URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
05 Decembrie 2012, 14:55

Avocatul Cosmin Moraru şi soţia acestuia au dispărut: avocatul e bănuit că şi-a omorât soacra şi i-a ascuns cadavrul

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Avocatul orădean Cosmin Moraru şi soţia sa, Krisztina, profesoară, sunt daţi dispăruţi de marţi, cei doi fiind suspectaţi că au ucis-o pe mama tinerei, dispărută şi ea.

Cazul se află în ancheta Parchetului Curţii de Apel Oradea. "A fost constituit un dosar, în care procurorii, împreună cu ofiţeri din cadrul Poliţiei Bihor, verifică indiciile şi informaţiile existente cu privire la dispariţia de la domiciliu a avocatului Moraru Cosmin, a soţiei şi a soacrei sale. În acest moment, nu putem confirma sau infirma săvârşirea unor fapte de violenţă, conexe presupuselor dispariţii de mai sus, procedurile judiciare şi verificările necesare stabilirii faptelor fiind în curs de desfăşurare", a comunicat purtătorul de cuvânt al instituţiei, procurorul Tiberiu Sighiartău.

BIHOREANUL a aflat, însă, că sesizarea privind dispariţia celor doi a fost făcută iniţial de o cunoştinţă a avocatului căruia acesta i-a lăsat cheile, cerându-i să schimbe gresia şi să tencuiască locuinţa.

Ulterior, şi părinţii avocatului au confirmat fuga acestuia, speriaţi că acesta i-a căutat, luni, extrem de agitat, pretinzând că trebuie să plece deoarece e urmărit de DNA şi îi aşteaptă, atât pe el cât şi pe soţia sa, 30 de ani de închisoare.

Sursele BIHOREANULUI susţin că echipaje complexe de poliţişti şi procurori au făcut deja primele cercetări în caz, găsind în locuinţa tinerilor urme de sânge. De asemenea, poliţiştii au audiat mai mulţi martori, vecini ai avocatului, care l-ar fi văzut pe acesta, înainte de dispariţie, cu urme de sânge pe haine şi cărând în spate un sac.

Cosmin Moraru este avocat în cadrul Baroului Bihor din 1999 iar colegii îl descriu ca un „băiat liniştit şi puţin ciudat". Avocatul este la a doua căsătorie după ce prima lui soţie, Amalia, judecătoare, a solicitat divorţul şi s-a mutat la Craiova împreună cu cei doi copii.

Cea de a doua soţie a avocatului, Erika Krisztina Pazuric, cu care s-a căsătorit în iunie 2008, este profesoară la Colegiul tehnic „Mihai Viteazul".

Directorul Colegiului, Ruben Filimon, susţine că nu şi-a mai văzut colega de două zile. „M-a sunat luni soţul ei, spunând că Erika nu se simte bine şi nu va merge la şcoală, deoarece trebuie să meargă la spital pentru analize. Dar de atunci nu a mai răspuns la telefon, am sunat şi eu, şi elevii din clasa la care e dirigintă. Noi ne-am gândit că poate au mers la medic în Ungaria, de aceea nu răspunde", spune directorul.

Profesoara predă discipline economice şi e dirigintă la o clasă de-a X-a. „Niciodată nu lipseşte de la şcoală şi nu întârzie fără să anunţe. Lunea trecută a lipsit, spunând şi atunci că nu se simte bine, dar apoi a venit la şcoală şi n-a fost nicio problemă", a precizat Filimon.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
38 Comentarii
ye-ye
Ce sa astepti de la un om care are icoane pe perete???? Nici pe hartia de cur nu pui asemenea porcarii cre(s)tine. Cat despre death metal, violenta, tortura, viol, vedeti versurile muzicii pocaite = death metal, in rest = tot la ce te invata basmologia Biblica.
Postat 12 Decembrie 2012, 12:24 de stv3
yesssss
am vorbit cu Cosmin si mi-a povestit:-Sotia mea cand a plecat la serviciu mi-a spus;-Vezi ca mama doarme,daca o deranjeza chiar si o musca,n-o trezi,omoar-o.
Postat 11 Decembrie 2012, 22:34 de unu
@mr.geo
mr.geo- Să-ți fie rușine!!!
Postat 11 Decembrie 2012, 20:07 de Cineva
cotoroanta
ha-ha
Postat 11 Decembrie 2012, 12:09 de mr.geo
cotoroanta
sa-i dau si eu adresa lu soacra-mea
Postat 11 Decembrie 2012, 12:08 de mr.geo
cotoroanta
baba cloanta i-o fi facut zile fripte avocatului si asta bietul a clacat ,pacat de tineretile lui si ale sotiei.stiu ce inseamna sa fii tocat psihic de o baba nebuna,dar trebuia sa o lase in plata domnului sau sa o interneze la azil .
Postat 11 Decembrie 2012, 12:05 de mr.geo
ptr andor
ptr faza cu roman imputit din moldova nu prea meriti explicatii,dar totusi:ACEASTA FAMILIE S-A NUMIT MOLNAR PANA IN 1990,adica unguri ca noi.loaza
Postat 09 Decembrie 2012, 17:48 de bela
.......
as putea sa fac pariu pe orice ca ea a fost cea cu ideea... :)) pare genul psycho :P
Postat 08 Decembrie 2012, 21:00 de someone
@ x B
Asa se invata la MIHAI VITEAZUL ? Sa scrieti "so strangem" , "so avem" ,"dorii" , "intoarcetiva" . Daca v-as fi profa nu m-as intoarce la asemenea "elevi".
Postat 08 Decembrie 2012, 10:14 de sorin
muha
Vezi Krisztina asa se intimpla cind esti nevasta unui roman imputit din Moldova.
Postat 08 Decembrie 2012, 06:34 de andor
Ne este dor de profa
Nici nu stiti cat de dor ne este de profa noastra draga...am vrea so avem si so strangem in brate..va iubim!! Si speram sa fiti bine..Ne`am dorii sa va revedem!!..Va iubim enorm de mult..si lacrimile noastre nu se mai opresc...Va rugam ,intoarcetiva !! :( Ne este dor...
Postat 07 Decembrie 2012, 21:58 de Clasa x B
asta era dus de-acas\\' dinainte de luni
tocmai am irosit o jumatate de ora din viata vizitand profilu de fb al individului parea, ... oarecum inteligent, dar profund tulburat nu m-ar mira nimic din ce se va afla din toata treaba asta
Postat 07 Decembrie 2012, 21:44 de jiiz
Oameni nebuni!!
Să vă fie rușine...mai căutați și voi ceva bunătate în inimile voastre, și dacă mai găsiți bucurați-vă pentru că răutatea o va omorî curând... ați cunoscut-o cumva soacra și știți ce om era ea? Nu cred, că altfel nu ați face glumă de ea...era pedagog, și sute de copii plâng după ea...
Postat 07 Decembrie 2012, 14:58 de Cineva
stai in banca ta distrusule :)))
Slabiciunea acestei persoane consta in tendinta de a se lasa prea mult influentata de altii.Semnificatia cuvantului : TRAIAN UN pacalit usor isi va putea pacali si pe altii foarte usor :)))
Postat 06 Decembrie 2012, 13:48 de @traian
Avocat reţinut de DNA pentru trafic de influenţă
Patricia Liana Bala, avocată în Baroul Constituţional Arad, ar fi cerut 17.000 de euro pentru a cumpăra libertatea unui bărbat condamnat pentru tâlhărie. Avocata a pretins că ar avea influenţă la persoanele abilitate să examineze şi să avizeze cererea de graţiere individuală, printr-un membru în Parlamentul României. Cu ajutorul lui Ionel Marineaţă, avocata a primit în mai multe tranşe zece mii de euro. Patricia Liana Bala va fi acum prezentată Tribunalului Timiş cu propunere de arestare preventivă. Intermediarul a primit interdicţia de a părăsi ţara.
Postat 06 Decembrie 2012, 13:46 de DNA
despre idioti
CHIAR SUNTEM POPOR DE NEBUNI ? Ne arde de gluma in aceasta situatie ? Stiu \\"desteptii\\" care comenteaza ce fel de om era soacra ? Cred ca accesul la internet , la comrentarii , ar trebui restrictionat celor iresponsabili , alienati.
Postat 06 Decembrie 2012, 13:44 de traian
radeti voi radeti dar mancati moarte de la altii
oricum ati invatat sa nu va fie frica de moarte :))))) asa si trebuie sa invatati sa va invingeti teama nu sa faceti sex :)))
Postat 06 Decembrie 2012, 11:22 de viata
radeti voi radeti dar mancati moarte de la altii
nemtii au renuntat la comportamentul de TURMA SOCIALA fiecare isis vede de viata lui nu trebuie sa dovedesca altora nimic, nu ies la vanat ca romanul :)))nu stiti nimic despre cum se dezvolta o reatea de crima organizata, nu stiti ca prostitutia este o arma a crimei :)) nada pentru prosty care.... cand esti inconjurat de prosty inchizi usa si tragi oblonul ca vine uraganul mortii, amin!
Postat 06 Decembrie 2012, 11:20 de viata
radeti voi radeti dar mancati moarte de la altii
dar este dovedit ca cei indreptati spre consumul fizic ucid fie in accidente , fie din depresie , ceiulati manipuleaza suflete ratacite care se drogheaza cu vicii si multe iluzi, lasa ca e frumoasa viata dar sa nu fi un banal criminal :)))) nu i vedeti cum se aduna in turma si isi fac un scut la cate criume si abuzuri fac! Vedeti voi oamenii de stiinta sau cu q dezvoltata in turma, niciodata nu au nevoie .Vecinii mint si mai naspa sunt si complici :)) martori fara voie la ce ?
Postat 06 Decembrie 2012, 11:10 de viata
@potaia
Daca ai inteles ce a scris @viata, meriti felicitari ! Lucrezi intr-un serviciu secret la decriptat coduri si ai un IQ de peste 120 sau esti si tu un biet nebun si atunci se explica si comentariul tau ? Ia zi-ne ce a vrut glumetul ala sa spuna ?
Postat 06 Decembrie 2012, 08:32 de pinonel
ce spui?
cel cu comentariul semnat< viata> tind sa cred ca e chiar avocatelul despre care vorbim,nu-i asa?
Postat 06 Decembrie 2012, 07:55 de potaia
@All
Sunteti totali! Umorul nativ al romanilor nu se dezminte.Am ras bine de dimineata,de mult n-am citit comenturi atat de inspirate. La multi ani tuturor celor ce-si sarbatoresc onomastica, in special sarbatoritelor „ soacre”!
Postat 06 Decembrie 2012, 07:14 de O soacra
@Stancuta Popa
Il cunosc de cativa ani. E el asa, mai.... ciudat, rocker, a terminat si teologia si dreptul, precum cei de la '48... De aici pana la crima... Das' mai stii... s-a smintit lumea !
Postat 06 Decembrie 2012, 06:24 de altul
nu umbla dupa IP ca te va durea si KUUURUL :))))
nu umbla dupa IP ca te va durea si KUUURUL :))))
Postat 05 Decembrie 2012, 22:50 de sezi bland potaie!
Anka esti cea mai tare!
Postarile tale ies in evidenta de parca ar fi scrise cu rosu! Si dau dureri de cap dupa ce sunt citite!
Postat 05 Decembrie 2012, 22:21 de dfgeryrtuito
viata este atat de frumoasa are multe adancuri nedescoperite
cand stati de vorba cu cineva constatati arta manuipulari si arta fizica de adaptare la o satre lacoma de exercitiu fizic unii o numesc sexualitate dar eu o numesc CRIMA transfigurata in arta prazii :))) criminalii sunt foarte periculosi si au nevoie de prada ca sa si exceleze instinctele se folosesc de SEX mult .EXERCITIUL FIZIC necesita mult atrenament emotional ca sa poti UCIDE cand trebuie si cum trebuie, de ce credeti ca D-zeu nu permite PROSTITUTIA si impune obligatoriul intregul ? INSTINCTUL criminal unii il dezvolta altii il lasa sa doarma .
Postat 05 Decembrie 2012, 19:58 de viata
foarte multi martori si totusi nu s a facut nimic !
scorpioni arunca "venin" adica manipuleaza mental nu sunt in stare sa ucida :)))) nu au capacitate fizica, emotile necesare oricat de robusti sunt unii :)))) in rau exista si bine si invers :))) ori are atuuri mentale ori fizice emotionale , pe amandoua nu , majoritatea criminalilor nu manipuleaza fac ei treaba :))). Studiati fenomenul de banda si crima a ajuns o meserie pe care o aduleaza ca sa fie in varf si o sa constatati ca ce va spun este real, numai in filme le intalnesty pe amandoua, vise :))) animalele sunt doua categorii asa sunt si oamenii .
Postat 05 Decembrie 2012, 19:51 de vedeti
Sunt moarte
Pe pagina lui de FB aveti dovada faptului ca omul umbla cu catuse, cu imagini despre infidelitati, ori preocupare excesiva cu NUNATA sexuala, preocupat de pistoale, haiduci, de dreptate tocmai LUNI...
Postat 05 Decembrie 2012, 18:04 de Stancuta Popa
nu e periculos delok
este scorpion nu are nimic cu instinctul criminal , ei nu ucid manipuleaza :)))) sunt lasi , ALESDUL din pacate atrage mult siprit negativ si salbatic :))))
Postat 05 Decembrie 2012, 17:54 de e foarte las
Sunt moarte
Omul asta este psihopat! Cu siguranta a disparut doar el, cele doua sunt moarte. Oricum, daca nu este si sotia lui moarta, o va ucide.
Postat 05 Decembrie 2012, 17:47 de Stancuta Popa
VICTOR PONTA
VICTORIE :))))) are un rol pozitiv spiritual pentru o tara, nu mai votam -escu :))))) tiranie obligat impusa !
Postat 05 Decembrie 2012, 17:22 de in sfarsit fara -esc
suntem pe drumul cel bun , ati copilarit destul
sa nu uitati ca de cei mai periculosi infractori dispune un singur ....... sa va feresca D-zeu pe toti cei slabi de inger !
Postat 05 Decembrie 2012, 17:19 de gata cu copilaria
don't cry for me Elodia
Este evident faptul ca avem de a face cu o inscenare a lui Ponta, care profitand de asemanarea fizica si profesionala dintre el (procuror) si ginerele suspect avocat, incearca sa castige voturi in fata lui Dan Diaconescu prin crearea unui nou caz Elodia. Slaba imaginatie are Ponta, slab premier a fost! Atentie la lista electorala in care se va vedea faptul ca soacra, ginerele si fiica vor vota multiplu in Targu Jiu si in Teleorman!
Postat 05 Decembrie 2012, 17:16 de cioaca
habar aveti voi cum va ucide o bnada la COMANDA :)))
sau au fost ucis ei :))))) ha, ha, ha, ha, ha, nu avea de ce sa fuga mai ales ca e AVOCAT si cunoaste LEGEA , nu a omorat pe nimeni pana acum altii oameni UCID nu LEGEA :))) , nu are LOGICA l a vazut plin de sange carand un sac si nu a anuntat pe nimeni , gogosi pentru fraieri :))) !!
Postat 05 Decembrie 2012, 17:16 de ATENTIE !!!
xxl
sange de soacra? nu o fi cumva sange de caini,ca omu avea si vreo 2 caini!
Postat 05 Decembrie 2012, 17:08 de xxl
Curg infomaţii valoroase
Nu e de neglijat nici infomaţia vecinei care zice că a luat cheile pentru vreo două zile, cu sarcină precisă să schimbe gresia şi să tencuiască nişte pereţi. Şi eu am de tencuit ceva, aşa că doamna e invitată cu o bună plată, nu la schimb doar cu nişte chei.
Postat 05 Decembrie 2012, 16:20 de prof.dr. Trăşculescu
Greu la deal cu boii slabi
Cea mai interesantă informaţie a parvenit de la vecinii care l-au văzut, pe tânărul avocat de vreo 55 kg cel mult, cărând în spate un sac în care, după mintea străzii, putea să conţină una bucată soacră, care după cum arată "genetic" fiica în poză, frumuşică foc de altfel, poate avea vreo 75 kg pe puţin.
Postat 05 Decembrie 2012, 16:17 de Carp III
ce veste trista
Pacat ca a disparut, e o veste trista, pt ca i-as fi dat si adresa soacrei mele.
Postat 05 Decembrie 2012, 15:38 de cineva
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON