URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 20 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
25 Septembrie 2010, 17:00

Horea Vuşcan s-a însurat! (FOTO)

Horea Vuşcan s-a însurat! (FOTO) Horea Vuscan s-a însurat!
Horea Vuşcan s-a însurat! (FOTO) Horea Vuscan s-a însurat!
Horea Vuşcan s-a însurat! (FOTO) Horea Vuscan s-a însurat!
Horea Vuşcan s-a însurat! (FOTO) Horea Vuscan s-a însurat!
Horea Vuşcan s-a însurat! (FOTO) Horea Vuscan s-a însurat!
Horea Vuşcan s-a însurat! (FOTO) Horea Vuscan s-a însurat!
Horea Vuşcan s-a însurat! (FOTO) Horea Vuscan s-a însurat!
Horea Vuşcan s-a însurat! (FOTO) Horea Vuscan s-a însurat!
Horea Vuşcan s-a însurat! (FOTO) Horea Vuscan s-a însurat!
Horea Vuşcan s-a însurat! (FOTO) Horea Vuscan s-a însurat!
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Personaj "colorat" al oraşului de pe Criş, fost candidat independent la Consiliul Local, cu un trecut tumultos, şi în prezent preşedintele Partidului Verde Oradea, Horea Vuşcan şi-a strâns doar rude şi prieteni apropiaţi sâmbătă, la Casa de Cultură a Tineretului, unde i-a spus "da" orădencei Andreea Ţimbuli, o tânără de 25 de ani, absolventă de Psihologie, care se pregăteşte să îşi deschidă un cabinet în domeniu.

Festivitatea a fost una intimă. Tinerii însurăţei au fost vizibil emoţionaţi dar, zâmbăreţ, Horică a fost pus pe glume şi i-a atras atenţia proaspetei neveste ca nu cumva să uite să semneze în registrul de căsătorii cu noul nume.

După cununia civilă, cei doi au dat şi o mică petrecere, la fel de intimă, urmând ca nunta să fie programată cândva, mai târziu... Casă de piatră!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
19 Comentarii
?
Care e mireasa?
Postat 13 Decembrie 2013, 23:04 de Fatic
Casa de piatre
Da,casa de piatra sa ai cat mai curand sau sotioara sau copiii tai,dar langa cei 3 oameni ce i-ai bagat in mormat,cretinule,sa vezi cam ce simti cand pierzi pe cei dragi,poponarule,sa te bata Dumnezeu sa ai parte si tu si familia de aceasi soarta!
Postat 16 Octombrie 2013, 18:46 de geo
Casa de piatra
Casa de piatra aste este urarea pe care ti-o fac. Urat din partea celor care posteaza toate injuriile. Fiecare om are nevoie de momente de fericire.
Postat 02 Mai 2012, 18:20 de Micul Print
spor vuscane
Spor Vuscane si sper sa ajungi primar
Postat 11 Aprilie 2011, 11:49 de stefan
papa tot
va rog sa ma lasati si pe mine sa ma cac in gura lu pishatu asta de vuscan.mersi anticipat
Postat 02 Octombrie 2010, 13:39 de culici
asta e stire???
halala ziaristi...daca asta e articol....vaishamar... Scrieti o stire importanta sua ceva dar nu de retardatu asta....mai bine s`ar impusca ... si dupaia atzi scrie ca ar fii mai imp.
Postat 30 Septembrie 2010, 17:27 de lol
daaaaaaaaaaa
Da, asta o stire foooarte importanta si demna de bihoreni... *
Postat 27 Septembrie 2010, 16:07 de Lityi
???
CE MIRI !!! EA CU TA.TELE IN VANT GATA SA ALAPTEZE DORITORII, EL UN HARJIT CU DINTII BE.LITI, IMBRACAT CA LA STRAND !!! DOUA "EMANATII" PUTUROASE ALE URBEI !!!
Postat 27 Septembrie 2010, 11:36 de SCORTOSUL
???
Cine este pustiul acesta?
Postat 27 Septembrie 2010, 06:58 de cetatean
stire de interes public
Nu inteleg de ce trebuia scris un articol despre acest eveniment. Sunt atatea evenimente si lucruri mai importante despre care s-ar putea scrie.....
Postat 26 Septembrie 2010, 16:06 de Carla
cELEBRU ?
Care celebru, fratilor, ca n-a auzit nici dracu' de el ?
Postat 26 Septembrie 2010, 14:29 de Maria
popo
Marele semi **** Vuscan s-a insurat si se pare ca o sa-si treaca pe nume si un copil?Al cui o fi?
Postat 26 Septembrie 2010, 13:34 de romeo
se invarte roata!
maam! ce decolteummmmmmm maritata dar disponibila nu renunta , cele maritate sunt de regula mai disponibile decata cele nemaritate, urmariti practica se invarte Roata cum VUSCAN a sorbit din cele maritate acum are si el ce oferi celorlati !
Postat 26 Septembrie 2010, 11:34 de maama
bravo
felicitari,casa de piatra,restu care com *
Postat 26 Septembrie 2010, 11:04 de balint
Vuskakan
Sa ma kkakk pe Vuscan!Un retardat!Se vede si in poze!El e mireasa in alb...
Postat 26 Septembrie 2010, 10:53 de john
cam da
dupa sani si dupa burtica, cam asa pare, ca in curand va mai aparea un Vuscanel. probabil ca asta e si motivul unei asa de precipitate cununii, fara masa, dans si dar :))
Postat 25 Septembrie 2010, 22:42 de obsy
h
plang curve din bali dupa tine
Postat 25 Septembrie 2010, 21:09 de hy
bala
Proaspata mireasa va fi cumva peste cam 7 luni mamica? Mie imi pare cacam are burtica!
Postat 25 Septembrie 2010, 20:15 de sili
psihopatu
Cretinule, casa de piatra .Poate asa iti va veni mintea la loc. Cat despre meseria logodnicei tale , ii doresc multa bafta si chiar necesita un asemenea cabinet in jurul tau. Vei fi un client fidel.
Postat 25 Septembrie 2010, 17:50 de psihopatu
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON