URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
25 August 2011, 17:13

O orădeancă a făcut show sexy, cu sânii goi, în faţa unei mulţimi din Italia (VIDEO)

O orădeancă a făcut show sexy, cu sânii goi, în faţa unei mulţimi din Italia (VIDEO) (foto: Facebook)
O orădeancă a făcut show sexy, cu sânii goi, în faţa unei mulţimi din Italia (VIDEO) (foto: Facebook)
O orădeancă a făcut show sexy, cu sânii goi, în faţa unei mulţimi din Italia (VIDEO) (foto: Facebook)
O orădeancă a făcut show sexy, cu sânii goi, în faţa unei mulţimi din Italia (VIDEO) (foto: Facebook)

O orădeancă în vârstă de 21 de ani, pe numele ei Ioana Chiorean, a şocat opinia publică italiană, după ce a fost filmată recent la cursa tradiţională de cai a oraşului Siena, în timp ce se lăsa pipăită pe sânii goi de un bărbat, la balconul unei clădiri. Întreaga scenă a fost urmărită şi de spectatorii cursei de hipism.

Orădeanca a dat spectacolul sexy pe 16 august, exact înainte ca pe străzile oraşului să înceapă cursa "Palio di Siena". Videoclipul a ajuns pe Youtube, de unde a fost preluat atât de presa italiană, cât şi de cea naţională.

Ioana Chiorean se afla la etajul întâi al unei clădiri situate chiar în piaţa centrală a oraşului, Piazza del Campo, unde se aflau zeci de mii de persoane.

După un joc pe care l-a făcut alături de un bărbat, cel mai probabil italian, orădeanca şi-a dat jos topul rochiţei, rămânând cu sânii goi. Tânăra s-a lăsat pipăită de bărbat şi apoi s-a întors spre mulţime, dezinhibată.

Cei doi "actori" sunt conştienţi că sunt observaţi de mulţime, dar râd când văd privirile şocate ale spectatorilor. Oamenii au urmărit-o pe tânără strigând şi aplaudând-o.

Potrivit presei centrale, printre cei prezenţi s-au numărat şi câţiva poliţişti, care i-au cerut documentele şi au înaintat procurorilor un dosar, pentru a stabili dacă românca va fi pusă sau nu sub cercetare penală pentru acte obscene în public.

Cotidianul italian "Libero" a scris că tânăra dezinhibată a prejudiciat "sacralitatea unei curse tradiţionale, cum este cea de la Siena".

Culmea este că personajul principal al videoclipului, Ioana Chiorean, s-a căsătorit în această vară, însă nu cu bărbatul cu care a fost filmată. Se zvoneşte că orădeanca ar fi prostituată de lux în Italia.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
57 Comentarii
aha
esti bibelou...Vei fi un superstar ! ?v=snjL2CKXRVA&feature=related
Postat 30 August 2011, 21:09 de perfect 2
cum crezi tu
invatati sa scrieti tar-fe de c-i-o-r-i si de italieni invalizi sau nu stiti s-o soogeti numai pe italiana?
Postat 28 August 2011, 16:10 de r@@radu
invidiosilor
daca aveti ceva de zis pune ti va numele sau sa aveti sange in * sa le spuneti in fata.nu postati va adrese de mail la vrajeala.
Postat 28 August 2011, 10:24 de euuu
invidiosilor
voi ce fel de oameni sunteti?care va plictisiti si va roade invidia,ca altfel daca ati avea ocupatie si caracter nu ati scrie asa ceva.ce sa facem daca sunteti *.tocmai voi va treziti sa vb.vedeti va de treaba voastra
Postat 28 August 2011, 10:19 de euuu
carei facebook`u
Dati-mi facebooku ei ca nam gasito
Postat 27 August 2011, 18:08 de rad
:X
daca ar concura la mis oradea sau cancan sau bihon cu siguranta ar castiga !!!! foarte tare tipa ,orice a facut bine a facut e dreptul ei !!! bravo bojii ai avut sau ai nevasta beton :D:D:D:D:!!!!
Postat 27 August 2011, 16:51 de aaaa
raduuu mamayyy
radu mamyyyy puisor ia fa tu pasii de ratat si muritor de foame ca ti mirose stomacul si gura a canal sti bine ca esti bun de fetite nu mai poti asta estem!
Postat 27 August 2011, 10:52 de @radu
aoleooooo
groaznic cum sar c-u-r-v-e-l-e la pooola mea..... stricatelor,va pute si locul unde stati , mirositi a pensionari italieni si vorbiti pe aici....panaramele lumii, stati pe centura mai departe si gura mica lighioanelor
Postat 27 August 2011, 09:33 de radu
opinie publica
CUM VA PERMITETI SA SCRIETI ASEMENEA TAMPENII ,AM INTELES CA ASTA A SE VINDE ..DAR PE CINE INTERESEAZA DOMNISOARA SI VIATA EI PERSONALA ,VA GANDITI LA CONSECITE,PLUS SURSELE VOASTRE SANT FOARTE PROST INFORMATE SUSTINETI CA E CASATORITA SE NUMESTE CHIOREAN IAR ASA NUMITUL SOT BOJANI CUM????DACA SE PRESUPUNE A FI CASATORITI.ECONOMIA TARII E PRAF IAR VOI FACETI DIN ASTA SUBIECT NATIONAL!!!!!!!!
Postat 26 August 2011, 22:55 de anonim
ai dreptate
da ai dreptate ,dar ca si el mai sunt mai mult de o gramada,e plin orasul de ei,dar asta nu schimba cu nimic sensul drumurilor,cei ca si tziganuu au fost sunt si vor fii,din pacate ptr fetele tinete care roiesc in jurul lor,ca pina la urma fetele si familiile lor ramin cu rusinea,tziganii in cel mai rau caz ajung cersetori in alte tarii straine,eeeeeeeeeeeeh e lunga povestea,pacat de fata sincer ptr ca s-a facut de rusine,in rest nu cred ca e treaba noastra
Postat 26 August 2011, 22:19 de erika
Bojani fomistu
Ba baieti da de ce nu scrieti nimic de sotul curvei.Un rupt in cur, care se da mare mafiot. Tziganuu fomist e mai negru decat curu upa caacare. Amu se plimba cu septar. Dar de jeg nu are cum sa scape vreodata,iar saracia revine peste el cat de repede.
Postat 26 August 2011, 21:55 de Sorin
asa da
raducule ti-ai meritat soarta,esti un complexat si vei ramine,ramai lg fusta lui maica-ta si scuteste lumea de comentariile tale rautacioase.Apropo ultima ta vizita la doctor cind a fost?la nastere?
Postat 26 August 2011, 21:40 de erika
estiu suigura ca mata nu a practicat centura?
ai boala pe tar fe de ce oare semanama cu ma ta:)))) ne desfacem picioarele si scancim ca ma ta:))) de parerea ta de muritor de foame nu mai pot eu ce sa ti povestesc nu o sa ai tu parte de ce e bun esti ratat din nastere intretinut de tar-fa de ma -ta:)))) pune umarul si munceste muce
Postat 26 August 2011, 21:15 de pt radu
mai analfabeto
invata sa scrii prostituato,ultima tar-fa ce esti , tu si ma-i-ca-ta aveti nboli venerice...caprele italienilor ce sunteti, puteti castiga oricati bani,ATI FOST SI VETI RAMANE C..U..R..V..E degeaba va plimbati cu x6....miroase a italian batran
Postat 26 August 2011, 19:12 de @@radu
treaba ei
e normal ca e treaba ei ce face,a ei si a sotului ei,daca se scria despre fata asta ca e bolnava si are nevoie de ajutor financiar,nimeni nu se inghesuia sa comenteze,dar asa......e normal ca e invidioasa lumea ,daca comparam cit face ea intr-o luna si cit cistiga cele care lucreaza pe acasa de dimineata pina seara ca ospatare,vinzatoare sau alte posturi,are si de ce sa fie,dar cit timp e alegerea ei meseria pe care o are,sa fie sanatoasa
Postat 26 August 2011, 17:36 de erika
tembel ii mata
cine te crezi sa ne faci tembeli facatura nefacatura e treaba ei ce face, nu a noastra cu cine si cum se arde ea sau altii, sa nu fie pe banii publici asta ne intereseaza.
Postat 26 August 2011, 16:55 de 1
1
Mai tembeli sunteti voi, nu vedeti ca i facatura, voi chiar nu vedeti PIXELUL ALBASTRU :-)))))) ala i trucaj 100% pt ca i exact ca si in faza aia cu aterizarea pe luna unde nu exista reflexie si ea nu se reflecta in ochelarii lui ala :-)))))
Postat 26 August 2011, 14:04 de 1
ce griji aveti voi
de femeia altuia, ha, ha, ha, ha ce treaba aveti voi ce face ea? o hartuiti cumva?
Postat 26 August 2011, 12:28 de ha, ha, ha, ha
ZOZO
Zozo Roxi unde lucreza in olanda ?
Postat 26 August 2011, 10:36 de ZOZO
ZOZO
BOJI ARE BMW 7 ZOZO ARE MERCEDES S
Postat 26 August 2011, 10:33 de ZOZO
:))
Saraca... ati distrus-o.... va dati seama... acum plange si isi umfla botoxul, dar isi va reveni... repede:) va face un shopping:)))
Postat 26 August 2011, 10:14 de haha
:))
Tot nu inteleg, cu cine locuieste in it?!:)
Postat 26 August 2011, 10:12 de eu
ahahha
cine merge in Italia inafara de tarfe?
Postat 26 August 2011, 09:54 de tarfe
felicitari ei, frumosa !
hai sa vedem lucrurile asa cum sunt de ce un sot merge la o amanta sau una mai tanara ca sotia nu vrea nu se considera platita suficinet ca sa faca si rolul de tarfa e foarte simplu, de cand lumea si pamantul sotia nu vrea nu e platita sa faca ce face o amanta fi ti siguri ca e adorata nu doar platita cu toate ca se practica o barfa ca e folosita, nicivorba, amanta duce o viata de printesa, parerea mea toate traiesc nu bine ce foarte bine in comparatie cu obligatile matrimoniale, au parte si de sex de calitate mult mai bun.
Postat 26 August 2011, 09:37 de andrei
vai dar primitiv ganditi
Bihorul e obsedat de tarfe si cand se scoala vede tarfe si cand manaca si cand doarme, deci faceti un efort si inchipuiti va o fata de pocaiti si preot cum fac sex, habar aveti ce vb de la orxxl si axxnal LIBER, deci nu mai comentati in van, e nascuta sa fie adorata si platita si nu luata de fraiera, deci evoluati progresul va spune ceva!
Postat 26 August 2011, 09:30 de anka
Dati drumu
Stie toata lumea ca Boji ,zozo , negus toti toti au femei dincol altfel nu faci bani grei va zic eu
Postat 26 August 2011, 09:19 de rad
nuttertools
Boji draga pe aici lucreaza iubita ta ?
Postat 26 August 2011, 09:11 de nuttertools
S va fie rusine
Nu va este rusine ??? In primul rand ganditiva la familia acestei fete,care in primul rand nu au luat pana in momentul de fata cunostinta ca fiica lor este o prostituata de lux in al-lea rand ca e casatorita cu un cacacios umflat pe nume Bojani
Postat 26 August 2011, 09:10 de S va fie rusine
F.Diriginte L.Blaga
Nu imi vine sa cred,o fosta eleva al Liceului Teoretic Lucian Blaga.
Postat 26 August 2011, 09:08 de F.Diriginte L.Blaga
...
Va rugam, in semn de respect pentru cititorii dumneavoastra, nu mai promovati toate panaramele orasului!!!
Postat 26 August 2011, 09:05 de -_-
Haz De Necaz
Ioana asta de mica ii o tarfa,inca de cand a fost pe bancile scolii. Macar bine ca a realizat ca e mai bine daca are capul pe umeri,si placerea a imbibato cu afacerea. Asa zisa lumea interlopa din oras are grija de ea,sa fie mereu intretinuta si in pas cu moda sa nu ii scada cumva incasarile,e buna fata a avut de la cine invata,nu mai dau nume fiind ca cine o cunoaste stie foarte bine cu cine sta si cine a lansato pe piata externa
Postat 26 August 2011, 09:05 de Haz De Necaz
prostii
Amuzanta stirea. Cica italienii au fost socati. Cum sa te socheze niste tate de femeie, mai ales ca erau ale unei tinere de 21 de ani si nu a unei babe de 60. Sunt convins ca toti barbatii prezenti au apreciat goliciune fetei. Cat despre sacralitatea unei curse de cai sa fim seriosi...sacru se refera la legatura cu divinitatea. O cursa de cai prezinta interes cel mult pentru pariuri si nu pentru credinciosi de orice religie or fi ei.
Postat 26 August 2011, 07:48 de claudiu
MAINE SA VA ASTEPTATI SA NU MAI FIE STIREA AICI
MAINE PLATESC BAIETI BANII GREI SA IASA AFARA ACEASTA STIRE ..... HABAR NU AVETI CATE ESCORTE SUNT IN ORAS SI CE FITZE AU :)))
Postat 26 August 2011, 00:58 de SMENARU
MAINE SA VA ASTEPTATI SA NU MAI FIE STIREA AICI
MAINE PLATESC BAIETI BANII GREI SA IASA AFARA ACEASTA STIRE ..... HABAR NU AVETI CATE ESCORTE SUNT IN ORAS SI CE FITZE AU :)))
Postat 26 August 2011, 00:58 de SMENARU
slabiciunea ei
ESCORTA O RENUNTAT LA FACEBOOK :)))) RUSINEA? HAAHAHAHA
Postat 26 August 2011, 00:54 de slabiciunea ei
ar trebui sa lucreze in fabrica la chinezi
e desteapta nu multe imbina utilul cu placutul, nu toate au clasa ca ea, perfecta pentru acest job! dar ce vrei sa faca sa sugg fara banii, de ce, numai prostele o fac gratis:)) o fata sanatoasa la cap daca o suggg macar sa o faca cu folos: masina, casa, salar lunar si uiti fabrica, stai linisti ca toate care fac dreptul se intretin asa, au invata sa aiba drepturi:)) care nu stiu sa faca dreptul sa dedeti cat de liber va ocupati locul si pe banii nu nasturi si legume:)) bravoo ei, desteapta multe ar vrea sa fie in locul ei dar nu au noroc.
Postat 26 August 2011, 00:40 de ei hai ca dramatizez
escortforum
Aceasta fata apare pe acest site. Ea presteaza servicii la domiciliul clientilor. Este o dama de companie de lux,exploatata de smecherasilor din oradea,care au prins gustul banilor de pe seama acestor fete usoare care de pe o zi pe alta incep sa le asigure viitorul. Aceste prematii,ca altfel nu le pot numi nu realizeaza cand ajung la o varsta cand sunt refuzate la strada si in cluburi ca vor ajunge pe strada,fiind ca asa zisi smecherasi,mai nou zis in Oradea de la cazul lui Paprika ca toti sunt lume interlopa pe aceste papusi goonflabile si botox cum este precizat intrun comentariu de mai sus,aceste fete traiesc cu iluzia ca li se asigura viitorul,dar in realitate acesti interlopi mai bine zis niste nenorociti care iau dreptul de la fraieri si de la tarfe sa se afiseze zilnic cu cate un BMW seria 7 sau mai nou cu cate un S320
Postat 25 August 2011, 23:27 de escortforum
silicoane@botox
I-a uiteo pe nevasta lui Bojani !!! A fost surprinsa prin tarile straine ??? Am crezut ce e fidela aceasta frumoasa domnisoara !!!! Sau fidelitatea se rezuma doar la Western Union ???
Postat 25 August 2011, 23:20 de silicoane@botox
Petrica Cercel
Ce e atat de amuzant ??? Aceasta mica domnisoara de mica ii place viata de noapte si barbatii ??? Macar este un exemplar reusit si nu face aceasta tara de ras,are niste silicoane foarte frumoase chiar de par naturale,aceasta mica domnisoara produce niste bani foarte frumosi asa ziselor personaje interlope din acest oras : In primul rand daca sunteti in cauza de cunostinta la sotul ei (Sunt postate poze cu acest cuplu frumos pe facebook-ul ambilor tineri casatoriti) care traieste de pe seama ei,care de pe o zi pe alta s-a regasit intr-un BMW seria 7,chiar in aceasta zi acest personaj se afla in Oradea cu alti 2 baieti care se ocupa cu exploatarea meilor in tarile straine pentru prestari servicii la domiciliul clientilor,asa zisa Escorte de papusi barbie la domiciliu,asa zile papusi atasate cu silicoane si botox.Nu mai acuzati lumea fiind ca prostitutie se poate pestre in doua grupuri avansate : 1) Cand se face doar pentru bani 2) Cand este prestata din placere si satisfactia fanteziilor sexuale + Lovele pe masura.
Postat 25 August 2011, 23:14 de Petrica Cercel
el
haha .. ioana chiorean .. e bine daca ai ajuns si aici .. :) hai sa stie si lumea .. : www.escortforum.net si www.eurochiamami.it .. o gasiti si pe ea si pe multe altele care le vezi prin bali si heat cand incepe sezonul din septembrie incolo :P Vizionare placuta :)
Postat 25 August 2011, 23:05 de eu
frate cu dan justitiarul
lasa ca asa scancesc si nevestele voastre in partide :)))
Postat 25 August 2011, 23:03 de Jhon.doue
dar de ratati cu boli venerice ce spui:))
mi se pare noramal ca femeile sa faca primul pas spre civilizatia sexuala deoarece barbatii nostri se fuuuuxxx scuzati cuvantul cu cine prinde ii doare in Pxxxx la ca transmit boli, needucati, nespati ce placere sa ai! poat purta orice brand ca tot tarani raman:))) cand ati fost ultimadata la un medic de bolii ?
Postat 25 August 2011, 22:01 de @radu
oradea-fabrica de prostituate
plin orasul de prostituate care o f-r-e-a-c-a prin italia ,majoritatea,si vin acasa cu niste be-shi-ni in cap de nu mai incapi de ele prin oras.... toate discotecile sunt pline de ele....
Postat 25 August 2011, 21:06 de radu
dar voi cati anii aveti?
Sanii sunt organe ale feminitatii care transforma sangele in lapte,Fanteziile despre sani sunt considerate boala psihiatrica
Postat 25 August 2011, 20:01 de pentru cultura
PROSTITUTIE
care-i diferenta dintre una care se prostitueaza intro camera sau la un balcon si cei care se prostitueaza in presa sau in politica ? :)) cum ar putea sa raspunda unii ca udemeristii la aceasta intrebare ?
Postat 25 August 2011, 20:00 de daily polishers
sani nu sunt organe sexuale
dupa mine ar trebui sa umblam cu sanii dezgoliti nu are legatura cu sexul sunt organe mamare deci barbatii faceti pe voi ca oricum sunteti slabi de ingeri.salivati dupa sani ca pruncul nounascut:)) asta determina sa fiti de mocirla in care ne bagati, ratati.
Postat 25 August 2011, 19:52 de ha, ha, ha
nu pune mana orice barbat :))
frumoasa rau, felicitari! are sani si naturali:))
Postat 25 August 2011, 19:31 de o poama ca asta
ASTA DA SOTIE
VAI DE SARACU BARBAT CE POAMA MAI ARE !
Postat 25 August 2011, 18:54 de Ahhhh
sa pastreze o cutuma toate care puca strainatatea fac prostitutie
cum de se trezesc din somnul de a fi un biet scalv al sistemului, voi stiti cat costa o femeie in Italia, dar in SUA, nu stiti pribegiti si o sa aflati in Romania o prostituata e tratata ca un animal, afara nu e asa e domnie curata normal ca daca va loviti de tarani nostri romani va loviti si de violuri si sechestrari.
Postat 25 August 2011, 18:46 de oricat incerca o mam
e dreptul ei sa alaeaga cui si o da
o femeie destepata isi recunoste valoarea sexuala o complexata si o reneaga
Postat 25 August 2011, 18:38 de tarfa sau nu
am sa ma relizez in viata
am sa ma imbogatesc dupa fiica ta la PRODUS si LEGAL:))) deci vai de tine taticutule sa lezi ce o sa i placa si o sa linggga si o sa mai vrea, ori tranpiri si faci banet taticut ori la produs cu fiica ta:))) trebuie sa fi prost sa faci ce fac 100 NU TE MAI IMBOGATESTY
Postat 25 August 2011, 18:20 de logic
vai de viata ta
...@logic... sper ca esti femeie, asa macar mai ai o sansa sa te realizezi in viata... precum tuta de la balcon... dar daca esti barbat... vai de capul tau de agramat. Sa nu fii suparat pe viata si pe sistem fiindca vei fii o nulitate in societate... ceea ce mai frustrant, e faptul ca noi vom fii nevoiti sa te tinem in spinare. Mars la munca!... lasa orasu' , lasa si satu', poate in varf de munte la stana o sa ai o sansa.
Postat 25 August 2011, 18:12 de pt logic
Impresi
ce impresiii are tarfa :))) ultima data am vazut-o in lounge . penala
Postat 25 August 2011, 18:11 de ia-o sus
SEX NU SHOW SEXY
PROSTITUATAAAAAAAAAAAA :)))))
Postat 25 August 2011, 18:08 de celestin
daca politica poate practica prostitutia
noi oamenii apolitici de ce nu o putem practica ? vorbiti de moralitate faceti curatenie in politica si sectorul bugetar unde predomina prostitutia dar pe banii publici si pe urma ne mai gandim daca o apreciem sau nu: prostitutie in politica, evazionisty in politica ce vreti de fapt numai voi sa traiti bine, ei uite ca nu!
Postat 25 August 2011, 18:07 de ma apuca rasul
frumoasa rau!
foarte frumoasa se ofilea in tara cu totii tarani:)) macar e destepta nu fraiera
Postat 25 August 2011, 17:57 de bravo ei
toate siliconatele practica prostitutia dar se dau MODEL:))
Se zvoneşte că orădeanca ar fi prostituată de lux în Italia, nu e un zvon e REALITATE d ce va mirati femeia nu mai da nimik pe ce vrea barbatul, cutuma sa fi miresa, sa fi virgina stae se faceau pentru barbat nu pentru femeie, priviti le atent vor sa fie frumoase vor sa merga la produs, asta e realitatea la produs se incaseaza nu muncesty intr o fabrica nu faci curat, stai in birou, de ce va mirati si pe timpul lui Ceausescu exisat prostitutioa erau pline hotelurile, si acum sunt, nu sunt prostituate hotelul falimenteza.Toate care arta ca o actrita pornoo sunt prostituate fara jena incaseaza bine, gata cu barbatii la gunoi cu ei aveti banii valorati ceva, nu aveti luati caprele la rand.
Postat 25 August 2011, 17:50 de logic
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON