URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
18 Octombrie 2014, 12:23

Altul la rând! După Romi Neguş, a ajuns după gratii şi vărul său, Nano junior

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Un membru al clanului ţigănesc Neguş a ajuns, vineri, în Arestul Poliţiei, ca suspect în dosarul răfuielii mafiote de la Lotus Center petrecută în primăvara acestui an şi soldată cu rănirea gravă a unei persoane.

Aşa cum BIHOREANUL scria la vremea respectivă, pe 15 mai, ziua în amiaza mare, mai multe persoane cu cagule trase pe faţă l-au atacat cu spray-uri lacrimogene şi bâte de baseball pe interlopul Marius Lazăr, alias Ciobanu', apropiat al patronului Laguna Guard, Aurel Gavriş, care a ajuns în comă la spital şi a a avut nevoie până în prezent de peste 80 de zile de îngrijiri medicale.

Autorii au fost identificaţi, pe rând, de anchetatori. Primul pus sub învinuire a fost Cristian Corodi, şoferul maşinii cu care bătăuşii au fugit de la locul incidentului. Apoi, procurorii au găsit şi bâtele suspectate ca fiind folosite la atac, iar pe una dintre acestea s-au descoperit urme de sânge şi amprente. Mostrele prelevate de pe armă au fost trimise imediat la Institutul Naţional de Expertize Criminalistice din Bucureşti, pentru o analiză ADN, iar rezultatul, primit în această săptămână, l-a indicat pe Balogh Remus ca fiind cel care l-a lovit în cap pe Lazăr.

Balogh, alias Nano junior, văr cu liderul clanului Neguş, Romulus Markovici, a şi fost chemat, vineri, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor şi a fost pus sub învinuire pentru tentativă de omor.

După audieri, Balogh a fost reţinut şi prezentat în aceeaşi după-amiază în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bihor cu propunere de arestare preventivă iar în finalul dezbaterilor, vineri seară, interlopul a primit mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile.

Încheierea de arestare nu este, însă, definitivă. Ea poate fi atacată, prin contestaţie la Curtea de Apel Oradea, în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Citiţi despre răfuiala mafiotă de la Lotus Center în articolul: L-au tocat pe Ciobanu'! Membrii clanului Neguş au dosar penal pentru tentativă de omor

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
6 Comentarii
Aurica Gavris
Aurica Gavris,da ce te mai umflii tu pe tine insuti!! Unde iti sunt sligile la care le dai 8 mil sa te linga in cur?? Macar ei sa te umfle,nu tu pe tine!! Vai s-amar ce ai ajuns!!
Postat 19 Octombrie 2014, 19:30 de Printul
PT CEI CARE SINTETI PE LISTA
iaras scriu inaintarile nume expirate peaici..... infine facetiva treaba ....pina o sasi faca si altii treaba.... LAURA GAL.....sa scrie cit mai mult si sa pronunte astfel de nume.... frustati, praduitorii.....care nui putem numi altfel dupa cit sau folosit de firmele de paza si au santajat lumea ssi la cite magarii au facut mai merita citeodata fugariti....si DNA PE EI.... cind sint in obsaid stie ei cinei tata lor..... de cite ori au fost bagati in mucles si vor fi numai sa le vina rindul sai mai dam niste PALETE pe vreunu ....cu 80 de zile spitalizare .....????
Postat 19 Octombrie 2014, 18:29 de SOSO
Aurel Gavris !!!
Tu aia Laura Gal de ce te tot legi de Aurel Gavris ? Cand a ajuns el in coma la spital,si a avut nevoie de peste 80 de zile de îngrijiri medicale ? Sau asta ți ai dori tu ?!!! Ai grija ca ce îți doresti ca s-ar putea sa i se întâmple !!! Nu as vrea sa cred ca ai pus virgulele greșit sau sa faci greșeli gramaticale,dacă e așa tu aia Laura Gal , de fapt așa e "uite despre cine scri si ne spui cine ești".Fa-te "fa " mai cunoscuta cu lume mai serioasa nume mari sau acolo nu îți permiti ca nu te prea ajuta cerebelul ;) .Cum te țin aia "fa " la ziar la cum scri si ce scri. Aurel Gavris este puterea si va fi , Justiția e la mana lui - se știe- bravo Aurele i-ai rezolvat si pe astia, nu îți comentează nici unul in oraș , ce oraș !!! In Tara !!! ;) . 100% Fan Aurel Gavris !!!
Postat 19 Octombrie 2014, 11:30 de Laura Gal
0000
ROMI,REMUS SUNT NUME UNGURESTI?ASAI CITIZEN?
Postat 18 Octombrie 2014, 15:54 de 0
0000
TIGANI NOSTRI DIN BUCURESTI SUNT MAI BUNI???????????????
Postat 18 Octombrie 2014, 15:31 de anonim
Ciori !!
...."alias Nano junior"... Parca vorbim de ceva super mafioti din Camorra.. Nici vorba. Astia sunt toti tigani nespalati,care nu au lucrat si n-o sa lucreze nimic la viata lor, si traiesc din ce pot fura ,dar si mai rau traiesc din AJUTOARELE PLATITE DIN BANII NOSTRII !
Postat 18 Octombrie 2014, 13:54 de Citizen
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON