URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
15 Mai 2012, 17:49

Mandat de 9 zile: Ministrul Ioan Mang şi-a dat demisia!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Nouă zile. Atât a rezistat în funcţie liderul PSD Bihor, Ioan Mang, instalat ministru al Educaţiei lunea trecută, ca o a doua încercare după eşecul unei prime nominalizări făcute de premierul Victor Ponta, în persoana rectroului Universităţii Creştine Dimitrie Cantemir.

Iată că nici a doua încercare a Guvernului nu s-a dovedit trainică. În urma scandalului din ultima săptămână, în care a fost implicat fiind acuzat că a semnat nu mai puţin de 7 lucrări plagiate, Ioan Mang şi-a dat, marţi, demisia din funcţia de ministru al Educaţiei.

Numeroase voci au cerut public demisia ministrului, din presă, politică sau universitari din centre ca Cluj-Napoca, Bucureşti sau Timişoara. Pe de altă parte, Emil Boc a anunţat că PDL va depune o moţiune simplă la Camera Deputaţilor împotriva lui Ioan Mang.

Ponta crede în Mang

Anunţul demisiei lui Mang a fost făcut de premierul Victor Ponta, într-o declaraţie publică, şi a fost justificată nu atât prin faptul că profesorul universitar ar fi încălcat normele legale şi morale ce condamnă plagiatul, ci prin faptul că timpul necesar verificării acuzaţiilor este prea mare.

"Din punctul meu de vedere domnul Mang are mâinile dezlegate să-şi poată apăra imaginea şi munca de atâţia ani. Sunt convins că în zilele următoare, fără a avea presiunea acestei funcţii, va restabili adevărul", a declarat premierul. Victor Ponta a declarat că, în loc să stabilească un termen scurt de analiză a acuzaţiilor care i se aduc bihoreanului, Comisia de Etică şi-a luat un răgaz până pe 15 iunie, "în condiţiile în care pe 11 iunie începe examenul de Bacalaureat". "Probabil ţinta adevărată este modul în care vom organiza Bacalaureatul", a mai spus prim-ministrul, precizând că "probabil de mâine vom începe să află că acuzaţiile care i se aduc lui Ioan Mang nu se susţin".

"Vreau să-i spun domnului Mang că regret situaţia în care l-am pus, se pare că este un scaun electric la Ministerul Educaţiei şi trebuie să vedem cine va dori să se mai aşeze pe el", a afirmat premierul. El a arătat că viitorul ministru al Educaţiei va fi desemnat în urma unei "consultări cât mai largi", dar că nu va accepta niciodată lecţii de moralitate sau bună guvernare de la preşedintele PDL, fostul premier Emil Boc, cel care după un an şi jumătate "de la frauda din Parlament" o are mereu alături pe Roberta Anastase, preşedintele Camerei Deputaţilor. "Cred că un pic de bun simţ din partea celui care ridică piatra ne foloseşte tuturor. Este foarte important şi cine lansează critici", a adăugat Ponta.

"Am discutat cu preşedintele Traian Băsescu şi am făcut propunerea, pe care a acceptat-o imediat, ca în perioada următoare, în termenul 45 de zile prevăzut de Constituţie, un alt ministru al Guvernului, ministrul delegat pentru dialog social, domnul Liviu Pop să asigure conducerea Ministerului Educaţiei şi organizarea examenului de Bacalaureat", a spus Ponta.

De dragul Guvernului

La rândul său, Ioan Mang şi-a explicat retragerea nu prin recunoaşterea vreunei culpe, ci prin accea că rămânerea în funcţie ar fi dăunat imaginii Guvernului, astfel că era dator să facă pasul în spate. Imaginea a fost şi motivul pentru care Mang a spus că nu a aşteptat rezultatele analizelor Academiei Române şi a Comisiei Naţionale de Etică în cazul său.

"Iniţial aşa a fost intenţia să aşteptăm mai întâi dovada nevinovăţiei în cadrul acestor comisii, dar am constatat că şi după ce domnul prim-ministru a solicitat analiza acestor lucrări, atacul a continuat şi se extinde în întreaga Europă. Practic, nu cred că este cazul ca pentru un lucru de care nu sunt vinovat şi care se va dovedi în final să afectăm imaginea Guvernului aşteptând până în 15 iunie să fim atacaţi în continuare", a afirmat ministrul demisionar.

Totodată, şeful PSD Bihor a reiterat ideea că este victima unei campanii cu iz politic, orchestrată de opoziţie şi care şi-ar avea cauza în neregulile mari descoperite la Minister. Întrebat de ce nu şi-a dat demisia mai devreme, dacă nu dorea să strice imaginea Guvernului, Mang a spus că a trăit cu speranţa că atacurile se vor opri.

"Atunci am crezut că totul este un atac politic, cum este şi astăzi, dar că se va opri în momentul în care sunt sesizate aceste comisii", a precizat Ioan Mang, adăugând că nu are nimic să-şi reproşeze.

În urma acuzaţiilor potrivit cărora Ioan Mang ar fi plagiat nu mai puţin de şapte lucrări ştiinţifice, mai multe persoane au cerut public demisia ministrului, printre care şi liderul PDL Emil Boc, dar şi nu mai puţin de 17 universitari din centre precum Cluj-Napoca, Bucureşti sau Timişoara. Pe de altă parte, tot Emil Boc a anunţat, luni, că PDL va depune o moţiune simplă la Camera Deputaţilor împotriva lui Ioan Mang.

Boc: Simbolul incompetenţei şi amatorismului Guvernului Ponta

"Demisia lui Mang reprezintă simbolul incompetenţei şi amatorismului Guvernului Ponta. Mang şi-a dat demisia în urma acuzelor publice de plagiat care nu mai puteau fi contestate. Ponta trebuie să îşi asume răspunderea pentru că a generat cea mai gravă criză din educaţie din ultimii 20 de ani, a avut două nominalizări la Educaţie şi a lăsat Bacalaureatul cu interimat, este de neacceptat această situaţie. După aceste nominalizări, cred că Ponta trebuie să îşi asume public situaţia şi incapacitatea de a propune un Guvern competent", a declarat, marţi seară, într-o conferinţă de presă, preşedintele PDL, Emil Boc.

Boc a afirmat că Victor Ponta "a propus cel mai incompetent şi, să vedem, cel mai corupt Guvern din istoria României". "Avem trei remanieri deja într-o săptămână. Legea Educaţiei e jucată la ruleta rusească de amatorismul Guvernului Ponta. Ponta e captiv intereselor din educaţie, îi cer public să ofere stabilitate educaţiei", a afirmat Boc.

Citeşte povestea completă a acuzaţiilor de plagiat care i se aduc lui Ioan Mang în articolul: Ministrul Mangleală

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
35 Comentarii
replica la articolul cu instalarea noului prefect Claudiu Pop
Cit de prostu-i tot a nostu-i ,cit de rau-ii tot al nostu-i ,cit de plagiatoru ii tot al nostu-i!A PiSZDiului:))=))Victor Ponta Prostalul premierul P UsL A si-a pus oamenii la butoane,,nu o sa fie numiti pe criterii politice` Hai sanchi !SICTIR!:))=)) Toata floarea ce vestita a ,,PSD Bihor`` conducerea corupta candidatii din partea P UsL A Bihor Ilie Bolojan,senatorul PNL Popa Cornel,deputatul nebunel Octavian Bot s-a prezentat sa de-a onor la fiul tatalui de la Continental Claudiu Pop ex presedinte PSD filiala muncipala Oradea ,vin ai nostii ,pleaca ai nostrii,noi astia simpli membri de partid ,poporulroman simplu bihorean raminem toti ca prostii si ne uitam catre Ei SANCHI !SICTIR da-va dreacu de ciocoii noi !:))=))DEMISIA senatorului PSD Ioan Mang din functia de presedinte a PSD Bihor ,Iesi afara(din PSD Bihor) javra ordinara PLAGIATOARA!:))=)),,Un partid social democrat PSD nu este un partid de sefi si de patroni ,ci este un partid de militanti social dermocrati care lupta pentru drepturile si libertatile celor multi si saraci ``citat Ion Iliescu ..da acestia din fotografii politicienii bihoreni astia aduna si fura pentru ei!:))=) .Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 20 Mai 2012, 09:03 de Romanul Simplu
replica decenta lui @Stefan poupincuristul senatorului PSD Ioan Mang
@Stefan poupincuristul senatorului PSD ioan Mang sa-ti scriu decent pentru ca altfel iarasi ma cenzureaza cei de pe forumul eBihoreanul pentru cuvinte vulgare si expresii indecente.DREPTATEAsi ADEVARUL faptelor ,si dupa fapta (de plagiat )si rasplata=excuderea din viata publica si viata politica a senatorului PSD Ioan Mang PLAGIATORUL DEMISIA lui,demiterea lui din toate functiile publice platite din banii publici!:))=)) 1)Sunt un forumist de pe forumul eBihoreanul si nu sunt un postac de servici de partid PSD Bihor asa ca si tine @Stefan !:))=)) @stefane pe mine un @roman simplu din ROMANIA ,tu NU ma ameninti ,intimidezi,cenzurezi cu Insulta si Calomnia atita vreme cit nu te-am insultat injurat sau am scris minciuni (adevar si dreptate)despre tine si PLAGIATORUL!:))=)) @Romanul simplu scrie adevar si dreptate dar si poate scrie si mai acid si mai critic comentarii la articolele analizate despre PSD Bihor , eu nu vreau NIMIC , numai sa distrug credibilitatea PSD Bihor si conducerea corupta!:))=))P.S,@Romanul Simplu va scrie si mai multe comentarii acide si critice la adresa PSD Bihor ,@stefane go to hell cu PLAGIATORUL Mang!:))=))Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 18 Mai 2012, 06:21 de Romanul Simplu
”Onoarea nemțească” - varianta Ioan Mang (II).
1. O lecţie neagreeată de nomenclaturiştii/activiştii PDL, UDMR, ca şi de ”ciolanagii”, în general: ”Onoarea nemţească” - varianta Ioan Mang. 2. Adevărul trebuie să iasă la lumină. Ca şi adevăraţii ”PĂPUŞARI” din spatele acestui dosar tip Secu. Poate, cu această ocazie, vom afla şi câte ceva despre calitatea şi originalitatea lucrărilor ştinţiifice, inclusiv tezele de doctorat, ale acestor ”păpuşari”, respectiv de ce aceste acuze nu au apărut decât acum? 3. O reparaţie pentru dl Mang: repunerea în funcţia de ministru MECTS; 4. Mr. Mang: Good luck and keep walking!
Postat 17 Mai 2012, 22:02 de stefan
@”...simplu”
Dacă tot o dai cu dreptatea şi adevărul, de ce nu: 1. analizezi, împreună cu ”păpuşarii” tăi şi conţinutul: art. 205 (Insulta) şi 206 (Calomnia) din Codul Penal? 2. eşti/sunteţi în stare să ”produci/produceți” comentarii pertinente la conţinutul articolelor pe care le "analizezi/analizați"? P.S. Multe (alte) succesuri ...”literare”!
Postat 17 Mai 2012, 21:45 de stefan
@”românul complex”
I. ”Ce spune „stefan” e sf.” - ”...simplu”. 1. Ce este sf, dle/tov. ”...complex”? Am pus cumva semnul egal între un: a) afemeiat (notoriu) şi un neafemeiat? b) `telectual tomnatec şi dl. Mang? c) ciolanagiu notoriu care consideră postul de politician/ales doar o marfă (care se obţine prin cumpărarea alegătorului cu bani, minciuni, vorbe mieroase ş.a.) şi dl. Mang? 2. ”În România o etichetă nu o dezlipeşti chiar atât de uşor.” a) Din păcate aşa este. Cu etichete de genul: ”Arogantul” şi ”Prostănacul”, mentorul politic al celor doi ”etichetaţi” a contribuit la pierderea multor voturi pentru aceştia, cu consecinţele politice, economice, sociale şi umane de rigoare; b) Subiect de meditaţie pentru ”...complex”, respectiv pentru adevăraţii PSD-işti: Cei cu mentalităţi de genul ”Eu te-am făcut, eu te omor.”, nu mai au ce căuta la ”butoane”! 3. Şi următoarea afirmaţie pe care am făcut-o este sf? ”Adevărul trebuie să iasă la lumină. Ca şi adevăraţii ”păpuşari” din spatele acestui dosar tip Secu. Poate, cu această ocazie, vom afla şi ceva despre calitatea şi originalitatea lucrărilor ştinţiifice, inclusiv tezele de doctorat, ale acestor ”păpuşari”. II. Dvoastră cum staţi cu ...plagiatul (neinventat de ”colegi”)?
Postat 17 Mai 2012, 21:15 de stefan
In sfarsit
foarte bine a facut ca si-a dat demisia nu ii in stare sa faca o lucrare stintifica.. halal ministru al educatiei... deci pdl a avut dreptate.. hai pdl
Postat 17 Mai 2012, 01:40 de ana
domnule mang
DLE MANG AI FACUT ORADEA DE RAS,DESI TU ESTI TZARANOI DIN JUDETUL ARAD DE LA "APATYEU" PENTRU ASTA F M M DE J-E-G
Postat 16 Mai 2012, 22:47 de radu
In sfarsit
După ministrul Mangleală urmează ministrul "Xerox".Vai şi amar de rezerva voastră de cadre useliştilor." SIC TRANSIT GLORIA MUNDI"
Postat 16 Mai 2012, 14:16 de Sargon de Venetia
@
CEKES a facut un mare caca pentru Rromania, Bihor si Oradea!! Un mare CACA ! Tati UDMR-istii au furat pentru partidul lor si buzunarele lor personale. Tot voteaza ungurimea in speranta ca o vor duce mai bine dar bine o duc numai el , liderii UDMR, participanti de 22 de ani la marele jaf national.
Postat 16 Mai 2012, 13:37 de scortosul
AStia sunt ei USL-istii
Astia sunt adevaratii USL-isti !! Plagiatori, mincinosi, hoti, demagogi !! Vai de noi !!!
Postat 16 Mai 2012, 13:31 de scortosul
Primar ideal a facut nu mult ce ff multe pentru BIHOR nu doar Oradea.
sunt mai credibili maghiari acum in ORADEA decat cei care se DAU Domni dar defapt au origini de tarani :)))) ha, ha, ha, ha, "LUPUL isis schimba PARUL dar ORIGINEA neverrrrrrr " taran te ai nascut si crescut asa mori , sa fi mandru ca esti TARAN nu te dori DOMN daca ai aluat RURAL.
Postat 16 Mai 2012, 10:49 de CEKES va fi un
Muhaha
pai daca si-a dat demisia inseamna ca PDL a avut dreptate.....deci hai PDL
Postat 16 Mai 2012, 10:27 de Muhaha
fuji xerox - slogan USL
Mang si USL... cat e euro de cand e USL la guvernare? cum stam cu inflatia? cred ca am spus tot.......
Postat 16 Mai 2012, 09:29 de aaaa
uite şi erata
Titlul comentariului ramasese de la un altul, postat la un alt material.
Postat 16 Mai 2012, 07:03 de românul complex
Pentru uselişti
Uite că am ajuns să-l compătimesc pe Mang. Sincer îmi pare rău pentru el. Acum poate să vină cine o veni să spună că nu a plagiat, că au fost greşeli sau mânăreli. E ca atunci când apare o dezminţire după un articol bombă, o citesc mai puţin de jumătate dintre cei ce au citit articolul şi mai puţin de un sfert o şi cred. Ce spune „stefan” e sf. Gata, treaba e oablă. În România o etichetă nu o dezlipeşti chiar atât de uşor. Şi în străinătate e aproape la fel de greu, uită-te la Dominique Strauss-Kahn acum îi cere un million de euro despăgubiri cameristei. Cât crezi că repară banii ăia? A fost compromis, nu a intrat în cursa pentru preşidenţia Franţei (şi era cotat cu prima şansă), gata, s-a terminat. Chestiile astea cu urcatul sunt extrem de grele şi de la un anumit nivel în sus dacă nu are cine să te susţină când te clatini e posibil să te rostogoleşti până jos, condiţii în care e greu de crezut că o mai poţi lua de la capăt. Acum totul depinde de modul în care Mang ştie să gestioneze momentul. Trebuie să gândescă fără sentimente şi regrete, să fie cât mai comercial pentru că, până la urmă, şi politicianul e o marfă care se vinde pe voturi.
Postat 16 Mai 2012, 07:01 de românul complex
replica la articol
Senatorul PSD ioan Mang a avut ,,ONOAREA `` ca sa-si de-a demisia ,(hai sanchi!SICTIR)!:))=))Nici nu trebuia ca sa accepte numirea de ministru stiinduse cu atitea bube in cap,dar in presiune de timp Victor Ponta Prostalaul la nominalizat duminica seara pentru ca luni sa prezinte lista cu ministrii in parlament ,o decizie prostoloaca a Prostalaului Victor Ponta,mai bine o nominaliza din nou pe Ecaterina Andronescu Abramburica !:))=))Senatorul PSD Ioan Mang in mania grandorii prostii lui a acceptat postul de ministrul al educatiei fara sa se gindeasca la consecintele plagiatului pe care la facut in lucrarile lui .,si acuma suporta consecintele,,demisie de onoare =demisie impusa de Prostalul Victor Ponta ca si o retragere onorabila( si din politica ) , a facut de rusine Academia Romana ,a facut praf toata cercetarea romanesca ,ce explicatii logice care sa manipuleze opinia publica romaneasca va mai gasi Victor Ponta si in cazul acesta ?:))=))DEMISIA DE ONOAREa senatorului PSD Ioan Mang din functia de presedinte al PSD Bihor, JOS MANG!:)) @Stefan poupincuristul senatorului PSD Ioan Mang ,Goo the hell` impreuna cu ,,PLAGIATORUL Mang!:))=))Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 16 Mai 2012, 06:01 de Romanul Simplu
”Onoarea nemțească” - varianta Ioan Mang.
1. O lecţie neagreeată de politrucii PDL şi UDMR, ca şi de ”ciolanagii” (în general): ”Onoarea nemţească”-varianta Ioan Mang. 2. ”Sunt convins că în zilele următoare, fără a avea presiunea acestei funcţii, va restabili adevărul\", a declarat premierul.” - Adevărul trebuie să iasă la lumină. Ca şi adevăraţii ”păpuşari” din spatele acestui dosar tip Secu. Poate, cu această ocazie, vom afla şi ceva despre calitatea şi originalitatea lucrărilor ştinţiifice, inclusiv tezele de doctorat, ale acestor ”păpuşari”. 3. "probabil de mâine vom începe să aflăm că acuzaţiile care i se aduc lui Ioan Mang nu se susţin" – Victor Ponta. - Reparaţia necesară: repunerea imediată în funcţia de ministru MECTS, a dlui Mang. 4. Mr. Mang: Good luck and keep walking!
Postat 15 Mai 2012, 22:58 de stefan
jaf pe fata
un minicnos, un tradator, si are pretentii de la elevii cand el nu e capabil sa scrie o lucrare
Postat 15 Mai 2012, 21:54 de minodora
Guvernul MANGLEALA
Halal Guvern! Au inceput frumos....Is varza!!!!!!!
Postat 15 Mai 2012, 21:45 de Andrei
Pt simpatizati PSD
Pt. simpatizanti PSD! Ati trimis scrisoarea deschisa la presa centrala spre publicare, ca ar trebui sa afle o tara intreaga ce se-ntampla la Bihor si cum se cumpara scaunele de la deconcentrate!O adunatura de mascarici, curvari, corupti si incompetenti platesc sa conduca institutiile statului!
Postat 15 Mai 2012, 21:27 de Virgil
Xerox a la Universitatea Oradea
Problema cu orchestrarea de catre opozitie a atacului asupra lui Mang nu o cred pentru can nu exista nici o opozitie capabila sa fie orchestrata. Asta ar fi insemnat existenta unui dirijor al opozitiei. Ori asa ceva s-a dovedit absurd, in conditiile in care a dirija inseamna a avea o anumita gindire despre pozitia fiecarui membru al orchestrei. Mang a fost dat in git de catre mass media care a ajuns sa aiba la dispozitie mijloace aproape securiste de investigatie. Opozitia nu afacut altceva decit sa preia informatiile si sa le prelucreze in plan mediatic. Din pacate, omul putea sa gindeasca inainte, nu in timpul marsului orchestrat de fosta opozitie. Fiecare pasare pe limba ei piere.
Postat 15 Mai 2012, 21:02 de Carp III
???
Opinia Romanului Simplu?
Postat 15 Mai 2012, 20:55 de Ema
pilele lui ponta
dupa cum se vede , toti oamenii capabili din functiile de conducere sunt dati afara de asa numitul DOMN PRIM-MINISTRU , pe motiv de culoare politica...asta a asteptat de mult ponta sa-si aduca toate pilele la conducere indiferent daca sunt sau nu capabile...probabil e ferict de erorile pe care le face( ex. fostul ministru al invatamantului...mang)
Postat 15 Mai 2012, 20:01 de ion
NU MAI COPIA
CU CE TUPEU MAI MERGE DOMNUL MANG LA EXAMENE ,STUDENTII AR TREBUI SA MEARGA CU LUCRARILE FACUTE DE ACASA BRAVO DOMNULE PROFESOR
Postat 15 Mai 2012, 19:58 de STUDENT ORADEAN
@fetita SPARTA 2
Si te rog nu uita de gafele lui Boc cu dreptul lui consitutional. Dupa cum ziceam..macar asta si-a dat demisia..dar Boc al tau nu numai ca a continuat vrajeala..dar a si ramas prim ministru! Cat de jenant! Te rog uitat-te in curtea ta portocalie inainte sa faci comentarii de genul acesta.
Postat 15 Mai 2012, 19:51 de @ fetita Sparta 2
@fetita SPARTA
Ba SPARTA, iara tu fata? Macar asta a avut bunu simt sa faca pasul acesta. Nu ca si elena udrea ta? Sau ai uitat deja..mai rusinica PDL ista trista! Hahahah. La fel de cacat a fost si pe vremea voastra. Ne crezi prosti? Cotet amice!
Postat 15 Mai 2012, 19:50 de @ fetita Sparta
rusine psdista
Prima decizie buna luata de tovarasii astia!!! Afara cu Mang din lumea politica si universitara!! Adio USL
Postat 15 Mai 2012, 19:46 de sparta pentru oradea
Snoave
Broderia d-lui Mang este o poveste cusuta cu funie fosforescenta.Ocazie cu care s-a reusit punerea inclusiv a Academiei intr-o situatie jenanta.Fiecare isi merita,cu varf si-ndesat,partea.Unii au insertii de azbest in obraji,daca nu cumva captuseala de caramida refractara.
Postat 15 Mai 2012, 19:45 de gyorgy tozser
hotul tot hot ramane
e bine ca macar acest hot si-a dat demisia si nu si-a batut joc in continuare de invatamant...rusine sa-i fie acestui om pentru ca a facut de ras invatamantul
Postat 15 Mai 2012, 19:37 de DIA
Atentie
Scrisoare trimissa Premierului: Stimate Domnule Prim Ministru, Ne bucuram pentru felul cum s-au asezat lucrurile,va felicitam si va dorim din toata inima, mult succes ! Regretam profund faptul ca domnul Ioan Mang v-a inselat vigilenta si l-ati numit Ministru al Invatamantului. Nu merita deloc ! Pe langa ceea ce a iesit la iveala ar trebui sa stiti ca are si o viata de familie imorala in sensul ca s-a incurcat amoros cu o tanara in jur de 25 de ani, Tiron Ana Maria careia i-a dat o functie in partid si a trecut-o pe un loc eligibil in Consiliul Judetean Bihor. Ea taie si spanzura in filiala judeteana, dl Mang fiind un om slab. Organizatia este in degringolada totala,mediocritatea fiind la mare rang in PSD Bihor. Au avut grija sa indeparteze toti oamenii care cu adevarat au crezut in acest partid de 20 de ani .Va rugam sa va indreptati atentia asupra acestei organizatii si sa o reformati. Aici ,in Bihor, PSD este la remorca PNL,lucru de neacceptat pentru cel mai mare partid din tara. Persoana cea mai dezagreabila si mai discutabila in PSD Bihor este Pop Claudiu care a facut presiuni asupra oricarui potential candidat si s-a instalat presedinte al organizatiei municipale, sub ochii reprezentantului Comisiei de Etica trimis de dvs.A santajat fiecare candidat anuntat pentru a nu mai candida, prin mijloace dolosive, folosindu-se inclusiv de cei de la PDL. Claudiu Pop este "beizadeaua lui tata", Pop Andrei, director la Hotel Continental din Oradea, unul dintre marii mafioti locali. Lumea ii cunoaste, se stie ca la ei se cotizeaza cu sume mari,cel care aduna banii fiind chiar Andrei Pop. ACEST LUCRU SE INTAMPLA IN MOMENTUL DE FATA IN PSD BIHOR, SE ADUNA BANI PENTRU POSTURILE DIN DECONCENTRATE ! Pe ei nu-i intereseaza nici valoarea, nici competenta oamenilor ci doar banii, NUMAI BANII ! VA RUGAM SA VA ASCUTITI VIGILENTA SI SA NU FACETI GRESEALA SA-L NUMITI PREFECT DE BIHOR. Este un incompetent,un neserios cunoscut in oras pentru problemele cu amantele de joasa speta fiind ridicat doar de banii lui taica-sau si de ambitia de a parveni. Nu cred ca doriti sa aveti "surprize" cu dansul asa cum aveti in momentul de fata cu domnul Mang. Va rugam sa luati in seama apelul nostru, sa analizati cu atentie aceasta persoana astfel incat sa nu se mai greseasca din nou. AR FI PREA MARE RUSINEA PENTRU PSD BIHOR ! Pe dumneavoastra, domnule prim Ministru, va asiguram de intreaga noastra simpatie si consideratie ! Un grup de cetateni din Oradea, membri si simpatizanti ai PSD
Postat 15 Mai 2012, 19:18 de Simpatizanti PSD
@Petrache
De acord, dar te rog nu jignii Finlanda confundand-o cu Mongolia sau finlandezii cu mongolii.
Postat 15 Mai 2012, 19:02 de Radu
Prostanacu 2
Prin explicatiile pe care le da acest Ponta seamana din ce in ce mai mult cu Prostanacu, ba cred ca-l si depaseste, asa ca mi se pare potrivit pt.el numele de Prostanacu 2.
Postat 15 Mai 2012, 18:55 de Ion
@asta este
În Japonia pentru numirea unui aşa hal de ministru şi-ar fi făcut sepuku toţi cei scăpaţi de la ţunami.... :)). Noi ar trebui doar să-l expulzăm pe pontalău împreună cu toată gaşca aia a lui ilici@kgb, cu politrucul comunistoid Marga & co în braţele stăpânului lor, pe ale cărui ştat de plată sunt cu toţii: Vladimir Vladimirovici Putin. @asta e, nu încetez să mă mir, cînd văd cîtă neobrăzare există la ungurii ăştia, cum nu pierd nici o ocazie nesimţită ca asta cu Manglitoru' (care are muiere ungurească, campioană şi ea la plagiat) ca să-i facă puţină reclamă la bozgoru lor . Să vă intre bine la neuron, finlandezilor, din urnă va ieşi Bolojan, orice român de bun simţ îl votează.....
Postat 15 Mai 2012, 18:32 de petrache
gata
gata cu Bihorul, bravooo ! PDL terminat si PSD la fel :))) in BIHOR ramane sa l votam pe CEKES PRIMAR.
Postat 15 Mai 2012, 18:02 de asta este !
Care demisie ?!L-a ejaculat tonta din ministeriat !
Demisie ?! L-a aruncat tonta ca pe o masea stricata ?! Auzi, demisie ))) = :
Postat 15 Mai 2012, 18:02 de .
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON