URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
22 Noiembrie 2012, 15:22

Ameţit la volanul bolidului, un faimos chirurg orădean a pocnit două maşini

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Un carambol soldat cu avarierea a trei autoturisme s-a petrecut joi dimineaţa, în jurul orei 8, pe strada Dimitrie Cantemir, în apropiere de centrul comercial "Oradea Plazza".

Aflat la volanul unei maşini de teren, cunoscutul chirurg orădean Alexandru Gălăţanu nu a păstrat distanţa suficientă faţă de maşina care circula în faţa sa, pe care care a proiectat-o într-un alt autoturism. Din fericire, evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime.

Un echipaj al Poliţiei Rutiere a sosit imediat la locul incidentului, iar în urma testării medicului cu aparatul etilotest, a constatat că medicul prezenta o concentraţie alcoolică de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Clinic Judeţean Oradea, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, inspectorul principal Alina Dinu, a declarat BIHOREANULUI că cercetările în caz continuă, şoferului fiindu-i întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale. "Şoferul este cercetat pentru conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice", a spus purtătorul de cuvânt.

Medic primar în chirurgie plastică şi reparatorie, precum şi în ortopedie şi traumatologie, şeful secţiei Ortopedie din Spitalul Militar "Avram Iancu" Oradea, Alexandru Gălăţanu, este unul dintre cei mai renumiţi chirurgi neuro-vasculari din vestul ţării şi singurul din Bihor.

Chirurgul a mai fost implicat într-un accident rutier, în toamna anului 2007. La fel ca acum, medicul se afla la volanul unui autoturism de teren şi, din cauza vitezei, într-o curbă deosebit de periculoasă dintre localităţile Remetea şi Meziad, a pierdut controlul maşinii, s-a rostogolit de mai multe ori pe şosea, după care s-a răsturnat în şanţ.

În urma impactului, Gălăţanu a suferit multiple leziuni şi a fost transportat în comă la Spitalul Judeţean din Cluj unde, ulterior, a rămas internat mai multe săptămâni cu traumatism cranian, contuzie pulmonară şi fractură de claviculă. După o bună bucată de vreme, medicul şi-a revenit şi şi-a reluat activitatea profesională.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
53 Comentarii
xxx
Am fost operata dupa un accident la ligamente glezna picior drept de acest renumit dr.Galateanu.Au trecut2 ani ,si astazi am dureri groaznice. Operatia nu a reusit, ba mai mult s-a infectat, la o zi m-a scos din spital si ma cara la cabinetul privat la pansat la -20 grade afara.Aceste pansamente erau cu plata intre 120 si 85 lei din 2 in 2 zile.Asa am ajuns si la alti medici sa nu-mi taie piciorul .S-a comportat foarte dur cu mine ,dar si cu pacienti operati in acea zi colegi de suferinta cu mine. Nu mai este ce a fost cindva !!!!!! Alcoolul este de vina ! Si noi avem necazuri dar nu ne dam la baute .Totusi are o pregatire, da cu piciorul in el ???
Postat 24 Septembrie 2013, 12:06 de pacient
Nu te intrista doctore
Fruntea sus ,ca viata merge inainte.Am trecut si eu printr-o perioada asemanatoare. Prietenii , care ziceau odata ca-mi sunt prieteni , ma vorbeau cel mai rau. Persoane pe care le-am ajutat ,a uitat acest lucru si vroiau denigrarea mea. Dar tot raul spre bine. Constiinta omului care a facut bine dainuie peste generatii, pe cand a celui ce face rau , face rau peste generatii
Postat 04 Decembrie 2012, 14:03 de stan patitul
pacat
Este regretabil tot ce s-a intamplat cu acest OM.
Postat 04 Decembrie 2012, 00:36 de anonim
Toate jigodiile....
..isi dau cu parerea si denigreaza un om,un profesionist,un meserias..!Si politia si-a facut datoria constiincios ca l-a tamponat pe unul in curul masinii....Ce jigodii cei care ataca pe DR GALATANUL..Ai grija Doamne de jigodiile ce nu pot dormi de grija doctorului Galatanu..Respect domnule doctor,cateii care latra primii,tot primii turbeaza si mor..!
Postat 02 Decembrie 2012, 14:16 de bula
Comentariu
Critica dumneavoastra domnule Petre, este echidistanta si corecta, nu-mi creeaza nici o revolta, nimeni nu spune sa nu suporte consecintele, este chiar un indemn ,de luat in considerare chiar de catre DOMNUL DOCTOR GALATANU, iar cat despre eroarea strecurata in textul meu anterior \"inbunatatit\" este gresit si-mi asum greseala spre satisfactia dumneavoastra c*r negru. Acest aspect nu va scuza caracterul dumneavoastra mizer, e trist ca ati ales sa va exprimati in acest mod. :(
Postat 25 Noiembrie 2012, 23:49 de Beatrice
Cine greseste, plateste.
Indiferent de calitatile sale de chirug, pe care nu le contest, dr. Galatanu trebuie sa suporte consecintele incalcarii legii rutiere ca si orice om de rand. Iar daca se dovedeste ca urma sa intre cu o asemenea alcoolemie in sala de operatie, probabil ca se impun si niste sanctiuni profesionale. Sper ca acest accident sa-l ajute sa-si puna ordine in viata, si sa reuseasca sa ajute si pe viitor cat mai multi pacienti. Sanatate tuturor!
Postat 25 Noiembrie 2012, 13:19 de Petre
ptr Beatrice
imbunatatim,proasto,imbunatatim
Postat 25 Noiembrie 2012, 01:52 de galatan
bv
vasi esti un prost desavarsit,impecabil,fara defect
Postat 25 Noiembrie 2012, 01:46 de galatan
vb
Comentariile negative la adresa dr galatanu, sunt ale celorlalti asa zisi doctori ortopezi din Oradea, cum ar fi Corbu sau Magheru. Adevarul este ca Galatanu, repara dupa ceilalti macelari din Oradea. Pai ati putea spune ca de unde stiu, nu? Am simtit pe pielea mea. Am fost operat de Corbu si dupa cum poate intuiti, nu i-a reusit operatia si a trebuit sa apelez la Galatanu, care in cele din urma m-a pus pe picioare ca sa spun asa. Mai mult, in salon cu mine a fost un domn care si-a taiat mana in padure (a adus-o in punga), si pe care doctorul Galatanu la ajutat si dupa 8 ore in sala de operatie i-a refacut bratul. Chiar daca nu mai este ca inainte si nu si-o mai poate folosi la capacitatea initiala, omul acela are o mana, nu este fara. In ceea ce priveste banii, Corbu nu m-a operat pina nu i-am bagat 500 de euro in buzunar. Galatanu nu mi-a cerut bani pt ca stia ca nu am, dar tot i-am dat 250 de LEI, pentru ca nu sunt om cu multi bani. Nu ii bine ca a baut si a facut accident, dar ii bine ca nu a omorit pe nimeni. Asta am trait, asta am spus. Dumnezeu sa ne ajute pe toti.
Postat 24 Noiembrie 2012, 21:23 de vasi
apreciati betivi care au probleme cu capul :)))
CE de IDIOTI COMENTEAZA PE AICI , BETI PANA VA crapa hernia IN VOI, CEA MAI MARE CAUZA A alcolului este hernia :))))
Postat 24 Noiembrie 2012, 20:58 de medic betiv
Ioaneeeeeeeeeeeee!!!!!!!!
Se vede de departe ca nu iubesti natura pentru ca te-ai referit la vanatoare si branconaj!!! Ioaneeeeeeeeeeeeeeee, nu ai pe Dumnezeu!!!!!!!!!!! In Iad cu dracii vei ajunge, vei fi mangaiat cu maini de fier inrosite in foc, macar atatea cate au venit in punga la spital si puse la loc de Galatanu!!!!!!! O sa-ti scoata ochii Belzebuth cu degetele reparate de Galatanu, iar picioarele pe care le-a salvat de la amputare, o sa-ti dea suturi in fund aruncandu-te in fundul Iadului, iar pentru ca tatal si mama ta nu te-a invatat in 7 ani, te invat eu, mai tendentiosule: \" Cainii mor de drum lung, iar prostii de grija altora!\" Halal sa-ti fie!!!!!!!!!!!!
Postat 24 Noiembrie 2012, 19:58 de Zepp Eline
uita-te-n ograda ta!!!
"Prostul râde de trei ori: o dată când râd ceilalţi, o dată când întelege gluma şi încă o dată când îşi dă seama că râsese fără să înţeleagă."
Postat 24 Noiembrie 2012, 18:21 de cur negru
uita-te-n ograda ta!!!
Stimata doamna Ica, Nu stiu cat de analfabet sunt, cert este ca dvs nu faceti diferenta dintre un comentariu pro si unul contra...nu stiu daca mie trebuia sa-mi adresati acele cuvinte de ocara...uitati-va, draga doamna, la alte comentarii!!! aaaaa.....si inca ceva: "O carte nu se judeca niciodata dupa coperti!" , asa ca va rog sa cititi inca o data comentariul, sa incercati sa descifrati continutul, ca mai apoi sa va reviziuti ortografia dvs! O seara frumoasa!
Postat 24 Noiembrie 2012, 18:20 de cur negru
Nulitatilor
Cunoasteti istoria acestui mare on, un exemplu de reusita, a fost un copil sarac fara ajutor sau persoane sus puse, care doar pe creierul lui genial a putut sa se afirme , dar si asa marginalizat si nedreptatit in tot istoricul carierei sale. Este ceea ce este doar prin performantele Dumnelui Am fost pacienta, m-a operat, avand 3 operatii anterioare executate de catre macelarii de la spitalul judetean, unde mi s-a golit si buzunarele, am ajuns la DOMNUL DOCTOR GALATANU, fara bani si cu sanatatea distrusa, acest medic m-a facut bine.... Tu analfabetule c*r negru, roaga-te sa nu ajungi in situatia penibila in care sa te opereze DR GALATANU, caci nu stiu cu ce ochi o sa-l privesti atunci cand iti va zambii fericit ca totul a decurs perfect
Postat 24 Noiembrie 2012, 16:43 de ica
te roade invidia, Ioane????
" este distrus [22.11.2012, 18:08] ACEST OM ESTE DISTRUS DE ALCOOL SI FRATII STEFANICA DIN MEZIAD, RESPECTIV PRIMARUL DE REMETEA SI SEFUL DE DISTRICT DE LA OCOLUL BEIUS SI BINENTELES DE ANTURAJUL DE LA BRACONAJ.. postat de: ion " "Bată-te norocu', Ioane, că dacă nu ești de meserie, pe toate le stii!!! " cumva...vanator si-ti place si tie sa tragi la masea, doar ca te roade si invidia!?!?!!? jalnic esti! ahahahaahahahahah.....:)) =)) :))
Postat 24 Noiembrie 2012, 10:16 de c*r negru
jos cu maimuta
unde traiti gunaielor imbibate cu alcool, droguri, vrem verificare lunara a celor ce FUMEAZA<consuma ALCOOl si DROGURI si pe urma sa le spuneti MEDICI< gata cu PROSTIA , viata este mai presus decat o DIPLOMA si un medic DISTRUS, sinucigas !! MUNCA nu este obligatorie este o risipa de timp, banii sa investesti mai mult de un deceniu banii intr un medic , undeva munca nu mai EXISTA se numeste ESCROCHERIE, inselaciune, nu poti sa muncesti NON STOP !!
Postat 24 Noiembrie 2012, 09:36 de destul cu prostia !
jos cu maimuta
nu va e rusine ce atata discriminare , aprati un BETIV care poate ucide si mai spineti sa si tacem !!! ce aveti mizerii imputite care va vedeti in varf cocotati ?UN MEDIC nu are voie sa consume alcool EXAGERAT< colegiul medicilor sa ia o DECIZIE cu privire la acest alcoolic, VIATA mai presus de prostia COCOTATULUI IN COPAC, dati jos maimuta ca e BEATA:))))! il obliga ma sa sa ne distruga pe noi VICTIMELE din cauza vietii lui DISTRUSE ?
Postat 24 Noiembrie 2012, 09:33 de destul cu prostia !
Un Mitica!
Ma, da Mitica asta de doctor de dimineata o ia pe ulei!!! Pai cum naiba mai opereaza atunci, si se mai spune ca e si bun! Sa fim seriose.
Postat 24 Noiembrie 2012, 06:15 de Alin
je
Dintr-un profund respect si admiratie pe care i le port DOCTORULUI ALEXANDRU GALATANU , fac exceptie de la regula mea de baza \\\" nu te pune cu prostii, ca te vor trage la nivelul lor, dupa care te vor bate cu experienta\\\" ..... tie ma adresez je, desii e sub demnitatea mea sa-mi cobor nivelul atat de jos, vocabularul tau sesizez ca este alcatuit din maxim 200 cuvinte.... In loc sa-ti pierzi timpul denigrand pe DOCTORUL ALEXANDRU GALATANU, iti recomand sa citesti cateva carti asa vei reusii sa-ti mai inbunatatesti modul de exprimare. Probabil acum te simti si tu important , ca te poti exprima public , profitand de personalitatea DOMNULUI DOCTOR GALATANU.
Postat 24 Noiembrie 2012, 00:27 de Beatrice
nino
poate ajungi sa te opereze si pe tine nino, ca sa vezi despre ce vorbesc!in polemici nu vreau sa intru cu tine..
Postat 23 Noiembrie 2012, 22:18 de je
MUSTRARE!!!
Nu-ţi judeca aproapele: ,,Nu judecaţi, ca să nu fiţi judecaţi, veţi fi judecaţi şi cu ce măsură veţi măsura, vi se va măsura. De vezi tu paiul din ochiul fratelui tău şi nu te uiţi cu băgare de seamă la bârna din ochiul tău”(Matei,7.1) Să arunce primul piatra, cel fără de păcat:„ Atunci Cărturarii şi Fariseii I-au adus o femeie prinsă în preacurvie. Au pus-o în mijlocul norodului şi au zis lui Isus: Învăţătorule, femeia aceasta a fost prinsă, chiar când săvârşea preacurvia. Moise, în Lege, ne-a poruncit să ucidem cu pietre astfel de femei. Tu, dar, ce zici?...Fiindcă ei nu încetau să-L întrebe, El s-a ridicat şi le-a spus: Cine din voi este fără de păcat, să arunce cel dintâi cu piatra în ea.”( Ioan 8. 1-7)
Postat 23 Noiembrie 2012, 21:15 de ditzah
booohoooo
"Fiecare pas pierdut în tinerețe este o șansă de nefericire pentru viitor." Napoleon Bonaparte
Postat 23 Noiembrie 2012, 21:10 de ciubotica cucului
booohoooo
\\"pentru toți cei care, cei care mă IRITĂ, am o vorbă sa va spun: GURA MICĂĂĂĂĂ!!!\\"
Postat 23 Noiembrie 2012, 21:04 de ciubotica cucului
booohoooo
\"pentru toți cei care, cei care mă IRITĂ, am o vorbă sa va spun: GURA MICĂĂĂĂĂ!!!\"
Postat 23 Noiembrie 2012, 21:04 de ciubotica cucului
Comentariu
Este revoltator, modul in care anumite nulitati ale societatii, care probabil dintr-o invidie si rautate dusa la extrema, isi permit sa arunce cu noroi spre al denigra pe CEL MAI BUN CHIRURG AL REGIUNII dar dincolo de acest aspect , el este intruchiparea a ceea ce inseanna NOBLETE Traieste doar pentru a aduce zambetul pe chipul pacientilor, Nu am crezut vreodata ca exista in realitate asemenea medic pentru care banii sunt doar niste hartii fara valoare. Pentru cei interesati am fost cea mai disperata pacienta, cu probleme foarte grave si fara bani, iar acest medic nu numai ca m-a operat, mi-a cumparat si medicamentele pe banii dumnealui, credeam ca doar cu mine a procedat asa, aveam sa constat ca procedeaza asa frecvent..... Opriti insultele la adresa DOCTORULUI ALEXANDRU GALATANU, e un om prea valoros genial as spune, ca e pacat.....
Postat 23 Noiembrie 2012, 20:53 de Beatrice
raspuns ptr.JE
Dupa scrisul agramat pe care il ai nu cred ca ai avea vreo pregatire ca sa poti sa-ti dai cu parerea!Nicidecum sa fi terminat medicina.Atunci de unde iti veni tampenia cu pregatirea profesionala a Dr.Galatanu?Ati fost cumva impreuna la facultate?Stii tu cate specializari are?Probabil ca habar nu ai ce inseamna medicina!!!
Postat 23 Noiembrie 2012, 20:40 de nino
respect dl.dr.
Eu personal si sotul meu am fost operati la Spitalul Judetean de un mare profesor,la care am ajuns cu interventii.Dupa cateva luni am fost reoperati,de data aceasta de UN DOCTOR-DR.GALATANU.Si rezultatele au fost foarte bune!Cat timp va profesa in Oradea vom avea un specialist adevarat!Apoi Dumnezeu cu mila in ortopedia oradeana!!!
Postat 23 Noiembrie 2012, 20:31 de MMN
respect
Unde sunteti cei pe care i-a ajutat dl.dr.?Sunt convins ca sunteti mult mai multi acestia decat cei care incearca sa-l denigreze chier fara motiv,doar ptr.faptul ca este un medic foarte cunoscut.Singurii care pot face comentarii despre profesionalismul dl.dr.sunt medicii si personalul medical care a lucrat cu dansul si care il cunosc.
Postat 23 Noiembrie 2012, 20:19 de S.P.
comentariu
Voi,cei care sunteti analfabeti si scrieti agramat,cum aveti tupeul sa va dati cu parerea despre un OM,PROFESIONIST,MEDIC,unul dintre cei mai buni chirurgi(sau nu stiti nici macar asta ce inseamna?)Doar ratatii pot sa-si dea cu parerea fara sa stie despre cine e vorba.Cati dintre voi il cunoasteti?Oare aveti dreptul sa-l comentati profesional si uman?
Postat 23 Noiembrie 2012, 20:08 de ana
avem presedinte betiv, medici betivi mai lipsesc si cei din justitia si gata cu noi ~!
lasa ma frate cu un betiv , a fost de ce nu intelegeti ca a fost nu inseamna ca mai este !!!
Postat 23 Noiembrie 2012, 18:33 de ce betiv de chirurg
dr Galatanu
Tot respectul pentru domnul doctor Galatanu si pentru personalul de la chirurgie de la Spitalul Militar. Este un bun chirurg ortoped. Am fost operat de catre dansul anul trecut la tendonul lui Ahile si dupa o luna deja conduceam autoturismul. Multumesc inca o data!
Postat 23 Noiembrie 2012, 15:45 de Nelu
curozitate
anonimule poti sa dai si un nume e amant ca sant foate cuios cu cine se culca madam
Postat 23 Noiembrie 2012, 14:53 de bebe
catre anonim
Anonimule de unde stii tu de viata lui de-acasa?Poate ai vrea sa stii ca are o familie care i-a stat si va sta alaturi de el tot timpul in ciuda BAGACIOSILOR.
Postat 23 Noiembrie 2012, 14:35 de bcf
sfat
De meserie doctor iar in timpul liber OM .Nu cred ca putem sa dam intr-un om cu vorbe urate pentru faptul ca meseria lui este de DOCTOR,toti gresim si platim pentru faptele care le facem.
Postat 23 Noiembrie 2012, 14:26 de c
Rusinos
La fel si eu am fost operat de acest medic ''foarte bun'' ligamente incrucisate, am ajuns sa ma operez la Budapesta din nou , este un nenorocit, trebuie scos din sistem, Nu mai este ce a fost pe vremuri renumitul Galateanu ...
Postat 23 Noiembrie 2012, 14:25 de Pacient
CATRE je
Toat lumea din Oradea si de prin toate partile sunt prosti dar tu in ce categorie intri daca tot te-ai bagat in seama? Oameni buni nu va luati dupa vorbe nici dupa laude ci dupa fapte! Asa sa stiti ca acest DOCTOR nu a avut nevoie niciodata de laude.
Postat 23 Noiembrie 2012, 14:13 de Adina
haha
galatanu e cel mai slab ortoped din judetul bihor, nu stie absolut nimic, e doar reclama facut de tarani si de prosti. tot ce ajunge pe mana lui trebuie reoperat, din pacate nimeni nu ia masuri. cred ca in toata cariera lui nu a avut o operatie reusita.!! aa si apropo , el la baza e chirurg generalist, departe de ortoped sau plastician;)
Postat 23 Noiembrie 2012, 13:53 de je
cum sa consume alcool !!!!
acum copii celor care primesc bani nemunciti nu pot fi decat putori si trantori :))) dar ma deranjeaza ca bea, nu se poate asa ceva !! sa faci o operatie nu este MUNCA este CRIMA :))))) dar explicati le PROSTIMI ca nu te poti juca sau lua rolul lui D-zeu si mai ales pentru BAN !!! RAHXXT de medici=criminali.Exista moarte naturala , vreau sa mor eu si neamul meu natural nu OMORATI pentru bani alt gen legalizat de talharie :)) , amin !
Postat 23 Noiembrie 2012, 13:48 de nu se poate asa ceva
salvator
Domnul doctor este un om cu adevarat minunat. A ajutat foarte mult si oameni si societatea noastra are nevoie de mana lui de aur. Este un OM MARE, pentru profesionalismul cu care isi face datoria si pentru sufletul sau bun cu care ajuta pe multi care au fost la limita supravietuirii. El a salvat nenumarate vieti pe parcursul carierei sale.
Postat 23 Noiembrie 2012, 13:44 de lori
cum sa consume alcool !!!!
nu se poate asa ceva CHIRURG care consuma alcool !!!! asta te omoara pe masa de operatie, faceti analize lunare periodice , ce faceti ne OMORATI !!!!
Postat 23 Noiembrie 2012, 13:44 de nu se poate asa ceva
neadevarat
Pacat ca se uita de lucrurile bune pe care le-a facut acest doctor si intotdeauna cand se intampla ceva rau, atunci se imprastie cu noroi.Daca este asa cum spuneti voi atunci de ce tot timpul cand mergi la spital l-a dansul are in sala de asteptare plin?Oare de ce? Iar in legatura cu familia voi nu stiti nimic,totul este fals la ce s-a spus,nu cunoasteti nu vorbiti numai ca sa va aflati in treaba. Sarbatori Fericite!
Postat 23 Noiembrie 2012, 13:37 de corina
nesimtire
aceat anonim care acuza sotia si copii, nu stiu de unde stie aceste lucruri. e usor sa vorbesti nefiind in cunostinta de cauza. sa iti fie rusine
Postat 23 Noiembrie 2012, 12:26 de anonim
MINTEA SCURTA A ROMANULUI
Nu e nimeni aici care sa-si aduca aminte de cate minuni a facut in ortopedie acest om, cate reparatii a facut in urma macelarilor de la Judetean...???
Postat 23 Noiembrie 2012, 10:55 de MORMETE
ESTE BINE DE STIUT
Vad ca toata lumea da cu noroi in doctor, dar oare stie cineva ce probleme are acest om si de ce bea? Ei bine o sa va spun eu: are acasa o cretina de nevasta care a reusit sa\'l distruga impreuna cu cei doi copii care sunt la fel ca si mama lor, adica: MINCINOSI, nesimtiti,prosti,puturosi etc. Dar sa stiti ca doctorul este bun doar sa le dea bani cu sacii la cretini, sa se rupa in figuri. Si mai nou sotia are si un amant. Astea sunt supararile lui. Acest om a facut o cariera pe capul lui pacat ca nimeni nu-l apreciaza. Eu sper ca dupa acest eveniment sa se trezeasca la realitate si sa profeseze in continuare.
Postat 23 Noiembrie 2012, 10:54 de anonim
m
ioai ioai, galatene...Gaura Lal...si-a batut joc de el transformandu-l intr-un extraterestru...ieftin...ha ha ha
Postat 23 Noiembrie 2012, 10:18 de m
????
Am suferit si eu o operatie efectuata de acest medic, si dintr-o eroare mi-a atacat un nerv, fara sa-mi spuna sa fac recuperari, acum suport consecintele.
Postat 23 Noiembrie 2012, 10:15 de pacient
Cam devreme, doctore...
Eu, unul sunt curios,daca pleca ,sau venea de la serviciu la acea ora si in concluzie operase pe cineva, ori urma sa faca acest lucru cu asemenea alcoolemie in singe?Am mari indoieli in privinta competentei sale profesionale, dar, stiu sigur ca, spaga lua, fara rezerve.
Postat 23 Noiembrie 2012, 05:24 de oradean
Ce doctor,ce reputatie!
Galatanu, in ciuda reputatiei pe care sustineti ca ar avea-o,nu este nici mare ortoped, nici mare plastician, nici chirurg neuro-vascular.El se baga in toate ,dar mai mult dauneaza decat repara.Sectiile de ortopedie si chir plastica de la Judetean si Pelican stiu cat au reparat dupa el.Cu toate acestea nimeni nu ia nici o masura pt a-l opri pe acest nemernic sa mai nenoroceasca oameni.Iar mai nou ,iata,a devenit un alcoolic periculos nu numai pt bolnavi ci si pt participantii la trafic.
Postat 22 Noiembrie 2012, 21:01 de Pacienta
:))
daca si Land Rover Freelander 2 din 2002 e bolid :)) Felicitari inca o data ziarului bihoreanul. demonstrati din nou ce ziar de toata jena sunteti :)
Postat 22 Noiembrie 2012, 20:20 de Ghita
AMETIT
ametit=:"au constatat că medicul prezenta o concentraţie alcoolică de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, ", toata stima pentru DR.GALATEANU, da nu spune-ti ca era "AMETIT" la 1,21...am crezut ca esti echidistanta doamna LAURA GAL.
Postat 22 Noiembrie 2012, 19:09 de AMETIT
este distrus
ACEST OM ESTE DISTRUS DE ALCOOL SI FRATII STEFANICA DIN MEZIAD, RESPECTIV PRIMARUL DE REMETEA SI SEFUL DE DISTRICT DE LA OCOLUL BEIUS SI BINENTELES DE ANTURAJUL DE LA BRACONAJ..
Postat 22 Noiembrie 2012, 18:08 de ion
Justitie divina ?
Am fost operat de acest "medic" si nu am mai putut umbla pe picioare . Dupa un an de promisiuni mincinoase ca imi voi revenii si de "cotizat " am renumntat sa mai sper ! MULTUMESC DL CORBU VIOREL CARUIA IN ACEST MOMENT POT SA UMBLU NORMAL SI CARE A REPARAT CEEA CE TREBUIA SA FACA DL GALATEANU ! E UN NOU SEMN PT DL GALATEANU, DACA ARE PUTINA MINTE ! ORICUM SUNT SIGUR CA ANALIZELE DE ALCOOLEMIE VOR IESI ""ALTFEL " < SUNT CURIOS DL DOSEANU IL VA REPREZENTA ??? ]
Postat 22 Noiembrie 2012, 16:14 de Cristi
m
Doamne, Doamne...doctore suferi la fel de tare ca orice pacient al tau. La o emisiune a lui Palladi il renega pe Dumnezeu...acum banuiesc ca-L roaga pe Doamne-Doamne...sa-l scape de probleme.Doctore, ai sindromul lu'...MURPHY?! Daca sti ce spun...da' precis sti despe ce e vorba....hi hi hi
Postat 22 Noiembrie 2012, 16:02 de m
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON