URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 29 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
01 Septembrie 2014, 13:15

Nunta Oliviei Micula, din interior: Invitaţii au petrecut până dimineaţa într-o sală cu decoruri somptuoase (FOTO/VIDEO)

Noua sală de nunţi Queen Mary, amenajată din fostul restaurant Transilvania, a fost împodobită cu aranjamente florale impresionante, printre care un adevărat perete de flori în spatele mirilor, pentru nunta Oliviei Micula, fiica cea mare a magnatului Ioan Micula, cu fostul fotbalist Dorin Floruţa.

Potrivit unor participanţi, invitaţii au petrecut până spre dimineaţă, iar pe parcursul serii ringul a fost mai tot timpul plin. Ce-i drept, scena a fost tot timpul plină, mirii avându-i ca invitaţi pe Loredana Groza, Aurel Tămaş, Călin Geambaşu şi Taraful din Clejani.

Petrecăreţii au avut un meniu care a conţinut fructe de mare de diverse sortimente şi fripturi, precum şi tradiţionalele sarmale. Tortul miresei a fost unul alb, imens. Spre deosebire de trendul actual, însă, Olivia şi Dorin au ales să nu sărbătorească şi cu focuri de artificii.

După cum era de aşteptat, invitaţii au fost serviţi cu apă şi bere produse de compania European Drinks, însă au avut la dispoziţie şi numeroase sortimente de băuturi fine. La plecare, aceştia au primit câte o sticlă de şampanie şi prăjituri de tip macarons. Pentru copiii prezenţi, a fost amenajat un loc de joacă astfel încât atât ei cât şi părinţii lor să se poată distra în voie.

La petrecere, fiica cea mare a lui Ioan Micula şi-a schimbat rochia de mireasă Vera Wang, cu care a fost îmbrăcată la ceremonia religioasă, cu o alta ceva mai lejeră, însă la fel de elegantă.

După cum BIHOREANUL a relatat, Olivia Micula, în vârstă de 23 de ani, s-a căsătorit sâmbătă cu orădeanul Dorin Floruţa, ceremonia religioasă având loc la o biserică retrasă din Oncea. La ieşirea din biserică, momentul în care mirii au eliberat mai mulţi porumbei a fost filmat cu drona de către echipe ale televiziunii Naţional TV, deţinută de fraţii Micula.

Petrecerea propriu-zisă a avut loc la sala de nunţi Queen Mary, special amenajată de tatăl fetei pentru acest eveniment.

Citiţi pe aceeaşi temă şi articolul: Nuntă de lux: Olivia, fiica cea mare a magnatului Ioan Micula, s-a măritat (FOTO/VIDEO)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
10 Comentarii
cacacenii
de-ai lu smantana, niste parveniti de neam prost din fundul cacacenilor...
Postat 03 Septembrie 2014, 23:32 de smantana
pt Rautaciosi
Puteti sa va taiati toti cu lama, ca aia au bani cati vor ei si fac ce vor banii, iar comentariile voastre rautaciase nu valoreaza 2 bani.Bravo lor ca au de unde. Si voi ati vrea sa fiti ca ei, dar degeaba. Nu se poate.
Postat 02 Septembrie 2014, 08:52 de Hmm
reclama mascata
Ce repede au dat poze oscarii...Alti clienti nici dupa 2 ani nu vad pozele de la nunta...na de aia au nevoie de publicitate masiva! Reclama mascata...si voi promovati diletantii!
Postat 02 Septembrie 2014, 08:23 de reclama
Fructe de mare si apoi sarmale, ca asa e la domnii cu sula-n straita !!!
Dupa care, taranii si-au desfacut straitele si au servit desertul, care a constat in cate un sapun AMO pentru fiecare invitat, dintre cele nevandute de marii oameni de afaceri pana in 1995 cand, brusc precum un GPS ce o ia razna, si-au inceput ascensiunea pe bani de imprumut pe care nu au reusit nici in zilele noastre sa-i returneze !!!
Postat 01 Septembrie 2014, 20:37 de WinDos
casa de piatra!
fotbalistul a marcat si el golul vietii lui. :) in fond, multi si-ar fi dorit un asemenea gol. restul pot sa taca, cel mult si sa crape de invidie ca tot degeaba, pt. ca nu vor marca un asemenea gol niciodata, decat daca au mancat ceva, si stim noi ce, foooaaaarte mult, cand erau mici. dar, nici atunci nu-i sigur. in fine. si, legat de banii consumati la acest eveniment... ce-ati fi vrut voi sa faca cu ei??!!! adica cu banii. ca, jos acolo unde merg toti, pana la urma (sau sus), nu-i poate duce, iar dupa ce pleaca el... acolo, natural si nu, de buna voie..., ii consuma altii. banii :) so, nu vad unde este problema. dimpotriva. ca oradeni, ar trebui sa fiti mandri ca mai exista asemenea "ocazii", ca cineva cu bani sa investeasca in orasul vostru, care inca nu e... mort. chiar daca aparent voi, cei de pe alta lume, nu aveti nimic de castigat.generatie de generatie. casa de piatra mirilor! si, sa fie totul intr-un ceas bun!
Postat 01 Septembrie 2014, 20:18 de veghe
Cocalar
Saracu tata-socru, s-a captusit cu un peizan de doi lei. Asta toata viata va avea aureola de "fost fotbalist!?!?!?" . Da cine naiba a auzit de el??????Cum le mai potriveste Dumnezeu pe toate.
Postat 01 Septembrie 2014, 17:54 de Pele
taran nr1
ce fata de taran are mirele asta ;))) ce fotbalist?? no name hahaha
Postat 01 Septembrie 2014, 15:01 de dudu
Limba dulce, mult aduce
de ce nu puneti si "P"-ul cuvenit? [de la publicitate, nu de la altceva].
Postat 01 Septembrie 2014, 14:47 de Pendula
@rob/sclav
Tu, eşti un prost, tată-tău a fost un prost, la fel şi taică-său, etc. etc. Mai bine ţăran decât aşa hal de "rocher" tâmpit. Iar Miculeştii nişte parveniţi penibili la fel ca cei care s-au grăbit să se afişeze la nunta secolului.... Văd că şi bihorel a îndulcit considerabil tonul, nu se mai aude nimic despre autorizaţii, amenzi, etc. Probabil că a primit şi el o roabă din tortul miresei, ăăă....
Postat 01 Septembrie 2014, 14:07 de @rob/sclav
fix pix
,auzi:loredana,tarafu de la clejani,tamas si alti tristi,in sala aia mergea ozzy sau rammstein,atunci erau magnati de magnati,asa sunt doar niste tarani...
Postat 01 Septembrie 2014, 13:39 de rob halford
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6085 RON
  • 1 EUR = 4.973 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON