URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
13 Septembrie 2012, 10:30

Accident pe E60: Un tânăr de 20 de ani este în comă, după ce a intrat cu maşina într-o autoutilitară ce transporta butelii

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Un tânăr de 20 de ani din comuna bihoreană Tileagd se află în stare foarte gravă la Spitalul Judeţean Oradea, după ce joi dimineaţă, în jurul orei 7.35, a provocat un accident rutier pe drumul european 60, în afara localităţii Oşorhei.

"Bărbatul, aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în Bihor, în timp ce efectua o depăşire neregulamentară a mai multor autoturisme, a derapat şi apoi a intrat în coliziune cu o autoutilitară înmatriculată în Bihor şi condusă regulamentar de un orădean de 40 de ani", a declarat, joi, pentru BIHOREANUL, Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Tânărul de 20 de ani a suferit răni grave, drept urmare a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Oradea. "Este internat pe secţia de Terapie Intensivă, în stare gravă. Are un traumatism cranian şi unul toracic, este în comă, asistat respirator", a precizat dr. Hadrian Borcea, şeful UPU-SMURD.

Conducătorul autoutilitarei a fost rănit uşor, astfel că nu a fost transportat la spital. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a petrecut accidentul.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
29 Comentarii
alaturi de SERGIU
sergiu este mai bine acum.doar cu mana stanga mai are de lucru..pt toti cei care mai comenteaza MASINA CU BUTELIII A INTRAT IN EL.. si permisul soferului cu butelii a fost retinut.nu era la primul accident provocat de el puteti sa mergeti la politie sa va interesati..
Postat 28 Aprilie 2013, 19:06 de alaturi de Sergiu
sa ne rugam
UN SINGUR LUCRU E DE FACUT DAIANA....SA IGNORAM IDIOTII SI SA NE RUGAM PT SERGIU....ARE NEVOIE DE TOATA SPERANTA NOASTRA SU RUGILE NOASTRE CATRE DUMNEZEU.....
Postat 20 Septembrie 2012, 14:46 de alina
pt dudu3
Auzi ba fraere sa ramai tu fara picioare cand o sa.ti fie lumea mai draga...handicapatule sa mergi draqu sa te arunci in cris de fraer ce esti ...sa ai parte doar de durerea parintilor sai si de durerea pe care o are el ...
Postat 19 Septembrie 2012, 17:56 de Daiana
celor ratati
Tuturor celor care ati spus ceva RAU despre SERGIU sa le dea Dumnezeu si ceva mai grav decat e Sergiu acuma ...sunteti niste oameni de * si handicapati ...sa va i-a draqu pe toti de magari imputiti...o sa vedeti cand o sa va atinga Dumnezeu ce dureri o sa va dea...Sa va fie rusine ...
Postat 18 Septembrie 2012, 22:50 de Daiana
inima mea
nu imi vine sa cred ce pot sa citesc....romanul a ajuns mai rau ca un tigan....judeca dudule ca vei fi judecat,nimeni nu ii i-a apararea dar cine esti tu sa "ordoni"sa ramana fara viata?chiar nu te gandesti ca vei avea copii iar Dumnezeu iti va da in viata ceea ce tu ai dorit la altul?multumim lui dumnezeu ca soferul autoutilitarei nu apatit nimik,dar oare ce costa pe toata lumea sa spuna un doamne ajuta pentru sergiu?nu e de mirare ca peste tot in lume suntem vazuti cum suntem si acum inteleg si mai mult de ce nu vreau sa mai vin romania...de la cea mai mandra persoana ca sunt romanca dupa ce am citit aceste comentarii mi-e rusine sa spun ca sunt romanca.sergiu te iubim mult...fii puternic!!!!
Postat 17 Septembrie 2012, 14:29 de alina
Sergiu
in loc sa tot comentati abureli si sa injurati mai bine v-ati ruga pentru ca Sergiu sa scape .. oricui i se putea intampla...ca a fost o manevra neregulamentara da este riscanta...dar Sergiu mi-e fost coleg de liceu un baiat de milioane...si repet oricaruia dintre voi care numa sa injurati stiti i se putea intampla...!!!!! asa ca nu mai faceti pe smecherii aici pentru ca nu isi are rostul...Sergiu fa-te bine te rooooog...am fost la el la spital si isi va reveni pentru ca il cunosc si este puternic,chiar daca este in coma, coma indusa!!!!!!!!!
Postat 17 Septembrie 2012, 14:01 de Andra
profi - PUTUROSI
profii de la universitatea oradea sint cei mai josnici PUTORI ORDINARE (probabil nu au CONDUCERE) - sint un parinte .... cunosc situatia ...eleviii merg la examene dar - NU SE PREZINTA PROFESORII - ii amina .... cum au profii chef ...PROFESORII NU SINT CONDUSI DE NIMENI .... NU AU SEF , FAC CE VOR ............... ...........................................un copil student moare pe drum pt ca o PUTOARE de pr..... nu sa deranjat sa vina la restanta inainte cu o zi -- EL SE STIE CINE E .....SI O SA IL AIBA PE CONSTIINTA ( daca are)
Postat 16 Septembrie 2012, 23:32 de GINA
dumnezeu !il are in grija si l va ajuta
Dumnezeu are grija de acest baiat ...si va sculta rugaciunile ,prietenilor si familiei lor!fii tare sergiu! iar cei ce sau gasit sa comenteze de rau n au decit sa se puna in situatia respectiva ...sa vedem d c mai auceva de comentat!
Postat 16 Septembrie 2012, 18:52 de pop
;((
DUDU 3 ......... BLESTEMAT SA FIII ....... te blestema din suflet o mama si sa stii ca o sa iti faca dumnezo cea ce doresti tu lui sergiu ........ cred ca mata a supt prea multa pl prin tzara si isi blestema ziua cand tea **** pe lumea asta ........ sa nu.ti dea dumnezeu mai mare durere doar cat are parintzii lui sergiu ....... nu uita ca si u esti om si o vei patzi rau de tot........ si problema voastra care jignitzi este ca suntetzi prea invidiosii, dar cu atata ramanetzi .... te blestem zi de zii pana se usca carnea pe tine ca pe un dulau mort ......... sa nai parte doar de suferintza ce o au parintzi si pr lui sergiu ......... retardatule..... uitate la u prima data imputzitule ......
Postat 16 Septembrie 2012, 12:00 de trandafirrosu6
pr dudu 3
Dudu 3, daca as sti cine esti, sincer, chiar ti-as rupe ambele picioare. Pe langa ca gandesti ca un retard, iti si exprimi mizeria pe un site public. Iar de 'papagalii de Tileagd' abia asteapta sa te cunoasca. Ce zici? ne vedem? :D
Postat 15 Septembrie 2012, 23:29 de celalalt
un criminal e pe moarte. rest in pieces!
eu sper sa scape, dar sa ramana fara picioare ca sa nu mai poata conduce niciodata! sa aiba timp sa se gandeasca ce s-ar fi intamplat daca in locul dubei cu butelii era un nevinovat pe 2 roti fara o caroserie care sa-l apere de restantieri care se grabesc la examen. iar voi toti astia care ii plangeti de mila, va doresc sa fiti voi pe 2 roti cand se mai grabeste cate un taran sa dea examen! hai sictir, papagali de tileagd!
Postat 15 Septembrie 2012, 20:55 de dudu 3
pt alt om
Da,cele spuse de,,alt om' sunt reale toate sunt devina cand vorbim de siguranta circulatiei,faptul ca nu avem sesele,autostrazi,ca nu ne luam o marja de siguranta privind ora cand plecam la drum,mai ales atunci cand stim ca avem probleme si trebuie sa ne grabim,plecam intotdeauna in ultimul moment si atunci apasam pedala acceleratiei si de multe ori daca nu ai experienta se intampla ceaa ce s-a intamplat si aici,dar de la toate astea si pana a vorbi rau un pusti de 20 de ani ,mai ales ca nici nu-l cunosti si stii ca parintii, prietenii,rudele sufera,asa cum face unul de pe forum, e mare diferenta!
Postat 15 Septembrie 2012, 17:37 de quiltiman
@adi
boule, te adaptezi la conditiile de trafic ! trafic aglomerat, exista in orice localitate din lume !
Postat 15 Septembrie 2012, 17:34 de driver
pt alt om
"Sigur, ramane si problema ca nu avem autostrazi, o alta cauza serioasa a accidentelor !"-asta-i principala cauza: DRUMURILE...
Postat 15 Septembrie 2012, 17:25 de adi
Ne rugam, speram da de ce sa nu prevenim?
Pai ok, omu era student, poate un pic restantier, ca asa e in facultate, da daca se grabea la examen sau mai stiu eu pe unde, de ce nu porneste asa, un pic din timp? De ce sa intri intr-o masina de butelii?? De ce sa pui parintii, vecinii, popa din sat, neamurile de dupa dealuri in stare de disperare doar pt ca nu ai pornit cu jumate de ora, o ora mai devreme ? E o drama, adevarat, da un pic de ratiune nu strica. In mod absolut, in Romania ar trebui o lege care sa nu lase tinerii sub 25 de ani sa detina carnet. Vad in bihor o inflatie de scoli auto, toata lumea conduce, toata lumea are masini, mai multe decat magazine da e plin de accidente. Eu nu cred ca e normal. Sigur, ramane si problema ca nu avem autostrazi, o alta cauza serioasa a accidentelor !
Postat 15 Septembrie 2012, 16:49 de alt om
pentru DUDUI
DUDU esti un dobitoc mare,de fapt nu ma mir,la anii mei am vazut multi ca si tine,in rest numai de bine iar pentru ceilalti Rugati-va pentru prietenul vostru si mai ales nu lasa-ti medicii SA-L SCOATA DE LA APARATE,atata timp cat este o Speranta TREBUIE SA STEA PE APARATE si stiu ca ieri dimineata era inca o speranta!
Postat 15 Septembrie 2012, 08:24 de quiltiman
pentru alt Dudu
idiot esti tu !!! tu ai impresia ca daca tu esti afectat mental toata lumea ramane afectat mental ???nu-i vb de note daca tu citeai ce a scris nesimtitu ala Dudu ca analfaceti doar i-am adus la cunostinta ca nu-i analfabet...se pare ca dudu este predestinat prostiei !!! NESIMTITILORRRR !!!!!!!!!
Postat 14 Septembrie 2012, 23:14 de nicu
pentru nicu
nicule esti un idiot si iti doresc sa fii intr-o masina care se deplaseaza regulamentar si un tir incarcat cu 20 de tone de orice sa intre pe contrasens in fata ta sa mai vezi atunci cum o sa povesteasca lumea ce sofer disciplinat e soferul de tir si ce note bune a luat
Postat 14 Septembrie 2012, 19:48 de alt dudu
pt toti cei care vorbiti fara sa-l cunoasteti
toti cei care vorbiti fara sa il cunoasteti mai bine faceti liniste si sa respectati durerea celor care ii cunosc...pt dudu sa stii ca nu a murit lupta pentru viata sa si va reusi mai taran esti tu decat el pt ca jignesti fara sa te gandesti la cei pe care il cunoastem si suferim alaturi de el si familia lui...iar \'\'Cretinul \" esti tu si sa nu regreti tot ce ai scris aici cand o sa ai un prieten, o ruda sau o persoana apropriata sufletului tau in starea in care este el si sa vezi ce inseamna ca toti nemernici vin sa si isi dau cu parerea fara sa cunoasca...El nu este analfabet si-a luat bacul si a terminat anul 1 de facultate asadar analfabet esti tu...carnetu si l-a luat pt ca a invatat...pt IONELnu-i donator de organe pt ca traieste si nesimtitule si ce daca avea restanta tu cred ca nici bacu nu ti l-ai dat ca sa iti permiti sa comentezi despre el asa ca gura mica si pt tine...pt ALT dutu sa te marcheze pe tine mental cand o sa ai o persoana draga tie in locul lui sa vezi ce inseamna
Postat 14 Septembrie 2012, 16:01 de nicu
un cretin care isi merita soarta
din punctul vostru de vedere , aveti dreptate sa spuneti ca noi ceilalti nu l-am cunoscut si suntem rai ca judecam persoana fara sa o cunoastem. noi ceilalti cunoastem numai conducatorul auto care s-a angajat in depasirea a mai multor masini izbindu-se frontal in o masina care circula pe sens opus. corect? oare ce se intampla daca era si el rabdator ca ceilalti "fraieri" care mergeau in coloana? la asta meditati oleaca inainte sa ii luati partea.si mai puneti-va si voi in locul cunoscutilor soferului de pe autoutilitara si comentati si din punctul lor de vedere. p.s. ii doresc sa isi revina dar sa il marcheze mental toata viata sa ii fie invatatura de minte
Postat 14 Septembrie 2012, 15:27 de alt dudu
pacat
Pacat ca exista astfel de oameni care se bucura de necazul altuia.Oricui i se poate intampla fie ca este de la tara sau de la oras,fie ca este bogat sau sarac,fie ca este tanar fara experienta sau mai invarsta cu experienta,nu stim ce aduce ceasul.Asa ca oameni buni nu mai fiti rautaciosi,rugati-va pentru el sa il ajute Dumnezeu sa se faca bine si sa ne fereasca pe toti de rau.
Postat 14 Septembrie 2012, 14:55 de frv
@alina &co
Despre morti (ca-i un mort viu, asta e ! bun doar de donator !) numai de bine si sa-i ierte Dumnezeu ! Da' nici nu-i poti face pe toti eroi.... Apropos, daca era asa breaz, ce examen dadea in septembrie la facultate ?! Eu siu ca se spune restanta ....
Postat 14 Septembrie 2012, 14:03 de ionel
hyseni
e usor sa judeci...dar e mai grav ca judeci o persoana pe care o cunosti si nu sti in ce circumstante s-au petrecut faptele.nu si-a luat permisul nici la cet si nici la electrica chiar nici la rapas....l-a luat ca a invatat..chiar daca e din tileagd cine esti tu sa afirmi ca e un taran...mai mare taran esti tu ca el...nu e un drogaciu...nu e un alcolist era un baiat care muncea alaturi de parinti si mergea la facultate.pt "cultura" ta generala se grabea la un examen la facultate,caci nu e baiat de bani gata sa treaca toate examenele la timp asa cum insinuiai tu,graba si neexperienta si-au spus cuvantul,si nu uita ca ai si tu parinti si sa scriu eu asa despre tine ca nu te cunosc nu cred ca le-ar place.dar dumnezeu nu te bate cu bota, ci ti-o da sa te sprijini in ea.iar cat despre mitraliera si maimuta cred ca ai ramas maimuta iar acel baiat minunat a ramas mitraliera si inca mai trage caci gloantele vietii nu i s-au terminat inca.NEEDUCATULE...SI OM FARA BUN SIMT ESTI
Postat 14 Septembrie 2012, 13:54 de alina
@"dudu"
sa ai parte de ceva si mai rau, magarule ! comentezi si injuri fara sa cunosti omul, nenorocitule.
Postat 14 Septembrie 2012, 06:29 de tree
dan
dudu sa sugi p..a
Postat 13 Septembrie 2012, 23:57 de dan
Pt dudu
Nu vorbi asa dudu pt ca ti s-ar putea intampla chiar tie ...si mai ales daca nu cunosti persoana respectiva nu ar fi cazul sa comentezi ...asa ca las-o mai incet cu jignirile ...pt ce ai comentat aici ai merita o astfel de situatie fara suparare...judeca intai de a scrie ceva mai ales ca nu stii despre cine este vorba...
Postat 13 Septembrie 2012, 23:13 de Daiana
pt dudu
dudu, Get a life! Unele lucruri nu le intelegi cand le privesti din exterior, dar daca cunosti unele lucruri ajungi sa privesti lucrurile din al punct de vedere.
Postat 13 Septembrie 2012, 22:47 de nu conteaza
Doamne
Auzi bai dudu...atata timp cat nu cunosti o persoana mai bine taci naibi...iti doresc sa nu ai parte de asa ceva desi meriti din plin...
Postat 13 Septembrie 2012, 22:44 de Anonim
Din ciclul maimuta si kalasnikovul...
Pacat de pagube, pacat de intarzierile din trafic, nici o paguba ca a murit un prost; din pacate in bh si nu numai, sunt multi cretini care merita sa dispara intr-un fel sau altul. O gramada de tarani , soferi facuti la apelu de seara, care nici nu stiu sa citeasca, nici cum ii cheama, ajung soferi si intra kamikaze pe unde apuca. Degeaba se plange politia, intrucat nu cet-ul le da permise. Atata timp cat dai o mitraliera unei maimute, trebuie sa suporti consecintele !
Postat 13 Septembrie 2012, 20:57 de dudu
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON