URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
15 Octombrie 2014, 15:32

Accident între un BMW şi o camionetă: Un tânăr de 35 de ani a murit, iar alţi doi bărbaţi au ajuns în spital (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

O tragedie s-a petrecut miercuri, în jurul orei 14, pe şoseaua de centură a Oradiei, în zona cuprinsă între Parcul Industrial II şi cimitirul municipal.

Şoferul unui BMW seria 7, un bărbat în vârstă de 37 de ani, a pierdut controlul maşinii pe care o conducea pe direcţia Nufărul-Calea Aradului, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o autoutilitară marca Citroen Jumper care circula spre Nufărul. Camioneta era condusă de un salontan în vârstă de 49 de ani şi transporta cartoane.

Impactul a fost devastator, BMW-ul fiind de-a dreptul strivit de camionetă, în partea laterală. Pasagerul de pe scaunul din faţă dreapta a bolidului a fost prins între fiare şi când salvatorii SMURD l-au scos din maşină era în stop cardio-respirator. Bărbatul de 35 de ani a fost resucitat timp de o oră şi jumătate, dar fără succes, astfel că a fost declarat mort de medici. "Este tânăr şi am încercat să-i mai dăm o şansă, dar din nefericire a decedat", a precizat dr. Marius Ţundrea, din cadrul SMURD Bihor.

Medicul a mai spus că cei doi şoferi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean, cel din Citroen având un traumatism toraco-abdominal, din cauza airbag-ului, iar cel din BMW având mai multe leziuni. "La spital urmează să li se facă mai multe investigaţii", a mai spus doctorul.

Poliţiştii urmează să stabilească exact dinamica şi cauzele accidentului, dar cel mai probabil de vină a fost viteza prea mare a BMW-ului. Se pare că pasagerul din bolid era de profesie mecanic auto şi, împreună cu şoferul, făceau un test auto, maşina afişând o eroare la computerul de bord.

Nu este exclus ca, în timpul testului, şoferul să fi călcat prea tare pedala de acceleraţie a bolidului, aşa că a derapat pe şoseaua umedă. Având tracţiune pe spate, BMW-ul s-a răsucit, astfel explicându-se de ce camioneta l-a lovit din lateral.

Traficul pe cele două benzi de circulaţie spre Nufărul a fost blocat mai bine de două ore, astfel că circulaţia în ambele sensuri s-a desfăşurat cu greutate pe celelalte două benzi.

Citeşte pe această temă şi articolul "A rulat spre moarte: Şoferul BMW-ului din accidentul de pe centură a murit la spital"

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
104 Comentarii
mai taie din ele da le dracu
ai bemveu te doare n basca. Sisi tu ai nevoie de bani sau esti avocat de sari ca de cur sa aperi repede. Citizen esti un prost haios cam ca mine nici un om normal la cap nu sta sa posteze pe forumuri decat aia de au timp si nu fac nimic util cu el ca noi.
Postat 22 Octombrie 2014, 17:26 de cocos
condoleante familiilor
Condoleante familiilor...imi pare rau ca s-a intamplat asa o tragedie...nu prea mai conteaza cine e vinovatul...odihneasca-se in pace.
Postat 22 Octombrie 2014, 09:15 de cri
Nu se poate
Imi pare rau!
Postat 21 Octombrie 2014, 19:16 de Ajax
pt doru si CITIZEN
Mai Dorule.1 O cam iei pe aratura. Ce voiai sa faca omul cu duba? Probabil e vinovat ca a iesit pe sosea. Esti tampit la cap? Cand bolidul ala a intrat in derapaj si nu mai poate fi controlat ce putea sa faca saracul sofer? Si eu l am cunoscut PE Dan dar asta nu inseamna ca nu este vinovat. ..............Citizen. Din primele tale comentarii am considerat ca esti un baiat care gandeste logic. Dar mai termina frate cu insultele k te repeti la infinit si nu mai dai dovada de baiat a a destept. nu ai voie sa insulti asa o persoana cum ai facut cu doamna de mai jos. dai dovada de prostie
Postat 19 Octombrie 2014, 22:33 de gabi
Pentru toata lumea
Oameni buni, e adevarat ca multi proprietari de BMW sunt oameni rai, care fura, mint, n-au scoala, conduc cu viteza exagerata, sunt implicati in multe accidente etc, etc, etc. Insa, in cazul de fata, e vorba despre un proprietar cu un caracter deosebit de frumos, darnic si foarte muncitor, care isi iubea familia. Din cauza unei defectiuni tehnice a masinii a platit cu viata... In baza rezultatelor accidentului, BMW-ul a fost distrus lateral si nu frontal. De aceea, soferul autoutilitarei e singurul care avea posibilitatea sa reduca impactul accidentului... Daca in locul autoutilitarei era o masina de familie cu parinti si copii, acest accident n-ar mai fi avut loc din cauza spiritului crescut de responsabilitate al tatalui... In cazul nostru, soferul autoutilitarei e cel care a dat dovada de neatentie. La judecata de apoi, vom da socoteala pentru fiecare cuvant nefolositor... Va recomand din suflet nu mai judecati pentru ca exista un Dumnezeu care ne vede pe fiecare dintre noi si ne va rasplati pentru ceea ce facem... Ceea ce i s-a intamplat lui Danut, i se poate intampla oricarui sofer care are o problema tehnica la masina, in urma careia sa ajunga pe contrasens, iar un sofer neglijent sa-l loveasca cu toata viteza... Haideti sa incercam sa ne ocupam de viata noastra si sa nu-i mai judecam pe altii, mai ales cand e vorba de viata unor oameni de caracter... Vom avea mult mai mult de castigat daca vom incepe sa alocam timp si efort focalizat pentru a ne rezolvam problemele din viata noastra si sa evitam sa facem speculatii si/sau sa insultam deoarece nu ajuta pe nimeni...
Postat 19 Octombrie 2014, 19:02 de Doru
sisi
imbecililor tot vb atat le stiti pe toate , dar voi credeti ca el avrut sa se intample asa ceva sa se omoare sau sa moara cineva ,prostilor voi nu vedeti ca nici macar airbagurile nu au sarit,cine stie ce test faceau ei acolo sau ce eroare a avut la masina ,daca era fratetau sau un bun prieten de al tau ii luai apararea ,eu cred ca tu nu ai condus in viata ta o masina mai luxoasa ,care la 100km/h nici nu simti viteza ,sunteti niste imbecili,nu mai conteaza cine a fost de vina,problema e ca nu avem noi dreptul de a judeca sau de a face injurii la adresa lor,oricum sunteti niste nesimtit
Postat 19 Octombrie 2014, 14:00 de sisi
@sisi
Prost mai esti sisi my friend. Dupa 96 de comentarii tot nu intelegi despre ce vorbim.NIMENI nu este invidios pe tampitu' asta.Oamenii sunt nervosi pentru ca distractia unui imbecil,putea se bage de ex. o famili intreaga in cimitir.Om de afaceri sigur nu a fost.Cocalar smenar ,care mai vindea un telefon ,doua.Poate sa aiba si 10 BMW-uri,daca este un handicapatla volan...cam degeaba.
Postat 18 Octombrie 2014, 23:36 de Citizen
Sisi..Condoleante familiilor indurerate
pe lanaga invidie ,detineti o mare prostie in cap,cred ca purtati capu ala doar sa nu va ploua in gat,ce daca avea omu bmw-uri inseamna ca isi permitea,iar de unde stiti voi ca fura?daca era om de afaceri si nu la-ti cunoscut nu mai acuzati ca si niste imbecili ce sunteti,accidente o sa mai fie si cu masini mai ieftine,si am sa va vad ce comentati acolo ...incultilo care sunteti
Postat 18 Octombrie 2014, 11:26 de sisi
viteza
La 170 pe carosabil umed este ca si cum te-ai arunca de la etajul 8 si sa speri ca nu o sa mori. Inconstienta, restul sunt povesti. Bine ca a intrat intr-o duba , ca daca ar fi fost alt turism ar mai fi murit alti oameni nevinovati ca si cei de la Ploiesti
Postat 18 Octombrie 2014, 10:35 de diablo
au si masinile un rost ne scapa de hoti, pacat ca sunt ucisi si nevinovati
au si masinile un rost ne scapa de hoti, pacat ca sunt ucisi si nevinovati daca erau copii si nu doar un sofer, E CRIMA !!!
Postat 17 Octombrie 2014, 21:40 de au si masinile un rost ne scpa
hai sa incurajam crima pe sosea, normal ca a furat
hai sa incurajam crima pe sosea, normal ca a furat , la ce locuri de munca in Oradea sunt numai hoztii traiesc foarte BINE , nu scapa niciunul de o moarte cumplita, nu va cumparati voi iertarea in fata lui D-zeu indiferent cate aveti, asa sa muriti toti hotii zdrobiti :) nu ma intereseaza insultele voastre , cea mai cumplita moarte sa o traiti .
Postat 17 Octombrie 2014, 21:37 de hai sa incurajam crima pe sose
a patit ce a meritat intr-un final
De unde masa avea el atatea bmw-uri? din munca cinstita? voi care munciti cinstit pentru excroci ca si asta cate bmw-uri aveti acasa? Bine ca nu a mai nenorocit si alti oameni...un jegos imputit de om! cine il lauda e ca si el...bisnitar cu ceafa lata si cu 8 clase!!!!!
Postat 17 Octombrie 2014, 20:37 de euuu
Condoleante
Danut Bacrau mi-a fost vecin,am copilarit impreuna ! Ciprian,fratele lui a crescut sub ochii mei...nu si-a pierdut respectul si bunul simt! Un baiat cu mult bun simt...care nu a uitat de unde a plecat,copilaria grea ! Condoleante Ciprian si Mihaela...fratele vostru va vegheaza dintr-o alta lume...poate mai buna ! Condoleante sincere celor 2 familii indoliate !!!
Postat 17 Octombrie 2014, 20:28 de Lili
Cetetean
Condoleante familiei, prietenilor si tuturor celor ce sufera pt aceste 2 suflete. Il cunosteam doar pe Dan, un om cu adevarat deosebit, cei care vorbesc asa nu au avut onoarea sa-l cunoasca,pentru ca daca il cunosteau cu adevarat nu vorbeau asa, un caracter ca al lui foarte putin il au, numai cuvinte de lauda pot sa spun despre el, cat despre accident, poate a gresit, poate a incalcat legea mergand prea tare, cine sunte-ti voi sa-l judecati??? Dumnezeu??? Daca voi nu ati gresit, atunci puteti judeca , pana atunci lasati pe cei indreptatiti sa o faca, daca a gresit a platit-o scump, prea scum .... Mai bine a-ti invata din greselile celorlalti in loc sa judecati si sa spune-ti cuvinte urate. Rusine pentru cei fara de suflet .
Postat 17 Octombrie 2014, 17:02 de Un
Johnny Mecanic
sau dati pe Google JOHNNY ANDREY ORADEA si primele 4 poze sunt cu el
Postat 17 Octombrie 2014, 01:18 de Unu
Johnny Mecanic
https://www.facebook.com/johnynetro?fref=ts https://plus.google.com/103929890062324211499/posts/CenYgCQzpJG Pentru cei care nu-l cunosteau pe JOHNNY Odihneste-te in pace .
Postat 17 Octombrie 2014, 01:14 de Unu
Johnny Mecanic
https://www.facebook.com/johnynetro?fref=ts acesta a fost Johnny mecanicul care a murit in dreapta,parca sinistru dar ultimul sau mesaj postat pe pagina sa de Facebook a fost despre moarte., ODIHNESTE-TE IN PACE , pacat de tine, erai un baiat muncitor.
Postat 17 Octombrie 2014, 01:09 de Unu
NU JUDECA
Nu ii cunosteam pe nicunu.Nu inteleg care e problema celor care sint nervosi ca omul avea lanturi de aur sau ca a furat sau ce a facut.Pana la urma nu e problema noastra cum a facut omul banii pt masina respectiva, daca nu avem o masina scumpa nu trebuie sa ii criticam pe altii.Iar daca era sa ne dea la careva 100E fara sa ii trebuiasca inapoi....era plin de comentarii pro acum. Nimeni nu isi cumpara masina ca vrea sa omoare sa fim seriosi, nu sa urcat la volan si a zis gata omor 10 oameni acum.Daca stam sa ne gandim cum sint si medici din tara noastra, e posibil ca sa fi vazut care era situatia ,, bmw bengos rupt in doua , sigur au mers cu 300km/h, ce rost are sa ii salvam....Sa moara naibii`` , ceva de genu tind sa cred ca fac medici nostri.Sa privim ce se intampla in spitale sa vedem realitatea!
Postat 17 Octombrie 2014, 00:31 de cristi
Nu mortii sunt importanti ci cum gandesc niste idioti in Oradea, ne ucid cu prostia lor !
nu se face test pe drum, exista telier special inainte sa iesi in drum, verificati toate atelierele ilegale care functionaeza , asa daca omoreati iarasi 5 oameni cum a facut o tanarul sinucigas in Bucuresti, voi nu sunteti normali la cap. Nu mortii sunt importanti ci cum gandesc niste idioti in Oradea, ne ucid cu prostia lor !
Postat 17 Octombrie 2014, 00:07 de Nu mortii sunt importanti ci c
VITEEZA
mai duceti va dracului cu viteza voastra , ma fuuuttee v as in neam sa vad un idiot ca acest mecanic ca imi ucide familia va dau FOOOC la tot NEAMUL ce viteeza vreti MUUUYYYISTYLOR ??? CE cautati cu viteza , vreti sa ucideti , idiotilor, va dau FOOOC la tot neamul de jeguri ce sunteti , va dau foooc la tot neamul , rupeti carnetul
Postat 17 Octombrie 2014, 00:02 de VITEZA si sigur alcoolul
TREBUIA sa si puna si cei doi copii si sa bage viteza pe carosabilul umed !!!
a murit inca un IDIoooooooooOT, foarte bine cat mai multi, daca erau si copii mai bagau viteza asta ?!! TREBUIA sa si puna si cei doi copii si sa bage viteza pe carosabilul umed !!!
Postat 16 Octombrie 2014, 23:59 de IDIOooooTI
Condoleante familiei...
Stirea ca fiinta iubita a plecat brusc din viata ta, lasand in urma numai tristete si durere, ne-a socat. Cuvintele sunt de prisos. Ele se rezuma doar la durere, tristete si soc si nu pot aduce nicio alinare. Numai bunul Dumnezeu ne poate ajuta sa intelegem ca drumul lui s-a oprit aici. Sincere condoleante!
Postat 16 Octombrie 2014, 19:20 de Mirela
......
toti care atii comentat numai de rau va doresc sa aveti acelasi lucru care iati dorit lui ....Odisnestete in Pace
Postat 16 Octombrie 2014, 16:56 de .....
sal
atatea jigniri aici si BIHOREANUL accepta asa ceva..pacat
Postat 16 Octombrie 2014, 16:24 de salut
Citizen
Citizen frate haide sa ii trimitem la asta ce vinde BMW mesaje de alea frumoase!!!!! Sa il saltam cu mesaje cu ***** ca sa nu isi poata vinde masina si sa citeasca doar ***** pareri de masina lui***
Postat 16 Octombrie 2014, 15:59 de Fan Citizen
Toti suntet fara caracter.!!!
Toti suntet fara caracter. Nu ajunge ca altii sufera .. Nu voi pe-langa ce sa intamplat mai punet si pe foc. Va certat... Sa va fie rusine! Dumnezeu sa-va ajute s-a va dea minte.. Nu doresc la nimen sa pateasca asa ceva.R.I.P.
Postat 16 Octombrie 2014, 15:04 de Hhh
dumnezeu sa il odihneasca
As dori sa stiu si eu care becali a murit (era mic, slab, blond si plin de lanturi pe la gat) despre el ii vorba? daca da , dumnezeu sa il odihneasca a fost fratele meu m-a ajutat cu bani de multe ori. daca are facebook lasati-mi adresa lui de facebook
Postat 16 Octombrie 2014, 05:47 de ciobanu
Toti suntet fara caracter!!!
Toti suntet fara caracter. Nu ajunge ca altii sufera .. Nu voi pe-langa ce sa intamplat mai punet si pe foc. Va certat... Sa va fie rusine! Dumnezeu sa-va ajute s-a va dea minte.. Nu doresc la nimen sa pateasca asa ceva.R.I.P.
Postat 16 Octombrie 2014, 02:44 de Hhh
Pe merit
Cum am mai spus-o si in prima postare...ASA SA PATEASCA TOTI TIGANII COCALARI CU BMW-uri,care se cred regele soselelor/rarcarilor. Desi,ma repet, era mai corect sa fii trait restul vietii intr-un scaun cu rotile.
Postat 16 Octombrie 2014, 01:40 de Citizen
Sa va fie rusine
Sa va fie rusine doriti moarte mi-a murit fratele si va bucurati nu va doresc la nimeni sa fiti in pielea mea a ramas 2 fete una mica de 5 ani si una de 17 si voi va bucurati nenorocitilor de as afla cine sunteti jur vas jupui de viu nenorocitilor a vurut cine sa mora jony sau el dobitoci ce sunteti rusine meritati sa ramaneti o saracie !!! asta sunteti pentru ca vb de rau !!! si asa o sa ramanti !! nu uitati fratele meu becali nu a bagat mana in buzunar la nimeni rusine sa va fie !!!!
Postat 16 Octombrie 2014, 01:31 de becali jr
Banii
Vindeti dracului la fiare vechi BMW-ul,cat de fomisti sunteti,il videti si pe becali de Oradea la vreo carmangerie si deja ati scos banii de inmormantare.
Postat 16 Octombrie 2014, 01:29 de Citizenul
fratele lui bekali
tin sa va anunt sa va fie rusine cei care vorbiti de rau a decedat aceste litere le scriu cu lacrimi sa nu va dea d-zeu nici la neam de neam vostru care doriti sa sa facetii o donatie pentru fetitele lui va asteptam la inmormantare DUMNEZEU SA IL IERTE !!!
Postat 16 Octombrie 2014, 01:21 de baciu cornel ciprian
R.I.P ...
Din pacate nu a rezistat operatiei ...si da a decedat Becali . Dumnezeu sa il odihneasca in pace ...
Postat 16 Octombrie 2014, 01:05 de .
A murit?
A murit dan?
Postat 16 Octombrie 2014, 00:39 de Vlad
@denisa the blowjob queen
Mai femeie. Dece strigi? Nervi...?De vigula si punct, ai auzit ? Ti-am mai zis/scris DU-TE nu se scrie DUTE, si impuscate nu prea se scrie impreuna. Incearca impusca-te. Vezi,daca nu erai non-stop cu penisu' lu' becali de Oradea in gura, poate ai fii terminat si tu 8 clase.
Postat 16 Octombrie 2014, 00:38 de Citizen
esti prost
BAI TAMPITULE IN PRIMUL RAND EU NU TE-AM JIGNIT PE TINE DAR TU CUM DAI DOVADA DE PROASTA CRESTERE SI HABAR NU AI PE CE PLANETA TRAIESTI MAI BINE DUTE SI IMPUSCATE SI PASTREAZA PT TINE PARERILE PROASTE
Postat 16 Octombrie 2014, 00:31 de denisa
respect Cityzen
Respect.;-)
Postat 16 Octombrie 2014, 00:29 de Citizen
pentru Citizen
teamwork :-))) hi5
Postat 16 Octombrie 2014, 00:25 de Cityzen
auzi draga Denisa
Deci draga Denisa !! "Ce s-a intamplat azi asa a fost dat sa fie" Cine naiba i-o zis sa calce acceleratia in asemenea hal??? A fost un inconstient, cu un cacat de BMW. Daca nu avea viteza nu s-ar fi intamplat nimik !!! Daca la viteza aceea se ciocnea cu o masina mica, in care era, sa presupunem, cativa dintre rudele tale si mureau din cauza lui, tot asta ziceai??? Asa a fost sa fie??? VITEZA UCIDE oameni buni, VITEZA si LIPSA de RESPECT in trafic....
Postat 16 Octombrie 2014, 00:23 de Cityzen
@denisa a.k.a. 2 clase ca trenu'
Corect, se scrie DU-TE. Sper, ca macar la penis-in-gura te pricepi bine.
Postat 16 Octombrie 2014, 00:21 de Citizen
sa te duci dracu
DUTE la naiba de prost ce esti nu ma cobor la nivelul tau
Postat 16 Octombrie 2014, 00:10 de denisa
parinte
..."fata marita"..."aruncate"...." k ii mai" Daca zici ca ai copil, si scrii in halu' asta,sincer imi pare rau pentru acel copil.Cauta-i o familie de parinti adoptivi. Iara,daca tu umbli intr-un BMW cu un penis in gura,care penis nu este al sotului tau....problema este si mai mare, si inseamna ca esti prostituata sau, daca o faci pe gtatis proasta.
Postat 16 Octombrie 2014, 00:05 de Citizen
handicaptile
IN PRIMUL rand sunt fata marita si am copil acasa nesimtitule. Era o persoana pe care o cunosteam destul de bine iar tu dute si aruncate in cris k ii mai bine asa
Postat 15 Octombrie 2014, 23:51 de PT citizen
Tip
Din pacate nu :(
Postat 15 Octombrie 2014, 23:51 de Rip
pt tip
NU A REZISTAT OPERATIIEI ?
Postat 15 Octombrie 2014, 23:48 de denisa
Pe..s
Dupa cum si cat poti sa-i iei apararea cocalarului,imi dau seama ca de obicei tu stateai in scaunul pasagerului,im majoritatea cazurilor cu gura plina de penis. Nu te speria ,chiar daca ramane in scaun cu rotile ,fara maini si picioare ,penisul mai poate sa-l gasesti in functiune.Doar ca, nu stiu cat o sa mai fii atrasa de acel penis ,fara BMW.
Postat 15 Octombrie 2014, 23:47 de Citizen
Tip
De la spital ..
Postat 15 Octombrie 2014, 23:45 de Rip
de unde sti tu k a murit
de unde stii k a murit ?
Postat 15 Octombrie 2014, 23:44 de denisa
Tip
Din pacate a murit :(
Postat 15 Octombrie 2014, 23:42 de Rip
Pt citizen
In primul rand nu sunt pitzi in al doilea rand nu este un nenorocit nu poti sa caracterizezi o persoana fara sa il cunosti asa cum este el in realitate, ce sa intamplat azi asa a fost dat sa fie iar acum nu are nici un rost sa se comenteze aiurea pe acest subiect fapta ii consumata si nu se mai poate face nimik iar nu trebuie sa dorim raul cuiva indiferent de situatie pt k nu stii niciodata cand se poate sa ti se intoarca inapoi.
Postat 15 Octombrie 2014, 23:34 de denisa
@denisa a.k.a. pitzi
Nu, nu as vrea sa fiu in locul lui, dar nici nu ma comport in trafic ca un animal.Daca in locul camionetei s-ar fii ciocnit cu o masina mica cu o familie in ea ,acum sigur vorbeam de mai multe victime. Si mumai din cauza unui NENOROCIT.
Postat 15 Octombrie 2014, 23:27 de Citizen
Doamne ajuta
Dan traieste, rugativa pentru el! Doamne ajuta!!!
Postat 15 Octombrie 2014, 23:23 de gabriella rogojan
Pt citizen
Abtine-te de la comentarii fara rost,tu macar il cunosti vorbesti si tu asa sa te afli in treaba. nu cred k ai vrea sa fi tu in locul lui la ora actuala si alti sa comenteze pe seama ta toate prostiile.
Postat 15 Octombrie 2014, 23:18 de denisa
Pt sisi
Is niste omameni fara coloana vertebrala cei care vb fara ei, invidia e mare nu stii tu Sisi.
Postat 15 Octombrie 2014, 23:13 de denisa
moarte usoara
Si eu sper ca becali asta sa nu moara. Nenorocitii astia nu merita o moarte asa usoara. In schimb merita o viata intreaga traita intr-un scaun cu rotile,fara maini si picioare. R.I.P. mecanicului.
Postat 15 Octombrie 2014, 23:07 de Citizen
nu a murit
Dc comentati fara sa va documentati Dan nu a murit la ora actuala e in operatie.
Postat 15 Octombrie 2014, 22:56 de denisa
nu a murit
nu tot vb atatea prostiii..ca a murit si nus ce scoateti....nu a murit ma bine vatii ruga sa se faca bine ..in loc sa vb prostii ...
Postat 15 Octombrie 2014, 22:54 de none
Au murit am 2
JONY Mecanicu a murit pe loc SI DAN BACRAU a murit la ora 22
Postat 15 Octombrie 2014, 22:29 de marius
Pana la urma
Pana la urma cine a murit . becali sau mecanicull ?
Postat 15 Octombrie 2014, 22:21 de pitbull
Si s-a dus si DAN BACRAU
Acum am vazut la stiri ca a murit si DAN d-zeu sa il odihneasca in pace
Postat 15 Octombrie 2014, 22:20 de sandu
Prietene ...ai plecat..
Dumnezeu sa va ierte Dane si Jony...
Postat 15 Octombrie 2014, 22:14 de Mario
Dzeu sa te ierte DAN
Dzeu sa te ierte DAN
Postat 15 Octombrie 2014, 22:14 de marius
sal
alooo bihoreanu`...dc ii lasati pe astia sa ameninte pe aici?(Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe eBihoreanul.ro.)
Postat 15 Octombrie 2014, 21:51 de salut
vai si amar
"Este tânăr şi am încercat să-i mai dăm o şansă, dar din nefericire a decedat, a precizat dr. Marius Ţundrea". Ce sa intelegem de aici ca daca era o persoana in virsta opreau incercarile de resuscitare imediat?
Postat 15 Octombrie 2014, 21:43 de emil
pt sisi
sisi esti si tu prieten cu ciorile astea ? sau esti si tu cioara sisi a lui aurel ? dute culcate piticule ...lasa oamenii mari sa vorbeasca ca poate cobor la tine :)))) sa muriti toti cocalari ce aveti bmw
Postat 15 Octombrie 2014, 21:35 de Citizen
@ BECALIJR
Dupa cum vorbesti/scrii, sunt sigur ca te-ai si nascut intr-un BMW. Singura problema ,este ca te-o nascut tatal tau ,dupa o constipatie de 2 saptamani.
Postat 15 Octombrie 2014, 21:35 de Citizen
....
Baiatul care a decedat(mecanicul) imi era prieten si cu siguranta mai sunt si alti prieteni care au citit acest articol da nici unu nu lasa comentarii cu injuraturi,nu isi au rostu....mai bine sa va intalniti si sa va certati,injurati in fata nu pe net
Postat 15 Octombrie 2014, 21:27 de ....
......
Un alt loc unde sa va injurati nu ati gasit???nu exista nici un articol in care sa nu apara discutii de genu.....
Postat 15 Octombrie 2014, 21:21 de .....
SA TREC CU MASINA PESTE MATA AI CURVA
SA TREC CU MASINA PESTE CAPU LU MATA DE JEGOS CARE COMENTEZI SUNTETI INVIDIOSI CA VOI NU AVETI DUPA CE BEA APA PISATILOR SI COCALARILOR CAND IO AVEAM BMW VOI NU AVEATI NICI BICICLETA
Postat 15 Octombrie 2014, 21:17 de BECALIJR
Sisi.....Doamne ajutati Becali
nenorocitilor care sunteti ,...asa comentarii lasati va bucurati cand vedeti cu unu cum asa masina pateste asa tragedie...sunteti invidiosi ca nu aveti si voi....Doamne ajuta-i sa traisca ...isi ea el alta apoi
Postat 15 Octombrie 2014, 21:17 de sisi
@BECALI JR
Daca chiar n-o murit inca nenorocitu', ii doresc din toata inima ,ca singura masina la care sa mai aiba accesla viata lui sa fie un scaun cu rotile !
Postat 15 Octombrie 2014, 21:11 de Citizen
@Floorin Capris
Daca chiar ai BMW (ce nu prea cred)iti recomand/doresc sa patesti si tu exact ca idiotu' asta cu BMW alb, cu exceptia ca tu sa ai in masina toata famila ta.
Postat 15 Octombrie 2014, 21:06 de Citizen
Masina de cocalari
Masina pare de tigan! Daca e asa, nu e tragedie, e semn divin. Ii rugam ca data viitoare sa intre in blocuri, stalpi, copaci, ape adanci....................
Postat 15 Octombrie 2014, 21:04 de Cocalaros
SA VA IAU FAMILIA IN PL
sa va iau familiain p..a la toti . Citizen taci in mortii matiii Nu a murit inca .
Postat 15 Octombrie 2014, 20:59 de BECALI JR
sa-ti iau familia in pl si sa le dau m...e
Em ma semnez cu numele meu nu cu pseudonym COCALAR CU BICICLETA
Postat 15 Octombrie 2014, 20:56 de Floorin Capris
@Floorin Capris
Floorin Capris ...si tu esti minoritar, ca vad ca le ai cu luatu' familiei.....:-)))))))))))))))))
Postat 15 Octombrie 2014, 20:48 de Citizen
@ CERCELUS + FlooRIN
CERCELUS + FlooRIN...Daca chiar nu sunteti aceiasi persoana (sunteti siguri din natia minoritara), eu va recomand sa va luati voi unul altuia familia la p..a. Daca esti aceeiasi persoana , nu trebuie sa ti-o recomand, ca deja sigur o faci de mai multi ani. P.S. Daca nu ai carnet de sofer,te rog sa te grabesti sa o faci sau sa o cumperi,pentru ca din 2015 trebuie sa ai 8 clase de scoala sa o obtii.;-))))))))))))))))
Postat 15 Octombrie 2014, 20:41 de Citizen
Sursa sigura
Am vorbit cu baciu cu fratsu . e mort tataie . CERCELUS iti iau familia in p....a taci in dnzeii matiii ca te f in gra
Postat 15 Octombrie 2014, 20:35 de Florin Capris
;-))))))))))))))))))))00
"A MURIT BECALI !"...LOL ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Postat 15 Octombrie 2014, 20:34 de Citizen
D-zeu sa-l ierte !
A MURIT BECALI !
Postat 15 Octombrie 2014, 20:29 de Floorin
de unde stii?
de unde stii ca a murit?
Postat 15 Octombrie 2014, 20:28 de de unde stii
DIN PACATE A
DIN PACATE DAN A MURIT
Postat 15 Octombrie 2014, 20:22 de tomson
Am scris corect fraiere
Fraiere am scris correct dati-as mu...e cocalarule :)))))
Postat 15 Octombrie 2014, 20:20 de CERCELUS
Sisi.....Doamne ajutati Becali
Becali Dumnezeu sa fie cu tine ma rog pt tine sper sa iesi cu bine ... iar pt comentatori nu mai comentati daca nu il cunoasteti...poti sa mergi si incet chiar daca ai bmw si sa patesti ceva....
Postat 15 Octombrie 2014, 20:18 de sisi
@FlooRIN a.k.a. i have no brain
... TE-A FACUT se scrie corect TE-A FACUT. Da, bine stii pe mine mama m-o facut nu ca pe tine ceva caine sau tatal tau. Cu luatul familiei in p..a, nu stiu ce sa-ti zic,daca voi (tigani) este la moda ,sa va fie de bine,mare grija cu bolile.
Postat 15 Octombrie 2014, 20:16 de Citizen
Aloo Flooorineee
Tu esti smecherul din fata calculatorului, care umbla cu bicicleta? :-))) Ai in camera poster cu Mertan sau ce naiba?? :-)))
Postat 15 Octombrie 2014, 19:54 de Citi Zen
haha
Invata sa scrii, analfabetule :-)))
Postat 15 Octombrie 2014, 19:50 de Cityzen
CITIZEN Esti ratat rau !
Fraiere vezi ca am IP tau si aflu cine esti si te trag dupa masina, zdreanta inculta si cocalar ce esti !
Postat 15 Octombrie 2014, 19:49 de FlooRIN
@CERCELUSH a.k.a. the poor cocalar
Prostule,daca tu ai avea "vreo doua tone de mertan" ,demult le-ai fii dus la fiare vechi,sa-ti poti cumpara vreo 10 cd-uri cu mp3-uri de manele.
Postat 15 Octombrie 2014, 19:48 de Citizen
sa moara toti cocalarii cu bemveu
Sa moara toti inconstientii, care reprezinta pericol public pe sosele....cocalar cu bemveu.Vineri inca l-am vazut pe baiat, in parcare la Lotus, a parcat chiar langa mine...iar acum, grabit fiind, a ajuns la destinatie.Cu un BMW mai putin :-)))
Postat 15 Octombrie 2014, 19:48 de Citizen reloaded
PENTRU CITIZEN
sa vezi tu cand vreo doua tone de mertan te mangaie pe cap ... ti-o promit doar sa aflu cine esti crede-ma daca esti increzator in tine zi si tu cine esti sa stiu unde sa te caut ca o voi face iti promit ca doar sunt cocalar sti ce zic ;)
Postat 15 Octombrie 2014, 19:41 de CERCELUSH
@CERCELUSH a.k.a Floo Rin
..."O FI LATU"....."CREDEMA"..... Esti un analfabet cocalar (sigur fara BMW,deci sarac).
Postat 15 Octombrie 2014, 19:38 de Citizen
PENTRU CITIZEN
si vei observa ca intre mine si cocalari e diferenta mare si chiar m-ai suparat pentru asta
Postat 15 Octombrie 2014, 19:36 de CERCELUSH
PENTRU CITIZEN
CERCELUSH E UNU FLORIN O FI LATU DAR TIE ITI PROMIT CA DACA AFLU CINE ESTI O SA TE ROGI SA NU MA INTALNESTI CREDEMA ... INDIFERENT CINE ESTI
Postat 15 Octombrie 2014, 19:33 de CERCELUSH
Alt cocalar
CERCELUSH alias Floo Rin.....dupa cum vorbesti,scrii ,esti si cocalar (mari sanse ca tot sarac) si analfabet !
Postat 15 Octombrie 2014, 19:20 de Citizen
Sa va iau familia in .......
Bhai copi ratati si frustrati ce sunteti .. Omu zace in spital cu sanse de 1% si voi comentati .. Sa va iau familia in ....! de cocalari frustrati si pis3rcosi ce sunteti !
Postat 15 Octombrie 2014, 19:14 de Floo Rin
PENTRU TOTI COMENTATORII DE RAHAT
BAI CITIZEN DACA TE VAD INTRO ZI PENTRU VORBELE ASTEA JUR CA TE VOI TRIMITE CU SMURDU ;)
Postat 15 Octombrie 2014, 19:11 de CERCELUSH
Pentru intelijentu' Adi !
Intelijentule ! Am scris, sa patesca asa TOTI cocalarii cu BMW, nu toti proprietarii de BMW. Sa inteleg ,ca tu esti un cocalar sarac fiindca nu ai BMW..??!!
Postat 15 Octombrie 2014, 19:05 de Citizen
profesionalism zero
Cum o fi aia sosea accelerata?? Nu este exclus ca, în timpul testului, şoferul să fi călcat prea tare pedala de acceleraţie a bolidului, aşa că a derapat pe şoseaua accelerată.
Postat 15 Octombrie 2014, 18:41 de ACIDUTZU
Pentru imbecilul Citizen
Deci daca tu nu iti permiti un BMW restul care au sa moara, nu? Nu detin BMW dar esti un cretin ordinar daca doresti asa ceva altor persoane.
Postat 15 Octombrie 2014, 17:45 de Adi
Yesssss !!
Asa sa pateasca TOTI cocalarii cu BMW-uri !!!!
Postat 15 Octombrie 2014, 17:36 de Citizen
Viteza excesiva
Pacat, impactul din cate se vede in poze a fost devastator, viteza daca era in "limite normale" traiau toti.... Asa ....
Postat 15 Octombrie 2014, 17:24 de Pacat
dada
da. este in coma la spital .
Postat 15 Octombrie 2014, 17:19 de ala mic
Becali
Ala e bmwul lui becali
Postat 15 Octombrie 2014, 17:11 de Io
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON