URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
24 Aprilie 2012, 08:49

De la party, la spital: Trei tineri, cu răni grave, după ce au fost bătuţi de poliţişti şi jandarmi (FOTO / VIDEO)

Trei tineri orădeni au fost internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Oradea, iar un altul a suferit leziuni mai uşoare, după ce, susţin ei, au fost agresaţi sâmbătă noaptea de o patrulă de poliţişti şi jandarmi.

Marius, Gabriel, Răzvan, Sebastian şi viitoarea soţie a acestuia din urmă, Diana, au fost sâmbătă noaptea într-un club din centrul oraşului ca să sărbătorească. Sebastian, care lucrează în Statele Unite, a revenit la Oradea pentru că urmează să se căsătorească peste două săptămâni, iar sâmbăta trecută şi-a invitat prietenii la o mică petrecere.

"Am ieşit din club în jurul orei 5 şi ne-am dus la staţia de taxi de la intrarea în Pasajul Vulturul Negru. Nu am vociferat, nu am făcut scandal. Eu eram în faţă, cu Diana, iar Marius, Răzvan şi Gabriel în spatele nostru. La un moment dat, am auzit că strigă Gabriel. Când m-am întors, un poliţist îl lua pe sus", povesteşte Sebastian.

Tânărul a încercat să afle ce s-a întâmplat însă, spune el, n-a primit niciun răspuns. I s-a cerut să se legitimeze, iar în momentul în care a scos permisul de conducere american, poliţistul i-a pulverizat cu un spray iritant. Până să se dezmeticească, a fost aruncat împreună cu doi dintre amicii săi într-o dubă. "Gabriel a fost aruncat pe burtă, nici nu i s-a dat voie să se ridice. Îl călcau cu bocancii pe cap. Răzvan şi cu mine am fost încătuşaţi şi aruncaţi pe scaune. Dădeau în noi ca în animale", povesteşte Sebastian.

Nebunia a continuat la sediul Poliţiei Municipiului, unde au fost luaţi din nou în primire. "Cum încercam să spunem ceva, să-i întrebăm numele, funcţia, motivul pentru care se comportă atât de brutal, cum ne loveau. Mi-am scos la un moment dat telefonul din buzunar şi am vrut să-l pornesc, să înregistrez. Poliţistul mi l-a luat, l-a trântit de perete după care l-a zdrobit cu piciorul. Un Iphone de 3.000 lei", spune Gabriel.

Ajunsă la Poliţie cu un taxi, Diana, prietena lui Sebastian, nu a fost lăsată să stea nici măcar în sala de aşteptare. "Am intrat şi am auzit cum strigă Sebastian, iar atunci ofiţerul de serviciu m-a aruncat pe uşă afară, cu nişte expresii pe care mi-e greu să le reproduc. M-a făcut zdreanţă, m-a înjurat de mamă. Neştiind ce să fac, am sunat la un alt prieten, Darius, să vină să mă ajute".

Aflat la un botez, tânărul, patron al unei firme de confecţii şi structuri metalice, a venit imediat însă n-a avut mai mult noroc decât Diana, fiind scos din sediul instituției în pumni de unul dintre poliţişti. "Dacă nu începea să strige Diana, poate mă lovea în continuare. Aşa am scăpat doar cu câţiva pumni în faţă", spune Darius, care, văzând că lucrurile au scăpat de sub control, a sunat un avocat. Culmea este că, spune Darius, amicii lui nu erau singurii clienți luați la tocat în respectiva noapte. ”Am văzut doi băieți ieșind din Poliție într/o stare greu de descris. Aveau fețele tumefiate, erau de nerecunoscut. Nu știu ce a fost în noaptea aceea, dar e de neconceput să vezi așa ceva”, zice el.

Chiar în momentul în care avocatul a ajuns la Poliţie, Sebastian, Gabriel şi Răzvan au fost eliberaţi. Însă doar după ce, zic ei, s-au spălat pentru a-şi şterge urmele de sânge de pe faţă şi după ce Sebastian a semnat un proces verbal de contravenţie completat de poliţişti în care se specifica faptul că a fost amendat cu 500 lei pentru că "a săvârşit acţiuni ilicite ordinii şi liniştii publice în faţa pasajului Vulturul Negru", şi că "regretă cele întâmplate".

În urma "amenzii" încasate la Poliţie, cei trei au ajuns în spital, Răzvan fiind deja operat, luni, pentru fractura nazală suferită. Atât ei, cât şi Diana, logodnica lui Sebastian, dar şi Darius, omul de afaceri agresat de poliţişti, intenţionează să depună plângeri penale la Parchetul Oradea cât şi la Parchetul Militar, pentru a-i reclama pe jandarmii care i-au agresat în dubă.

Sebastian spune că, din cauza rănilor suferite de el, nunta sa cu Diana va fi amânată.

Contactat de BIHOREANUL, şeful Poliţiei, comisarul şef Adrian Bucur, susţine că va declanşa o anchetă internă pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs incidentul de sâmbătă dimineaţa. "Nu ştiu exact ce s-a întâmplat. Am cerut să mi se întocmească un raport despre starea de fapt şi vom face verificări pentru a vedea dacă, într-adevăr, cei patru tineri au fost agresaţi. Dacă se confirmă, cu siguranţă vom lua măsuri drastice", a declarat comisarul şef Adrian Bucur.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
91 Comentarii
Stiti de ce s-a legitimat cu carnetul de conducere de state?
Pentru ca in Romania ca analfabet nu poti sa ai carnet de sofer fara spaga de 500 euro. In state poti sa ai carnet si drept de a conduce cu sofer insotitor. Are carnet ca si adolescentii de 16 ani si cine nu stie crede ca e tare bengos. Ha ha ha. Politia daca ii face dosar de ultraj il fu+te fara pu+la, ca ii retrage USA dreptul de intrare inapoi si cum spune unul mai jos, o sa se apuce de laba, dar inainte o sa vrea sa dea spaga sa scape de dosar si in acest timp sa faca pe victima ca i s-a cerut mita.
Postat 26 Aprilie 2012, 20:53 de Tigana
bai tigggane
pacat ca nu v or rupt militienii in bataie, trebuiau sa va bata asa incit sa nu mai poti acum folosi tastatura, tzzziiigan borrrrrrit, imi pare rau ca nu v or rupt picioarele, betzzzivi si drrrogati ordinari.....
Postat 26 Aprilie 2012, 20:49 de bai sebi
@ale
@ale.. citez: "[24.04.2012, 17:31] In sfarsit o relatare foarte apropiata de ceea ce s-a intamplat cu adevarat! Din pacate multi sunt sceptici la acest incident, unii au impresia ca baietii au fost luati pe motive de perturbare a linistii publice, dar e fals. Si indiferent ce ar fi facut, asa nici cu infractorii nu te comporti. Nu dai ca animalele in niste oameni, doar pentru ca esti imbracat in uniforma! E jalnic, imi este scarba! ". Am avut rabdarea necesara pentru a citit toare comentariile. Draga doamna Ale, din cate-am inteles tu ziceai ca sotul tau a fost batut cu bestialitate de politisti fara niciun motiv. La fel tot tu declarai ca tot fara motiv au fost batuti si cei 3 cocalari, ca e fals ceea ce se spune (asta fiind inainte sa apara filmuletul). Sincer eu nu mai pot sa cred cand spui (mai ales ca din cate-am inteles n-ai fost si tu la politie) ca sotul tau patron s-a comportat frumos, si doar pentru simplul fapt ca a intrebat de cei 3 si-a luat-o. Acelasi lucru l-au declarat si cei 3, dar ghinionul lor a fost ca au fost filmati (ceea ce probabil ca nu s-a intamplat si cu sotul tau).
Postat 26 Aprilie 2012, 18:31 de zummm
da
Orice ati zice politia sau jandarmeria NU AU VOIE sa te bata indiferent ce faci. De aceea sunt legi, amenzi, dosare penale ca sa nu ne batem ca ursii. Oricat ii injuri sau vociferezi nu au voie sa dea in tine ca intr-un animal. Comentatul nu se pedepseste cu bataie sora cu moartea. Au fost vinovati sau nu nu aveau voie sa fie batuti in halul acesta. "Organele" nu au nicio scuza. Daca nu pot sa isi controleze nervii sa isi gaseasca alte joburi mai putin stresante. Punct.
Postat 26 Aprilie 2012, 18:29 de io
titlu
@redactia bihoreanul: eu as sterge mizeria asta de articol. Acesti oameni pe care ii prezentati voi in articol, ca neavand nicio vina, sunt acelasi tip de oameni care sunt autori necunoscuti al vandalizarilor din oras.
Postat 26 Aprilie 2012, 16:45 de -_-
titlu
@sebi: pune mana si invata sa scrii, analfabetule. vii aici si faci pe grozavul. esti doar un cocalar prost, care ai ajuns si tu peste granita, iar cand vii inapoi zici ca tu ai inventat apa calda.
Postat 26 Aprilie 2012, 16:34 de -_-
o meritau
Daca nu aprea filmarea credeam k sunte-ti baieti seriosi si chiar nu ati facut nimic...dar noroc cu filmarea k ne-am dat si noi seama ce fel de oameni sunte-ti si nu v-au batut degeaba....poate va vine mintea la cap
Postat 26 Aprilie 2012, 12:08 de alin
@sebi
bai Sebi, sau Sebastian, cum ti se zice... ai meritat-o cu varf si-ndesat. Si poate nici prietenii tai nu si-o luau (cel putin in video nu se aud si ei cum injura politistii, ca si tine - si orice-ai zice, NU AVEAI DREPTUL sa faci asa ceva) daca tu te conformai si n-o faceai pe smecherul cu politia (probabil ai vrut sa dovedesti ca acum, ca ai permis de conducere in state, esti mai presus chiar ca si politia din Ro ?) nu se ajungea aici. Pe nimeni nici-odata n-am auzit (si stiu pe cativa batuti rau de mascati) sa zica virgula ca au fost batuti toti fara motiv. Fiti barbati si recunoasteti macar, nu va injositi sa mintiti, pentru ca pareti a fi 3 fufe care si-au luat-o peste ceafa de la sotii lor.
Postat 26 Aprilie 2012, 12:02 de Adrian
pentru SUA
NU ITI FA GRIJI TARANULE DACA AM REZIDENTA SAU NU DACA NU IMI AJUNGE 100 CARE MI-O TRIMITE MAMA O SA VIN LA MATA SA IMI DE-A :)) ACUMA CE FACI MA AMENDEZI :)) UN TARAN FARA CUVINTE ... NU MAM PUTUT ABTINE SA NU COMENTEZ
Postat 26 Aprilie 2012, 02:21 de sebi
pentru toti
:))) IMI PLACE CA IMI DATI IDEI CE SA FAC ... O SA FIU MILIONAR WOW :))) TARANI PROSTI DE ROMANI CA NUMAI ASTA AVETI IN CAP BANI BANI BANI BANI BANI .... DA V ATI GANDIT VREODATA FIE ASA CUM SPUNE ??? DE COMENTARII SUNTETI BUNI TOTI . UN MOMENT NU CRED CA V AR FAVORIZA PE NICI UNUL DINTRE VOI DACA ATI FII IN SITUATIA MEA ATAT DIN PUNCT DE VEDERE PSIHIC, SENTIMENTAL SI DIN PUNCT DE VEDERE MEDICAL ... AAA AM UITAT DE TELEFOANE FURATE :)) SUNT SMECHER DA AM CEL MAI TARE TELEFON :)) ITI ESTE CIUDA :)))) APROPO DE TIGAN .... ITI PARE RAU CA NU ESTI TU :)))))) ??? ETNIA MEA NU ESTE UN DEFAVOR IN VIATA MEA ... TE ASTEPT IN STATE FRAIERE :)) SA VEZI SI TU CUM UN TIGAN AJUNGE UNDE UN FRAIER ROMAN NU POATE AJUNGE SI AJUNGE UN TIGAN :))) .... MULTUMESC LA TOTI PENTRU COMENTURILE NEGATIVE SI POZITIVE ... PENTRU CEI CU COMENTARII NEGATIVE AS VREA SA TRECETI SAMBATA CARE URMEAZA PRIN CE AM TRECUT EU...PENTRU CEI CU COMENTARII POZITIVE MULTUMESC PENTRU SUSTINERE
Postat 26 Aprilie 2012, 02:14 de sebi
ba, deci esti penibil!!
beii baiatule, ala care ai filmat..iti dai seama cat esti de penibil??! esti un taran..ia dreq lectii cum sa filmezi "smecher" ce esti..daca nu hai ca iti dau eu lectii de filmat si inca 2-3 palme!!
Postat 26 Aprilie 2012, 01:32 de floooo
Raspuns ptr.SUA
Ieu inteleg ca cercati sai ducieti an eroare,anumite persoane,dar va asigur ca deja a ajuns si pe imail Casei Albe de S UA an atentia celor an drept sa asigure protectie acestui tanar,acuzat pe ne drept,si statul roman va avea consecinte si pe aceste cauze petrecute ce se anciarca sa se musumalizeze.
Postat 25 Aprilie 2012, 23:50 de Vasile
Raspuns ptr.SUA
Ieu inteleg ca cercati sai ducieti an eroare,anumite persoane,dar va asigur ca deja a ajuns si pe imail Casei Albe de S UA an atentia celor an drept sa asigure protectie acestui tanar,acuzat pe ne drept,si statul roman va avea consecinte si pe aceste cauze petrecute ce se anciarca sa se musumalizeze.
Postat 25 Aprilie 2012, 23:48 de Vasile
BRAVO
pacat ca nu le au scos toti dintii din gura, labagii astia meritau sa fie facuti carne tocata.... totusi, vreau sa i vad pe vitejii astia de jandarmi cum executa un infractor, oricare, nu pe amaratii astia
Postat 25 Aprilie 2012, 23:32 de BRAVO
marturia
citez: "Am ieşit din club în jurul orei 5 şi ne-am dus la staţia de taxi de la intrarea în Pasajul Vulturul Negru. Nu am vociferat, nu am făcut scandal. Eu eram în faţă, cu Diana, iar Marius, Răzvan şi Gabriel în spatele nostru. La un moment dat, am auzit că strigă Gabriel. Când m-am întors, un poliţist îl lua pe sus", povesteşte Sebastian. Tânărul a încercat să afle ce s-a întâmplat însă, spune el, n-a primit niciun răspuns. I s-a cerut să se legitimeze, iar în momentul în care a scos permisul de conducere american, poliţistul i-a pulverizat cu un spray iritant. Până să se dezmeticească, a fost aruncat împreună cu doi dintre amicii săi într-o dubă. Cum sa minti in halul asta ? Daca nu aparea filmarea, erau multi care chiar il credeau...
Postat 25 Aprilie 2012, 21:40 de Romania
Apropo de Sebi Tiganu
SEBASTIAN (Sebi Tiganu) sta cu morcovul in cur ca daca politia ii face dosar penal pentru ultraj si se trimite adresa la ambasada SUA i se ridica dreptul de rezidenta in SUA si ramane la p..la politistilor de aici. Atunci sa vezi tu tragedie pe Sebi :)))))). Si iar o sa stea in Romanaia asta in care isi baga p..la, sa fure de la prieteni ca din suta de dolari primita de la masa din SUA nu poate numa laba sa o faca :)
Postat 25 Aprilie 2012, 21:14 de SUA
FELICITARI POLITIEI
Cei trei sa multumeasca la Dumnezeu ca au scapat asa usor... Acolo era vorba despre infractiunea de ultraj contra bunelor moravuri si sfidarea organelor de politie, fapte prevazute de Codul Penal. Daca erau civilizati nu se intampla asa ceva, dar cand ii zici la un politist care incearca sa isi faca treaba "ma m..e!!!" si sa il ameninti cu acte de violenta, zic eu ca e normal sa foloseasca toate mijloacele din dotare pentru imobilizarea lor. Imobilizare care poate fi chiar cu fata la pamant sau pe asfalt...
Postat 25 Aprilie 2012, 20:10 de Alin
bine le-a facut
P.S: Poate nu m-am exprimat eu bine, ma refeream la cel care il ameninta pe politist ca-l calca in picioare, nu la toti (restul nu stiu daca au meritat)
Postat 25 Aprilie 2012, 19:30 de Marius
bine le-a facut
Daca ala care injura in filmare se comporta asa cu politistii, cum se comporta cu lumea pe strada ? Oameni buni, intelegeti (stiu ca daca esti de-o parte a baricadei e greu sa privesti obiectiv) ca anumiti indivizi nu pot fi calmati doar cu vorbe. Plus de asta, nimeni nu stie ce s-a-ntamplat in duba. Poate politistii au fost scuipati, li s-au adresat injurii... nimeni nu stie (pana sa apara filmarea, daca auzeai interviul cei 3 pareau cei mai cinstiti si onesti cetateni, care chiar nu au aaaaabsolut nici o vina, au fost brutalizati doar pentru ca n-au avut buletinul la ei). Sincer asemenea "specimene" si-o merita cu varf si-ndesat. N-aveti idee ce poate sa faca un asemenea om limitat pe strada, daca se leaga ce alti cetateni, daca are tupeul sa se comporte asa cu politia.
Postat 25 Aprilie 2012, 19:26 de Marius
pt :"OBICETIV"
Sunt curios ce ip are domnul "Obiectiv" nu cumva al inspectoratului de polite?
Postat 25 Aprilie 2012, 18:06 de dan
Vrei dovezi ca ai uitat tot ?
Pai draga sebi, ce dovezi mai vrei ? Se aude clar ca mai tot timpul ai "carne in gura". De as fi eu politist sau jandarm nu ai fi scapat doar cu atat. Pe de alta parte ca sa-ti sustii nevinovatia te sfatuiesc ca cu prima ocazie cand ajung inapoi in SUA sa incerci acelasi lucru acolo cu niste politisti. Daca ei te vor mangaia pe cap si te vor trimite acasa respectuos atunci ceva nu functioneaza bine aici in romania. Dar tare cred ca acolo no sa scapi asa de usor....
Postat 25 Aprilie 2012, 16:46 de Pt. Sebi
vreau dovezi
PENTRU TOATA LUMEA SA STIE CINE MA MAI ACUZA DE ALTE CHESTII SA VINA CU DOVEZI NU VORBE .... AM SCOS PERMISUL DE STATE PENTRU CA NU AM BULETIN . CAND TE INTREABA UN POLITIST CUM TE CHEAMA SCOTI ORICE ACT DIN PORTMONEU SA TE LEGITIMEZI ??? ... SAU CE TE TREBUIA SA FAC ... NU MA LAUD CA STAU UNDE STAU ... SAU ALTII PROSTII CARE SA GASESC ACI SA COMENTEZE ALTE MAGARII ... RUSINE ACELOR CARE INCEARCA SA MUSAMALIZEZE TOATA SITUATIA ASTA
Postat 25 Aprilie 2012, 15:30 de sebi
comunism
Ceea ce NU intelege nimeni, se pare, este ca DA, baietii probabil nu au avut comportamentul cel mai corect si normal, dar acest lucru nu este un motiv suficient ca politistii sa se comporte cum s-au comportat. Politia nu ar trebui sa aduca ordine in societate? Daca erau inteligenti, iar baietii chiar i-au jignit, puteau sa-i puna foarte usor dupa gratii, sanctiune care ar fi fost mai justa si mai meritata decat bataia, daca tot au fost scandalagii. Trist, dar se pare ca in Romania comunismul si prostia nu vor disparea niciodata, avand in vedere ca unora inca li se par normale asemenea tratamente din partea politiei. Bravo baietilor oricum, pot merge linistit la Curtea Europeana a Drepturilor Omului sa scoata niste bani buni de pe statul roman. Daca tot suntem asa tari in drepturi si obligatii..
Postat 25 Aprilie 2012, 13:35 de zzz
Acum stiu de ce ii spunea lumea Sebi Tiganu
Pentru ca il chema SEBASTIAN. Acel hot (Sebi Tiganu) care pe unde a lucrat (cand nu fura si talharea) la supermarhet (mi se pare Real) fura tot ce putea: telefoane, bani etc inclusiv de la colegi. De restul nu stiu, dar Sebi Tiganu se dadea mare peste tot. La spital cand au aparut camerele TV a luat pozitia ghiocelului pentru ca a invatat in SUA ca poti primii bani daca te dai vatamat. Vatamari fara numar fara numar ... pentru Sebi Tiganu !!!!!
Postat 25 Aprilie 2012, 13:02 de Sebastian
civic
poate ar trebui cateodata re-amintit prin pressa cateva articole cu drepturiile dar si obligatiile pe care le au cetateni,nu de alta dar cand citesc unele comentarii ma uimesc marea majoritate ca nu vorbesc numai de drepturii si uita ca traiesc alaturii de alti intr-o comunitate unde sunt si obligatii,legi care trebuie respectate de toate partiile,e deranjant si dezarmant cand vezi tineri care cred ca lumea se invarte in jurul lor si uita de obligatiile pe care le au,ca exemplu e chiar personajul de la care a pornit totul,permisul nu este un act de indentitate,politistul avea dreptul si obligatia sa-l retina pt. verificari si chiar amenda,doar ca personajului nu ia convenit si sa crezut in alta tara si alte legii a uitat ca in romania actele oficiale de identitate sunt altele,deci daca de la inceput toata lumea cadea de acord ca nu sunt in regula legal,mai mult ca sigur ca nu se intampla mare lucru cu exceptia unei amenzi,e nevoie de educatie civica si prin pressa nu numai in scoli.
Postat 25 Aprilie 2012, 10:12 de eucumine
moarte
ceea c au nevoie pishatii d copoi din oradea sunt cateva gloante trase la ceafa si apoi o sa vedeti ca se mai linistesc ei nu or sa mai faca p grozavii!!numai ca pana nu vor fi morti cativa dintre ei nu se potolesc!!la moldova oricine vrea un pistolas il poate cumpara cu cel mult 300 euro cu tot cu munitia aferenta!!!!nu mai fi-ti fraieri mai pustani ganu p ei si pe familiile lor!!!!!moarte gaborilor cu POPA in frunte!!!!
Postat 25 Aprilie 2012, 09:43 de kluxu
moarte
ceea c au nevoie pishatii d copoi din oradea sunt cateva gloante trase la ceafa si apoi o sa vedeti ca se mai linistesc ei nu or sa mai faca p grozavii!!numai ca pana nu vor fi morti cativa dintre ei nu se potolesc!!la moldova oricine vrea un pistolas il poate cumpara cu cel mult 300 euro cu tot cu munitia aferenta!!!!nu mai fi-ti fraieri mai pustani ganu p ei si pe familiile lor!!!!!moarte gaborilor cu POPA in frunte!!!!
Postat 25 Aprilie 2012, 09:39 de kluxu
Scuze, glumeam
Sunt si eu organ si noi ne mai plictisim si ca sa ne treaca plictiseala ochim niste fraieri pe care-i tocam. Nu facem asta decat dupa ce-i sprayem bine si le punem catusele. Odata n-am fost atenti si aia erau niste smecheri si ne-au tras-o, gica, un coleg, a furat-o rau, i-ai lipsit trei dinti din fata. Asa ca spray si catuse si apoi bocanci cat incape. Ziua nu prea iesim pe strada, noi noaptea, pe intuneric si in haita, ca lupii, atunci suntem tari. Stie si sefii, ce sa ne faca, al mare e var cu nevasta-mea. Urla ziartele doua-trei zile si apoi iar ne facem de cap.
Postat 25 Aprilie 2012, 08:59 de OBIECTIV
FELICITARI POLITIEI ORADEA!
Din jenanta inregistrare video,facand abstractie de comentariile dudulenilor manelisti,cocalari si trogloditi (autorii filmuletului) ,se poate proba comportamentul jenant si chiar agresiv(verbal) fata de politist.Imaginile sunt ca cei care le-au realizat,adica penibile,dar sunetul este important pt. ca demonstreaza fara nici un dubiu culpa celor care acum se pretind victime ale unui abuz, din pacate pt.ei aici e vorba de ultraj de care cel mai probabil vor fi acuzati. PS. Baieti ,o lectie de viata e binevenita oricand ,in cazul vostru a venit cam tarziu ,dar chiar si asa, puteti sa le multumiti politistilor pt.modesta reeducare care v-au aplicat-o si sa nu le purtati pica pt.ca v-au facut un bine credeti-ma.
Postat 25 Aprilie 2012, 08:37 de OBIECTIV
lol
inca o dovada de \"inteligenta\" a organelor de militie. mai ramane sa se suie in bmw-uri si sa intre in copaci, ca sa scapam de ei.
Postat 25 Aprilie 2012, 06:16 de xfiles
Corect
Sper ca pustii au invatat lectia. In orice stat POLITIA se respecta. Imi pare bine ca si-au luat-o peste nas americanii
Postat 25 Aprilie 2012, 02:18 de Jiji
rusine pol. oradea
nici un agent de politie nu are autoritatea legala sa produca asemenea daune fara o justificare ca atare (adica indivizii sa fi raspuns cu lovituri+sa fi fost mai solizi ca politaii/sa fie in numar mai mare ca si politaii) - urmeaza ca acesti indivizi sa deschida proces penal impotriva politailor si ATENTIE : daunele economice le vor plati contribuabilii acestui oras pe care astfel de politai ii reprezinta - iar politaii sa fie premiati - asta nu e stat de drept ci e stat de abuz - chiar daca acesti indivizi, betii fiind, au injurat (subestimat) reprezentantii legii, nu aveau de ce sa ajunga la spital din centrul de politie -vazind dovezile, sunt convins ca in Pol Oradea exista indivizi care au intrecut masura si sunt capabili de orice, ba mai mult, demult nu au trecut un test psihologic(va amintiti de politaiu ce si-a omorat sotia la coafura?) acesti indivizi pateaza imaginea Pol Oradea si trebuiesc identificati si exclusi, raspunzand pt faptele lor, doar astfel Pol Oradea poate castiga increderea cetatenilor - propun ca toate persoanele ce sunt in arestul politiei(inclus masini), sa fie supravegheate video, pt a demonstra ca politia respecta dreptul cetateanului
Postat 25 Aprilie 2012, 01:48 de rusine pol oradea
@ale
eu comentez strict din ce este in articol,comentariile celorlati si persoana mea fata de cele intamplate,majoritatea "indiciilor" sunt cum am comentat si mai jos,TU @ale comentezi din partea unei parti implicate si este clar de partea cui esti de aceea nu pot sa te cred suta la suta,nu zic ca nu ai partea ta de dreptate,dar din punctul meu de vedere startul problemei este evident,nu pot sa stiu cum sa comportat sotul tau doar poate sa estimez,din toate aspectele evidente,nici politia nu tre sa "bata" asa,dar nici "cetateni" nu se pot comporta asa ca in video-clipul postat pe net,nu acuz nici una din parti doar comentez asa ca raman la parerea mea!ca sa cred altceva imi trebuie si mie minime dovezi,nu suntem in jungla sa ne cerem drepturiile injurand si urland pe strada,civilizat si cu un ton acceptabil fara vulgaritati.
Postat 24 Aprilie 2012, 22:20 de el doradea
pt 'el doradea'
este una ce crezi tu, si una ce stiu eu... "patronul" de care zici cu atata patos, este sotul meu, care are cei 7 ani de acasa, si care nu a mers la polite sa faca pe figurantul. Ai fi mers sa te adresezi politiei cu gura mare? caci daca era asa, vai de mine, asa nu mai iesea viu de acolo...asta e cert! il linsau cu totul! Imi pare rau pt parerile uracioase din partea unora, Nu doresc nimanui sa i se intample asa ceva. Bine ca nu am fost de fata ca nu stiu cum reactionam, cred ca ma lua panica si nebunia...sa vad cum il ia pe sotul meu si il duce singur pe o alta iesire cu scopul de a-l bate fara sa vada vreun martor. Noroc ca ceilalti doi prezenti au ajuns totusi acolo si au inceput sa strige, ca doar asa s-a speriat "distinsul si respectabilul" jandarm. (despre care am citi pe internet ca nu e foarte curat si a mai avut porniri in comportament)
Postat 24 Aprilie 2012, 21:12 de ale
pt 'el doradea'
este una ce crezi tu, si una ce stiu eu... "patronul" de care zici cu atata patos, este sotul meu, care are cei 7 ani de acasa, si care nu a mers la polite sa faca pe figurantul. Ai fi mers sa te adresezi politiei cu gura mare? caci daca era asa, vai de mine, asa nu mai iesea viu de acolo...asta e cert! il linsau cu totul! Imi pare rau pt parerile uracioase din partea unora, Nu doresc nimanui sa i se intample asa ceva. Bine ca nu am fost de fata ca nu stiu cum reactionam, cred ca ma lua panica si nebunia...sa vad cum il ia pe sotul meu si il duce singur pe o alta iesire cu scopul de a-l bate fara sa vada vreun martor. Noroc ca ceilalti doi prezenti au ajuns totusi acolo si au inceput sa strige, ca doar asa s-a speriat "distinsul si respectabilul" jandarm. (despre care am citi pe internet ca nu e foarte curat si a mai avut porniri in comportament)
Postat 24 Aprilie 2012, 21:12 de ale
exemplu
si daca ar fi fost sa fie baietii de vina, pt ce dracu ar mai fi semnalat toata intamplarea asta??? si daca ar fi fost beti, cum sustin unii dintre voi?pentru ce? ganditi putin mai mult, oameni!!! cand esti luat de politisti asa si injurat si lovit, normal ca nu mai raspunzi frumos..pentru ca nu aveau niciun motiv sa ii trateze asa..de asta s-au revoltat, verbal desigur... si ce ca au kemat interventia, duba era acolo pregatita de scandal...hai fiti odata destepti si dati-va seama ca astia abia asteapta sa gaseasca orice sa aiba condica completata, sa se joace si ei de-a politia, de-a jandarmeria, de-a mascatii!!! sunt o gramada de exemple in care politistii asa trateaza publicul...ori fi si din aia cinstiti, dar prea putini, majoritatea sunt corupti si inculti.
Postat 24 Aprilie 2012, 20:36 de M
exemplu
Odata ca daca erau in state nu erau asaltati de catre politie, apoi sa zicem ca totusi daca ar fi fost asaltati nu erau brutalizati, injurati si loviti ci li se adresau normal si atunci tinerii le raspundeau cu respect. Deci nu mai puneti situatia in state, caci acolo nu se intampla asa. sa va fie clar...
Postat 24 Aprilie 2012, 20:27 de M
M
Ar trebui sa urmariti cazul =)) sa vedem cate circumstante atenunate dau procurorii , si sa vedem cum vor urla ca fapta asa cum s-a petrecut ea nu se ridica la nivelul ueni ifractiuni, nu reprezinta pericol social
Postat 24 Aprilie 2012, 20:27 de Bogdan
legea
in prima faza gasca de tineri au gresit,nu se ajungea la asa ceva daca se conformau,peste tot in lume tinerii in stare de ebrietate nu sunt dusi la politie cu limuzina si in puf,la comportamentul si limbajul agresiv de care au dat dovada chiar si in postarea video in mod sigur au meritat o parte din "suferinta"dar nu chiar in halul asta,dupa declaratiile date in pressa si diferenta din filmare ma face sa cred ca daca au mintit despre comportamentul si limbajul lor atuncia probabil si "prietenul" lor "patronul" poate tot asa sa comportat,eu unul nu ii prea cred pe tineri pentru ca si eu am fost legitimat de multe ori in zona centrala de catre politisti si jandarmi si nu am patit niciodata sa ma ia peste picior,am vorbit respectuos si mi sa raspuns la fel,sa fim seriosi,sa citez pe unul de mai jos,avem drepturi dar sa nu uitam ca avem si obligati!
Postat 24 Aprilie 2012, 20:24 de el doradea
inuman
Exista o Karma si o justie divina. Nu pot sa comentez decat faptul ca cineva intra in sediul de politie sa intrebe de niste prieteni si e batut. Politistul care l-a batut merita pedeapsa cu EXECUTARE. Daca asta e exemplul dat de politie atunci la ce bun mai exista legi RUSINE politistilor care dau dovada de asemenea comportament si ii fac pe cei care isi fac treaba cum trebuie sa le fie rusine de meseria lor RUSINE!!!
Postat 24 Aprilie 2012, 19:57 de cetateanul
politia
Daca mergeau inapoi in State si faceau asa, politistii ii luau pe sus, ii duceau la sectie, dormeau acolo si apoi ii duceau in fata unui judecator, care probabil ii punea sa faca munca in folosul comunitatii. In niciun caz nu ajungeau la spital; pentru ca daca se intampla asta, politistii care i-ar fi batut ar fi avut o soarta muuult mai rea decat cea pe care o sa o aiba cei de aici. Exista niste drepturi ale omului, care in Romania garantat sunt mai putin respectate ca in State.
Postat 24 Aprilie 2012, 19:45 de cris
pentru "mascati"
lucrezi la mascati, ai??? comenteaza despre tanarul care a mers dupa ei la sectie!!!! acolo nu ai nimic de comentat, asa-i??? si citeste si commenturile in care unii se revolta si mentioneaza ca nu ar trebui sa bati asa nici pe un infractor!!!! si acuma sincer, la ce sa ne asteptam din partea voastra?? la ce..decat la palme, pumni, picioare??? cand numai pentru asta va antrenati!!! doar asta va este instalat acolo in capsorul ala vostru mare si gol de altceva. Si eu as fi facut cu nervii sa fiu luat asa de maini si bruscat. Si cu jandarmii ce e?? ce e cu atat nerv in ei?? ce luati, animalutelor???
Postat 24 Aprilie 2012, 19:41 de clau
mascati
Si cunoscatorii stiu... daca ajungi in dupa la mascati e cam nasol... aia nu vin sa-ti spuna vorbe dulci sau sa te alinte. Sunte chemati cand politistii nu pot face fata situatiei. Si cum politistii in cauza nu i-au putut calma pe baieti, au fost chemati mascatii... si s-au potolit. Exista o conceptie gresita printre populatia din Romania cum ca noi avem doar drepturi nu si obligatii. Din pacate ambele tabere au uitat de anumite drepturi si obligatii (copiii ca trebuie sa se legitimeze, sa mearga la sectie daca le este cerut, si nu in ultimul rand sa respecte organul de politie) iar politistii trebuia sa le puna catusele, sa-i duca la sectie si sa le dea amenda maxima. Intr-un fel sa se bucure, a fost o invatatura de minte. Daca ajungeau inapoi in state si se comportau asa, nu-i vedeam prea bine...
Postat 24 Aprilie 2012, 19:29 de dudu
sa zicem ca au injurat
Sa presupunem ca tinerii au injurat, dar daca ii injurau o banda de interlopi cunoscuti politia baga capul in pamant si pleca mai departe, mai spuneau si sarut mana , mai lasati ma cu politsti astia cu dreptul facut la facuiltati gen, Goldisi sau Haret semianalfabeti care cand au un necunoscut in fata sunt virili , iar in fata unui interlop o au mica mica...........
Postat 24 Aprilie 2012, 19:18 de dan
info
bun, sa zicem ca celor trei le-ati gasit motive ("foarte intemeiate"). dar tipului care a mers dupa ei?pe care eu il cunosc personal, e om cinsitit, responsabil si cu capul pe umeri. care conduce o firma, isi intretine familia si fratii, pentru ca alt sprijin nu mai are. care isi vede de viata cum poate mai corect. care merge la sediul politiei, si se prezinta, isi mentioneaza legatura cu cei trei luati anterior de jandarmi fara sa faca gura mare, ci cu respect, iar el sa fie tratat ca un gunoi? ca un nimeni? sa iti fie frica de politie? institutie unde ar trebui sa te simti mai in siguranta??? ce e asta, e mafie? unde ne pozitionam, totusi? e dureros, e socant, e urat de tot! iar asta trebuie sa se termine cumva... vor respect? sa fie demonstreze ca suntdemni de respectat...nu sa profite de uniformele pe care le poarta si sa ne trateze ca pe niste gandaci...aia nu e meserie, pentru unii politisti e distractie! ce cauta acolo? manjesc tara asta, pacat de pamantul romanesc...
Postat 24 Aprilie 2012, 19:14 de clau
politia romana
Eu va dau un sfat: luati Codul Penal si cautati cate infractiuni comiti daca injuri sau lovesti un politist. Minim 3 DEODATA :) iar politistii, in inteligenta lor, ar trebui sa stie chestia asta. Ar mai fi trebuit sa stie si ca daca niste oameni de pe strada ii injura sau ii ameninta ii ridica frumos si ii duc la sectie si duc cazul la procuror. Nu ii iau la bataie. Nu traim in jungla oamenilor !! De aia s-au inventat legile, ca sa se aplice, iar oamenii sa fie pedepsiti dupa cum merita, dar DUPA UN PROCES CORECT, nu dupa voia oricarui jandarm cu 10 clase. Wake up !!! ;)
Postat 24 Aprilie 2012, 18:54 de DDD
adevarul la mijloc ?:)
ale... nu comentez incidentul cu sotul tau (cel mai probabil politia a actionat gresit, fapt pentru care trebuiesc sanctionati). In schimb, daca in SUA (de unde zic ei ca vin) te comporti asa cu politistii risti sa fii impuscat (poate exagerez putin, dar ati inteles ideea). Si acolo daca esti legitimat te legitimezi, iar daca esti chemat la sectie pai te duci, nu faci scandal pentru ca risti sa faci inchisoare pentru ultraj. La noi copiii s-au obisnuit ca pot sa injure politistii, sa arate ei ca sunt smecheri, ca doar ce-o sa le faca... Si hai sa ne-ntelegem, baietii nu se precipitau pentru ca au fost luati pe sus (erau in strada, nu erau in duba). Se mai aude si vocea politistului, care le-a zis de cateva ori sa se calmeze si sa nu mai injure. Inteleg si pozitia voastra, avand in vedere ca unul dintre cei agresati e membru de familie, dar, daca cineva ar striga la mine asa in strada cum striga acel baiat, nu aveam rabdarea politistului... Stiu, nici mie nu-mi sunt simpatici, dar trebuie sa trecem odata peste mentalitatea asta ca politia e sluga noastra (ceea ce intr-o anumita masura chiar e :)) si sa se arate un gram de respect.
Postat 24 Aprilie 2012, 18:46 de M
e inuman
Stiti cum au kemat polistii interventiile? "SARITI CA NE OMOARA" cine?? baietii?? cu ce? cu catusele deja puse??? e amuzant deja!!!
Postat 24 Aprilie 2012, 18:26 de adri
*****
injunraturile adesat politiei au fost provocate de politist si eu faceam la fel dar plecam sa nu vina mascati sa ma rupa cum fac ei de obicei
Postat 24 Aprilie 2012, 18:04 de Ady S
Pt Ale
inteleg ca multi nu știu despre ce este vorba, dar daca, ajungi sa fi legitimat si unul dintre ei a prezentat un permis de conducere USA sa fie chemat la politie pentru investigatie mai amanuntita refuzi sa mergi cu ei si politia te forteaza normal ca te acidulezi catre MILITIE..... dar sa iti dea su spray lacrimogen in ochi si sa cheme mascati sa te rupa in bataie nu este norm al..... ei trebuia sa le faca barem o poza la retinere si alata la iesirea din sediul politiei ca sa nu existe numai vorbe sa se vada clar ce fac astea, amenzi dau abuziv si daca parchezi regulamentar am patito eu am filmat cele intamplate si am deschis proces penal cu Politia Rutiera Oradea..... Ale imi pare rau ca si sotul tau a fost agresat :((((
Postat 24 Aprilie 2012, 18:01 de Ady S
DECI!!!
In film, de unde stitivoi ca toate injuriile sunt facute de catre baietii??? Si politistii au vorbit urat! Nu confundati taberele!!!
Postat 24 Aprilie 2012, 17:52 de Pt cei ce nu inteleg
Stat de c*c*t
daca tot ne consideram un stat civilizat, de ce nu folosesc camere video sa aibe Politia si Jandarmeria proba? asa nu ar mai exista agresiuni din partea politiei si sar da numai amenzi
Postat 24 Aprilie 2012, 17:49 de Andreea
Ady S
Ady S, fa bine si fii expcilit, daca ai fost de fata si spui ca baietii au fost luati fara motive si legitimati! Lumea vad ca zboara cu gura fara sa stie ce si cum... Cand esti luat prin surpindere normal ca intrebi pt ce anume. Este la fel de normal sa fii revoltat cand politia te ia ca pe un caine si te jigneste. Baietii nu sunt cu figuri, nu sunt mari smecheri si nici nu pretind ca ar fi. Cat despre oameni care ies in oras si nu au patit-o pana acu sa fie asaltati de catre politie este adevarat, inteleg, nu toti au ghinionul asta. Tinerii se revolta pentru ca POLITISTII NU AU AVUT MOTIVE SA II IA ASA PE SUS SI SA II DESFIGUREZE. Cat despre sotul meu care a mers sa intrebe despre situatia lor si a fost dus afara pe intrarea din spate a sediului politiei si luat la pumni de la un jandarm(care tremura tot de parca era nebun) pana i-a dat sangele pe nas, ce e? E tot normal??Tot politistii au dreptate??? Daca mergea tata unuia dintre baieti, fara martori, era linsat??? sau ce??? cum sa fiti de acord cu asa ceva??? Cu ce drept i-au batut, cu pumni, cotiere, bocanci in fata si pe tot corpul?? Nici cu infractorii nu se face asa!!!!!!!!!!!!!!! Deschideti-va mintea odata!
Postat 24 Aprilie 2012, 17:48 de ale
b
Daca te caut si iti dau un pumn in cap, imi vorbesti frumos?
Postat 24 Aprilie 2012, 17:46 de Pt. dORREL
b
Am vazut si eu videoul ... insa ciudat... nu am vazut sa fi facut nu stiu eu ce. Nu cred ca politistii aveau motiv sa ii duc pe toti la sectie, si mai ales sa-i bata
Postat 24 Aprilie 2012, 17:43 de Bogdan
adevar si ne adevar
Politia a facut abuz ca i-au batut, dar la cat de urat a vb ala daca lucram la Militie puneam curent pe el :))))
Postat 24 Aprilie 2012, 17:41 de Cristina
Politie de cacat
foarte urat ... ma deranjeaza multu politia si pe ala care a postat filmare pr you tube il cunosc ii era frica sa nu isi ea masaj si el de la jandarmi , pt ca asa fac aia cand ajung la o ''interventie'' da in cap la toata lumea .... toti jegosi sunt la interventie rapida sigurat si mare dreptate are cine a zis ca ( Numai cu ciocanu se poate ) :))))))) domne ce ma amuza faza cu ciocanu :)))))
Postat 24 Aprilie 2012, 17:38 de Cristi
Video
La început am simpatizat cu victimele. Apoi am văzut filmulețul ăla de pe youtube în care îi amenințau pe polițiști cu ”tu știi cine-s io?!?” și ”te calc în picioare mă mu1e!!!”. Băieții au căutat-o cu lumânarea. Nu poți să umpli de ”pu1a” poliția și apoi să te aștepți să te mângâie pe cap.
Postat 24 Aprilie 2012, 17:35 de Dorrel
e jalnic
In sfarsit o relatare foarte apropiata de ceea ce s-a intamplat cu adevarat! Din pacate multi sunt sceptici la acest incident, unii au impresia ca baietii au fost luati pe motive de perturbare a linistii publice, dar e fals. Si indiferent ce ar fi facut, asa nici cu infractorii nu te comporti. Nu dai ca animalele in niste oameni, doar pentru ca esti imbracat in uniforma! E jalnic, imi este scarba!
Postat 24 Aprilie 2012, 17:31 de ale
Politie de cacat
ma si eu am fost acolo dimineata in jurul orei 5 politisti practic sau legat ce acei patru in fata la Lord's .... au inceput sa ii legitimeze sau legitimat si un politist mai in varsta a zis catre unul dintre ei sa vina cu ei la sectie pt verificare mai amanuntita. Problema e cxa au facut abuz de putere cum fac deobicei politisti din oradea si multi dintre voi stiti acest lucru, normal ca ajungi sa le bagi pu*a in gura la politisti daca fac abuz..... au chemat mascatia si direct cu piciorele pe ei si bastoane iau legat ca pe niste cani .... jalnic nu ne mai bat smecheri si ne bate militia rusine!
Postat 24 Aprilie 2012, 17:08 de Cristi
smecheri
Mai jos e filmarea postata si pe bihon. In interviul dat de cei 3 "agresati", ziceau ca ei n-au facut nimic, au fost legitimati si bagati in duba. Banuiam ca e nu chiar asa, si eu am fost legitimat de multe ori, dar intotdeauna (chiar daca eram baut) am avut un comportament civilizat, n-am inceput sa ma rup in figuri si sa injur politistii. Ei in schimb (dupa ce se aude in filmare) au injurat si i-au amenintat pe politisti (fraze de genu "te calc in picioare ma m*ie). Ghinionul lor a fost ca au venit mascatii... Intr-adevar, i-a capsat putin cam tare, dar hai s-o dam pe aia dreapta... daca taceau naibii din gura si nu faceau scandal, nu se ajungea aici. filmuletul: scrieti youtube . com / watch?v=x8pEHVL-44E&feature=player_embedded (fara spatii).
Postat 24 Aprilie 2012, 17:00 de Marius
supertara
Serios???? Vi se pare justificata bataia care au luat-o??? INDIFERENT cum i-au jignit pe politisti, ce au facut sau au zis nu este posibil sa se intample asa ceva intr-o tara care se pretinde a fi "democrata". Daca au incalcat legea, puteau sa le dea o amenda sau sa ii retina, nu sa ii bata pana i-au bagat in spital. Daca credeti ca meritau bataia, inseamna ca nu aveti mai multa minte decat politistii care i-au si batut ;)
Postat 24 Aprilie 2012, 16:41 de DDD
hahaha
deci uitati-va pe bihon. ro este o filmare pe care se aude clar cum zice "americanu" ... " sa-mi bag p00la in romania asta si sa va fwut in gura de politisti luati mana dupa mine gunoielor " ....bine-o facu`ca le-o rupt gura in doua !!!!!!! Bravo ...d`aia is toate asa in tara asta ca toate gunoaiele fac ce vor
Postat 24 Aprilie 2012, 16:18 de vali
Penibil
Politistii de la noi sunt niste javre fomiste. Si pe mine m-au oprit sa ma legitimeze in iarna la 50 de metri de casa. Eram singur, cu casti in urechi plimbandu-ma spre casa. Totul a fost ok, au fost amabili si la capat mi-au dat amenda pentru \\"perturbarea linistii publice\\". Cand am intrebat ce s-a intamplat mi-au dat o palma si mi-au zis sa dispar... Mai degraba as avea incredere intr-un necunoscut total decat in mizeriile alea de politisti.
Postat 24 Aprilie 2012, 16:13 de Cristi
i-auziiii americaniii
deci ...oamenii au mers pe drum..si dintr-o data au venit mascatii si i-au batut ....absolut fara nici o vina????? NU CRED .....Sebastian sau cum lo`chema pe ala.....a scos el smecher permisu`de conducere .......american .....dc n-a scos un buletin de romania, un permis de romania, un pasaport, certificat de nastere etc???? a fost el smecher sa vada lumea ca el ii ciurdar prin america si e smecher:) Fratilorrrrrrr....niciodata nu m-a batut mascatzii nevinovat sau niciodata nu m-au luat la omor doar ca mergeam pe drum fara sa fac un scandal sau etc ........ Jos odata cu huliganii si cu scandalagii .........
Postat 24 Aprilie 2012, 16:07 de dani
@ioana
nu merge sa pun linkul. foloseste google si pune la cautare "tineri batuti politie oradea". e al 4-lea rezultat
Postat 24 Aprilie 2012, 16:05 de eu
@ioana
?v=x8pEHVL-44E
Postat 24 Aprilie 2012, 16:03 de eu
brutele de la politie
indiferent ca au ras prea tare sau au comentat, ca organ al politiei nu calci lumea in picioare, nu desfigurezi oameni... RUSINE CURCANILOR !!!
Postat 24 Aprilie 2012, 15:51 de dan
ADY S
Ady S, unde ai postat filmarea? Lasa-ne un link, ceva.
Postat 24 Aprilie 2012, 15:48 de Ioana
Operatiile la maxllara din Oradea
Sunt ft curios ce OPERATIE s-a facut la Oradea la maxilo-faciala lui Romanul,pt fractura de piramida nazala.Acum 3 ani si eu am suferit o fractura de nas, iar operatia(de fapt operatiile, pt ca in biletul de iesire scria ca am fost supus la 7 operatii) a constat in pusul degetului lui Romanul pe nasul meu in care a impins de 2-3ori, dupa care a spus,gata esti operat!
Postat 24 Aprilie 2012, 14:45 de Operat
as
sunteti cretiniii...sunt inregistrari ...ce tot comentati aiurea in tramvai
Postat 24 Aprilie 2012, 14:34 de aa
AMERICA
zmeul care s-a intors din SUA, probabil din prea multa retinere si prin faptul ca in SUA nu poate face ,ceea ce facea el inainte, de a pleca in SUA, probabil ca ne-luand in seama ca se mai schimba \"tratamentele\" si la noi, el crezind ca inca mai poate fi mare zmeu (in special prin faptul ca tocmai s-a intors in SUA), si-a luat-o la pipometru, foarte bine nu ii pling de mila \"mielului\". poate ca el a ramas cu impresia ca inca mai poti striga la politst, il scuipi, il injuri etc., uita ca nu mai poti sau cel putin nu mai poate orice fraier, pt. ca el e un fraier din moment ce el se intoarce din state si se comporta ca un huligan. sunt absolut sigur ca acolo nu face el asa ceva, nu are curajul ca stie ce urmeaza. si acolo nu are la cine sa apeleze, nici presa idioata si nici la sustinatori de teapa lui. tocmai ca s-a intors trebuia sa se comporte ca si acolo nu ca si la balul din sat in care el e \"barzoiul\" sa ne mai lase cei care cred ca te salta pt. nimic astea sunt ca sa se mai amageasca putin, si sa justifice urmele de pe fatau.
Postat 24 Aprilie 2012, 14:26 de MARUS
Ceva dubios la mijloc.....
Ceva nu e bine, cum se poate ca eu de 40 de ani ies in oras, ma plimb, traies, ma distrez, beau si nimeni nici macar nu m-a legitimat nu sa ma bata. Cineva chiar crede ca acesti policti au chemat doar asa jandarmeria? Sa fim seriosi, parca vad ca aveau gura mare, erau bauti si se si poate mai si injurau organele:) o fi crezut ca sunt in america, s-au uitat mult la filme:)) Deci sunt 100% cinvins ca sunt devina, acum ca trebuiau si batuti sau nu asta sa decida ancheta.
Postat 24 Aprilie 2012, 14:01 de Oradeanul
Incredibil
AM reusit sa asist si eu la abuzul facut de politie chiar daca am vorbit in filmare anumite porcari..... staim ca politia face abuz si ca acei tineri vor ajunge sa fie batuti, de la o simpla legitimarea au chemat interventia rapida am filmarea si am postato pe youtube, se vede clar cum au facut abuz Politistul si Jandarmul.
Postat 24 Aprilie 2012, 13:43 de Ady S
"sfintii"
Nu zc k nu iau batut... in ziua de azi toti tinerii astia care beau si ei o bere se cred zmei si cred k ei au dat gaura la macaroana....politia nu se ia degeaba de tine.....si dak tot lucreaza in sua, acolo nu cred k comenteaza cu politia k imediat musca din asfalt......
Postat 24 Aprilie 2012, 13:36 de alex
rusine POlitia Oradea
rusine si sa se gaseasca vinovatii rapid; chiar daca tinerii astia nu aveau un comportament ca atare, abuzul politailor nu e justificat; unde sunt camerele de vederi din duba si sectia de politie? comportamentul politiei este egal cu cel al securistilor comunisti, nu conteaza ca au trecut 23 de ani de atunci;mai mult decit atit,de ce nu isi masoara fortele cu vagabonzii/smekerii orasului si nu cu niste copii,uitati-va la fetele lor - suntemi siguri ca vor urma plangeri penale si procese pt despagubirea lor cu pretentii economice din banii contribuabililor - asteptam raspuns cit mai repede din partea Politiei
Postat 24 Aprilie 2012, 13:12 de adevar
e inadmisibil!
E inadmisibil ce s-a intamplat! Politistii nu ar fi aut dreptul sa ii bata decat daca ar fi fost atacat de acestia. daca s-ar fi intamplat asta, baietii astia ar fi avut la ora asta dosar penal. indiferent daca ar fi fost impertinenti cu organul statului sau nu, NU AR FI AVUT DREPTUL sa dea in ei si sa ii bata in halul asta. RUSINE POLITIEI ROMANE!
Postat 24 Aprilie 2012, 13:05 de Bia
Pt "dastiepti"
Si daca ar face gura, ar injura, ar fi alcoolizati, nu ai drept tu ca organ al statului sa iti bati cetatenii eventual, catuse, amenda, o zi/seara buna, asa se procedeaza intr-un stat civilizat.Nu ii rupi cu bataia.RUSINE!!!
Postat 24 Aprilie 2012, 12:58 de Vlad
Gresit!!!
Nu cred ca cei din imagine erau cetateni model (mai precis "onest") asa cum se descrie unul dintre ei pe facebook.Plus ca "POLITIA ROMANA" doar prin asemenea tratament va putea impune respect in randul infractorilor care deja cred ca au mai multe drepturi decat cetatenii.
Postat 24 Aprilie 2012, 12:33 de andrei
vrajeala sau nu
uii nu cred ca i-au luat fara sa fi facut nimic. presupunem ca au facut si si-au meritat cafteala, dar darius? cel care a mers sa se intereseze de ei? ce vina a avut?daca mergea mama unuia dintre ei? o snopea si pe ea? si mai ziceti ca bine au facut? astia care ziceti asta sunteti cei care va simtiti cu musca pe caciula si nu mai stiti calea de iesire din rahatul asta?
Postat 24 Aprilie 2012, 12:33 de marius
nu e "vrajeala"
Nu e nicio "vrajeala"... ii cunosc ft bine pe agresati iar singura lor vina era ca se simteau bine si radeau poate prea tare. In momentul in care le-au fost ceruta legitimarea (care nu a fost refuzata) a inceput atacul!! Ideea e ca nici atunci cand esti vinovat nu este voie sa fii tratat cu bataie..dar atunci cand se intampla si fara motive este strigator la cer!!! De ce credeti ca apelam la presa??? Sa se faca cunoscuta povestea! (din moment ce nici foi pt plangeri nu mai aveau)
Postat 24 Aprilie 2012, 12:28 de Romina
vrajeala
numai un naiv crede ca nu ati facut nimic. pe mine de ce nu m-au luat niciodata cand am iesit din club si am mers la taxi . . . vrejeala iesftina pt presa, iar pt tine americanule daca erai in state acuma erai in arest si cu fata belita. hahaha.
Postat 24 Aprilie 2012, 11:59 de Yo
camere video
unde sunt camerele de filmat plantae in pasaj??? aveti probe!!!!!
Postat 24 Aprilie 2012, 11:57 de a
axs
crede naiba ca n-atzi facut nimic ....bine v-au facut asa-i cu astia care nu-si cunosc limita la bautura....si altele poate ...hai lasa-tzi rahaturile astea de plangareli ca vezi doamne ce v-a facut politia voua Sfintilor !!!!
Postat 24 Aprilie 2012, 11:48 de dan
da
Nu se poate asa cenva in secolul 21 in tara UE. Rusine Rusine!!! Sper sa plateasca batausii cu slujba si cu daune morale!!!!
Postat 24 Aprilie 2012, 11:22 de pop
Dreptatea sau adevarul ?!
Nu i-am inteles niciodata pe cei ce vor sa le faca altii dreptate ! Cu ce-i poate ajuta pe cei schingiuiti bihoreanul sau seful bucur ?! Numai niste naivi pot crede ca bucur nu stie ce gunoaie are in ograda ! Ce poate sa faca, unul e nepotul lui, altul e varul nevestei, ala e fiul lui....celalalt a cotizat la greu... Batutilor li s-au vindecat ranile mai repede daca au mers la presa ?! Acest gen de ,,afaceri'' se rezolva in liniste si mai ales sa stie cat mai putini... Un ,,comunitar'' mi-a injurat un amic, asa, ca asa a vrut el si inca patru-cinci ca el; ne-am reintalnit dupa vreo doua saptamani si i-am atras atentia ca nu s-a purtat frumos...la urma s-a pus in genunchi si ne-a rugat sa-l iertam, ca nu va mai face...l-am iertat, ce era sa facem (((=:
Postat 24 Aprilie 2012, 11:13 de pinonel
OARE?
Oare chiar asa sa fie? Oare chiar i-au luat doar pt. ca ieseau din club? sau au fost luati cu duba toti cei care ieseau din club? Eu cred, ca ei au fost loviti, dar oare chiar fara motiv? eu nu prea cred asta. Mie nu-mi vine sa cred ca atat jandarmii cit si poltistii s-au luat de ei fara motiv. Nu cumva noi avem doar drepturi si obligatii nu?
Postat 24 Aprilie 2012, 10:37 de IEPUR
militia la apel
Militienii au vazut ca au de-a face cu tineri romani si au trecut la actiune cu muschiul mare. Daca erau tigani, se faceau mici si plecau rapid cu coada intre picioare de frica. Tiganu' stie sa se apere si baga frica in garcea in mod constant. La ce scandaluri fac clanurile tiganesti in Oradea, mai mare groaza. Politia romana = credibilitate zero absolut.
Postat 24 Aprilie 2012, 09:55 de malaimare
aparatorii cretini ai legii
mai are cineva dubii ca pentru a te angaja la politie sau jandarmerie trebuie sa prezinti un certificat care sa ateste ca esti hidrocefal si/sau posezi un iq cu 10 unitati mai mic decat numarul de la bocanc?
Postat 24 Aprilie 2012, 09:48 de eu
Corect
Cine mai are impresia ca politia si jandarmeria si-au facut treaba corect?
Postat 24 Aprilie 2012, 09:26 de Observer
Rusine
Puscarie pentru agresori, rusine, ca pe vremea comunistilor.Unde va credeti animalelor??? Statul roman care isi apara cetatenii.RUSINE!!!
Postat 24 Aprilie 2012, 09:19 de vlad
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON