URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 24 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
10 Aprilie 2014, 18:22

Apariţie de comă la TV: Un poliţist din Bihor a devenit vedetă cu o freză caraghioasă! (VIDEO)

Un poliţist din România face furori pe internet cu frizura lui cu totul ieşită din comun. Este vorba despre comisarul-şef Claudiu Ciuclea, de la Poliţia Rutieră Bihor, a cărui ultimă apariiţie publică televizată, de miercuri, a stârnit atenţia tabloidelor bucureştene.

"Grizonat pe părţi şi restul părului foarte negru, perfect dat cu gel, pieptănat la linie şi astfel adunat pe frunte încât să cadă fix deasupra uneia dintre sprâncene - aşa arată cea mai tare frizură a unui poliţist din România", scrie cotidianul Libertatea.

Continuând analiza stilistică, tabloidul constată: "Freza acestuia, cu părul adus dinspre spate în faţă probabil pentru a masca o chelie, pare desenată în Photoshop. Vârful capului poliţistului pare ceva cu totul ireal, de parcă ar avea o folie plastifiată lipită de scalp".

Într-adevăr, după cum se vede din ştirea difuzată de Digi TV, pieptănătura ofiţerului de Poliţie Rutieră sare în evidenţă prin distonanţa cu părul autentic din spatele tâmplelor, mai grizonat. Nereuşita este atât de evidentă încât nici nu e clar dacă e vorba de o meşă adăugată sau de o porţiune de păr vopsit într-o nuanţă strident de lucioasă.

Ciuclea a făcut declaraţiile miercuri, în contextul în care, în cadrul proiectului "Şcoala Altfel", motocicliştii clubului White Wolves a făcut o demonstraţie în faţa elevilor de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu, dorind să tragă un semnal de alarmă asupra riscurilor pe care le prezintă nerespectarea regulilor de circulaţie.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
11 Comentarii
nu radeti
ciuclea isi piaptana parul in acest fel pt a masca o cicatrice ramasa in urma unei operatii craniene. nu e vina lui si nu e o rusine ca s-a inbolnavit. pe de alta parte nici nu-l inteleg de ce nu accepta situatia si tine neaparat sa fie un caraghios pieptanandu-si parul astfel.
Postat 11 Aprilie 2014, 22:39 de frizerul
pol
Asta doarme cu punga de plastic trasa pe cap.
Postat 11 Aprilie 2014, 16:59 de tnt
garcea gelatul
sa traiti, plotonier garcea gelosu gelatu la raport:) mi s-a lipit cashcheta de frunte din cauza datorita de la prea mult gel de par... a trebuit scosa cu pulanu din dotare
Postat 11 Aprilie 2014, 15:55 de garcea
Vai si amar...
Si cum l-a udat ploaia, prin cascheta? sau l-a plouat dor in varful capului? Tipul e un cretin ca toti cretiniii din politia romana.
Postat 11 Aprilie 2014, 07:44 de @mangra
DE CE ?
Ce s-a in tamplat de fapt ? Politistul a asistat la o demonstratie a unui club de motociclisti , demostratie care s-a desfasurat pe ploaie in curtea unui liceu in Oradea ....Normal ca stand in ploaie a fost udat , inclusiv pe par iar cand a intrat in cladirea liceului s-a trezit cu microfoanele sub nas si i s-a luat un interviu .....cred ca el nici nu stia cum arata .....BIHOREANUL , in loc sa redea integral stirea video de la DIGI24 a pastrat numai imaginile cu freza si accidentul cu mopedul ......
Postat 11 Aprilie 2014, 06:26 de Mangra
Intelepciune populara
E o vorba: Nu te poate face nimeni mai tare de ras decat poti sa te faci tu insuti.
Postat 10 Aprilie 2014, 23:25 de Book
hahahaha...
zici ca l-a lins vaca. vai de capul lui, la propriu.
Postat 10 Aprilie 2014, 23:23 de review
pt zoom
din tantar nu faci armasar pana-i hau nici din gozborul cretin om, cata-i lumea si pamantul. :) asta s-a nascut bou si moare vaca (gozborul iredentist).
Postat 10 Aprilie 2014, 23:16 de pt zoom
he, he, he, he
Sa vina luni la scoala cu tac-su tuns zero !
Postat 10 Aprilie 2014, 20:39 de DlGoe
Haina te face om!
Din acest articol si din cel al unui tabloid de c...t putem sa ne dam seama unde sunt reperele poporului roman, daca arati bine si daca-i mai lasi pe cativa sa ti-o traga in mod sigur vei fi o persoana foarte inteligenta si de succes, daca nu arati bine esti tras pe dreapta sau pe stanga. Acu ce sa zic, si tipul e un caraghios cu freza aia. E o problema daca nu poti suporta realitatea, dar nici sa-si bata joc toti glumetii din Bucuresti de un om nu e permis. Pariez ca toti de la tabloide is rupti din rai, pe aia nu-i inseala nevasta, ei nu divorteaza, ei sunt perfecti, idioti!
Postat 10 Aprilie 2014, 20:25 de Dragos
Tipic şi reprezentativ aspect la romii şcoliţi pentru Interne !?!
Şi un fapt pozitiv, pe lângă hilarul aspect, omul chiar e poliţist, detaşându-se de miliţienii obişnuiţi care populează Internele !?!
Postat 10 Aprilie 2014, 18:48 de Carp III
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6699 RON
  • 1 EUR = 4.9762 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON