URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 28 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
05 Iunie 2012, 15:25

Blaga, atac la USL Bihor: Cornel Popa ce a făcut pentru judeţ?

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Aflat marţi la Oradea pentru a coordona campania PDL, Vasile Blaga a ţinut să dea replica primarului Ilie Bolojan, care, într-un mesaj adresat orădenilor pe blogul său, a afirmat că "dacă în criză şi fără sprijin de la Guvern s-au făcut atâtea lucruri, gândiţi-vă ce putem face împreună în următorii ani".

"Eu am semnat pentru Oradea"

"Am aflat că nu au fost ajutaţi. Numai eu am semnat, şi am fost prezent la Oradea ca ministru al Dezvoltării, contractele pentru Cetate, vreo 20 şi ceva de milioane de euro, pentru Spitalul Municipal, Centura Oradiei, pe urmă trecerile pentru şoseaua de centură şi aşa mai departe, toate, sigur, inclusiv ca urmare a solicitărilor domnului primar", a declarat Blaga într-o conferinţă de presă desfăşurată la sediul PDL Bihor.

Acesta a spus că atât timp cât a fost la conducerea Ministerului Dezvoltării şi a Ministerului Administraţiei şi Internelor a ajutat oraşul cât a putut, fără să ţină cont de culoarea politică a reprezentanţilor administraţiei locale. "Eu am considerat că nu contează culoarea politică a unui conducător, a unei administraţii publice locale. Nu pot fi trataţi într-un fel sau altul cetăţenii în funcţie de culoarea politică a primarului sau a preşedintelui de Consiliu Judeţean. Mai mult, când am deţinut funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor, Bihorul a primit sume mai mari decât a primit în toţi anii de după 1990", a zis el.

Popa ce-a făcut?

În aceeaşi conferinţă de presă, Blaga s-a lansat şi într-un atac la adresa candidatului USL la Consiliul Judeţean, liberalul Cornel Popa, despre care a spus că îşi arogă merite pe nedrept. "Domnul Popa se laudă că a făcut foarte multe lucruri pentru judeţ. Eu l-aş întreba să îmi spună unul. Am înţeles că a făcut şi drumul spre Padiş, or, din câte ştiu, eu am semnat contractul cu Ţîrle", a spus Blaga, adăugând: "Aud că tot domnia sa a rezolvat şi problema DN 76. Dar vă las vă las pe dumneavoastră să apreciaţi şi contribuţia dumnealui la Aeroport, la DN 76 şi aşa mai departe".

Liderul PDL a afirmat că nu ar fi făcut aceste precizări dacă cei din USL "nu ar exagera foarte mult" în modul în care îşi desfăşoară campania electorală în Bihor. "Dar e cazul să prezinte fiecare opiniei publice realitatea şi numai realitatea. Noi n-o să ne arogăm acţiuni pe care le-au rezolvat ei", a spus liderul PDL.

PDL va obţine scor!

Desemnat să coordoneze desfăşurarea campaniei electorale a PDL în toată ţara, Vasile Blaga a spus că se află în Bihor începând de luni şi că aici a constatat că oamenii partidului sunt "extrem de gospodari şi şi-au făcut datoria".

Întrebat de BIHOREANUL ce procente estimează că va obţine PDL la Consiliul Judeţean Bihor şi pe Oradea, principalele mize ale bătăliei electorale, Blaga a refuzat să ofere un procent. "Nu am făcut-o niciodată, dar o să fiţi surprinşi, şi dumneavoastră, şi USL. Vom scoate un scor ca în 2008".

Întrebat de ziarişti şi cum consideră că a gestionat Radu Ţîrle, ca fost preşedinte al Consiliului Judeţean, problema Aeroportului din Oradea, despre care Cornel Popa a arătat că acesta a obţinut doar aprobarea finanţării, nu şi banii, Blaga a luat partea colegului PDL-ist. "Este o bătălie de proiecte pe fonduri europene între toate aeroporturile din ţară. (...) Eu spun că ce a făcut domnul Ţîrle e de apreciat, pentru că vor fi fonduri inclusiv pentru Aeroportul Oradea", a spus Blaga.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
48 Comentarii
nedreptate
Nu mi se pare normal ce se intampla.In loc sa fie niste alegeri calme,curate, toata lumea arunca cu gunoi in celalalt.Nu este natural acest lucru.Eu pe Cornel Popa il respect tocmai pentru faptul ca nu intra in polemica cu ceilalti, pana la urma nu vorbele sunt cele ce conteaza ci faptele.Prefer unul care imi spuna verde in fata ce are sa imi zica decat pe cineva care sa imi vanda minciuni.Hai USL
Postat 08 Iunie 2012, 14:55 de radu_i
.....
PDL nu a facut absolut nimic pentru Oradea, asa ca domnul Blaga ar putea sa se abtina de la comentarii.
Postat 08 Iunie 2012, 09:37 de Mihai
diferente
PD-L ar trebuie deja sa-si sape santul si sa se arunce in el. dupa data de 10 iunie asa zisul lor scor va fi unul de rasul lumii. dar daca popa nu a facut nimic, blaga ce a facut?"pitbull-ul" lui basescu, ce contributii a adus pentru bihor?tarle ce a facut?sa nu uitam ca tarle pana sa treaca inapoi la pd nu a primit nici un ban si nu a mers deloc la bucuresti sa faca un lobby pt judet.a stiut sa mearga pe banii nostrii sa ia masa cu obama.jos cu ciuma portocalie!
Postat 08 Iunie 2012, 00:31 de 201b
eu votez PDL!
Doamne da sa ia Tirle al doilea mandat!!!!!!
Postat 06 Iunie 2012, 20:48 de Andrada
rusine
nu il votez pe Popa, hai Tirle. Tirle chiar a facut ceva ptr judetul Bihor nu ca si mincinosul si alcoolicul de Popa
Postat 06 Iunie 2012, 13:17 de bla bla
rusine popa
Popa se lauda cu realizarile altora! in veac pururi nu ai am sa\'l votez pe mincinosu ala de popa..vot Tirle
Postat 06 Iunie 2012, 12:38 de Tarle
TRAGETI VOI CONCLUZIILE
cum ar putea sa faca Popa ceva la consiliul judetean cand ar o echipa fara experienta in consiliul local sau judetean? NICIUNUL DIN CONSILIERII LUI POPA NU AU MAI FACUT PARTE DIN NICIUN CONSILIU! PE MANA CUI VA LASATI JUDETUL?
Postat 06 Iunie 2012, 11:25 de PAULINIO
Pentru Cornel Popa un sfat prietenesc
Domnule Popa eu m-as retrage in locul dumneavoastra frumos la pensie 2002-2012 a fost de ajuns. Ca ati facut multe pentru Bihor nu avem cum sa stim si poate nu sunt persoana avizata sa spun asta si poate nici domnul Blaga. Oricum Bolojan se descurca bine nu trebuie sa stati langa el in aceasta campanie, dar sper din tot sufletul sa faca curatenie si in PNL, uni nu au ce cauta sunt de toata jena sau bagat in partid sa aiba siguranta locului de munca la stat. Iar daca ajungeti presedinte la CJ Bihor mai lasati si tineri sa munceasca ca poate ceva se va mai vedea in Bihor.
Postat 06 Iunie 2012, 09:49 de Andrei
Rusine
De oameni ca Dl Blaga avem nevoie care spun adevarul si lucrurilor pe nume , cine ce a facut nu de minciuni Usl liste . Popa egal cu zero si vecinii .
Postat 06 Iunie 2012, 09:29 de vikingul
Demagogul Popa
Doar vorbe si nimic mai mult pentru dl Popa vrea neaparat aceasta functie si nimic mai mult.
Postat 06 Iunie 2012, 09:27 de nela s
Nimic!!!!
Nimic nu a facut Popa !!!!!!!!!
Postat 06 Iunie 2012, 09:25 de gicu m
uite cine vorbeşte
Pe vremea când Duţă, Atanasiu, Vedinaş sau Helving erau parlamentari de Bihor, puţini erau cei ce îşi făceau iluzii că în afară de o vizită de curtoazie din când în când, cei pe care am fost obligaţi să-i alegem îşi vor aminti vreodată de judeţul care i-a trimis în parlament. Când Blaga a ajuns ministru mi-am zis: Acum să te ţii. Din păcate nu a fost să fie, şi dacă merg la Beiuş în continuare îmi rup maşina. Nu spun că nu a făcut nimic însă spre comparaţie să-l luăm pe Cseke şi raportându-ne la perioada la care fiecare dintre cei doi a condus un minister, să vedem eficienţa lor pentru bihoreni. Ştiu, ştiu, e ministrul întregii ţări, nu a unui judeţ dar când mă uit cum a înflorit Suceava când Flutur era la Agricultură, cum s-a dezvoltat Aradul în ultimii ani când a trimis câţiva miniştri la Bucureşti, cum a ajuns Buzăul să fie un judeţ exemplu când Udrea a fost la Dezvoltare, parcă totuşi vroiam mai mult de la Blaga. Nu cred că e el cel mai îndreptăţit să vorbească, dar dacă mai căutăm bun simţ....
Postat 06 Iunie 2012, 06:38 de românul complex
After Epoca ”verde-portocalie”. Ep. Ham-ham portocaliu!
I. Fără a întreba câte a făcut senatorul don Pedro pentru Bihor, cât timp a fost portocaliu, deci şi la ”butoane”, se impune totuşi o întrebare de bun simţ: Dacă dl. senator Popa ar fi avut pixul (de ministru) la îndemână, ar fi semnat mai multe finanţări pentru Bihor, decât don Vasile, sau nu? Ţinând seama şi de apetitul pentru cereri de finanţare ale actualului şi viitorului Primar de Oradea, răspunsul este, foarte probabil, unul pozitiv. II. \"dacă în criză şi fără sprijin de la Guvern s-au făcut atâtea lucruri, gândiţi-vă ce putem face împreună în următorii ani\" - Ilie Bolojan. 1. Mare dreptate aveţi dle Primar! III. \"Este o bătălie de proiecte pe fonduri europene între toate aeroporturile din ţară. (...) Eu spun că ce a făcut domnul Ţîrle e de apreciat, pentru că vor fi fonduri inclusiv pentru Aeroportul Oradea\", a spus Blaga. 1. Oare de ce nu au fost fonduri în guvernările ”portocalii”? S-o fi terminat cerneala, sau pasta, la don Vasile, sau tanti Nuţi? Poate ne dă un răspuns chiar ...dl. Ţârle. IV. For USL Bihor: Good luck and go ahead!
Postat 06 Iunie 2012, 02:46 de stefan
Blaga... o adevarata legenda!
Toata tara asta ii recunoaste valoarea si devotamentul domnului Blaga, iar remarcile facute la adresa candidatului la CJ BIHOR sunt unele foarte intelepte si plin de adevar ! CE A FACUT ACEST POPa???? in afara de a invoca divinitatea la orice ocazie nu are absolut nici un merit in dezvlotarea acestui judet!! NU TE VREA JUDETUL domnule POPa
Postat 06 Iunie 2012, 01:00 de ivan99
valoarea e valoare
Nu se compara Vasile Blaga cu tot ce a facut pentru Bihor si cu ce experienta are in administratie cu Popa !!!!
Postat 06 Iunie 2012, 00:23 de Raluca
buldogu e cel mai tare
Buldogu a facut ceva pentru judet, in schimb Popa ala, in afara de halbere nu a facut nimic!!!!! Jalnic USL!!!
Postat 06 Iunie 2012, 00:20 de hahaha
felicitari
cel mai adevarat om pe care a plecat din oradea si unii nenorociti dau il el cu, comentarii idioate pe net
Postat 06 Iunie 2012, 00:11 de udi
bind
Respect pentru domnul Blaga, ce a facut acest om pentru Oradea nu o sa faca in 100 de ani cei de la usl!!!!
Postat 06 Iunie 2012, 00:02 de dan
gg
na facut nimic pt judet..lor gasit si pe asta cum lor gasit copy mang paste pe ministrul educatiei
Postat 06 Iunie 2012, 00:01 de gogu
Popa e ZERO
este adevarat, Popa nu a facut nimic pentru judetul nostru, la fel ca si Bolojan se lauda cu proiectele altora. sunt model USL ce mai atata vorbarie goala. astia stiu sa minta si sa fure, ca doar asta fac de la revolutie, ne au vandut tara si tot ce au putut, iar acum dupa ce nu mai au ce sa vanda incep sa puna taxe cum ar fi taxa de solidaritate, care e o mare porcarie. doar ca lumea nu isi deschide si mintea cand asculta ceva!!! sa va vad eu ce solidari o sa fiti cand vi se va taia 16 % din cascaval!
Postat 05 Iunie 2012, 23:45 de Ofelia
duhoare
BLAGA E UN MORMAN DE SLANA EXPIRATA! SE IMPUTE PE ZI CE TRECE, SE AGITA DEGEABA! VREMEA LUI A CAM TRECUT, CA POLITICIAN A FOST UN CORUPT! CA OM ESTE UN PORC GUSAT, IMAGINEA PEDELISTULUI SATUL SI UMFLAT DE TRAIT BINE! DISPARI BINE!
Postat 05 Iunie 2012, 23:34 de homo pupincurensis
trageti voi concluziile
cornel popa nu a facut si nici nu va face nimic pentru oras, iar niciunul din consilierii lui nu au nici cea mai mica experienta in consiliu judetean sau local
Postat 05 Iunie 2012, 23:15 de george
tot bolovan iese
Popa nu o fi facut nimic dar nici Blaga nici Filip nu au facut cat Bolovan cu Ritli impreuna. Din pacate si Ritli ar merita un loc alaturi de Bolovan.
Postat 05 Iunie 2012, 22:35 de oradeanul
:)
Da,intradevar,PDL va obtine scor.Va obtine un scor INFIM,un procentaj atat de mic incat va fi format dintr-o cifra,o cifra minuscula.Nici in 20 de ani,PDL-ul nu va putea sa se spele de pacatele guvernarii Boc si Basescu.Nici in 20 de ani,PDL nu o sa mai obtina votul de incredere oferit de cetateni,cu atat mai mult posibilitatea de a ajunge in sondaje si in preferintele electoratului la cifrele si procentajele la care erau in anii anteriori.Cetateanul Romaniei s-a saturat de politicile democratilor.Iar USL demonstreaza si va demonstra ca,conform unei frumoase sintagme,se poate face "Politica Altfel" !!!
Postat 05 Iunie 2012, 22:11 de Rustyi
Aparentele insala
Blaga= Mafia. Ati uitat de cum lua |Blaga comisioanele de la Politia de Frontiera si ii dadea lui Nastase comisionul. Cum a facut el angajari in Politie ca apoi sa ii dea afara. Cum a facut el drumul spre Deva. La fel ca si Tirle un HOT , dar la scara mult mai mare.
Postat 05 Iunie 2012, 22:08 de unu
@pavel
Inainte de a te apuca sa comentezi pe forum , ar trebui sa te ALFABETIZEZI!Criticile unor analfabeti nu au nici o valoare, pt ca aceia care n-au trecut prin scoala nu au nici idei,nici pareri ce merita a fi luate in seama.
Postat 05 Iunie 2012, 21:17 de Cetatean
BLAGA javra de cotet ca si BOLOJAN!
ce are ca va castiga USL sunt egat ca si PDL :)))) nu o sa avem o viata usoara dar nici cu PDL nu putem MURI, marrrsssss HOOOTILOR si CRIMINALI.USL castiga ca suntem saturati de PDL nu ca poporul e inebunit dupa ei, te inveti cu rau si vrei si mai rau sa chinuiasca PDL -ul, te VOTAM USL IMPUSCATI HOTIII PDListyy noroc cu PDL care au rude si prieteni in USL :))) vor linge osul din banul PUBLIC :))) licitati TRUCATE PDL=USL!! ca sunteti PROSTI si nu pricepti , ve ti pricepe cand banul va intra in familile lor repet USL=PDL :)))) ca grad de rudenie :))))
Postat 05 Iunie 2012, 20:00 de uuuuuuuuuuuuuuu
"Nu-s cadre..."
Dl.Blaga a zis-o :"n-avem cadre",atunci cand se purtau inca discutiile in jurul desemnarii candidatilor,in urma cu 2 luni si ceva...Situatia nu s-a schimbat.Nu-s cadre.De unde atata scor?De unde-atata spor?
Postat 05 Iunie 2012, 19:57 de gyorgy tozser
BLAGA javra de cotet ca si BOLOJAN!
BLAGA a sustinut GENOCIDUL BOC ia marrrs la COTET nu ti ar fi rusine cu fini tai imbogatiti pe spinarea poporului uuuuuuuuuuuBLAGA , mars la COTET ! nu e bun BLAGA dar pricum USL va castiga asa cum PDL a fura la PRESIDENTIE pot face si USL in numele poporului DREPTATE , cu javre PDL iste am distrus vietile copiilor, viitorul, fara pensie mori si sarac JAVRA DE COTET copii nu te sustin cu munca si taxe BLAGA
Postat 05 Iunie 2012, 19:51 de uuuuuuuuuuuuuuu
nerusinatii din usl
usl-istii sunt precum tiganii. dupa ce le dai ceva nu recunosc nici dac mor
Postat 05 Iunie 2012, 19:34 de zana
Blegule
Intrebarea asta cu ce a facut Popa pt judet e atat de inspirata.....ca nuca-n perete. Nu Blaga e ala de-a fost in partidul aflat la putere in ultimi ani???????? Si ce * pe batz a facut vameshul pt Oradea/Bihor???????????????????? A avut in maini cutitul si painea, dar ii tine morala aluia cu scobitorile!
Postat 05 Iunie 2012, 18:55 de Blagule
blaga popa cornel
Ce tot trambitati cu acest Popa Cornel ,ca inafara de a-s asuma ,si de a se lauda cu ce a facut altii ,nu-i bon de nimic.Vezi,doar cateva, soseaua de centura, DN 78, aeroportul, soseaua Oradea - Arad,drumul Subrigiu -Padis,sunt doar cateva lucruri la care el nu a facut nimic ,s-au vedeti ce a facut el la el in comuna, s-au in satul lui.Poate spune ca a facut soseaua ,biserica,capela .cimitirul din Petrileni ,
Postat 05 Iunie 2012, 18:40 de Pavel
?
totul e facut de bolojan,si podul ferdinand e facut de el dar nu stiti voi fiindca e modest,Blaga a dat si el acolo citeva milioane pe cind Popa a dat vodca de la veri si apa de la izvorul minunilor,asa ca ciocul mic ca-l chem pe ponta
Postat 05 Iunie 2012, 18:35 de luky
jos popa
Jos Popa nu sunteti in stare sa realizati nici jumate cat o realizat RADU TIRLE!!!! ne-am saturat de promisiuni!!!!!! RADU TIRLE PENTRU CONSILIUL JUDETEAN
Postat 05 Iunie 2012, 18:32 de Radu
BLAGA ?
BLAGA ? S-a gasit sa vorbeasca,haha , da el ce a facut pentru judet a bagat in politia lu POPA toti incompetentii. In rest? de 22 de ani face afaceri cu tot felul de persoane dubioase,ex.Stiube.
Postat 05 Iunie 2012, 18:32 de ghius
Blaga are dreptate
Nu a facut nimic!!!! NU IL VREM PE CORNEL POPA LA CONSILIUL JUDETEAN!!
Postat 05 Iunie 2012, 18:12 de aurel
Se lauda degeaba
Cornel Popa se lauda cu nimic!! E jenant! Tirle macar a facut ceva pentru Bihor si aeroportul si sute de km de drumuri!! TOT ASA DOMNULE RADU TIRLE
Postat 05 Iunie 2012, 18:06 de CALIN
Vasai Frunte Bomboasa Gusa Ratoasa
Se lasa greu! E mai rau ca Iliescu! E expirat de mult si in felulde a fi seamana din ce in ce mai mult cu Hitler!...Ori stim cu totii ca un H a fost mult prea mult..tot ce seamana cu el sa piara pe veciiiii!
Postat 05 Iunie 2012, 17:35 de Otilia S.
bravo BLAGA
BA MAI TACETI DACA NU ERA VASILE BLAGA BIHORUL ERA PA ULTIMILE LOCURI DIN JUDET BLAGA ESTE UN OM CU CARACTER VOTATI RADU TARLE!!!!!!!!!
Postat 05 Iunie 2012, 17:25 de ANONIM
pam pam
Nici mie Blaga nu imi e deloc simpatic, si mi se pare genul de om care ar face absolut orice ca sa ajunga unde vrea, nu conteaza pe cine calca sau tradeaza...De bine, de rau Cornel Popa vine cu proiecte viabile si bine. Blaga ar trebui sa isi mai si inchida papagalul din cand in cand ca va avea de suferit...inca mult.Vom vedea oricum ce se va intampla.Hai Cornele!
Postat 05 Iunie 2012, 17:06 de popadriana
Huo Blaga
Blaga e un hot, s-a trezit el vorbind, care ce a facut pt oras? A furat casa in care sta inseland o femeie in varsta si a angajat in Politie tineri pe banda rulanta care au contribuit cu sume consistente la buzunarul lui. Uite cine vorbeste!?!
Postat 05 Iunie 2012, 16:40 de Porcusorul agresiv
votus votandi
Broscoiul exoftalmic cu ceafa de porc, ati ghicit, Blaga din Petrileni, este cel mai bun argument, in viu, ca sa zic asa, carne, oase si multa gusa, sa NU votez PDL. Brrrrr, scabros specimenu.
Postat 05 Iunie 2012, 16:29 de oradean votator
PD-L
Multe a facut PD-L pentru Bihor , sa nu uitam de M. Matei , care in loc sa ajute a vrut sa ne lase fara caldura asa cum e ea scumpa .
Postat 05 Iunie 2012, 16:26 de Cristi
Cornel Popa
Asa cum il vedeti toti pe Cornel Popa , va asigur ca va fi mai implicat in conducerea acestui judet decat fosti conducatori .
Postat 05 Iunie 2012, 16:23 de DAA
OMU din Umbra
Domnu Blaga , acuzati un om care nu a fost la guvernare nu a avut drept de decizie . Sa ne uitam in spate sa vedem daca ce ati facut pentru Bihor in toti acesti ani de guvernare daca doreati sa faceti ceva pentru noi nu va era frica sa candidati .
Postat 05 Iunie 2012, 16:21 de KMY
@Roxana
MARS TU SCROAFA IMPUTITA. TU SI TOTI PE CARE II SUSTII ! BLAGA A FACUT CEVA FARA SA IASA IN FATA. FELICITARI DOMNULE BLAGA!
Postat 05 Iunie 2012, 15:48 de @Roxana
gretos e blaga
Daca "pdl va obtine scor", asta e semnul limpede ca romanii au creierele spalate, ca suntem un neam de cretini! Don blaga, faci o pauza de lins dosurile lui udrea si anastase si sari la gatul lui Popa? De bine de rau omul asta nu s-a compromis precum ai facut-o dumneata. Nici nu l-a umilit basescu, asa ca pe tine, in fata intregii tari. Dupa care ii pupi mana in continuare... Chiar nu ti-e sila cand te privesti in oglinda dimineata?
Postat 05 Iunie 2012, 15:42 de silviu
MARȘ!
Marș la coteț! O **** acest Blaga.
Postat 05 Iunie 2012, 15:38 de Roxana
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON