URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 28 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
De când au venit liberalii la conducerea Oradiei, numai de dezbinare avem parte. Se face un pod nou peste Criș: de ce se face? Și dacă se face, de ce are doar o bandă pe sens? La ce ne trebuie drum expres când pe terenurile alea vegetația creștea liniștită încă de pe vremea lui Ladislau Întemeietorul? Iar se fac pasaje supra și subterane? E scandalos cum se intervine la renovarea parcurilor, nu era mai bine înainte?!
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
19 Mai 2012, 17:12

"Familia" PSD, în frunte cu Ioan Mang, a venit să-l felicite pe Claudiu Pop la instalarea în funcţia de prefect (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

PSD-istul Claudiu Pop a fost instalat, sâmbătă după-amiază, în funcţia de prefect de Bihor, înlocuindu-l, în urma unei hotărâri a Guvernului Ponta, pe PDL-istul Gavrilă Ghilea, care a venit să predea "ştafeta".

La eveniment a participat ministrul Administraţiei şi Internelor, Ioan Rus, primarul Ilie Bolojan, şeful PNL Bihor Cornel Popa, subprefectul Cristian Bitea, dar şi şeful PSD Bihor, Ioan Mang, care a ieşit în prima apariţie publică în Bihor de când a demisionat din funcţia de ministru al Educaţiei din cauza acuzelor că ar fi plagiat 7 lucrări academice. Mang nu a luat, însă, cuvântul.

Înghesuială la instalare

Sala Mare a Prefecturii a fost plină ochi de susţinători ai PSD-istului Claudiu Pop, majoritatea colegi de partid, dar şi reprezentanţi ai altor partide, şefi din instituţii deconcentrate şi din subordinea Ministerului de Interne.

La instalarea în funcţie, Claudiu Pop a fost susţinut şi de întreaga familie, fiind prezenţi părinţii, soţia şi fiica sa, dar şi fratele său, Ovidiu. De asemenea, în sală au mai putut fi văzuţi fiul lui Ioan Mang, Alex Mang, alături de logodnica sa, Cristina Avrigeanu, fiica PDL-istului Ionel Avrigeanu.

Mulţumiri între Ghilea şi Pop

Primul care a luat cuvântul a fost Gavrilă Ghilea, care, după ce Alice Lupeş, şefa Direcţiei Juridice a Prefecturii, a citit ordinul de eliberare din funcţie a acestuia, a mulţumit tuturor colaboratorilor din instituţie, dar şi şefilor de deconcentrate şi primarilor din judeţ.

"Aş vrea să-l felicit pe domnul Claudiu Pop pentru investitura în această funcţie. Îi doresc mult succes, cu atât mai mult cu cât am început munca în Instituţia Prefectului alături de dânsul ca subprefect, având o colaborare foarte bună", a declarat Ghilea. După ce s-a citit şi ordinul de instalare în funcţie, Pop a depus jurământul, iar apoi a mulţumit celor care l-au sprijinit "în acest demers", dar şi fostului prefect.

"Este o zi deosebită pentru mine şi sunt onorat de cinstea care mi-a fost acordată de a reprezenta interesele Guvernului României în judeţul Bihor. Vă asigur că în perioada mandatului meu, Instituţia Prefectului va fi un partener de dialog cu administraţiile locale, cu instituţiile deconcentrate şi cu toţi locuitorii judeţului Bihor. Voi fi un partener de sprijin a tuturor iniţiativelor judeţului în faţa Guvernului României, a tot ceea ce înseamnă contribuţia spre mediul de afaceri şi dezvoltarea şi crearea locurilor de muncă pentru administraţia locală", a spus noul prefect de Bihor.

Prioritate: alegeri democratice

Invitat să vorbească, ministrul Administraţiei şi Internelor, Ioan Rus, a pus accentul pe organizarea alegerilor şi pe necesitatea ca partidele, indiferent de care ajuns la putere, să pună în faţă interesele cetăţenilor şi nu doar să-şi pună piedici.

"Domnul prefect, la fel ca şi Guvernul, are un mandat special, temporar, pe un mandat care ni s-a încredinţat de Parlament. De altfel, tot Guvernul are un statut special. Acesta rezidă din faptul că în acest an sunt două scrutinuri electorale. În consecinţă, parte din energia pe care acest Guvern o poate pune la dispoziţia acestei naţii se va consuma în organizarea acestor alegeri. Este o prioritate importantă", a declarat şeful MAI, precizând că în acest sens, prefecţii au primit "o serie de sarcini extrem de clare".

În acelaşi discurs, Ioan Rus a declarat că "profesioniştii" de la şefia instituţiilor deconcentrate, care sunt calificaţi pentru a ocupa acele posturi, nu au de ce să se teamă de destituiri. Însă i-a avertizat pe cei care "se vor folosi de funcţiile publice în campania electorală" că măsurile care vor fi luate împotriva lor vor fi drastice.

La finalul ceremoniei, cei prezenţi au fost invitaţi să ciocnească un pahar de şampanie cu noul prefect, care însă a plecat destul de repede din îmbulzeală spre noul său birou.

Voia viceprimar

Guvernul României a emis pe 16 mai Hotărârea de numire a lui Claudiu Pop în funcţia de prefect de Bihor. Pentru a putea fi propus pentru această funcţie, Pop a fost retras de pe lista de candidaţi pentru Consiliul Local ai USL, unde ocupa poziţia a doua după primarul Ilie Bolojan.

În perioada 2004-2008, Claudiu Pop a fost deputat PSD de Bihor, iar în perioada martie 2009 - februarie 2010 a ocupat funcţia de suprefect al judeţului. Din iunie 2010, noul prefect a fost ales preşedintele organizaţiei municipale Oradea a PSD.

Claudiu Pop pleacă în noua funcţie din postura de director comercial al Companiei de Apă, pe care o ocupă din august 2010. De-a lungul timpului, Pop a fost inspector de credite la West Bank şi director comercial la Peco Bihor.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
45 Comentarii
EXCROCHERIILE si a PSD
Sant curios ca prefect daca va ancepe anchetarea excrocheriilor lui Consilier Haieu,Bonica Cosmin I.marele afacerist si politic PNL,si PSD,sau domn. prefect o sai mai doneze cateva milioane din fondul cetateniilor,un articol ce se discuta an Europa si America,protectul vostru ptr. ilegalitatile facute.
Postat 08 Iunie 2012, 15:54 de PETER
replica la articol si la Pavel Emilian alias PEPEa homosexualul
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace !Condoleante familiei!Pacat ca era tinar si nevinovat ,si de acesta intimplare tragica putem sa multumim organizatiei judeten PSD Bihor ca i-a trimis la lipit de afise noaptea si nu ziua in vazul lumii.Organizatia PSD Bihor cu conducerea ei corupta si neschimbata de 20 de ani ,trimite oamenii militanti ca sa puna afise electorale in miezul zilei sa vada populatia rurala si urbana ca organizatia PSD Bihor are oameni si curaj ca sa iasa in strada.NU trimite oamenii noaptea la adapostul intunericului ca nu-i vada nimeni si de frica sa nu se incaiere si sa faca scandal cu alte organiziatii de partide politice, RUSINE !RUSINE!RUSINE!O sa aveti pe constiinta un om tinar romandin PSD mort nevinovat.@Emilian Pavel presedintele TSD Bihor alias Pepea Homosexualul nu da declaratii ,mai bine sa taci sa nu te vada nimeni ,pentru tine acest tinar este un fraer de partid pe care l-ai trimis sa-ti lipesca afisele electorale ,ca sa te alegi iarasi (acuma legitim ) consilier judetean PSD si conducerea corupta PSD ,macar un,, Doamne iarta -l !sa fi zis,si o jerba de flori sa trimiti .Sa taci homosexualule!:))=)) Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 26 Mai 2012, 10:58 de Romanul Simplu
:)
Familia psd, nu sunteti de cuvant, cand un om sarman, v-a rugat ceva, nu ati putut face nimic, dar apoi ati putut insista sa vina sa va faca treaba... nu aveti constiinta????????????
Postat 23 Mai 2012, 20:48 de silvia
what the *
Bitea subprefect si Pop prefect? Voi sunteti nebuni,mahhh?Care stie citi si care stie socoti?
Postat 21 Mai 2012, 23:46 de Cosmin
Daciana Nica politista de la AJOFM va pleca in 3 sau 7 zile?
Oare duduia Daciana, pretena de copilarie cu Bitea, dupa cum spune ea, va pleca pentru activitatile de campanie electorala facuta pentru PDL in anii trecuti? Oricum deja si-a inceput activitatile electorale conform directivelor primite de la PDL. Cum s-a produs schimbarea la nivel inalt a inceput sa isi traga jaluzelele de la geamurile biroului, pentru a nu mai face pe POLITISTA de la AJOFM Bihor si a rugat colegii de servici sa nu il mai supere pe sefu, de parca i-ar pasa de acest lucru. Oricum poate sta linistita, ea nu va pleca niciodata din scanul de directoare pentru ca a dat examen si nu a fost numita politic, dupa spusele ei. Singura modalitate de a scapa de ea, inseamna ca este numirea pe o functie superioara, oare nu are nevoie de ea Basescu la Cotroceni? ca doara si cu acesta este preten, dupa spusele ei. Problema este ca dupa atatea minciuni chiar nu o mai crede nimeni pe copila care traieste in lumea ei de vise. Cu actualul prefect Pop unde te-ai intalnit? Oare de unde il mai cunosti? Ai copilarit si cu acesta sau te-ai vazut cu el in parc ca si cu BIBI (fostul pres. ANOFM, preten cu ea, Bian)? Speram ca peste cateva zile sa ti se sterga zambetul acela fals de pe fata!
Postat 21 Mai 2012, 14:20 de Gigi
sa-ti fie rusine
sa-ti fie rusine domnule mang deoarece nu ai putin respect fata de colegii din alianta, ii jignesti pe oamenii care incearca sa faca un lucru bun pentru comuna lor. te credeam un om respectuos dar nu sti ce inseamna respectul. sa-ti fie rusine!!!
Postat 20 Mai 2012, 22:20 de mang
eroare
EROARE IN LOC DE "FAMILIA" PSD,CITITI VA ROG "famiGlia"
Postat 20 Mai 2012, 20:11 de smaranda chisbora(ta
Life is good
<<<În acelaşi discurs, Ioan Rus a declarat că "profesioniştii" de la şefia instituţiilor deconcentrate, care sunt calificaţi pentru a ocupa acele posturi, nu au de ce să se teamă de destituiri. Însă i-a avertizat pe cei care "se vor folosi de funcţiile publice în campania electorală" că măsurile care vor fi luate împotriva lor vor fi drastice.>>> Dar daca sefii de deconcentrate nu dadeau bani, de unde credeti ca facea PDL fondul de campanie pe 2012 ??? Credeti, domnilor Rus Ioan si Pop Claudiu, ca numai sefii Garzii Financiare, Directiei se Sanatate Publica si ITM-ului, au fost si sunt singurii sponsori ai partidului care viseaza sa se reintoarca la guvernare cu Boc-ul lui cu tot ???
Postat 20 Mai 2012, 19:02 de Life is good
Alegeri corecte
Au luat PD-Liştii foc pentru că nu vor mai putea fura voturi.
Postat 20 Mai 2012, 15:47 de Guţă
replica la @romanul normal pupincuriust
Comentatorul cu nick name-ul@romanul normal ratatul dreacului kakamash in gura ta sa ma kak,dar pe cine faci tu prost?I-a sa-ti explic punct cu punct aberatiile pe care le-ai scris.DA bah imi place sa o iau pe aratura si sa scriu ADEVARUL si DREPTATEA..Bolojan Ilie,Popa Ciordel,Mang PLAGIATORUL,Bot nenunelul alesi uninominal.Bolojan ales clar ,Popa ciordel ales prin manipularea opiniei publice,Mang PLAGIATORUL al 4 -le a din colegiu nebunel se impusca de nu era deputat!:))=))roman normal imi pare bine ca te enerveaza ADEVARUL sI DREPTATEA scrise de Romanul Simplu. :))=))roman normal in spatele presedintelui de onoare al PSD Ion Iliescu au stat hotii social democrati,Adrian Nastase,Miron Mitrea ,Miki spaga si alti PiSZDei, noi astia simpli membri PSD i-am sustinut ca nu am stiut!:))=)) roman normal sa-ti fie mila de tine nu demine un roman simplu,ca tu pupincuristul PiSZDist esti platit dupa cit scrii si postezi pe forumuri .@roman normal nu am argumente fapte pentru Claudiu Pop nu stiu de prafurile lui ,de Simonica pasarica etc:))=))roman normal sa ai tu toate sansele astea repede sa nu mori prost bah,lasa romanii simpli in pace !:))=)) Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 20 Mai 2012, 15:13 de Romanul Simplu
bai tizule
ia zi tizule, cum sa ajunga prefect un hot ordinar care nu e in stare sa si justifice averea pe care a minarit o tac\'su? Ai raspuns la intrebarea asta? NU ai, pentru ca tu traiesti intr o lume care nu are nici o legatura cu realitatea, demonstreaza mi tu mie ca parazitul asta si a cistigat averea in mod legal. Nu poti....
Postat 20 Mai 2012, 14:29 de Romanul anormal
Succes
In sfarsit scapam de Ghileaaaaaaaaaaaaa si vine tanarul Claudiu Pop:) ce ma bucur! FELICITARI!
Postat 20 Mai 2012, 14:04 de Robi
Târle
Da pe Ţârle când îl dau jos?
Postat 20 Mai 2012, 13:46 de Ionică
ORASUL DE PIATA
ORADEA, UN ORAS DE PIATA, ORDINARA: TOTUL SE VINDE SI SE CUMPARA, DE LA SUFLET, LA INIMA SI LA PUNGA !!!!!!!!!!!
Postat 20 Mai 2012, 12:58 de UN CETATEAN
MI-E SCARBA!!!!!!!!!!
MI-E SCARBA DE VOI, DE TOTI SI MI-E RUSINE DE UN ASA ORAS !!!!!!!!!!!!!!!! VA STIU PE TOTI, SI AM CRESCUT IMPREUNA, CUM A ZIS BUCUR CA A CRESCUT IMPREUNA CU INFRACTORII !!!!!!!!!!!!!!!! SA NE AJUTE DUMNEZEU PE TOTI !!!!!!!!!!!!!!! PE VOI, MAI MULT, CA ACETI NEVOI !!!!!!!!!!!
Postat 20 Mai 2012, 12:54 de UN CETATEAN
mancati si crapati :)))
lasa ti sa CRAPE ar trebui sa i si IGNORAM sa manace mai MULT de ciuda :)))
Postat 20 Mai 2012, 11:37 de VORBEle
Gașca care va rămâne în istorie ca spoliatoarea poporului
Tot ce e perfid şi lacom, toţi unsuroșii și hoții,/ Toţi se scurseră aicea şi formează patrioţii. Ce mi-e tanda, ce mi-e manda! USL, PDL, PPD etc. aceiași comuniști și securiști metamorfozați în capitaliști. Pe majoritatea ăstora din Oradea și Bihor îi știm ce le poate pielea. De ce ar fi prin alte părți mai breji!? Bolojan lângă Ghilea, Popa se pupa-n bot cu Seremi și toți își freacă mâinile la gândul viitoarelor "afaceri" cu statul pe spinarea poporului.
Postat 20 Mai 2012, 11:15 de ///
ne am invata sa hranim PARAZITII SOCIALI , sperie INVESTITORII :)))
avem NOROC ca STRAINUL ii pune la PUNCT noi ii hranim pana CRAPA , MOARTE naturala :))) STRATEGIE de OM intelept , nu te hraneste nimeni DIGEABA : papa si crapi :))) haraneste pamantul.
Postat 20 Mai 2012, 10:15 de care e prob
ne am invata sa hranim PARAZITII SOCIALI , sperie INVESTITORII :)))
asta este ORADEA o satra de iNCULTI pe banii NEMUNCITI :)) paraziti sociali .PARTEA practica este ca fug si INVESTITORI de cati sunt :))) nu TEORI, fapte noi ii intretinem ca suntem dependenti de locul natal dar STRAINI nu :))) in tot raul este si un BINE :PARAZITUL ramane parazit nu stie sa MUNCEASCA :))) muritor de foame mai devreme sau mai tarziu.CEL ce traieste din munca altora nu si merita PAINEA.
Postat 20 Mai 2012, 10:12 de care e prob
@Romanul Simplu
Tizule, iti place pe aratura! Aduci atingere unor oameni alesi prin vot uninominal, Bolojan, Popa Cornel, Mang, Bot si-l denigrezi pe Claudiu Pop fara a aduce argumente, dimpotriva, folosesti o placa uzata si enervanta pentru toti cei care-ti citesc aberatiile. In final, o dai cu vorbele de duh ale lui Iliescu, cel care a tolerat coruptia in Romania, ridicand-o la nivel de politica in stat. Nu uita, Tizule, bogatia nu este apanajul liberalilor si nu este interzisa social democratilor. Din pacate, Tizule, traiesti intr-o lume care nu are nicio legatura cu realitatea. Zau, Tizule, mi-e mila de tine, iar pe cei care stau in spatele tau, ii compatimesc. Nu uita, Tizle, prost sa fii, dar sa-ti revii! Tizule, tu nu ai nicio sansa!
Postat 20 Mai 2012, 09:09 de Romanul normal.
Noroc
Să fie întrun ceas bun!
Postat 20 Mai 2012, 09:09 de Gigi
replica la articol
Cit de prostu-i tot a nostu-i ,cit de rau-ii tot al nostu-i ,cit de plagiatoru ii tot al nostu-i!A PiSZDiului:))=))Victor Ponta Prostalul premierul P UsL A si-a pus oamenii la butoane,,nu o sa fie numiti pe criterii politice` Hai sanchi !SICTIR!:))=)) Toata floarea ce vestita a ,,PSD Bihor`` conducerea corupta candidatii din partea P UsL A Bihor Ilie Bolojan,senatorul PNL Popa Cornel,deputatul nebunel Octavian Bot s-a prezentat sa de-a onor la fiul tatalui de la Continental Claudiu Pop ex presedinte PSD filiala muncipala Oradea ,vin ai nostii ,pleaca ai nostrii,noi astia simpli membri de partid ,poporulroman simplu bihorean raminem toti ca prostii si ne uitam catre Ei SANCHI !SICTIR da-va dreacu de ciocoii noi !:))=))DEMISIA senatorului PSD Ioan Mang din functia de presedinte a PSD Bihor ,Iesi afara(din PSD Bihor) javra ordinara PLAGIATOARA!:))=)),,Un partid social democrat PSD nu este un partid de sefi si de patroni ,ci este un partid de militanti social dermocrati care lupta pentru drepturile si libertatile celor multi si saraci ``citat Ion Iliescu ..da acestia din fotografii politicienii bihoreni astia aduna si fura pentru ei!:))=) .Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 20 Mai 2012, 08:56 de Romanul Simplu
Succes
Mult succes, dle Claudiu Pop! In sfarsit scapam de Ghileaaaaa! :)) Ca nici pixu` nu stie sa-l tina in mana de butucanos:)) ca sa nu mai zic ca nu stie vorbi.
Postat 20 Mai 2012, 00:56 de Mihai
!!!
Scurt mandatul acesta, dar va doresc sa-l prindeti si pe cel din toamna !!!!!!Toata stima si respectu.
Postat 19 Mai 2012, 23:39 de Marko
felicitari
Felicitari, domnule Pop !
Postat 19 Mai 2012, 23:33 de aaa
baba
bine, baieti! ce pereche! o sa vedem cine o sa conduca prefectura si cine o sa faca jocurile. bitea oare?
Postat 19 Mai 2012, 21:43 de hubert
Rusinica
Jos MANGleala, jos beizadeaua.Hai ANI. Din imagini lipseste campionul la carti("cruce")vestitul Chivari.
Postat 19 Mai 2012, 19:13 de Sargon din Venetia
imi este rusine
In calitate de cetatean al orasului Oradea imi este rusine ca o beizadea,un om care nu stie sa faca absolut nimic ( la liceu a fost o pramatie de om,dar mare smecher ca tata are bani,patron la hotel Dacia cum era pe vremuri) a ajuns ssa fie prefect si asta doar datorita banilor lui taticu,e clar ca in politica a ajuns cu banii dati de taticu,locul lui a fost cumparat.Orasul Oradea se va face de ras cu un asa om in calitate de prefect si aici nu e vorba de a fi partizanul nici unui partid,efectiv pt cine il cunoaste din copilarie claudiu pop ca om e o mizerie,un gunoi.Rusine celor care au decisa ca aceasta pramatie sa ajung prefect intr-un oras totusi mare,al zecelea din tara ! Stirea pt mine e un cosmar
Postat 19 Mai 2012, 19:01 de oradean
nu hotiei
Nu vrem sa fim condusi de plagiatori si hoti. Mang sa sa tina departe de scena politica, daca vrea ca PSD-USL sa aiba o sansa in Oradea si Bihor. Afara cu hotii din toate partidele. Suntem mintiti pe fata. Daca nu era reactia internationala la acuzatiile de plagiat, Mang ar sustine si acum ca el nu a plagiat, ca nu sunt lucrarile lui, ca este o lucratura politica, ca a fost sapat de PDL filiala Japonia si Taiwan. Sa fie huiduit plagiatorul Mang daca are tupeul sa mai apara in public.
Postat 19 Mai 2012, 18:42 de oradeanul
titlu
copy mang date din poza k o fura lotusu sasi faca publicitate pe blocuri
Postat 19 Mai 2012, 18:40 de prenume
familia de manglitori
manglitorul copy paste ar trebui sa se ascunda in codru, nu sa participe la inaugurari, dar are obrazul mult prea gros ca sa iasa din viata publica, iar kktu asta de pop nici macar nu si poate justifica averea pe care a manglit o si i a donat o tac\'su, in schimb e prefect..... Vai si amar
Postat 19 Mai 2012, 18:28 de mangleala
bbbiiiteaaaa pleaca
bitea pleaca lasa-l pe pop sa isi faca treaba...pnl a luat de bun ce a aruncat pdl...chiar nu intelegeti ca vitea va va pune bete-n roate...el doar cu asta se ocupa...dupa ora 12 cand ajunge la prefectura bineinteles...
Postat 19 Mai 2012, 18:16 de darkside29
back in time
ii periculos sa il ai subprefect pe infatuatul de bitea...pop ai grija!!! asta sigur isi mai aduce cate o practicanta pe acolo numai sa para ca ii straight ...penibil...bihorul avea nevoie de un subprefect care sa faca ceva nu unul care are aere de mare destept dar este doar un parlit...poate de data asta reuseste sa dea foc prefecturii...ca doar asta face pe acolo...fumeaza , bea si foloseste telefonul guvernamental dupa 12 noapte ....
Postat 19 Mai 2012, 18:13 de mirceeea23
nuuuuu
cred ca bitea este foarte obosit acum...a fost cea mai grea saptamana pt el trebuia sa se trezeasca pe la 9 in fiecare dimineata...probabil acum isi va lua concediu...ii prea obosit saracul...acum poate reveni la programul original...adica sa se trezeasca pe la 11...claudiu pop ai grija trebuie sa lucrezi pt 2 bitea sigur nu va face nimic
Postat 19 Mai 2012, 18:04 de radu vasile
cum asa?
cum reusesc oameni astia ca Bitea sa se infiga pe sub pielea unora, iar dupa aia sa is sape pe la spate.. d le pop aveti grija nu ii lasati sa va tradeze, scapati de acesti impostori.
Postat 19 Mai 2012, 18:02 de roky
fma
ii convine la bitea functiile astea cu sub..subprefect subpres submasa subt sabia lui Pop
Postat 19 Mai 2012, 17:56 de un,doi
tradat....
D le Pop sa nu suferiti cand o sa fiti injungheat miseleste pe la spate de Bitea, ati face bine sa scapati cat de repede de el..
Postat 19 Mai 2012, 17:56 de fuel
fna;f
domnule pop va sugerez un implant de ochi la spate...bitea nu e de incredere.e parsiv si mincinos
Postat 19 Mai 2012, 17:50 de bitze
nisdg
faceti asigurare luna asta cat mai sta bitea la prefectura k sigur o incendiaza acum
Postat 19 Mai 2012, 17:47 de hul
nisdg
jos bitea din scaunul ala nai tu prestanta de sub prefect betivanule ..sper sa nuti duca bali.u dor acum
Postat 19 Mai 2012, 17:44 de hul
nostru
frumos ajutor v-ati gasit domnule Pop..bitea un tradator cum se cade
Postat 19 Mai 2012, 17:41 de ...prostu cainele...
bitea
si bitea? bitea ce-o zis? era incantat ca va lucraq cu claudiu pop? o sal sape si pe el cum lo sata pe ghilea? caracatita biteaaaaaaaaaaaaaaaa
Postat 19 Mai 2012, 17:41 de bitea
tamtam
mult tamtam pt nimic. dupa cum se vede, pop si-a vazut de lungul nasului si nu a facut o inaugurare ca bitea. bitea a facut un tam tam fara nici un sens. a vrut el sa arate ca il doare in cot de poporul saracit, si a adus apa perrier. nu-i este rusine? macar pop desi sta bine financiar, are bun simt. cum vor lucra insa impreuna?
Postat 19 Mai 2012, 17:40 de tamtam
bine
Mangleala in toata regula. Vai si amar de cappul lui Caludiu Pop daca lasa ceva pe mana lui Bitea. bbitea nu doar ca nu-l va ajuta dar il va incurca catv a putut. sa-si tina bine ochii deschisi claudiu pop. ca dupa cum a tradat pe toata lumea, doar n-o fi inconstient sa creada ca bitea acum brusc e alt om.
Postat 19 Mai 2012, 17:38 de bine
he, he, he
Cine se aseamana se aduna ! Are MANGlitorul un tupeu...cam ca tiganii care fura prin piata si daca le zici ceva sar sa te bata ! Daca ma gandesc un pic e tocmai ca tiganii aia, prins cu mata-n sac tot el striga HOTII ! Daca ar avea un dram de rusine ar sta dreaqu in casa pana mai uita lumea, ca romanu-i prost si uita....
Postat 19 Mai 2012, 17:27 de .
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON