URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 29 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
01 Martie 2012, 11:31

EXCLUSIV: Avocatul Ioan Sava, reţinut de DNA pentru trafic de influenţă

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Oradea au emis, în noaptea de miercuri spre joi, o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele avocatului orădean Ioan Sava, cercetat sub acuzaţia de trafic de influenţă.

Avocatul, cunoscut drept unul dintre cei mai influenţi din Oradea, este acuzat că a pretins 7.000 de euro de la un client căruia i-a promis că-i va obţine o condamnare cu suspendarea executării, la Curtea de Apel Oradea.

Denunţătorul, Ioan Morar Romocsa fusese condamnat deTribunalul Bihor la 4 ani şi 3 luni de închisoare cu executare, într-un dosar în care era acuzat de furt calificat.

După ce i-a înmânat cei 7.000 de euro avocatului, soluţia a fost schimbată în favoarea inculpatului la Curtea de Apel, unde Romocsa a obţinut o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu suspendarea executării, sub supraveghere.

Avocatul Ioan Sava a fost ridicat, miercuri, cu mandat de aducere, dintr-o sală de judecată a Tribunalului Bihor, iar locuinţa şi cabinetul acestuia au fost percheziţionate de procurorii anticorupţie.

Miercuri după-amiaza, avocatul a fost condus la sediul DNA pentru audieri, la finalul cărora a fost reţinut.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
53 Comentarii
curatenie la procuratura
daca si unii sau cel putin unul dintre domnii procurori fac trafic de influenta la baroul Bihor( cel cu amanta de la SANTANDREI),cine sa mai aplice legea? judecatorii dau sentinte dupa prietenii,obligatii,interese.DNA-ul se aude?
Postat 09 Martie 2012, 18:23 de aurel
Vrem sange !
Vrem sa se curete sistemul, si nu-l putem curata decat noi, oamenii simpli. Consideram TOATE actualele partide in mod egal vinovate de dezastrul in care a fost adusa Romania. Statul nu mai ajuta oamenii care au nevoie de ajutor. Un stat care pretinde că echilibrează dar care tot mai mult destabilizează, a devenit dintr-un stat social un STAT MAFIOT. Un stat care demult nu mai este o simplă convenţie socială voluntară. Un stat în care nişte minoritari decid pentru toţi ceilalţi, de cele mai multe ori împotriva lor. Orice reformă a statului modern trebuie să plece de la ideea că deja STATUL a devenit mult prea agresiv şi mult prea implicat în economie.
Postat 06 Martie 2012, 10:11 de Zele
DUPA FAPTA SI RASPLATA
Ulciorul nu merge de multe ori la apa, se mai si crapa. Asa se intampla si in randul <<Bossilor >>. Cata influienta a facut acest om (???) Daca a inceput \'\'ghemul \'\' nelegiurilor sa se desire, apoi Doamne ajuta sa vedem si capatul. Sava - Gavra, nu sunt acestia de pe aceleasi meleaguri???, In zona lor in cate cazuri nu au intervenit ( favorabil sau nu) depinde de de ce interese erau. Grupul amicililor din teritoriu ( ) sa le urmeze soarta, sa se dovedeasca ca sunt prieteni adevarti. Arunci cu noroi in oameni , dar te murdaresti si tu, totul se plateste , vine ea si scadenta.
Postat 05 Martie 2012, 15:25 de Bumerangul
DREPATE
DOAMNE AJUTAL PE SAVA IN SUS CA IN JOS VINE EL,MANANCEL SPANZURATORILE NUMA CATI BANI A LUAT DE LA TOTI OAMENII...SI SA NU LASE D-ZEU SA SE INMULTEASCA SAMANTA DE AIA INFECTA.OAMENI BUNI INTREBATIL PE SAVA DE CE ARE CASA BANTUITA SI TOT PE LA VRAJITORI II??NUMA CATE BLESTEME PRIMESTE IN FIECARE CARE ZI DE LA OAMENII AMARATI,SA STITI CA MAI SUNT SI OAMENI CU LEAC LA GURA.
Postat 03 Martie 2012, 20:15 de cristian morar
spaga
AVOCATII PROFESIONISTI SUNT TOTI SPAGARI? NU FRATILOR DOAR PREA BUNI CA SA II INCURCE PE LATII ,GEN PROCURORI, CARE NU SUNT COMPETENTI DECAT SA ACUZE FARA PROBE SI SA ISI BATA JOC DE MESERIA AVOCATILOR CARE LE DAU LECTII ORICAND. RUSINE DNA. CAPUL SUS DOMNUL SAVA
Postat 03 Martie 2012, 19:03 de eu
fara speranta
Daca avocatii n-ar avea cui da ce s-ar intimpla....Deci capul rautatilor sint ..judecatoriii, Exista o procedura de dare luare mita....si toti o practica....dar si stiu sa o practice fara prea mari riscuri...greu dovedesti un judecator cu experienta.........dar rabdare
Postat 02 Martie 2012, 21:38 de cristinica
auleu
RUSINE CELOR CARE L-AU SUPUS LA O ASEMENEA UMILINTA!!!!!CHEAR NU ERA NEVOIE SA SE PROCEDEZE IN ACEST FEL!!!!RUSINE ASA ZISE-I JUSTITIE...CARE PE CEI CARE FURA MILIARDE II PUPA IN F..D TOATA ZIUA PE LA TELEVIZOARE...NONVALORI TRANSFORMATE IN EXEMPLE....SI OAMENI DE VALOARE TRANSFORMATI IN MIZERIE!!!DE MILIARDE DE ORI........ R U S I N E......
Postat 02 Martie 2012, 18:25 de rusine!!!!!
CA SA VEZI
Bai, Morar, tu esti ala de la MOARA CU NOROC A LUI LICA SAMADAUL?
Postat 02 Martie 2012, 16:35 de CIUTACU
rusine!!
RUSINE CELOR CARE L-AU SUPUS LA O ASEMENEA UMILINTA!!!!!CHEAR NU ERA NEVOIE SA SE PROCEDEZE IN ACEST FEL!!!!RUSINE ASA ZISE-I JUSTITIE...CARE PE CEI CARE FURA MILIARDE II PUPA IN F..D TOATA ZIUA PE LA TELEVIZOARE...NONVALORI TRANSFORMATE IN EXEMPLE....SI OAMENI DE VALOARE TRANSFORMATI IN MIZERIE!!!DE MILIARDE DE ORI........ R U S I N E.......
Postat 02 Martie 2012, 12:59 de a
decizie corecta
Un hot sau un infractor este fara caracter si ramane mereu acelasi .Av Sava nu numai ca este un OM credincios si cu frica lui D-zeu ,dar cu un bun simt iesit din comun ,intalnit f.rar in zilele noastre.Probabil acestea i-au determinat pe cei vizati sa se razbune si sa se foloseasca de acest HOT.,care a facut denuntul. ,probabil au reusit intr-o anumita masura sa-i strice imaginea. Dar av.Sava este mult prea cunoscut si respectat in acest oras. Acesti acuzatori nu trebuie sa uite ca,,roata se invarte,,si daca acuzi pe cineva fara probe ,mai devreme sau mai tarziu vei plati. 1 martie!
Postat 02 Martie 2012, 11:10 de martisor
MIHAI
CENZURAT
Postat 02 Martie 2012, 01:17 de GRECU
gașca
....și Mariana Gal sotia mafiotului Gavra impreuna cu Sava si alti asemenea la cine traficau influienta ??? nu la sotul sau - aceasta javra a justitiei romanesti...
Postat 02 Martie 2012, 00:02 de gal mariana
te astept prietene...
Pe cand pe prietenul sau Gavra la care a traficat influienta?
Postat 01 Martie 2012, 23:58 de mariana gal
DREPATE
FOARTE BINE A FACUT CU EL,SAVA S-A LAUDAT CA ARE INFLUIENTA ASUPRA MAGISTRATILOR,ACUM SA VADA SI EL CU II LA PUSCARIE EL CU EXCROACA DE NEVASTASA CARE A LUAT BANI DE TOTI OAMENI AMARITI SI I-A IMBATAT CU APA RECE NU A REZOLVAT ABSOLUT NIMIC,II CEL MAI MERE MINCINOS SA-L BATA DUMNEZEU SI SA-L MANANCE TOATE BOLILE DIN LUME ACUM IN POSTUL ASTA MARE AMIN,SI INCA CEVA SA DEA TOTI BANI LA VRAJITORI CA ASTA FACE DE MUL TIMP.
Postat 01 Martie 2012, 23:11 de cristian morar
era doar o problemă de timp
Sava e unul dintre cărătorii oficiali de spăgi din Bihor și e ciudat că a scăpat nearestat până în prezent. Noroc că acum îl apără Doseanu, principalul lui concurent în acest sport local, așa că soarta lui e pecetluită, troglodiții se elimină unul pe altul de pe piață.
Postat 01 Martie 2012, 23:00 de petrică călin
nu se poate!!!!!!!!
daca e nevinovat, sigur v-a demonstra acest lucru.deci...Doamne ajuta-i la Sava sa treaca peste toate problemele!
Postat 01 Martie 2012, 22:54 de matrix
pacat
Doamne ajuta-i la Sava sa treaca peste toate problemele!
Postat 01 Martie 2012, 22:51 de auleu
pacat
bata-l D-zeu ....:::::Denunţătorul, Ioan Morar Romocsa fusese condamnat deTribunalul Bihor la 4 ani şi 3 luni de închisoare cu executare, într-un dosar în care era acuzat de furt calificat.\"\"\"\"mai bine mergea an puscarie.....nu cred ca domnul Sava a pretins bani..este un om credincios si cu un suflet foarte bun...Sa-i fie rusine lui si la toata familia lui ca a bagat la inchisoare pe cine nu trebuia!!!
Postat 01 Martie 2012, 22:26 de auleu
Doamne Ajuta-i
Doamne ajuta-i la Sava sa treaca peste toate problemele!
Postat 01 Martie 2012, 21:08 de Flore
N-are voie ?!
N-are voie ca avocat sa-si ceara dreptul? Sau trebuie sa-si faca treaba pe gratis? Pe gratis daca iti trbuie avocat iti da din oficiu...un avocat bun se plateste,nimeni nu te obliga...si mu..ul ala pe care l-a ajutat ce carcater poate sa aiba incat sa-i faca plangere dupa ce l-a scos din temnita...?! Pe cine nu lasi sa moara ,nu te lasa sa traiesti!
Postat 01 Martie 2012, 20:29 de Can
Cata prostie:|
Bai cand ii vad pe astia foarte bine ca l-au arestat ca e bine pt ca e avocat si e cel mai bun si il duce capu e bine ca l-au arestat, sunteti vai de capu vostru ma nu va puteti da seama ca de fapt astia va dau mura-n gura ca la CIRC un om care isi facea treaba si voi incepeti ca maimutele si aplaudati. Sunteti praf ma ia puneti'va intrebarea de ce aia care fura miliarde de euro sau milioane de euro nu is arestati? Iar cei care incearca sa isi faca treaba si sa faca un ban din meseria lor pe cate stiu eu are voie sa isi ceara onorariu si 100.000 de € nu vad unde e problema? Sunteti praf o sa vedeti ca totul este doar un joc al celor de la DNA marii salvatori ai patriei ! Si v'a fi eliberat;) pt ca nu au dovezi sa il tina arestat nu e genu care sa greseasca nu e asa de prost pe cat credeti voi
Postat 01 Martie 2012, 19:47 de SRG
De ce nu se autosesizaeza DNA-ul si in cazul Domnului Bolojan, Petrut si Dan Octavian??????
Se stie ca Oradea este pe locul 3 la coruptia din Justitie. Pana cand v-a fi la conducere doamna Cigan nu se v-a schimba nimic , iar DNA-ul stie acest lucru dar nu i-a nici o masura. DE ce nu cercetati sa vedeti ca toate procesele pe care le are orice cetatean cu Primaria Oradea TOATE absolut toate se pierd la CURTEA de APEL. De ce inchide-ti ochii? Bolojan este primarul Oradiei sau este angajat la Curtea de Apel in ultimul timp? deoarece isi petrece tot mai mult timp pe acolo drept urmare sentinetle in favoarea primariei , iar una din juristele de al primarie este foarte in asentimentul domnului primar in ce priveste prezenta lui acolo. De cand a ajuns sa dea el lectii magistartilor? Toate aceste aspecte se stiu dar ne facem ca ploua , las ca-i bine si asa, cetateanul de rand e prost facem ce vrem cu ei doar la noi ii puterea, nu? Sau poate ca nu da bine vin alegerile si mai marele Bolojan trebuie sa se laude cu dungile albe trasate printre blocuri pe care le numeste parcari , si cu lucarri incepute de altii, ca asa dam bine. Rusine DNA-ului ca ancheteaza la comanda si numai pe cine vor ei.
Postat 01 Martie 2012, 19:10 de AAAAAAAAAAAAAAAAA
@carp III
mey carp III judecatorul s-a dat pe brazda cu dna ul...de-aia nu este bagat ...esti p=r=o=s=t la fel ca si celalalt carp....
Postat 01 Martie 2012, 19:00 de radu
felicitari DNA
Daca unii spun ca Sava Ioan este un om bun si credincios,atunci eu vin si il rog pe bunul D-zeu sa ii dea atatea luni de puscarie de cate ori a cerut bani de la clienti ptr. a "rezolva"sentinte.
Postat 01 Martie 2012, 18:29 de unu
bine bine
felicitari DNA,cam tarziu l-ati dovedit pe REGE da ii bine si asa.
Postat 01 Martie 2012, 17:59 de asa asa
Eu nu il cunosc pe acest avocat
Nu stiu daca e om bun sau nu. S-ar putea sa fie un om de milioane. Dar daca te asociezi si ajuti infractorii- se cheama ca te asociezi cu infractorii, indiferent cit esti de bun in alte ipostaze. El si altii ca el mentin sistemul de mita (si nedreptati) care functioneaza cam asa. La judecata de fond nu prea conteaza ce iese, caci tot se va ajunge la recurs-apel si acolo la curtea de apel (ultima instanta si definitiva) se fac jocurile: si aici intra in miscare masinaria de facut bani si nedreptati, adica banii infractorului trec pe la avocat si ajung sa miste pixul judecatorilor in directia care trebuie. La CURTEA de APEL ORADEA este o mare gasca de hoti, patronata de cine este sef acolo, caci altfel nu se poate. Sau se poate si seful de acolo doarme pe sub vreo masa !!!
Postat 01 Martie 2012, 17:32 de Tot eu Catre Alexia
INTREBARE
Este adevarat ca unul dintre judecatorii completului de la Curtea de Apel a facut opinie separata in acest caz?
Postat 01 Martie 2012, 17:10 de Curiosul
Onorariu de 7000 eur fara factura si chitanta?
Un onorariu de 7000 eur? Pentru aparare la currtea de apel Oradea? Dar ce e aici? Toti suntem prosti si inghitim galusca cu onorariu de 7000 eur? Se stie peste tot ca avocatii din Oradea sunt cei care colecteaza banii de la infractori, si care ii transmit mai departe la Judecatori. Aici e sfanta treime: infractor-avocat-judecatori de la curtea de apel ! Iar sf. duh este banul care trece de la infractor spre ceilalti doi.
Postat 01 Martie 2012, 17:01 de Auzi
Mai draga credincioasa
Inteleg ca iti aperi colegul de credinta, dar bineteles ca exactt ca orice "credincios" esti oarba sa vezi adevarul (caci daca ai vedea adevarul nu te-ai numi credincios). Culmea e ca eu nu sunt credincios si cu toate astea in ultimi 15 ani, canmd am fost oprit de politie nu am sunat nici un prieten politist. De ce oare? Aaaa da pentru ca nu merg la biserica si pentru ca atunci cand gresesc consider normal sa platesc si atunci cand nu gresesc consider ca este normal sa imi caut drepatea! Si stii care e culmea? Ca odata un politist chiar mi-a dat minim (avestisment) si s-a motivat: "ca ai vb frumos si nu ai pus mana pe telefon!" Dar e destul de greu sa intelegi ce e cinstea, daca va mintiti zi de zi. Stiu credincioase (intre cunostintele mele) care sunt mai curve, unele mai invidioase decit femeile care nu merg la biserica. Vrei sa iti dau nume si exemple? Ar fi pacat ca s-ar supara pe mine degeaba. Nu imi accepntua parearea mea (conform dovezilor- nu zvonurilor) despre asa zisi "credinciosi".
Postat 01 Martie 2012, 16:53 de Tot eu Catre Alexia
N-ai dreptul sa-ti ceri onorariul?
Pai n-are dreptul dl avocat sa-si ceara onorariul? La alti avocati te duci cu 100 euro iar la cei mai buni din domeniu normal ca sunt mai scumpi...fiecare cu valoarea lor...nu pot fii toti la aceeasi valoare...ca si la masini ...altele mai ieftine iar altele mult mai scumpe
Postat 01 Martie 2012, 16:48 de flore
replica lui Credincios nu
Ms mult ca tocmai ai facut-o pe mine pe maicamea pe bunicamea si pe toti credinciosii din Romania hoti si smenari care furam mintim si mituim - Sa zicem ca eu te-as cunoaste si AUZI - fiecare dintre noi are un prieten sau fost coleg de clasa politist - iar eu merg la DNA si declar ca de fiecare data cand ma opreste politia in trafic te sun pe tine si tu imi zici sa til dau pe politzist la telefon si ma scapi ca doar ai un priten plitist care te rezolva iar in weekend ne intalnim la o sticla de vin si iti dau 50 de euro pt fiecare data cand m-ai salvat :))))) -ce zici ar trebui sa faci puscrie daca eu te imbarlig - eu avand statutul de denuntator nu patesc nimik HA HA HA
Postat 01 Martie 2012, 16:27 de Alexia
nui ,,,interlop
n-ui interlop...!!!!!!!!!!!!!!.daca era nu facea asa ceva ...avea coloana vertebrala.....un"""" gascoi
Postat 01 Martie 2012, 16:18 de tbi
nui ,,,interlop
n-ui interlop...!!!!!!!!!!!!!!....''''''.Denunţătorul, Ioan Morar Romocsa"""""
Postat 01 Martie 2012, 16:16 de tbi
Bine observa X
Sigur ca-n povestea asta trebuie sa apara si judecatorii oradeni.Care nu-s cu mult diferiti de cei pe care-i stim in Romania ultimelor decenii.Probabil ca nici judecatorii,dar nici avocatul nu-s la prima "afacere" de acest fel.Cand vorbim despre un "sistem ticalosit" e nevoie sa se identifice ELEMENTELE ticaloase si RELATIILE ticaloase.Si mai interesanta ar putea fi o radiografiere a activitatii partilor implicate pe perioada ultimelor (sa zicem) 6 luni.
Postat 01 Martie 2012, 16:14 de gyorgy tozser
Cerecetat si arestat pt ca pretins un onorariu?
Avocatul i-a cerut un onorariu si pentru asta a fost arestat? Nu-mi vine sa cred!!!! Dar unde-i problema ca avocatul sa pretinda sa incaseze un onorariu pt clientul pe care-l reprezinta in fata instantei????? Ce a sorit hotul? Sa-l scape de puscarie pe moaca lui???? Ce tara de cacat!!!!!.......
Postat 01 Martie 2012, 16:04 de cetatean
totul ce e posibil
Poate sa fie adevarat ca d-l Sava sa nu fi luat banii, dar se poate si viceversa, ce zici prietene Liviu
Postat 01 Martie 2012, 15:52 de cetatean
x
Care sunt judecatorii care au luat banii, si de unde rezulta ca i-a dat, ar trebui sa existe ceva dovezi filmate, altfel,este o alta porcarie regizata, care se va termina cand se va primi telefonul,cand a inceput urmarirea penala impotriva avocatului,sau nu se stie precis,si cand se poate incepe urmarirea propriu zisa,de ce nu dati tot ce stiti?,sau nu stiti, sau nu este voie a se sti,sau numai atat trebuie sa se stie, una peste alta un ziar care scrie la comanda si numai cei place si in functie de ......................,mai vezi si alte cazuri,asa ca ......................
Postat 01 Martie 2012, 15:43 de x
Beneficiarul care nu mai este
Cine e judecatorul care a luat cei 7.000 euroi ??? Mai lasa-ne Bihorene cu avocatul care e, si el, unul dintre cei multi prinsi la mijloc, vinduti de clienti interlopi ca sa se demonstreze ... ce ??? Ca ar functiona DNA in favoarea cetateanului !?! Rahat basescian !?! Dar judecatorii care iau mita/spaga ??? Unde au disparut banii ??? Ca nu i-a dat avocatul unei persoane inexistente !?! Hai Bihorene sa te vad cit esti de corect in aprecieri si abordari !?!
Postat 01 Martie 2012, 15:16 de Carp III
Intradevar o fi "credincios" banului
Cei mai mari hoti si smenari se ascund in curtea bisericilor. Mi-e mi-i greata de toti asa zisi credinciosi care sunt cei mai parsivi oameni din lume (toate rudele, cunoscutii, oameni de afaceripe care ii stiu si sunt "credinciosi" mi-au intarit parerea), pentru ca isi dezvolta abilitatea de a minti, la biserica, in familie, intre prieteni - pentru ca nu au voie sa spuna ce gandesc sau ce ar vrea sa spuna (caci incalca "invataturile"), si din aceasta cauza, isi dezvolta un foarte bun mecanism de minciuni si adevaruri pe jumatate, si tot timpul pentru a convinge se proclama cu expresia "eu sun credincios"- care ar trebui tradus: "eu fur, mint, mituesc dar trebuie sa imi iasa si mie ceva consitent - nu fac nimic gratis" !!!!!!
Postat 01 Martie 2012, 15:06 de Credincios nu
DNA - NISTE ESCROCI MICINOSI IMBARLIGATORI -parca vad ca le-a zis Base : Baa da la Oradea nimic ?
Haidetzi sa va zic cum pe planeta Uranus un procuror merge la un Penalist cu mai multe dosare pe rol ( acolo pe Uranus asa se numesc infractorii - penalisti ) si ii zice - E regula nescrisa ca la prima abatere iei cu suspendare sau amenta , dar laurmatorul dosar iti garantam noi ca iei cu executare deci - " Asa-i ca este adevarat ca defapt avocatul nu a luptat pentru tine ca sa iti scoata o pedeapsa cat mai usoara penalistule care esti tu penalist (exista si un JIJI pe Uranus am uitat sa va mentzionez) ci el ti-a promis ca va vorbi cu cineva si iti va da pedeapsa mai leznea daca ii dai 5000 de dinari uranieni chiar daca la prima abatere totzi penalistii iau cu suspendare ca de fapt primele instantze te condamna la vrajala ca sa te sperii si sa te gandesti tu in sinea ta ca nu mai vrei sa faci infractiuni neverever? " - Acestea sunt doar informatii pe surse de la niste martieni deci tratatile ca atare
Postat 01 Martie 2012, 15:03 de Alexia
EHE
Ce va tot vaicariti......e clar spagatita...dar n-am vazut destinatarii....oare o fii serial?Sa speram....batea un zvon prin oras ca sint cativa avocati sub lupa ,,,,,Ar fi cazul sa luati si judecatori ca aveti de unde......
Postat 01 Martie 2012, 14:49 de soso
vai!!!
Sava un om deosebit...un om credincios.... a speram ca o sa se dovedeasca adevarul...
Postat 01 Martie 2012, 14:46 de ducu
pacat!!
Sava un om deosebit...un om credincios....
Postat 01 Martie 2012, 14:44 de adi
revoltator
Sava un om deosebit...un om credincios si cu frica de D-zeu,nu cred ca ar fi putut face asa ceva....revoltator este cum poate cineva sa creada un hot!!!!sa speram ca o sa se dovedeasca adevarul...cu probe,nu cu vorbe si "martori"...
Postat 01 Martie 2012, 14:38 de a
eu avocat de treaba nu am vazut
probabil ca urmeaza ....
Postat 01 Martie 2012, 14:35 de una
eu avocat de treaba nu am vazut
probabil ca urmeaza ....
Postat 01 Martie 2012, 14:35 de una
marcell
daca e nevinovat, sigur v-a demonstra acest lucru.deci...
Postat 01 Martie 2012, 14:25 de m
ce om!!!
domnul Sava .. era om bun pacat de el.....!!!!!!!!!!!!
Postat 01 Martie 2012, 14:20 de vatan
ce om!!!
nu cred ca domnul Sava a pretins bani..este un om credincios si cu un suflet foarte bun.....
Postat 01 Martie 2012, 14:11 de vatan
nooohoooo ca va place
exact cum doctorul isis ia banii pentru operatie, exact cum profesorul isi ia banul pentru meditatii trebuie si ei sa faca un venit ILEGAL, e practica da PROBLEMA este nefiscalizarea veniturilor si se merge pe alta procedura penala :)))) dar in realitate avocatii traiesc ca majoritatea romanilor alte venituri decat avocatiale :)))) noi avem probleme vedem dar NU VEDEM , interesant! Politistul cum face alte venituri pe langa salar?
Postat 01 Martie 2012, 14:05 de ANKA
ce om!!!
bata-l D-zeu ....:::::Denunţătorul, Ioan Morar Romocsa fusese condamnat deTribunalul Bihor la 4 ani şi 3 luni de închisoare cu executare, într-un dosar în care era acuzat de furt calificat.""""mai bine mergea an puscarie.....nu cred ca domnul Sava a pretins bani..este un om credincios si cu un suflet foarte bun...Sa-i fie rusine lui si la toata familia lui ca a bagat la inchisoare pe cine nu trebuia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 01 Martie 2012, 13:45 de 1
care e problema dar e o prctica des intalnita
ce credeti ca EVAZIUNEA s a dezvoltat de la NATURA :)) ce fraieri puteti fi , extraordinar! urmeaza urmatoarea generatie de judecatori numiti pentru fapte si acte de coruptie, vai de voi cei ce cautati drepate va manaca viermi, habar aveti ce vi se pregateste, nu e doar SAVA in acesta situatie deci nu vad o mare rezolvare in practica , faptul ca prinzi mesagerul si nu CAPUL demonstreaza ca prostiti lumea pe fata, prindeti CAPUL nu emisarii :)))))
Postat 01 Martie 2012, 13:10 de ANKA
Care este completul de 3 judecatori de la curtea de apel?
De ce nu se scrie cine au fost cei care au incasat banii? Adica completul de cei trei JUDECATORI DE LA CURTEA DE APEL? Cum este arestat doar cel care a dat mita si cei trei judecatori care au favorizat infractorul, au luat mita si au dat o sentinta in favoarea infractorului? Nu stiu de ce dar cred ca este acelasi complet de 3 judecatori care l-a eliberat si pe PAPRIKA !!!!!!!!!!!!!!!! Sau este cel putin unul care a fost comun in cele doua compelte de 3 judecatori de la curtea de apel. Oare curtea de apel e sat fara caini (fara sefi)? Sau si sefii sunt parte din aceste porcarii ce se intimpla la curtea de apel?!!! DNA ar trebui sa sape mai adinc !!!!!!!!
Postat 01 Martie 2012, 11:54 de Oradea
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6085 RON
  • 1 EUR = 4.973 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON