URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
11 Septembrie 2016, 15:35

A doua zi de scaldă: Aquapak-ul orădean şi-a atins capacitatea maximă în jurul orei 15!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Cea de-a doua zi în care e deschis publicului a adus şi mai mulţi clienţi pentru Aquaparkul Nymphaea.

"Aquaparkul şi-a atins capacitatea maximă, de 1.800 de persoane, în jurul orei 15.10. Sistemul s-a oprit automat, aşteptăm să iasă lumea, afară sunt, la coadă, cam 50 de oameni. Pe măsură ce oamenii ies, se vor elibera locurile şi aşteptăm să intre alţii", a declarat duminică pentru BIHOREANUL purtătorul de cuvânt al Administraţiei Domeniului Public, Florin Alexandru.

Potrivit acestuia, sistemul opreşte eliberarea de bilete automat când se atinge capacitatea maximă şi se deblochează tot automat, pe măsură ce se eliberează locurile din aquapark, în ciuda vociferărilor oamenilor, supăraţi că nu mai pot intra la scaldă.

De altfel, aquaparkul a fost luat cu asalt încă de dimineaţă, când sute de oameni s-au aşezat la coadă pentru a intra la bălăceală. În timp ce sâmbătă, timpii de aşteptare erau între 10-20 de minute, duminică, cei care au dorit să intre în aquapark au stat între 10 şi 55 de minute!

Aquaparkul Nymphaea s-a deschis pentru public sâmbătă, când, în total, au intrat 1907 persoane. 

Orarul de funcţionare este între orele 10 şi 22, iar toboganele funcţionează între orele 11 şi 20 afară, respectiv între 11 şi 21 în interior.

3 ore pentru un adult în aquapark costă 25 lei, 5 ore (între 17 şi 22) - 30 lei, iar 12 ore (10-22) - 50 lei. Pentru elevi şi pensionari, pentru aceleaşi intervale, preţurile sunt de 20 lei, 25 lei, respectiv 40 lei. Copiii între 3 şi 14 ani plătesc 12 lei/3 ore, 15 lei/5 ore, 25 lei/toată ziua, iar bebeluşii au intrarea gratuită. O familie cu doi adulţi şi doi copii (până la 14 ani) beneficiază de un preţ de 125 lei pe toată ziua, în timp ce un adult cu doi copii plăteşte 85 lei.

Citiţi pe această temă articolul În sfârşit s-a deschis! Orădenii au stat la coadă să intre în Aquapark-ul Nymphaea (FOTO / VIDEO)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
9 Comentarii
la Gyula
la Gyula cand se atinge capacitatea maxima a strandului gata, nu mai poti sa intri... si totusi e doar un strand; asta e normalitatea oriunde in lume; ala de te semnezi ca esti din Cluj, esti penibil; voi in "capitala" voastra aveti zone intinse unde nu sunt practic trotuare...halal civilizatie
Postat 12 Septembrie 2016, 22:16 de Neutryno
bovexcluj
asta, e exemplul tipic de clujean arogant. Nu stiu daca e clujean prin nastere sau prin adoptie, insa in orice caz e clujeanul "standard", adica ala care are senzatia ca la CLuj s-a descoperit apa clda, ca ei au forat gaura la macaroana si au instalat spicul pe grau. Saptamana trecuta am avut drum prin Cluj. Pentru a nu stiu cata oara se reface covorul asfaltic pe DN1 in raza judetului Cluj, iar in Bihor incet, incet acelasi drum devine inpracticabil. Miticii sunt feti-frumosi in comparatie cu cei din Cluj. Daca prin absurd, raman valabile regiunile in forma actuala, am pus-o grupa mare. Astia stang totul doar pentru ei. Cat despre cometariul lui bovex, ce poti sa spui? E de noaptea mintii! Trebuia ingramaditi peste capacitatea aquaparcului, ca sa poata spune dupa aceea ca platesti bilet de aquaparc la ingramadeala de strand. Bovex, e exemplul clasic de prostie harnica si incompetenta activa!
Postat 12 Septembrie 2016, 09:16 de User anonimizat
@marius_ro
Mi se cam rupe de PSD-ul tau, precum si de restu' politicului din Romania - aici ai cam dat-o-n bara, inteligentule. N-ai priceput nimic din ce am dorit sa evidentiez, inteligentule. Da' nu-i bai. Nu meriti, oricum, vreo explicatie.
Postat 12 Septembrie 2016, 06:55 de ovexcluj
propaganda pesedista a ramas fara... propagandisti
@ovexcluj tu prietene scoti cuvinte pe gura cum scoate vaca * prin dos. Prostu' nu te prea ajuta nici el, ca n-ai inteles cred nimic din tot articolul. Softul nu s-a blocat dintr-o eroare, a oprit intrarea altor oameni. Aquapark-ul nu inseamna numai tobogane, dar cred ca habar nu ai ca exista zona de spa in interior (ca esti prost si nu stii sa citesti). Si vad ca habar nu ai nici ce inseamna sa respecti capacitatea unei locatii...
Postat 12 Septembrie 2016, 00:31 de marius_ro
TDS si aquaparcul
i-am facut eu respiratie la TDS vreo doua-trei pulane-n gura de i-or sarit toti dintii:), ride el dar nu-i risu lui. Crapa de ciuda ca oradenii nu-s prosti sa stea la pomana PSD pentru un litru de ulei si un kil de faina.
Postat 11 Septembrie 2016, 23:12 de garceamilitianu
Pupici in dos...
Multa propaganda, ode si laude, acompaniate de sunetul cristalin al pupatului de buci, din partea ACESTUI ZIAR, orientate spre super-administratia PNL-ista a Oradiei ! Vesnic de-a pururea! 1900 de vizitatori in ziua cea mai cea, aia de inaugurare (interval 10.00 - 20.00) e un mega-giga esec pentru atare luciu de apa, fara suparare. Soft blocat la 1800? Capacitate maxxxima? Asteptam sa iasa??? Ca sa poa' sa intre altii? Aquapark-u' inseamna numa' tobogane s-atat? Io garantez (si stiu ce povestesc) ca nici jumate din clientii intrati nu se dau pe ele ! Rade SCT-ul si cu dosu' de "mareata realizare bolovaneasco-andricoasa" ! Si... stiti ce? Bine face! Apropo - stiti, voi astia de la ziar, cate intrari proceseaza doar Apollo + Felix intr-o duminica frumoasa de septembrie (extrasezon)? Ca-n sezon e alta treaba...
Postat 11 Septembrie 2016, 23:11 de ovexcluj
PCR transpartinic. Ep.: Aquapark ”Nymphaea” - Oradea
I. ”3 ore pentru un adult în aquapark costă 25 lei, 5 ore (între 17 şi 22) - 30 lei, iar 12 ore (10-22) - 50 lei. Pentru elevi şi pensionari, pentru aceleaşi intervale, preţurile sunt de 20 lei, 25 lei, respectiv 40 lei. Copiii între 3 şi 14 ani plătesc 12 lei/3 ore, 15 lei/5 ore, 25 lei/toată ziua, iar bebeluşii au intrarea gratuită. O familie cu doi adulţi şi doi copii (până la 14 ani) beneficiază de un preţ de 125 lei pe toată ziua, în timp ce un adult cu doi copii plăteşte 85 lei.” 1. Aquapark ”Nymphaea” din Oradea = o investiție necesară. Dar, construită din taxele/banii tuturor orădenilor și folosită doar de cei care îşi permit. Financiar. Vorba lui Pristanda: ”Curat murdar!” II. Pe când cei din conducerea PSD Bihor vor scote din joben/caschetă un candidat de Primar de Oradea, model Gabriela Vrânceanu Firea?
Postat 11 Septembrie 2016, 23:11 de stefan
@TDS
:)) TDS mai esti cu noi? nu te-o luat dracu? Respira prietene cat mai poti, si asteapta-l pe Mang sa te salveze
Postat 11 Septembrie 2016, 21:06 de David
VAI VAI CE SUCCES...
Si uite-asa, B.I.G. ne da una peste bot ! Ba si penalul Andrica ! ( Daca Oprea e de vina la modul direct pentru Gigina, Andrica de ce n-ar fi pentru Elisabeth ? ). Deci, e MISTO la Aquapark ! M.I.B. o fi fost ? Evident intolit in " burka " ortodoxa....
Postat 11 Septembrie 2016, 15:48 de TDS
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON