URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
23 Februarie 2013, 18:44

Crin Antonescu a fost reales preşedinte al PNL. Bolojan şi Popa, vicepreşedinţi

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Crin Antonescu a fost reales, sâmbătă, în funcţia de preşedinte al PNL. Delegaţii la Congresul partidului au exprimat în favoarea moţiunii şi a echipei propuse de acesta 1.343 voturi "pentru" şi 44 "împotrivă". 50 de voturi au fost nule.

Echipa de conducere propusă de Crin Antonescu este formată din prim-vicepreşedintele partidului, secretarul general, 15 vicepreşedinţi cu atribuţii executive şi alţi 16 vicepreşedinţi.

Pentru funcţiile de vicepreşedinte au fost propuşi inclusiv primarul Ilie Bolojan, preşedintele PNL Oradea, şi preşedintele Consiliului Judeţean, Cornel Popa, şeful PNL Bihor, aleşi în funcţie odată cu preşedintele.

"Domnul Cornel Popa şi cu mine am fost aleşi împreună cu echipa domnului Crin Antonescu", a confirmat BIHOREANULUI primarul Ilie Bolojan.

Astfel, este pentru prima oară când o organizaţie judeţeană de partid din Bihor are doi vicepreşedinţi în conducerea la nivel central, care până acum a avut un vicepreşedinte, prin Cornel Popa. De altfel, în ce priveşte prezenţa la congres, organizaţia din Bihor a fost a doua ca pondere, după Bucureşti.

Eduard Hellvig, un alt bihorean,prin adopţie, a devenit secretar general al PNL, în timp ce prim vicepreşedinte a fost propus Klaus Ionannis, primarul municipiului Sibiu.

Potrivit Mediafax, pe lista vicepreşedinţilor mai figurează: Cristian Adomniţei, Cristinel Bîgiu, Aristotel Căncescu, Ciprian Dobre, Răducu Filipescu, Sorin Frunzăverde, Mircea Moloţ, Marian Petrache, Nicolae Robu, Dan-Radu Ruşanu, Marius Stan, Romeo Stavarache, Florin Ţurcanu, Horea Uioreanu.

Cei 15 vicepreşedinţi executivi din lista propusă de Antonescu sunt: Daniel Chiţoiu (cu atribuţii privind coordonarea activităţii guvernamentale şi a comisiilor de specialitate ale PNL), Radu Stroe (cu atribuţii de aplicare a Statutului şi a hotărârilor partidului), Eugen Nicolăescu (atribuţii privind resursele umane), Norica Nicolai (în domeniul afacerilor europene, relaţiile cu ALDE şi Internaţionala Liberală şi coordonarea grupului parlamentar din PE), Mihai Voicu (în domeniul comunicării), Relu Fenechiu (atribuţii privind relaţia cu partidele politice), Varujan Vosganian (atribuţii privind programele şi politicile sectoriale), Puiu Haşotti (cu atribuţii de coordonare a activităţii grupurilor parlamentare), Dan Motreanu (atribuţii de coordonare a reţelei electorale), Rareş Mănescu (atribuţii de coordonare a Consiliului de Coordonare a Municipiului Bucureşti), Marcel Vela (administraţia publică), Tudor Chiuariu (afaceri constituţionale, politici legislative, drepturi şi libertăţi fundamentale), Mircea Diaconu (atribuţii privind relaţiile cu societatea civilă şi minorităţi), Ovidiu Silaghi (atribuţii privind relaţiile externe) şi Florin Alexe (atribuţii de coordonare a organizaţiilor speciale (TNL, OFL, CSL).

Crin: "Dacă nu câştig preşedinţia, mă retrag"

După realegerea sa în funcţie, Crin Antonescu a dezvăluit că este ultima oară când participă, cel puţin ca preşedinte al PNL, la un Congres al partidului, mulţumindu-le totodată delegaţilor nu doar pentru acest vot, nu pentru acest nou mandat, ci pentru tot ceea ce au împărţit şi i-au dat în aceşti ultimi 23 de ani.

Întrebat la ce s-a referit atunci când a afirmat că acesta este ultimul Congres al PNL la care participă în calitate de preşedinte, Antonescu a precizat: "Nu am limitare la numărul de mandate, dar am avut în vedere faptul că în intervalul de până la următorul Congres, cel din 2016, vor fi alegeri prezidenţiale în 2014, pe care, dacă le voi câştiga, voi deveni preşedintele României, deci nu voi mai putea fi membru al PNL şi cu atât mai puţin preşedinte".

"Dacă nu le voi câştiga, oricum mă voi retrage din conducerea PNL şi atunci deci acesta este ultimul Congres al PNL la care am participat în calitate de preşedinte", a adăugat Antonescu.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
31 Comentarii
replica la @romanul complex si @romanul normal penal
BAH astia 2 romani , unul @\romanul complex si celalalt @romanul normal popincurist penal 1 zi nu intru pe aici si deja va si da-ti in gura unul altuia , bine face-ti bah , fara mila cu dusmanul de clasa si de partid )!:))=)) Ce mapot distra pe seama voastra , si ce mama voi distra in viitor tot pe seama voastra , i-a sa va explic ceva ca sunt impartial sa nu ziceti pe urma ca tin partea unuia sau celuilalt . Eu@Romanul Simplu un simplu membru de partid ma KAK si pe PSD Bihor si pe PNL Bihor , asta sa nu fie cu suparare si sa va certati mai departe pe seama mea, si a injuraturilor mele care vi le adresez !:))=)).@romanul complex frumoase povestiri ,eu @romanul simplu fac parte din ` fraierii` care au principii onoare ,dreptate , adevar, si de aceea am fost marginalizat in partid , pentru ca am fost impotriva aliantei USL Bihor de la inceput ,asa ca HAI SICTIR si da-va dreacu pe amandoi de la ambele partide si PSD Bihor si PNL Bihor !:))=))La campania electorala vedeti iarasi cautati membri simpli ca sa va faca campanie electorala , si pe urma sa-i uitati iarasi 4 ani de zile .SICTIR bah la amandoi iarasi bah da-va dreacu de politr:))=))Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 26 Februarie 2013, 15:11 de Romanul Simplu
domnului.... cu "d" mic
Am să încep acum o poveste şi jur, dacă nu emigrez, să o repet cel puţin un an şi jumătate de câte ori va veni vorba despre un personaj implicat în povestire (în cazul în care ei continuă se să lege de viaţa mea). Odată, un om mare de tot începuse a ne povesti, nouă nevrednicilor, o poveste plină de învăţăminte. Era vorba despre o poveste a unui scriitor japonez, carte plină de înţelepciune şi pilde. Naraţiunea era una foarte profundă remarcându-se partea finală unde după ce samuraii au învins duşmanul căpetenia lor le-a spus cu recuncoscuta-I înţelepciune: „Am luptat împreună, v-om împărţi prada împreună”; şi prada a fost împărţită între toţi cei ce au luptat. Asta e o chestie japoneză. Să vă spun una românească: Un mare şef, unu mare de tot, care se credea mai deştept decât toţi, deşi nu a putut demonstra acest lucru fiind cotonogit fără a se putea îndrepta taman când ajunsese acolo unde visa de ani de zile, le povestea fraierilor odată o poveste japoneză în care căpetenia împărţea prada cu tovarăţii lui de luptă. Îi traducea cu chestiuni profunde, specifice civilizaţiilor asiatice unde onoarea şi deminitatea sunt chestiuni sfinte. A trecut lupta şi fraierii au cam luat-o prin gură că povestea cu demnitatea nu era specifică românilor aşa că şmecherii au împărţit prada iar fraierii privesc cu jind la ce ar fi putut avea. Ai să fii surprins, mie nu-mi trebuie oase (nu că aş avea vreo şansă să le primesc). E treaba voastră câţi fraieri mai speră să primească un os. Eu vreau doar să mă lăsaţi îm pace. Cheamă-ţi potăile înapoi!
Postat 25 Februarie 2013, 21:18 de românul complex
@Alin Avram
Daca te consideri demn de ce-ti semnezi "sudalmele" cu Romanul Simplu? Un individ ca tine nu are dreptul sa foloseasca cuvantul demnitate. Apropo, da un singur exemplu dim multele lucruri pe care le-ai facut in viata. Lasa la o parte faptul ca-i porti hartia igienica deputatului Roman.
Postat 25 Februarie 2013, 20:36 de Romanul normal
@Romanul normal
Nu am scuipat şi nici nu am să scuip locul de unde beau apă. Dacă înjur o fac fiind convins că cel căruia îi sunt adresate sudalmele mele le va recepţiona. Am făcut MULT MAI MULTE LUCRURI DECÂT TINE ÎN VIAŢĂ. În plus eu am demnitatea să semnez ceea ce scriu.
Postat 25 Februarie 2013, 19:51 de Alin Avram
@Alin Avram
Nu ai niciun motiv sa te simti onorat. In afara de Roman, cine te ia in seama? Numai un individ ca tine poate scuipa in fantana din care bea apa. Tu vorbesti de o scara a valorilor! Despre ce valori poate vorbi un neica nimeni care injura, sub protectia anonimatului, oameni care pot dovedi ca au facut ceva in viata. Tu ce ai facut, romane?
Postat 25 Februarie 2013, 19:34 de Romanul normal
@Romanul normal
Nu ştiu cum ar trebui să reacţionez, probabil ar trebui să mă simt onorat de faptul că oamenii unei personalităţ a judeţului îmi acordă atâta atenţie. Problema e că şeful vostru ştie foarte bine că nu sunt Romanul Simplu însă o ţine pe a lui şi de câte ori are ocazia face aluzii legate de identitatea celui ce semnează „Romanul Simplu”, făcând trimiteri la persoana mea. Nu vreau să se simtă subestimat dar am lucruri mult mai importante de făcut (pe scara mea de valori) decât să mă preocupe şeful tău şi să mai pierd timpul înjurându-l. În fine, cred că degeaba încerc să explic anumite lucruri deoarece ai un fix şi te ţii de el. Pentru tine şi cei ce se dau de ceasul morţii să mă facă de * semnează:românul, uneori complex, niciodată Simplu
Postat 24 Februarie 2013, 22:04 de Alin Avram
A falimentat Transilvania Import Export, iar acuma v rea sa falimenteze judetul
Popa Prostu' nu e prost destul daca nu e si fudul. Si-a dat demisia din functia de vice la PNL, de ciuda ca partida nu l-a dat afara pe Bot. Cum Bot e tot acolo, bine-mersi, prostovanul trebuia sa ramana un simplu membru, ajuns vremelnic presedinte de consiliu judetean falimentar. Dar atata s-a ploconit la Antonescu, sarutand poala acestuia, incat a fost iertat si pus la loc, ca sa faca sluj in continuare. Jenant personaj si mare rusine pe capul lui. Dar, probabil ca nici nu realizeaza cat de penibil a devenit, el care nu e in stare sa acopere o groapa in asfaltul drumuirlor judetene. Si alea pe banii tuturor, ca pe ai lui putea deja.
Postat 24 Februarie 2013, 19:27 de TAMTAM
!?!
Aşadar Antonescu a luat lângă el, între cei 31 de asistenţi, şi pe cei doi bihoreni care erau alături de Tăriceanu, ca să poate controla filiala. Mişcarea e bună, pentru că e mai uşor să-i arunci de sus pe unii, atunci când îţi vine la socoteală.
Postat 24 Februarie 2013, 19:06 de Carp III
replica II la roman normal poupincurist penal
BAH @roman normal popincurist PeNaL de Bihor tu ori esti prost ?, ori esti prost!:))=))CE nu ai inteles ?Ca m-am tot saturat ca sa apar niste persoane din PSD Bihor Colegiul 6 Salonta , am tot explicat pe forum ori de cite ori cineva acuza deputatul PSD Ioan Sorin Roman si pe seful sau de cabinet Alin Avram si sa le sar in aparare ca si un membru simplu de PSD Bihor care sunt din colegiul 6 Salonta Tinca . Si am explicat CE?si CUM? ADEVAR si DREPTATE nu am scris minciuni pe forumul ebihoreanul.Ce ora a adevarului bah PeNaL @roman normal popincurist ?Poate sa vina ca nu am de cistigat da nici de pierdut nimic !Dar ce scandal mediatic o sa fie intre partidele politice din USL Bihor ! ca asta asteptam romanii simpli bihoreni !:))=)).Scandal mediatic intre partidele aliantei USL Bihor pt ca aristiocratia din conducere au uitat de simplii membrii ai partidelor , si ei nu mao conteaza bine ca au fost buni in campanii electorale , alianta USL este op alianta personala a liderilor Kakarau si Ponta Prostalaul restul membrii simpli din partide nu mai conteaza , doar cei din conducerile judetene ale partidelor si interesele lor .SICTIR!:))=)) Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 24 Februarie 2013, 18:55 de Romanul Simplu
"Inovatorii"
Sunt pomeniti in articol cativa "inovatori" sadea.Cristian Adomnitei ,matematicianul redutabil care a reusit sa numere atat de repede 12 stelute incat i-au iesit 15.Pe chestia asta ar merita Premiul Golden Ration,daca ar exista...Omul de cultura Puiu Hasotti,poetul Vosganian si Norica Nicolai sunt,desigur,tinerele sperante...si asa vor si ramane...Cea mai hazlie-i functia harazita lui Rares Manescu,"atributii de coordonare a Consiliului de Coordonare a municipiului Bucuresti"...Mai,sa fie!!!Sa vedem ce mai ramane de coordonat in Galaxie dupa atata coordonare!?
Postat 24 Februarie 2013, 17:38 de gyorgy tozser
care barbat e citov in capul diminetii ?
cine naiba e citov la CAP mai ales barbatii la prima ora !! sa i fac statuie in scaunul lui BOLOJAN :))) ~!!!! se usuca de la cati bani fura , is grei nu i a luat in matematica la cantitate numai la valoare :))))
Postat 24 Februarie 2013, 17:19 de ANCA :)))
@ANCA
:)))) alooo, iar ai tras prea mult la masea. nici macar la prima ora nu esti citova la cap.
Postat 24 Februarie 2013, 16:54 de @ANCA
@Alin Avram
Intr-adevar, corect este faptul ca te identifici cu Romanul Simplu, iar, din pacate, deputatul Roman stie si accepta, in mod nejustificat, acest lucru. Va veni si ora adevarului, cand se va dovedi ca cele 3 persoane, la care face trimitere presupusul Roman Simplu, sunt, de dretpt si de fapt, odar 2, Alin si Roman. Rusinos si incalificabil jocul murdar pe care-l faceti.
Postat 24 Februarie 2013, 16:37 de Romanul normal
mustatile lui Bolo
Interesanta poza. Bolojan , omul cu doua mustati. Una pe la gura iar alta intre ochi. Fain om.
Postat 24 Februarie 2013, 16:19 de horia
replica la @roman normal membru PeNaL
@roman normal popincurist PeNaL kakamash pe capoul tau de PeNaLdin Bihor dar de ce te supara ADEVARULsi DREPTATE ? pentru ca asta este! PeNaLi Bihor nu au cuvant la Bucuresti , am trimis o armata de loaze PenaLe bihorene in parlament care dorm pe bani nostri ai bihorenilor si noi bihorenii nu avem NIMIC!NIMIC!NIMIC! din partea lor .NU autostrada!NU Aeroport!NU Fonduri!DA gaze de sist !DA marginalizare la Bucale a PeNaLilor parlamentari bihoreni!:))=))@roman normal popincurist PeNaL Bihor i-a semneaza-te cu numele ca eu m-am semnat de multe ori cu numele , la fel si comentatorul @Alin Avram seful de cabinet al deputatului PSD Ioan Sorin Roman.Am mai afirmat pe forumul Ebihoreanul ca suntem 3 persoane distincte 1)@romanul simplu,2@Alin Avram , 3)deputatul PSD Roman Ioan Sorin,ce nu ai inteles?3 persoane distincte una fata de cealalta @roman normal daca te injuram pe nedrept acce.BAH Penal @roman normal poupincurist dreptul la libera exprimare al individului roman simplu este scris in constitutia acestei tari ROMANIA, si nu o sa-mi interzici tu PeNaL@roman normal popincurist sa-mi exprim opiniile.HaiSICTIR da-te dreacu de PeNaL deBihor ))=))Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 24 Februarie 2013, 16:12 de Romanul Simplu
@Romanul normal
Interesantă topică. Apreciez că e puţin cam nefericită formularea, asta în cazul în care cel ce a postat comentariul nu a vrut să spună “identificându-se” în loc de “confundandu-se”. Am să consider că că e vorba de prima variantă şi am să-I mulţumesc “Romanului normal” pentru grija ce mi-o poartă dar am şi o rugăminte: Dacă vorbiţi de “Romanul Simplu” şi de mine în acelaşi comentariu vă rog să aveţi curajul să semnaţi cu propriul nume. Dacă am înţeles greşit ceea ce ai scris te rog să fii mai explicit, să mă pot apăra.
Postat 24 Februarie 2013, 13:36 de Alin Avram
Organizatia Femeilor Liberale
De remarcat faptul ca NICI O PERSOANA DE SEX FEMININ NU A FOST NUMITA IN VREO FUNCTIE DE CONDUCERE.
Postat 24 Februarie 2013, 11:43 de Status
guvern extern
Vrem guvern extern asa nu facem decat sa distrugem Romania cu analfabeti taranisti care nativ nu au rolul sa conduca o tara! Sa vina Regele asa nu se mai poate , fura si fura si se joaca de a Justitia Romana!
Postat 24 Februarie 2013, 10:56 de guvern extern
nu se mai poate asa !!!
la tara furi, vi la Oras iarasi furi anumite drepturi ale altora in final esti un PARAZIT , corect ? de ce TV nu prezinta realitatea monstruasa si prezinta doar saracia ? de ce mor copilasi la ORAS ? de prea multi hoti si bani absorbiti aiurea :))) logic a luat imprumuturi ca sa dezvoltam si sa CULEGEM randament nu sa i lasam sa FURE !!
Postat 24 Februarie 2013, 10:32 de rusinee sa va fie !
nu se mai poate asa !!!
TARANUL fura lemul , taranu are carne, oua, cum sustine TARANUl statul ? DEMONSTRATI :)))) negru pe alb cate milioane au inghitit SATELE si cate ORASELE ? FALIMENTATI o civilizatie REGRESAND economic sustinad ce iresponsabilitatea SOCIALA ?
Postat 24 Februarie 2013, 10:20 de rusinee sa va fie !
rusine ! furati ca in codru
FACETI CONTROALE la sate ca s au invatat cu orgii sexuale , sapag si multa evaziune, VILE si VILE dar ei au ajutoare :)) cine sa le faca TARANI ? au venit falamnzii sa fure cum pot
Postat 24 Februarie 2013, 10:09 de MIZERIIIIIIII
marsss mama voastra de haita !
au ajuns tarani la banul public prin functii si ajutoare prin subventii, fonduri neramburasabile, paraziteaza Romania si nu reactionam , hai sa facem o statistica sa vedem milioanele de euro ingititi unde, pe apa SAMBETEI !!! ce faceti in final , genocid social ? cine plateste impozitele taranul sau cei de la ORAS ?Cine plateste TVA taranul care se sparge in carciuma sau cei care intretin inavatamantul cu banii GREI ? ati bagat toti tarani in toate structurile si ne pregatiti ambuscada ?
Postat 24 Februarie 2013, 10:05 de barbatiiiiiiiiiii
impuscati va in cap TORTIONARI COMUNISTY
fereasca ne D-zeu de tarani in GUVERN ! este ca si cand ai duce campia in munti :))) IDIOTI !!!
Postat 24 Februarie 2013, 09:52 de vsm
PNL taranisti isi duc BOI in GUVERN ca si PDL
ce misto ROMANIA comunista taranista ? desfiintati si ORTIDOXIA si cultivati alta SECTA REGIGIOASA :)))) suntem pe drumul CIUMEI in dezvoltare accelerata, va spala creieri taranoi cu multi viermi in BALIGA sunt ce consuma, viermi sociali !!
Postat 24 Februarie 2013, 09:50 de ANCA :)))
@Romanul Simplu
Adresez Ebihoreanului rugamintea de a pune capat comentariilor frustratului care semneaza Romanul Simplu. Limbajul si obscenitatile inserate de acest individ depasesc limita bunului simt. Surprinde, neplacut, faptul ca acest nerusinat este sustinut de deputatul Roman, confundandu-se persoana cu seful sau de cabinet.
Postat 24 Februarie 2013, 09:43 de Romanul normal
@ celor nemultumiti de impozite_CAUTAM AVOCATI
Draga gyorgy toszer tine-o tot asa, de multe ori spui lucruri interesante, nu asculta ce spun unii ca nail si unul, fii baiat destept ca tara-i plina de ailalti.
Postat 24 Februarie 2013, 08:32 de Oradean
popa ciordel ?!
Asta nu si-a dat demisia acum o luna ? Bine le spune lumea : PENALI ! Si mai si mint precum respira !
Postat 24 Februarie 2013, 06:53 de pinonel
@ Emotionant
:) toser asta e un frustrat verde ajuns (culmea) la pensie. se pare ca funia a cedat pana acum, sub greutatea extraponderala a acestui complexat frustrat, care incearca mere sa epateze cu prostia lui.
Postat 23 Februarie 2013, 23:24 de nail
replica la articol
Sa ne KAKAM pe ei de PeNaLi din Bihor!:))=))NU vor lua NIMIC !Macar daca erau nominalizati de Hail Kakarau Crin Antonescu , si cum nu au fost nominalizati vor fin niste paria la PeNaLi!:))=)) Sa gandim logic decizia Kakaraului Crin Antonescu .... Ilie Boiojan faraonul bolovan cu piramida in Primaria Oradea si Popa Cornel (tromful betivanel ) pe nicaieri niste adversari ai Kakaraului pentru ca fost cu Motocicleanu Tariceanul , asa ca pe dinafara PNL la nivel national , are grija KAKARAUL Antonescu Crin sa-si puna miticii din Bucale in functii de conducere si pe ai nostri lideri PeNaLi Bihor sa-i marginalizeze si sa le de-a in goura pina se satura ca au fost impotriva lui Hail Kakarau!Hai SICTIR da-va drecu de PeNaLi din Bihor !:))=))Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 23 Februarie 2013, 22:45 de Romanul Simplu
pt toujer
domnu' ghiuri, matale în afară să debitezi clişeele lansate de alţii (şi neverificate niciodată de tine) mai ai altă treabă? că văd că serviciu nu ai.
Postat 23 Februarie 2013, 22:38 de unul
Emotionant!
Era culmea ca Somnorila sa pice pe locul 2...De rasul nord-coreenilor!(In ce culori a vopsit Fenechiu transformatoarele?)
Postat 23 Februarie 2013, 20:04 de gyorgy tozser
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON