URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
20 Mai 2012, 02:02

Trei dintr-o lovitură: Maşina unui echipaj de ştiri şi încă un autoturism, spulberate de un Mercedes (FOTO / VIDEO)

Accident de toată pomina sâmbătă seară, la intersecţia străzilor Cuza Vodă cu Avram Iancu. Şoferiţa unui Mercedes cu numere de Italia ce venea dinspre piaţa mare nu a oprit la Stop şi a intrat în plin în alte două maşini: un Volkswagen Polo, aparţinând unui echipaj de ştiri Digi 24, şi un Volkswagen Golf.

Potrivit poliţiştilor şi martorilor de la faţa locului, Mercedesul a intrat în intersecţie fără să se asigure, izbind în plin cele două maşini. "Ştiu doar că m-am rotit în intersecţie, dar efectiv nici nu am apucat să realizez ce se întâmplă. Nici nu cunosc oraşul", a declarat BIHOREANULUI şoferiţa.

Celelalte două maşini circulau regulamentar: Polo-ul venea dinspre Pompieri, iar în el se afla un cameraman care se îndrepta la o ştire în Parcul 1 Decembrie, iar Golful din sens opus.

Din impactul cu Mercedesul, două airbaguri ale Poloului au fost declanşate, faţa a fost efectiv distrusă, piese din maşină împrăştiindu-se pe toată lăţimea carosabilului. Şi Mercedesul a avut faţa destul de şifonată, iar Golful a scăpat mai ieftin, însă cert e că şi el a avut nevoie să fie transportat pe o platformă.

Numai norocul a făcut ca nici unul dintre ocupanţii maşinilor să nu fie rănit.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
8 Comentarii
Pt. complexatul Ioane sau John!
Mai tarane Ioane sau John cum ti-i spune, limba romana e straina de tine iar reactiile tale sunt cele ale unui complexat din nastere sau ale unui sclav tinut in lanturi acasa sub papucul nevestii.Iar cand ti se largeste latul incepi sa urli la luna dar nu de baga nimeni in seama.Asa ca ciocu mic, retardatule!
Postat 31 Mai 2012, 09:41 de Doinita
accident
pai voi astia de la Digi provocati stirea, nu mai trebuie sa mergeti sa o cautati pe teren, unde sinteti voi, hop si accidentul...
Postat 21 Mai 2012, 09:18 de dg
hahahahah
hahahaha ar trebui sa mergi tu pe teren noaptea la cate un accident sau incendiu sa vezi pe la ce ora sa intampla sa vedem daca mai comentezi daca mai stau "echipajele de la digi24" in birturi..si in al doilea rand cei de la digi au fost nevinovati nu stiu ce conteaza unde se indreptau...important e ca nu au patit nimic...
Postat 20 Mai 2012, 23:31 de hahahahaha
stire
iar noi sintem perfect convinsi ca la ora aia masina si \"echipajul de stiri Digi 24 se indrepta catre o stire\", hahahhhhhhhhhhhhhhhhhha, mor de ris, la care bar sau club de noapte din zona era stirea?
Postat 20 Mai 2012, 14:20 de hahahha
desigur
Mai bine sexist decat feminista nervoasa, agitata si cu probleme ”la gramatica care este”. :) Vezi sa mai lasi CAPSLOCK-ul in pace, ca nu impresionezi pe ”BOU” de barbat, care si ”EL ESTE” :))))))
Postat 20 Mai 2012, 14:07 de John
luati le carnetul la BARBATI ucid :)))
ia mai taca ti flenca sa vezi cate accidente cu MORTI fac BARBATI,( vamesi, senatori, etc ) ar trebui interzis sa conduca BARBATII definitiv FEMEIA nu ucide face pagube materiale :))) dati ne o statisca cu accidente cu morti facute de barbati si de femei, ca sa priceapa un BOU ca e BOU .
Postat 20 Mai 2012, 11:47 de femeia face paguba
haha
Asta se intampla cand o lasi afara din bucatarie! :)) Stiu ca sunt rau si sexist.
Postat 20 Mai 2012, 11:12 de Ob
mai marie
mai marie a lu ioanie,da pai nu tra sa cunosti orasu,ii d ajuns si cunosti indicatoarilie=))
Postat 20 Mai 2012, 09:23 de ioanie
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON