URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
13 Ianuarie 2017, 19:03

Orădeanul Marcel Boloş, mazilit din funcţia de secretar de stat din Ministerul Transporturilor: „Am reuşit să aducem în ţară 2,1 miliarde euro”

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Orădeanul Marcel Boloş a fost înlocuit de premierul Sorin Grindeanu din funcţia de secretar de stat în Ministerul Transporturilor, decizia fiind publicată în Monitorul Oficial.

Potrivit site-ului Capital.ro, Boloş a fost înlocuit cu Ovidiu Aurelian Flori, fost viceprimar (2008-2012), iar apoi primar (2012-2016) în localitatea Işalniţa, judeţul Dolj.

La alegerile parlamentare de anul trecut, Ovidiu Aurelian Flori nu a reuşit să obţină un post de deputat pentru că s-a aflat pe locul 7 al listei PSD pentru Camera Deputaţilor din judeţul Dolj, scrie Capital.ro, menţionând şi că noul secretar de stat din Transporturi are un proces la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cu Agenţia Naţională de Integritate pentru conflict de interese.

"Nu mă tem"

Contactat de BIHOREANUL, Boloş a declarat vineri seară că se aştepta să fie înlocuit din funcţie. "Am aflat că am fost înlocuit de la un coleg din Minister, dar nu mă miră. E un lucru normal ca ministrul să vină cu o echipă nouă şi un staff nou", a spus fostul secretar de stat.

Acesta a precizat şi că şi-a eliberat, deja, biroul, şi s-a întors la Oradea fără regrete. "Nu mă tem că voi avea ruşine după perioada petrecută la Bucureşti. Am muncit de dimineaţa de la ora 8, de multe ori, până seara la 10, inclusiv în weekend, dar am reuşit să aducem în ţară 2,1 miliarde euro numai prin POS Transport", a spus acesta.

Printre realizările ultimilor ani, Boloş a enumerat finalizarea masterplanului pe Transport, care implică pentru Oradea amenajarea centurii lărgite care va lega actual inel ocolitor de intrarea pe autostrada Transilvania şi construcţia unui terminal intermodal în Episcopia Bihor, dar şi proiecte precum electrificarea căii ferate Cluj-Napoca - Oradea sau extinderea pistei aeroportului orădean.

Marcel Boloş nu s-a hotărât încă dacă va reveni pe postul de director al ADR Nord-Vest care a fost blocat când a plecat la Bucureşti. "Deocamdată vreau să mă liniştesc. O să văd ce fac în continuare în săptămânile viitoare", a declarat orădeanul.

Un orădean la minister

După cum BIHOREANUL a mai scris, Marcel Boloş fusese numit în funcţia de secretar de stat în noiembrie 2015, de către premierul Dacian Cioloş.

"Pentru mine este o nouă provocare. Primul pas va fi să pun umărul la materializarea proiectelor de infrastructură ale judeţului Bihor care se regăsesc în documentele strategice ale Ministerului Transporturilor: pentru Bihor - autostrada Transilvania, pentru Oradea - drumul de legătură cu autostrada, centrul intermodal de transport şi alte proiecte", declara acesta la vremea respectivă.

Până atunci, Boloş a fost director al Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Vest (din 2013), iar înainte a fost şeful Direcţiei Patrimoniu Imobiliar din cadrul Primăriei Oradea (2006-2008), respectiv şef al Direcţiei de Management a Proiectelor cu Finanţare Internaţională (2008-2012).

De asemenea, în 2012 Boloş a fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, iar în 2013, pentru o scurtă perioadă a fost director al Programului Operaţional Sectorial din Ministerul Transporturilor.

Presa din Bucureşti critica numirea lui Boloş ca secretar de stat, arătând că acesta a fost găsit de Agenţia Naţională de Integritate de trei ori incompatibil. În 2014, ANI a constatat o triplă stare de incompatibilitate pe vremea când Boloş era director al DMPFI, în cadrul Primăriei Oradea.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
47 Comentarii
SI PROSTII SE RĂZBUNĂ, NU-I AȘA ?
@suporter_oradean: Probabil în mintea ta "proștii" trebuie să accepte de la așa zișii deștepți orice și să stea resemnați ! Ei bine, eu nu accept !
Postat 16 Ianuarie 2017, 15:31 de TDS
LAS-O
@suporter_oradean: Ceață sau nu, răzbunare sau nu, ceea ce scriu eu NU SUNT MINCIUNI ! Iar dacă e pierdere de vreme pentru tine sau alții VĂ ROG EU, NU MAI CITIȚI !
Postat 16 Ianuarie 2017, 15:28 de TDS
prostii se razbuna
asta asa...poate,desi nu cred ca pricepi ceva,e ceata densa in creierul tau t.d.s.....restul e pierde de vreme
Postat 16 Ianuarie 2017, 14:53 de suporter_oradean
NU
@hateretards: Nu se pune problema nici unei recuperări ! Am mai precizat asta ! Dar firul meu călăuzitor în viață este următorul: dacă cineva dă în tine cu pietre, tu să-i răspunzi cu bolovani sau chiar stânci ! Răzbunarea e dulce, vorba lui Răzvan T. Coloja !
Postat 16 Ianuarie 2017, 12:10 de TDS
????
@hateretards: la mașini chiar nu mă pricep însă îmi e greu să cred că în trafic se pot scrie comentarii. În rest observ că și tu pierzi timp destul pe-aici. Eu cel puțin o fac având o anumită motivație. Tu ?
Postat 16 Ianuarie 2017, 12:05 de TDS
:))
tds, nu ai tu auzit de cutie automata, senzori, sistem de asistare la franare, etc :) Tu stai si plangi ... toata ziua ca ai pierdut bani si lasi viata sa treaca pe langa tine. Timpul pe care il petreci toata ziua ca un disperat injurand pe unul si pe altul nu il mai recuperezi in veci, asa ca vezi-ti mai bine de viata si de familie ca sunt mai importanti decat banii ;)
Postat 16 Ianuarie 2017, 11:49 de hateretards
ZICEȚI...
@suporter_oradean @hateretards : OK, sunteți din tabăra Bolojan ! Am înțeles. Din partea mea scrieți ce vreți ! Nu mă atingeți în nici un fel. PS: H., sper că acum nu mai ești la volan?
Postat 16 Ianuarie 2017, 11:32 de TDS
MUU...
@grigore: Fara legatura cu comentariul tau...Unul din BOI pare a fi fost sacrificat ! Vaca sta bine in " istalau ".. Viteii inca nu au nici o treaba...
Postat 15 Ianuarie 2017, 15:35 de TDS
Proverbe..
A plecat bou ,a venit vaca..!Adica cine se scuza ,se acuza..!Uite de ce nu pot invata poneiul sa vorbeasca ....
Postat 15 Ianuarie 2017, 15:15 de grigore
COLDEA, CIOLOS, BOLOS
...Ce ii uneste pe acesti oameni ? Si Coldea, si Ciolos au avut parte de sustinerea unui unchi ! Studiile: toti trei au absolvit licee percepute ca inferioare pe o anumita scara ( Coldea la SERAL ). Nici unul dintre ei nu intra din prima la facultate ! Dupa ani toti trei sunt doctori ! ( Coldea a ratat si primul examen de licenta ). Unul are un tic din sprancene, altul are un usor tremurat ( mai greu sesizabil ). Diferente: Coldea si Ciolos s-au dat in barci la Paris, Bolos prin alte parti.
Postat 15 Ianuarie 2017, 09:29 de TDS
Tratamentul...
CENZURAT
Postat 15 Ianuarie 2017, 06:58 de grigore
@tsd, esti ca pestele in apa!
Pe subiectul raspopitul 3x1 esti imbatabil! Am salvat intr-un document biografia neromantata pe care i-ai postat-o! Cu gestiunea, cu Mariselu, cu esecurile de la admiteri... Inclusiv minunea care l-a lovit DUPA '89(ca pe atatia altii, vezi zgonea, florin iordache, practic oricare novum populum), cum a devenit el dintr-un neica-nimeni un spirit enciclopedic, acumuland diploma dupa diploma, rang dupa rang(a). Totul incununat cu intalnirea cu birtinezul, mai ceva ca aceea dintre Pavel si Petru. In oncluzie, face atatia bani cati vrei sa dai pe el! P.S. Vor unii ,,dovezi": imi vine in minte drumul expres terminat in gardul cfr-ului, proiect pe care si-l asuma in totalitate. Acum recunoaste si ca ideea oug, aia cu ,,inchiriatul" de teren din ampriza caii ferate, ii apartine. Criminalul se intoarce totdeauna la locul crimei!
Postat 14 Ianuarie 2017, 19:03 de pinonel
???
@hateretards : Acu ' taci, bre ?
Postat 14 Ianuarie 2017, 15:01 de TDS
LEAC
@ vasyion : Stii cine e ? Ti-a spus CHRIS numele meu ! Contacteaza-ma pe FB ! Daca e minor tot GRAV e ! Adica el e chiar POSTAC ! Pai sa-l lecuim ! Zic...
Postat 14 Ianuarie 2017, 14:59 de TDS
@TDS
Stai liniștit, nu el conduce. Nu are încă 18 ani :)
Postat 14 Ianuarie 2017, 14:49 de vasyion
!!!
@hateretards : Sa nu-mi zici TDS daca luni nu depun sesizare la Politia Rutiera ! Te identifica SIGUR SIGUR...
Postat 14 Ianuarie 2017, 14:47 de TDS
@hateretards
Daca nu suporți retardații, cum de îl susții pe Johannis?
Postat 14 Ianuarie 2017, 14:39 de vasyion
AUTO
@hateretards : Tocmai te-ai...autodenuntat ! Daca esti in trafic, sezi dreaq BLNAND ! Poate omori vreun nevinovat ( Doamne fereste ! ).
Postat 14 Ianuarie 2017, 14:31 de TDS
H de la HATERETARDS dar poate fi si de la...G
Pana una alta, ROMANII ( cati au fost, de regula trendul e constant ) AU ZIS: JOS CIOLOS ( implicit diaconul misionar celib ! ), AU VRUT ALTCEVA Asa ca....
Postat 14 Ianuarie 2017, 14:28 de TDS
:))
Am omis un "are" scriind de pe telefon si fiind in trafic, asa ca da-te rotund acuma :)))) Guvernul zero e doar in capul vostru de comunisti si fani latrina 3 ;) Cifrele spun cu totul altceva, si doar daca esti prost gramada poti crde tampeniile debitate de penali.
Postat 14 Ianuarie 2017, 14:27 de hateretards
HA HA HARAP ALB
@hateretards: ...deci nu sens...Valeu, ce bine te " esprimi " romaneste ! Cazul patologic iti spune INCA O DATA sa verifici despre ce bani e vorba...CIOLOS = Guvernul " ZERO " la atragere de f o nduri europene si " ZERO " in general !
Postat 14 Ianuarie 2017, 14:22 de TDS
huo postacii
TDS: La tine e caz patologic, deci nu sens sa imi bat capul cu tine din moment ce ai ajuns sa te bucuri ca orasul pierde un mare ajutor. vasylon, esti doar un postac redus care s-a gandit sa isi mai faca un cont, deci nivelul tau de inteligenta nu are cum sa il bata pe cel al unei gaini. Voi sunteti in stare sa mintiti cu toate documentele in fata, ca asa vi se ordona de la sediu. Si da, mi-am ales numele fix ca sa iti spun tie si celor ca tine ca nu suport retardatii ;)
Postat 14 Ianuarie 2017, 14:10 de hateretards
@hateretards
Am vrut sa-ți dau un răspuns, dar am văzut cum te semnezi: "hater, retard". Alege-ți măcar alt nume sa nu știe lumea cu cine are de-a face...
Postat 14 Ianuarie 2017, 14:06 de vasyion
!!!
@hateretards : vasyion are dreptate ! de verificat pentru ce proiecte au intrat banii ! si-acum sari pe mine, apuca-a, insfaca-ma ! zi din alea cu medicamenteeeee...
Postat 14 Ianuarie 2017, 14:06 de TDS
link
www.contributors.ro/administratie/2016-a-fost-anul-in-care-au-intrat-cei-mai-mul%C8%9Bi-bani-europeni-in-romania-date-oficiale/
Postat 14 Ianuarie 2017, 13:42 de hateretards
asa sa fie?
vasylon, mai lasa dreq antena 3 ca te prosteste si mai tare. Legat de acel zero la care faci referi, poftim putina lectura de specialitate ;) %C8%9Bi-bani-europeni-in-romania-date-oficiale/
Postat 14 Ianuarie 2017, 13:41 de hateretards
GLUME
@crisan : Doamne fereste ! Nu agreez chestia cu " miticii " ! Nu suntem mai buni ca ei ! PS : in comentariul anterior am inversat intr-un loc " judecator " cu " dezvoltator " ! Dar cred ca totusi s-a inteles mesajul ! PS 2 : Fosta jurista din PMO, actualmente la AEP ) este fiica de palincar / cepar celebru ( el chiar crede ca Printul Charles i-a gustat palinca ). What a joke....
Postat 14 Ianuarie 2017, 12:36 de TDS
Da!TDS!
La noi,în justiţie ,totu se vinde,totu se cumpără!De când lumea!Am auzit cazuri când avocatul a fost întrebat cât cere.I s-a dat cât a cerut,dar tot s-a vândut părţii adverse.Şi a ieşit cu bani din ambele treburi.Am auzit discuţii,unde o avocată vorbea la telefon,refuzând un caz,cunoscând perfect persoanele implicate,declarând clar că ea nu vrwea să fie îngrijită de ...chirurgi:))))
Postat 14 Ianuarie 2017, 12:32 de crisan
Deci..
Echipă nouă...se observă clar că ardelenii pierd teren la Bucureşti,dar nu e o problemă,dacă vor asta,probabil Ardealu se va separa tot mai mult de bucureşti.O fi bine?o fi rău?om vedea!
Postat 14 Ianuarie 2017, 12:22 de crisan
SA VEDEM CUM SE VA SFARSI...
@crisan : Asta cu Coana Justi e o problema ! Justitia nu se rezuma doar la dosarele penale ale politicienilor ! Exista si procese " mici " dar care au un efect MARE asupra justitiabililor ! Sunt constient ca orice parte a unui proces care pierde se considera nedreptatit ! In cazul meu, in prima Instanta, am avut parte de un avocat...naspa ( eu l-am ales ! - omul apare si in unele articole locale de presa cu improprietariri dubioase cu terenuri- lotul Steriu-Maghiar s.a. ). In apel m-am aparat singur dar I.D.T. a ramas la ceea ce a pronuntat pe fond C.M. ). Analizand acum imi dau seama ca iubitul meu avocat nici nu a depus eforturi deosebite. Si ce sa vezi, Primaria condusa de Filip ( Bolos pedelistu ' ) a fost chemata in garantie ! Am aflat ulterior ce dispozitii a dat Filip ! Teoretic PMO trebuia sa ma apere pe mine, a aparat in schimb partea adversa ! Hotararea data de C.M. a fost magistral intocmita ! N-a zis CLAR ca nu am dreptate, a scaldat-o ca nu am avut suficiente probe ! In apel ( cum spuneam am fost fara avocat !!! ) totul a foat mai bine conceput ! Am prezentat si un DOCUMENT semnat Bolojan in care se recunostea ca am dreptate ! N-a contat ! Judecatoarea I.D.T. a mentinut ceea ce decisese C.M. ! I.D.T. este verisoara cu o fosta jurista din PMO, jurista maritata cu un fost angajat al dezvoltatorului ! Dezvoltator actionat in judecata de...mine ! Cine mai detine imobile achizitionate de la acel judecator ? Ai ghicit ! Verisoara dezvoltatorului ! Mai sunt si altii care detin imobile de la dezvoltator ? DA ! TREI JUDECATORI, UN ANGAJAT SRI, O ANGAJATA PARCHET, O AVOCATA ( apara si Dezvoltatotorul ! ), UN DIRECTOR ISC, O CONCUBINA PRIMAR, ANGAJAT DEZVOLTATOR ( care a pus LABA si pe o bucatica de teren dar care era intrare in cartier..). MISTO, NU !?! FAINA INCREGATURA ! Totul a fost posibil datorita lui Filip si Bolos ! Dar a fost incununat magistral de Bolojan ! Bolojan care timp de cinci ani a zis ca mine ! Apoi S-A RASUCIT ! Tot ceea ce am scris se poate VERIFICA ! Doar sa vrea cineva sa o faca !
Postat 14 Ianuarie 2017, 12:16 de TDS
Treaba aia..
cu ..Dovezi!Dovezi!A fost o glumă,am parafrazat-o pe cea mai iubită femeie de până-n decembrie 89.Revenind la articol şi la personaj,cu toate că or fi dovezi reale,,votul cetăţeanului,prin majoritatea psd istă şi-a spus adevăratul cuvânt.Deci,orice muritor de rând ai fi,mai ales că te crezi invincibil,şi orice culoare politică,ai fi,chiar fără dovezi,chiar vinovat sau nevinovat,e bine să ştii când e gata treaba ta...sau ,,mai bine nu te bagi la avioane,ştiind care e meciu pe acolo...:))))))
Postat 14 Ianuarie 2017, 12:04 de crisan
@TDS
Te crewd,sincer,că şi eu prin justiţia asta am fost declarat de procurorii de la Tribunal un tip de bună credinţă,dar judecătorii de la Judecătorie m-au condamnat civil,cu toate că martorii nu au avut ceva de declarat împotriva mea,într-un caz simplu,dar complicat rău,în acelaşi timp.mulţumesc Cerului că nu am fost condamnat penal.Nu era ceva politic,doar ceva legat de şpăgi,dar până la urmă,indiferent că e o răzbunare politică sau de oricare,banu vorbeşte...,mai ales în cazul ce l-ai descris mai jos.
Postat 14 Ianuarie 2017, 11:43 de crisan
AFARA NINGE ( SI PENTRU ELEV-i )
@crisan : nevasta nu , copii nu , amant a cam da ! exemplul meu este girarea contractului de asociere CLO - un celebru dezvoltator imobiliar ! am sesizat DNA dar ce puteam face mai mult ? ( chit ca Bolojan la acea vreme recunostea ca asa e ! ). Bolos stie ca am probe ( inclusiv corespondenta electronica intre mine si el cand l-a luat gura pe dinainte !!! ). verificati-i tezele de doctorat ( ca are doua ). bag mana in foc ca sunt plagiate ordinare ! cam stiu cum se folosea de studenti in acest scop. cum pot demonstra habar n-am ! doar daca acestia s-ar autodenunta ! PS: intentionat am inceput propozitiile cu litere mici ! suvitatul e un om mic, mic de tot !
Postat 14 Ianuarie 2017, 11:26 de TDS
Nesimtirea si oportunismul, la tehnocratii cu carnet de partid la toate formatiunile ce trec pe la putere, sunt gigantice.
2,1 miliarde euro au intrat in 2016 pentru decontari finale la proiecte depuse pana la finele lunii decembrie 2013, pe ciclul bugetar european 2007 - 2013, acceptate ca termene de terminare 30 noiembrie 2016. Pe ciclul financiar european 2014 - 2020 nu s-a consumat nici macar un euro. Bolos Marcel a facut asadar parte dintr-o guvernare securisto-tehnocrato-liberala atat de incompetenta, incat nici la ora aceasta nu exista la Bruxelles vreo cerere de decontare pe proiecte lansate din 2014 incoace. Bolos a fost reprezentantul minus al unui guvern zero.
Postat 14 Ianuarie 2017, 11:02 de WinDos
mie...
mi se părea ok tipu,nevastă,copii,amantă,familie pentru cine să fure nu avea.Iar cine îl critică,vreau dovezi!Dovezi!Dovezi!Mai lăsaţi-mă şi cu psd ul ăsta...nu e bună stânga doar în Occident,nici dreapta nu e bună aici,practic ce e bun aici?Vaişiamar!!!:)))))
Postat 14 Ianuarie 2017, 10:56 de crisan
Asezati va linistiti la locurile voastre!
Nu va certati, toti aveti dreptate: e un neispravit, precum birtinezul, precum brailezu’, precum.... Scrieti i numele oricaruia din gasca penala si nu gresiti. Nu gresiti nici daca i scrieti pe pesedei! Sau pe hunguri! Sau... Scrieti pe oricare politician, asa nu veti nedreptati pe nimeni.
Postat 14 Ianuarie 2017, 10:35 de ili3
elev **
no coment,greu de inteles pentru birtinutzul elev!
Postat 14 Ianuarie 2017, 10:18 de grigore
Imi pare rau...
...ca un oradean fie el si Bolos a contribuit la "rezultate zero" ale guvernului Ciolos. Deci absortie zero de fonduri europene se datoreaza si acestui cand profesor la universitatea Oradea, cand popa hirotonit, cand consilier la primarie, cand secretar de stat. Stie sa faca o multime de lucruri dar pe nici unul nu-l face bine. Au mai ramas cateva profesii neacoperite: sofer de camion, cantaret de manele sau dansatoare de cabaret. Asteptam cariera artistica a acestui protejat la bolovanului de la Birtin.
Postat 14 Ianuarie 2017, 09:59 de vasyion
@grigore
Moncher.....se pare ca scoala nu e puntcul tau forte. Nu ca inteligenta ar fi. Sambata se scrie cu a nu cu i, ninge si nu ninje, semnul exclamarii ( !) folosit de mai multe ori denota ignoranta si proasta crestere. Luam frumos abecedarul cu poze si ne uitam peste el, poate si intelegem ce vedem. PS. Ma minunez de eruditia ta citind....."aFAra ninje". Nascut poet.
Postat 14 Ianuarie 2017, 09:55 de elev
Vaishamar....INCOMPATIBILULE!
Deci era incompatibil!!!!!!!!!!Inca de la Primarie....!Se vaita cit de mult a lucrat!!Nu vrea si ore suplimentare ,simbete ,duminici platite ca vad vaicareala domnului motat....Vine iar sef mare,are de indeplinit nu stiu ce proiecte,tunele,pasarele, giratii si autostrazi!!!!!!!Pai ...nene ai fost incompatibil!!!!!Maine ,poimaine vrea la Primarie in locul ATOTSTIUTORULUI...aFAra ninje,e frumos,pescarii parfumati alunga cormoranii!!!!!!!!Bolos redivivus!!!!!!!!!!!
Postat 14 Ianuarie 2017, 08:58 de grigore
!!!!
Auzi...sa se linisteasca....dar ce-ai facut smechere de ai obosit...
Postat 14 Ianuarie 2017, 08:02 de Tinas
!!!
In comentariul anterior am scris cu greseli ! Asta e, sunt tensionat !
Postat 13 Ianuarie 2017, 23:05 de TDS
OLE OLE
@CHRIS : Nu ma intereseazs ce va face noul secretar de stat ! E vorba despre SATISFACTIA MEA ! Bolos e parte a trinomului Filip Bolos ( ! ) Bolojan CARE M-A FURAT ! Deci Bolos OUT si de la Tarom ! PS : Daca JURNALISTIII Bihoreanului ( CARE MA CUNOSC TOTI accepta in comentarii scrierea unor nume ale unor persoane private, asta e ! Fie ! Accept !
Postat 13 Ianuarie 2017, 23:02 de TDS
@sarca
comunistii tot comunisti raman. te bucuri degeaba. astept sa ma luminezi cum ne va ajuta noul secretar de stat de la transporturi din isalnita dolj pe noi oradenii? doar atat. fara obisnuitele tale deviatii de la subiect. esti penibil, un biet comunist. chiar nu iti dai seama de treaba asta?
Postat 13 Ianuarie 2017, 22:53 de User anonimizat
MAI MULT DE 4%
Cand vad acea suvita, cand vad ochisorii aia blanzi...MA LOVESTE DAMBLAUA ! Banuiesc ca altora le trezesc altfel de sentimente....Ce ...a lasat pentru Oradea, scortosule ? Zi....A lasat o laie ! O fi lasat imaginea tembela cu el insusi bagandu-si............mana intr-un butoi cu apa pe care cica o sfintea ! El, SFANTUL Huedinului&Mariselului&Motateilor etc etc.Si da , din apa aia unii prosti au baut ! Impostorul impostorilor ! Trei admiteri ratate, gestionar de Marisel, recuperat de Filip, ajuns la doua facultati UO, PEDELIST notoriu, asociat in firme de audit , directoras de..impact in PMO, trebuia sa fie ceva administrator din partea PMO la o societate mixta pe energie, ajuns la a treia facultate, director ADR NV, secretar de stat MDRT, director MT, secretar de stat MT ! Omul a dat bine din....RUC...in sensul ca a dat in stanga, a dat in dreapta si a...URCAT ! Un om de nimic, fara a avea o inteligenta bubuitoare dar JMECHER nu putea avea o astfel de ascensiune decat sprijinit de binomul care sigur ii stie....secretele ! PS: Verificati tezele de doctorat ale impostorului !
Postat 13 Ianuarie 2017, 22:53 de TDS
FELICITARI !
Felicitari d-le Bolos Marcel ! Important e ca a ramas ceva dupa dumneavoastra si Oradea s-a dezvoltat si prin aportul dumneavoastra ! Da il cunosc pe Bolos Marcel si nu'l laud ca sa'l sterg de praf pe ummeri ci pentru ca o merita !
Postat 13 Ianuarie 2017, 21:15 de scortosul
OLE OLE
Ole ole ole...Marcelica nu mai e ! Daca il recupereaza Bolojan am o tinta in plus ! PS: subsemnatul i-am cerut ministrlui Cuc demiterea lui Bolos ! Imi place sa ma iluzionez ca am avut o mica contributie !
Postat 13 Ianuarie 2017, 19:23 de TDS
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON