URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
08 Martie 2010, 16:26

Trandafiri portocalii, vai şi-amar ce ortografii!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Şefa de cabinet a deputatului PDL Ştefan Seremi, Minodora Breje, a fost cuprinsă de 8 martie de un exces de zel de nestăvilit. În locul unor informaţii seci şi a unor simple poze, ea a trimis presei un text semnat cu numele lui Seremi, plin de umor involuntar şi de greşeli de exprimare şi de ortografie, care aruncă în ridicol întreaga acţiune cu iz electoral gândită de ziua femeii.

Reproducem, pentru amuzament, scrisoarea, întocmai cum a fost ea trimisă de cabinetul parlamentar:

Cabinet Parlamentar
Deputat Ştefan Seremi

TRANDAFIRI PORTOCALII,PENTRU FEMEILE DIN SANMARTIN SI BAILE FELIX.

Cu ocazia zilei de 8 Martie,deputatul Seremi Stefan,a continuat tradintia in semn de pretuire pentru doamne si domnisoare,si le-a rasfatat de data aceasta cu trandafiri portocalii si martisoare personalizate.In aceasta dimineata in Colegiul domnului deputat Seremi Stefan,respectiv in Primaria Sanmartin si Baile Felix,niste tineri (Ciprian,Adrian,Ovidiu,Nicu), din Colegiul d-nului deputat,au impartit in numele acestuia,trandafiri portocalii,la toate doamnele si domnisoarele,intalnite in zona unde sa desfasurat actiunea,respectiv Sanmartin si Baile Felix,insotite de urari de bine,prosperitate si un sincer „La multi ani"

„Am dorit sa continuam sirul actiunii de 1 Martie,care a adus multa bucurie,in special femeilor care din diferite motive,nu au primit nici un martisor si am hotarat sa mai aducem un zambet pe buze si cu ocazia zilei de 8 Martie.,daruind o floare in semn de pretuire si recunostinta pentru toate reprezentantele sexului frumos,cu prilejul acestei zile minunate.'',ne relateaza coordonatoarea acestei actiuni,domnisoara Minodora Breje,sefa de cabinet al deputatului,care cu lacrimi in ochii, dedica aceasta zi in semn de recunostinta,in memoria celei mai iubite fiinte,care ia dat viata,mamei ei care nu mai este.

Cu consideratie,

DEPUTAT
Ştefan Seremi

UPDATE:

Printr-un comunicat trimis marţi redacţiei BIHOREANUL, Minodora Breje susţine că informarea transmisă în 8 martie de pe adresa personală de e-mail nu i-ar aparţine ei sau deputatului Ştefan Seremi. "Modul în care a fost redactat textul din comunicatul respectiv nu reflectă poziţia oficială a cabinetului. Inacvertenţele din text au fost redactate de către persoane auxiliare cabinetului, fără încuviinţarea şi verificarea mea în prealabil", a precizat ea.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
7 Comentarii
avocatul x
Pacat ca vorbiti de oameni fara sa-i cunoasteti.Minodora e colega de la Bej,regret ca unii o pun intr-o situatie penibila,doar pentru a-si salva pielea.Oameni buni fiti rationali,nu exagerati ca o sa cadeti in ridicol. Putin respect pentru oameni cu suflet mare.
Postat 11 Martie 2010, 00:35 de avocatul
@alin
alin draga (sau sa iti spun direct minodora?), te crede toata lumea pe cuvant ca esti prieten cu domnisoara. stii de unde mi-am dat seama? dupa faptul ca si tu esti un agramat. "ma ajutat"?? mai bine si tu, si cucoana ati invata niste romana. dup-aia s-apareti in public, ok?
Postat 10 Martie 2010, 07:47 de profesorul
FALSITATE
PACAT CA NU SUNTETI REALISTI.NU CRED K FATA AIA AR TRIMITE ASA CEVA K DOAR NU E PROASTA,EU AM AVUT OCAZIA SA O CUNOSC SI CREDETI-MA MA AJUTAT MAI MULT DECAT VOI LAOLALTA.E O FATA SUFLETISTA SI SUNT SIGURA K NU E MANA EI ACOLO. SA VA FIE RUSINE K PATATI PANA SI MEMORIA SI MAMEI EI...NERUSINATILOR!!!!!!!!!!
Postat 09 Martie 2010, 22:29 de alin
MANELE PORTOCALII
La ce of viata mea trebuia sa ne asteptam de la o gasca devenita partid de guvernamant dupa ce a castigat alegerile prin manele? Nici sa scrie nu stie portocaliii astia nespalati, dar imbuibati.
Postat 09 Martie 2010, 11:27 de nu conteaza
GALINACEE
ce aveti cu biata fata?o auzat si ea ca la pdl carte multa nu se cere,so zas ca sa baga in partid.o fost la iscoala de vara da la suncuius alu eba,o auzato pa aciea cum voroveste si so zas ca se poate umple da succesuri.daca la nivelul ca binetelor parlamentare, au fost angajate asemenea galinacee,ce-o fi la baza partidului,la alde ciprian,ovidiu,nicu?oricum, daca a aparut in foaie, merita promovata,so dat silinta.poate o functie de consiliera la prefectura,ori ii fagatit postul altei rara avis?
Postat 08 Martie 2010, 22:00 de eba
8 Martie nu e portocaliu
Ce scarbosenie! Paana si martisorul l-au politizat flamanzii astia cu 4 clase!
Postat 08 Martie 2010, 21:37 de kbm
mino - lasa-neeeeeeeeee
penibila mino asta, mai ales cu se da ea asa "cea mai tare din parcarea din felix" cautati-o la CV si o sa aveti mai multe surprize decat va asteptati. si asa nu aveti subiecte ;)
Postat 08 Martie 2010, 20:20 de lol
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON