URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 18 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
02 Noiembrie 2017, 10:30

Accident grav pe Borşului: Două maşini s-au lovit frontal, o femeie este în stare gravă la spital (FOTO)

Accident grav pe Borşului: Două maşini s-au lovit frontal, o femeie este în stare gravă la spital (FOTO) sursa foto: Facebook / Info Trafic jud. Bihor
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Două maşini s-au lovit frontal pe Şoseaua Borşului, joi dimineaţă, la ieşirea din municipiul Oradea.

Evenimentul rutier s-a produs cu puţin înainte de ora 9.00, iar din primele informaţii unul dintre şoferi, o femeie în vârstă de 47 ani, a fost rănită grav, fiind scoasă din maşină cu ajutorul unui echipaj de descarcerare al ISU Crişana.

Victima a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Oradea cu politraumatisme.

"Prognosticul e rezervat. Pacienta are traumatisme la torace şi abdomen, multiple plăgi", a declarat purtătorul de cuvânt al UPU-SMURD Bihor, dr. Alexandru Mateoc.

Cel de-al doilea şofer, un poliţist de frontieră, a scăpat cu leziuni uşoare.

Un echipaj al Serviciului Rutier Bihor se află la locul accidentului pentru a stabili circumstanţele în care acesta s-a produs. 

UPDATE: A virat fără să se asigure

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri, accidentul a fost provocat de o şoferiţă de 22 ani din Oradea care, venind de pe strada Matei Corvin, nu a respectat semnificația indicatorului rutier „Oprire” la intersecția cu Șoseaua Borșului şi a virat fără să se asigure.

"Ca să o evite impactul cu maşina tinerei, un şofer de 22 ani care se îndrepta spre Oradea a efectuat o manevră involuntară, a pătruns pe sensul opus de deplasare, unde a intrat frontal într-o maşină condusă de o femeie de 47 de ani, din comuna Sânmartin, care conducea pe direcţia Oradea-Borş", a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu. 

După impact, cel de-al treilea autoturism a fost proiectat în partea laterală a unui TIR oprit pe partea dreaptă a direcției de deplasare Oradea - Borș. "În urma accidentului rutier, femeia de 47 de ani din Sânmartin a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital", a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor. 

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
5 Comentarii
oameni buni
Nu mai bateti campii..am trecut pe acolo.si trec in fiecare zi este o intersectie foarte periculoasa..coada de camioane era pana la plexus..daca vii dinspre m corvin trebuie sa iesi pana pe banda 2 sa te asiguri...idiotul care vena dinpre bors,,..cu ce viteza venea?..cand vezi ca acolo e traficul strangulat...?...nu mai bateti campii
Postat 03 Noiembrie 2017, 20:23 de zorro
si totusi, nu ma pot abtine
Am incercat sa evit acest comentariu... Aveti dreptate, s-a facut o greseala enorma cu patrunderea pe contrasens, urmata de un impact frontal. Scenariul cel mai prost posibil. Ce s-ar fi intamplat totusi daca nu era o Dacie implicata? Dupa cum observati, la celalalt autoturism nici macar nu s-a spart parbrizul. Asta inseamna ca socul a fost absorbit in totalitate in compartimentul din fata, la motor. E clar ca Dacia a fost cumparata de noua. Pun pariu pe orice ca si intr-un * de opel de 3-4 ani care costa cat dacia aia nenorocita, femeia scapa cu viata daca avea centura pusa. Hei, pana cand mai produceti sicrie pe roti? Condoleante familiei!
Postat 03 Noiembrie 2017, 06:51 de Kid
nevinovata
Din pacate femeia nevinovata a murit la spital.Dumnezeu sa o odihneasca in pace!!!!
Postat 02 Noiembrie 2017, 17:15 de gaby
accident=pierzi DEFINITIV carnetul
foarte multi iresponsabili la volan individa imbecila de 22 de ani ar trebui sa nu mai aiba carnet niciodata pt. ca e degeaba iar tembelul care a intrat pe contrasens, la fel, pentru prostie, multa si amindoi sa plateasca victima
Postat 02 Noiembrie 2017, 14:46 de saruman
Nevinovata
A cita oara se intimpla asa? In loc sa intre in proasta care nu s a asigurat a intrat in femeia nevinovata care circula corect. E stupid si nedrept. Un impact cu o masina care vine din sens opus e mult mai puternic. toata lumea scapa mai usor daca tanarul sofer nu vira pe contrasens. imi pare foarte rau.
Postat 02 Noiembrie 2017, 14:05 de TanarSiNelinistit
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6739 RON
  • 1 EUR = 4.9754 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON