URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
28 Octombrie 2011, 18:30

Abia divorţat, şeful PDL Bihor, Ștefan Seremi, îşi ia amanta de nevastă

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Preşedintele PDL Bihor, deputatul Ştefan Seremi, 61 de ani, şi-a depus noua declaraţie de căsătorie la ofiţerul de stare civilă din Primăria Oradea, viitoarea sa soţie fiind Natalia Floruţa, tânăra de 30 de ani pentru care parlamentarul s-a şi despărţit de fosta sa consoartă.

Potrivit unor surse din anturajul preşedintelui PDL Bihor, divorţul acestuia de fosta soţie, Angela, împreună cu care a trăit mai bine de patru decenii, s-a pronunţat în spatele uşilor închise, în faţa unui mediator, după ce aceştia s-au pus de acord şi cu partajul bunurilor comune.

Declaraţia de căsătorie se depune în termen de minim 10 zile înaintea evenimentului, semn că cei doi se pregătesc să-şi oficializeze relaţia înaintea Postului Crăciunului, care începe pe 15 noiembrie.

BIHOREANUL a dezvăluit, în premieră, la începutul lunii septembrie, faptul că liderul PDL Bihor a solicitat divorţul de fosta sa soţie, pentru o femeie cu 31 ani mai tânără decât el.

Cu acel prilej, liderul PDL a recunoscut problemele de acasă, dar s-a ferit să vorbească multe despre tânăra sa iubită, refuzând să spună cum, unde şi când a cunoscut-o.

"Am o relaţie, într-adevăr, o relaţie mai recentă", a spus Seremi, adăugând totuşi, la insistenţele reporterului, că aşa-zisa "relaţie recentă" nu datează de o lună-două, ci de anul trecut, înainte ca el să fie obligat să-şi părăsească vila conjugală.

Citiţi despre povestea de amor a parlamentarului PDL în articolul: Irinel de Bihor: Preşedintele PDL Bihor, Ştefan Seremi, şi-a părăsit soţia pentru o brunetă de 30 de ani

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
17 Comentarii
RUSINE GUNOIELE
RUSINE, DATI-L DRACULUI AFARA DIN PARTID CA VA FACE DE RAS BATRANUL GRAS , URAT SI BESINOS...............AFARA DIN PDL IMORALULE
Postat 10 Noiembrie 2011, 22:19 de AMI
necunoscut
pentru puscas marin, imi pare rau dar esti neimformat acuzi aiurea cu terenul din sanmartin atat de valoros e acel teren ca firma ce la cumparat a cerut in instanta anularea contractulu, terenul este extravilan forestier si nu poate fi introdus in intravilan, ar fi interesant de desconspirat toti cei ca tine care acuza aiurea doar de dragul de a face rau
Postat 01 Noiembrie 2011, 09:20 de cunoscut
Seremica, Securica!..
NU INTIMPLATOR, SEREMI A FOST PROPULSAT IN POLITICA CHIAR DIN 90 SI DE ATUNCI NU MAI SCAPAM DE EL! DESI E O NULITATE, A AJUNS PRINTRE CEI MAI BOGATI OAMENI DIN BIHOR. IMPREUNA CU PRIMARUL DE SINMARTIN, POKERISTUL POPUS, A PUS LA CALE O INVIRTEALA IMOBILIARA DIN CARE A FACUT 3 MIL. DE EURO, CU UN TEREN DE 10 HECTARE APARTININD COMUNEI SINMARTIN, RESPECTIV TERENUL FOSTULUI DEPOZIT DE MUNITIE DIN PADUREA BAILE FELIX. TERENUL A FOST CUMPARAT LA PRETUL DE STRIGARE, ADICA 10 EURO/MP, DE O FIRMA CONTROLATA DE GINERELE LUI SEREMI. PRIETENUL SAU, POPUS, A TRUCAT LICITATIA SI A ARANJAT SA NU FIE FACUTA PUBLICA...TERENUL A FOST VINDUT LA PRETUL DE PIATA, IAR BANII, IMPARTITI INTRE CEI DOI!...E DOAR UNA DIN AFACERILE PRIN CARE POPUS SI SEREMI AU DEVALIZAT SISTEMATIC PATRIMONIUL PUBLIC AL COMUNEI SINMARTIN, IAR DNA-UL SE FACE CA PLOUA, DESI PRESA A SEMNALAT CHESTIUNEA!...VA PROMIT DEZVALUIRI AMPLE LA TIMPUL POTRIVIT, INAINTE DE ALEGERI, PENTRU CA CEI DOI SA AJUNGA UNDE LE ESTE LOCUL, ADICA IN CELULE!...
Postat 31 Octombrie 2011, 23:10 de puscas marin
mai Bihorele!
Nu mai da exemple din astea, ca semeni scandal in toate relatiile "amoroase". Nu iti dai seama ca acum toate caprele care umbla cu bosorogi bogatani, vor astepta sa fie luate de neveste? Scoate repede articolul asta, altfel vom avea numai surprize-surprize la starea civila din Oradea.
Postat 31 Octombrie 2011, 09:26 de popa Jofi
Uite, bihoreilor, un adevarat subiect, nu tampenii !
“Andrei Saguna! Pana aici! Niciodata nu va exista o statuie a unui fost mitropolit ortodox roman in Gyula! Existenta unei statui a unui mitropolit roman declarat impotriva maghiarilor nu va fi tolerata in oras… Din inima si trupul tarii au fost smulse Partium-ul si Tinutul Secuiesc si au fost date romanilor. Ei doreau sa ajunga pana la Tisa, dar nu s-a putut. Orasul Gyula mai apartine de teritoriul Ungariei doar datorita norocului…” – Kis-Pal Botond, presedintele filialei Jobbik din orasul Gyula.In schimb, in Romania, se inalta statui de criminali de romani, ca cea a geenralilor de la Arad, care au ucis peste 30.000 de romani, ca cele ale instigatorului la crima si romanofobului Lajos Kossuth sau ale criminalului de razboi Albert Wass, condamnat pentru uciderea de romani si evrei, cu bust ridicat in fata mai multe biserici reformate dar chiar si in centrul Odorheiului Secuiesc. Sa-l mai amintim si pe demntul care l-a “spunzurat” pe Avram Iancu, capitanul Legiunilor Romanesti, simbolul romanismului?
Postat 30 Octombrie 2011, 15:25 de .
doi ratati
Arina ...esti cumva Alina P (G) atuncea te intelegem de ce esti alaturi de cei doi...Prietenii stiu de ce!!
Postat 30 Octombrie 2011, 02:46 de Sorin
esti un catat mare
**** CE ESTI, SI TU SI ALTE PANARAME PLATITE DIN BUZUNARUL NOSTRU CARE VA RUPETI IN FIGURI CU BANII NOSTRII DAR DEFAPT SI TU SI GHILEA SI INCA O GRAMADA DE CACATI CA VOI O SA FITI ASPRU JUDECATI INTR-O ZI . ESTI UN OM SLAB SEREMI ATAT CA AI LINS CURURI PRIN PARLAMENT SI MAI AI CATEVA PILE DAR PANA INTR-O ZI, SI ZIUA ACEEA V-A VENI CURAND !!! STIM CU TOTII CATE AI FACUT SI AI FACUT RAU LA OAMENI NEVINOVATI DE EXEMPLU : L-AI PUS PE AFONU ALA DE LEONTIN CIUCUR DIRECTOR ARTISTIC SI NU ARE STUDII CONTRA SUMEI DE 30 000 DE EURO SI TATAL TAU A VENIT DUPA PLIC, AI DAT AFARA OAMENI IMPORTANTI DIN ARTA NOASTRA BIHOREANA CA SA IEI TU SPAGA, IN SISTEMUL MEDICAL IAR AI INTRODUS OAMENI INCOMPETENTI CA TINE, AI TINUT SI INCA MAI TII FIRME FANTOMA CARE NU PLATESC NICI O TAXA LA STAT, MERGEAI CA UN GUNOI IN BAILE FELIX LA HOTEL PADIS UNDE AVEAI CAMERA SI LINGEAI IN **** TARFELE CARE ITI LUAU BANII. INCET INCET O SA LE PLATESTI TU TOATE . RUSINE!!!!!!!!!
Postat 29 Octombrie 2011, 23:11 de pt jegosu de seremi
momentu potrivit
Poate a venit momentul ca fosta sotie sa trimita niste pasarele ciripitoare pe la DNA...sigur stie multe despre ticalos! asteptam cu interes ca mojicul bosorog insuratel sa ajunga pe la institutia de deratizare...doar se comporta ca o tanara speranta pedelista, nu?
Postat 29 Octombrie 2011, 21:18 de un oradean
suntem scrabiti dar nu si orbi
LAVINIA sandru spunea si avea DREPTATE cei cu eductie ne au demonstrat ce pot sa lase analfabeti la inintare de ce il condamnam pe DAN DIACONESCU ca atrage pe cei needucati ce faci cu educatia cand te sufoca viermi sociali cei educati isis fac legii speciale, noi suntem scarbiti dar iata ca am gasit o usa DAN DIACONESCU, nici vb de PNL , PSD , PDL, UDMR,:))) TRAIASCA FAN DIACONESCU ne dispare incet incet scarba de a vota.
Postat 29 Octombrie 2011, 18:38 de un oradean
nu cred ca putem judeca
persoana, toti suntem oameni inainte de a fi persoane publice, fiecare isi stie viata traita dupa ce inchide usa exteriorului cu bune cu rele, mi se pare un act de curaj sa inceapa din nou viata, nu inseamana ca daca ai ajuns la o varsta nu mai ai dreptul de a-ti reface viata, fiecare din noi avem dreptul la fericire, nu conteaza varsta la soarta ne ofera aceasta sansa.cine spune ca daca ai familie, casa si copii nu mai ai dreptul la viata ta, ce doar sa traiesti pentru cei din jurul tau???
Postat 29 Octombrie 2011, 18:01 de arina
nu ai ce sa votezi
nu avem valori morale decat desfrau social, abuzuri cu nemilita, intr un cuvant IGNORE si la revedere furati va CEFA acolo o sa ajungeti in final:)) ce semnati sa culegeti, nu avem COMPETITIE, nu i avem pe cei mai BUNI< avem scursuri sociale, analfabeti care ling in cur stapanul, TURMA de prosti asti conduc si o dovedesc ORICAND practic, cu oricine stau de vb in orice DOMENIU.... inculti si nu i intereseaza necititi.EI atata stiu stapanul le a poruncit :)) nu conteaza VIATA omului, sanatatea lui dar de unde vor TAXE atunci? daca totii suntem SLUGI nu mai producem social decat pentru stapan =PUSCARIE.
Postat 29 Octombrie 2011, 13:35 de ANKA
Trista realitate!
"Graba strica treaba". In timp, poate vom afla a cui este copilul din ciocul berzei grabite!
Postat 29 Octombrie 2011, 10:42 de safe
Votati!
Si asta va avea tupeul sa mai candideze??? Si vor mai fi cretini care sa-l voteze??? la noi e posibil.
Postat 29 Octombrie 2011, 10:27 de popescu
un dobitoc si jumatate
Un nemernic cu pretentii de politician si om de afaceri ! Si fraier pe deasupra, daca are impresia ca stoarfa asta tinerica il "iubeste" :)))))) Sa-ti lasi tu familia cu care-ai impartit si bune si rele, care te-a sprijinit, poate, sa ajungi ce esti astazi, e de neiertat !
Postat 29 Octombrie 2011, 10:05 de Big Brother
EXTRAORDINAR!
EXTRAORDINA de invidiat si de plans!
Postat 28 Octombrie 2011, 20:13 de ANKA
eeeah, shi?
who cares?
Postat 28 Octombrie 2011, 20:09 de unknown
Haida de !
Dacă a împărţit cu nevasta tot ce a avut, înseamnă că putea să-i rămână şi boşorogului jumătate fără un pic. După ce va divorţa şi de amanta ce va deveni nevastă, va rămâne cu un sfert din ce a avut, fără un pic mai mult. Şi tot aşa, până va ajunge pe patul morţii şi, aducându-şi aminte de viaţa sa, o să arunce o privire în jur şi o să-şi spună: La ce naiba m-am mai chinuit atât, că puteam ajunge pustnic sărac de la bun început şi, pe deasupra, eram şi mai bine pregătit spiritual de ceasul morţii. Şi atunci o să-i pară rău. Dar atât de rău că-l va lovi apoplexia.
Postat 28 Octombrie 2011, 19:09 de Lola
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON