URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 18 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
09 Septembrie 2012, 15:20

Avrigeanu şi Mang s-au încuscrit: Copiii lor s-au căsătorit duminică (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, şi vicepreşedintele PDL Bihor, Ionel Avrigeanu, şi-au căsătorit copiii. Alex Mang şi Cristina Avrigeanu, ambii în vârstă de 25 de ani, s-au căsătorit duminică religios, la Biserica cu Lună din Oradea, năşiţi fiind de prefectul Claudiu Pop şi de şeful Direcţiei Vamale, Călin Vesa.

Festivitatea a început cu circa 10 minute întârziere. În faţa bisericii, mirii au fost întâmpinaţi de câteva zeci de prieteni. Emoţionată, mireasa le-a povestit jurnaliştilor că rochia este una simplă şi întrebată cât a costat, a refuzat să spună, zicând doar că nu mult. "E un preţ de criză", a completat-o tatăl ei.

Purtând o rochie fără umeri, Cristina a fost toată un zâmbet şi a păşit în biserică la braţul tatălui ei şi însoţită de două domnişoare şi doi cavaleri de onoare, în timp ce în fundal corul intona, pe mai multe voci, imnul nupţial. Unul dintre cavaleri a fost fratele său mai mic.

Alex a aşteptat-o impresionat la altar. Mirii au fost cununaţi de doi preoţi, iar pe tot parcursul ceremoniei, taţii au ascultat, sobri, slujba religioasă, uitându-se emoţionaţi la copiii lor.

Întrebat de ziarişti dacă astfel se încuscreşte PDL-ul cu PSD-ul, liderul PDL Bihor, Ionel Avrigeanu, a răspuns că nu este deloc aşa şi că politica e politică, iar familia-familie: "E un eveniment de familie, pe care orice părinte îl aşteaptă şi pe care eu nu l-aş politiza. Nici vorbă, e o chestiune pur personală. Este vorba de doi tineri care de mult sunt împreună şi care s-au hotărât să oficializeze această relaţie", le-a declarat socrul mic jurnaliştilor adunaţi în faţa bisericii.

La rândul său, Ioan Mang a mărturisit că are câteva emoţii, dar este bucuros. "Sunt prieteni de 6 ani şi astăzi se împlineşte dorinţa lor cea mai mare", a spus Mang, adăugând, la chestionările jurnaliştilor pe tema divergenţelor de opinii politice, că "nu am discutat niciodată politica în familie".

Cât priveşte lista invitaţilor, cei doi lideri politici au evitat să se pronunţe. Întrebat dacă vine premierul Victor Ponta, aşa cum s-a vehiculat, Ioan Mang a răspuns că nu crede că acest lucru se va întâmpla, deoarece are treburi mai importante la Bucureşti. "Nu cred că vine. A fost invitat, dar tocmai din cauză că sunt multe probleme în ţară şi distanţa e mare nu cred că va veni...".

Sursele BIHOREANULUI afirmă însă că, dintre VIP-uri, la nuntă a sosit preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, şi este foarte probabil ca la petrecere să ajungă şi ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu. Dintre liderii locali ai PDL Bihor este aşteptat, între alţii, preşedintele interimar al organizaţiei judeţene, Gavrilă Ghilea.

Cei doi miri au ieşit din biserică sub o ploaie de petale de trandafiri şi acompaniaţi de muzicanţi care au cântat "La mulţi ani". Zâmbăreţi, mirii s-au sărutat, iar la scurt timp exemplul lor a fost luat de naşii din partea mirelui, Claudiu Pop luându-şi şi el soţia la pupat, în aplauzele celor din jur.

Petrecerea şi felicitările se ţin duminică la Hotelul President din Băile Felix, unde sunt aşteptaţi să sosească 320 de invitaţi. Potrivit spuselor miresei, meniul este unul simplu, cuprinzând, printre altele, supă, sarmale şi friptură.

Citiţi mai multe despre povestea de dragoste între Cristina şi Alex în numărul de luni al BIHOREANULUI.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
29 Comentarii
alta definitie
@nostradamus: DEX, țopârlan(i)=persoană care dovedește lipsă de educație! așa că țoape include și ceea ce am vrut eu să subliniez(să zicem doar lipsă de educație estetică!)
Postat 24 Septembrie 2012, 07:59 de TDS
@tzoapa
țoápă2, țoápe, s.f. (reg. și fam.) 1. persoană cu apucături grosolane; bădăran, țopârlan; mitocan. 2. fată care joacă și sare mult. Aceasta este explicatia din DEX.....deci TDS doamnele de la nunta nu erau imbracate ca niste toape si cu siguranta nu aveau apucaturi de toape. Ar fi mai bine sa lasam rautatile si sa ne vedem fiecare de viata noastra!
Postat 24 Septembrie 2012, 00:41 de nostradamus
mang
dintr un hot si un plagiator amindoi la fel de corupti nu puteau iesi decit niste mizerii de copii de bani gata care sa continue traditia familiilor lor, adica sa fure pe rupte din banul public...
Postat 13 Septembrie 2012, 11:04 de avrig
replica II la roman normal pupincuristul senatorului PSD Ioan Mang PLAGIATORUL
Poupincuristul @roman normal al senatorului PSD Ioan Mang PLAGIATORUL sa-ti mai scriu o replica.@Romanul Simplu este un roman simplu bihorean sarac si cinstit asa ca si presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu care lupta alaturi de altii pentru ADEVAR si DREPTATE in PSD Bihor .Poupincuristul al lui PLAGIATORUL i-a de aci ,NU IMI ESTE FRICA ! atita vreme cit nu acuz institutiile statului de drept publice de nimic,nu imi este frica de sesizari !:))=)).Eu @Romanul Simplu acuz doar persoanele politice corupte care si-au pus interesul lor personal inaintea intereselor celorlalti. I-a de aici urare pt miri Banii lui ginerica (a lui Mang facuti prinfirma DC si prin UO din vinzare de calculatoare 386 la pret de Pentium 3) si cu banii miresii (al tatalui Avrigeanu facuti cu PiDiLii prin furaciuni) sunt banii lor ,banii copiilor zice se ,spalati, legalizati ,curatati ,dar si neimpozitati!:))=))@Roman normal mancatorul de kakat al lui senatorul PLAGIATORUL,sa stii ca tocmai de aceea trebuie sa fiu bagat in seama,ca sa se sesizeze organele statului de drept competente,Presedentia , ANI,DNA,SRI,Politia ,Procuratura ,SPP,si altele !))=))Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 12 Septembrie 2012, 15:14 de Romanul Simplu
onorat
@oradea: îmi pare rău, nu am talent la sport! mă rezum doar la puțină bicicletă și mers pe jos! oricum, mulțumesc pentru invitație iar asocierea cu mugur ciuvică mă onorează!
Postat 12 Septembrie 2012, 08:19 de TDS
pt tds
Mesaj pt TDS :te astept duminica la terasa oradea sa participi la cros,5.2 km sa te vad de ce esti in stare,asa cu fundu pe scaun ascuns dupa un monitor esti uin fel de mugur ciuvica al orasului,mega expert.Hai la miscare,este si salvare in caz ca te sufoci .....
Postat 11 Septembrie 2012, 16:20 de oradea
copii de bani gata
CENZURAT
Postat 11 Septembrie 2012, 14:42 de bezaidelelor
”Casă de piatră!”
I. Tinerilor căsătoriţi: 1. Multă fericire împreună, multă sănătate şi câţiva copii la fel de frumoşi, inteligenţi şi buni cetăţeni români ca şi ei; 2. Să nu uite nici o clipă că şi-au jurat că vor fi împreună atât la bine, dar, mai ales, la greu; 3. Să îşi sărbătorească şi nunta de diamant. 4. Să nu lase pe nimeni să le altereze/strice căsnicia. II. Pentru socrii mari şi mici: Să îşi serbeze (şi) nunţile de aur cu sănătate şi în fericire, înconjuraţi şi de nepoţii made by Mang jr. family.
Postat 10 Septembrie 2012, 21:04 de orădean
ce chelie are ?
mama e moda cheliosilor s au milipsit rau de la BASESCU :))))) !!!
Postat 10 Septembrie 2012, 19:48 de cheliosul :))))
@Romanul Simplu
Tizule, esti bolnav in adevaratul sens al cuvantului. Cine iti da dreptul sa judeci niste copii pentru faptele aprintilor? Dragi tineri, sa fiti fericiti! Nu luati in seama ineptiile unui roman bolnav, nu simplu.
Postat 10 Septembrie 2012, 19:24 de Romanul normal
Sa fiti fericiti!
Casa de piatra ambelor cupluri.
Postat 10 Septembrie 2012, 19:19 de Apolitic.
Felicitari
Felicitari mirilor,casa de piatra si toate cele bune.Sunteti foarte frumosi si va sta bine impreuna.Abia astept sa le dati peste nas la toti pupincuristii care vorbesc doar pentru a trage aer..avizamatorilor..
Postat 10 Septembrie 2012, 15:12 de Casa de piatra
Tinerii anonimi
Articolul asta este pt CV? Ce au facut tinerii astia ca sa fie mentionati in ziar? Macar puneti P daca este articol publicitar. E plina lumea de ilustrii anonimi, proveniti din parinti la fel de anonimi la varsta lor pe care probabil, niste laudaci i-au tot impins in fata, pentru interes.
Postat 10 Septembrie 2012, 14:48 de Cornel
: )
Casa de piatra si toate cele bune! Sunt tineri frumosi si se iubesc!
Postat 10 Septembrie 2012, 13:27 de Aicea
Uni se distreaza altii cotizeaza !
Copy-paste Mang in fruntea minciunilor secondat de cuscru din alt partid "celebru". Si noi care credeam ca astia nu se suporta dar defapt ei joaca un teatru la care sa puna botu tat amarasteanu platitor de taxe ca apoi ei sa se distreze si sa benchetuiasca pe truda si sudoarea nostra !!!
Postat 10 Septembrie 2012, 13:12 de scortosul
angajarea?
nu ne povesteste mireasa cum a fost angajata la centrul judetean?hai povesteste ne.s a dus direct tati in timp ce tu erai acasa ascunsa de frica vreunui examen?acum faci pe mireasa.mi e greata de tot ce inseamna oradea cu oameni ca mang si fatuta asta
Postat 10 Septembrie 2012, 02:01 de alin
am venit!
@.: iaca, aici sunt! si nu semnez tsd ci tds! te rog sa inveti! pai primul lucru pe care il scriu! surse bine informate sustin ca se pune de-un divort in familia cuscrului mare! ca cica ar fi tradus-o/plagiat-o pe erika! cu una mai tanara! infinit mai tanara! sa vedem, sa vedem, ce-o sa iasa! despre miri: mireasa(chit ca e pdl-ista prin tata), dulce, dulce de tot! rochia super OK. juniorului mang i se prefigureaza, la 25 de ani, o splendida chelie? ei, lasa, ca nu doare! doamnele de la nunta, imbracate ca niste tzoape(exact ca la pentie!/ati vazut-o pe aia in roz-cyclam?)! despre President, ce sa zic? parca stiu ca acolo si-a maritat fiica si petrica filip(deci local valabil si pentru PDL, si pentru USL)!
Postat 10 Septembrie 2012, 00:41 de TDS
fara
Plagiat de piatra!!!
Postat 09 Septembrie 2012, 23:26 de seba
mafiotilor
CENZURAT
Postat 09 Septembrie 2012, 23:23 de bezaidelelor
mdm
Pofta buna si distractie placuta cumnata-mea. Astept sa vad maine pozele in presa sa iti vad rochia ceea noua. MDM
Postat 09 Septembrie 2012, 22:36 de mdm
Nunta
Domnule \\\"oradean\\\" oare numai copiii de sefi fac nunta??? copii care nu au parinti sus pusi,oare tot din banii nostrii fac nuntile?????? cate inteligenta!!!!!! la romanii nici cum nu-i bine unul ca face, altul ca nu face....Oare acesti parintii nu or fi avut chiar asa bani sa poata sa le faca copiilor o nunta !!!!!! cata rautate.....Ma mir ca ne ma-i suporta Dumnezeu....
Postat 09 Septembrie 2012, 20:55 de bihorean
Fain
O nunta simpla cu 2 preoti si meniu simplu.Fain.Bravo.Fara besini pe cap.
Postat 09 Septembrie 2012, 19:36 de c-man
casă de piatră
Am reusit si eu sa-mi setez computerul astfel încât să am şi limba română. Nu e relevant dar mă bucur de reuşita mea aşa că am simţit nevoia să menţionez acest lucru. Să trecem la lucruri serioase. Multă bucurie şi \"casă e piatră!\" tinerilor însurăţei. Cine amestecă şi alte chestii politice în socoteala asta e cretin. Tinerii nu au nici o vină. Să aibă parte de tot ce e mai bun în lume, să fie fericiţi să -i intereseze doar ceea ce e important, să nu-şi piardă vremea cu politica sau cu alte lucruri lipsite de substanţă. Să se iubească şi să trăiască unul pentru celălalt, iar cel mai important lucru pentru fiecare să fie fericirea partenerului. De părinţi ne ocupăm mâine. Casă de piatră!
Postat 09 Septembrie 2012, 19:30 de românul complex
Aici sunt banii NOSTRII!
Poftim pe ce merg indirect banii nostrii, deturnati de Mang, Base si alte personaje. Bravo EBA, MANG si Avrigeanu! "Elitele poporului...". Oare i-a ajutat nenea Mang la diversele lucrari de diploma? Hahahahahahah!
Postat 09 Septembrie 2012, 19:27 de oradean
Unde-i @tsd ?
Astept comentariile pupincuristului prin excelenta, e vorba de @tsd.... Ca la pentie-i era ratul plin de bale, facea spume tsd-ul
Postat 09 Septembrie 2012, 19:12 de .
FELICITARI
Casa de piatra, bucurii,impliniri si multa fericire tinerilor casatoriti. Rusine celor care fac fel de fel de afirmatii, sunt 3 perioade ale omului in viata care trebuiesc respectate: nasterea,casatoria si mortea.........
Postat 09 Septembrie 2012, 18:51 de bihoreanca
foamea va rasurna acest act de huligalkism politic
nu poate trai fara banii poporului, politica asta face imparte celor ce u banii munciti cu truda de ce i ce isis iubesc tara, daca va place sa le mirositi rahatul asta este , mirositi si mancati si larvele din * sa nu muriti de foame.
Postat 09 Septembrie 2012, 17:50 de fomaea te va trezi
replica la articol
Casa de piatra-n puscarie sa aveti !:))=))RUSINE!RUSINE!RUSINE!Alex Mang beneficiaza de o bursa de master de 500 lei pe luna ,iar studenti saraci si cinstiti si mai merituosi decit el ,nu beneficiaza de busa aceea RUSINE! Nu are tatal sau senator PSD Bihor Ioan Mang bani ca sa-i plateasca studiile de master?RUSINE! Senatorule PSD Ioan Mang degeaba ma ameninti cu excluderea din PSD Bihor in cercurile din interiorul filialei PSD Bihor,trebuie ca sa schimbi statutul PSD ,visul tau dintodeauna ,dar in situatia ta PLAGIATORU LE ,sa-ti para bine de functia de vice presedinte al CJ Bihor aleasa pe spatele PeNaLilor Bihor prin USL ,si partidul acesta PSD ,filiala PSD Bihor nu este a ta si a pupincuristilor tai si a amantelor tale ,ci este al tuturor membrilor simpli din PSD Bihor care inca mai cred in social democratia adevarata si nu impusa de la Bucale din organizatia centrala PSD de un clovn Victor Ponta Prostalaul!:))=))Revolutia talibana din PSD Bihor continua pina la capat ,,ORI noi talibanii,ori voi bogataniiacuma luptam pe fata in PSD Bihor!Demisia de onoare ,daca o mai ai ?DEMISIONEAZA senatorule PSD Ioan Mang PLAGIATORU!:))=))Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 09 Septembrie 2012, 17:41 de Romanul Simplu
felicitari
Felicitari, mult noroc si casa de piatra!
Postat 09 Septembrie 2012, 17:14 de alegator
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6739 RON
  • 1 EUR = 4.9754 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON