URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 23 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
20 Octombrie 2014, 17:44

Arestat la o oră după ce a rănit grav o femeie şi a fugit de la locul accidentului

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din Marghita a emis mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele unui tânăr de 24 ani din Marghita, cercetat de poliţişti pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului unui accident rutier fără încuviinţarea Poliţiei.

Accidentul s-a petrecut vinerea trecută, în jurul orei 6.30, pe strada I.L Caragiale din Marghita. „În timp ce se deplasa pe partea stângă a părţii carosabile, cu un cărucior încărcat cu haine, o femeie de 64 ani a fost accidentată grav de un autoturism care circula din sens opus. După producerea accidentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviinţarea Poliţiei", a explicat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, subcomisarul Alina Dinu.

Maşina implicată în accident a fost găsită de poliţişti în mai puţin de o oră, parcată în curtea unei case din Marghita. Oamenii legii l-au găsit şi pe şofer, un localnic de 24 ani, pe numele său Paul Hurban.

Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore în Arestul Poliţiei Bihor, iar sâmbătă, 18 octombrie, a fost prezentat la Judecătoria Marghita, unde pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
18 Comentarii
Bogdy
Bogdi nu cred ca e problema ta ce afaceri au ei sau din ce au facut bani..nu condamna pe nimeni..cunosti tu familia indeajuns de bine ca sa stii ce au facut ei?sa iti fie rusine
Postat 24 Octombrie 2014, 14:42 de Anonim
informatii
...nu este primul caz cand Paul are probleme cu legea, intre care si caz penal.. era ora 6.30 dupa petrecere de aniversare care a durat toata noaptea. Cei care conducem masina, suntem responsabili pentru faptele rezultate din neatentie, cauzata de orice motiv sau orice substanta, acestea sunt principalele motive pentru care baiatul a fost arestat. Sa ne gandim si la familia batranei si la nepoti, rude, sa avem grija si sa speram ca nu se va repeta asemenea eveniment neplacut cu nimeni. Paul sa ai grija de tine.
Postat 24 Octombrie 2014, 13:58 de alin
Recunoaste
De ce iti pare rau ca BOBY spune adevarul"asa tata,asa fiu",analizeaza din urma de unde are tata banii? pe cati a inselat si la cate persoane le-a luat inclusiv casele?
Postat 24 Octombrie 2014, 09:40 de Bogdy
Pt Rely
Rely..am analizat atent comentariul tau...inteligenta ta lasa de dorit..sa scrii un comentariu in care sustii un Judecator iar la final sa scrii "mucles" lasa de dorit..oare ce parere aveai despre domnul Gal daca erai tu in situatie?
Postat 24 Octombrie 2014, 03:50 de Anonim
Tristete
Sa va fie rusine celor care scrieti comentarii rautacioase..mi'as dori sa va vad eu in acceasi situatie sau mi-as dori sa aveti copii care sa pateasca asa ceva..sunt curios oare ai mai spune boby "asa tata,asa fiu?"...indiferent de situatia lor finainciara,bravo lor ca au si ca fac ceva..ca altii stau si intind mana..ei muncesc Aida draga... Paul draga te asteptam acasa si cu siguranta daca e sa te judece cineva te va judeca Dumnezeu...esti un om bun iar lucrul acesta il pot spune doar oamenii care intradevar te cunosc.
Postat 24 Octombrie 2014, 03:27 de Anonim
raspuns Rely
Rely, chiar nu sunt penticostal si nici procuror, dar si fiul lui Gal a facut o si mai mare prostie sis este liber.Deci ori judecata la fel pentru toti ori mai bine ne lasam de meserie, chiar asa acel copil probabil chiar nu a judecat de moment, dar oare cati soferi ar judeca daca ar pati asa un lucru.Cat despre familia oricare parinte ar incerca sa-si apere copilul chiar cu pretul vietii, sunteti invidiosi, rautaciosi,,, asa-i Romanul!
Postat 23 Octombrie 2014, 23:51 de dragos
What?
AuZi frate, are bani... Si ce daca ? Exista lege, desi din pacate nu e pt toti. De unde mata stii tu ca era baut? Daca erai in locul lui tu ce faceai fraiere? Te aruncai de pe pod in Barcau, toti vorbiti si sunteti smardoi dar daca erati in situatie erati pe nicaieri. Waishiamar
Postat 23 Octombrie 2014, 16:40 de Anonim
beat,beat
A fost mort, de baut, de aceea a fugit.Alcolemie?
Postat 23 Octombrie 2014, 15:27 de cristi
rasplata de sus
Asa tata,asa fiu.
Postat 23 Octombrie 2014, 15:04 de boby
dreptate
Are tatal lui bani berechet sa plateasca.
Postat 23 Octombrie 2014, 15:00 de aida
Il sustinem pe Paul
Speram ca Paul sa isi rezolve problemele cat mai repede, cat despre " Domn Judecator " , speram sa pice cat de curand !!!
Postat 23 Octombrie 2014, 10:10 de Anonim
Il sustinem pe Paul
Nu a zis nimeni ca Paul e nevinovat, insa acel judecator are un fiu care a facut aceeasi greseala si nu l-a inchis nimeni. Este pacat ca pt o fapta comisa din greseala si fara antecedente sa fie inchis 30 zile. Vai de asa zis-ul Domn Gal.
Postat 23 Octombrie 2014, 10:05 de Anonim
WHO
Cine este acest Paul Hurban? O fi cel cu pensiune "perla"? Sunt foarte curioasa?! Probabil s-a speriat si de aia a fugit...
Postat 21 Octombrie 2014, 09:22 de ana
Lasati-l pe dragos in pace
Fiecare are dreptul sa aiba o parere,,lasati-l sa spuna tot suntem o tara libera...ce vrei sa insinuezi Dragos?
Postat 20 Octombrie 2014, 21:31 de Sergiu
Nu ti rusine dragos
Cum poti sa vorbesti asa despre Domnul judecator Gal Ioan ...ce esti penticostal sa iti permiti sa judeci omul..cand vei fi si tu procuror ai dreptu..pana atunci muclessss
Postat 20 Octombrie 2014, 21:26 de Rely
..
Sa nu uitam de accidentul din 25.05.2012 cand a murit Bogdan Bereteu si soferul e bine mersi, in libertate. E trist ce se intampla
Postat 20 Octombrie 2014, 21:06 de Larisa
oau.....
D-UL. GAL sa nu uite ce a facut si fiul sau care dupa cum stim este bine mersi in libertate.Deci dreptate pentru toti sa nu d-le. procuror sau ce-ti mai fi la ora actuala
Postat 20 Octombrie 2014, 20:57 de dragos
Accident
Oauu...se aresteaza si pentru accident,,,au mai fost accidente, care au ramas fara urmari de exemplu victima DAN VOINEA,,,,ciutelec...
Postat 20 Octombrie 2014, 20:52 de Cristy
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6712 RON
  • 1 EUR = 4.9758 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON