URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 28 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
De când au venit liberalii la conducerea Oradiei, numai de dezbinare avem parte. Se face un pod nou peste Criș: de ce se face? Și dacă se face, de ce are doar o bandă pe sens? La ce ne trebuie drum expres când pe terenurile alea vegetația creștea liniștită încă de pe vremea lui Ladislau Întemeietorul? Iar se fac pasaje supra și subterane? E scandalos cum se intervine la renovarea parcurilor, nu era mai bine înainte?!
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
23 Martie 2013, 01:38

Accident teribil în Cantemir. Printre victime, un medic de la SMURD (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Un spectaculos accident de circulaţie s-a petrecut vineri seară, în jurul orei 23.40, la intersecţia bulevardului Cantemir cu strada Muntele Găina, unde un Peugeot 206 a izbit în plin, din lateral, un Volkswagen Polo, aruncându-l în gardul Şcolii generale nr. 6. De pe urma impactului, patru persoane din cele două maşini au ajuns cu răni la spital, printre victime numărându-se şi un medic al SMURD, Zsolt Beres.

Aflat la volanul maşinii Peugeot, Beres venea dinspre Băile Felix, unde participase la un eveniment monden medical, şi se îndrepta spre centrul oraşului, pe drumul cu prioritate, când Polo-ul i-a tăiat pe neaşteptate calea, luând-o la stânga, spre strada Muntele Găina, venind dinspre centrul civic.

La acea oră semafoarele funcţionau doar pe lumina galbenă intermitentă, prin urmare Volkswagenul, condus de Călin Iovan, un tânăr de 23 de ani, ar fi trebuit să acorde prioritate de dreapta maşinii care îi venea din sensul opus.

Doctorul Beres nu a mai apucat să frâneze, astfel că Peugeot-ul a luat din plin Polo-ul, lovindu-l cu botul în partea dreaptă şi proiectându-l pe trotuar, unde s-a oprit în gardul instituţiei şcolare, maşina doctorului ajungând la rândul ei într-o poziţie nefirească, de-a curmezişul pe trecerea de pietoni.

Atât medicul SMURD, cât şi două tinere pasagere, aflate pe scaunele din dreapta ale celor două maşini, au suferit mai multe răni, fiind transportaţi la spital. Şoferul Polo-ului, cel vinovat de producerea accidentului, nu a păţit, potrivit martorilor oculari, nici o leziune vizibilă. Totuşi, a fost şi el dus la spital, pentru investigaţii. Ambii şoferi, testaţi cu etilotestul la scurt timp după producerea evenimentului, au avut alcoolemia zero.

Cele două maşini au suferit daune serioase, fiind ridicate de la faţa locului de o autospecială.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
44 Comentarii
pt MARKO
nu am zis obligatoriu, am zis nici macar Smurdul sa nu va bage in seama! si nici macar cei de la UPU! doar atat!
Postat 25 Martie 2013, 20:04 de ALINA
ALINA este incoerenta si isterica , ce are ?
ALINA tu ai un tupeu grotesc de ce crezi ca noi vrem OBLIGATORIU SMURD , tu ai impresia ca viata noastra depinde de SMURD, FALS , adevarul va scoate la lumina multiplele vietii ucise nevinovate, timpul le va rezolva pe toate stai calma, sa nu iei un pumn de pastile ok sa ai nevoie de SMURD toata viata ta de acum in colo iti doresti tu , ok ! SMURD este monopol sau ce naiba se intampla in relaitate ? de ce depindem de monopol, asta e crimmmmmaaa si pedeapsa !!!
Postat 25 Martie 2013, 19:44 de Mai incet !!!!
pt MARKO
DR DE LA SMURD ARE SI ANALIZE DE SANGE SI A CIRCULAT REGULAMENTAR. SOFERUL CARE NU A ACORDAT PRIORITATE NU ISI DA SEAMA CA PUTEA SA OMOARE 4 OAMENI DOMNUL MARKO? TOTI CARE NU VAD ADEVARUL SI COMENTEAZA AIUREA IN LOC SA-SI VADA DE TREABA...LE DORESC SA AIBA ACCIDENT DIN CAUZA UNORA CARE NU STIU REGURILE DE CIRCULATIE SI NICI MACAR SMURDUL SA NU-I AJUTE.
Postat 25 Martie 2013, 19:38 de ALINA
MUJAMALIZARE
D-NU DE LA SMURD,OARE S-A COMSEMNAT UNDEVA CE VITEZA ATI AVUT,CA LA CUM ARATA MASINA SIFONATA NU PREA CRED CA ATI AVUT 50 KM LA ORA. ANALIZA DE SANGE ATI FACUT-O,CA PARCA ATI VENIT DE LA PETRECERE.
Postat 25 Martie 2013, 15:55 de MARKO
uitati SMURD copii sunt importanti nu orice viata !
o mama de copil handicapat a sunat la 112 si a primit amenda ca a parcat in locul persoanelor cu HANDICAP< unde e legea in ROMANIA ? la SMURD ? in STRAZI si jooos cu regimul comunist impus !
Postat 25 Martie 2013, 08:56 de rusinnneee
uitati SMURD copii sunt importanti nu orice viata !
Actorul FLORIN PIERSIC sustine Programul-metoda pentru recuperarea copiilor institutionalizati cu handicap psiho-fizic este cel de-al doilea program principal al Asociatiei GLADIATOR, inceput progresiv din 2005 si, in mod structurat, din 2008. Pana in 2012, programul a beneficiat de sprijinul Primariei Sectorului 3, al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 3 si al Fundatiei SERA. Avand la baza o metodologie originala creata de Szoby Cseh, adaptata nevoilor speciale ale beneficiarilor sai, programul are rezultate impresionante, reusind sa ii aduca pe copii la un nivel crescut de independenta motrica si o reducere a handicapului fizic si psihic, comparativ cu stadiul in care se aflau la intrarea in program. Li se ofera astfel o sansa la o viata aproape normala, in limita posibilului. Dar limita poate fi atat de larga, daca ii ajutam. Acest program a dovedit! ?id=46
Postat 25 Martie 2013, 08:53 de rusinnneee
mr
sper ca politia dispune de suficiente mijloace sa-l identifice pe suferindul care posteaza tot felul de comentarii idioate pe-aici. e pacat sa nu i se ofere ajutor. totusi, unii pe ce lume traiesc?
Postat 25 Martie 2013, 08:47 de drf
Din Oradea
Atatea comentarii idioate n-am mai citit in viata mea.
Postat 25 Martie 2013, 00:29 de Cineva
@adrian :))) fetita lui mama !
nu zau ADRIAN tu cand ai fost la un PSIHIATRU ultima data , de cand ma ta sunt altii CRETINI ? MUUUIIIANUUULE nu vezi ce moaca de speriat ca ma -ta ai, la puscarie cu tine FETITA :))).
Postat 24 Martie 2013, 16:59 de tita mamayyyy
consult
cretinului ce se semneaza cu RUSINEEE ii platesc eu un consult PSIHIATRIC
Postat 24 Martie 2013, 15:00 de ADRIAN
suntem romani nu neam de cobai cum ne privesc parazitii ordinari care dau din pix si minte IOC !
de ce nu aduceti medicii din strainatate sa ne spuna adevarul cata toxicitate impusa de cei la MEDIU inhalam ca sa ajungem in spitale sa hranim ceva ce trebuie intretinut (parazitismul politic obligat impus) , de ce ca va intalniti sa va desfranati si cetatenii pe banii si munca lor sunt trasi intr o AMBUSCADA ori faceti curatenie ori ne apucam singuri sa luptam pentru SCHIMBARE , suntem romani nu neam de cobai cum ne privesc parazitii ordinari care dau din pix si minte IOC !
Postat 24 Martie 2013, 10:08 de suntem romani nu nea
ce sitem de sanatatate oferiti romanilor, le luati banii ca aveti o licenta ?
ce sistem de sanatatate oferiti romanilor, le luati banii ca aveti o licenta ? orice prost a fost crescut de o mama si cunosc leacuri naturale nu se hranesc cu radiati obligat impuse de cine TORTIONISTY comunisty care nu schimba nimic in MEDICINA !!! de ce copii cu toate vaccinurile asimilate OBLIGAT se imbolnavesc ? ce se intampla in ROMANIA furati romanii pe fata ? TREBUIE SA FACEM UN MARS NATIONAL si sa cerem un sistem de sanatatea care respecta LEGEA nu sa fim furati luna de luna pentru MOARTE !!
Postat 24 Martie 2013, 09:46 de rusineeeee
raspund in fata legii nu dupa perdeaua sanatatea publica , nu avem fonduri, scapa care poate !!!
trebuie privatizat sistemul de SANATATE si medici sa raspunda conform legii de tot ce imprumuta un bolnav in cadrul medicatiei oferite inclkusiv de viata bolnavului, ne am saturat de roul de "cobai " oferit de sistemul public , este inadmisibil sa ne lupatam cu caractatita mortii impusa de sistemul de SANTATATE< vrem schimbare benefica nu lagar comunist, ca ati deschis subiectul MEDICI :))), ce aveti voi impresia ca sunt IDIOLI< nu sunt oamenii ca toti si raspund in fata legii nu dupa perdeaua sanatatea publica , nu avem fonduri, scapa care poate !!! pacat ca tinerii nu lupta pentru caracatita impusa isi vor ingropa copi ca unii se cred superiori omului !!!
Postat 24 Martie 2013, 09:38 de rusineeeee
D-leFLORIN CIUCAS
Ce este ,,TERIBIL \'\' ce este ,,SPECTACULOS \'\' intr-un nefericit accident de circulatie ? Ce relevanta are faptul ca unul dintre cei implicati lucreaza la SMURD .Unde lucreaza celalalt sofer de ce nu spui ?Daca era de la salubrizare nu ai mai fi scris in acesti termeni pentru ca nu mai era ,,TERIBIL si SPECTACULOS \'\'.D-lor dela BIHOREANUL pregatiti-i un premiu de la ,,BIHOREL \'\'. Nu e bine D-leCIUCAS .Esti formator de opinie si vezi cate comentarii nepotrivite se nasc in urma unui astfel de articol.
Postat 24 Martie 2013, 08:56 de dan
FARA SMURD viata o decide D=zeu si criminali oricum !
marsul pentru ARAFAT a fost un protest mascat sa l inlature pe BASESCU voi ne credeti PROSTI :))) SMURDUL INGHITE banii multi si isi fac felile la CIOLAN , nu va satura D-zeu ati prins putin gust si nu va mai opriti, rusine ati ajuns sa va implicati si in trafic de oragane, nu stie poporul adevarul ca v ar da foc, asa cum se vand driguri se ucid nevinovati ca medicii in reatea sa castige bani prin organe "donate ", rusine celor ce incurajati crimele ! FARA SMURD viata o decide D=zeu si criminali oricum ! atata scoateti in evidenta MEDIC, cand au fost cercetati medici pentru uciderea nevinovatilor cu aparate pline de infectie ? E usor sa te falesti dar mortii urla in disperare spiritual, prea multe crime ne ingropa spiritual, rusine ! Mergi la medic si vii mai bolnav de ce ?
Postat 24 Martie 2013, 08:15 de FARA SMURD viata o d
doamne!!!!
parca mai in urma cu un an toti erati cu gura mare, ati si iesit in strada, sa salvati SMURDul. Acuma ii blamati. Decideti odata ce vreti!!!! Acic nue vorba nici de SMURd nici de medic, ci de doi soferi care au facut un accident. bine c au scapat. numai cu atat. Multa sanatate celor accidentati, ca mia departe se rezolva. la cel ce nu a dat prioritate ii ia permisul 3 luni, RCA repara masina celui nevinovat, etc. Poate beres scapa cu sub 30 de zile de spitalizare, si atunci se da NUP.
Postat 23 Martie 2013, 23:46 de danut
marsssssss
$ DANA sa dea D-zeu ca tot neamul tau deacum in 50 de generatii sa depinda de SMURD si de cei 2%, asteapta tu mult si bine eventual donator de organe sa platesti elicopterrul :))) nesimtiti ce sunteti voi , nu oameni ! fara SMURD in ROMANIA ne am sataurat de escroci sentimentali numiti medici, fara ARAFAT care ne jefuieste cu sotia lui cu licente de biorezonanta magnetica de 3000 ron numai sa ia banul de pe bolnavi, rusine ! habar aveti ce va pregatesc cei de la SMURD "))) ridicol sa fii nestiutor .
Postat 23 Martie 2013, 20:23 de naspa am ajuns
Aici e sat fara caini.
Si toti tampitii comenteaza prostii ca sa isi vada cometariul pe net. Si mai apar si CRE(s)TINI care cred ca merg in rai daca scriu cometarii sa il apara pe cel ce nu exista !!! Se poate intampla oricui sa ii taie calea o masina. Sa speram ca nu au rani grave niciunul, caci fierul nu conteaza. Mare e gradina domnului, mama prostilor e mereu gravida si copiii ei le place sa isi vada propriile cometarii pe net.
Postat 23 Martie 2013, 19:31 de dinicu
SMURD-UL E DE LAUDAT NU DE BLAMAT
MULTA PROSTIE II IN LUMEA ASTA!!! In loc sa vada toate lucrurile bune pe care le face SMURD-ul, unii nu au ce face decat sa judece, sa inventeze si sa aduca injurii unor oameni care isi dedica viata ajutorarii semenilor lor. RUSINEEE!!! In loc sa-l blameze pe cel care a provocat accidentul din neatentie, unii nu au ce face decat sa arunce cu noroi in Dr. Beres si in SMURD. In loc sa scrieti comentarii rautacioase la adresa SMURD-lui, mai bine ati pune mana sa completati un formular pentru a redirectiona 2% din impozitul pe venit catre SMURD si sa va ganditi ca prin acest lucru, ajutati intreaga comunitate, prin dezvoltarea si intretinerea unui sistem medical de urgenta cat mai performant. PT TOTI CEI CARE gandesc si posteaza mizerii NU LE UREZ DECAT... SA AVETI NEVOIE DE SMURD si dupa aia sa mai scrieti comentarii si sa va blamati salvatorii. Din pacate, sunt si doctori care vad suferinta pacientului, doar dupa ce vad banul in buzurar, dar nu-i putem baga pe toti in aceeasi oala. Poti da si peste doctori cu omenie, iar dr. Beres este unul dintre acestia. Refacere grabnica pentru cei accidentati!!!
Postat 23 Martie 2013, 18:40 de Dana
mai suportam mult acest ridicol social ?
haideti sa va explic cei ce au neamul in spitale ii vad pe ceilalti buni de luat banii, habar aveti cum e impartita lumea in prosti si destepti care le iau banii, mai suportam mult acest ridicol social ? eu nu am nevoie de spital, desfiintati sistemul la stat in rest ciuruiti pe care vreti voi de bani la privat ca ma doare in kkuuur de banii si prostia lor , amin!
Postat 23 Martie 2013, 17:03 de mai suportam mult ac
@alin ia mai dispari ce stai tu intre tampiti !!!
te dai mare si grozav dar culmea te ineci in tampiti , interesant !! ce doctor e platit generos , nu i plange tu de mila lui Smurd ca au banii nu multi ce foarte multi . Ia spunetile celor ce nu stiu ce salarii iau cei de la smurd si cat cheltuiesc ei lunar ca sa salveze vieti ? alin nu sta intre tampiti, dispari, evaporate incet dar sigur!!
Postat 23 Martie 2013, 17:00 de hai dispari
SMURD sa o salveze pe ma sa daca poate :))
SMURD sa o salveze pe ma sa daca poate :)) moarte celor care ucid nimic nu este intamplator doar nu credeti ca au suferit un soc ca sunt cuminti !!!! barvo tanarului deduc ca nu e un accident teribil ci doar un impact minor !!
Postat 23 Martie 2013, 16:17 de presa face tam, tam
doctor
NU MERITA POPORUL ROMIN ASA UN DOCTOR BUN.SINT CONVINS CA FRANCEZII,NEMTII SAU ALTII IL VOR RESPECTA. MI E SCIRBA DE TOATE TIMPENIILE SCRISE DE TOTI TIMPITII.E UN CRETIN CE ARE NEVOIE DE CONSULT PSIHIATRIC,ARE PSEUDONIMUL D ZEU E UNIC SI MARE
Postat 23 Martie 2013, 16:13 de ALIN
ruuusineeee viata ne o apara D=zeu nu SMURD
ia marsssss cu SMURDUL vostru , daca voi slvati vietii nu ar mai muri nimeni, rusine va luati salariul si va cumparati paine si de ale gurii in casa asta e tot filmul social.De pune un medic mana pe mine sa mi ia organele ma scol din morti si va tai tot neamul pana la ultimul, amin! va jucati cu viata si sangele sfant daruit de D=zeu !
Postat 23 Martie 2013, 15:17 de rusineeeee
Un alt berbec care nu da prioritate
Ca la carte : 23 de ani, nu acorda prioritate si loveste. Plina tara si orasul de berbeci din astia , preocupati mai mult de freza lor, decat de reguli sau bun simt. E plina tara de imbecili. In Romania , permisul ar trebui luat la minim 25-26 de ani, dupa ce omu da dovada de un serios discernamant si un psihic apt. Da cum e "democratie", toti "are" drepturi si uite ce se intampla. Poate nu ar fi rau sa fie luate la bani marunti si asa zisele scoli de soferi , mai multe decat oriunde in lumea asta, focare de spaga si ineptie.
Postat 23 Martie 2013, 14:40 de Toto
Respect SMURD-ul
Sa va fie rusine tuturor care scrieti lucruri urate despre SMURD, daca nu ar fi SMURD-ul o gramada de oameni ar muri. Dr.Beres este un medic desavarsit ,care lucreaza cu un mare profesionalism care a salvat o gramada de oameni. Tot respectul pentru SMURD. " D-zeu e unic si mare" sa iti fie rusine cum te-ai adresat dnei Dr.Demian Luiza, ar trebui sa ii ofer respect este un medic bine pregatit, cu multa experienta in spate.
Postat 23 Martie 2013, 14:36 de Anamaria Facalet
cam needucati
sunt curioasa daca unul dintre toti cei care ati adaugat comentariile rautacioase ati fi salvati de Smurd, cum s-ar schimba treaba!!!!!!!pe soferii care nu acorda prioritate nu ii vedeti??care nu opresc la STOP? aia nu au nici o vina??probabil sunteti la fel ca ei!!!niste needucati!!nu e nici o problema daca nu acorzi prioritate!ce daca omori un om?nu?""feriti va de SMURD e semn NEGRUUUUUUUUUU !!""-- un comentariu penibil, mai mult decat penibil...oare de ce s-au produs accidentele cu smurd`ul? pentru ca unii nu vad STOP`ul!!nu vad, nu aud...
Postat 23 Martie 2013, 13:11 de anonim
Cata rautate...
Cata rautate in oameni... trafic de organe... de unde scoateti asemenea texte? Va uitati cam mult la filme... Aveti dovezi la ceea ce scieti pe aici ? Is acuzatii foarte grave! Cat legat de Dumnezei si ce screia careva acolo... PRAF MAI FRATE! Ambulanta e mai buna asai ? Voi cei cu mofturi va meritati soarta! Oameni scapati de la sapa dar mentalitatea inevitabil aceeas... PREA BUN, PREA CA LA TARA! Nici cum nu va este bine, daca nu va place ceva sau situatia voastra de ce nu faceti ceva sa fie mai bine ? Gura mare toata lumea are! Tu omule care scrii ca VW merge cu fortele proprii... ai fost acolos a vezi ? Si din poze se vede ca din 4 roti 3 is duse... Polo si 206... cutii de conserva.
Postat 23 Martie 2013, 12:23 de Oradean
@ @S
E bine cand se deformeaza o masina pt ca socul se preia de catre caroserie si sasiu, la accidentele frontale pericolul de a pati ceva e mult mai mare decat la cele din lateral. Decat sa am un picior sectionat sau vreun organ intern rupt din cauza socului resimtit de masina prefer sa arunc gramada de fiare.
Postat 23 Martie 2013, 11:39 de Leon
SMURD
HOOPS ESTI UN PROST
Postat 23 Martie 2013, 10:21 de ludovic
munca nu intodeauna respecta OMUL !!!
hai sa fim seriosi ce medici au ramas in Romania si oare de ce au fugit ei sa nu lucreze cu ce au ramas ? Nu intrati in spitale ca va ucid fara mila pe capete, banul sa l aveti si in rest DRUM BUN, amin !
Postat 23 Martie 2013, 09:47 de vsm
RESPECT pt. nemti !
Un exemplu perfect carec explica de ce Germania este nr.1 in Europa. Masinile sunt din aceeasi categorie, dar ,,frantuzul", desi a lovit cu fata, este bun de dus la fier vechi, pe cand ,,neamtul", lovit lateral (!!!), aproape ca ar putea merge cu forte proprii.
Postat 23 Martie 2013, 09:45 de @S
RESPECT
RESPECT pentru regulile de circulatie, RRESPECT pentru lege, RESPECT pentru viata. In rest ma taceti gunoaie fara de lege!!!!
Postat 23 Martie 2013, 09:25 de S.
viata noastra nu sta in puterea lui ARAFAT, noi suntem JEEEEGGGMANITI si inselati cu legae in mana!!
nici in prezent nu stim de ce sotia lui ARAFAT pregateste oamenii sa ne cerceteze cu BIOREZONANTA , ce se va intampla cu noi pana la uram, ca nesimtiti nu mai contenesc sa ia banii de la noi ? viata noastra nu sta in puterea lui ARAFAT, noi suntem JEEEEGGGMANITI si inselati cu legae in mana!! ARAFAT un lacom fara pereche si un dusman in varf !! orice radiatie dauneaza trupului nostru.
Postat 23 Martie 2013, 09:24 de ARAFAT un lacom
Doamne nu ne parasi , nu iubim SMURD care se cred superiori tie!
luiza demian muuuccles muiere rea de limba ca nu tu dirijezi pe SATAN diavolul implicat in smurd , radeti voi radeti dar habar aveti pe cati i a ucis astia pentru trafic de organe , descompun oamenii sa salveze dupa bani pe altii, si nevinovati, D-zeu scoate la lumina orice crima nu o ascunde cu mortii nevinovati, numai prin puterea lui LUMINA va invia :))).SMURD e un pericol in prezent prin soferi cu aptitudini MOARTE !!!
Postat 23 Martie 2013, 09:21 de D-zeu e unic si mare
Doamne nu ne parasi , nu iubim SMURD care se cred superiori tie!
griji la SMURD ca bag de seama ca nu e pe placul DOMNULUI nostru unic D-zeu !!!! FEREASCA neee D-zeu de cei pe care nu i IUBESTE si nu i are sub protectia lui DIVINA, amin ! i a parasit D-zeu dupa PEDEAPSA :)))> auzi "salveaza vietii, ce ati baut voi ?"
Postat 23 Martie 2013, 09:17 de D-zeu e unic si mare
viteza..
vinovatul este viteza ,daca circula cu 60 la ora se putea evita...ce are doctorimea cu realitatea ??? = VUSCAN..
Postat 23 Martie 2013, 09:10 de un sofer
pentru k
SCUZE Domnului ION ION
Postat 23 Martie 2013, 08:57 de LUIZA demian
anonim
"stop accidentelor rutiere,viata are prioritate "
Postat 23 Martie 2013, 08:57 de anonim
pentru k
Unde este PROSTIE nu este prea des RUSINE. Maicuta ta nu te-a invatat sa nu judeci tu situatii si oameni pentru ca are grija Dumnezeu? Probabil nu esti nimic daca asa judecata ai dar asta este prolblema ta si este una mare. te asigur ca Dr. Beres este un model de profesionalism si omenie al carui nivel nu-l vei atinge. Oricum gandesti tu pe Dr. Veres dumnezeu il iubeste pentru care de ce. Te rog sa circuli din zona aceasta!
Postat 23 Martie 2013, 08:55 de LUIZA demian
k
o baut cu arafat la president
Postat 23 Martie 2013, 07:56 de k
Solutie
sa se reporneasca semafoarele si luati-va, dragi soferi oradeni, masini blindate, ca nu e de gluma !
Postat 23 Martie 2013, 03:35 de ION ION
ACCIDENT
ESTI UN PROST.DOCTORUL RESPECTIV A SALVAT VIATA A MII DE OAMENI
Postat 23 Martie 2013, 03:05 de alin
hooopaaaa
nici SMURD nu e protejat de D-zeu dar salveaza vieti, ciudat si malefic in acelasi timp :)))! feriti va de SMURD e semn NEGRUUUUUUUUUU !!
Postat 23 Martie 2013, 02:08 de hoopsss
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON