URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 28 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
De când au venit liberalii la conducerea Oradiei, numai de dezbinare avem parte. Se face un pod nou peste Criș: de ce se face? Și dacă se face, de ce are doar o bandă pe sens? La ce ne trebuie drum expres când pe terenurile alea vegetația creștea liniștită încă de pe vremea lui Ladislau Întemeietorul? Iar se fac pasaje supra și subterane? E scandalos cum se intervine la renovarea parcurilor, nu era mai bine înainte?!
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
02 Iunie 2012, 10:14

"Cu bocancii în sufletul copilăriei" - PDL Bihor acuză USL că îşi face campanie folosindu-se de copii (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

PDL Bihor acuză reprezentanţii USL că îşi fac campanie electorală în şcoli. Într-un comunicat intitulat "Cu bocancii în sufletul copilăriei", PDL-iştii denunţă că "Un fapt de o gravitate extremă s-a petrecut în cursul zilei de astăzi, 1 iunie, la Oradea".

"O gaşcă USL-istă, în complicitate cu conducerea Şcolii "Oltea Doamna", a ţinut cu orice preţ să terfelească inocenţa copiilor, deturnând politic şi ideologic Ziua Internaţională a Copilului. Dincolo de conotaţiile penale ale acestei iniţiative, gestul cinic al ortacilor USL murdăreşte inocenţa, candoarea şi frumuseţea unui moment care simbolizează puritatea şi dragostea filială", se arată în comunicatul transmis presei vineri seară.

Într-un limbaj colorat şi presărat cu patetism, fără să spună concret ce s-a întâmplat, democrat liberalii se declară dezgustaţi de iniţiativă şi cer "organelor în drept (Biroul Electoral Judeţean, Autoritatea Electorală Permanentă şi Inspectoratul Şcolar) să se sesizeze cu privire la un act prin care politica sfidează bunul-simţ şi onoarea". "În acelaşi timp, constatăm utilizarea de către USL a metodelor josnice în goana după cât mai multe voturi", reclamă PDL-iştii.

În imaginile puse la dispoziţia presei se văd mai mulţi copii care dansează şi cântă în faţa unul banner tapetat cu sigla USL, în prezenţa mai multor lideri ai PSD, în frunte cu preşedintele PSD Oradea, Ovidiu Mureşan.

De fapt, din cauza vremii, USL îşi mutase evenimentul din Parcul Brătianu, unde fusese programată sărbătorirea Zilei de 1 Iunie, în sala de sport a Şcolii Oltea Doamna. La eveniment a participat şi preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang.

Potrivit legii electorale, "este interzisă organizarea acţiunilor de campanie electorală (...) în spaţiile din şcoli şi universităţi în perioada de desfăşurare a cursurilor". De precizat că în cursul zilei de vineri, nu s-au ţinut cursuri la Şcoala Oltea Doamna, fiind Ziua Internaţională a Copilului.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
63 Comentarii
Alege viceprimarul
Toata stima si respectul pentru d-l Cseke, probabil va iesi la alegeri pe locul trei, si ce folos. Pentru a ocupa functia de viceprimar, UDMR in baza bunelor relatii care le are cu PDL, ar trebui sa voteze pe d-l Groza ca primar. Altfel ... consilier. D-l Bolojan ne promite ca in urmatorul mandat ca primar ales se va ocupa cu prioritate de scaderea costurilor la caldura(gigacalorie), prin schimbarea cazanelor de incalzire pe gaz. Sa il credem?! Cine la oprit ca in mandatul care se incheie sa faca acest lucru. Va spun ca observator atent ca dansul a dat de lucru mai mult firmei Selina (care este sponsorul PNL-lui) pentru parcari, poduri, sensuri giratorii, borduri si asfaltarii. Desi exista un Parc Industrial amenajat cu aleei asfaltate, canalizare, iluminat si bransamente de curent electric in zona Santion-Bors, d-l Bolojan a ales sa faca dansul un Parc Industrial. Ce folos, din moment ce exista o investitie privata in zona Santion-Bors, dansul mai ingroapa o gramada de bani in zona vestica a orasului vizavi de CET si Alimina.
Postat 04 Iunie 2012, 17:29 de Onest
ATENTIE CE VOTAM
nebunia e mare in timp ce noi discutam pe aici sobolani din esalonul 2 incep sa dispara unul cate unul alti au disparut alti se pregatesc miliardele noastre furate dispar ca NU SUNT BANI vorba aia nenorociti cu palate si masini de sute de mii de euro se ascund ca sobolani nu stiu care incotr-o tvr ul desi singura care ne i-a taxa de 2 ori e ingropata in datorii etc si voi le mai tineti partea nenorociti astia nu au in cap decat intrigi sa spuna clar pdl ul de ce ii acuza concret ce e ilegal sau imoral concret nu povesti ca de 8 ani ne-am saturat de povesti cu hoti dintre cei mai vestiti protejati de pdl basescu,boc,udrea ,anastase,oltean,ridzi,blejnar etc . VOTATI PDL SI O SA TRAITI BINE .
Postat 04 Iunie 2012, 16:20 de CETATEAN
Nu va e rusine !?
Nu va e rusine sa faceti poze pe care sa le folositi ca atacuri politice .Cine este acest Manafu ,pui de securist !?de se ocupa cu activitati foto de aceasta speta !? Apareti si voi daca puteti si nu va huidieste lumea . Rusine PDL . Ceai FOST si ce ai AJUNS. A mai ramas cineva prin PD sau numai fosti de la PSD ,PLD,UFD, sau mai stiu eu de la ce combinatie de litere !
Postat 04 Iunie 2012, 09:53 de polticos
mai mai
@ilie67: da' la ce varsta l-ai facut pe fi-tu? cifra 67(ehe, daca era un '69 mai ziceam!)ma duce cu gandul ca esti nascut in 1967, deci ai 45 de ani! aici e vorba de copii de scoala generala....dar ma rog, nu e imposibil si nici ne-credibil!
Postat 04 Iunie 2012, 01:20 de TDS
campanie electorala
mai inteligentilor, nu are importanta la ce ora a avut loc evenimentul sau ca nu s-au tinut cursuri la scoala respectiva, problema este ca cei de la usl nu aveau ce cauta in scoala sa-si faca CAMPANIE ELECTORALA. Eu nu imi explic cum cei de la usl tocmai anul acesta in plina campanie s-au gandit la o asemenea actiune.
Postat 04 Iunie 2012, 00:00 de !
toti porcii
Toti porcii si purcelele si scroafele portocalii care s-au ingrasat 4 ani se mira acuma ca grajdul nu mai este al lor. Mereti dracului de porci si scroafe si purcele, ca v-ati ingrasat destul.
Postat 03 Iunie 2012, 22:32 de nemultumit
nesimtire comunista
in spate nu e doar bannerul ci si un grup de tovarasi pesedisti. recunosc pe tov. muresan.
Postat 03 Iunie 2012, 21:27 de ciu-ciu
cititi cu atentie articolul
Cei care oftati de ilegalitatile comise de USListi. Ultima fraza din articol va raspunde si raspunde acuzelor aduse de PDListi USListilor. "Este interzisă organizarea acţiunilor de campanie electorală (...) în spaţiile din şcoli şi universităţi în perioada de desfăşurare a cursurilor". De precizat că în cursul zilei de vineri, nu s-au ţinut cursuri la Şcoala Oltea Doamna, fiind Ziua Internaţională a Copilului. Cititi cu atentie articolul...
Postat 03 Iunie 2012, 21:10 de pedro
.....
urat.... campania nu se face in scoli, bannerul acela nu avea ce sa caute acolo!!!!! sunt foarte curioasa ce acuze ar fi aruncat USL pentru cei din PDL daca ar fi mers ei intr-o scoala.... pentru ca o stim toti ca cei din USL stiu sa scoata ochii si pentru un varf de sare....
Postat 03 Iunie 2012, 20:42 de Marta
despre presa aservita
MULTSTIMATA TOVARASA avram raluca ! daca matalutza te faci ca nu vezi cine s-a plasat in spatele copiilor , ai orbul gainilor ! articolul pe care l-ai comis te tradeaza. nu sunt pedelist dar e gretoasa defilarea politrucilor printre copii in campanie . de fapt , avem ce meritam : politicieni si ziariste de toata jena.
Postat 03 Iunie 2012, 19:35 de oradean
Cine i-a dus pe copii?
Copiii din imaginile postate sunt de la Scoala DACIA, invatatoare Avram Aurora. D-na invatatoare ar trebui intrebata cu ce drept dispune de ziua aniversara a copiilor pentru a face campanie electorala unui partid, oricare ar fi acela. Rusine!
Postat 03 Iunie 2012, 17:08 de Ela
Politica
Din pacate lupta asta electorala se poarta pe foarte multe fronturi, deja esti penibil cand mergi in scoli, biserci etc sa-ti faci tu campanie electorala, din acest punct de vedere PDL-u are dreptate, sincer ce treaba are o scoala generala cu politca?
Postat 03 Iunie 2012, 16:07 de Suveranul
@faur
Te invit sa te duci in Grecia, noi o ducem mai rau ca si grecii. Nu ma refer la monetar ci la putere de cumparare. Un grec are salar minim pe economie de 668 de euro si benzina costa 1,59 euro. Fa te rog un calcul, cati litri isi baga un grec de 668 de euro si cati litri isi baga un roman de 700 de ron. Tie ti-as da salar de 10000 de ron si un ou sa fie la 9000 de ron.
Postat 03 Iunie 2012, 16:01 de dan
niste nenorociti
pana nu am vazut articolul asta nu am crezut ce mi-a povestit fiumeu. sa nu va mai vad!
Postat 03 Iunie 2012, 15:58 de lale
idiotiiiiiiiiiilorrrrrrrr
votatil pe cornel popa impreuna cu consilierii lui, consilieri care nu au avut niciunul dintre ei niciun fel de experienta in administratie locala sau judeteaza. o sa ajunga judetul nostru de rasul tarii.
Postat 03 Iunie 2012, 15:56 de alexandru88
rusine
votati usl pentru o marire de 8% a salariilor ca sa ne mai imprumuta de la fmi cu inca cateva miliarde de uro ca sa nu mai avem nici o sansa de redresare. daca nu era pdl si nu lua aceste masuri radicale ajungeam mai rau decat grecii!!!!!!!!!!1
Postat 03 Iunie 2012, 15:53 de faur
astia sunt toti elevii,,,slabuta scoala
Iar daca asta e efectivul elevilor de la Oltea Doamna, atunci sa ma scuze cei de la PDL. Da inca odata numaratoarea a la Anastase functioneaza si la Oradea, nu doar la Bucale.Pfiuuu 2-5-10,,,da e tot efectivul de elevi al scolii. Poate erau copii parintilor, care sustin USL. E treaba lor ce fac cu copilul lor si la ce activitati ii indruma.
Postat 03 Iunie 2012, 15:43 de dan
de rasul lumii
Sa razi nu altceva. Dar astia de la PDL is cam in plop, nici macar nu au habar ce au votat in Consiliul Local. Da macar voi cei de la bihoreanul aminti-le si puneti-i sa citeasca,ce au votat, si anume Hotarea Consiliului Local privind inchirierea salilor de sport Capitolul 2, articolul 8. Vor fi de-a dreptul socati. Salile de sport se pot inchiria! Oare ei cunosc aceasta hotarare, pe care ei au votat-o??Haideti sa fim seriosi, ca nu doar USL-isti au fost consilieri locali, ci consilieri locali au fost si de la PDL. Oare ei stiu ca se pot inchiria si salile de clasa??
Postat 03 Iunie 2012, 15:30 de dan
urat, urat
viitorul suna sumbru daca ei au ajuns sa isi faca campania electorala in scoli. Oare asa incearca Mang sa isi spele pacatele sau le vinde niste ponturi copiilor. Cred ca sloganul lor urmator ar trebui sa fie : "furati/ trisati/ plagiati dupa modelul usl ! "
Postat 03 Iunie 2012, 14:45 de Maia
TREZIREA NEAMULE
dupa tot ce afacut pdl ul le mai tineti apararea un popor care isi merita soarta ORBILOR chiar va-ti pierdut mintile de tot trezitiva voi care dormiti TREZIREA CA PUTREZIM DE TOT.TREZIREA BA!
Postat 03 Iunie 2012, 13:52 de UN CETATEAN
A
Votaţi PDL pentru o nouă tăiere din salarii şi pensii.
Postat 03 Iunie 2012, 12:50 de Nelu
lasitate
s-au dus si eu in scoli ca acolo nu ii huiduie nimeni :)) dar e pacat ca isi bat joc de copilasi. asa isi demonstreaza eu calitatile.
Postat 03 Iunie 2012, 12:31 de Emma
:(
Nu meritati nimic in primarie daca aveti asemenea comportament . NU VETI AVEA VOTUL MEU !!!!
Postat 03 Iunie 2012, 12:31 de vLAD
bv
Ei interpreteaza legea dupa bunul lor plac , se simt slabi si de aceea recurg la asemenea gesturi josnice .
Postat 03 Iunie 2012, 12:28 de maria d
LECTII DE COPIAT
Ati mers ca sa iy invatati pe cei mici noile tehnici de copiat ale DOMUNULUI SENATOR MANG?
Postat 03 Iunie 2012, 12:10 de bogdan
HUUUU!!
In gradinite de ce nu mergeti?:)))
Postat 03 Iunie 2012, 12:03 de fellix
PARTIDUL E-N TOATE .
NORMAL S-A MEARGA PRIN SCOLI S-A FACA PROPAGANDA COMUNISTA ,CA IN REST CINE DRACU II MAI CREDE CAND DE 22 DE ANI ACEEASI MINCINOSI ACEEASI XEROXISTI ACEEASI COMUNISTI ACEEASI HOTI ACEEASI LIMBUTI CAT TUPEU PE ACESTI NETREBNICI ,DAR PENTRU VOTANTI LUMEA A MAI EVOLUAT, DAR LIMBA DE LEMN A LOR A RAMAS ACEEASI CA PE TIMPUL LUI CEASCA . \'\'LUPUL IS-I SCHIMBA PARUL DA NARAVUL NU !!\'\' SINGURUL LUCRU BUN ESTE CA NU AU AVUT CURAJUL SA-I IMBRACE PIONERI CA LA CONFRUNTAREA GOANA- BASE CAND HREBE A INTRAT CU PIONIERI PCR CANTAND CA SA-L VIGOREZE PE GOANA CARE ERA UD LEOARCA SI PAMPERSUL PLIN. ASTA ESTE PCR USL GRIVCO .
Postat 03 Iunie 2012, 12:02 de UN ORADEAN
....
indiferent ca era in timpul cursurilor sau nu, o actiune in care apare sigla unui partid nu are ce cauta intr-o scoala! dar e normal ca ei sa faca tot ceea ce e anormal. am citit ce au comentat cei de mai jos, va doresc celor care sustineti USL'ul sa va mearga macar atat de bine ca apana acum, dar tare imi e teama ca in cel putin un an cei care sustin acum cu vehementa USL'ul o sa isi mute cuibul la PDL, dupa ce isi vor da seama de mizeria din acea alianta.
Postat 03 Iunie 2012, 11:59 de Ofelia
replica la articol si la clona @Romanul Simplu uslista
Nu tin si nu votez nici un partid din aceste 2 numai ca cei din PDL Bihor au ADEVAR si DREPTATE in afirmatie .1)NU trebuia sa apara bannerul USL la aceea sarbatoare pentru ca nu este sponsor si nu sponsorizeaza cu nimic USL Bihor scoala Oltea Doamna.2 )NU trebuia ca sa fie acolo cei doi lideri ai PSD Consilierul local PSD Ovidiu Muresan care a mintit cetatenii si a votat contra in CL Oradea rugamintilor Coalitiei Rogerius din Oradea si Claudia Timofte lidera PSD femeia de servici a senatorului PSD Ioan Mang PLAGIATORUL,NU trebuiau ca sa se de-a in stamba si sa -si faca reclama campanie electorala la acesta scoala RUSINE!RUSINE!RUSINE PSD Bihor si USL Bihor.Clona uslista @Romanul Simplu nu mai scrie in numele meu comentarii pentru ca te pot acuza de substituire de persoana si insusirea unei identitati false care nu este a ta ,identitatea mea@Romanul Simplu adevarat care scriu pe forumul Bihoreanul de 7 ani ,nu asa ca si tine scriu la comanda politica USLista din sediul PSD Bihor.Clona @RS sa nu te pui cu unul mai bun(originalul @Romanul Simplu adevarat) ca si tine ca pierzi! I-a un sfat prietenesc de la @Romanul Simplu adevarat!:))=))Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 03 Iunie 2012, 08:26 de Romanul Simplu
Epoca ”zöld-portocalie”. Ep. Alocaţia de stat pentru copii ”portocalie”.
Tovarăşi politruci portocalii: 1. Nu ne prezentaţi şi un grafic cu evoluţia alocaţiei de stat pentru copii în perioada guvernărilor Boc şi MRU? O fi crescut exponenţial, ca veniturile ”guzganilor” portocalii? 2. Fiţi liniştiţi: Dacă ar avea drept de vot, nici cei cu biberonul nu v-ar vota! Părinţii (ne-”portocalii”) ştiu de ce!
Postat 02 Iunie 2012, 22:07 de stefan
@ilie 67
Tu nu ştii pe unde îţi umblă odrasla? asta în condiţiile în care vineri a fost zi liberă şi elevii n-au mers la cursuri.
Postat 02 Iunie 2012, 21:55 de Guţă
MAI DORMITI INCA
SI APROPO GRECI AU SALARIUL MINIM PE ECONOMIE 500DE EURO VOI CAT IL AVETI 700 DE LEI SUPER NU ? VOTATII TOT PE EI SI O SA MURITI INCET SI SIGUR IAR EI O SA VA SPUNA CA NU SUNT BANI SI O SA FURE IN CONTINUARE IAR VOI DEVENITI TOT MAI SARACI BRAVO HAI PDL.
Postat 02 Iunie 2012, 20:59 de cetatean
ALO DESTEPTAREA TREZITIVA
ba cretinilor voi ati citit articolul de ce anume ii acuza pdl sa spuna pe pe fata si sa lase intrigile au avut 8 ani sa dovedeasca ce pot si ne-au demostrat de moralitate ce sa vorbim pdl ul sa gasit sa acuze alti au ramas socati da nu stiu de dece sunt socati cred ca nici ei nu stiu concret ce a facut rau usl nu era nici ilegal ca era in afara cursurilor deci care-i problema nu inteleg sa spuna clar da ei ce au facut ani trecuti nusi aduc animte sau au uitat LA REVEDERE PDL mergeti acolo unde va e locul si mai lasati sa incerce si alti si nu uitati sa-i multumiti lui BASESCU pentru ce va facut iar daca usl ul va face la fel va vor urma si ei la fel peste 4 ani .
Postat 02 Iunie 2012, 20:51 de cetatean
WSHM DE PDL
:))) WSHM MAH =))) s-au trezit mizeriile din PDL care imparteau galeti in ultimele campanii sa comenteze ....cei de la USL macar au oferit carti nu galeti.... sunteti penibil bah....ati adus tara asta la groapa de gunoi........ JOS PDL, JOS BORZA si mai ales JOS BASESCU si gasca lui..
Postat 02 Iunie 2012, 19:34 de Marius
Trist
Neavând cum să-i facă pe oameni să-i voteze pe ei încearcă măcar să-i facă să nu voteze USL...trist, dar ce e şi mai trist e că pdl se va cam duce...poporul le-a cam dat "a 3-a cizmă" .
Postat 02 Iunie 2012, 19:13 de Ionică
normal
Evident ca tovarasul mang-leala a oferit copiilor ceva cursuri de plagiat, adica fiecare la ce se pricepe mai bine.
Postat 02 Iunie 2012, 18:59 de oradean
asa ceva...
asta da metoda josnica de a atrage voturi
Postat 02 Iunie 2012, 18:52 de george
rusine
cand fiumeu a ajuns acasa si mi-a povestit ce santamplat am ramas socat! trist
Postat 02 Iunie 2012, 18:37 de ilie 67
...
trebuia sa se duca la casa de cultura nu la oltea doamna, astea is motive cu vremea cand ea era programata de o saptamana sa aiba loc la oltea doamna... cu usl-ul la putere o sa ajungem mai rau decat grecii!!1
Postat 02 Iunie 2012, 18:36 de dan
PDL
După această "minunată" lecţie de deontologie, copii cu siguranţă vor vota cu PDL. :))
Postat 02 Iunie 2012, 18:24 de Geo
"defapt..."
Defapt.... USL`u e cu bocancii in "fata" celor de la PDL :)) si ii doare.....
Postat 02 Iunie 2012, 18:18 de unu
INTRIGA PDL
MA GUNOAIELOR nu va-ti saturat de atatea intrigi in 8 ani de zile ce bocanci ce viata da cat va pasat voua de copii si oameni in acesti ani nenorocitilor atitaiat salarile pe motiv ca nu sunt bani ca sa furati voi mai multsa aveti 10 case 10 autoturisme sute de hectere de pamant miiarde prin conturiatunci voi ce ati facut oameni mor de fome si udrea are posete de mii de euro gunoaielor voi vorbiti ce rau a facut usl ca i-a bucurat un pic pe cei mici sau credeti ca o sa va voteze copilasi cei peste 18 ani au drept de vot prostilor nu copii ei doarsau bucurat au zambit nu stiau ei de usl pdl etc dece nu ati aratat in acesti 8 ani ca meritati sa va voteze lumea nu acum nemernicilor ca ati avut ocazia in 8 ani da ati preferat sa furati numai pentru voi nu va pasat de oameni asa ca CIOCU MIC SI LA REVEDERE .
Postat 02 Iunie 2012, 15:56 de UN CETATEAN
ALIANTA DA=MIZERIE
nu-si baga nimenea nici un bocanc in viata nimanui pdl ul s-ia bagat bocanci in viata noastra cand ne-a taiat salariile cu care tre sa crestem copilasi au inchis soitale au dat afara medici asistente etc si acum mor copii in spitale deorece n-au mai ramas decat incompetenti si coruptii si pre putini profesionisti ei vorbesc sa taca dracu din gura toti ca sunt milionari in euro toti si poporul moare de foame ca n-au unde sa lucreze jos cu toti nenorociti LA PUSCARIE CU EI.
Postat 02 Iunie 2012, 15:37 de HU HU HU HU HU HU HU
Foc de paie
Acţiunea nu a avut loc în perioada de desfăşurare a cursurilor.pdliştii caută acum să bage strâmbe usl-ului.Asta e anti-campanie.
Postat 02 Iunie 2012, 15:03 de Jon
udrea si...ciocolata
da' cand udrea impartea ciocolate copiilor sinistrati direct din autotmobil cum era? ca aici a fost vorba doar despre o simpla prezenta! "Fir-ati ai d...ului cu melcii vostri"(M. Daneliuc-"Senatorul melcilor")
Postat 02 Iunie 2012, 14:36 de TDS
raspuns lui leo
Mai Leo, cum sa minta PDL. Tu crezi ce spui. Tu nu vezi ce bine o duce tara asta?Si vin astia de la USL sa se bage cu bocancii in sufletele copilasilor. PDL-ii sunt protectorii copilasilor. Pai traim bine. Eu sunt super multumit de cum traiesc. Tu nu esti? Nerecunoscator mai esti pentru toate bunatatile si facerile de bine, a celor din PDL. Sa-ti fie rusine! sau iti place mai mult: Rusine sa-ti fie, Leo comentatoru\'
Postat 02 Iunie 2012, 14:03 de dan
raspuns lui dan
Ai dreptate Dan.Imi place ce ai scris.Sa stii ca cei din PDL oricum mint cu nerusinare.Nici macar nu stiu la ce ora a inceput evenimentul.SA TRAITI BINE, a zis nea Traian B.
Postat 02 Iunie 2012, 13:47 de leo
rusine USL
Intr-adevar, cum v-ati putut baga cu bocancii in sufletele acestor copilasi. Voi nu intelegeti ca oamenii n-au nevoie de atentie, n-au nevoie sa le fie ascultate doleantele sau ceea ce ii bucura.E imposibil si de neimaginat.E greu de crezut ce v-a trecut prin cap.Sa le acorzi atentie copiilor, e imposibil asa ceva. Oamenii au nevoie de promisiuni si de zambete, atat!.Aceasta actiune eu o condamn, ceea ce ati facut voi. Rusine USL pentru ce ati facut.
Postat 02 Iunie 2012, 13:33 de dan
apreciez critica PDL
Felicitari pentru critica facuta de cei din PDL, e de aplaudat. Frumoasa initiativa ca va este mila acuma de niste copii abuzati si terminati psihic de cei din USL. Sunt alaturi de lacrimile varsate de voi. Dar, poate ca acesti copii au si zambit la comanda nu? Poate ca au fost si amenintati cu scaderea notei la purtare nu? Bietii si amaritii copii. Poate ca in sufletul lor sunt darimati psihic ca au fost bagati in seama de cineva nu? Concluzie si sfat pentru cei din USL: Nu mai bagati oamenii in seama, nici copii, nu mai acordati atentie nici batranilor. Sa vedeti ca atunci cei din PDL va vor aprecia. La oameni , le doar zambiti si le promiteti viata buna ca e suficient. Al doilea sfat pentru USL ,stati deoparte si nu va mai implicati in nicio alta actiune.
Postat 02 Iunie 2012, 12:59 de dan
Felicitari pt actiune!
Ii felicitam pe organizatori!Copiii s-au distrat si s-au simtit bine de ziua lor, chiar daca afara ploua cu galeata. Organizatorii nu au pus in pungi nici un calendar sau alte insemne ale USLului, cum ati procedat voi de atatea ori. Nu le-a spus nimeni parintilor sa voteze USL . Au organizat actiunea pentru copii.Dragi PDListi, puteti verifica, organizatorii au prevazut evenimentul in Parcul IC Bratianu.Autorizatiile in acest sens au fost emise de la toate organele abilitate. Sa va aducem dovezi cum ati mituit oamenii inaintea campaniei electorale pentru a va vota?Voi vorbiti, ma mir ca mai aveti tupeu sa deschideti gura. Ar trebui sa va ascundeti cu capul in pamant de rusine. Ce ati facut cu acest popor e genocid. Cred ca va vine greu sa va pregatiti de opozitie pentru o perioada lunga.
Postat 02 Iunie 2012, 12:24 de Leo
VOTAT USL!
VOTATI USL! VOTATI BOLOJAN!
Postat 02 Iunie 2012, 12:21 de VOTAT USL!
m..e udmr
udmr, praf! S-a gasit si el sa comenteze, habar nu are. Esti prost, ba!
Postat 02 Iunie 2012, 12:17 de u de me re
RUSINE PDL
Pdl`u-i de-a dreptu penibil. astia cred ca o sa castige campania facand reclama proasta la alte partide. Doar hiene infometate mai sunt in partidu ala .....JOS cu pupincuristii lui Groza !!!!!!!!! ..Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 02 Iunie 2012, 12:17 de Romanul Simplu
Blabla
Cum * mamii voastre de USL-isti nenorociti nu a fost campanie in scoala cand aia danseaza cu drapelu USL in spate. Sper sa muriti toti, cretinilor. Hai UDMR.
Postat 02 Iunie 2012, 12:11 de Jegurilor
VOTAT USL
O actiune binevenita.
Postat 02 Iunie 2012, 12:10 de Matei
prostii
Jegosii de la pdl nu se satura sa provoace discutii inaintea alegerilor. Niste penibili. JOS pdl !
Postat 02 Iunie 2012, 12:05 de USL
Yeahhh
Initiativa a fost frumoasa pentru copii. Ce, pe copii ii dam la o parte in activitati? Nu a fost campanie in scoala, cum prevede legea, nu a fost nici la cursuri si nici in cadrul unei manifestari educative. Felicitari USL pentru ca v-ati gandit si la copii, nu doar la \"cum sa furam si sa nu facem campanie in scoala\". Adica pe 3 sferturi furam, dar un sfert zicem: hop, fara campanie in scoala. Mai bine campanie in scoala decat furt pe fata, dragilor!
Postat 02 Iunie 2012, 12:04 de Mihai
rusine PNL
in Bihor alianta USL e praf din cauza smenarilor de la PNL, care nu dau doi bani pe aliatii lor din PSD. Popa Cornel il trateaza cu dosul pe Mang si face ce vrea el. Rusine PNL, partid de ciocoi
Postat 02 Iunie 2012, 12:04 de Raul
< fiecare cum stie >
fiecare face ce stie, problema noastra a romanilor, e ca in ultimii ani PDL-ul a stiut doar sa: fure, vanda, taie salarii si pensii , mai pe scurt sa faca viata romanilor un calvar. Iar acum cand nu mai sunt la putere, s-au trezit si ei sa comenteze orice se intampla in curtea "vecinului".
Postat 02 Iunie 2012, 11:55 de Lex
...
E USOR SA CRITICI MUNCA ALTUIA !
Postat 02 Iunie 2012, 11:51 de Oradea
La Multi Ani, copii!
depinde fiecare ce vrea sa scoata in evidenta! oare ceilalti din PDL, UDMR, si-au adus ieri aminte de copii? S-au gandit la copii bolnavi din spitale, la copii orfani din centre, oare lor le-a adus cineva o raza de lumina si speranta in aceasta zi? O zi speciala, o zi din campanie, pentru copii!
Postat 02 Iunie 2012, 11:38 de imi pasa
USL nu-ti bate joc de copii
Mai PONTA cu mai stai cu respectarea legii,acum nu mai vorbesti de corectitudine?Unde iti sunt cei doi sa mai trambiteze?,,pardon, ei nu stiu numai sa critce pe altii in rest ioc.BRAVO VOUA.
Postat 02 Iunie 2012, 11:22 de Pavel
JOS USL
RUSINE SA VA FIE...EXACT LA SCOALA PUTEATI SA FACETI..ORICUM NU VA FACE NIMENI NIMIC COMUNISTILOR,PT VOI NU EXISTA LEGE CA SI PT ADRIAN NASTASE
Postat 02 Iunie 2012, 11:12 de fellix
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON