URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
29 Septembrie 2014, 16:38

Atenţie la euro: Au apărut primele bancnote false "made în Oradea"!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Atenţie la cei vor să plătească produse sau servicii în euro! În Oradea au apărut primele bancnote de 50 de euro false fabricate la tipografia clandestină descoperită la sfârşitul săptămânii trecute de procurorii DIICOT.

Este vorba despre banii ajunşi la halda de gunoi a oraşului, "dosiţi" de ţiganii care participă la sortarea deşeurilor, şi care încep să apară pe piaţă.

Surse judiciare au declarat BIHOREANULUI că mai multe bancnote false au fost recuperate de la casele de schimb valutar, iar una a fost depusă de un taximetrist care s-a pricopsit cu ea de la un client, ca plată pentru cursa făcută.

Taximetristul a depus totodată şi o plângere penală pentru înşelăciune, cazul fiind cercetat acum de procurorii DIICOT Bihor, care încearcă să dea de urma celui care a folosit bancnota falsă.

Trei persoane, doi cetăţeni italieni şi o româncă din Bucureşti, au fost arestate sâmbătă, de Tribunalul Bihor, pentru 29 de zile în cazul fabricii de bani falşi descoperite la Oradea de procurorii DIICOT.

Citiţi despre incredibila poveste în noul număr, de luni, al BIHOREANULUI tipărit!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
5 Comentarii
U dont have to put on the red light
@Adina - tu pentru siguranta nu mai iesi din casa asa-i? sa nu faci din greseala 50 dintr`astia falsi pe la coluturi... mhahahaha
Postat 30 Septembrie 2014, 00:02 de Dr. Botox
LUI GAVROCHE
.............pe lângă faptul că ţi-ai ales un nume de prăpădit mai faci şi mutre!!!!!!!!! păi dacă s-a consemnat şi atenţionat prin articol că poţi fi prostit nu îţi convine? cum să eviţi? simplu, nu iei deloc de 50 euro, sau, ce, nu te duce bibilica???
Postat 29 Septembrie 2014, 21:24 de ADINA
Lista Oamenilor Implicati
E adevarat ca pe langa Patronul Localului Pizza e Vino era implicat in afacerea banilor falsi si Patoronul de la Cartierul Prima Casa din Nufaru?
Postat 29 Septembrie 2014, 20:02 de Implicare
Atenie la scari
Articol de toata jena bre! atentie la ce? Au colturi rotunjite? Sau ce anume au sau n-au ca sa ne dam seama? Daca tot consumati oxigen cu redactia asta, faceti lucruri de care sa avem nevoie. Draga Laura, fa tu o cercetare pe teren, printre specialistii care vazut noile bancnote si spune aici, la gazeta, prin ce se diferenteaza ele de astea ale noastre, nascute natural.
Postat 29 Septembrie 2014, 19:09 de Gavroche
Vrajeala de Bihoreanul !!!
Taximetristul era dotat in masina cu aparat de ultraviolete pentru verificarea bacnotelor, iar incasarile firmelor si persoanelor autorizate se pot face in orice moneda in RO, dupa legea Bihoreanului !!! De parca taximestristii nostri sunt chiar prosti sa mai si recunoasca !!!
Postat 29 Septembrie 2014, 17:45 de WinDos
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON