "neamtul" tau cu tot!
Postat 30 Octombrie 2014, 13:37 de @Oradean
@TDS et co
Dane, iar nu ti-ai luat medicamentele?! Daca nu te-as cunoaste as chiar crede ca esti ceea ce vrei sa pari a fi: un om important, inteligent, cu principii, asa cum i-ar sta bine unui formator de opinie; sau as crede ca esti vreun postac PDS platit. Din pacate nu esti decat un semidoct frustrat, barfitor ca o baba, improscator cu * si rau pana-n maduva oaselor. Scuteste-ne asadar de elucubratii, taci din gura si voteaza in tacere Ponta, ca doar va asemanati bine: caracter zero barat! Oamenii normali si cu minte voteaza cu neamtul, pentru ca e de departe cel mai bun dintre toti candidatii. Eu as zice chiar ca este o sansa unica pentru Romania de a iesi din mocirla. Totusi, tare ma tem ca cei ca voi, obisnuiti cu mizeria in care va balaciti zilnic, sunteti prea multi si-o sa iasa ponta presendinte. Si-o fi vai si-amar de tara asta!
Postat 30 Octombrie 2014, 13:01 de Oradean
BREAKING NEWS!!! PONTA PUS SUB ACUZARE IN DOSARUL EADS !!!
Ponta, pus sub acuzare în Dosarul EADS Ponta va fi pus sub acuzare în Dosarul EADS. El a fost pus de Năstase să supravegheze întreaga afacere. Noi am aflat mai de mult despre acest fapt, însă sursa era una indirectă. Ea se numeşte Crin Antonescu. Primul om din România care a aflat că nici el şi nici Victor Ponta nu vor deveni preşedinţii României. Puţină lume ştie, dar înainte de ruperea USL Antonescu a făcut o vizită în SUA. Care în România a trecut aproape neobservată. Singurul care s-a referit la ea, ironic, a fost Victor Ponta. Şi asta pentru că Antonesu i-a făcut apropo-uri despre ce aflase pe acolo. Lucruri deloc pe placul actualului candidat PSD. Dacă Antonescu n-ar fi un om atât de orgolios şi ar spune adevărul despre tot ce s-a întâmplat în spatele uşilor închise în relaţia cu Ponta şi coţcăii pesedişti, multe lucruri gri manipulate acum ar limpezi minţile oamenilor. Măcar să iasă şi să spună cum aproape că l-a bruscat Marian Oprişan cerându-i angajamentul ferm că va promova legea amnistiei şi graţierii. Şi tonul cu care Ilie Sârbu l-a susţinut pe Oprişan în această dispută generată de refuzul lui Antonescu de a discuta pe această temă. Toţi au făcut ochii cât cepele când au văzut discuţia dintre prostul de Şova şi şobolanul de Hrebenciuc, însă această discuţie s-a purtat încă din 2012. Cu alte personaje. Din datele pe care le deţinem, Antonescu ar fi letal pentru Victor Ponta. În orice moment. Nu mai letal decât dovezile din Dosarul EADS. Iar disperarea lui Ponta şi a păpuşarilor din spate a atins paroxismul. Fac tot ce pot pentru a împiedica şi decredibiliza efectele apariţiei acestor acuzaţii. Până în ziua de 16 noiembrie. Pentru că de atunci încolo nimic nu mai are vreo importanţă. Totul se va muşamaliza. Iată de ce declanşarea Bombei EADS are o importanţă uriaşă pentru toată lumea. Oameni buni, vorbim despre un miliard de euro. Furt la drumul mare. Cu Năstase şi micul Titulescu la butoane. comisarul.ro
Postat 30 Octombrie 2014, 11:59 de jancsi
@claudia
ai dreptate. ungurii au realizat cat de tampiti sunt alegandu-l pe unul ca orban. acum sunt pe strazi, innebuniti de taxe si imopzite la sase luni de cand l-au ales ! ponta e aliat cu udemeristii, valetii lui orban. JOS PONTA si leprele udemeriste !
Postat 30 Octombrie 2014, 05:58 de @claudia
ORADEA LUCRULUI BINE FACUT!
" Întâi încălzirea, apoi apa caldă! Locuitorii de pe malul stâng al Crişului Repede rămân şi fără apă caldă"! ORADEA LUCRULUI BINE FACUT! Cum poate avea cineva asemenea hal de tupeu? Sa roage oradenii...Pai este evident ca multi vor vota cu Werner pentru ca asa doresc ei! Tot evident este ca vom vota multi cu Victor Ponta pentru ca asa dorim, nu pentru ca ne-a rugat cineva! Ma intreb ce naiba cauta Bolojan la mitingul dinaintea referendumului 2012 alaturi de Victor Ponta daca acum il considera atat de catastrofal? Si mai trebuie facuta o precizare: PDL-ul nu a insemnat doar Udrea si Boc! PS Nu se putea abtine Bolojan fara sa-i aduca niste laude infecte slugii care raspunde la apelativul conferentiar doctor inginer economist auditor diacon celib secretar de stat director la Ministerul Transporturilor director ADR NV incompatibil...etc!
Postat 30 Octombrie 2014, 00:44 de TDS
???????????
@claudia: dar unde ai auzit asa ceva? unde ai citit asa ceva? ce te face sa crezi asa ceva?
Postat 30 Octombrie 2014, 00:00 de TDS
La fel ca in Ungaria, Victor PONTA vrea sa introduca si in Romania IMPOZITUL PE INTERNET!
La fel ca in Ungaria, Victor PONTA vrea sa introduca si in Romania IMPOZITUL PE INTERNET! Ungaria este prima tara din lume care introduce impozit le Internet, iar Victor Ponta doreste ca Romania sa fie a 2-a tara din lume cu Impozit pe internet! In Ungaria se va plati 1 eurocent / Gigabit descarcat! Astazi 100.000 de maghiari au iesit in strada! Sa iesim si noi sa protestam impotriva Guvernului Ponta si a Taxei pe Internet!
Postat 29 Octombrie 2014, 23:30 de claudia
lucram nemteste si defilam cu coreeni
bine inteles ca o sa votez cu Johannis! domnule primar, te rog sa raspunzi la urmatoarele intrebari: 1)cati investitori germani ai adus in oras, daca tot iti place munca bine facuta?
Postat 29 Octombrie 2014, 23:02 de ionut alb
.
cred in Bolojan, cred in Iohannis! Klaus Iohannis presedinte
Postat 29 Octombrie 2014, 22:43 de David
sictir, janghina !
Du-te invartindu-te bai handi, ca ti-ai batut joc de orasul asta ! Ia-l pe Iohanis si pe Ponta si spanzura-ti-va toti trei, ca noi votam Macovei ! (rima involuntara :D)
Postat 29 Octombrie 2014, 22:37 de Agentul Termic
KGB RECOMANDA: Votati Victor PONTA !
KGB RECOMANDA: Votati Victor PONTA !
Postat 29 Octombrie 2014, 22:04 de vladimir
Domnule Bolojan, din respect fata de dumneavoastra, voi vota Iohannis!
Domnule Bolojan, din respect fata de dumneavoastra, voi vota Iohannis!
Postat 29 Octombrie 2014, 21:53 de Lucian
gunoaie..
In genunghi lighioana si tot n-as vota ce spui tu...poate dupa un vin fiert ca la noi in case ger fiiiir-ai tu de smecherut care ai tolba plina..te doare la basca dupa 7 ani...am asteptat sa plece Filip sa apari tu de neterminat...basca ne luasi si apa calda...eii fa-ti dus cu apa rece dupa care stai in 13 grade...asa sa-ti...Ai facut o varza din sistem ..productie si distributie sa nu se prinda cica prostii ca tu esti de vina...iti vine rândul pt ca ai fost prea lacom...putin timp..si toti cei ce te inconjoara..te vor trage-n jos...bulgare de zapada
Postat 29 Octombrie 2014, 20:31 de halep
Little iliescu.
Din pacate,putem fii 100% siguri, ca va castiga micul iliescu.Asta e.Chiar dupa 25 de ani de "libertate" suntem un popor de IDIOTI !
Postat 29 Octombrie 2014, 20:11 de Citizen
Romani, trebuie sa mergem la vot.
Macovei, (ea a infiintat DNA), ar fi cea mai buna. Altfel, Ponta si udemeristii lui vor face in continuare o debandada totala. huu.............
Postat 29 Octombrie 2014, 19:44 de Alegeri
mai sa fie
Chiar nu stiu cu cine sa votez!!o sa-i tai pe toti..pacat de tocuri..Adica stiu ..cu nici unul...mincinosi corupti..
Postat 29 Octombrie 2014, 19:34 de zoia
Minciuni!
Pai nenea asta de Bolojan, pana mai ieri era la mare amor cu PSD-ul in USL, ca acum sa ne spuna alte gogosi. Esti depasit, ghionoaie, ca semeni cu ele.
Postat 29 Octombrie 2014, 19:13 de Mira
zau
Trebuie sacfii tare nerusinat si sa te cheme Bolojan ca sa faci astfel de apeluri. Bolojan sa isi justifice salariul, sa munceasca, sa dea caldura oamenilor, nu sa se tina de campanie electorala.
Postat 29 Octombrie 2014, 18:05 de marioara tanasescu
Bolojan, fault la Ciolannis !?!
Uită-te cu cine te însoţeşti ca să-ţi spun cine eşti !?! Decât Ponta sau Ciolannis, Udrea sau Tăriceanu, mai bine Macovei care să doarmă cu cătuşele la cap !?! Nu la capul ei ci al lor !?!
Postat 29 Octombrie 2014, 17:56 de Ca®p III
rusine PONTA
Oradenii vor contribui la dezvltarea Romaniei, co PONTA(PLAGIATORUL)tara noastra v-a merge spre est(comunism), minciuna, demagogie, asistati sociali, saracie, ipocrizie si cat mai multi penali scosi din puscarii iar cu IOHANIS TOTUSI ACEASTA TARAV-A MERGE SPRE VEST. IOHANIS PRESEDINTE
Postat 29 Octombrie 2014, 17:54 de marin
Javra ordinara...
Asa cum te vor vota pe tine oradenii, asa il vor vota si pe Iohannis. Cum naiba mai ai tupeul sa ceri oradenilor ceva, dupa prestatia pe care ai avut-o ca primar si dupa prestatia pe care a avut-o PNL-ul la guvernare si in PE.
Postat 29 Octombrie 2014, 17:47 de emil
VOTATI HOTIA !
Da dragi Oradeni,"nu votati minciuna şi pomenile!", votati HOTIA, poate asa o sa aveti si voi,toti, cate 6-7-8...case,vile,terenuri ,exact ca jermanul johannis. Si cu asta nu am avut intentia sa-l apar pe ponta,nici el nu-i mai bun.
Postat 29 Octombrie 2014, 17:25 de Citizen
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON