URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
23 Iulie 2013, 20:30

Accident lângă Crişul. Ca să evite impactul cu maşina din faţa sa, şoferul unui BMW a intrat pe contrasens şi a spulberat o Solenza (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Încă un şofer de BMW a produs un accident, marţi după amiază, în zona magazinului Crişul, din cauza vitezei.

"La ora 17.25, pe strada Republicii, un tânăr orădean în vârstă de 21 de ani, în timp ce conducea un BMW înmatriculat în Bihor, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autoturismul din faţa sa. A frânat brusc, a virat spre stânga, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism Dacia Solenza, condus regulamentar din sens opus de un orădean de 48 de ani", a explicat marţi seară pentru BIHOREANUL agentul principal Ioana Lascău, de la Biroul de Presă al Poliţiei Bihor.

Deşi impactul a fost devastator pentru cele două maşini, din fericire nicio persoană nu a fost grav rănită.

Şoferul din Solenza a fost transportat, însă, la spital, pentru investigaţii, dar, spun medicii, starea sa de sănătate nu ridică probleme deosebite. "A suferit diverse contuzii, încă nu ştim dacă rămâne internat", a precizat BIHOREANULUI dr. Hadrian Borcea, şeful SMURD şi al Unităţii de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean.

Potrivit poliţiştilor, niciunul dintre cei doi conducători auto nu a consumat băuturi alcoolice. Traficul în zonă s-a desfăşurat cu dificultate zeci de minute.

Citiţi pe această temă şi articolul: Accident spectaculos cu trei maşini, între care un BMW, în Nufărul (FOTO)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
16 Comentarii
herr
nu va mai legati de masini bre, ca nu masina e de vina ci tembelul de la volan...
Postat 24 Iulie 2013, 16:43 de mortal
taranu de la oras e cel mai prost animal
Daca numai ,,cocalarii'' si manelistii isi permit masini tare la noi in tara inseamna ca suntem un popor naspa.Horica Vuscan a avut BMW, a fost drogat si cine stie mai cum si tot a omorat cativa oameni cu peste 100 km /h si nu era MANELIST !!! ROMANU DE FELU LUI A DEVENIT PRECUM TIGANU' ,II PLACE SA IASA IN EVIDENTA PRIN ORICE RAHAT SI SA SE CREADA SMARDOI(chiar daca nu e ) SI IN CATEGORIA ROMAN II INCLUDEM SI PE MANELISTI SI PE ROCKERI SI PE DOCTORI SI PE AVOCATI SI PE SUDORI SI PE CINE VREA MUSCHIU VOSTRU
Postat 24 Iulie 2013, 15:25 de Sofronie
manelarilor
cocalari de bihor, manelisti imputiti care profita ca legea e varza, cel mai usor omori oameni cu masina in tara asta de cacao, daca vrei sa termini pe cineva fara sa patesti nimic il calci cu masina si ai scapat, a fost doar un accident...
Postat 24 Iulie 2013, 12:58 de cocalari de bihor
ha ha ha
da de unde stii tu ca nu avem noi bani de Xdrive? Nu mi-o lua in nume de rau , da cand conduceam x5 care din nastere are Xdrive sa zic asa, altii nici Dacie nu aveau asa ca nu are rost sa intram in polemici.Indiferent de ce masina are omu trebuie sa fie atent si sa respecte regulile de circulatie.KAMIKAZE sunt si cu masini low cost cu caru.Problema este ca multi se prea incred in masina pe care o conduc si acolo apare necazu cand te conduce pe tine masina si nu tu pe ea!!!
Postat 24 Iulie 2013, 11:47 de Emilut din Germania
defecti!
1. bmw-urile astea se implica tot mai des in accidente, ceea ce inseamna ca sindromul cocalarilor e in grafic. indiferent ce a facut cel din fata lui, pruncu asta de 21 de ani [pe langa ca-i necopt si atacat de boala bmw] avea viteza si nu a respectat distanta. pe aceste specimene doar impactul final ii potoleste, dar din pacate, de cele mai multe ori ceilalti sufera! 2. @Emilut din Germania ori vorbesti pe nas, ori nu stii cum conduc cretinii astia in Romania! nicaieri, dar absolut nicaieri in Europa civilizata n-ai cum sa vezi astfel de retardati, numai la noi. la fel e si cu donatorii de organe pe doua roti, doar la noi is teribilisti si se screm turand motoarele pe oriunde apuca [cat apuca!]
Postat 24 Iulie 2013, 10:58 de adi grassu
Pre generalizati
Prea generalizati treaba cu soferi de BMW, nu am bmw, dar ganditiva la urmatorul lucru, sunt masini marca BMW de 1500 E sau de 10000 E, pentru unii oameni e tot una, sau mai rau, un sofer de 21 de ani de bmw , e un teribilist fata de un sofer de 21 de ani cu un vw golf sa zicem, de ce? Pacat de masini, din neatentie la volan, garantez ca se putea intampla oricui. Numai bine.
Postat 24 Iulie 2013, 10:05 de sebi
ssssss
...emilut ,problema este ca voi nu aveti bani de xdrive:))))
Postat 24 Iulie 2013, 08:29 de gogu.
militienii
desteptii de militieni nu au stiut devia circulatia din niciun sens, au lasat soferii sa stea la coada mai bine de jamatate de ora
Postat 24 Iulie 2013, 08:24 de dan
igen
PAcat de masina. Pe rest nu e pacat.
Postat 24 Iulie 2013, 06:19 de da
@emilut si compania
Emilut, se putea intampla oricui, asa-i, mai ales alora care circula cu dacii avand in vedere la cat is de subrede si ca-s pericol public, numa ca in lumea asta a voastra, a soferilor de bmw realitatea arata ca "neatentiile" astea.s mult mai multe. Mai stiu vo doi smecheri cu S-uri si ML-uri (cam demodate, drept) care nu-si mai incap in piele de masculi ce sunt. Nu e vorba de invidie (si eu conduc o masina nemteasca), dar, cum zicea cineva mai jos, parca sunteti din alt film. SI ar trebui sa mai tineti cont ca pe drum mai exista si altii.
Postat 24 Iulie 2013, 01:06 de boss
ha ha ha
Ce aveti ma cu el ca are 21 de ani si avea un 3 ar de cateva mii de euro (woow mare avere( ??? A fost neatent , se putea intampla oricui, si unui invidios ce conduce Dacie.Omu a gresit si va plati pentru greseala lui.NU mai sariti in capul celor ce isi permit o masina mai de Doamne ajuta fiindca nu impresioneaza pe nimeni invidia voastra. P. S Nu degeaba au scos cei de la BMW Xdrive,asa ca ne putem da cu ele si iarna
Postat 24 Iulie 2013, 00:51 de Emilut din Germania
@Raluca Avram
Raluca Avram, tie ti-a dat papucii vreu mascul cu BMW si de atunci ai ramas blocata la corazon?
Postat 24 Iulie 2013, 00:08 de M44B19
bmw
pacat, desi masina e superba si-s chiar fan, soferii de BMW parca circula dupa un alt cod rutier. A DEVENIT O REGULA!! Nu stiu ei ce-s alea indicatoare, prioritate, distanta regulamentara etc. nu de mult mi-a taiat unul calea ca n-a avut rabdare pe sosea si a depasit in curba. noroc c-am frane bune. cat despre pustanu de 21 de ani ce se dadea jmecher la volan.. ce pot zice? sigur a muncit din greu pentru banii aia si sigur ca parintii sunt taaare mandri de el.
Postat 23 Iulie 2013, 22:37 de grizu
E marti toata ziua !
Azi nu e cumva marti 23 . iulie . 2013? :)) Fain articol ce sa mai ...
Postat 23 Iulie 2013, 22:17 de x
ss
...nici un accident fara bmw:((( bmw masina de cocalar-astept sa vina iarna cu zapada si polei sa nu ii mai vad pe strazi-atunci stau cuminti acasa-soferi de 2 lei
Postat 23 Iulie 2013, 21:50 de gogu
?
sofer grabit de BMW ? sau sofer de BMW grabit ?
Postat 23 Iulie 2013, 20:50 de Monica
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON