URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
14 Septembrie 2012, 15:51

Peste 60 de specialişti în IT vin la BizTech Oradea 2012, evenimentul anului în materie de business şi tehnologie

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

CG&GC HiTech Solutions organizează la Oradea a doua ediţie a BizTech, evenimentului anului în materie de business şi tehnologie în Transilvania. Întâlnirea, care reuneşte cele mai mari companii IT care activează în România (Cisco, Intel, HP, Microsoft, Canon, BitDefender, Total Soft, Kaspersky, Samsung, Lenovo, N.O.D), se va desfăşura pe parcursul a două zile, 27-28 septembrie, la Hotel Ramada şi reuneşte cele mai mari companii de IT prezente în România.

Practic, pentru cele două zile, Oradea devine un centru al excelenţei de tehnologie, inovare, leadership şi antreprenoriat de succes, afirmă organizatorii.

"BizTech 2012 este un proiect complex care cuprinde şi conferinţe axate pe educaţie, fiscalitate, marketing, resurse umane, atât în industria IT precum şi în alte industrii. Evenimentul aduce în atenţia managerilor finanţările prin ajutoare de stat şi finanţări europene pentru inovare de care pot beneficia pentru dezvoltarea companiei, care sunt posibilităţile şi soluţiile României de a deveni un HUB tehnologic", se arată într-un comunicat transmis de organizatori.

"Noi, cei ce reprezentăm CG&GC HiTech Solutions, precum şi toţi partenerii noştri, suntem convinşi că doar cu ajutorul tehnologiei putem evolua, atât în educaţie, cât şi-n business. Obiectivul principal al BizTech este de a conexa viitorul cu evoluţia tehnică şi managementul, antreprenoriatul şi educaţia", a precizat Adina Rada, director general CG&GC HiTech Solutions, organizatorul BizTech 2012.

De toate pentru toţi

Astfel, în cadrul BizTech, vor fi prezenţi peste 60 de specialişti din IT, şi vor exista 3 secţiuni - Educaţie, Tehnologie şi Business. La eveniment vor sosi peste 20 de manageri si antreprenori de succes, care vor fi şi speakeri, printre care Adrian CIOROIANU, Silviu HOTĂRAN, Camelia ŞUCU, Tudor GALOŞ sau Luminiţa POPA.

Secţiunile de educaţie au ca obiectiv dezvoltarea de parteneriate sustenabile între mediul educaţional şi companii, lideri mondiali de tehnologie. Scopul este de a construi parteneriate care se vor regăsi ulterior în dezvoltarea regională. Instituţiile de învăţământ liceale şi centrele universitare pot fi adevărate incubatoare de tehnologie pentru generaţia de tineri. Dornici să-şi formeze abilităţile tehnice necesare într-un mediu social şi economic dinamic, elevii şi studenţii trebuie sprijiniţi în demersul lor. De la soluţiile IT inovatoare destinate educaţiei, la aplicaţiile create de către marile companii pentru proiectele şcolare, la platformele de studiu online şi certificări dedicate studenţilor şi cadrelor didactice, proiecte de cercetare dezvoltare şi inovare, toate acestea vor fi prezentate şi dezbătute în cadrul BizTech 2012, sesiunea dedicată educaţiei.

Sesiunile dedicate managerilor IT şi pasionaţilor de tehnologie vor cuprinde atât prezentări în plen, cât şi sesiuni demo. Tehnologiile Samsung, dedicate companiilor din domeniul HoReCa, vor fi prezentate pentru prima dată în Oradea în cadrul B2B ShowRoom Trailer în 27 septembrie. Specialiştii celor mai mari companii IT din lume vor aduce soluţiile ce pot fi implementate în instituţiile româneşti, cum pot fi îmbunătăţite infrastructurile IT fără a pune presiune pe bugetul dedicat achiziţiilor şi ce sisteme pot fi integrate pentru a eficientiza procesele într-o companie. Nu vor lipsi nici prezentările despre securitate şi protejarea informaţiilor, iar pentru menţinerea unui flux al activităţii veţi afla care sunt cele mai noi soluţii de power management.

În ceea ce priveşte antreprenoriatul şi modelele de succes în afaceri, scopul sesiunii de business este de a oferi o viziune asupra tendinţelor din mediul de business românesc. Vor lua cuvântul antreprenori şi oameni de succes care au creat şi dezvoltat afaceri în România, reuşind să impună un standard în domeniile de activitate, oameni care prin prisma experienţei lor sunt în măsură să definească trendurile în mediul de afaceri. Vor fi dezbătute subiecte din sfera fiscalităţii şi a finanţelor, se vor analiza piaţa de IT şi direcţiile viitoare în dezvoltarea regională, crearea şi evidenţierea unui brand şi gestionarea resurselor umane.

Noutăţi, direct la "sursă"

"BizTech Oradea 2012 vă oferă posibilitatea de a întâlni manageri din zonă, de a afla noile tendinţe pe pieţele concurenţiale şi cum vă puteţi reduce costurile atât prin implementarea unor soluţii eficiente, cât şi prin atragerea de fonduri UE. În cadrul unei conferinţe de business aveţi ocazia de a observa şi analiza tendinţele din mediul de afaceri, aflând totodată şi experienţele prin care au trecut oameni cunoscuţi de afaceri. Puteţi afla care sunt motivele pentru care afacerile nu mai au aceeaşi dinamică pe care au cunoscut-o înainte de recesiune, aveţi ocazia de a analiza situaţia propriei companii observând studiile de caz aduse în discuţie şi, nu în ultimul rând, conferinţele de business reprezintă o ocazie ideală de a lega relaţii cu specialişti în diverse domenii", se mai arată în comunicat.

Accesul la BizTech 2012 va fi strict pe baza unei invitaţii sau pe baza înscrierii pe site. Detalii şi pentru încrieri la http://www.cg-hitech.ro/portal/biztech.html

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
1 Comentariu
CG
daca ar functiona macar portalul lor de inscriere.....
Postat 15 Septembrie 2012, 18:17 de Taz
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON