URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 29 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
03 August 2013, 23:46

Anchetă pe capotă: Sute de oameni audiaţi în parcare la Real II, după ce au fost înşelaţi de o firmă care le-a promis de lucru în străinătate (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Revoltă şi indignare maximă sâmbătă seară, la Real II, în Episcopia Bihor. Aproximativ 400 de oameni s-au strâns în parcarea centrului comercial, mulţi aşteptând să plece la muncă în Germania, dar autocarele care ar fi trebuit să îi ducă, de la ora 20, nu au mai venit. Oamenii, care aveau contracte cu firma orădeană Dominan & Vereş SRL, pentru joburi în străinătate, s-au revoltat.

Rămaşi pe drumuri

Unii dintre cetăţeni erau cu atât mai necăjiţi cu cât au renunţat la locurile de muncă pentru a putea pleca să muncească în străinătate şi au dat câte 130 de euro pe persoană, doar pentru dus, plus alte taxe pentru teste psihologice. "Mi-am amanetat lucrurile, ca să pot să-mi plătesc drumul până acolo. Am depus tot felul de acte, toate diplomele de calificare, actele de studii, pentru ca ei să-şi bată joc de noi", spunea amărâtă o orădeancă.

Ea a fost, însă, norocoasă faţă de zecile de persoane sosite la Oradea şi din alte locuri din ţară, precum Mehedinţi şi chiar Bucureşti, care n-au avut unde să rămână peste noapte. "Noi suntem din Arad şi nici măcar nu ştim unde vom dormi. Şi eu, şi soţul am renunţat la locurile de muncă. Soţul meu chiar acum şi-a sunat fostul patron, care de bine de rău îl plătea bine, şi i-a zis clar, că nu îl reprimeşte. Am mai lucrat afară, e drept, la negru, dar a fost mai bine, că nu ne-a înşelat nimeni. Acum am vrut să plecăm legal", povestea o femeie de 35 de ani din Arad.

Oamenii stăteau neputincioşi în parcare, cu bagajele lângă maşini, sperând ca la un moment dat să li se spună că, totuşi, autocarul care urma să îi ducă la muncă în Germania va veni. Degeaba.

Mega-anchetă

La faţa locului au fost mobilizaţi circa 60 de poliţişti, iar pentru a evita izbucnirea unei revolte în masă a sosit inclusiv chestorul Liviu Popa, şeful Inspectoratului de Poliţie Bihor, adjunctul Ioan Brândaş şi şeful Poliţiei Municipiului Oradea, Alin Haniş. O anchetă a Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ, derulată sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, a fost pornită pe loc. 

Pentru că foarte mulţi erau din alte judeţe, înşelaţii, cu precădere cei care au venit din alte judeţe, au fost audiaţi de poliţişti pe capotele maşinilor, urmând ca în cursul zilei de duminică cei care sunt din Oradea să fie audiaţi şi ei, la sediul IPJ.

Poliţia, pe fază

"Este strigător la cer ce s-a întâmplat. Noi ne-am luat toate măsurile, pe o bănuială că s-ar putea întâmpla lucrul ăsta, în aşa fel încât cel care a organizat toată această activitate să fie monitorizat. El este în prezent la Poliţie, este în anchetă. Am audiat până acum peste 200 de persoane, mâine şi pomâine vom continua audierile cu persoanele din Oradea, care sunt păgubite şi care vor fi audiate în calitate de parte vătămată", a declarat BIHOREANULUI chestorul Liviu Popa.

Cel mai probabil, reprezentantul firmei Dominan & Vereş va fi reţinut, iar ulterior, prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Potrivit lui Popa, ceea ce s-a întâmplat sâmbătă seară "este dovada certă a faptului că aceşti oameni au fost înşelaţi".

"Am mai avut cazuri similare, minore, în care 10-20 de persoane au dat, tot aşa, bani pentru deplasarea la muncă în străinătate, dar de această anvergură nu am mai avut situaţii", a mai arătat şeful Poliţiei.

Citiţi pe această temă şi articolul "Sentinţă în dosarul escrocilor care au înşelat 400 de oameni promiţându-le joburi în Germania. "Creierul" grupării – 10 ani cu executare!"

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
28 Comentarii
inselati
pina ce nu ii linseaza oamenii pacaliti pe cei inselati...pina atunci asta se va intimpla in aceasta tara,daca toti cei inselati ar pune un premiu pe capul celor care lau inselat la proxima okazie sar gindii unii daca e sa inselam sau nu.....
Postat 12 August 2013, 14:24 de pip
prostia se plateste
Asta e, prostia se plateste. Trebuie sa ai multa minte sa dai vrabia din mana pentru cioara de pe gard! Daca lumea ar mai pune mana pe cate o carte, sa citeasca frumoasele si desteptele proverbe romanesti, poate nu am mai fi inconjurati de atatea idioti.
Postat 07 August 2013, 00:28 de anca
sclavilor stati acasa
cum morti sa crezi asa ceva???lucru in germania cu 130 euro transport +110 taxe de analiza......cine in germania cauta cocalari romani, puturosi,mincinosi,care put a hoit cand transpira-n soare........NIMENI!!!!si asta nu e numai in germania...e i n toata europa!!!!!nimeni nu vrea romani cocliti, analfabeti, jegosi, puturosi, nespalati, neandertalieni!!!!!!!!SCALAVILOR NU VA MAI VINDETI PAMANTUL LA PRINTI ENGLEZI SI SEICI ARABI CI PUNETI MANA IAR PE SAPA SI LUCRATI-VA PAMANTUL SA VA DEA \'\'PAINEA CEA DE TOATE ZILELE\'\'!!!!!
Postat 05 August 2013, 17:48 de FLORE
APLICAM legea sever pe cei care INSTIG, ceia care dau si nu invers.
decat sa stabilesc un buget de milioane de euro unei anumite categorii ca sistemul BUGETAR parazitar :)))) asiguri existenta tuturor ROMANILOR :)))) in rest SOFT si SOFT totul scanat si cu cip.Aplicam EGALITATEA si fiecare cu creativitatea lui, nu mai au ce fura :))) nu exista imbogatire .
Postat 05 August 2013, 09:17 de INVERS
rusine, votati oamenii capabili sa guverneze ROMANIA !
mai este un fenomen socialogic interesant , romanul are pretentia la un loc de munca in strainatate ati vazut vreunul din ei sa se autorizeze in strainatte adca tot vor loc de munmca macar 10% din ei ca oricum platesc taxele acolo !!!!! ati vazaut romani destepti sa muncesca in strainatate cu comision, astia sunt exacat ca si justitia paraziteaza i dau vina pe altii, ce e asa de greu de vazut ce se inatampla in realitate, nu sunt responsabili se agata de altii si tot aia sunt vinoavati, ei sunt victime , atat !! ASA educa STATUL responsabilitatea civica , face victime si victime dar in realitate sunt ISTIGATORI si paraziti !!
Postat 05 August 2013, 09:10 de oamenii capabili
vai de kkkuuurrruul neamului vostru de debili mintali necertificati, da de unde aveti bani ?
peste 2 luni vin altii ca sunt inselati dar ei platesc fara sa primesca factura sau chitanta si tot asa se tine lantul de anchete pe capota :)))))))))))))))))))))))) vai de kkkuuurrruul neamului vostru de debili mintali necertificati, da de unde aveti bani ? HOTUL arunca cu banul usor si da de lucru POLITIEI ROMANE !!! DE unde stiti ca nu este o diversiune :))))) ?
Postat 05 August 2013, 08:47 de bani de unde ?
cum se poate asa ceva ? ce ancheta e asta ?SECRETARIAT !!
foarte bine ca le au dat TEAPA ca si POLITIA la fel face asta e caz de aproape 6 luni nuami si numai de declaratii :)))) de ce va lasati inselati, va spun 100% ca astia sunt INSTIGATORI in INFRACTIUNI continuate, luati decalaratii asa cum prevede legea si aplicati CODUL PENAL insclusiv celor care INSTIGA, ati inteles asta este PROFESIE de POLITIST, in rest luati salariul imbuibati va si asta e ROMANIA , care sunt procedurile legale sa le urmati "CAPOTA "?:)))) JEGURI SOCIALE !!! TREBUIE dat STATUL in JUDECATA, ce platiim noi, analafabertism in functii publice ?Nu se face ancheta pe capota !!
Postat 05 August 2013, 08:44 de :))))))))))))))))
cum se poate asa ceva ? ce ancheta e asta ?SECRETARIAT !!
Realizati ce declaratii reale au dat acolo in grup, astea sunt procedurile legale de a desfasura o ancheta, sau influentat unul de la altul nu au relatat individual au cascat ochii si urechile si altii :)) vai de noi cu asa analfabetism in functii de responsabilitate !Cum si au luat examenele cu cata SPAGA ? Activitate de secretariat desfasurata de POLITIA ORADEA, HUUUUUUUUUUU, DEMISIA !
Postat 05 August 2013, 08:41 de jjjeeeggguuuri :))
borâtule
voi sunteti un neam alcatuit din gunoaie....! aaaaaahahaha.....hahahaha... huu.....
Postat 04 August 2013, 17:42 de @Borat
@boarat
CENZURAT
Postat 04 August 2013, 17:27 de huu......
Savana Club
sincer imi pare rau ca ati luat teapa. ar fi scapat tara de niste analfabeti, inculti si creduli. cat de retard sa fii sa pui botul la asa ceva? asta am ajuns, o tara de giboni retarzi condusi de trepadusi prin furturi si promisiuni desarte. puneti mana pe carte si specializati-va in ceva, ca fara stiinta nu te ia nici dracu, decat de prost.
Postat 04 August 2013, 14:56 de Borat
Ţeparii se află în custodia poliţiei !?!
După care se duc acasă, angajează avocaţi şi, după procese care vor dura câţiva ani, vor fi puşi pe liber pentru că nu prezintă nici un pericol pentru societate, iar din 2 ani cu suspendare va mai rămâne ceva amendă penală şi una administrativă de plătit la CEC. Şi atunci ţeparii o vor lua de la capăt, că altă meserie ei nu au.
Postat 04 August 2013, 13:35 de Carp III
)
florin 12-07-2013 13:57 ma numesc florin si as vrea sa mi spun si eu teapa de am luat-o.Am intrat pe net locuri de munca instrainatate loc de munca in spania firma verduras panos sl din albacete munca la camp si depozit 6 euro peora 10 ore lucrate pe zi cam 1500 pe luna transport gratuit romania spania cazare in apartamente cite 2 in camera.i-am trimes email ca sa-mi dea detalii si mi-a trimes contractele de colaborare lam sunat mi-a spus sa ma duc la un internet cafe ca s-ai trimet contractu cmpletat si semnat.Pe contract scria tot ce mi-a spus el si mai era un cont de banca cu swift cu tot.I-am trimes banii si urma sa plec pe 10 iunie 2013.A venit data de 10 iunie si n-am plecat l-am sunat si l-am intrbat de ce nu m-au sunat soferii la care el mi-a raspuns ca nu-i nimic pt ca mai sant plecari si pe data de 26 iunie 2013.A venit data de 26 nu ma sunat nimeni am incercat sa iau legatura cu el are tel inchis si nu mai raspunde nici la emailuri va multumesc ca ati citit aceste rinduri si sa nu faceti ce am facut eu.Cei patiti si tepuiti sa ma contacteze la nr 0763493738 ca sa vedem ce masuri se pot lua impotriva acestor escroci sau pe adresa de email sanduflorian92@ yahoo.com astept comentarii
Postat 04 August 2013, 13:23 de :)))))
)
Doru 22-07-2013 12:28 buna ziua dragi oameni din toata romania,vreau sa va anunt ca am luat o mare teapa in cehia,aveti mare grija acolo este mafia mai mare ca in italia,suntem cumparati ca niste sclavi"SCLAVI"! a fost platit 50 de euro pt noi,dupa 3 saptamini lucrate in padure am primit un sut in fund,aveti grija,hai sa prindem acesti infractorii notorii,politia da din umeri,traiesc bine mersi,cred ca sunt mina in mina cu acesti nenorociti,cu respect doru.
Postat 04 August 2013, 13:22 de :)))))
)
02-08-2013 16:40 Buna ziua, Stimati colaboratori, Va aduc la cunostinta ultimele informatii cu privire la procesul de recrutare din Romania al SCHWEIZ OUTLET AG in Romania. Intrunit in sedinta in cursul zilei de MARTI, 30 IULIE, Comitetul Director al Departamentului Resurse Umane al SCHWEIZ OUTLET AG, a constatat urmatoarele: - Campania de Recrutare desfasurata in Romania s-a efectuat cu rezultate mai mult decat satisfacatoare, selectandu-se persoanele ce au indeplinit criteriile pe care ni le-am propus dintr-un total de aproximativ 4.000 de aplicanti; - In vederea eliberarii autorizatiilor de munca, in cazul persoanelor selectate care nu detin Permis de Munca pentru ELVETIA, s-a impus de catre Ministerul Imigratiei din Elvetia obligativitatea unei polite de asigurare complementara, care sa acopere urmatoarele riscuri: - decesul angajatului - 245.000 Euro despagubiri + cheltuieli de repatriere asigurate; - accident grav de munca - salariul platit integral + cheltuieli de repatriere asigurate; - neplata la timp a salariului - salariul platit integral; - falimentul angajatorului - salariul platit integral + cheltuieli de repatriere asigurate; - Compania de asigurari agreata este HSBC Insurance, prima de asigurare fiind 385 Ron/ persoana. Prima de Asigurare (in Lei) va trebui platita de catre dvs. pana in data de MIERCURI, 31 IULIE inclusiv, la aceleasi coordonate bancare in care au fost platite taxele pentru permisele de munca si sa ne trimiteti chitanta scanata. SCHWEIZ OUTLET AG va va rambursa aceasta prima de asigurare in parti egale pe parcursul derularii contractului doarece nu am fost instiintati de aceste noi conditii de catre Ministerul Elvetian al Imigratiei, la inceputul campaniei de recrutare. Persoanelor selectate care nu au posibilitatea de a plati primele de asigurare nu li se pot finaliza dosarele de autorizare si nu vor putea face parte din echipa selectata urmand a fi alesi alti lucratori aflati pe lista de asteptare, deoarece SCHWEIZ OUTLET AG nu se poate abate de la normele legale instituite de Ministerul Elvetian al Imigratiei, in momentul angajarilor. Persoanele doritoare vor primi o prima de instalare de maximum 30% din salariu, in momentul semnarii contractului de munca, care apoi vor fi opriti din primul salariu. S-au facut demersurile pentru ca in cazul familiilor ce vor merge impreuna cu copii minori, acestia sa poata fi inrolati in unitati de invatamant cu regim de internat 07.00 - 19.00. Costurile difera de la caz la caz in functie de mai multe criterii si va rugam sa ne contactati pentru a va fi comunicate. Plecarea a fost stabilita pentru data de SAMBATA, 10 AUGUST, urmand ca locul de intalnire, ora exacta si alte informatii necesare, sa va fie comunicate telefonic si pe email, de catre dl. Ing Bogdan Marcu, coordonatorul grupului. Colaborarea dumneavoastra cu mine se apropie de sfarsit, desi vom pastra legatura in continuare, vreau sa va multumesc pentru cuvintele frumoase si atitudinea impecabila de care ati dat dovada si sa va urez "SPOR LA TREABA"! O zi frumoasa, Roxana Tanase -HR Officer- Registered Office: 223 Hardstrasse, 8005 Zurich, Switzerland Post Code: 8005 Company No: SW 6083664 ZRCH Phone/ Fax: +41 (0) 443 325 555 This email and any files transmitted with it are confidential and intended solely for the information/use of the individual/organization to whom they are addressed. If you have received this email in error, note that any use of its contents, of the future transmission of it or its constituent parts is strictly prohibited and may be unlawful. Please notify the sender. If any attachments are missing, please contact the sender. If you would like SCHWEIZ OUTLET to cease contacting you, please reply to this email notifying us. All endeavors are made to exclude viruses from our data transmissions and it is the obligation of the recipient to check for viruses. SCHWEIZ OUTLET therefore accepts no liability for any loss or damage caused by computer viruses. All statements are made without prejudice and all offers are made SUBJECT TO CONTRACT.
Postat 04 August 2013, 13:20 de :)))))
finantele nu mai trece caen si nu sunt inregistrati ca agentie de recrutare !
0754487818 la tel apare inregistrat apare un mircea roman :))) apare pe site finante si nu are CAEN !!! mircearoman: 14/12/2012 frate las ca stiu unde stai,,mai vedem noi cine pe cine bate ionut19: 18/11/2012 sa-mi sugi * de fraier ce esti, te prind pe strada si te bat de te * pe tine mircearoman: 14/11/2012 Rahat e mata aia * nut19: 05/11/2012 * imputit ce esti mircearoman: 31/10/2012 tepar e mata * coldus ce esti,... ionut19: 01/10/2012 cel mai nesimtit tepar, din oradea!! all3x97: 29/05/2012 Frate Rami ti las pana in 60 de lei
Postat 04 August 2013, 13:13 de ce distractiv :))
o pagina plina de TEPE , cititi si va MINUNATI !!!
o pagina plina de TEPE , cititi si va MINUNATI !!! http://consilierjuridicgermanoroman. com / pagina-cititorilor/tzepe-si-tzepuiti/comment - page-31/
Postat 04 August 2013, 12:18 de o pagina plina de TE
asta da teapta !
jxdurdjrd | iulie 16, 2013 la 3:15 pm | Răspunde firma dominan @veres pot sati spun ca am semnat cu ei aprox acum 2 luni ,am platit 100ron si mi au promis c o sa raman in baza de date cel putin un an.recent mi au trimis prin curier o scrisoare pt care am platit 40 ron prin care mi se spune ca nu am fost selectat pt job ul pt care am optat si daca vreau sa optez pt alt job sa merg din nou la ei,sa mai platesc inca 100 ron .evident incearca sa mai scoata niste bani de la fraieri profitand de naivitatea si disperarea oamenilor care si cauta de lucru si au o familie de intretinut.sper sa ajunga la puscarie
Postat 04 August 2013, 12:04 de :))))))))))))))))
asta da teapta !
pretorian | iunie 24, 2013 la 9:52 pm | Răspunde "am fost la dominan &veres acum3 saptamani: din ce am inteles eu aceasta firma a ti promoveaza cv la agentii de recrutare din anglia si germania. nu mi au spus ca au locuri de munca vacante,nu mi au cerut fisa medicala si nu mi au promis un loc de munca. mi au spus ca a mi promoveaza cv ,iar daca exista societati interesate de mine ,ma vor anunta.nu incerc sa vb de bine aceasta firma stiu ca e teapa,vreau sa ma conving,pt a putea avea o intalnire dragastoasa cu proprietarul firmei."
Postat 04 August 2013, 12:03 de :))))))))))))))))
asta da teapta !
Dominan & Veres SRL CIF 31381770 J05/462/2013 Str. George Enescu 7/A Oradea.:))))))))))))))))))))))))) chiar langa avocati si notari :))))))))))))
Postat 04 August 2013, 12:00 de :))))))))))))))))
smen spectacular ala Vizer !!!
numai Vizer a reusit sa pacaleasca o masa asa de mare de oameni acuma 20 de ani ! aducetiva aminte ???!!!
Postat 04 August 2013, 11:11 de oradean
nu se plateste faceti plangere penala la JUDECATORIE nu POLITIE !
legea permite sa ai salariati si persoanele fizice fac contract de munca sau sa colaborezi cu o persoana autorizata conform legii, nu mai sustineti incalcarea si nerespectarea legii, in rest luati teapa dar ATENTIE sustineti INFRACTORI , ii hraniti si ii bagati la inchisoare !! Ce om poti s fii sa sapi altuia GROAPA ? Cel care da este vinovat nu cel care primeste !!
Postat 04 August 2013, 10:18 de vsm !!
nu se plateste faceti plangere penala la JUDECATORIE nu POLITIE !
nu se plateste comision de catre cei care gasesc anuntul cu joburile (angajatorul solicita si plateste firma de recrutare sa intervieze si sa selecteze cu pregatirea solicitata, este un serviciu EXTERNALIZAT ) in rest e TEAPA, exact ca la imobiliare nu primesti comision de la ce care cauta, ofertantul externalizat fara salariati solicita clienti . AVEM foarte multi SMECHERI care te instiga la fapte penale , cine e fraier MUSCA foarte usor , Romania are N instituti care iau salariul si ATAT ! DE ce plateste clientul comisionul de agentie imobliara si nu PROPRIETARUL, el are OFERTA de INCHIRIAT, VANZARE ? Propietarul are de ales firma de publicitate , intermediar ,adminstrare imobile , de se este tepuit la negru CLIENTUL , LOGIC !! ASA este si firma de RECRUTARE , angajatorul alege fie publicitate, fie intermediar. PLANGERE PENALA PENTRU INSELACIUNE dar daca ati dat banii la negru fara acte si voi sunteti INFRACTORI, aici e BUBA in ROMANIA ca si cel care instiga la INFRACTIUNE este INFRACTOR :))).NU dati bani fara acte , sustineti EVAZIUNEA !!
Postat 04 August 2013, 10:15 de vsm !!
Asa da
Ei daca Popa si chiar Hanis au venit la fata locului atunci sa v\edeti voi cum se rezolva problema....am ras bine de dimineata......vai de capul nostru....un codos si-un smecheras.....
Postat 04 August 2013, 09:40 de Eu
bai gogomane arsonist
Ce are a face domnu' Nastase cu pacaliciul asta smenar? vezi ca aia de-i pupi in nume sunt exact pe croiul teparului cu 'munca la Jarmania', promit, le umfla banu romanilor naivi, dupa aia incearca sa scape de ocna, alde, Chirou, Tirfa udrea, boc,anastase,cam toti macacii care miros numele barcagiului.boureanule ce esti.
Postat 04 August 2013, 09:24 de Hades
..
trebuia verificat inainte de a deschide firma escrococi astia,pacat de oameni amagiti amarati de situatia de acasa Vreau sa vad ancheta Politiei urmata de arestari. mare grija cand vreti sa plecati. cine iti cere bani inainte de a pleca sansele sa fie tzapa sunt cu siguranta mari.
Postat 04 August 2013, 08:55 de Ion
Asa se duc si oile la taiere...
Il tin pe escrocul de jenel pe la gaie pana pleaca luzarii acasa, il mulg de castig si-i dau drumul ! Prezumtia de nevinovatie il poate tine liber ,,n" ani. Vezi cazul lui felix/varanul, al lui nascase sau al lui relu puscarelu. Despre adrian tărău mai stie cineva ceva ? Ehei, altceva era daca poporul prost(it) mergea peste escroc/escroci si-l purifica pe el si pe neamul lui asa cum o facea Inchizitia.... Da' de la 1907 au trecut peste 100 de ani, ne-am blegit rau...
Postat 04 August 2013, 06:45 de the arsonist
Numele inculpatului este Jean Domina
Numele lui este Jean Domina . Aveti aici facebookul lui https://www.facebook.com/jean.domina?fref=ts
Postat 04 August 2013, 01:43 de Pavel
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6085 RON
  • 1 EUR = 4.973 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON