URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 24 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
24 Aprilie 2014, 22:24

Alexandru Mudura, despre dosarul DNA: Nu mă fac vinovat de nimic, e o acţiune politică!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

După ce DNA a anunţat, joi, că omul de afaceri Alexandru Mudura (foto stânga) este anchetat pentru spălare de bani în dosarul în care vicepreşedintele Consiliului Judeţean, liderul UDMR Alexandru Kiss, e acuzat că a încasat şpăgi de sute de mii de euro, patronul Lotus Center a reacţionat public, susţinând că nu este vinovat cu nimic 

"Referitor la articolele apărute în mass-media legat de cercetarea făcută de DNA cu privire la persoana mea, doresc la rândul meu să comunic că NU mă fac vinovat de nici o învinuire din cele invocate aşa cum de altfel am declarat în cadrul audierii mele din data de 17 aprilie anul curent. După părerea mea, este o acţiune politică", arată un comunicat transmis joi seară redacţiilor locale, semnat de Mudura.

Potrivit DNA, patronul Lotus Center a fost pus sub urmărire penală împreună cu Alexandru Kiss (care atunci era preşedinte al Consiliului Judeţean), acuzat că, în perioada 2003-2004, ar fi primit foloase necuvenite în valoare de câteva sute de mii de euro, din partea grupurilor Selina şi Keviep, pentru a promova interesele celor două societăţi în cadrul unor proceduri de achizţiii publice.

Până joi seara, Mudura a fost singurul personaj din ancheta DNA care a avut o reacţie publică pe marginea noului scandal. Alexandru Kiss şi Beniamin Rus nu au putut fi contactaţi, iar Pasztai Zoltan, reprezentantul Eco Bihor (subsidiara firmei maghiare Keviep) a refuzat să comenteze subiectul.

Citiţi detalii despre dosar, în articolul "Lovitură a DNA: Vicepreşedintele CJ Bihor, Alexandru Kiss, urmărit penal pentru luare de mită!"

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
11 Comentarii
?
Nenorocitul asta a fost ajutat de partidul socialist (premier Medgyesi) din Ungaria. El si haveru Alex "Depanatoru" Kiss, Rozi Biro si restul de la etno mafia udmerist unde functia de hitman e ocupata Odon Szabo. Centrul Ady, Lotus - construiti din bani furati de la maghiari. Sa va fie de rusine si sa uscati la Jilava.
Postat 26 Aprilie 2014, 21:59 de Oradeanu
Te segg
Esti un escroc de doi bani baiatule de la sanepid
Postat 26 Aprilie 2014, 21:49 de Medgyesi
Re: haha... "alegzander"
Mai spune ceva din cand in cand, ca ai simtul umorului bine conturat si mi-ai descretit fruntea!!!
Postat 26 Aprilie 2014, 20:03 de Life
Am un vot
Daca tot mânca ra.hat gushatzii si umflatzii astia cu așa zisa acțiune politica a DNA, pai daca DNA ar candida la alegeri as vota DNA! Orădenii s-au scârbit de burtosul Sanyi, păcat ca UDMR e blocat si iese cu tineri la înaintare.
Postat 25 Aprilie 2014, 22:22 de Orădean
lasa ca nu te cauta degeaba
Gunoiule ai daramat fabrica de bere una din cele mai vechi din Romania ca sa faci Molul Lotus asa ca termina ca ai facut destule smenuri prin Oradea din nefericire marea durere nu ai putut tepui orasul Oradea pe reteta Kiss- Benny Rus la CJ Bihor, Bolojan na pus botul la vrajeala cu mega centrul de faceri cu bani din Dubai.
Postat 25 Aprilie 2014, 17:19 de Johny B
bietii "persecutati" politic... CUM ISI POT JUSTIFICA AVERILE ???
deocamdata vin si astia cu poezia ca sunt persecutati politic. daca le tine bine, daca nu vin cu varianta de rezerva si anume aceea ca sunt discriminati pe criterii etnice, etc si din aceasta cauza sunt cercetati nu pt escrocherii. in fond ei au fost, sunt si vor fi niste "inocenti"... adevarul e ca daca s-ar vrea, s-ar putea face curatenie, insa cu un "copy-paste" premier care se tot chinuie sa-si scape "mentorul" si pe ceilalti "tovarasi" de rele de parnaie, justitia cam umbla cu capul spart. este foarte simplu de facut ordine. e nevoie de o lege clara si anume: CUM ISI POT JUSTIFICA TOTI AVERILE ? (atat ei cat si unchii, matusile, cumnatii, s.a.m.d. ...... e arhicunoscuta schema).
Postat 25 Aprilie 2014, 15:41 de @coruptii
???
toti hotii, coruptii, evazionistii, nesimtitii....sunt denumiti "oameni de afaceri"....
Postat 25 Aprilie 2014, 10:29 de doc
luati d-aci!!!
Chiar asteptam sa vad care spune primul ca e oropsit politic.....mari nemernici......auzi tu....dosar politic.....
Postat 25 Aprilie 2014, 08:46 de soso
pt Agentul Termic
Si apar comentari de la "saraci" cu duhul care au impresi de baieti mari, pe cine ai ajutat tu sau ori si care sa fie el om prin trei fraze si doua cuvinte exmatriculate correct nebuno? Daca esti tu asa bun nu ai nevoie sa ridici pe alti ca mai apoi sa cercesti recunoastere pentru ce ai facut. zero caracter! hai sictir!
Postat 25 Aprilie 2014, 07:51 de gnome
ai uitat, Muduro !?
ai uitat, nenorocitule, ca "povestea" cu tine care erai atat de "sarac" si de "amarat" incat ca sa nu cheltui 25 de pfennigi pe tramvai mergeai pe jos, si cum ai facut tu "scoala de somert" in Germania este DOAR o poveste inventata de niste oameni inteligenti pe care nu i-ai platit niciodata !? ai uitat ca erai un NIMENI cu bani cand ai venit in Oradea, dar "povestea" asta inventata te-a facut cineva !? doamne-ajuta-ti sa te bage la parnaie, unde ti-e locul, alaturi de Kiss (alt nerecunoscator !) si de Beni Rus si de alti nenorociti ca tine !
Postat 25 Aprilie 2014, 06:28 de Agentul Termic
sani draga
Era si timpul
Postat 25 Aprilie 2014, 00:58 de brigit
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6699 RON
  • 1 EUR = 4.9762 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON