URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 23 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
17 Mai 2013, 14:47

Orădean încătuşat, bătut de poliţişti în plină stradă! (VIDEO)

Un nou scandal legat de violenţa poliţiştilor bihoreni devine viral pe internet. Doi agenţi de poliţie sunt acuzaţi de "cruzime fără margini la Oradea, în ajun de Sfintele Paşti" faţă de un tânăr cu scuter pe care l-au oprit pe strada Principatelor Unite, în apropierea sucursalei BancPost, la doi paşi de Primăria Oradea.

Martorii spun că tânărul, pe numele său Dios Carol Robert, mai fusese oprit odată în trafic de acceaşi patrulă în zona Piaţa Unirii, pe motiv că nu purta cască, scrie ExclusiveNews.ro.

De pe celălalt mal al Crişului, un martor a filmat întreaca scenă. Pe imagini se poate vedea clar cum cei doi poliţişti îl lovesc în mod repetat pe tânărul de 24 de ani, în timp ce era încătuşat şi trântit la pământ, toate astea întâmplându-se în plină zi, chiar sub ochii trecătorilor.

După ce i-au aplicat în mod repetat lovituri în zona genitală şi a ficatului, poliţiştii i-au dat tânărului şi cu spray paralizant în faţă. Cei doi poliţişti nu s-au lăsat înduplecaţi de lacrimile tânărului care îi implora să nu îl mai lovească şi să îl lase să plece, arată site-ul citat.

În imagini se poate vedea faţa tânărului bătut cu bestialitate cât şi a celor doi poliţişti agresori, astfel că aceştia pot fi identificaţi fără probleme.

La sesizarea site-ului care a făcut pubic filmul primit joi seara, Poliţia Bihor a confirmat, vineri, că a demarat o anchetă în cazul celor doi poliţişti. Purtătorul de cuvânt al IJP Bihor, Alina Dinu, a declarat că au fost desemnaţi ofiţeri din cadrul Direcţiei de Inspecţie Internă pentru a analiza imaginile şi să identifice pe cei doi poliţişti, pentru a stabili circumstanţele în care s-au produs acele incidente.

Purtătorul de cuvânt a precizat şi că există deschis pe rolul instanţelor un dosar penal pe numele celor doi poliţişti, ca urmare a plângerii depuse de către tânărul bătut cu bestialitate. Cu toate acestea, despre incident nu s-a aflat nimic până acum, la apariţia imaginilor filmate.

Tânărul este angajat al operatorului licenţiat de salubritate RER Ecologic Service, iar de la data incidentului este în concediu medical.

UPDATE:

După apariţia imaginilor pe www.eBihoreanul.ro, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor a dat, vineri, un nou comunicat în care precizează că tânărul agresat a depus, pe 10 mai, o plângere penală împotriva celor doi poliţişti, pentru purtare abuzivă, la Biroul de Control Intern din cadrul IPJ, plângere declinată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea.

"În paralel, conducerea IPJ Bihor a dispus cercetarea prealabilă a celor doi agenţi de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea, urmând ca, la finalizarea acesteia, să fie luate măsuri legale în consecinţă", arată documentul citat.

Pe de altă parte, reprezentanţii Poliţiei se arată însă deschişi aplicării forţei în misiuni, atunci când aceasta este necesară. "Conducerea IPJ Bihor încurajează fermitatea în aplicarea legii, însă nu este de acord cu folosirea forţei în afara procedurilor de lucru", spune comunicatul.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
98 Comentarii
Politia,Procuratura mana in mana cu Infractorii
Violatorii de minore sunt liberi,sunt anuntati cand sa paraseasca tara pentru a scapa de urmarire..........sunteti mana in mana cu INFRACTORII, tovarasi POLITISTI si PROCURORIi, care sugerati victimelor sa-si retraga reclamatia.....sau stiti voi cum sa clasati cazul...NUP,....NUP ,,pentru toti pilosii Sistemului dar avem tupeu sa bravam in cazuri tip... infractor pe moped ( ce bucurie sa descoperim ca are si un dsosar deschis la Politie !). Politia mana in mana cu Procuratura si cu INFRACTORII, care le intregesc salariile si asa nesimtite si nemeritate. ASA SA VA AJUTE DUMNEZEU ! cum purtati voi de grija cetatianului contribuabil al salariului vostru nemeritat. !
Postat 27 Mai 2013, 23:47 de ADI
asa da !!!!
SI CE DACA !!!! IN ZIUA DE AZI TOATA LUMEA ESTE ;smecher;???!! politistilor scoateti PISTOALELE SI FOLOSITILE CE NAIBA, TOTI ,,au figuri pe CAP !!!
Postat 26 Mai 2013, 16:38 de chise
UN ROMAN DIN AMERICA-militian mascat
Nu va lasati, vreti paritate in opinii ! Va miros de la o posta MILITIENILOR !......parsivi,ordinari si necinstiti.......atata stiti, sa va bateti cu \" putoii \",vorba colegului militian ca isi zice - UN ROMAN DIN AMERICA.
Postat 20 Mai 2013, 23:28 de xyz-q
ce alcolemie avea tanarul vreau sa stiu
ce alcolemie avea tanarul vreau sa stiu , ca sa o incadrezi la infractiune trebuie sa fie destul de marisoara ?
Postat 20 Mai 2013, 15:27 de ce alcolemie avea ta
fara AMERICA tara DROGATILOR si atraficului de droguri pentru ROMANI, atentie !!
ce consumul de alcoool fara sa fie masurat e infractiune ?!!!! prindeti naibi traficanti de droguri veniti din america prin cluburi nu va luati de un amarat de betiv ! ce face politia ii lasa pe drogati in libertate si ia amenzi de la betivi ? banul nu jobul primeaza ?!!
Postat 20 Mai 2013, 15:24 de banul nu jobul prim
asa trebuie
Bravo Politia Romana! Fiti autoritari si duri cu putoi din astia.Daca respecta legea si era politicos cu politistii nu-l batea nimeni.Si in America Politia este dura cu infracrorii.
Postat 20 Mai 2013, 10:44 de UN ROMAN DIN AMERICA
Cu o floare nu se face primavara !
Domnule politist Lucian,tot respectul pentru opinia si pozitia pe care ati luat-o, vizavi de colegii Dvs. Deci, avem si poilitisti de caracter nu numai militieni ( MILITIA - organ de opresiune inventat de Statul comunist ptr. a domina si populatia ), dar NUMAI UNUL ?.....o singura pozitie impotriva ABUZURILOR unor colegi,defapt niste taranoi veniti de la coada vacii,sa faca ordine la oras, cu cine ? ......cu \":infractori \" pe moped........NUMAI O SINGURA pozitie ? Aceasta este Politia din Oradea la ora actuala ! Mana in mana cu INFRACTORII ,iar cand le pica un caz ca acesta, acesti taranoi vor sa ne dea un exemplu de cat de vigilenta si de operativa este ea pentru a ne asigura noua ,cetatenilor linistea si siguranta de a vietui intr-un oras civilizat.Mana in mana cu MAFIA din PROCURATURA,care decid si trag sforile cum vor muschi lor in Oradea. Cu o floare nu se face primavara,cu parere de rau domnule Lucian. @ Justitiarul avea alte opinii,chiar contra politiei si procuraturii din Oradea ! L-ati CONFISCAT ?L-ati preluat ? Ce metode marsave aveti ! securisto-comuniste...... Lucian, cred ca trebuie sa iei pozitia lui Serpico ....altfel....te mananca MAFIA Sistemului .!!!!!!
Postat 19 Mai 2013, 22:13 de Serpico
mine
Pt Dracula, lasa nu le mai lua apararea ca nu e asa cum crezi tu, astia doi fac parte in parte cu hotii din piata mare de buzunare, isi iau partea si impaca amiabil situatia daca e cazul daca nu iau parte la prada,vb din cunostinta de cauza, sunt doi spagari obositi si o da in prietenie cu lumea interlopa, afara cu ei si la munca nu la intins mana si batut oameni, D-zeu nu bate cu bota MARS AFARA JIGODIILOR ahh si banii inapoi pe luna asta la stat
Postat 19 Mai 2013, 20:33 de eu
Bine ca mai exista presa !
Daca eu incalc legea, platesc si nu comentez. Daca doi berbeci grasi si penali, pusi acolo \"drept politisti\" incalca legea grosolan, ar trebui si ei sa raspunda si trasi pe dreapta. Sunt atatia tineri cu scoli, care someaza si abia asteapta sa le ia locurile unor astfel de ipochimene. Ca o parte din presa da stirea asta drept \"inchipuita\", asta e pentru ca fie sunt informatori, fie mananca si ei un mic pe gratis. Bihoreanule, felicitari !
Postat 19 Mai 2013, 18:38 de Mopedius
semanticus
Gramaticusule,si tu esti la fel de bun ca Angel Incolteste ?? incoltesc bre.Probabil c-a fost o neatentie,vad ca celelalte acorduri le-ai facut corect. Principial as putea fi de acord cu tine,ridici bine problema la nivel filozofic si sociologic dar, prea le umfli.Or fi gresit cei doi ca prea au depasit masura si legea trebuie sa-si spuna cuvantul si in privinta asta,Dar si politistii tot oameni sunt,nu roboti.Daca i-a injurat,scuipat si ce stiu eu mai ce ,or mai fi cedat si ei la nervi.Nepermis,n-aveau voie din toate punctele de vedere,mai ales dpdv legal,dar se mai intampla.Daca as pune in balanta gravitatea atitudinii politistilor si eliminarea riscului generat de participarea in trafic a astuia parca le-as da politistilor circumstante atenuante.Asta omeneste vorbind,dpdv al legii e cu totul altceva.
Postat 19 Mai 2013, 17:21 de semanticus
Bla..Bla
multumim reporterului destul de tremurat (f.excitat de realizarea lui)si Inainte de a va da cu parerea uitativa ce a aparut si pe siteul bihor online "Un barbat filmat în urmă cu două săptămâni la Oradea, o aşa zisă agresiune din partea a doi poliţişti de ordine publică asupra unui tânăr mopedist. Autorul filmului a postat pe internet filmul pretinzand ca politistii l-ar fi snopit în bătaie pe tânărul mopedist. Redactia Bihor Online a intrat in posesia filmului insa a apreciat ca imaginile nu sunt concludente, necunoscandu-se cu certitudine ce s-a intamplat intre mopedist si politisti inainte de momentul filmarii. Vineri însă, filmul a apărut într-o parte a mass media orădeană ca şi cum ar fi dovada unei agresiuni clare, politistii fiind acuzati. E cu antecedente Se pare ca tânărul mopedist ar avea vreo două dosare penale, iar, în ziua cu pricina, acesta ar fi condus mopedul fără permis şi când cei doi poliţişti l-au oprit, a dat bir cu fugiţii. Imediat însă apoi, tânărul s-a întors cu mopedul la poliţişti şi a început să îi înjure. Cei doi poliţişti au reuşit într-un final să îl imobilizeze şi au cerut ajutor colegilor – fapt care la fel, se vede pe film."
Postat 19 Mai 2013, 16:31 de Acidutzu
gramaticus
@angel tu vorbesti de gramatica ??? \"....da-ti afara...\" ??? .. Cel putin la fel de grav ca atitudine a celor doi politisti este mentalitatea multor comentatori.Nu departe de a zugravi o fresca sociala in falsi termeni crestini, germenii nazismului incolteste in destul de multi.Daca este un amarastean,un boschetar,un betivan,o scursura a societatii etc.atunci trebuie lovit,umilit de bratul lung al legii.Nimeni nu-si pune problema de ce tanarul a ajuns in promiscuitate de ce societatea in ansamblu,familia si educatia in mod special au fost marginalizate si,deasemenea, efectele lipsei de pedagogie si profilaxie publice in tot ce ne inconjoara,in primul rand media si valorile promovate de aceasta.Azi e acest tanar,maine vor fi tiganii,poimaine evreii,apoi intelectualii,enoriasii unei religii etc etc..... Asa au fost ucisi milioane de oameni doar pt. ca la inceput s-au incurajat acte degradante la adresa omului,oricare ar fi el,politist sub autoritatea legii sau cetatean de rand de ex. Felicitari \"Bihoreanului\" pt. expunerea acestui caz.
Postat 19 Mai 2013, 16:17 de gramaticus
efuz sa platesc asa ceva, REFUZ categoric !!!
ok dar ce facem cu cei care NU AU fost filmati dar abuzati, ca nu i crede nimeni !!! mie ca cetatean mi e RUSINE si refuz sa platesc asa ceva, REFUZ categoric !!! cum naiba sa nu ma trezesc ca si altii ma bat pe strada daca POLITIA asta face, ii bate !!!
Postat 19 Mai 2013, 16:07 de efuz sa platesc asa
pentru cel care a postat sub VAI SI AMAR
domnule sau doamna (VAI SI AMAR) invata , prima oara sa scrii corect gramatical mai treci pe la scoala si dupaia posteaza ca doar te faci singur de rusine ... iar pentru ce doi politisti ar trebui da-ti afara din politie si tribunalul sa ii condamne ... pentru abuz in serviciu si multe altele ..
Postat 19 Mai 2013, 15:44 de angel
Alooooooooo..
Pt ..justitiarul...MA-TA cind e acasa???Si ce daca era tigan...nu era analfabetule ce esti..ma-ta cind e acasa?????????
Postat 19 Mai 2013, 08:55 de Traian
Mistificare
L-a batut dracu,nu l-a batut nimeni!Continuati sa intimidati politistii si o sa ajungem sa fim talhariti fara teama in plina strada,in plin centru.Nu v-ati saturat de atatea scursori ale societatii?Cameramane,filmeaza si cand indivizi de genul celui „ agresat” ne „ sutesc” din portpfele sau ne molesteaza copiii.Iar tu LUCIANE,da-ti dreak demisia din sistem,nu meriti sa fii POLITIST!!!!
Postat 19 Mai 2013, 07:43 de Dracula
vedeti ?
nu va este teama de dumnezeu zdrentelor ati pus si juramant ati pus mana pe biblie k luptati pentru dreptatea sau nu ? nu va teama de dumnezeu ? nu vedeti k si pa saracul domnul sef procurer manca canceru de atata rau cat a facut ? fratilor procurorul cavra e pe moarte a inceput canceru sa deie in el mie mila de el saracu mie mila si imi pare rau k nu a dat canceru mai repede cu vreo 20 ani !!!!!!!!!!!!! IN DOMNUL FOST SEF PROCUROR GAVRA ! DA BLESTEMUL MERGE SI PE FAMILA LUI !
Postat 19 Mai 2013, 06:41 de vedeti ?
vedeti ?
nu va este teama de dumnezeu zdrentelor ati pus si juramant ati pus mana pe biblie k luptati pentru dreptatea sau nu ? nu va teama de dumnezeu ? nu vedeti k si pa saracul domnul sef procurer manca canceru de atata rau cat a facut ? fratilor procurorul cavra e pe moarte a inceput canceru sa deie in el mie mila de el saracu mie mila si imi pare rau k nu a dat canceru mai repede cu vreo 20 ani !!!!!!!!!!!!!
Postat 19 Mai 2013, 06:37 de vedeti ?
VAI SI AMAR
vai si amar in ce tzara traim ! nu se poate domnilor politist nu se poate ! da ce sa facem avem presedinte romaine pe domnul basescu care ne conduce ca vapour pe valuri ! la asta nu se uita nimen ce se intampla cu cetatean romani ! platim la stat si ne bate si ne f.... si fura ! vai si amar imi este rusine in ce tzara traesc !
Postat 19 Mai 2013, 06:30 de VAI SI AMAR
MISTER
domnilor de la D N A DESPRE domnul popa liviu de ce nu va uitati ? bravo laura gal insfarsit scrii si u ceva interesant POLITIA ROMANA BATE CETETEAN ROMAN IN PLINA STRADA SI DA CU SPREI PARALIZANTA DUPA CE ESTE IMOBILIZAT ? ASTA E SADISM !
Postat 19 Mai 2013, 06:18 de MISTER
laura gal
EU AM FOST LA UN INTERVIU LA SPITALUL JUDETEAN UNDE A FOST TORTURAT CATVA BAETI DE LA TARGU MURES SI UN TANAR DIN ORADEA PE NUME TUDORAN MARCEL MARIUS CARE A VRUT SA MEARGA LA PIZZA ELVINO SA IA MASA CU SORASA SI COMNATU SI A FOST LUAT DE PE STRADA SI A FOST NENOROCITI BAETI ...LA UNU DINTRE BAETI DE LA TARGU MURES IA RUPT MANDIBULA ...SI LA TANARUL TUDORAN MARCEL IA RUPT PICIORU IN FATZA CU POPA LIVIU OARE EXISTA ASA LEGE ?????? OARE CHIAR NU E DE FACUT NIMICA ? CUM SE POATE ASA CEVA SA PUNA ELECTRO SCUL PE PARTILE INTIME CUM ????? DOMNULE POPA LIVIU ATI DAT UN ORDIN CAM NE POLITICOS ! DA ASTEPTAM A DECIZIE PE SEAMA ASTA DE LA JUDECATORIA ORADEA !
Postat 19 Mai 2013, 05:02 de laura gal
Infractori out
Suntem un judet cu mari probleme. Sunt politist, insa specimene ca in articolul mai sus semnalat nu au ce cauta in sistem. Mi-e rusine ca sunt coleg cu niste infractori. Daca nu isi dau demisia, cer scoaterea lor urgenta afara . Nu exista nimic pe lumea asta care sa justifice asemenea comportament antisocial, penal si care face de rusine intreaga institutie si tara noastra . Conducerea Politiei, trebuie sa aibe in vedere ca asocierea cu indivizi de teapa asta, va avea repercursiuni serioase.
Postat 18 Mai 2013, 22:25 de Lucian
Judeţ de rrraaahhhaaattt !?!
Avocaţi criminali, judecători cumpăraţi, procurori vânduţi, poliţişti bătăuşi, funcţionari publici şpăgari ... cam aşa arată la Bihor aria procesuală !?! Nu că în alte judeţe ar fi altfel, ci doar că la noi era mai cu \\"batista pe ţambal\\" ... până să se rupă nişte corzi şi să-i luăm din mers pe toţi ceilalţi !?!
Postat 18 Mai 2013, 20:23 de Carp III
plasa cu peneleu
Prost o fi cel care mai voteaza PNL in Bihor! o adunatura de impotenti si barbugii care nu sunt in stare sa schimbe un tzaranoi din functia de sef al militienilor cretini din IPJ Bihor, care incurajeaza maltratarea propriilor cetateni! pai nu v-am votat ca sa de dati bocanci in gura domnule presedinte CJ Bihor, Popa Cornel! Sau Blaga, senatorul de Timis numeste de fapt sefii prin institutiile din Bihor?
Postat 18 Mai 2013, 19:26 de votant
aiurea
ce imi plac smecherii ce stau dincolo de cris si filmeaza,,,si isi dau ei cu parerea...mare smecherie...habar nu au ce se intampla acolo...isi dau doar asa cu parerea..filmarea e oricum ft proasta...daca ala facea ceva in trafic,provoca o tragedie sau ceva..cine era de vina??? tot politia ca nu l a oprit...
Postat 18 Mai 2013, 18:53 de alt cetatean
socant
asemenea specimene isi fac de rusine institutia pe care o reprezinta si colegii care isi fac meseria cu placere si isi vad de treaba...
Postat 18 Mai 2013, 18:38 de corina
nu platesc astfel de gunoaie
Eu nu vreau sa platesc astfel de gunoaie de politisti!!!
Postat 18 Mai 2013, 17:46 de 0m
ce inseamna sa te lasi manipulat politic si sa faci dintr o tara un lagar COMUNIST !!!
cine verifica ACTELE DE IDENTITATE daca ai votata sau nu POLITISTI< acum se razbuna pe cei care nu au participat la SUSPENDAREA lui BASESCU ????!!! POOOFTIMMM ce inseamna sa te lasi manipulat politic si sa faci dintr o tara un lagar COMUNIST !!! MINISTRU sa raspunda in fata natiunii de asemnea comportament si de rele tratamente aplicate CETATENILOR EUROPENI . vine razbunarea USL !!
Postat 18 Mai 2013, 14:13 de demisia !!
CE SE INTAMPLA mai nou ne conduce viata mafia politica , vreti voturi si sa stim de frica ????
eu am o intrebare FOARTE SANATOASA : de ce trebuie sa stie cetateanul asta de FRICA POLITIEI ? asa il abuzati si cand VOTEAZA"vezi ca daca nu votezi , te prind oricand si iti mai trag cateava la FICAT" ) :)) nu inteleg de ce trebuie un cetatatean sa cunoasca FRICA, TORTURA in ROMANIA ? noi avem DREPTURI, legii care ne apara de TORTURA , cum isi permite un functioar NUMIT POLITIC ca ierahie sa si dreseze subordonatii sa le stim de frica ?!!! CE SE INTAMPLA mai nou ne conduce viata mafia politica , vreti voturi si sa stim de frica ????
Postat 18 Mai 2013, 14:08 de demisia !!
ORICINE ma poate INSULTA, dar nu si abuza FIZIC !!!
nu l insultati pe @ JUSTITIARUL cereti prin parchet sa fie tras la raspundere pentru DISCRIMINARE si instigare la VIOLENTA, va provoaca, aplicati legea, nu faceti ce face EL.@JUSTITIARUL provoaca si jigneste etniile dar ce nu stie el 100 % poate si el are sange de tigan :))))) ha, ha,ha, ha, ha, ha, ha, ha, oameni stiti de frica lumi fac acte dar in realitate suntem toti TIGANI, nemti , unguri, etc .
Postat 18 Mai 2013, 13:53 de vsm
ORICINE ma poate INSULTA, dar nu si abuza FIZIC !!!
nu conteaza ca te injura xista lege nu ii aplici tu JUSTITIARUL in UNIFORMA vatamari grave de teantativa de OMOR, unde v credeti eu daca vreau injur pe oricine , sa se aplice LEGEA nu VIOLENTA, ai inteles, ORICINE ma poate INSULTA, il dau in judecata , dar nu si abuaza FIZIC !!! TORTURA este interzisa!! NU are dreptul un politist sa ma LOVEASCA si daca il lovesc eu TURMENTATUL , nu i pun viata in pericol cu o lovitura !! DEMISIA minstrului si a superiorilor, ati dresat politisti sa ne abuzeze si sa ne ucida !!! JANDARMI ne ucid cu bastoane, politisti si e, unde va credeti voi ? REFUZZZ sa le platesc salariul la asemenea GOLANIE in uniforma. NIMENI, nici un om nu are dreptul sa te atinga , dar sa ti dea o plama in public si oriunde !!
Postat 18 Mai 2013, 13:49 de vsm
"
POLITIA ROMANA APLICA LEGEA NUMAI PENTRU UNII, CU INTERLOPII DE RENUME IES LA TERASA LA BERE, IAR OAMENII CINSTITI SUNT BATUTI SI TORTURATI....BINEINTELES DIN BANII NOSTRI.....SI POLITIA , SI JUSTITIA ESTE CORUPTA PANA MADUVA OASELOR....NISTE JAVRE SI JEGURI... SA NU VORBIM DE POLITICIENI.....NISTE CORUPTI SI MINCINOSI...
Postat 18 Mai 2013, 13:14 de xzy
roman
Politistii au procedat corect. Individul (cred ca tigan din clasa sociala inferioara) a grsit, nu a purtat casca. Doar prin forta se pot tine sub control asemenea oameni josnici din paturile sociale inferioare. BRAVO POLITIA ROMANA!
Postat 18 Mai 2013, 13:13 de justitiarul
Cand intra la puscarie cei doi hipopotami ??
Nu au nicio scuza. Se vede pe imagini cum abuzeaza si comit acte de natura penala. Sunt niste penali si nici fizic nu corespund criteriilor de exigenta ale politiei. Urgent, trebuie dati afara ! Cat trebuie sa mai asteptam ????? Vreti sa iasa cu linsaj ?? Astea doua animale, ar putea fi bagate si la terorism. Au incalcat toate legile posibile : cod penal, regulament intern si bun simt. Din partea mea si a altor cetateni, cei doi penali si sustinatorii lor au o flegma in figura. Bihoreanul SA LE AFLE NUMELE si sa le PUBLICE asa cum e normal. Nu mai faceti de rusine Politia si poporul care v-a platit, dati-va demisia sa va salvati ultima bruma de etica , daca exista.
Postat 18 Mai 2013, 12:59 de Lex
comunismul
Drep este ca militia de la noi poate fi comparata cu militia Nord Coreeana,pentru ca au aceeasi gandire si comportament....astepta supunere ca de la niste sclavi. Nu avem voie sa ridicam tonul la ei pentru zice ca-i sfidam,nu le putem spune ca sunt spagari pe fata ca am pus-o cu ei ca te vaneaza toata ziua sau astepta sa faci vreo boacana sa se urce toti cu picioarele pe tine mai ales ca sunt in directa colaborare cu unii procurori de aceasi mentalitate comunista. Nu zice nimeni sa nu fie mai stricti cu cei care incalca legea repetat dar nici nu vreau sa aud cum zice unul mai jos care e militian ca noi cetatenii apelam sa ne apere....ma intreb care e rolul politistului, pt ce e platit...da sa ne bata si sa ne amendeze iar daca ripostam pentru drepul nostru sa ne trezim si cu dosare penale. Poate noi avem obligatie fata de politisti ca ne apara dar ei nu fata de noi ca le platim salariile. Asa ca e acelas regim ca si cel Nordcoreean. Noi mucles iar ei BOSSI ca nu ii intreaba nimeni cand incalca ei legea,doar asa cate un fraer o mai musca ca nu e pupincurist si nu s-a dat bine cu sefu sau nu are rude pe sus. La sapa cu lichelele si stima pentru cei care merita aceasta meserie.
Postat 18 Mai 2013, 12:00 de corean
O atitudine corecta
Citesc din comentarii ca omul era beat, recalcitrant si a mai fost avertizat odata. Ar fi cazul ca politia sa aiba oarecare atitudine. In SUA, comentezi, esti incatusat si bagat in arest. Aici "va rog suflati in fiola, calmati-va, va rog, etc etc. E un precedent bun. Azi un betivan, maine poate un "smecher". Politia TREBUIE sa inspire siguranta pentru oamenii normali, si RESPECT si TEAMA pentru scandalagii/golani/infractori. PS: s-ar putea sa fi sarit peste cal cei 2 (continuand sa-l cafteasca pe individul cazut). Dar, voi astia comentatorii, cum ati reactiona daca ati fi politisti si un betivan v-ar injura????
Postat 18 Mai 2013, 10:56 de Adolf
BRUTA COMUNISTA DE TORTIONARI
rusineee MINISTRULUI , RUSINE superiorilor ca asa iosi dreseaza SUBORDONATI< sa fie copii vostri in locul acestui BETIV ssi sa se supuna cum vor niste JAAAVRE cu caracter de GOLANI, rusiiiine , sa va dati DEMISIA ! REFUZ sa platesc taxe si impozita cat timp nu avem drepturi, ce platesc ca daca ma imbat POLITIA sa faca din mine un SCLAV , cine sunteti voi, MURITOOORI DE FOAMEEEEE, noi va dam sa manacam nu voi nou, RUSIEEEE ! hai sa protestam si sa cerem demisia MINISTRULUI acre permite abuzul cetatenilor, USL a demonstrat decat ca este o BRUTA COMUNISTA DE TORTIONARI< rusine !!!!!!!gooolani in uniforma care comit abuzuri si abuzuri, ei de ce conuma alcool si conduc pe sosele, cine sunt ei ???? de ce provoaca tentativa de omor ca altul e beat, rusine cine esti tu sa lovesti la ficat si organe genitale, sa i BICIUITI IN PUBLIC pe toti care fac faradelegi si provoaca OMORUL GRAV !
Postat 18 Mai 2013, 10:34 de gooolani in uniforma
SA SE INSCRIE IN K ONE
CINE O SA MAI PLATEASCA TAXE UNUI SISTEM CARE BATE CETATENII DIN BANII CONTRIBUABILULUI ???????? DE ACEEA TOTI ROMANII SE SUSTRAG DE LA PLATIT TAXE CA NU VOR SA FIE MACELARITI DIN BANII LOR :: WAKE UP PEOPLE ::: :A-TI DORMIT IN COMUNISM :: MAI DORMITI SI ACUM ????????
Postat 18 Mai 2013, 10:10 de BOX
"
MAJORITATEA POLITISTILOR(MILITIENI DE FAPT, MENTALITATEA COMUNISTA A CAM RAMAS) SUNT NISTE INCULTI, TARANI, SEMIANALFABETI, SUNT O EROARE A GENETICII.........
Postat 18 Mai 2013, 09:29 de xzy
JOS HAINA...
.....celor 2 batausi,imbracati pe banii poporului!RUSINE celor 2 brute...AFARA cu cei 2 agenti......opriti BATAIA politistilor!Daca era incatusat de ce il mai bate?Fara sprayuri militiene....Animalele nu se bat in halul acesta......!RUSINE CELOR 2 MILITIENI....!Afara din politie,fara drept de pensie...rusine....!
Postat 18 Mai 2013, 09:10 de Traian
sictir
Cata timp in politie se intra pe usa din dos avand parintii sau neamurile acolo ,nu ne putem astepta la mai mult din partea odraslelor. Cat timp fostii paznici fara scoala sau meserie, ajung politisti comunitari si apoi politisti cu acte, e clar cine face investigarea cetateanului de rand. Cat timp cu un curs de 3 luni la Campina ajungi mare politai e clar...Dar acestia sunt sustinatorii sistemului care nu ezita sa bata,dar sa bata ca doar de aceea sunt platiti . Si sunt platiti bine desi altceva nu stiu decat sa bata...Vai de noi,vai de mine ,vai de voi...! BurePista
Postat 18 Mai 2013, 08:57 de Bure.Pista
@omg
Nu te mai uita la filme, esti suficient de tembel ! Cat esti de prost, da' tot ti-a iesit o perla de (in)cultura : ,,...in timp ce conducea politisti ..." Asa e, politistii ,,conduce" doi...sa nu ne miram ca suntem unde suntem. daca (si) un cretin ca tine are dreptul la vot ! In fine... Transportul unei persoane aflate in custodia politiei, chiar INCATUSATA, se face cu un vehicul mai special, cu grilaj, sa nu-i dea ala ,,un cap in ceafa" militistului. De aia stateau cei doi, asteptau masina si se plictiseau, ghinionul tanarului. Oricat era ala de ,,agitat" (oricare dintre noi daca era batut incatusat fiind, ar fi fost ,,agitat"), nu-l tratezi cu spray-ul! Suni la SMURD, vin aia, sunt medici, ii dau un calmant... daca ne pretindem o societate europeana aflata in sec al XXI-lea. Ce are de zis generalul lu' peste, seful politiei Bihor ? Ca prea si-au facut un obicei subordonatii lui ( sa traiti domnilor procurori ! ) de a rupe in bataie pe cine li se pune lor pata...
Postat 18 Mai 2013, 05:33 de cinefil
oameni pro*ti
Politia americana scotea pistolul cu electrosocuri la un recalcitrant ca asta si-l electrocuta , fiti seriosi normal ca-l lovesc politistii ca , nu-l baga in masina asa recalcitrant . Daca il bagau in masina si in timp ce conducea politisti asta ii dadea cu picioarele in scaun ? sau ii dadea un cap in ceafa si faceau accident si omorau oameni nevinovati ? la asta va ganditi Idi.oti.lor ? nu ca voi OMG il bate hai sa ii dam afara ca nu-s buni , oameni fara minte ce sunteti
Postat 17 Mai 2013, 23:59 de OMG
publius
Asa e Ionut.Sunt multi politisti corecti,devotati si dedicati meseriei,profesionisti si in slujba cetateanului.Si oradenii se mandresc cu ei. Cei doi insa n-au nicio scuza.Unui om imobilizat cu catuse,pus la pamant nu i se aplica lovituri si spray-uri,nu i se rupe mana in bataie la sectie.Asta se cheama tortura. Si daca voi cei corecti nu va delimitati de ei atunci sa nu fiti uimiti ca sunteti aruncati cu totii in evul mediu
Postat 17 Mai 2013, 23:43 de publius
@ionut
Fara suparare, dar pe cei care lovesc un om imobilizat nu i-as numi profesionisti... si din pacate, ai destui colegi care abuzeaza de uniforma aia, pe care nu ar merita sa o poarte...
Postat 17 Mai 2013, 23:23 de Sebi
Noroc cu Presa asta!!!
Ce mare noroc pe frustratzii de viata ca exista un spatiu virtual unde sa-si verse naduful...si cand spun asta ma refer la acest spatiu alocat comentariilor! Aici sunt mari si tari in gura, jignesc pe toata lumea, ca deh...sunt protejati de anonimat dar oare in viata reala cati dintre ei stiu sa numere pana la 100? Vorbitzi murdar despre politisti si institutia din care fac parte, insa cum va strange o bashina...imediat dati fuga la Politie!!! Bunul simt si respectul nu va caracterizeaza defel pe cei care comentati vulgar la adresa unor oameni care isi fac datoria. Nimeni nu zice ca nu sunt si uscaturi in sistem dar sa-si bata cineva joc de o multime de profesionisti e o dovada clara de nesimtire, rea-vointa si lipsa de respect!!! Si pentru curiosi...sunt politist si ma mandresc cu asta!!!!
Postat 17 Mai 2013, 22:47 de ionut
ia, ia
Sa ne amintim de fiica actorului Cornel Palade, lovita de un cetatean european cu drepturi, ca si cel de fata, da obligatii nu avem?
Postat 17 Mai 2013, 22:26 de ghio
ia, ia
Bravo Politia, pentru cei care nu sunteti de acord va urez sa va intalniti pe trecerea de pietoni cu un sofer beat. Toaya lumea respecta politia americana tocmai pentru fermitate, asa trebuie sa fie si la noi
Postat 17 Mai 2013, 22:22 de ghio
drastic
Din multe comentarii de aici eu inteleg ca: -in piata unirii unde a fost oprit prima data de aceeasi patrula, tanarul nu era beat ...era doar fara casca -din unirii pana pe principatele unite ,la mai putin de un minut diferenta, tanarul s-a imbatat de nu mai stia de el si devenise un pericol public atat ptr. el cat si ptr.alti participanti la trafic -din momentul in care i-au fost puse catusele si la pamant fiind, tanarul a devenit,pe langa beat,recalcitrant si tot ceea ce vreti ..si extrem de violent si periculos astfel incat corectiile fizice si sprayul iritant erau deplin justificate,viata si integritatea celor doi politisti fiind puse in pericol. ... Ce usor se trece granita de la fermitatea legii la abuz. Cu mana rupta cum mai e ???
Postat 17 Mai 2013, 22:08 de drastic
politisti mizerabili
Acesti mizerabili politisti tebuiesc exclusi din viata de politisti si judecati dupa faptele lor impreuna cu seful lor.Mai mare rusinea ca se intampla asa ceva in zilele noastre.Chiar daca era beat nu pot sa dea in el ,desteptilor.rusine politiei romane.!!!!
Postat 17 Mai 2013, 22:05 de giusepe politisti co
muclesssss
alo...voi astia din spatele monitorului ...care sunteti super curajosi ..si smardoi sau cum va mai credeti voi ....muclessss!!!! asa trebe sa faca politia ...sa nu le sufle-n ciorba la toti betivii si la toti care pun in pericol vietile oamenilor pe strada!!!! Se vede clar ca ala era beat si incerca sa se ridice ...si sunt convins ca i-a si injurat pe politisti!!!! Bine-o facu`agentii ca lo`incarcat....asa trebe!!! Ce trebuia sa faca? sa ii faca pantofii la betiv? sa-l stearga la guritza ca avea precipitatzii? asa trebe...rupti rupti rupti!!! Felicitari !!!!
Postat 17 Mai 2013, 21:27 de dani
ce cashcheta mea
hai nu va mai kkti pe voi atita, legea i lege si se aplica cu pulanu daca faci pe desteptu si o incalci, bravo lor, dar ar trebui sa fie la fel de viteji si cu adevaratii infractori, pe aia aveti curajul sa i luati la bastoane? Apopo, Marius, militianu de mai jos, in ce calitate ai trecut matale prin zona? De militian sau de purtator ilegal de pulan? Militianu vopsit se da cioara, incredibil cit sinteti de prosti, prostia e singurul criteriul de angajare in militie, cu cit esti mai prost cu atit inaintezi in grad...
Postat 17 Mai 2013, 21:19 de garcea
un martor
Am trecut prin zona si am vazut ca domnul cu motoreta respectiva se opunea arestari ba chiar i-a bruscat pe politisti.E tot ceea ce am vazut asa ca nu cred ca cei doi politisti sunt vinovati.Daca erati si voi in locul lor nu trebuie sa fiti fermi?Legea e lege si trebuie aplicata
Postat 17 Mai 2013, 20:43 de Marius
Justitiarul
Trimiteti toti link catre marile agentii de presa, sa fie mediatizat acest caz. Smardoii aia vor plati scump. Eu am trimis deja, cu cat mai multi cu atat mai bine
Postat 17 Mai 2013, 20:19 de Justitiarul
PT CEI CARE APARA POLITISTII
cei care aprobati ce au facut cele doua imitatii de politisti :sunt cam naivi asa. Cei doi prostanaci nu stiu multe: ei poarta o uniforma si in baza ei pot sa faca ce vor, nu intelegeti?? Si va doresc sa intalniti astfel de \"pulitisti\" in viata voastra
Postat 17 Mai 2013, 20:00 de monica
Ne mai miram ca suntem vazuti ca africanii europei ?
Scriu unii : cica militienii \"au exagerat\", \"cu siguranta vor fi sanctionati\". Deci eu, ca cetatean care platesc taxe si impozite, mi se pare foarte clar ca nu au exagerat. Au comis ! Au comis fapte prevazute de legea penala ! Si nu vreau sa fie sanctionati ! Ar merita 1.sa fie dati afara; 2. sa fie inchisi, fie si pentru inceput pe 29 zile pentru gradul de pericol social pe care il reprezinta. Filmarea e clara ! Daca mai exista stat de drept in Romania, desi Europa spune ca nu, hipopotamii astia 2 pana luni, ar fi la bulau . Eu personal cred ca Romania nu e stat de drept. Dar astept sa fiu contrazis, tare fericit as fi.
Postat 17 Mai 2013, 19:58 de Culmea
OBEZU ALA E POLITIST???
Doi idioti care in loc sa ne apere de infractorii si nebunii care umbla pe strada in voie, se iau de oameni aiurea. Un umflat care nu ar avea ce sa caute in Politie pt ca e obez si nu poate fugi dupa eventuali infractori si un oligofren care da cu spray in ochii celui cazut la pamant. Ce tari sunt ei dobitocii cu un om cazut la pamant; as vrea sa-i vad cu unul de kg lor cum se descurca.
Postat 17 Mai 2013, 19:56 de monica
hmmm
bravo... toti va pricepeti! gunoiul ala era rupt in gura de beat si se plimba cu scuterul pe strada, iar cand l-au oprit a sarit la bataie... se vede clar ca si incatusat incearca sa se ridice si nu se calmeaza.... toti sunt destepti si condamna uzul de forta chiar si atunci cand este necesar.... ce ati fi vrut, sa-l duca la cafea? ???ce parere aveati despre "saracu" conducator auto daca va lovea mama / sora/ fratele copilul... sau poate chiar pe voi cu nenorocitul ala de scuter??? ne plangem de tara asta nenorocita...nu tara e vinovata.... ci gunoaiele care misuna printre noi!
Postat 17 Mai 2013, 19:50 de john
eu
militieni=analfabeti=carati de muste an..SIBERIA
Postat 17 Mai 2013, 19:44 de mata
Calm
Intradevar, politistii au exagerat prin faptul ca l-au expus pentru timp indelungat, incatusat, pe cetateanul in cauza si au folosit abuziv spray-ul iritant lacrimogen si cu siguranta vor fi sanctionati pentru modul in care au inteles sa aplice procedura specifica spetei dar nu sunt prea sigur ca "nevinovatul cetatean" nu a avut chiar nicio vina... Cu siguranta nu a fost "dragut" cu politistii, iar acestia au decis sa faca un abuz asa..de dragul sarbatorilor.. Celor care comenteaza extremist, le doresc doar sa aiba de-a face in societatea aceasta numai cu astfel de "cetateni corecti" precum cel incatusat ! Doamne ajuta !
Postat 17 Mai 2013, 19:26 de M.O
Spielberg
aveati si voi ocazia sa produceti o dovada, dar v-a lovit talentul de regizori de oscar. la ce dracu ati pus fondul ala de tat kktul? cum se face ca filmarea, dealtfel impecabila, la momentele cruciala se blureaza de parca proprietarul este brusc lovit de parkinson si pierde focusul. nu m-a convins deloc. nici sfantul ala pe 2 roti, nici proprietarii de caschete nu m-au impresionat cu nimic. stiam si pana acum ca militienii sunt in general inapoiati, dar si ca e plin de retarzi pe rasnite care fac galagie pe toate drumurile patriei, epatand cu prostia lor inegalabila.
Postat 17 Mai 2013, 19:22 de Aragaz
Cea mai tare postare...
...apartine unui dobitoc care-si zice oradean ! Citez, corecturile imi aoartin, boul e un agramat : ,,acel cameraman amator daca observa un hot, o talharie, il filma si pe acela??? " Subscriu, sa fie arestat cameramanul pt. ca a facut public un secret de stat cunoscut de toti : politia bate precum militia !
Postat 17 Mai 2013, 19:10 de bh
Multumesc
Multumesc pt. comentarii, chiar mi-as fi dorit sa fiu politist(militian) ca aveam un loc de munca cat de cat stabil intr-o Romania intr-adevar plina de cateva uscaturi in toate institutiile, dar legea trebuie respectata si noi toti cand avem o problema imediat ne aducem aminte ca avem un var indepartat care e avocat sau un vecin politist si atunci le facem pantofii, dar sa scriem pe siteuri sub anonimat suntem buni doar suntem romani.Daca cumva v-ati dat seama ca sunt semianalfabet atunci mea culpa, m-am dat de gol.
Postat 17 Mai 2013, 18:49 de SORIN
Boschetarii astia la puscarie !
Vad ca e plin de alti ordinari , de zdrente de militieni pe forum care iau apararea unor zdrente batause. Cred ca domnul Popa, nu mai poate ascunde la nesfarsit pe gaoazele astea. E inadmisibil ca in sec XXI sa se intample asa ceva. Nu trece saptamana, sa nu auzim cum niste prostituate in uniforma, frati cu Camatarii si cu alte forme porcine, sa faca mizerii pe strada. Porcinelor, mergeti la puscarie, ca va asteapta iubire neconditionata si tratament pe care il meritati. Rusine jegurilor, puscaria va mananca boschetarilor ! Bravo cameramanului, bravo ziarului, nu-i slabiti o clipa, stati pe animalele astea, poate mai exista procurori cinstiti si-i vedem arestati ! Domnii procurori, cred ca nu trebuie multa expertiza sa-ti dai seama ce fac cocalarii aia militieni !
Postat 17 Mai 2013, 18:46 de Infractori uniforma
comentariu
INTREBAREA ESTE ACELUI CAMERAMAN AMATOR .DACA OBSERVA UN HOŢ, O TILHARIE OARE O FILMA SI PE ACEEA ???????? SAU II ERA FRICA. DRAGILOR COMENTATORI CREDETI CA MUNCA DE POLITIST ESTE USOARA?????????? VA SPUN NU ESTE. NU ARUNCATI CU PIETRE SI MIZERII ASUPRA ACESTEI INSTITUTII ,MUNCA CU OMUL ESTE FOARTE GREA MAI ALES CU CEI CERTATI CU LEGEA. IA INTREBATIVA DACA AVETI PROBLEME CU ACELE PERSOANE CERTATE CU LEGEA LA CINE APELATI DRAGILOR?????????OARE??????LA POLITIE.
Postat 17 Mai 2013, 18:39 de oradean
rusine
foarte urat din partea politistilor sunt si ei tari in haina statului rusine sa dai in cineva fara aparare si legat... asta e romania am spus tot prin asta si sigur vor scapa ieftin baieti ca doar ori ce e posibil ..in Ro
Postat 17 Mai 2013, 18:12 de Anonim
FF Bine!
Bine i-a facut dobitocului! Mai mult ca sigur ca merita ghertoiu' ! Si mai sint multi altii ca el care opresc in mijlocul drumului sa discute cu alti ghiolbani prin geamul deschis al masinii, sau opresc pur si simplu ca asa au chef pe un sens de mers, sau merg la ralenti sa fie "observati" ce masini bengoase au si cite si mai cite, de iti vine sa versi! Asta daca nu-ti vine sa dai in gura la la coasa!!
Postat 17 Mai 2013, 18:07 de citizen
made in usa
in sfarsit vad ca se aplica legea,politisti nu se pierd cu firea si aplica legea,esti un dur de duritate ai parte,asa ar trebui sa fie politia,asta e un exemplu de urmat,cu toate ca stirea asta pt. mine e una pozitiva din partea politiei vine alta care o umbreste tocmai de la bucuresti unde un jurnalist de la evz a fost agresat in plina zi sub ochii ingaduitori ai plotistilor,la mai multe aplicari a legii,legea-i lege pt.toti.
Postat 17 Mai 2013, 17:56 de eucumine
pt politistul SORIN
Stii ce militianule?90% din militieni sunt semianalfabeti cu scoli facute pe la Goldis sau Haret, care au ajuns militieni pt ca au avut spate , si se cred buricul pamantului, sunteti platiti din banii nostri militienilor
Postat 17 Mai 2013, 17:56 de dan
Sorine ..
sorine draga, daca privim in trecut la abuzurile legii , ar fi o scuza comunismul.dar , avand in vedere ca traim intr-o "tara democratica" , ai voie sa faci legea cu pumnul ? probabil ca esti si tu politist si sti mai bine ca restul cetatenilor, cum se aplica legea , prin VIOLENTA. nimeni nu a scris nimic despre pizza sau bere , dar nu e permis ca un politist , care ar trebui sa fie ghidat de etica si bun simt, sa se comporte ca un animal... doar va laudati toti ca aveti scoli si facultati , probabil facute dupa 1990 la distanta si pe bani. Urat ! si RUSINE mare sa va fie , in special cititorilor care sustineti astfel de parveniti , fara scoala.
Postat 17 Mai 2013, 17:43 de Bravo
drastic
7ani de parnaie si fara niciun drept de pensie. Cei mai revoltati ar trebui sa fie politistii corecti ,ca sunt destui din acestia,colegi ai astora,ca aceste puslamale in uniforma nu au frica de nimic.Procedurile sunt limpezi,dupa ce l-ai incatusat si l-ai pus la pamant nu il mai lovesti.Si-n plus,spunea cineva mai jos ca i-a fost rupta o mana.Din film nu rezulta asa ceva.O fi cazut cu scooterul de beat ce era(daca intr-adevar o fi fost) dar cand il incatuseaza n-avea nimic la maini.Nu poti incatusa un om cu oasele mainilor rupte.Doar daca urla de durere.Deci s-a intamplat la "sectie". Desi ar fi salutara actiunea ca au oprit un veritabil pericol public pe scooter,si au curmat din fasa orice accident cu consecinte grave si greu de anticipat intr-un veritabil desant preventiv asupra scooteristului,comportamentul celor doi din momentul incatusarii e la penal. Si daca tot era beat si atat de periculos de ce nu l-au retinut la prima oprire in piata unirii ? Parca vorba se referea la basca...ai,n-ai basca... Cei doi lati in ceafa l-au ameliorat.Acum e cu...casca.
Postat 17 Mai 2013, 17:43 de drastic
SCUZE
Scuze a aparut comentariul cu o oarecare intarziere.
Postat 17 Mai 2013, 17:39 de SORIN
peneleaua ca fideaua
Noi, oradenii, pietoni, mopedisti, conducatori auto, toti cu drept de vot, le multumim militienilor din ipejebihor, in special rutieristilor, babuini agramati si spagari, care prospera in umbra castorului dottore, portocaliu si pedelist declarat, pentru efortul de a ne trage bocanci in gura, intru primenirea danturilor. Idem si PNL si PSD ca il tin in brate pe bravul conducator, intelectualul rafinat, rafinat ca whisky-ul baut de bravul bihoran senator de Timis...stiti voi care...
Postat 17 Mai 2013, 17:35 de cetatean
cati banii le alocam ca sa i SARBATORIM ????
DATORIA politistului roman si al oricarui FUNCTIONAR care traieste din banul public nu ESTE sa UMILESCA cetateanul ci sa l PROTEJEZE, nu ti place JOBUL dispari fara dar si poate, nu esti un bun PROFESIONIST incearca sa fii interlop , nu te obliga nimeni sa respecti, dar nu te ascunzi sub o uniforma ca sa faci FARADELEGI, nici vorba, DEMISIA acestor politisti , iesim si protestam nu platesc TAXE si impozite ca un POLITIST sa ma lezeze social, SUUUUFFFAR si cer daunae STATULUI ROMAN, sufar ca munca mea e BATJOCORITA de cine ???? de cei cu uniforma, cati banii le alocam ca sa i SARBATORIM ???? nu se poate, nu accept asa ceva oricine ar fi, JUDECATOARE au castigat ca le au abuzat si au permis sa le atinga , omul asta credeti ca nu mai ales ca i s au aplicat PREMEDITAT leziuni la FICAT si organe GENITALE ?!!
Postat 17 Mai 2013, 17:31 de nu se poate !!!
peneleaua ca fideaua
Noi oradenii, adica destinatarii bocancilor in gura aplicati de militienii agramati, dupa chipul si asemanarea castorului portocaliu pedelist, il dottore, multumim PNL si PSD ului local ca ne da ocazia sa ne mai primenim danturile, adica ei fac extractiile gratis, noi...vai de noi. Si totusi, cand se va face curatenie la Polutia Rutiera, cuibul de babuini cu caschete, spagari si obraznici?
Postat 17 Mai 2013, 17:25 de cetatean
Niste bunoaie
Gunoaiele astea sunt platiti din taxe si impozite...
Postat 17 Mai 2013, 17:14 de ABLE
bravo
Bravo cameramanilor ati surprins stirea anului, sunteti vedete, iar din comentariul care il auzim cum comentati sunteti penibili, va rog sa luati camera cu voi cand sunteti in pat sau la toaleta poate o sa fie mai interesant, iar in ceea ce priveste comentariul de pe site ce spune dl. redactor, aveti dreptate, il bat cei doi politisti extraordinar de tare, pur si simplu il rup cu bataia si se vede CLAR cum implora sa nu mai il loveasca, bestial video si comentariu.Parerea mea e ca trebuiau politisti sa-l invite la o pizza, o bere ca se vede ca nu avea suficient la bord apoi sa-l duca acasa la ei sa-i faca cunostinta baiatului nevinovat cu sotiile lor si daca se poate si sa........
Postat 17 Mai 2013, 17:03 de SORIN
bataie de joc traim !
nu ai voie sa te atingi de un om beat fara un avocat din oficiu , de ce ii luati asa fara avocati ? codul penal sa fie aplicat urgent, de ce luati un om beat si faceti abuzuri, care lege permite asta ?
Postat 17 Mai 2013, 16:58 de nonprofesionisti
fara atat tam-tam nu au procedat corect, nu era un pericol la viata publica
fraixxxeri ce comentati aiurea era singur nu trebuia imobilizat ca nu reprezenta un pericol pentru cei doi politisti, stiti ce nu stiu cei ce comenteaza aiurea INTERLOPI nu se deplaseaza singuri NICAIERI si tocmai ca sa poata avea martori la abuzurile POLITIEI in ROMANIA, sunt sute de politisit care beau, consuma alcool in timpul si in afara serviciului si nu raman fara carnet de ce ???? VOI aveti impresia ca ei respecta LEGEA, NUUUUU o respecta. CINE POLITIA ROMANA sa comita abuzuri, care lege ii permite asta ?NICIUNA. ma distreaza cum defileaza ca maimutele pe langa cel cazut sa i privesca de jos , distrusi PROFESIONAL< sunt terminati PSIHIC, in AFGANISTAN mai vezi si violuri, are noroc ca era pe un drum public ca cine stie ce le mai trecea prin capul PUUUZTEI !!! astia nu se limiteaza doar la atat , un om beat este o victima cand ajunge pa mana politiei si nu INVERS, atentie !!!
Postat 17 Mai 2013, 16:33 de demisia !!
mai
siguranta si incredere ma intreb in cine in politie in nici un caz.
Postat 17 Mai 2013, 16:28 de tiganasu
spg
dece nu ne dati si numele politistilor cacsunt functionari publici nu deci platiti din buzunarul meu si al tau mari viteji cand au de a face cu cate un amarastean ca asta si cacati pe ei cand au de a face cu buni lor prieteni interlopi sau manelisti care le canta pe la petreceri vezi cazul TULICA pardon puffy atata prostie lipsa de respect de educatie de corectitudine spagari dovediti multi din ei cata exista in politia romana este de ne crezut sistemul asta ar trebui reorganizat din temeliidela primul pana la ultimul politai agent sau comisar deopotriva toti cu toti pana in panzele albe nu cred ca exista politai caresa nu fii luat spaga cel putin odata de( n ori) in viata lui de politist
Postat 17 Mai 2013, 16:20 de o lada de bere
FB
Foarte bine au procedat.La americani la o simpla opunere la arest,trag in tine si te imobilizeaza.Asta asa pare ca a facut. Nu stiu ce comenteaza toti pe marginea faptului ca a fost batut.Daca nu comentezi esti interogat si cercetat pasnic.Intamplarea face ca omul ala poate era beat.Probabil a mai dat si niste blagosloviri...cred ca politistii au procedat corect.Cameramanul ....mai bine tacea.
Postat 17 Mai 2013, 16:17 de Cman
parere
daca e sa-mi dau si eu cu parerea...... pe filmulet se vede ca in mod repetat i se cere sa ramana jos si tot incearca sa se ridice, de asta a luat-o si cu spray-ul. apoi cu cruzimea - ma lasi : asa arata un om lovit in mod repetat în zona genitală ? iar lacrimile erau de la spray. in fine : politistii dupa mine si-au facut treaba, l-au imobilizat, l-au incatusat si au asteptat sosirea celulalt echipaj. Cand esti tare in p..... cu ei doar nu te astepti la o prajiturica, o cafeluta, s.a. BRAVO Politistilor ! La mai multe astfel de actiuni... Carcotasilor : Va stimez, dar ar fi timpul ca politistii sa-si faca treaba cum trebuie (cam ca aici) si atunci avem liniste pe strazi.
Postat 17 Mai 2013, 16:14 de eu
PSIHOLOGI platiti FICTIV si treci la o partida :)))
daca tu il atingi te baga la ULTRAJ si daca ii vorbesti inventeaza el INSULTE , ha, ha, ha, ha, ha, ha, ca sunt DOI, ATENTIE !! Ma uimeste ca superiorul nu regaseste in procesele verbale acelasi expresi care nu sunt uzuale ca INDIVIDUALITATE :)) ce superiori de calitate avem in ORADEA !!! dar PSIHOLOGI platiti FICTIV si treci la o partida :)))
Postat 17 Mai 2013, 16:11 de :)))
INTREBARE
au procedat corect, punct!
Postat 17 Mai 2013, 16:10 de AMETIT
tzarani, cu totii
sunt cu toptii tarani. politistii, pentru ca abuzeaza de puterea cu care au fost investiti, individul, deoarece e mort de beat si poate provoca vreun accident si ala ce filmeaza, ca nu stie folosi o camera...si jurnalistii, deoarece nu pun pe tapet si ca ala era baut si mergea aiurea cu scuterul pe toata soseaua...
Postat 17 Mai 2013, 16:08 de ics
rusine sa va fie, jos uniforma de POLITIST !
stiti ce am observat LOVITURILE la FICAT sunt lovituri cauzatoare de MOARTE, cate autopsi releva cauza reala a mortii multor cetateni, stiti cati morti are ROMANIA si NErezolvate crimele ? un politist , mascat nu are voie sa te loveasca la FICAT !!! direct la tentativa de OMOR calificat intra conform codului penal. MEDICI stau cu frica, avocati cu FRICA si uite lagarul unde mor cei activi !! NU O SA VEDETI PE strada BOLNAVI, ce nu inteleg POLITISTI, ei nu sunt JUSTITIARI, ei respecta legea ca oricare CETATEAN!! RUSINE sa va fie, jos uniforma de POLITIST ! duceti va si maturati strazile,cresteti copii , UN POLITIST da dovada de moralitate nu imoralitate, succes !
Postat 17 Mai 2013, 15:55 de RUSINEEEEEEE
Foarte bine
tu ala care ai filmat ... esti taran ... daca nu face dreptate i bai ca de ce nu face ... daca face dreptate ii bai ca de ce ... cum vrei mah tarane sa fie in tara asta ? foarte bine a facut cu el.
Postat 17 Mai 2013, 15:38 de alex
politisti
pe politistul care statea in fata victimei il cheama Onita .
Postat 17 Mai 2013, 15:37 de sandor sergiu
asta da!
...trebuia sa-i taie o mina s dupa aia sa=l cerceteze...da' ce cauta pe scooter? ha? politaii stiu ei ce stiu..ha! ce le mai placeeeee...
Postat 17 Mai 2013, 15:35 de haualeu...
am fost acolo...
eram in trecere,"tanaru"a fost oprit langa banc post cu girofar cu tralala,unde a zis tanarul in gura mare lasati-ma in p..la mea s-a urcat pe motor si a plecat,era si baut ca nu mergea drept cu motorul si nici nu vorbea clar...,dupa care sau urcat "organele"in masina si dupa 30 de metri iau taiat calea unde a cazut cu motorul omul nostru si acolo au inceput "baietii"sa aplice legea invatata inca in comunism...nu am mai asistat la circ am plecat...ei aveau uniforma legea e a lor..............
Postat 17 Mai 2013, 15:30 de om
..............
terminati ma cu copilarile astea. hai sa fim seriosi, cati dintre noi au fost incatusati sau batuti de catre politie pentru ca nu am avut actele de identitate asupra noastra?
Postat 17 Mai 2013, 15:27 de ......
politisti
Cunosc evenimentul, victima este vecinul meu,face parte dintr-o familie foarte saraca ,el este singurul intretinator,lucreaza la RER, a fost batut timp de 3 ore,i-au rupt mina, are si acum mina in gips,nu l-au internat in spital deoarece i s-a spus la urgente ca va trebui sa plateasca spitalizarea, singura lui vina a fost ca nu avea acte de identitate asupra sa,locuieste in imobilul de linga parcarea lui Victor pe str T.Vladimirescu.Pacat ca politia a procedat asa eu nu cred ca se vor lua masuri asupra politistilor, sint foarte curioasa.
Postat 17 Mai 2013, 15:17 de trifa
cand isi fac datoria si politistii nostri ziceti ca ii abuz, daca nu ii facea nimic ziceati ca nu ii intereseaza, sunteti siguri ca acela nu era un infractor
Postat 17 Mai 2013, 15:13 de anonim
MUSAMALIZARE?
Tinand cont ca nu au spus nimic pana acum cei din politie.. putem sa ne dam seama ce va urma.... baiatul va fi reclamat si i se va face dosar penal pentru lovituri in bombeul picioarelor si in pumnii politistilor cu capul ficatul si alre chestii moi..vrem sa vedem cum se va termina acest lucru, sa nu uitam si de articolul cu tata si fiul maltratati si tot ei acuzati de politisti, HALAL POLITIE IN ORADEA!!!! bravo baieti AVEM INCREDERE IN POLITIA BIHOR!
Postat 17 Mai 2013, 15:11 de Eu
politia
Tinarul locuieste pe str T.Vladimirescu nr 21 linga parcarea lui Victor este si acum cu mina in gips,l-au batut pentru ca nu avea la el actele, a fost oprit pe str Calarasilor la 3 minute distanta de casa.,l-a dus cu masina la politie si l-au batut si acolo vreo 3 ore.Tinarul se numeste cred ca Hamza, a facut plingere la parchetul militar,la politie, are certificat medico legal si acum are bratul in gips ca i-au rupt mina politistii
Postat 17 Mai 2013, 15:05 de trifa
O da curaj ....
Foarte curajosi, acesti 2 militieni, pacat ca atunci cand au de a face cu interlopi nu sunt asa viteji( mai mult fac pe ei) au gasit un amarat fara casca, ok amendeaza-l, nu are permis fai dosar, dar nu il faci dosar penal, dar nul transformi in sac de box nu in 2013 in Uniunea Europeana, dar traiasca Politia=Militia ...sper sa faca parnaie gunoaiele si sa ajunga la sapa ...
Postat 17 Mai 2013, 15:03 de oradean
astia trebuiau arestati!
Daca nu aparea filmul pe net, nimeni nu stia de caz, iar mai apoi se musamaliza in dulcele stil clasic... inca si asa, tanarul va fi "convins" sa-si retraga plangerea, dupa care instanta ii va achita... ca asa merg lucrurile pe la noi. Va dati seama, politia Bihor a "deschis o ancheta"... iar ei, asa-zisi oameni ai legii, sunt in continuare pe strazi, "pazindu-ne" de infractori... trebuia sa-i aresteze imediat! Totusi, pana unde merge tupeul politiei Bihor?
Postat 17 Mai 2013, 14:57 de cetatean
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6712 RON
  • 1 EUR = 4.9758 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON