URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 25 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
05 Septembrie 2013, 12:33

Turism... microbistic: Ioan Sorin Roman duce tineri bihoreni la meciul România-Ungaria

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Deputatul bihorean Ioan Sorin Roman este mare fan al echipei naţionale de fotbal. Motiv pentru care duce, pe cheltuiala lui, 50 de tineri din Colegiul 6 Salonta-Cefa-Tinca la meciul România-Ungaria, ce va avea loc vineri.

"Am decis să organizez această deplasare la Bucureşti din dorinţa de a-i ajuta pe tinerii din colegiul electoral pe care-l reprezint în Parlamentul României să-i susţină pe tricolori chiar din tribune. Este un meci care contează pentru calificarea României la Campionatul Mondial din 2014, iar jucătorii au nevoie de tot suportul nostru", şi-a explicat gestul deputatul Ioan Sorin Roman, conform unui comunicat de presă.

Tinerii bihoreni au şi pornit joi dimineaţă spre Bucureşti, cu un autocar. Dacă tot vor fi în Capitală, ei vor vizita Palatul Parlamentului şi vor lua prânzul împreună cu conducerea Camerei Deputaţilor.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
12 Comentarii
-
Felicitari domnului deputat pentru oportunitatea oferita tinerilor din colegiul sau de a vedea Parlamentul si Arena Nationala! Iar "gasca de profitori" si "prostii satului" cum ii numiti voi sunt defapt oameni care au luptat pentru dansul si au fost alaturi de el in campanie, au muncit si drept rasplata au primit aceasta oportunitate! Macar el face ceva pentru tineret, in schimb sunt persoane care nu realizeaza nimic, decat in interes propriu!!!
Postat 07 Septembrie 2013, 18:34 de Anonimus
tare nesimtit ii Roman asta !
pa langa nepoti si secrretara, si-o dus la meci si cele doua fete cu handralaii dupa iele ! putet verifica din poze ;) deci pana la urma si-o dus la meci niciun tanar care merita numa gasca de profitori da sa lauda ca face si drege. bini-o zas cini-o zas ca e un nemernic fara caracter ! inca cu banii ce-i primeste de la parlament isi cumpara apartament in bucuresti ! ii legal oare ????
Postat 07 Septembrie 2013, 06:55 de Cefa Naiva
Pentru wall-e
De ce jignesti oamenii cu atata usurinta? Ce problema ai cu fetele parlamentarului? Cunosti familia Roman? Cine o cunoaste, poate sa spuna ca e o familie remarcabila. Sunt oameni minunanti. Ataca/l pe politician, daca chiar vrei, dar lasa/i familia in pace. Exista o regula: cand nu poti spune nimic rau de un politician, ii ataci familia. Inca nu sunt alegeri, asa ca mai asteptati putin sa va faceti de ras cu astfel de comentarii.
Postat 06 Septembrie 2013, 08:20 de Cititor
asa da
Bine face ca a organizat excursia la acest meci contra ungurilor care trebuie invinsi iar. Mergem multi la meci si din Oradea. Hai Romania
Postat 05 Septembrie 2013, 22:08 de Victorie
ia mai urati mai :D
E un dobitoc: ia uitati-va pe ioanroman.ro, sa vedeti cum are si acum mesajul de anul trecut de Craciun, cu sarbatiori fericite si la multi ani fraierilor care l-au votat :)))))))
Postat 05 Septembrie 2013, 21:21 de Trestia Ganditoare
e un nemernic fara caracter !
e doar un mincinos fara scrupule si un nemernic fara caracter ! se uita in ochii tai si minte fara sa clipeasca ! nu l-a mai vazut nimeni prin comune de la alegeri incoace ! n-a facut si nici nu va face vreodata ceva pentru oamenii din colegiul sau ! doar pentru buzunarele lui ! asta e treaba de parlamentar, sa duci prostii satului la meci ? ca sa nu mai vorbim ca printre aia 50 de "alegatori" sunt nepotii lui, prieteni, secretara :D, etc. dar lasa ca nu bate Dzeu cu parul, fiica-sa a mare e o japita care bea de stinge prin cluburi, iar cea mica ii calca pe urme !
Postat 05 Septembrie 2013, 21:18 de wall-e
cel mai bun om cu suflet mare
este singurul parlamentar care face tot ce poate pt.oamenii din colegiul sau.a facut,face si va mai face si mai departe,d-zeu sa-i dea putere si multa sanatate.este alaturi de oameni si la bine si la rau.
Postat 05 Septembrie 2013, 19:04 de alex
Foarte bine!
ungurul trebuie invins tot timpul. ROMANIA.... VICTORIE !
Postat 05 Septembrie 2013, 17:16 de book
Idee buna !
1. Cu aceasta ocazie, tinerii vor putea vedea si incuraja "pe viu", la stadion, nationala de fotbal in meciul contra ungariei. 2. Se vor bucura si de o excursie prin tara.
Postat 05 Septembrie 2013, 17:09 de Hai Romania !
să vă simţiţi bine
Fraţilor, să vă simţiţi bine şi să aveţi grijă de voi. Nu uitaţi să ciocniţi în amintirea... dozei. Hai România!
Postat 05 Septembrie 2013, 16:32 de românul complex
Felicitari
Felicitari domnului deputat! Sper ca Romania sa invinga Ungaria.
Postat 05 Septembrie 2013, 14:16 de Cititor
snobism
nu mai bine ducea 50 de familii sarace la o cantina?la cata saracie este in tara.. oricum,sunt banii dansului,daca asa considara ca a face bine...
Postat 05 Septembrie 2013, 14:11 de eucumine
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6567 RON
  • 1 EUR = 4.9761 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON