URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
16 Octombrie 2014, 12:33

A rulat spre moarte: Şoferul BMW-ului din accidentul de pe centură a murit la spital

0 clipuri
0 audio
0 fisiere
Şoferul autoturismului marca BMW, care s-a izbit, miercuri, de o camionetă pe şoseaua de centură a Oradiei, a murit pe secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean.

Potrivit medicilor, el a fost internat în comă profundă, cu politraumatisme severe, inclusiv un traumatism cranio-facial grav. Miercuri seară, bărbatul în vârstă de 37 de ani a decedat.

Cel de-al doilea şofer implicat în accident, care se afla la volanul autoutilitarei, este în continuare internat la Terapie Intensivă, dar, potrivit medicului Carmen Pantiş, starea lui este stabilă.

Accidentul s-a petrecut miercuri, în jurul orei 14, pe şoseaua de centură, între Parcul Industrial II şi cimitirul municipal. Şoferul unui BMW seria 7 care rula pe direcţia Nufărul-Calea Aradului, a derapat şi a pierdut controlul maşinii, izbindu-se pe contrasens de o autoutilitară.

În urma impactului, pasagerul din BMW, un tânăr în vârstă de 35 de ani, a rămas încarcerat între fiare. La sosirea medicilor, el era în stop cardio-respirator şi, în ciuda manevrelor de resuscitare aplicate de salvatori timp de o oră şi jumătate, a decedat.

Se pare că şoferul şi pasagerul din BMW, care era de profesie mecanic auto, au rulat cu viteză pe şosea, deoarece făceau un test maşinii ce afişa o eroare la computerul de bord.

Citeşte pe această temă articolul "Accident între un BMW şi o camionetă: Un tânăr de 35 de ani a murit, iar alţi doi bărbaţi au ajuns în spital"

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
27 Comentarii
.....
Am de 12 ani permis in care am luat o singura amenda, da , recunosc a fost pentru viteza , mergeam pe clujului cu 68 km pe ora , dupa o luna au lasat viteza atmisa la 70 acolo, deci nu am mers prea tare pentru aceea strada. Anul trecut am facut 90 000 de km cu masina iar anul acesta am deja 80 000 de km facuti. Deci pot sa spun ca am o oarecare experienta si ma gandesc ca am evitat zeci de accidente dealungul acestor ani. In mesajul anterior ti-am dat un exemplu in care puteam sa am un accident si daca muream nimeni nu ar fi spus ca sunt nevinovat, poate familia mea , in rest m-ati fii injurat crezand ca am mers prea tare( am uitat sa precizez, nu era carosabilul umed, era doar praf, si pe praf poti derapa) . Iti mai dau un exemplu in care puteam sa mor, si daca nu erau martori care sa spuna cum a fost toti m-ar fii acuzat pe mine. Veneam din austria , mai aveam aproximativ 10 km pana la vama , eu aveam in jur de 100 de km pe ora si depasesc o masina care avea in jur de 70 sau 80 de km pe ora , era ora 11 noaptea si vad ca la o distanta de cel putin 2 km vine o masina , e si normal ca poti depasi , asa-i ??? Ei bine era un microbuz care venea doar cu pozitia si era foarte aproape l-am vazut doar cand a incercat sa schimbe faza , atunci ii s-au aprins farurile, franez normal primul instinct cand vezi asa ceva , si franeaza si cel pe care il depaseam, ( prostie , ce spune legea cand esti depasit, sa nu iti schimbi viteza)) ma rog, am evitat accelerand , si nu s-a intamplat nimic, acum intrebarea: sa presupunem ca toti 6 din masina mea ar fii murit,( dupa ce am am depasit situatia in sine , i-am intrebat pe toti daca au vazut faza , si daca doar mie mi s-a parut ca puteam sa depasesc , din 6 persoane , 4 au vazut faza , din care 3 cu permis, si toti ar fii depasit in locul meu ) cine si-ar fi pus intrebarea daca acel microbuz venea fara lumini ? Cel pe care il depaseam sigur nu ar fii oprit, era o masina cu nr de BN , nu cred ca aveau chef sa stea pentru mine 3 ore sa dea declaratii ca sa imi i-a apararea . Cei din microbuz crezi ca s-ar fi gandit ca circula fara lumini? Iti spun eu , toti m-ati fi acuzat pe mine , cel care depaseam, de aceea trebuie sa fiim atenti cand acuzam pe cineva si trebuie sa fim atenti cand conducem, in mainile noastre nu e doar volanul, este si viata multor oameni ...
Postat 19 Octombrie 2014, 13:03 de Un om
Draga Cityzen
Eu sunt de parere ca Viteza nu ucide , prostia si inconstienta ucide , dar in acelasi timp se poate intampla sa derapezi si din alte cauza :ca unul a franat aiurea in fata ta, si tu deasemenea trebuie sa franezi brusc , tu mergand cu viteza legala, sau cazul meu : s-a bagat masina care venea din sems opus pe banda mea eu a trebuit sa bruschez volanul ca sa nu-l lovesc si masina mea a intrat in derapaj, nu l-am atins pe acesta, acesta a mers mai departe , m-am rasucit de 3 ori pe drum, am avut noroc ca nu a venit alta masina din sens opus sa ma loveasca , Dumnezeu a fost langa mine, a fost o minune ca nu s-a intamplat nimic, ca puteam sa lovesc si eu pe cineva , si poate azi ma injurau oameni si pe mine ...... Stii in acele momente cand ma aflam in derapaj am contientizat fiecare lucru pe care il faceam, m-am uitat la cel pentru care intrasem in derapaj, a incetinit si apoi a plecat, nu a stat sa vada ce se intampla, daca ma accidentam nici nu ar fi sunat la salvare , astea suntem noi , oameni. Inca ceva ,oameni spun ca viteza ucide de cele mai multe ori, este fals , un studiu arata ca cele mai multe cauze de accidente sunt telefoanele mobile, nu vorbesc prostii daca nu ma crezi documenteaza-te .
Postat 19 Octombrie 2014, 10:16 de Un om
Draga Un om
Draga Un om.Injuriile sunt puse deoparte.Suntem constienti cu totii ca mai multi oameni si-au pierdut viata, un altul e in spital, nai multe familii in doliu si asa mai departe.DAR, suntem satui de oamenii inconstienti care circula pe drumuri, cauzand (vrand sau nevrand)accidente fiindca le lipseste respectul in trafic.Nu generalizam dar in mare parte din cazuri sunt soferi de BMW.Iti spun din nou, nu generalizam...am si eu prieteni care conduc BMW uri si sunt chiar foarte civilizati....Un sofer adevarat, cu bun simt, niciodata nu se grabeste, ci porneste din timp.Condoleante inca o data familiilor indurerate....
Postat 18 Octombrie 2014, 23:55 de Cityzen
Draga Cetyzen
Eu nu invinovatesc pe nimeni, cu atat mai putin pe cel cu autoutilitara, eu incercam sa le deschid ochii amatorilor de viteze mari sau prostii , explicandu-le ca impactul care se vede in poza aialalta este datorita vitezei autoutilitarei, pentru ca sunt multi care cred ca impacitul la 70 sau la 50 de km pe ora nu este periculos, ei bine eu vroiam sa le spun ca este, cat despre faptul ca eu spun ca e vinovat Dan , am spus din primul comentariu, POATE A GRESIT , eu nu vorbesc fara sa stiu exact ce s-a intamplat, asa ca nu acuz pe nimeni, doar admit posibilitatea Ca Dan sa fi fost vinovat. Tot ce am rugat a fost sa lasam injuriile la o parte pentru ca nu isi au locul si iti multumesc pentru asta .
Postat 18 Octombrie 2014, 21:19 de Un om
pentru Un om
Apropo, Un om.Acuma vad ca il invinuiesti pe soferul autoutilitarei, cica avea el viteza :-))) Te informez ca autoutilitara mergea dinspre directia Auschan spre Selgros si deabia iesise din sensul giratoriu.Ce viteza poti prinde cu o autoutilitara daca mergi normal, faci un sens giratoriu dupa care incepi sa urci o panta usoara...? 100?? :-))) nu stiu daca a reusit sa prinda nici macar 50km/h asa ca mai lasa prostiile astea si nu incerca sa gasesti alt vinovat decat cel care a produs accidentul....daca soferul bemveului nu avea viteza prea mare, nu derapa si nu intra pe contrasens sub o autoutilitara! THINK BEFORE YOU SPEAK
Postat 18 Octombrie 2014, 10:01 de Cityzen
A murit si soferul dubei ... ?
A murit si soferul dubei.... nustiu daca e adevarat pe la spital asa se vorbea azi
Postat 18 Octombrie 2014, 01:15 de euu
pentru Un om
Te rog sa imi spui in care comentariu am invinuit EU, in afara de soferul BMW ului, rudele lui...?Nu am vorbit urat despre el, ziceam doar ca incostienta, lipsa de respect, viteza excesiva au dus la tot ce s-a intamplat.Din pacate a mai murit un om nevinovat iar un altul, tot nevinovat, e in spital....De vina, tot timpul este cel care apasa pedala de acceleratie!
Postat 17 Octombrie 2014, 23:40 de Cityzen
Draga Cicyzen
Nu te roaga nimeni sa il plangi, te rog doar sa le intelegi durerea celora nevinovati ce l-au pierdut, poate acest om a gresit, ce pedeapsa mai mare decat sa nu iti vezi copii crescand poate exista, a platit greseala cu pretul vietii lui si a celuilalt, da , ai dreptate , din pacate sufera si multe alte persoane, a fost o tragedie ce s-a intamplat, dar nu trebuie sa vorbim urat la adresa unui om decedat , care nu are cum sa vada aceste lucruri, de ce sa scriem lucruri urate despre un om, sa-i facem sa se simta vinovati pe copii , fratii, parintii si prietenii care nu au nici o vina in toate povestea asta? Te simti vinovat pentru greselile parintilor tai? Atunci pe copii lui de ce vrei sa ii faci sa se simta vinovati? Nu incurajez viteza ( prostia), incurajez un vocabular demn.
Postat 17 Octombrie 2014, 23:25 de Un om
cum se pedepseste intentia cand se produce o fapta penala ?
Cum se pedepseste intentia cand se produce o fapta penala ? Un hozt nu are lege in ROMANIA .
Postat 17 Octombrie 2014, 22:00 de cum se pedepseste intentia can
dai masina oricui sa ucida cu ea , asa prevede legea ?
de curiozitate daca proprietarul nu era si se intampla incidentul cum raspundea el penal de incident, are proces verbal de predare primre si acordul pe drumul public ?! Aveti grija ca raspundeti de ce faceti , nu i a furat masina mecanicul !
Postat 17 Octombrie 2014, 21:58 de cum raspundea el penal de inci
ghinion Face altul ce vrea in masina ta ?
care este viteaza cu care circuli in oras , cati stiti ?Mecanicul are voie sa incalce legea, propietarul nu si a dat seama de ce putea trai, a murit, ghinion ! Face altul ce vrea in masina ta ?
Postat 17 Octombrie 2014, 21:56 de care este viteaza cu care circ
sa conduceti cu viteza unde va este permis nu in ORAS !!!
sa conduceti cu viteza unde va este permis nu in ORAS ! Au murit niste IDIOTI, pe bune .
Postat 17 Octombrie 2014, 21:53 de sa conduceti cu viteza unde va
pentru Un om
Auzi "Un om" nu suntem nimeni sa il judecam, dar de ce sa plangem pentru un om, care prin nesimtirea de a rula cu viteza excesiva, nu e de ajuns ca a murit, a mai omorat un om si a bagat inca un altul in spital. Nu suntem nimeni sa il judecam pentru ca avea viteza, dar cine a fost el sa omoare un om si sa raneasca grav un altul??? Si da, invatam din greselile celorlalti si chiar din motivul asta conduc prudent, dar vad ca degeaba, ca atata timp cat nu mor toti astia cu figuri in cap, ne pot omori in orice moment!!! Crede-ma ca stiu despre ce vorbesc, de 8 ani am permis, si conduc 6-8 ore pe zi de atunci, dar nici un accident nu am avut NEVER! De ce? Pentru ca, conduc preventiv ! As putea si eu sa conduc ca si un nebun, e foarte usor sa calci acceleratia, dar fiindca am respect fata de ceilalti participanti in trafic, nu o fac. Daca nu avea viteza, de ce era oprit acul la 200 ??? Cine p_la calului e el sa mearga cu viteza asta??? Nu degeaba sunt limitele acelea de viteza, dar noah, el avea bemveu... Condoleante...
Postat 17 Octombrie 2014, 21:29 de Cityzen
@ Un om
Crede-ma ca aici nimeni nu se bucura de moartea acestor oameni,mai ales de moartea mecanicului care chiar nu avea nici o vina (sper). Problema mare este alta. Acesti oameni (eu ii numesc cocalari),din cauza comportamentului care-l au in circulatie, OMOARA OAMENI NEVINOVATI.Daca un nenorocit din asta,cun un BMW iti omoara familia sau o parte din ea....POATE iti schimbi si tu pararea.
Postat 17 Octombrie 2014, 19:58 de Citizen
Condoleante
Condoleante familiei, prietenilor si tuturor celor ce sufera pt aceste 2 suflete. Il cunosteam doar pe Dan, un om cu adevarat deosebit, cei care vorbesc urat , nu au avut onoarea sa-l cunoasca,pentru ca daca il cunosteau cu adevarat nu vorbeau asa, un caracter ca al lui foarte putini oamenii il au, numai cuvinte de lauda pot sa spun despre el, cat despre accident, poate a gresit, poate a incalcat legea mergand prea tare, cine sunte-ti voi sa-l judecati??? Dumnezeu??? Daca voi nu ati gresit, atunci puteti judeca , pana atunci lasati pe cei indreptatiti sa o faca, daca a gresit a platit-o scump, prea scump .... Mai bine a-ti invata din greselile celorlalti in loc sa judecati si sa spune-ti cuvinte urate. Rusine pentru cei fara suflet. Poti sa derapezi si cu 70 km pe ora sau mai putin, impactul care se vede in poza e datorita vitezei autoutilitarei, autoutilitara a lovit in lateral bolidul alb, deci viteza bolidului nu e relevanta, decat pentru faptul ca a derapat, in acelasi timp derapajul a putut fii din multe cauze nu doar viteza. Ps: impactul la 70 km pe ora este egal cu impactul unei masini ridicate la 200 de metri inaltime si lasata sa loveasca pamantul. Experiment facut de Öamtz Austria.
Postat 17 Octombrie 2014, 19:23 de Un om
@Wayfarer
Da, se poate ca a avut o defectiune.DAR, eu personal am vazut de foarte multe ori aceasta masina in trafic (si eu conduc), si pot sa te asigur ca in 99% din cazuri ,nu rula cu viteza legala si avea obiceiul sa-si lase masina unde avea chef. Asa ca, cu prostul obicei de a ma repeta ASA SA PATEASCA TOTI COCALARII CU BMW-uri.
Postat 17 Octombrie 2014, 10:27 de Citizen
A MAI SCAPAT UMANITATEA DE UN COCALAR
BRAVOOOO!ASA SA PATEASCA TOATE LEPRELE CARE BAGA manele LA VOLAN PEN'CA EI E tari SI jmecheri.
Postat 17 Octombrie 2014, 10:00 de Mascalzzonistu
Pacat
Dumnezeu sa te odihneasca in pace! Nu pot sa cred ca ai plecat asa! sa platesti cu viata pentru neatentie este mult prea mult! A fost un om pe care multa lume il judeca gresit, insa cei care au apucat sa il cunoasca cu adevarat azi il plang si se pregatesc sa il conduca pe ultimul drum alaturi de fetele, sotia si famili indurerata! Dumnezeu sa te ierte!
Postat 17 Octombrie 2014, 09:56 de eu
condoleante!!!
Sincere condoleante familiei indurerate!
Postat 17 Octombrie 2014, 09:35 de eu
pentru Wayfarer
Auzi Wayfarer, daca era masina defecta, ce naiba cauta pe drum public??Adica daca mie mi se duce frana de pe masina, incercam sa il reparam, atunci ies pe drum public, bag viteza pe sosea umeda si vedem ce se intampla...??? INCONSTIENT!!
Postat 17 Octombrie 2014, 08:41 de Cityzen
Citizen, ești un cretin cât China
Măă idiot ce ești, de Citizen. Tu nu crezi că este posibil, să fi pierdut controlul mașinii din CAUZA DEFECȚIUNII, despre ce s-a scris în articol ? Să nu dea D-zeu, ca tu sau familia ta să aveți parte de astfel de doliu. Poti merge și cu 70/h, dacă ai pierdut controlul mașinii, numai SMURD te poate culege împrăștiat prin zona accidentului. Sincere condoleanțe familiilor! Să se odihnească cei doi în pace!
Postat 17 Octombrie 2014, 07:46 de Wayfarer
Requiescat in pace !
L-am cunoscut si pot sa spun ca era un tip ok! Amabil, gata oricand sa te ajute si lucru foarte important, stia ce este recunostinta. Acum nu zic sa fie beatificat, om era si el, de aia a si murit. Concluzia: lumea n-ar fi pierdut nimic, ba dimpotriva, daca i-ar fi luat-o altii inainte, inclusiv dintre postacii care-l injura!
Postat 17 Octombrie 2014, 04:37 de ionel
TREBUIA sa si puna si cei doi copii si sa bage viteza pe carosabilul umed !!!
a murit inca un IDIoooooooooOT, foarte bine cat mai multi, daca erau si copii mai bagau viteza asta ?!! TREBUIA sa si puna si cei doi copii si sa bage viteza pe carosabilul umed !!!
Postat 16 Octombrie 2014, 23:57 de IDIOooooTI
@Cititor
Auzi Cititor, daca in masina cu care s-a ciocnit BMW-ul era familia ta....poate altcumva ai reactiona.
Postat 16 Octombrie 2014, 19:27 de Citizen
pentru Cititor
Bine ca esti tu destept, bai Cititorule.....
Postat 16 Octombrie 2014, 18:44 de Cityzen
Taran prost
Ce taran prost esti citizen, saracul de tine...
Postat 16 Octombrie 2014, 16:00 de Cititor
Geea.
Sa-i fie tzarana foarte grea.
Postat 16 Octombrie 2014, 13:04 de Citizen
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON