URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 28 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
26 Noiembrie 2012, 18:50

Accident teribil pe Centură. Un copil de un an şi mama lui au murit zdrobiţi sub un TIR (FOTO / VIDEO)

Scene de coşmar luni seară, strada Ogorului. Chiar în dreptul Cimitirului Municipal, o tânără mămică şi băieţelul ei au murit pe loc după ce femeia a pierdut controlul volanului maşinii Ford pe care o conducea şi s-a lovit frontal cu un TIR.

"În jurul orei 18.25, pe centura municipiului Oradea, un autoturism condus de o femeie din Oradea, mergând dinspre Nufărul spre Calea Aradului, a trecut pe contrasens şi a izbit puternic frontal un autotren care circula regulamentar din sens opus. Autoturismul a trecut de axul drumului, în această zonă este drum cu două benzi pe sens, din accident rezultând decesul conducătoarei auto şi a fiului acesteia care era pasager în autoturism", a declarat la faţa locului şeful Poliţiei Rutiere, comisarul şef Dorin Sava.

Impactul a fost nimicitor. Maşina mică a fost târâtă aproape 50 de metri de TIR, iar piese din ea s-au împrăştiat în toate părţile. Motorul a sărit zeci de metri, iar pe şosea s-au putut vedea diverse lucruşoare ale copilului şi un cărucior.

Cu toate că la faţa locului s-au deplasat echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD, unul de descarcerare şi încă unul de prim ajutor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, nu s-a mai putut face nimic pentru cele două victime din Ford.

O bună bucată de vreme, echipajele de intervenţie au căutat sub autotren şi alte victime, în mormanul de fiare nedesluşindu-se clar dacă singurii ocupanţi ai autoturismului au fost tânăra mamă şi pruncul ei.

"Nefiind niciun supravieţuitor din autoturism, se poate doar bănui eventual că femeia a avut preocupări legate de starea copilului în maşină, dar acesta este doar un scenariu, nu putem să certificăm acest fapt", a mai spus şeful Poliţiei Rutiere.

Mama, Roxana Sărătoc, avea doar 25 de ani, iar băieţelul ei, Elias, care era prins în scăunelul special pentru copii mici, pe bancheta din spate a autoturismului, a împlinit un an pe 31 octombrie.

Şoferul maşinii mari a scăpat fără nicio rană, însă a fost foarte şocat de întâmplare. Deşi aparatul etilotest a indicat că acesta nu consumase băuturi alcoolice,el a fost dus la spital, pentru recoltarea de probe biologice.

Circulaţia în zonă a fost blocată câteva zeci de minute. Apoi, timp de peste două ore, traficul între piaţa de legume de pe strada Ogorului şi sensul giratoriu de lângă cimitir a fost deviat pe strada Toamnei.

În jurul orei 20.30, maşina mică a fost extrasă de sub TIR cu ajutorul unei macarale. Dacă din autoturism au rămas doar fiarele, camionul a avut de asemenea pagube serioase la cabină, remorca urmând să fie tractată până la sediul firmei din Dâmboviţa, cu un alt cap tractor. TIR-ul era încărcat cu 4 tone de benzină şi 12 de motorină şi intrase de curând în ţară prin Borş.

În jurul maşinii s-au adunat câţiva tineri care au fost martori la ce s-a întâmplat. Inclusiv poliţiştii şi angajaţii ISU erau afectaţi de imaginile văzute. "Vedeţi băieţi, asta înseamnă viteza şi neatenţia la volan", a comentat cu tâlc unul dintre poliţiştii care a făcut ancheta la faţa locului.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
153 Comentarii
Terminati,mai oameni buni !
Mai,oameni ! Ganditi\\'va la cei care si\\'au pierdut copilul,sotia...unii oameni chiar sufera in momentul de fata si voi aveti chef de prostii. Ce fel de oameni sunteti daca spuneti in gluma ca \\"se masturba\\" si de aia a pierdut controlul volanului ? Vai de capul vostru, il purtati pe post de umbrela, doar ca sa nu va ploua in gat. Nu aveti suflet !!
Postat 08 Decembrie 2012, 19:29 de BeeBee
O MAMA
cand am auzit de acest accident de la o ruda instanataneu mi-au dat lacrimile (si sotul meu se numeste Cristian si am un baieletel de 1 an si 6 luni exact ca victima) Dumnezeule.....ce tragedie....ce importanta mai are cine este vinovat? o mamica si puiutul ei au plecat la ceruri iar sotul ( taticul) a ramas singur si fara familie intr-o fractiune de secunda......voi chiar nu aveti nici un pic de mila si compasiune? ....Dumnezeu sa ii ierte si sa ii odihneasca! si sa ii dea sotului multa liniste .alinare si mangaiere ca numai el stie cata durere are in suflet......n-am cunoscut familia respectiva dar eu zic ca nici un comentariu rautacios nu isi are locul ....cand auzi de o asemenea tragedie ramai fara cuvinte si au fost ingropati impreuna puiutul in bratele mamei....Doamne...ma cutremur si mi-i se face pielea de gaina.......DUMNEZEU SA II ODIHNEASCA IN PACE!
Postat 07 Decembrie 2012, 10:53 de clau
daca esti mama arunca carnetul la gunoi
la toate mamele faceti le un examen psihologic si psihiatric cu copii pana la 13 ani , nu le lasati sa conduca habar au ce inseamna sa evite un ostacol direct sub rotile tirului intra, ce nemernice criminale!
Postat 04 Decembrie 2012, 14:44 de @laura
numarul deceselor la femei este accelerat si copii
cele mai multe decese sunt provocate de barbatii care se cred superiori si isi ingroapa familia , mergeti in cimitir sa vedeti ca femeile sunt mai numeroase.Egalitate de sanse nu inseama si epuizare pana la deces :)) femeile au prioritate in viata , nasc copii .
Postat 04 Decembrie 2012, 14:38 de mergeti la cimitir
sa i dea cheile de la masina ?
CENZURAT
Postat 04 Decembrie 2012, 14:35 de ce tata a avut copil
nu fiti pocriti
mie mi-e mila de soferul de tir...in rest, celorlati cine li-e de vina/? si treminati cu ingerii...erau ingeri pe pamant cu aripi si n-am vazut noi? daca erau ingeri de ce n-au zburat...
Postat 02 Decembrie 2012, 17:03 de andra
Pacat de ea si de copil!
Pacat de ea si de copilul ei! mare pacat!...Vedeti mai fetelor si noi cand spunem ca totusi locul femeii este in sanul familiei cu copiii aproape de ea sa-i poata ocrotii si creste in liniste si pace,. voi ne criticati amarnic facandu-ne misogini si traditionalisti inapoiati . Nu era mai bine daca femeia asta statea si ea acasa cu copilul ei fara sa se aventureze pe sosea cu masina si copilul dupe ea?..
Postat 01 Decembrie 2012, 20:56 de Catalin
http
http://www.bbso.ro/resurse/video/inmormantare_roxana_si_elias_saratoc/
Postat 01 Decembrie 2012, 14:19 de gabi
cata rautate
Ce neam rau suntem,mai zice de ungur k sunt rai dar noi suntem de 1000 de ori mai rai decat ei.Sunt 100%sigura k a fost un accident din neatentia mamei.Este foarte probabil sa se fiintors la copil un moment si a fost destul.Si eu sunt mama si conduc si am 2 fete si stiu ce inseamna asta.De multe ori am fost nevoita sa ma intorc la ele sa le dau aentie in timp ce conduceam si numai Dumneze ma feritt de o asemena tragedie.Nu mai judecati nici familia nici victimele ,nici religia.
Postat 01 Decembrie 2012, 11:28 de Laura
Domne cat de rai sunt unii, chiar nu aveti suflet??
Doamne cat rautate in uni oameni, voi nu ganditi inainte sa scrieti, 2 ingeri au murit , acel copilas si mama lui care avea un chip de inger. Nu stiu de ce va legati de religie ce importanta mai are acest lucru intr-o tragedie asa de mare. De ce e ea de vina pt ce s-a intamplat nimeni nu stie ce a fost aolo.Ganditi-va un pic la aceea familie si apoi vorbiti, la acei parinti care isi ingroapa copilul de doar 25 de ani, era in floarea vietii, pt ea akum incepea viata alaturi de sotul si de ingerasul ei. ganditi inainte sa scrieti, aveti suflet. Dumnezeu sa ii odihneasca in pace si fam sa ii dea alinare si putere!!1
Postat 30 Noiembrie 2012, 23:18 de cris
ca să nu fii judecat
Simplu..NU JUDECA CA SĂ NU FII JUDECAT. "Nu judecati, ca sa nu fiti judecati. Caci cu judecata cu care judecati, veti fi judecati, si cu masura cu care masurati, vi se va masura\" (Matei 7, 1-2) Cu ce măsură măsurați, vi se va măsura (Marcu 4:24). Despre ceea ce nu se poate vorbi, trebuie să se tacă. Oamenii se grabesc sa judece spre a nu fi ei insisi judecati. Daca vei judeca oamenii, nu nu vei avea timp sa-i iubesti.
Postat 30 Noiembrie 2012, 12:49 de Nu Judeca
dumnezeu sa ai odihneasca in pace.
muietariceanu multumesc ca ma faci proasta inteleptul pamintului ma bucur pentru tine ca esti destept cinste tie pentru prostia de care dai dovada sti cum e o vorba prosti semnalizeaza de la o posta .................... meriti sa traiesti in prostia ta ..................................... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu inventez cuvinte am spus doar ca dupa ce ca e atita durere vin multi si mai baga cutitul in rana deparca nu ar fi fost destul cea ce sa întîmplat. rău ca mai puneți sare pe rana durerea e destul si asa prea mare de dus ......nimeni nu știe decît atunci cînd trece prin ea ..................va rog terminați odată cu ipocrizia.........și fiți buni da-ți dovada de bunătate .........
Postat 30 Noiembrie 2012, 12:47 de Diana
urat
ma tot intreb de unde atata rautate si prostie in unele persoane care comenteaza aici??? atat pot sa le transimt "atotstiutorilor" care comenteaza pe aici...sa nu va lase Dumnezeu sa treceti printr-o drama asemanatoare si apoi sa auzit sau sa vedeti tot felul de comentarii...gen- dorea sa isi omoare copilu...etc... orice mama indiferent de RELIGIE e MAMA si cand copilul ii plange fara sa vrea ii acorda atentie!!!! Condoleante familiei si multa mangaiere si alinare lui Cristi!!!
Postat 30 Noiembrie 2012, 12:42 de emm
unii sunt mai egali ca altii
daca victima era un barbat pe la 60 de ani ....nu cred ca asistam la o asa parada a ipocriziei
Postat 30 Noiembrie 2012, 11:43 de muietariceanu
proastele nu trebuie cautate departe
"OMOR DIN INCULPA" ...zau ? inventam cuvinte noi Diana ?
Postat 30 Noiembrie 2012, 11:37 de muietariceanu
....
toate proastele au permis in ziua de azi ....
Postat 30 Noiembrie 2012, 11:35 de muietariceanu
dumnezeu sa ai odihneasca in pace.
AICI COMENTEZ PENTRU CEL INTITULAT BIBLIA CE NUME SI-A PUS!!!!!!!!!!!! OARE STIE CE SEMNIFICATIE ARE IA A CITITO VREODATA OARE NU TI-AI PUS INTREBAREA IN SINEA TA CA MAINE POTI SA FI TU IN LOCUL LOR SI ALTI VOR COMENTA LA FEL DE TINE NUMAI DUMNEZEU STIE ZILELE OMULUI EL NI LE DA SI CIND TI SCRIS TREBUIE SA MERGI INAPOI TU NU STI MACAR CE INSEAMNA BIBLIA CITESTEO SI PE URMA SPUNEM CE AI INVATAT DIN EA DACA AI PARERE REA DE POCAITI AI OK DAR NU UITA CA IN FIECARE RELIGIE DE PE ACEST PAMINT SUNT UNI CARE URMEAZA CREDINTA CU ADEVARAT SI ALTI NU NU CONTEAZA RELIGIEA E DOAR UN NUME CREDINTA UNUI OM SE VEDE DUPA CUM COMUNICA SPUNEM CE PARERE AU CEI DIN JUR DE TINE INTREABAI ESTI OK NU STIU CE RELIGIE ESTI SI PREA PUTIN CONTEAZA TU CREDE IN CREDINTA TA NU POSTA PENTRU NIMIK IN LUME NIMIK RAU DESPRE NIMENI FI TU MAI BUN DEMONSTREAZA LUMI ACESTEIA CEA CE ESTI TU CA OM NU TE LUA DE NIMENI DUREREA ACESTEI FAMILI O STIE EA NU VREAU SA TRECA NICI CEL MAI MARE DUJMAN TU NU ESTI OM .........................!!!!!!!!!NU AI SUFLET TRAIESTI DEGEABA IMI PARE RAU PENTRU TINE CE MAI CONTEAZA DACA A FOST OMOR DIN INCULPA PENTRU UNI NIMENI NU O MAI POATE ADUCE INAPOI NICI PE EA NICI PE COPILUL EI ...
Postat 29 Noiembrie 2012, 22:13 de Diana
CODUL penal nu tine cont de RELIGIE, corect ?
de ce nu ne dati delatii tehnice cu privire la revizia tehnica a masini, eu ca cititor vreau sa stiu daca a fost omor din culpa sau sinucidere, cer prea mult ? CODUL penal mai este in vigoare si nu tine cont de RELIGIE, corect ? Daca tot ati facut public cazul cu permisiunea rudelor indoliate :)))) si ne abuzati psihic cu problemele emotionale ale unora fiecare vrea adevarul nu mila .Mai incet cu tonul de acuzatie , este un articol public nu privat!
Postat 29 Noiembrie 2012, 21:04 de codul penal mai este
Catre redactie
Deci deja limita bunului simt a fost demult depasita, incredibil cum lasati toate progeniturile si rebuturile sexuale ale societatii sa scrie aici. Nu mai veniti cu povesti si vrajeli ca fiecare are dreptul la parere, astea deja nu mai sunt pareri, este batjocura, si acuze grave. Ma mir cum macar redactiei nu ii este rusine de nerusinarea progeniturilor care scriu astfel de randuri si nu blocheaza sectiunea de comentarii.
Postat 29 Noiembrie 2012, 20:42 de Norbi
o nenorocire
Condoleante familiei ..
Postat 29 Noiembrie 2012, 16:33 de madalina
o nenorocire
Condoleante familiei ..
Postat 29 Noiembrie 2012, 16:33 de madalina
biblia are un rol unic "sa nu fi prost" sa te sinucizi, amin !
numai in turma de pocaiti sa nu ajungeti, amin !
Postat 29 Noiembrie 2012, 16:30 de biblia
trebuia sa scrieti ca asa am elucidat cauza accidentului :)))
de ce nu ati spus ca sunt invatati cu SACRIFICIUL UMAN !! nu conteaza ca sunt femei, copii , barbati
Postat 29 Noiembrie 2012, 16:28 de BAPTISTA !
ha, ha, ha, ha, TIPA era baptista astia isi lasa viata in mana Domnului ca sa aiba pe cine arunca
ce mentalitate de lasi, Domnul nu a vazut TIRUL :)))
Postat 29 Noiembrie 2012, 16:25 de BAPTISTA !
dumnezeu sa ai odihneasca in pace.
cei ce comentati aiurea sunteti nesimtiti dea binelea pe fata ei radia de bucurie pentru copilul ei, la iubit si la adorat cum puteti sa spuneti ca si-a omorit copilul sunteti atit de cretini cei care o judecati credeti ca in momentele acelea ea a vrut sa se intimple acest lucu sa moara amindoi fiecare om normal la cap pretuieste viata dumnezeu sa ai odihneasca in pace sa le dea dumnezeu putere familiei pentru momentele grele prin care trec si biruinta sa mearga mai departe iar celor care comenteaza aiurea sa le dea dumnezeu inteleciune ca nu au deloc rusine sa va fie .epave a tari acestea sunteti fara minte .exista o zi pentru fiecare nu stim cind vom pleca de pe acest pamint nu stim nici ceasul nu stim nici clipa .daca ar putea acesta fiinta minunata sa dea timpul ar faceo sa fie iar pe acest pamint alaturi fericita de sot si minunatul lor copil si de intreaga familie.cei ce vor sa lase comentari rautaceoase sa se abtina pentru ei nu stie nimeni si nici nu cunoaste prin cea ce trece in aceste momentea aceasta familie.
Postat 29 Noiembrie 2012, 16:09 de Diana
r
cat de usor este pentru unii sa judece ..pastrati parerile rautacioase pe voi.nu sunt deloc necesare! doar cei care au pierdut pe cineva pot intelege durerea sotului..sincere condoleante !
Postat 29 Noiembrie 2012, 15:13 de kriss
luptati pentru puiul vostru nu l UCIDETI, amin !
luptati pentru puiul vostru nu l UCIDETI, amin ! Un copil a murit din ..... asteptam ca PROCURATURA sa si spuna cuvantul, putea sau nu putea fi evitat IMPACTUL mortii acestui copil ?
Postat 29 Noiembrie 2012, 11:59 de vai de noi !
sper ca ORADEA sa nu uite si sa faca apel la responsabilitatile materne si paterne
nu va ucideti copii, nu au nici o vina!
Postat 29 Noiembrie 2012, 10:39 de @neo
***
daca vreti rautati priviti faptele ! Cine a omorat un copil ?
Postat 29 Noiembrie 2012, 10:38 de @neo
condoleante
O tragedie intradevar.Doamne fereste!Nici nu vreau sa ma gandesc la sotul respectiv tatal.Cata durere!Dumnezeu sa te mangaie!
Postat 29 Noiembrie 2012, 10:17 de Roxx
neo
Pentru specimenele care neavand alta preocupare si vor sa mai omoare mortul acuzand-o pe mama de una si de alta, sper ca sa fiti pe cale de disparitie, pentru ca pamantul asta face eforturi mari ca sa va tina, sunteti o povara pentru societate si traiti degeaba!
Postat 29 Noiembrie 2012, 04:05 de neo
:(
cred ca cel mai bine ar fi ca redactia sa stearga mesajele astea....nu cred ca familiei indoliate i-ar mai lipsi sa citeasca asemenea rautati!!!
Postat 29 Noiembrie 2012, 01:24 de condoleante
:(
rusine sa va fie tuturor care va permiteti sa spuneti ca roxana si-a omorat copilul!!!!!!!!!! nu va este rusine? cum puteti sa afirmati asa ceva???? sunteti total inconstienti sau cu probleme mintale grave!! condoleante Cristi:( Dumnezeu sa te intareasca!
Postat 29 Noiembrie 2012, 01:20 de condoleante
Cand sofezi, nu faci nimic altceva !!!!
E o drama mare si e consumata din pacate ! E carnagiu, da ! Ca sa nu ajungem niciodata aici, treaba e relativ simpla : nu ai telefon, nu ai copii, nu mananci, nu visezi la baluri, nu te uiti dupa curcubeu ! Sofezi si atat ! Orice in plus e risc, si poti ajunge sub pamant iar condoleantele si parerile de rau sunt irelevante. Sa invatam ce e de invatat si sa nu riscam fara sens ca sunt altii care sufera ! Si parca si legea spune asta !
Postat 28 Noiembrie 2012, 23:24 de emil
elena
nu va este rusine ,nu cunoasteti familia nu o cunoasteti pe EA nu erati cu ea in masina nu ati vazut voi cu ochii vostri nu stiti exact cum sa intamplat! mai bine va pastrati comentariile pt voi . Dumnezeu ii sus !!
Postat 28 Noiembrie 2012, 21:53 de elena
***
CENZURAT
Postat 28 Noiembrie 2012, 18:26 de cine ma ta te oprest
aa
Sper sa ii pazeasca Dumnezeu pe toti oamenii sa aiba asa prieteni ca si voi....
Postat 28 Noiembrie 2012, 17:38 de @ce bine si @rau dus
***
CENZURAT
Postat 28 Noiembrie 2012, 17:17 de rau dusa
RUSINE
Vrei sa invinovatesti de omor din culpa pe un om mort? Mai taceti din gura si vedeti-va de vietile voastre! Vorbiti cu atata usurinta pentru ca nu faceti parte din familia lor. Daca vreun om drag de-al vostru patea asa, cu siguranta stiati sa va limitati. Din cate se vede cand e vorba de viata altora toti suntem experti. Puteti sa va dati oricat cu parerea, sa denigrati oameni si sa aduceti si mai multa durere, asta nu schimba cu nimic lucrurile. Macar atata bun simt si respect fata de cei ramasi in urma lor si fata de durerea lor sa aveti si sa va stapaniti reactiile, sau nu ajunge durerea pricinuita? Ar trebui sa va fie rusine! Va loviti cu pumnu-n piept, dar nu sunteti cu nimic mai buni. Lasati oamenii in pace, le-ajunge durerea.
Postat 28 Noiembrie 2012, 17:08 de Diana
Replica
@\"o mama\" - cum adica sa renunti la viata din neatentie?!?!?! Esti re.tarda rau!
Postat 28 Noiembrie 2012, 17:03 de Justitiarul
@o mama
@"o mama" - scrii cumva de la spitalul nr. 6? @ RUSINE! - ar trebui ca redactia sa-ti blocheze IP-ul de pe care sub diferite nume postezi cu nerusinare si plin de draci
Postat 28 Noiembrie 2012, 16:56 de Justitiarul
este inexplicabil gestul ei sa renunti la viata din neatentie !
CENZURAT
Postat 28 Noiembrie 2012, 16:48 de o mama
este inexplicabil gestul ei sa renunti la viata din neatentie !
intru in panica si ma gandesc cu groaza ca putem fi eu la volan cu copii , trebuie sa faceti ceva in privinta accidentelor, nu exista neatentie, ori esti apt sa conduci ori da carnetul dar nu ucide si pe altii, nu exista se poate intampla si altora esti obosit opreste masina pe dreapta dar nu intra in sens opus , sunteti culmea !!
Postat 28 Noiembrie 2012, 16:45 de o mama
????
Dupa cum spuneam...unii au inima/mintea plina de rautate.....pacat... chiar nu iti poti stapani pornirile violente? Ce treaba ai tu cu ei? Vezi-ti de facebookul tau si de viata ta... cine te pune sa te uiti la ea pe facebook... sick!
Postat 28 Noiembrie 2012, 16:37 de aa
e blestem sa ucizi
CENZURAT
Postat 28 Noiembrie 2012, 16:36 de ori esti om
e blestem sa ucizi
CENZURAT
Postat 28 Noiembrie 2012, 16:34 de ori esti om
Parerile sunt impartite
nu o mai invinovati-ti pe MAMA! imi pare rau ca sunt asemenea oameni in lume..
Postat 28 Noiembrie 2012, 16:34 de Me
Parerile sunt impartite
nu poti sa invinovatesti pe cineva in cazul asta.. nu cunosc nici pe departe familia.. dar bag mana in foc ca asta a fost o clipa de neatentie pt micutul care era in spate! Cand iti plange copilul chiar daca stii ca iti dai viata pentru el sa nu mai planga,nu te intereseaza! Soferul de tir a fost la locul nepotrivit in momentul nepotrivit.. vina nu e a nimanui.. uneori oricat ai fii de profesionist tot te poti arde .. Condoleante familiei! Tot ce ne ramane noua si voua celor ce aveti inima,este sa ne rugam pentru ei ! ! !
Postat 28 Noiembrie 2012, 16:32 de Me
***
CENZURAT
Postat 28 Noiembrie 2012, 16:17 de sa dea rusinea in vo
va place minciuna traiti voi in ea , amin !
justitia sa se autosesize si sa ne faca dovada ca afost sinucide si omor din culpa, CRIMA sa nu fie ascunsa, nu "se mai intampla" criminali ce sunteti !Dcaa nu era copilul a mai murit o nebuna cum mor mai multi cand CONDUC ca drigati, COPILUL m a determinat sa recationez asa, ma doare unde va de EA , o distrusa , ce fericita ?!!! ce va place voua sa mintiti si sa induceti lumea in eroare, extraordinar !!! Si a etalat pe facebook toata viata privata, in halul asta era de nefericita ca trebuiau toti sa o creada fericita !!!!
Postat 28 Noiembrie 2012, 16:14 de RUSINE!
va place minciuna traiti voi in ea , amin !
CENZURAT
Postat 28 Noiembrie 2012, 16:10 de RUSINE!
????
O tanara impreuna cu copilul ei moare intr-un accident, probabil din vina si din greseala ei. Stam ne uitam la ei, comentam, cei mai multi nici macar nu ii cunoastem personal dar ne dam cu parerea. Unora le pare rau si simt alaturi de cei ce sufera, altii sunt curiosi si vor sa auda, sa vada iar altii se transforma in inteleptii care stiu tot, dau sfaturi si au pareri. Pentru cei ce sunteti atotcunoscatori si dati in stanga si in dreapta fara sa va pese..... imi produceto greata. E durere si atat! Invatati sa fiti mai prudenti cand conduceti si invatati sa fiit mai sensibili cand aproapele vostru trece prin suferinta. E asa de udor sa lovesti insa e asa de greu sa alini rana si sa dai vindecare.
Postat 28 Noiembrie 2012, 16:07 de aa
CORECT
Cand o sa vi se intample voua ceva similar, sunt sigur ca ati vedea altfel situatia... Sa va fie rusine! Dar ce e aia, nu?
Postat 28 Noiembrie 2012, 15:28 de Justitiarul
conteaza
sa speram ca nu tatal copilului a fost instructorul sotiei sale si ca nici nu a intervenit pe undeva pentru permis. Aici este clar o greseala de indemanare si atentie ,care se invata in primele ore de conducere.Un bun profesionist ar fi vazut daca sotia sa stapaneste sau nu masina. Nu prea avea ce sa caute la volan. Sincere condoleante familiilor indoliate.
Postat 28 Noiembrie 2012, 14:01 de conteaza
comentarii decente
Fiecare este liber să îşi dea cu presupusul cu privire la vinovăţia producerii acestei tragedii, dar ar fi indicat ca mesajele să păstreze decenţa faţă de cei care tocmai şi-au pierdut vieţile, căci pentru ei nu există pedeapsă mai mare. Ancheta va putea stabili dacă la originea coliziunii a stat neatenţia conducătoarei auto, o problemă de sănătate sau vreo deficienţă tehnică a maşinii. Până atunci, comentariile pe această temă sunt hazardate. Spaţiul de reclamă contractat este fix, iar bannerele publicitare apar în fiecare ştire, indiferent de tema acesteia, prin urmare comentariile răutăcioase la adresa politicienilor, pe acest subiect, nu au niciun temei. Redacţia va modera în continuare comentariile, repetând invitaţia la bun simţ. Condoleanţe familiei!
Postat 28 Noiembrie 2012, 13:43 de Redacţia Bihoreanul
Redactiei
Redactia si cei care modereaza comentariile la acest articol ar trebui sa stearga comentariile care depasesc cu mult limita bunului simt. Nu suntem indreptatiti sa judecam pe nimeni. Ar trebui in schimb sa ne masuram cuvintele si acuzele. Rusine celor care vorbesc asa de victima si arunca niste cuvinte atat de rele. Iar celor de la Bihoreanul, daca nu puteti tine pas cu comentariile care se lasa aici si nu aveti de gand sa le moderati, mai bine le stergeti pe toate si blocati accesul.
Postat 28 Noiembrie 2012, 13:21 de Diana
i a paralizat mana ?
faceti o ancheta sa vedem daca mama putea sau nu evita impactul , m am saturat de scuze de criminali : netatentia. Oricine putea fi in sensul opus si intra in tine , cum e posibil, ce INGER !!!
Postat 28 Noiembrie 2012, 12:55 de @ema
i a paralizat mana ?
de ce nu a virat la dreapta ?
Postat 28 Noiembrie 2012, 12:53 de @ema
tu crezi ca toti sunt criminali ca nebuna care s a bagat sub tir !!
tu ai impresia ca toate mamele se baga sub tir si is toaca copilul ? unde traiesti CRETINA ? nu te bagi sun tir si habar ai de copil !!! ordinari si nesimtiti nu oameni, nu mai incurajati crima, mizerilor , l a tocat , aia nu e mama e o criminala! sa mi toc copilul ca nu stu sa tin un volan , Domane fereste ne de criminali, daca erau si alte VICTIME acum in groapa , cine e vinovat , D-zeuuuuu ?
Postat 28 Noiembrie 2012, 12:47 de @ema
Doamne iarta-i pe pacatos
Pentru RUSINE! Iti doresc din tot sufletul meu,Si ma ierte Dumnezeul ca nu ma pot controla in fata nebunilor,Doresc sa fii in locul acelei MAME,in situatia in care s-a aflat in momentul accidentului,sa treci prin ce trece familia,sa fii tata care sa afle cum e durerea.DOAMNE iarta-i pe pacatosi,pentru ca nu stiu ce vorbesc.
Postat 28 Noiembrie 2012, 12:42 de ema
ne am invata sa ucidem si sa aruncam vina pe D-zeu, de ce acest fenomen anormal ?
ne am invata sa ucidem si sa aruncam vina pe D-zeu, de ce acest fenomen anormal ? ingeras ucis de ma sa asta da viata de invidiat !!! altele le dau alcool sa bea, sa fumeze ce sa mai spui a inebunit neamul criminalilor !!
Postat 28 Noiembrie 2012, 12:39 de idiotii
accident
LASA TI SUFLETELE CELOR DOI INGERASI SA SE ODIHNEASCA PORCARIILE VOASTRE BATAIA VOASTRA DE JOC CHIAR NU SI ARE ROSTU CHIAR NU VEDETI?
Postat 28 Noiembrie 2012, 12:16 de teodora
accident
CENZURAT
Postat 28 Noiembrie 2012, 12:05 de teodora
Pazitine
De barbati care fac accidente nu se stie?Ei sunt D.zeii soselelor?Daca sunt asa de buni de ce nu au grija de "proastele "de la volan?Trebuie sa ne ferim de BARBATII de la volan care vorbesc la telefon si franeaza numai cand vede un politist,daca mai si fumeaza,vai si-amar
Postat 28 Noiembrie 2012, 12:03 de lia
ce are D-zeu aici ?
CENZURAT
Postat 28 Noiembrie 2012, 11:59 de ce faceti?
serios ganditi va !!
discuntand serios de ce sa virezi sub tir si nu invers ? daca era alta masina cu altii copii in ea, de ce a facut gestu asta ?
Postat 28 Noiembrie 2012, 11:56 de ganditi !!!!
o mama
Invinovatiti o mama,sa va fie rusine.Despre barbati care au ucis mame si copii,familii nici o vorba.Cei care fumeaza si vorbesc la telefon(apropo pt. doru cel super ok)de ce nu sunt pomeniti? Vorbiti aiurea,pareri spuse fara habar,s-a intamplat o tradedie si aveti ce fabula.Asta nu este o telenovela.Condoleante familiei,doar timpul va lucra pentru ei,numeni si nimic nu le alina durerea.
Postat 28 Noiembrie 2012, 11:56 de ema
accident
pentru tine cristi sincere CONOLEANTE stiu prin ce treci pt ca a trecut si familia mea prin ce treci tu doar ca tu acum ai fost lovit de 2 ori. tre sa ai putere si tre sa te gandesti ca ei sunt acum ingeri care te vegheaza si vor sa te vada fericit. din pacate unii sunt prea incercati de viata sa fii tare gandeste te ca ingerasii tai vor sa te vada fericit. sper sa ai in juru tau oameni care sa te ajute sa nu inebunesti dupa tragedia asta nu te cunosc da vreau sa cred ca esti un om tare DUMNEZEU SA TI DE A PUTERE SA MERGI MAI DEPARTE
Postat 28 Noiembrie 2012, 11:53 de teodora
vai de capul lor !
asa sunt barbati aiuriti "daca nu ia dat bataie la figurat cand trebuia" poftim acum ti a tocat carnea , ti a omorat copilul, feresca ne D-zeu de criminali in familie, pote fi grualiv, pote fi orice dar criminal cu sange rece NU, amin !
Postat 28 Noiembrie 2012, 11:48 de RUSINE!
trebuie PROTECTIA COPILULUI sa oblige mamele sa si faca examenele psigologice si psihatrice de doua
trebuie PROTECTIA COPILULUI sa oblige mamele sa si faca examenele psigologice si psihatrice de doua ori pe an GRATUIT, nu se poate asa ceva! AVEM Soferi care nu au instinctul de aparare dezvoltat !!! INSTINCTUL de criminal predomina si ai carnet de sofer !!!
Postat 28 Noiembrie 2012, 11:43 de RUSINE!
accident
SI RECLAMA ARD S A POSTAT ACOLO PT CA ASA A PUS RECLAMA CEI CARE SE OCUPA DE REDACTIA BIHOREANU NU CEI DIN ARD DEPUTATII AU PLATIT SA LI SE PUNA RECLAMA NU EI AU HOTARAT UNDE INFORMATI VA VA ROG INAINTE SA VORBITI ABERATII
Postat 28 Noiembrie 2012, 11:41 de teodora
accident
MULTI DINTRE CEI CARE ATI SCRIS SUNTE TI OAMENI CU MINTE BOLNAVA NU SUNT EU NIMENI SA VA JUDEC DA SINCER MI AS DORI SA FITI VOI IN LOCU LOR
Postat 28 Noiembrie 2012, 11:30 de teodora
pt florin bolo
Analfabetule, inainte sa ne dai lectii, du-te la scoala!
Postat 28 Noiembrie 2012, 11:15 de Anonimus
ARD=USL=MIZERIE!
Cat despre alaturarea acestei poze de campanie cu acesti candidati infecti ai ARD, putina decenta nu ar strica. Sa va fie rusine, derbedeilor!
Postat 28 Noiembrie 2012, 10:58 de Cipri
RIP Cretinilor!
Lasati-ne cu RIP-urile voastre, "inteligentilor"! Aceasta femeie si-a omorat propriul copil! Asta e adevarul! Puteti sa comentati orice. Numai un nebun ar putea crede ca a vrut sa o faca, dar din pacate, asa s-a intamplat. Nu as vrea sa fiu in pielea sotului ei. Dumnezeu sa-l intareasca, daca exista Dumnezeu! :(
Postat 28 Noiembrie 2012, 10:54 de Cipri
pop
Fac apel la redactia BIHOREANUL sa stearga comentariile nerusinate si calomnioase la adresa mamei. ESTE ABSOLUT INACCEPTABIL CE SE SCRIE! CENZURATI-I! Aceasta mama si-a iubit puiul, erau o familie fericita. Va rog din suflet din partea familiei victimelor sa le stergeti! Suntem devastati de durere! AJUNGE!
Postat 28 Noiembrie 2012, 09:56 de andreea
votati-i ca merita
frumos va''sade'' domnilor de la ARD sa va afisati cinismul tocmai langa fotografia mamei si copilului decedati. votati-i dragi romani.....
Postat 28 Noiembrie 2012, 09:24 de conteaza
imi pare rau
DUMNEZEU .....a fost plecat in momentul ala si nu a avut timp de ei...Si sa nu vina pocaiti sa imi zica ca asa vrea dzeu, sa ii aiba langa el.... ASTA E DREPTATEA LUI DUMNEZEU....
Postat 28 Noiembrie 2012, 09:00 de george
RIP
https://www.facebook.com/dsaratoc https://www.facebook.com/cristianroxana.saratoc
Postat 28 Noiembrie 2012, 08:47 de Vlad
Pt toti
putina decenta si cumpatare in comentarii cred ca nu ar strica, nu?!?
Postat 28 Noiembrie 2012, 06:53 de Norbi
condoleante
Dumnezeu sa va intareasca in aceste momente grele .Suntem alaturi de voi M si S din Florida.
Postat 28 Noiembrie 2012, 03:01 de Maria
apel la decenţă
Redacţia face apel către cititori să păstreze decenţa şi bunul simţ în comentarii, scriind mesaje la subiect. Postările cu mesaj tendenţios şi pe lângă subiect vor fi cenzurate.
Postat 28 Noiembrie 2012, 00:44 de Redacţia Bihoreanul
condoleante
,dar vreau sa spun caci ca si om ori cat de bun ai fi sau oricat de multa experienta ai avea oricand se poate intampla o nenorocire , dar in ochii lui Dumnezeu aceasta nu e nenorocire , doar noi o vedem asa ia luat la din aceasta lume plina de rautate si de ura , ia luat la El pt ca acolo e mai bine ,de mai bine de doi ani sunt plecat in Anglia unde intradevar soferi nu sunt asa buni ca de exemplu in germania , am peste 100mi mile conduse aici cu volanul pe dreapta , dar vreau sa va spun caci si aici sunt tot felul de acidente nasoale credeti-ma si aici se conduce prost dar totul tine de tine , cu cat mai multi vor respecta regulile de circulatie si disciplina in trafic , cu atat mai putin riscurile de acidente vor fi mai mici sau doar niste tamponari usoare , dar cu cati mai multi nu le respecta cu atat mai mult aceste acidente nu vor disparea , nu critic persoana in cauza pt ca nu isi are rostul doar avertizez persoanele care sunt in aceiasi situatie conducand la volan si in aceiasi timp ateni si la copii din masina .... atentie oameni buni , atentie . Cristi inca o data condoleante , Domnul sa te intareasca .
Postat 28 Noiembrie 2012, 00:12 de florin bolo
condoleante
cu aproximativ 4 ani in urma mi-am luat carnetul de conducere cu aceasta masina si avandul ca instrutor pe indoliatul tata , cristi sigur acum numai Dumnezeu stie ce e in inima ta , dar vreau sa te asigur de un lucru ,Roxana si Elias sunt in cer cu Tatal nostru acolo unde nu mai e durere si rautate , Dumnezeu sa te intareasca si sa iti dea linistea sufleteasca de care ai nevoi , ( as vrea sa transmit cateva mustrari unor nesimtiti de romani care nici macar in situati grele nu stie sa fie oameni , si de aceia in tara noastra e cum e pt ca o mare parte dintre romani nostri nu sunt oameni , macar sa aveti bunul simt sa taceti daca nu puteti spune o vorba buna care sa ii incurajeze pe cei indoliati,si legat de condus in romania , mai bine ati tacea cu atatea replici cica nu se vede cat a franat tirul? dar ma intreb oare sti tu ce tonaj avea acel autotren , din cate am citit mai sus avea 16tone incarcatura plus greutatea lui , oare il poti opri in 5 metri ca si pe o masina mica?oameni buni terminati cu rautatea , sunt tata si am doua fetite , si stiu cum e sa iti planga in cap sau sa faca tot felul de lucruri , dar intradevar Dumnezeu ma pazit si mi-a dat intelepciune mai ales la volan.
Postat 27 Noiembrie 2012, 23:55 de florin bolo
pt familia indoliata
Imi pare nespus de rau pentru cele intamplate, Roxi nu pot sa cred ca nu mai esti nici u si nici puiutzul tau, Dumnezeu sa va aseze la Dreapta Lui, iar pe cei ramasi sa-i intareasca sa treaca peste acest necaz, Sincere Condoleantze familiei!!!!!
Postat 27 Noiembrie 2012, 23:32 de Lavinia
in scaun special ori ba !!!
CENZURAT
Postat 27 Noiembrie 2012, 23:11 de copilu era in spate
in scaun special ori ba !!!
ce prepcupari daca copilul era in spate ? vorbea la telefon ?
Postat 27 Noiembrie 2012, 23:08 de copilu era in spate
Credinta
@ Vlad ... nu e cazul sa judeci TU pe nimeni .... nu-i cunosc si nu le cunosc povestea dar nu cred ca cineva (indiferent cine) are voie sa emita astfel de judecati ... indiferent ce a facut omul ala nu merita asa ceva si mai cred cu tarie ca astfel de tragedii nu vin de la Dumnezeu ... Dumnezeu sa o ierte pe mama ca puiutul sigur nu avea nici un pacat ....Multa putere sotului si parintilor acestei tinere ... Rugati-va pentru sufletul ei si asa o sa gasiti alinare ... am trecut prin asa ceva si stiu ca doar credinta in Dumnezeu va mai poate ajuta acum ....
Postat 27 Noiembrie 2012, 22:53 de Claudia R
pt Vlad
Bai Vlad de ce nu iti ti tu parerile pentru tine si familia ta ? Nu da si nu lovi ca nu e bine ce faci. Daca nu ai ceva bun de zis mai bine taci. Nu ai asa putina mila? De ce bagi cutitul in bietul om?
Postat 27 Noiembrie 2012, 22:42 de aa
Atentie
Un cititor scria mai jos ,daca D-zeu e bun de ce se intampla lucruri rele?? Sincer imi pare rau, condoleantei familiei, aceste doua suflete cu firica de D-zeu s-au inaltat la cer si a ramas o lovitura data de sus de la D-zeu peste acest sot care din pacate a abandonat Casa Domnului, D-zeu sa ne ierte pe toti si sa ne dea putere sa ne indreptam si sa nu cautam placerea in alcool,droguri ci in Casa Domnului adica Biserica ! Amin !
Postat 27 Noiembrie 2012, 22:31 de Vlad
Intra in pacea Tatalui tau!
Ceea ce putem face e sa sprijinim familia in necaz, cei ce s-au dus au intrat in Odihna Tatalui , insa cei ce au ramas au nevoie de sprijin . Daca nu stim spune o vorba care alina durerea, mai bine invatam sa nu spunem nimic \\"plangeti cu cei ce plang\\\\\". Cristi, Dumnezeu sa iti aline inimioara franta! Sincere condoleante si familiei extinse!
Postat 27 Noiembrie 2012, 20:29 de cc
Primaria aude?
Separatoarele de sens sunt f necesare mai ales pe centura. Nu pot sa inteleg cum a fost predata lucrarea fara a fi montat acele separatoare. Le-au pus ina numite locuri insa apoi.... s-au plictisit.
Postat 27 Noiembrie 2012, 20:18 de aa
suntem alaturi de tine Florica
FLORICA SINCERE CONDOLEANTE ! pt pierderea celor dragi,suntem alaturi de tine ,de fiul tau si de intrega ta familie indoliata. DUMNEZEU .sa va intareasca saputeti trece prin aceasta tragedie. Colegele tale de lucru
Postat 27 Noiembrie 2012, 19:18 de elena
socant
Eu am 26 ani,si ,am copil,oricand as fi putut pati la fel,o secunda iti intorci capul,si wop,te trezesti ca o iei pe contrases...E f tragic,dar numai Dzeu stie de ce ...
Postat 27 Noiembrie 2012, 19:16 de tdeea
CONDOLEANTE
SUNT URME DE FRANARE!!!A VREU SA EVITE SIGUR, SA NU INTRE IN CEL, DIN FATA EI ,A TRAS DE VOLAN SI A INTRAT PE CONTRASENS :-(. AM FI FACUT TOTI ACELASI LUCRU.CONDOLEANTE FAMILIEI INDURERATE :-(.
Postat 27 Noiembrie 2012, 17:07 de anca
z
ce pacat ca se vb numai de rau nu tot spuneti de dumnezeu ca este rau ca nu stiti ce vorbiti fara el suntem praf in ochi mai bine ati in barbata cu vb bune familiile greu incercate in prag de sarbatori sa le dea bunul dumnezeu putere sa treaca peste aceasta grea incercare
Postat 27 Noiembrie 2012, 16:28 de x
condoleante cristi
sincere condoleante cristi
Postat 27 Noiembrie 2012, 16:15 de diana moza
m
sunt urme de franare de la masina mica intrand pe contrasens. poate ca a evitat coliziunea cu alt autoturism mergand pe acelasi sens, si a tras de volan stanga intrand in fata camionului.oricum e o tragedie.R.I.P.
Postat 27 Noiembrie 2012, 16:15 de marcell
pt doru
DORU, aspru judeci femeile! dar pe soferii care nu semnalizeaza,depasesc riscant si merg ca cizma nu pomenesti?
Postat 27 Noiembrie 2012, 16:13 de diana moza
Durere
Dumnezeu sa aiba grija de sufletele lor si sa-i odihneasca in pace!
Postat 27 Noiembrie 2012, 15:53 de Florentza
Condoleante
Si daca a fost o explozie la roata stiga fata? Sincere condoleante famililor indurerate si iertare pacatelor celo plecati prea devreme dintre noi!
Postat 27 Noiembrie 2012, 15:26 de scoala de soferi
ACCIDENT
PT. LIA NOROCUL A FOST CA MASINA CARE CIRCULA REGULAMENTAR A FOST UN CAMION DACA ERA UN AUTOTURISM SAU UN MICROBUS PRECIS ERAU MULT MAI MULTE VICTIME,NOROC CA NU A LUAT FOC CISTERNA EXPLOZIA BENZINEI SI A MOTORINEI AR FI FACUT DISTRUGERII MARII.MULTE FEMEI CONDUC VORBIND LA TELEFON,NU FOLOSESC DELOC OGLINZILE RETROVIZORE,CUM SA ACTIONEZE 3 PEDALE CIND AU NUMAI DOUA PICIOARE, PORNESC DE PE LOC FARA SEMNALIZARE,NU STIU SA PARCHEZE CU SPATELE.
Postat 27 Noiembrie 2012, 14:29 de DORU
Nu e TIR-ul
Nu are nicio vina tirul. Si gol i-ar fi trebuit ceva sa franeze, dar incarcat? Fiti realisti, presupunand ca au mers cu 80 km/h ambele masini, viteza compusa este 160, deci... Pe cei ramasi in viata, nu-i mai ajuta asemenea speculatii, pe cei plecati, nici asa... Dumnezeu sa-l mangaie pe Cristi!
Postat 27 Noiembrie 2012, 14:22 de Ciprian
nu se stie DE CE, dar asa a vrut Dumnezeu
Nu putem sa o invinovatim pe mama, doar nu si-a dorit sfaritul ei si al copilului! Condoleante familiei,si multa putere pt a accepta cele intamplate! R.I.P Roxana & Elias
Postat 27 Noiembrie 2012, 13:44 de anonim
comentariu
DRAGILOR DACA ACEL TIRIST CIRCULA CU VITEZA LEGALA ACELE DOUA PERSOANE NU DECEDAU.CHIAR NU OBSERVATI CATI METRI DE FRANA A AVUT TIRUL?????????????????????
Postat 27 Noiembrie 2012, 13:37 de cond.auto
vinovat ca exista !
deci TIRUL e vinovat ca i a ZDROBIT pe cei doi din masina ? scoateti tirurile din circulatie sa intelega si femeile ceva :))) saracul copil cum si a sfarsit viata in chinuri, nici o mama nu si doreste asta puiului ei.
Postat 27 Noiembrie 2012, 12:48 de tirul e singurul
scondoleante cristi
aceasta era roxi: ?fbid=389561194390717&set=t.100000806183641&type=3&theater
Postat 27 Noiembrie 2012, 12:44 de ade
Tragedie
Sunt mama,stiu ce inseamna sa-ti urle copilul in spate sau sa arunce cu ce are in mamuta spre tine.Cine a scapat pana acum sa multumeasca la cineva acolo sus.Suna prostesc,toata lumea judeca,claxoneaza si altele.Cine nu are copii in masina sa nu-si spuna parerea.Tragedie s-a intamplat,este cumplit,STIU ce inseamna.Familiei ................nu sunt cuvinte,ganduri,nimic numai exista.Poate cu timpul!
Postat 27 Noiembrie 2012, 12:42 de ema
Condoleante
Sincere condoleante Cristi!:(
Postat 27 Noiembrie 2012, 12:28 de Tzunoi
!!!
Sustin ideea de a se monta separatoare de sens din beton.Trebuie evitate asfel de incidente.RIP
Postat 27 Noiembrie 2012, 11:42 de Cman
accident pe centura
Mare pacat,mare durere. Dumnezeu sa-i odihneasca si pe cei ramasi sa-i mangaie.
Postat 27 Noiembrie 2012, 11:39 de o mama
@sofer
SOFER , daca tu alergi normal cu 80km/ora atunci trage pe banda stanga si continua sa alergi legal !!!!! Da tu nu esti sofer tu esti un prost care vrea sa faca legea dupa muschii lui !!!
Postat 27 Noiembrie 2012, 11:15 de conducator auto
cenzura demonstreaza ca sunteti mai prosty decat poate confirma un medic :))
CENZURAT
Postat 27 Noiembrie 2012, 11:13 de cenzura
cenzura demonstreaza ca sunteti mai prosty decat poate confirma un medic :))
CENZURAT
Postat 27 Noiembrie 2012, 11:11 de cenzura
condoleante familiei
Nu sariti sa judecati!! se poate intampla oricui din nefericire.Sunt mama si stiu ce inseamna sa iti planga copilul in masina si tu sa fii la volan.Centura a facut multe victime si nu numai femei!!! Sincere condoleante familiei, nu mai vb de rau mortii.Dumnezeu si Maica Sfanta sa ii primeasca sus in ceruri.
Postat 27 Noiembrie 2012, 11:09 de diana moza
CONDOL
CONDOLEANTE FAMILIEI! AS VREA SA VA ACORD UN SPRIJIN PENTRU INMORMANTARE CONTACTATI-MA LA NR. DE TEL 0765. 773189
Postat 27 Noiembrie 2012, 11:06 de COSTY
pt.doru
tu doru,e bine ca nu ai femeie la volan si un copil,macar nu ti se intampla nimic rau.sa te crezi ocrotit.In rest, cine participa in trafic,nu e sigur ca ajunge acasa.CONDOLEANTE familiei.
Postat 27 Noiembrie 2012, 10:42 de lia
comentarii
Bihoreanule, daca cititorii n-au minte, ai tu macar atata cat sa dezactivezi comentariile. Nu isi au locul deloc.....
Postat 27 Noiembrie 2012, 10:41 de kaboom
asta e titlul corect
CENZURAT
Postat 27 Noiembrie 2012, 10:25 de o mama sinucigasa
asta e titlul corect
CENZURAT
Postat 27 Noiembrie 2012, 10:22 de o mama sinucigasa
Pareri
Usor ii judecam pe altii... Cand e vorba de mine, sunt cel mai bun. Nimeni nu e ca mine de destept, de atent, de barbat, de... sofer. Sincere condoleante Cristi. R.I.P. Elias & Roxana...
Postat 27 Noiembrie 2012, 09:31 de Ciprian
respect
pt "horatiu": sa stii ca mi-a citit gandurile. Bunul simt in trafic e o comoditate foarte rar intalnita.
Postat 27 Noiembrie 2012, 08:25 de MR
accident
FEMEI LA VOLAN
Postat 27 Noiembrie 2012, 08:03 de doru
Oare nu exista Dumnezeu?
Daca Dumnezeu este BUN, de ce se intampla lucruri RELE? De multe ori nici eu nu inteleg.
Postat 27 Noiembrie 2012, 06:48 de T.B.
AMIN!
Condoleante Familiilor. Odihneasca-se in pace :( AMIN!!!
Postat 27 Noiembrie 2012, 06:35 de DJSPIDEBOY
Prostia e mai mortala la volan decat viteza !
Nu viteza e neaparat problema in romania, din contra, in romania viteza medie de deplasare pe sosele e decisiv mai mica decat in europa si asta din cauza lipsei autostrazilor ! Problema principala e lipsa respectului din trafic ( mers aiurea, nesemnalizare, ocuparea abuziva a bandei de depasire, \"dormitul\" la volan, franarea fara motiv etc). Oradea e unul din orasele unde se circula cel mai prost din europa ( nesemnalizare la schimbarea sensului, neacordare de prioritate, mers fara motiv cu 20 la ora in plina zi, stat la semafor si cate un sfert de ora ) dar paradoxal cu foarte multe accidente, unele chiar si mortale ! Efectiv nu pot sa inteleg ce e in capul unora care nu respecta ceilalti soferi, ba se mai si simt lezati daca sunt claxonati sau atentionati ! In cazul de fata, e vorba clar de neatentie ! Asadar cine vrea sa doarma , sa stea acasa in pat iar cine conduce, sa retina ca drumul nu e proprietate personala ! Vad ca sunt unii care desi au carnet ( nu stiu de la cine si cata scoala au), nu au habar ce relevanta au banda 1 sau banda 2 . Sunt legi, exista bun simt, respectati-le si nu vor fi accidente !
Postat 27 Noiembrie 2012, 02:16 de horatiu
TE INTREB
DACA EU MERG - LEGAL - CU 80 SA ZICEM, PE BANDA DOI, TOT TARAN IS, SI SA STII CA DEGEABA COMPARI CU DINCOLO, CA DINCOLO ALA NU E VESTUL PT ROMANIA, CI E LUMEA AILALTA,CEA DE VECI CA PE BANDA 1111111111111111111111 AI DOAR GROPI, INTZELEGI ????????? SI IA-TI (INAPOI) INVECTIVELE CA NU ESTI DELOC CIVILIZAT, POTZI SA SPUI SI ALTFEL CE AI DE ZIS!!!!!!! TE SALUT RESPECTUOS! NOAPTE BUNA !
Postat 27 Noiembrie 2012, 00:54 de SOFERUL
cel care a comentat cu numele de sofer
ba sofer esti un prost,normal ca te claxoneaza daca mergi ca prostul cu 50 de km pe ora pe banda a doua,daca nu stii citeste decretule panarama ce esti sa vezi ce scrie!ca se circula pe banda intai!banda a doua e pentru depasire,daca uni vor sa te depaseasca cu 60 sau cu 200 e treaba lor nu a ta cu cat merg ei,dar tu esti un taran frustrat!mergi pe dincolo sa vezi disciplini in trafic,toata lumea stie pe ce banda trebuie sa circule si vii tu taranu din Romania si deschizi gura fara sa stii,ca tine sunt mii si mii de jeguri in tara asta,iti mai spun o data:se circula pe banda intai panrama nu pe banda a doua,care e pentru depasire,citeste decretul ingamfat prost ce esti
Postat 27 Noiembrie 2012, 00:48 de platon
Condoleante
Condoleante sotului si familiilor. Odihneasca-se in pace :(
Postat 27 Noiembrie 2012, 00:48 de George
Stresul
stresul, graba si indatoririle familiale - in speta - au contribuit, plus intunericul de afara .........
Postat 27 Noiembrie 2012, 00:40 de ADINA
iom
dumnezeu so ierte
Postat 27 Noiembrie 2012, 00:36 de ion
X
...apropo tanara respectiva e impacata cu Dumnezeu si nu e treaba vostra sa judecati, iar pt "inteligenti" si de ar fi avut 10km si ar fi intrat sub camion tot 50 de metri ar fi tarato pe sosea, asta pt cei care habar nu au de fizica,dar dau cu presupusul...
Postat 27 Noiembrie 2012, 00:05 de Jhon
nume
Saratoc roxana :(
Postat 27 Noiembrie 2012, 00:02 de anonim
X
...Dumnezeu nu iarta pe nimeni dupa moarte, doar inainte. Si e destul de simplu accidentul, soferu camionului nu a fost vinovat, mama a fost neatenta ,s-a preocupat de copil pentru o clipa si aceasta ia fost fatala, eu o stiu pe tanara respectiva , si nu ar face rau nici unei muste plus ca saraca era si mai firava. S-a panicat si a pierdut controlu autoturismului... dupa care a urmat nenorocirea...Condoleante familiei si sotului indurerat. Pe tanara o chema S.R.
Postat 27 Noiembrie 2012, 00:02 de Jhon
si mai cum?
Sa o ierte Dumnezeu! Roxana si mai cum?
Postat 26 Noiembrie 2012, 23:42 de Maia
TUTUROR
CELOR CARE SE GRABESC, PE MINE CEL PUTIN, MA DERANJEAZA PE DISTANTA ORADEA-FELIX, SA IA ELICOPTERUL NU SA MA TOT ZOREASCA CU FARURI / FLASHURI SI ALTE CELE, CA VEZI DOAMNE, EI AU TALPA SI NU VREME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CIVILIZATI-VA, CHIAR DACA NU AVETI INFRASTRUCTURA SI RESPECTATI VITEZA LEGALA, CARE CHIAR NU E 50 KM LA ORA !!!!!!!!!!!!!
Postat 26 Noiembrie 2012, 23:29 de SOFER
nume
roxana :(
Postat 26 Noiembrie 2012, 23:29 de anonim
cine?
imi puteti spune numele celor implicati?
Postat 26 Noiembrie 2012, 23:19 de eeu eu
sariti si omoartati pe cel viu , tulai
vai mie dar cate accidente sunt in tara !!! a murit sa fie sanatosi in groapa, atat valoreaza ei , bietul sofer ce trauma a tras , imi fac griji de cei vii nu de morti.Cine e vinovat nu mai conteaza ca oricum nu mai invie niciunul.CE treaba avem noi ca moare una sau unul, treaba lor daca sunt drau, rau prostyyy !!!
Postat 26 Noiembrie 2012, 22:44 de tuulai
accident
Imi pare nespus de rau! ?v=cyhLWJUOY9A&feature=plcp
Postat 26 Noiembrie 2012, 22:38 de Daniel
Pacatosule
Cel care spui ca D- zeu nu exista, pentru oameni ca tine d- zeu m- ai are rabdare sa il descoperi in vederea pe care tia dato in ochi, in faptul ca tu vezi in fiecare dimineata lumina si el nu uita sa te trezeasca, deocamdata, insa intro zi cind te vei apropia de sfirsit sigur iti vei dori sa existe dupa moarte inca ceva, ti se va parea foarte scurt ce ai trait aici si vei m- ai dori sigur sa m- ai existe D- zeu, intrebarea este oare pentru tine va m- ai exista? Poate acum esti tinar si ti se pare ca ai toata lumea in fata ta, dar foarte curind te vei mira constatind ca toata lumea iti este in spate si ca de fapt a trecut viata.
Postat 26 Noiembrie 2012, 22:36 de Crestin
just take care
cascati ochii cat sarmaua cand conduceti, desi conduc pe centura cu 60,65km...foarte multi se crizeaza ca merg incet...fratilor depasiti-ma si rupeti-va gaturile, nu va opreste nimeni, dar nu vad de ce sa conduc peste limita ca se grabeste un idiot sa plece la ingerasi sau la draci, si apropo...cand aud chestia asta ca au murit nevinovati...lasa-ma in pana mea, nu exista victime colaterale si nici coincidiente
Postat 26 Noiembrie 2012, 22:30 de dalia
dumnezeu sa-i ierte!
@Oradean: esti oligofren! @isus: frumos ID, iti vine perfect! in ce salon esti de data asta?
Postat 26 Noiembrie 2012, 22:11 de mosubibe
RIP
eu circul zilnic pe zona asta de centura si de 10 ori pe zi cateodata si va zic sincer ca se circula prea rapid 100km/h+ in sensul de la strada Nojoridului dimineata la ora 7 : 30 deabea poti sa iesi pentru ca vin masinile cu 50km/h in intersectie , tie frica sa intri , iar tu care esti in sens trebuie sa opresti sa-l lasi ca merge prea repede si nu poate frana am patit de 100 de ori ... faceti ceva limitatoare de viteza sau ce stiu eu ... se circula prea repede ..
Postat 26 Noiembrie 2012, 21:49 de Andrei
Romania
teribil accident, "dumnezeu sa-i ierte!" si condoleante familiei ... conducerea responsabila si conditiile de trafic din Romania ... din pacate este si din cauza autoritatilor si a modului in care sunt gandite lucrarile de infrastructura. Drumul de centura ar trebui separat in functie de directia de mers, la fel cum este facuta portiunea de drum de la giratoriul de la OBi la giratia de la Santandrei. S-ar evita in modul acesta posibilitatea de impact frontal ... comentariul din pacate nu mai aduce pe nimeni inapoi, poate daca se va face ceva se vor salva alte vieti.
Postat 26 Noiembrie 2012, 21:11 de Dan
@isus
Ceea ce ai postat e parerea si crezul tau. Nu poti obliga pe nimeni sa creada si sa traiasca cum vrea muschiul tau > Daca ai fi un om atunci ai respecta si gandul, credinta concetatenilot tai dar asa ......... Nu poti respecta decat sufletul si mintea ta uscata !
Postat 26 Noiembrie 2012, 21:10 de scortosul
mr
Aceasta centura a Oradiei e foarte utila, dar va mai produce zeci de morti in urmatoarea perioada daca nu se vor introduce separatoare de sens, chiar si din beton. La 70km/ora cat e viteza legala pe centura, orice impact frontal poate fi fatal.... si se merge si cu peste 100km/ora pe centura.
Postat 26 Noiembrie 2012, 21:09 de MG
dumnezeu
imi pare rau de copil si de mama!! dar terminati cu prostii gen "dumnezeu sa-i ierte" dumnezeu nu exista,nici zina maseluta,nici mos craciun,nici iepurasu de paste !! incetati sa fiti timpiti,ginditi si voi cu capu vostru Apropo daca isus e dumnezeu,inseamna ca a lasato gravida pe mama lui maria ???
Postat 26 Noiembrie 2012, 20:50 de isus
RIP
accidentul nu a fost in giratie .. ci in curba
Postat 26 Noiembrie 2012, 20:46 de Andrei
?!
Eu n-am inteles CE si CUM ! Cine-i vinovat, cum s-a intamplat, nimic.... Inca doua victime ale tembelului care ne-a umplut de ,,jiratii". Pe semafor nu se intampla asa ceva ! In ,,jiratie" vine dobitocul cu tirul dupa 10 ore de condus ca nu mai vede drumul si i se rupe ca tu esti intrat in ,,jiratie"... te-a ,,luat" !
Postat 26 Noiembrie 2012, 20:44 de Oradean
RIP
pff am trecut la si 38 pe acolo si la si 40 s-a intamplat , centura e inchisa complet dumnezeu sa-i ierte prea tanara mama si copil :(
Postat 26 Noiembrie 2012, 20:36 de Andrei
imi erau prieteni
Imi erau prieteni de familie, acum o jumatate de ora m-am intalnit cu cumnatul ei... bebele inca nu avea implinit un an.... era ea are in jur de 27 de ani!! Dumnezeu sa aibe in paza familia indurerata!!!
Postat 26 Noiembrie 2012, 19:50 de emm
c
dumnezeu sa-i ierte
Postat 26 Noiembrie 2012, 19:43 de a
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON