URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 18 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
25 Februarie 2014, 15:06

Accident în misiune: O maşină a Poliţiei Locale, lovită din plin în intersecţie

Accident în misiune: O maşină a Poliţiei Locale, lovită din plin în intersecţie foto: Bihon.ro
0 clipuri
0 audio
0 fisiere
O maşină a Poliţiei Locale Oradea a fost serios avariată în urma unui accident petrecut luni seară, în jurul orei 21.50, la intersecţia străzilor Decebal cu Tudor Vladimirescu.

În maşina Poliţiei Locale se afla un agent al acestei structuri şi unul al Poliţiei municipiului, care interveneau la o sesizare făcută prin apel la numărul unic de urgenţe 112. Conform unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor, maşina avea semnalele luminoase şi acustice în funcţiune când a pătruns în intersecţie, pe culoarea roşie. Aflat la volanul unui Volkswagen, un şofer de 24 de ani, care avea verde la semafor, nu a cedat calea poliţiştilor şi a izbit din plin maşina acestora.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Locale, Monica Ambro, ambii poliţişti au suferit leziuni uşoare. "Colegul nostru a fost internat la Spitalul Judeţean, dar astăzi (n.r. marţi) va fi externat", a declarat Ambro pentru BIHOREANUL. Răni uşoare a suferit şi şoferul de 24 de ani, însă nici el nu a fost internat în spital.

Agenţii Poliţiei Rutiere continuă cercetările, pentru a stabili circumstanţele exacte ale accidentului.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
9 Comentarii
Propunere
Propun sa li se dea dreptul de prioritate si la intersectia cu calea ferata. Daca au girofarul si sirena pornite, sa treaca fara a se mai asigura, chiar si pe semnal rosu, trenul are obligatia de a opri in maxim 2m (dupa caz in 2 km, acesta fiind cazul nefericit). Va dati sema cata satisfactie au cand pornesc sirena si girofarul, atunci politaiul este regele soselelor, cu el nu te pui, el e mai tare ca sabia lui zorro. Pentru o viata sanatoasa feriti-va la maxim de politisti!
Postat 27 Februarie 2014, 11:38 de Giro
vai,vai..
Cine era la volan?Tovarasul IVAN,TOV AGENT IVAN?Explicabil atunci....!
Postat 27 Februarie 2014, 10:21 de io
garcea si comunitarii
comunitarii astia circula cum li se scoala lor pullllaaaaannnnu
Postat 26 Februarie 2014, 20:52 de garcea
la bulau
MILITIENI astia comunitari mi au blocat roata au venit am platit amenda si nu au vrut sami dea jos lacatul mia zis boschetarul ca o sa dea zos cand va avea chef pana la urma a trebuit sa sun la 112 sa chem un echipaj de militieni ca comunitarii sa se prinda rusines de ei sami dea jos prostia lor ,sa vezi ce flecmatic si arogant si ce aere asi dadea boschetaru ,un taran adus aici de nenea bolo care lea dat putere .
Postat 26 Februarie 2014, 15:05 de dorel
Esti si prost !
Ba Adi , da esti si prost tata ! E foarte corect scris . Daca esti asa retard, macar nu lasa comentarii sa te vada lumea cat de prost esti. :)
Postat 26 Februarie 2014, 11:41 de Hahaha
VIZITA
TOVARASUL PRIMAR SA DEPLASAT REPEDE LA SPITAL, OARE CE AU PATIT SARACII POLITAI DAR DE VICTIMA DIN CEALALTA MASINA NU IL INTERESEAZA ,SARACUL ERA NUMAI UN CONTRIBUABIL ORADEAN CARE PLATESTE SALARILE TOVARASULUI PRIMAR SI DESTEPTILOR DE LA P.L.O
Postat 25 Februarie 2014, 21:50 de BROW
Robocop
Saptamana trecuta de pe VLadimirescu-Decebal venea tot asa cu girofarul pornit, cand am ajuns langa Hotel Atlantic avea girofarul pornit, parcat, amenda un sofer ce parcase neregulamentar lucru normal dar ceea ce nu e normal e ca acesti gardieni se cred mai cowboy decat cowboyi :) , si prosti si cu figuri . E pl
Postat 25 Februarie 2014, 18:01 de P
NISTE COMUNITARI
Adevarul e ca acesti gardieni publici transformati in militieni comunitari sunt de toata JENA. ATENTIE domnule BOLOJAN ,oradenii sunt foarte nemultumiti de acesti indivizi care abuzeaza de functia lor ! AROGANTI,OBRAZNICI,IMPERTINENTI.
Postat 25 Februarie 2014, 16:31 de BAU
iii
Volkseagen..cred ca ii ceva model nou de auto.. bine ca nu ai scris Volksvagin
Postat 25 Februarie 2014, 15:51 de adi
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6739 RON
  • 1 EUR = 4.9754 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON