URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 28 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
07 Aprilie 2013, 00:08

Deznodământ şoc: Sandu Lungu, descalificat la Gala Superkombat de la Oradea (FOTO / VIDEO)

Lovitură cruntă sâmbătă seară pentru luptătorul orădean Alexandru Lungu şi pentru fanii săi. Deşi toată lumea se aştepta ca "Muntele Bihorului" să câştige super-fight-ul de la Gala de Superkombat World Grand Prix, desfăşurată la Arena Antonio Alexe, deznodământul a fost cu totul altul: Sandu a fost descalificat, din cauza unei lovituri nepermise, iar adversarul său, Jason Dutton, a fost declarat câştigător!

Descalificat!

Orădeanul a început dinamic meciul. Intrat în ring acompaniat de prietenul său, interpretul Puya, şi aplaudat în picioare de aproape întreaga sală, Sandu (165 kg) s-a năpustit din start asupra adversarului său, Jason Dutton (133 kg), foarte hotărât să obţină o victorie rapidă. Părea că o va şi avea, ca de obicei, prin KO, având în vedere rapiditatea cu care s-a mişcat.

Mulţi credeau că meciul se va opri din al doilea minut, când Lungu şi-a doborât adversarul şi era cât pe ce să dea cu el afară din ring. Dutton a rezistat cu greu şi, culmea, după prima repriză, a şi fost declarat câştigător. Motivul? În timpul luptei Sandu a căzut peste el şi l-a lovit în timp ce acesta era la pământ, gest considerat neregulamentar în K1.

"Am o experienţă îndelungată în MMA şi uneori uit că nu sunt la MMA aici. Îmi pare rău", a declarat la final Sandu Lungu, recunoscând, în faţa camerelor de filmat, că se simte dezamăgit. Deşi înainte de gala de sâmbătă seară Sandu spunea că este, probabil, ultimul său meci acasă, finalul neaşteptat al luptei a făcut ca orădeanul să îşi dorească să se întoarcă în ring. "Cu siguranţă voi încerca o revanşă", a spus Sandu Lungu. Iar Dutton a acceptat pe loc.

Spectaculosul Stoica

După dezamăgirea din super-fight-ul lui Lungu, mulţi din cei prezenţi în Arena Antonio Alexe s-au ridicat, dând semne că vor să părăsească sala, însă, comentatorul le-a spus să aibă răbdare, căci, la Gala Superkombat, mai urma să aibă loc un meci: finala piramidei de patru disputată la Oradea.

În ultimul act s-au întâlnit bosniacul Muamer Tufekcic (care l-a învins în semifinală prin KO pe britanicul Corrie Robins) şi surinamezul Jaizirinho Rozenstruik (care l-a bătut după o rundă suplimentară pe neamţul Nikolaj Falin). Într-un meci intens disputat, surinamezul a lovit mai puţin, dar mai puternic, iar bosniacul a ieşit mereu la atac. La final, arbitrii au decis cu 2-1 o victorie pentru Muamer Tufekcic.

World Grand Prix-ul de la Oradea a mai programat meciul româno-nigerianului Benjamin Adegbuyi cu marocanul Mohamed Bellazar, care, însă, a durat doar câteva secunde, căci adversarul românului s-a lovit la tibia deja pansată de genunchele lui Adegbuyi şi n-a mai putut continua. Adegbuyi a fost declarat, aşadar, câştigător prin KO.

Dacă la această luptă spectatorii nu au prea avut ce vedea, Bogdan Stoica, protagonistul celuilalt super-fight al serii, a făcut spectacol în meciul cu italianul Romano Romasco. Românul nu s-a zgârcit la lovituri de picioare şi genunchi, reuşind să ridice sala în picioare când, în prima repriză, şi-a pus adversarul la podea, iar în a doua i-a dat KO.

La prima gală Superkombat din acest an au fost prezente mai multe nume cunoscute din peisajul local, precum Marius Vizer jr, Alexandru Kiss, Ion Govoreanu, patronul Trei G, preşedintele CS Crişul Ionel Bungău şi preşedintele CSM Oradea, Florin Birta. Gala K1 de la Oradea a fost transmisă de Eurosport în 80 de ţări.


Celelalte rezultate ale serii:

Super-fight (-92 kg) - Romano Romasco (Italia) vs Bogdan Stoica (Romania) - VICTORIE Stoica, runda a doua, prin KO
Super-fight (+96 kg) - Mohamed Bellazar (Maroc) vs Benjamin Adegbuyi (Romania) - VICTORIE Adegbuyi, în prima rundă; adversarul său s-a accidentat când l-a lovit
Semifinala 2 (+96 KG) - Nikolaj Falin (Germania) vs Jaizirinho Rozenstruik (Surinam) - VICTORIE Rozenstruik, la decizie, după o rundă suplimentară
Semifinala 1 (+96 KG) - Muamer Tufekcic (Bosnia) vs Corrie Robins (Marea Britanie) - VICTORIE Tufekcic, prin KO tehnic, în prima repriză.
Finala: Rozenstruik şi Tufekcic. Cel din urmă a câştigat gala de la Oradea, prin decizia arbitrilor.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
38 Comentarii
pentru florin si buz
Mai voi astia Radeanu,Ciobanu @co ce ati facut pentru tara asta?Ce ati facut in afara de carduri false, trafic de carne vie, drgoguri etc.Cel putin Lungu, asa grasut cum este are in palmares 30 medalii de aur,a fost campion mondial,european.Voi cu ce va puteti lauda?cu munca cinstita?daca voi sinteti in stare sa va lasati batuti pentru ca sa cereti bani..din asta traiti?nevestele voastre sint trimise la produs mai besinosilor,fraierilor,sa va fie rusine .Se stie cine sta in spatele vostru dar nu pentru mult timp.Mie mila de voi.
Postat 09 Aprilie 2013, 15:33 de unul din Oradea
Bulan ai pierdut
Ce aveti ma cu tovarasu SANDU ? Nu va mai luati de el ca va dau un topor in cap , lasati-l pe mana mea . manca-ias inima lui :))))))
Postat 08 Aprilie 2013, 16:25 de Ciobanu
Penibil
Un interlop,recuperator, care se crede mare sportiv. Unu la mana pe cand era el judocan la Liberty si a castigat cupa campionilor europeni prin 2002 sau 2004 nu mai tin minte exact, s-a descoperit ca Godzilla era dopata ,deci numai cu trisari, dupa ce a luat hormoni de crestere s-a facut cat un butoi cu marmelada si o burta ca nu i se vede de burta, asta e sportiv??? acum ca a pierdut ca sa isi spele imaginea se zvoneste in oras ca el a dat bani la prietenii lui ca sa parieze pe englez ca avea cota foarte mare si ca sa se scoata din foame el si prietenii lui, chiar penibil, si daca ar fi adevarat lucru asta, nu e sportiv sa faci blat,iar daca nu a facut lucru asta tot nu e sportiv sa lovesti adversarul cazut la podea, oricum ai lua e perversiune la maxim, om fara caracter, sifonar la politie si cand intra peste lume in casa cu forta ca sa recupereze bani, politia inchide ochii, plus ca daca era adevarat luptator venea singur sa-l bata pe Radeanu pe terasa de la Cristal din Iosia anul trecut, nu cu 10 dupa el si oricum nu a reusit mare branza, s-au facut toti de ras :)))), locul lui e la transat de porci in abator, acest job i se potriveste de minune !!! Traiasca hormonii de crestere
Postat 08 Aprilie 2013, 10:18 de Florin
Esti mare..........doar atat
Mai tu care ai postat comentariul anterior adica \"unul din Oradea\" sa-i sugi toata p.....a, tu nu-l vezi ma besinosule ca-i penibil, cred ca-i lingii curul pana face rana mai bine ai spune sa se retraga ca se face de ras. Voi toti care i-ati lins gaosul la huiduma l-ati adus in situatia asta. Toata lumea rade de el, mai ales cei care is in jurul lui. Va place sa aveti de cine rade gunoaielor. Pe voi ar trebui sa va sufice cu dobele nu pa dusmani. **** la toti bagatori de seama
Postat 08 Aprilie 2013, 08:59 de Buz
SANDU
Meciul lui Lungu a fost cel mai palpitant.S-a vazut clar ca era cel mai bun.S-a terminat asa deoarece Sandu a pus prea mult suflet,a uitat de reguli,dar isi va lua revansa.Pentru oradeni ramine tot cel mai bun.Se ne traiesti CAMPIONULE,vorba aia NU CONTEAZA DE CITE ORI CAZI CI DE CITE ORI TE RIDICI.
Postat 08 Aprilie 2013, 08:37 de unul din Oradea
respect, intai de toate
doua chestiuni aiurea...: 1. cameramanul ala nu avea ce cauta acolo sa filmeze si 2. toti fraierii penibili care vin cu rautati in comentarii sunt invitati sa castige mai intai si ei un titlu de CAMPION MONDIAL, la orice sport prefera.
Postat 08 Aprilie 2013, 08:12 de brutus
Lasa-te mai balena ca iar o furi
Lasa-te ca ne faci de ras,esti un mascarici,rade orasul de tine,acuma daca ai fii bazat te-ai bate cu Shilt ! Iti dai seama cu rad de tine Grecu,Ciobanu,Aurel si...........rad si cei care iti sant apropiati ! Aia care sant langa tine zilnic rad cel mai tare !
Postat 08 Aprilie 2013, 07:49 de Mai Muntele Semenic
sandu burta lunga
sandu latu si umflatu nu rezista sa si poarte burta in ring nici macar o repriza, altfel n ar incerca mizeriile astea, nu e primul advesar cu care da afara din ring... Cind nu mai poate sare cu burta pe adversar...
Postat 07 Aprilie 2013, 22:38 de ciorba de burta
:))
cea mai buna lovitura a lui Alexandru Lungu este......Saritul cu Burta pe adversar sincer mie imi place....BURTAAAA
Postat 07 Aprilie 2013, 21:06 de alin
angajat
Lungu cel mai bun sifon al garzii - nr 1 - in rest , pensioneaza-te , esti varza.
Postat 07 Aprilie 2013, 19:39 de Liviu POPA
BALEGA
BESICA NU TIE RUSINE SA IESI DIN CASA???? DOAR LA FACUT SAPUN ESTI BUN MAI BALEGA CE ESTI,
Postat 07 Aprilie 2013, 19:39 de velenta
haha porcu bihorului
asta e rinoceru bihorului sau foca bihorului, mie rusine de cacatu asta obez k reprezinta oradea,sa-l sugetu toti fani lui de p...a in frunte cu MTC si interventia de la INTERSEC o adunatura de grasii, BAI BESHICA BIHORULUI AI VRUT SA-L SUGI PE ARBITRU??? TREBUIA SA-TI DUCI UN COMPRESOR CU TINE SA-L PUI LAGA RING SA TIL BAGI IN CUR SA PRIMESTI AER, RUSINE SA-TI FIE BALEGA CE ESTI
Postat 07 Aprilie 2013, 19:31 de velenta
Blitz-Box
ar fi interesant o noua disciplina (ramura), boxului... blitz-box. sa se desfasoare doar pe durata a trei minute. ar fi ca si proba de 100 m plat, de la atletism. ar fi deosebit de spectaculoasa. s-ar vinde la greu. aviz organizatorilor
Postat 07 Aprilie 2013, 19:19 de new
o repriza
daca meciurile s-ar desfasura doar pe durata unei reprize, sandu lungu ar fi in primii zece din lume. mai depinde si de cum ar arata controalele antidoping, atat pt el cat si pt adversari, ar putea fi chiar mai sus ori mai jos. :) oricum, cine se crede in stare, sa-l provoace, pe propria raspundere (cu semnatura), face to face, la o lupta in cusca.
Postat 07 Aprilie 2013, 18:24 de ok
@Grecii si Porcii
ma escrocule, daca ai sange, intra cu lungu in cusca. hahahaha.... deja te-ai cacat pe tine.
Postat 07 Aprilie 2013, 18:06 de @Grecii si Porcii
Fuga
Lasate mai balena peninila,esti si fricos si iti place sa fugi. Esti o vaca hadaboasa si penibila
Postat 07 Aprilie 2013, 17:39 de Grecii și Porcii
Fuga
Vaca imputita,puturoasa si fricos . Penibilule,nu mai poți
Postat 07 Aprilie 2013, 17:33 de Grecii și Porcii
sa nu uitam 2
In '94 la Cairo, cand a devenit campion mondial, nu era "cat o vaca de grasa" cum scrii tu, uita-te daca esti curios la poze cu el, avea 20 de ani atunci, cred ca gasesti chiar aici pe site. Sandu Lungu la 20 de ani- sau asa ceva. Fa diferenta dintre atunci si acum. Daca nu reusesti, ai o problema. Daca cineva are o alta parere decat sa il injure pe Lungu, inseamna ca il linge in cur...nu? Stii...se spune ca omul prost cand nu mai are alte argumente recurge la violenta...in cazul tau, verbala. Parerile sunt pro si contra. Asta este. Daca tot sunt oamenii atat de deranjati de Sandu, de ce nu e nimeni in stare sa "rasara" din toata Oradea asta, sa participe la aceeasi categorie cu el, si sa ii arate, sportiv bineinteles, ca este mai bun si ca locul lui nu mai e in ring. Pana atunci, vorbim vorbe. Este singurul sportiv oradean la aceasta categorie. Pana il vom vedea pe celalalt in ring, Hai Sandu! Peace.
Postat 07 Aprilie 2013, 16:27 de un om
PLACINTA
TU ASTA CARE AI SCRIS ARTICOLUL SA NU UITAM .HABAR NU AI DE SPORT CRED COMPARI GLOABA CU ARMASARUL LA CURSA .MUTU ESTE UN MARE FOTBALIST A DEMONSTRAT .VACA ASTA CARE CANTARESTE 190KG. NUMESTI SPORTIV LA BATUT UN MULCITOR CARE LUCREAZA IN CONSTRUCTI.LA JUDO A FACUT PERFORMANTA CA ERA CA O VACA DE GRASA SI ERAU 3 LA CATEGORIA GREA. CE TOT IL LINGETI IN CUR .PENIBIL NU SE POATE RIDICA DE JOS ASTA E SPORTIV?
Postat 07 Aprilie 2013, 15:31 de KAKALA
sa nu uitam
Multi stiu, putini cunosc... Sandu, este un nume in ceea ce priveste sportul oradean. Ca vrem ca nu vrem asta e realitatea. A castigat cupa campionilor europeni la judo, omu clar stie ce face. Ca s-a mai dogmanit el in ultimii ani, ca nu arata numai pachetele de muschi umflati cu steroizi, si ca nu rezista multe runde...si ce daca? La varsta lui lupta bine, si nu a pierdut prea multe meciuri asa ca figurile si diverse laturi ale personalitatii sale, dpdv sportiv, ma lasa rece. Mutu nu e drogangiu? si ce daca? daca joaca bine restul nu mai conteaza. Lungu e smardoi...asa si? de ce nu sunt si altii? pentru ca nu ii tine, de aia! Si inca ceva...credeti ca Cipri Sora il antrena daca era chiar asa de varza cum zic unii? Cred ca nu...Deci una peste alta, cum e el in orash, ce a facut batranul lui, ca e gras ca nu are nu stiu ce stil...ete fsss!!! Lungu e tare, a promovat Oradea dpdv al sportului de contact de ani de zile, si sper sa o mai faca si de acum inainte...restul e Can-Can ! Peace.
Postat 07 Aprilie 2013, 15:01 de un om
alin
toti cocalarii si taranii orasului au fost la un spectacol penibil ...si de grasu ,ce sa mai zic ?...figuri si ingamfare
Postat 07 Aprilie 2013, 15:00 de a
HUO!
un umflat penibil si cu avioane in cap. face sportul si bihorul de rusine
Postat 07 Aprilie 2013, 14:58 de Sany
Vai si amar
offf daca si asta se numeste sport atunci porcii in cotet fac sport de performanta..... haleluia
Postat 07 Aprilie 2013, 14:25 de Omul cu sobolani
penibil
nu stiam ca are 38 de ani, parea ca se apropie de 50, in schimb nu stiu cu ce a vrut sa-l impresioneze pe adversar, probabil cu silicoanele :)))) si burdihanul ala penbil, as avea o curiozitate...la ce sala se antreneaza? aaaa, la saormeria GYM,......nu stiu cine i-a pus numele de muntele bihorului, dar se incadreaza cu succes la penibilul bihorului
Postat 07 Aprilie 2013, 13:52 de svetix
REALITATE
respect ALEX , prea adev ai zis
Postat 07 Aprilie 2013, 12:28 de george
fan Lungu
f adevarat f adevarat ce a scris ALEX "parere" , scurt , cuprinzator si la subiect. Cei care nu au habar si isi dau cu parerile fara sa aibe cunostinte despre sport sa citeasca mesajul lui ALEX , inclusiv Lungu.
Postat 07 Aprilie 2013, 12:20 de marius
pasula
VACA BIHORULUI LA BATUL ASTA CARE E MUNCITOR IN CONSTRUCTI . NU ARE NICI UN MECI ENGLEZU SI NICI EXPERIENTA. UN MASCARICI CA EL.FRICOSU BIHORULU. O PUTOARE DE OM SI MAI ZICE CA E SPORTIV LA 190 KG.CARACTER INFECT.BARFITOR.VREA REVANSA GRASU DE CE NU SE BATE CU LA CARE LA BATUT LA PRAGA .
Postat 07 Aprilie 2013, 11:30 de COSTI
vai-si-amar
Testoasa asta ninja numita sandu lungu nu merita sa participe la asa ceva, daca nu ii in stare sa reziste o repriza in ring sa se duca la oi.Numai impresiile sunt de el, americanul nu credea ca Sandu e atat de nepregatit, probabil il lasa sa castige in a doua runda insa pe broscoi l-a lasat telescoapele.Daca era pe bune meciul asta Sandu o fura rau de tot.In cazul in care iesea blatul si lungu castiga sa vezi incordeli prin oras si impresii de nu mai incapea nimeni de el... Rusine Eduard Irimia ca promovezi sportivi de * cu blaturile tale, daca nu ai bani sa aduci la gale sportivi adevarati lasa-te si tu de meserie!!!
Postat 07 Aprilie 2013, 11:21 de sorin
Sport ?
Nu mai are nici urma de sportivitate in el (lungu). Este un animal gras ,agresiv si plin de el . SCARBA !!!
Postat 07 Aprilie 2013, 10:51 de dant
BLAT
SE VEDE PE VIDEO NICI NU SE ATING UN BLAT NEREUSIT REGIZAT F. PROST
Postat 07 Aprilie 2013, 10:49 de BLAT
rusine
Este incredibil cum se promoveaza asemenea meciuri. Lungu este rusinos de nepregatit, sa nu rezisti 1 minut in ring si sa te numesti luptator, iar mereu sa ai parte de adversari penibil este inadmisibil! Rusine!!!
Postat 07 Aprilie 2013, 08:51 de rusine
cum il puteti suporta pe lungu?
Mai,cum poate fi stimat lungu ?? taica-sau mergea la pensionari acasa pe vremea lu' Ceasca si ii impungea cu acul in testicule ca sa le zica unde tineau aurul si banii de pensie. La asta nu v ati gandit, nu i asa? off, romane, nu stii toate dedesubturile!!!!
Postat 07 Aprilie 2013, 02:02 de cucu
parere
Tocmai am urmarit ,,super lupta,, dintre Lungu si Dutton....Recunosc ca nu mi-a placut NICIODATA cum lupta Lungu in ring....Arata ca un circar si la fel se comporta in ring. Total neproportional inaltime/greutate. Sunt sigur ca arbitrul de ring a intrerupt lupta pt ca Lungu era TERMINAT si SIGUR pierdea prin KO in repriza a 2-a (desi, britanicul este la fel de slab pregatit, doar ca are conditie mai buna) astfel, arbitrul la salvat de la un blamaj total. Retrage-te din aceasta disciplina si din sport dealtfel, te faci de rusine (eu am vizionat luptele pe Eurosport..traiesc de f multi ani in ocident si crainicul de pe Eurosport ridea in hohote vazandu-l pe ,,sumo,, in ring si nu e prima oara) Poate ai fost bun la Judo, habar n-am, nu te cunosc, erai copil mic cand eu eram plecat din tara, dar asta are mai putina importanta, o spun doar pt ai scuti de atacuri pe ce-i care-l simpatizati pe Lungu...Iti d-au un sfat prietenesc, retrage-te! Nu mai ai nici varsta si nici conditie plus tehnica, pt a spera la ceva ,,stralucitor,, esti slabut, si pot sp ca am vazut destule lupte de-ale tale ca sa-mi permit sa ma exprim. Daca am jignit pe cineva prin comment-ul meu...Imi cer scuze!
Postat 07 Aprilie 2013, 00:59 de alex
De rusine
De ras esti !!! Stai in banca ta,lasa-i pe altii sa se lupte!!!
Postat 07 Aprilie 2013, 00:49 de Lungu
Codrin
Toata stima pt ALEXANDRU LUNGU!!!!nu a fost un meci frumos dar a fost un show incendiar!!!Cred ca ar trebui totusi sa te retragi ai o varsta si tu,oricum Felicitari pt ce ai facut pana acum
Postat 07 Aprilie 2013, 00:46 de Ion
osvat
Bravo Sandu Lungu!!!ai 38 de ani totusii,e de admirat ca inca mai activezi la asemenea nivel!!!Oradenii iti multumesc pt tot ce ai facut pt Noi!!!!
Postat 07 Aprilie 2013, 00:42 de cristi
.
obez sau nu, Sandu e un adevarat luptator, e oradean si voi tine cu el. punct!
Postat 07 Aprilie 2013, 00:38 de ovidiu
fmlflekffemfmfm
CUM PUTETI ARATA POZE CU UN OBEZ GRETOS CA SANDU ALA }{"::?SA-I SUGETI PU,A,TOTI CEI CAREL TUCATI SIN CUR.UN GRAS SCARBOSS.DRA,U SA VA FU.A
Postat 07 Aprilie 2013, 00:22 de fjfkfjff
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON