URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 28 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
11 Ianuarie 2017, 21:06

Puţini, dar determinaţi: câţiva orădeni au protestat în ger ca să se ştie că şi de aici se cere demisia lui Victor Ciorbea (FOTO / VIDEO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Anunţat pe Facebook ca un flash-mob, deci fără a fi necesară obţinerea vreunei autorizaţii din partea municipalităţii ori a Jandarmeriei, protestul orădenilor împotriva Avocatului Poporului, desfăşurat miercuri seară în Piaţa Unirii, abia a strâns o mână de participanţi.

La ora 18.00, anunţată pentru începerea evenimentului, locul era supravegheat de două echipaje de Poliţie şi unul al Jandarmeriei, primii protestatari făcându-şi apariţia după două minute, urmaţi apoi, în alte zece minute, de încă 22 de persoane.

Fără nicio pancartă în mâini, aproape toţi participanţii erau „veterani” ai protestelor desfăşurate anii trecuţi după tragedia de la Colectiv, cu ocazia alegerilor prezidenţiale din 2014 sau a mişcărilor gen „Uniţi salvăm” având ca obiect opoziţia faţă de proiectul minier de la Roşia Montana.

„Am venit să protestez pentru că am semnat petiţia online împotriva felului în care avocatul poporului înţelege să-şi facă datoria împotriva poporului”, a declarat BIHOREANULUI unul dintre protestatari, Daniel Chiş Gal, manager servicii de flotă la o compania de transport internaţional din Oradea, referindu-se la iniţiativa prin care avocatul poporului, Victor Ciorbea, a sesizat Curtea Constituţională a României cu privire la presupusa neconstituţionalitate a Legii 90/2001.

Prin această lege, acum 15 ani a fost consfinţită interdicţia ca o persoană condamnată penal să poată ocupa funcţia de prim-ministru al României, iar demersul lui Ciorbea, practic, i-ar putea deschide preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, condamnat în dosarul Referendumul la închisoare cu suspendare, calea spre conducerea Guvernului. „Eu nu sunt de acord să avem penali nici în Parlament, nici în Guvern. Ciorbea vrea să-l ajute pe Dragnea să fie prim-ministru pe faţă”, a spus Daniel Chiş Gal.

„Vrem demisia avocatului poporului, pentru că Victor Ciorbea nu susţine şi nu apără interesele poporului, ci ale unei persoane într-o cauză”, a spus un alt protestatar, Dorin Ionuţ.

Mai în glumă, mai în serios, trei pensionari prezenţi la protest au afirmat că vor să demonstreze că nu toţi vârstnicii pot fi „mituiţi” de PSD cu majorarea pensiilor. „Probabil că o să-mi permit vacanţe deosebite din banii primiţi în plus...”, a spus, ironică, Eugenia Mitraşca, profesoară de limba franceză, acum pensionară.

„Am venit pentru a creşte media de vârstă a protestatarilor”, a glumit Elisabeta Pop, fost secretar literar al Teatrului orădean, aflată în Piaţa Unirii împreună cu soţul, Ioan Pop, inginer pensionar. „E groaznic ce se întâmplă. Oamenii sunt păcăliţi foarte uşor şi cumpăraţi cu bani pentru ca politicienii aflaţi la conducere să poată face ce vor”, a mai spus Elisabeta Popa.

Singurul purtător de „recuzită”, posesorul unui drapel tricolor, Alin Târb a afirmat că se consideră dator să protesteze deoarece cauza pe care o susţine e dreaptă. „Mie îmi pasă de ceea ce se întâmplă. Eu zic că scopul acestui mic protest este legat nu doar de Ciorbea, ci de toată clasa politică aflată la conducere. Ciorbea e doar un pion, până se schimbă această clasă politică ar trebui să fim toţi în stradă”.

Între protestatari s-au aflat şi mici întreprinzători, precum Cătălin Popa, managerul unei companii din Parcul Industrial, ba chiar şi un reprezentant al municipalităţii, Delia Ungur, managerul societăţii Eurobusiness Parc, care schimbau impresii asupra măsurilor economice luate de Guvernul Grindeanu. Concluzia? În mare, că „pomenile” date sub forma unor tăieri de taxe şi creşteri de salarii şi pensii îşi vor face efectele negative asupra economiei în câteva luni.

În alte grupuleţe, protestatarii făceau prognoze la fel de pesimiste în ce priveşte „asaltul contra justiţiei” pe care îl vor da guvernanţii şi parlamentarii PSD, comentau despre motivele pentru care majoritatea românilor au refuzat să voteze, iar 46% dintre cei care au fost la urne au preferat PSD, despre slăbiciunile opoziţiei, care nu poate împiedica partidul de guvernământ să adopte orice fel de măsuri doreşte, indiferent de costul acestora în plan politic, economic ori social, sau întrebându-se, pur şi simplu, „dacă la Bucureşti sau la Cluj s-a adunat lumea mai multă la proteste”.

Acţiunea de „socializare” s-a încheiat după ceva mai mult de o oră fără nici un fel de incident. De altfel, jandarmii prezenţi în Piaţa Unirii spuneau că au fost prezenţi nu atât pentru că ar fi bănuit protestatarii de încălcarea vreunei legi, ci pentru a-i proteja în cazul în care la faţa locului şi-ar fi făcut apariţia persoane cu convingeri politice contrare.

În timp ce protestele anunţate în mari oraşe din România împotriva avocatului poporului nu au reuşit să strângă mulţimi impresionante - dar totuși, numărul celor care au ieșit în stradă a fost mult mai mare comparativ cu Oradea -, petiţia online prin care se cere demisia lui Victor Ciorbea a fost semnată de peste 130.000 de persoane în mai puţin de trei zile.

Vezi mai jos care a fost atmosfera! (Video: Marius Pășcui)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
26 Comentarii
Saracii...
18 oameni. De ce nu au stat în stația de tramvai, își dublau numărul, mai ales dacă prindeau un tramvai din care coboară călătorii?
Postat 14 Ianuarie 2017, 17:08 de vasyion
@tsd
Stai calm si numara de la 10 inapoi, pana la 1, incearca sa-ti revii! Nu cita din spusele unor cozi de topor, zicerile lor nu au nicio valoare! Macar stii cu adevarat cine-i dorneanu? Ii stii ticalosiile?! Nu cred! Daca ai sti ai evita si sa-i scrii numele, d-apoi sa-l citezi...
Postat 13 Ianuarie 2017, 14:44 de pinonel
Principiul dominoului:....azi Coldea.
@TDS:Desigur ca nu se vor grabi sa-si motiveze hotararea de condamnare a lui Dragnea,deoarece ar avea surpriza efectului "legii Bumerang",ceea ce nu si-ar dori. Oricum, Sistemul a inceput sa se ..clatine.Legea Bumerang insa este o regula potrivit careia totul se intoarece la tine cum ai transmis,se aplica chiar daca vrem sau nu.
Postat 12 Ianuarie 2017, 21:26 de platona
@TDS
Comentariul meu era raportat la un set de valori general acceptate in sensul ca nu este NORMAL sa ocupi demnitati publice (magistrat, ministru, politist etc) daca ai fost condamnat penal. In mod evident, aceste valori, nu sunt impartasite de actualul avocat al poporului. Adica, in loc sa sustina un interes general de a exlude participarea persoanelor condamnate la conducerea statului, sustine un interes individual, al unei persoane condamnate, fara sa sa-i pese de efectele perverse ale unui astfel de demers.
Postat 12 Ianuarie 2017, 15:36 de Petcu
PRESEDINTELE CCR
Cu privire la cei care au ieșit în stradă pentru a cere demisia lui Victor Ciorbea, Valer Dorneanu a afirmat: ”M-aş întreba şi eu care e interesul direct al acelor oameni. Sigur că problema de principiu a respectării regulilor constituţionale, morale este o chestiune pe care poate să o invoce orice cetăţean. Nu pot să-i judec pe cei care ies în stradă, care au deja scrise formulele de protest respective. E dreptul lor, dar, în orice caz, eu nu pot să critic Avocatul Poporului pentru că ne-a sesizat”.
Postat 12 Ianuarie 2017, 15:23 de TDS
?
@Petcu: S-ar putea ca interdicția să fie constituțională dacă este dispusă de o Instanță ( ca pedeapsă complementară ) și NECONSTITUȚIONALĂ în rest. E o variantă....
Postat 12 Ianuarie 2017, 15:09 de TDS
Discriminare
Daca CCR va constata, prin absurd, ca inerdictia persoanelor condamnate de a ocupa demnitati in Guvernul Romaniei este neconstitutionala, inseamna ca ulterior, interdictia va fi ridicata si pentru celelalte categorii de functionari care au fost condamnati si inlaturati din sistem. Dupa logica avocatului poporului am putea alege ministri, judecatori, procurori, politisti sau alti functionari publici direct din puscarie!!! Dar sa nu uitam ca traim in Romania si nimic nu poate fi absurd sau imoral daca majoritatea ramasa in tara a votat si a decis ca asa este normal.
Postat 12 Ianuarie 2017, 14:59 de Petcu
Asa ceva!!!
O vedeti voi pe Delia Ungur mare manifestanta pe probleme ....de orice fel ar fi ele....hahahahah...unde-i directiva cu placere ....hahaha cica flash mobile...ohhh..oahhh..hahahah
Postat 12 Ianuarie 2017, 14:21 de Tinas
!!!!!!!!!!!!!!
@platona: Hotărârea condamnare NU ESTE MOTIVATĂ NICI AZI ( termenul fiind de 30 zile ).
Postat 12 Ianuarie 2017, 14:07 de TDS
Prosti da putini...
Vorba cea: Prosti da putini.Sau cam asa ceva. Eu am numarat maxim 22, cu trecatori cu tot. Putini si manipulabili. Cat de lud poti sa fii sa reactionezi la mobiizare pe Facebook? Incredibil. Cred ca sunt cativa instigatori de profesie de pe reteaua de socializare care se minuneaza constant de credulitatea unora. Si periodic mai arunca cate o petarda.Sa aiba lumea de ce rade.
Postat 12 Ianuarie 2017, 14:02 de horia_simion
Prosti da putini...
Vorba cea: Prosti da putini.Sau cam asa ceva. Eu am numarat maxim 22, cu trecatori cu tot. Putini si manipulabili. Cat de lud poti sa fii sa reactionezi la mobiizare pe Facebook? Incredibil. Cred ca sunt cativa instigatori de profesie de pe reteaua de socializare care se minuneaza constant de credulitatea unora. Si periodic mai arunca cate o petarda.Sa aiba lumea de ce rade.
Postat 12 Ianuarie 2017, 14:02 de horia_simion
Traiasaca manipularea prostimii, !"....
Hai sa lamurim totusi acuzatiile si contextul care au condus la condamnarea atat de "trambitata"a lui Liviu Dragnea.Cine a dispus trimiterea in judecata a lui Dragnea: procurorul Lucian Papici,care la randul lui este subiectul unui dosar penal. Judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au admis cererea Parchetului General de redeschidere a urmăririi penale față de procurorul Lucian Papici. "Martori aduși cu mandat în procesul lui Liviu Dragnea. Parchetul General trebuie să explice NUP-urile date în o mie de cazuri similare.(Evenimentul zilei" "Update: 12 persoane au fost aduse miercuri la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie cu duba Poliţiei, pentru a fi audiate în calitate de martori în dosarul fraudării referendumului, în care inculpat este şi vicepremierul Liviu Dragnea. Cele 12 persoane, cu domiciliul în judeţul Teleorman, au fost aduse cu mandate de aducere, după ce au refuzat să se prezinte în instanţă, deşi primiseră citaţii în acest sens. În faţa instanţei, persoanele audiate au declarat că nu au votat la referendum, deşi numele lor apar pe listele speciale. Au fost şi declaraţii contradictorii. Astfel, o bătrână din comuna Ţigăneşti, care nu ştia să citească şi nici nu auzea prea bine, a susţinut în sala de judecată că a votat la referendum, deşi în declaraţia dată la DNA precizase că nu a făcut acest lucru. După audiere, martorii au fost urcaţi în duba Poliţiei şi duşi acasă. Procesul a fost amânat pentru 3 octombrie." "Liviu Dragnea este acuzat, alături de alte 74 de persoane, de fraudarea referendumului organizat anul trecut pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu. Interceptările arată cum îşi mobiliza subalternii fostul şef al CJ Teleorman. Dragnea : „Organizaţi-vă să mi-i aduceţi pe toţi la vot, băi! Îi legaţi, îi luaţi în braţe! Aveţi decât 38% prezenţă în Alexandria". Liviu Dragnea, secretar general al PSD la data faptelor, în prezent deputat şi vicepremier, a fost trimis în judecată pentru infracţiunea de folosire a influenţei sau autorităţii de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-un partid, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite." Deci ,este foarte clar ca avem de aface cu o condamnare politica,produsa de politia politica a binomului (SRI-DNA)Deci,hai sa iesim in strada.....
Postat 12 Ianuarie 2017, 13:46 de platona
@ TDS
Nici un mesaj ... :) Asta e userul meu Numai bine
Postat 12 Ianuarie 2017, 12:03 de Lunetistul
????
@Lunetistul: Perfect de acord, fiecare are dreptul la opinie, prin urmare și eu. Chiar dacă opiniile sunt contrare ! Parafrazându-l pe Augustin Zegrean, în asta constă măreția democrației. Deci nu aș fi nici un dictator...feroce. Și da, toată lumea are dreptul la PROTEST ! Eu am încercat doar să vin cu argumente în sensul în care protestul nu prea avea obiect ! Dar evident protestatarii sunt cei care decid în această privință. PS 1: Nu sunt nici erou dar știi foarte bine că nu sunt postac. Nu mă pune nimeni să scriu comentarii, nu mă plătește nimeni să o fac ! Și știi asta ! PS 2 : Conform DEX, lunetist = Trăgător specializat în folosirea armei cu lunetă. Prin folosirea acesti nike vrei să îmi transmiți cumva vreun mesaj?
Postat 12 Ianuarie 2017, 10:48 de TDS
Gandire libera
TDS, esti disperat? In 50 min de la postarea articolului ai avut timp sa ma "scanezi" si sa postezi. Ce ai facut? Ai tot dat refresh pe pagina pana a intrat articolul? LOL Dupa cate vad aici ai multi "prieteni", iar tu te bati cu toti ... tu eroul TDS. Fiecare e liber la propria opinie. Daca ar fi dupa tine ai fi un dicator feroce. Cam ca si Dragnea ... Esti un postac pe cinste. Ma opresc aici ca sa nu imi peird timpul. Ti-am acordat inca prea mult.
Postat 12 Ianuarie 2017, 10:32 de Lunetistul
DA, E GREU ....
@pinonel: La fel a fost și cu OUG pentru organizarea referendumurilor. A sesizat mai întâi PSD-ul ( și nu numai ! ) Avocatul Poporului după care acesta a sesizat CCR. A ieșit NECONSTITUȚIONALĂ. În schimb în procesul lui IOHANNIS vs ANI avocatul lui IOHANNIS a ridicat excepție de neconstituționalitate în fața Instanței. Se cam vedea de pe Lună de ce a făcut-o ! Să se fixeze un nou termen DUPĂ ALEGERI ! Ce să vezi? Așa s-a întâmplat....
Postat 12 Ianuarie 2017, 10:05 de TDS
Uff! E greu cu tine...
De ce nu vrei sa vezi ticalosia klingonianului?! Se vede de pe Luna! Pana la a) si b) Curtea trebuie sesizata si numai pocitania poate sa o faca! Cum Curtea este bine penetrata de oamenii psd-ului, s-ar putea sa avem un premier condamnat si, mai mult, cercetat penal. Asta in conditiile in care afara daca ai mers cu un avion privat pus de la dispozitie de cineva cu vagi interese in afaceri cu statul, adio cariera politica! Si cum de n-a vazut tembelul ,,necesitatea" sesizatii ccr din 2014 de cand e avocat al psd-ului, pana acum, cand stapanii i-au deschis ochiul/ochii?!
Postat 12 Ianuarie 2017, 09:36 de pinonel
BA CUNOSC
@pinonel: Te rog să mă crezi pe cuvânt, cunosc tehnica legislativă. Nu dezvolt. Da, CCR trebuie legal sesizată. De acord. Dar în această speță sunt două posibilități: a) CCR să constate că prevederile Legii 90 sunt constituționale și cazul s-a închis b ) CCR să constate ca prevederile Legii 90 sunt neconstituționale. În cazul b ) nu e mai bine că CCR a fost sesizată? Mai departe....Eu unul am fost la TOATE ALEGERILE ( TOATEEEE ). Nu m-am prezentat la Referendumurile lui Băsescu și Bolojan. Cifra de 300 ar fi fost OK pentru deputați. Eu nu am fost de acord cu desființarea Senatului ! Poate că nu ar mai trebui să intre în Parlament așa numitele minorități. Pentru câteva mii de bulgari, italieni, armeni, ucrainieni să vâri căte un deputat care chipurile să apere interesele lor, mi se pare aiurea! Despre ce interese ar putea fi vorba, nu știu !
Postat 12 Ianuarie 2017, 09:22 de TDS
????
@tsd, iti sugerez sa iei pauza si sa te pui la punct cu tehnica legislativa! Tu nu ai inteles (vorba vine! l-ai inteles perfect, da' asa-ti convine acum, sa-l rastalmacesti!) mecanismul. Fara pretentia de a te seminariza, iti spun doar atat: rolul klingonianului este esential, ccr nu se pronunta daca nu este legal sesizata, iar SINGURUL care o poate sesiza LEGAL este, ghici? Exact, klingonianul! Nu te-am auzit invocand acest argument, ,,ccr decide", cand avocatul psd a refuzat sa atace la ccr ordonanta traseistilor, autor dragnea. Nici zanaticii astia care-i cer demisia nu-s mai de isprava! Intai si intai trebuiau sa iasa in strada si ei si noi cand s-a modificat legea electorala. Asa s-a ajuns la ,,majoritati" aiuritoare. 22% fac 71%, birtinezul la primarie, 18% aproape 50%, psd la parlamentare. Dar mai inainte trebuia sa iesim si sa-i azvarlim la lada de gunoi a istoriei (cunosti expresia!) cand au ignorat vointa poporului, referendumul pt. 300 de parlamentari. Nu am participat la flash mob, dar daca o faceam mergeam doar pt. a protesta impotriva genocidului (nu-i vorba mare!) la care ii supune pe oradeni birtinezul, brailezul si alti tembeli incompetenti marca pnl.
Postat 12 Ianuarie 2017, 08:54 de pinonel
"Seniorul" se rasuceste in mormant.
Acest avocat ratat platit din banii nostri confunda intereselor poporului cu interesele infractorilor din politica si administratie. Actiunea lui este cu dedicatie, Draknea premier, la o lege din 2001. Din popor fac parte si batrani, bolnavi, cei cu pensii de *, legi strambe si neconstitutionale...
Postat 12 Ianuarie 2017, 08:19 de Ducustrigacucu
Nu inteleg...
Ce nu pricep cei 25 de birtinezi este faptul ca legea asta ,buna ,rea trebuie trecuta prin CCR!In rest cind n-ai ce face acasa si organul de partid da ordin...la datorie!Poporul a decis ca PSD va guverna in anii urmatori..PSD a cistigat alegerile parlamentare..Apropos..Miting -adunare pt incompetenta Stanelului cind facem?De caldura avem nevoie?Alooooo?Se aude???????
Postat 12 Ianuarie 2017, 07:51 de grigore
Protest și astăzi ?
Ooo ...vă rog eu , mă bag ! Sunt veteran mă pricep
Postat 12 Ianuarie 2017, 06:04 de vocilebihoreanului29
Nu mai pot
cu "atacul" asupra justitiei! Nu mai pot, pur si simplu. Demersul lui Ciorbea, chiar daca ticalos in esenta, este unul perfect legal si constitutional. Decizia apartine Curtii Constitutionale! Despre asteptarile pe care le am de la aceasta institutie fundamentala intr-un stat de drept (adevarat), sunt minime, atat timp cat la conducerea acesteia s-a aflat un jurist de intreprindere, promovat la "iesceptional", pentru a scrie erate in numele Curtii dimineata, pe racoare, adica pe la orele cinci si-un pic! Justitie in Romania? Hai sa fim seriosi!
Postat 12 Ianuarie 2017, 00:06 de User anonimizat
helen
lasati romani sa traiasca si daca pt cateva luni
Postat 11 Ianuarie 2017, 23:05 de todo
Strajerii administratiei Bolojan ..la aflat in treaba !
..."„pomenile” date sub forma unor tăieri de taxe şi creşteri de salarii şi pensii îşi vor face efectele negative asupra economiei în câteva luni".Cata clarviziune sta ascunsa in acesti manifestanti,cata determinare in aceste proteste de strada,in Oradea..... Pai,daca tot avem o asa piata "frumoasa",nu-i pacat sa ramana goala ? Pai,daca tot e frig in apartamente, nu mai bine iesim,ca-i mai placuta "atmosfera" de afara. Bravo,strajeri ai administratiei Bolojan,la ordinul partidului,tot inainte ! Apropo,autorizatie de la Primarie,ati primit ? "Tot una,parca Mega proiectele Oradei au avut toate avizele si autorizatiile necesare ?" Paguba-n ciuperci....pardon,in banul public.Dar asta nu-i treaba voastra....voi stiti ce aveti de facut.La ordin !
Postat 11 Ianuarie 2017, 22:26 de platona
!!!!
Regret ca Doamna Pop , atat de inteligenta si culta, nu a inteles mecanismul ! Verdictul nu il va da Ciorbea ! Decizia este a CCR ! Delia Ungur a fost probabil trimisa speciala a lui Bolojan ! In rest lumea este libera sa protesteze !!! PS: Daniel Chis Gal ( sau invers ), ai scris pe FB ca ai absolvit Emanuel Gojdu ! Ce sa vezi, numele corect este EMANUIL GOJDU ! Dar na, America lasa urme....
Postat 11 Ianuarie 2017, 21:56 de TDS
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5892 RON
  • 1 EUR = 4.971 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON