URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 19 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Dacă te iei după iubitorii de clorofilă, în Oradea s-a defrișat în ultimii ani o suprafață egală cu jumătate din Pădurea Amazoniană. De la Primărie ți se va spune că în ultimii 10 ani abia au dispărut doi copaci și o creangă, și aceea din cauza furtunii de anul trecut...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 21 martie a fost publicată în Monitorul Oficial al României Legea nr. 58/2024 prin care se aduc modificări atât legii speciale cu privire la sancționarea traficului de droguri, cât și codului penal.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
15 Noiembrie 2016, 12:08

Compania de Apă: Locuitorii din Nojorid şi Leş rămân marţi şi joi fără apă

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

SC Compania de Apă Oradea SA îşi anunţă consumatorii din satele Nojorid şi Leş că, urmare a lucrărilor de spălare şi dezinfecţie a rezervoarelor de apă şi a noilor reţele de distribuţie apă, lucrare executată de către antreprenorul SC INTECO HOLDING SRL, furnizarea apei potabile se va întrerupe total, după următorul program:

-  marţi 15.11.2016, între orele 09.00 şi 17.00 vor fi afectaţi consumatorii din satul Nojorid;

- joi 17.11.2016, între orele 09.00  şi 17.00 vor fi afectaţi consumatorii din satul Leş;

Rugăm consumatorii să îşi asigure rezervele de apă pentru acest interval de timp. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate, iar în cazul în care la repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă se observă deficienţe în parametrii de furnizare şi de calitate ai apei, vă rugăm să transmiteţi orice sesizare la Dispeceratul central al companiei, la numerele de telefon 0259 - 430.928 sau 0359 – 410.203.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
1 Comentariu
Sesizare vs. Reclamaţie
Deoarece numărul de RECLAMAŢII este unul dintre indicatorii de performanţă din contractul de mandat al directorului Companiei de Apă, Gavra Ovidiu, vă sfătuiesc să faceţi reclamaţie SCRISĂ. Diversiunea cu sesizarea este destinată exclusiv păstrării postului de director! Însăşi definiţia sesizării face ca ea să nu aibă nici o urmare. (Sesizaţi doar o stare de fapt fără a pretinde nimic altceva!). Înregistrând o RECLAMAŢIE, puteţi cere (în cazul în care apa este necorespunzătoare parametrilor din contract şi din lege – de ex. turbiditatea) despăgubiri sau reducerea valorii facturii. CAO, având implementat sistemul ISO 9001, ISO …. , în general orice ISO, este OBLIGATĂ să aibă o procedură pentru asemenea situaţii. Nu ar fi rău ca mass-media să solicite publicarea acesteia! Să ştie toată lumea! Vă sfătuiesc ca, în dimineaţa de după spălări, ÎNAINTE de a deschide robinetul să solicitaţi (sub pretextul apei murdare) prezenţa unui reprezentant al CAO pentru prelevarea de probe. Solicitaţi şi proba martor pe care o puteţi trimite la verificare separat, unii la DSP, alţii la OPC. În acest fel veţi avea probe suficiente pentru a solicita diminuarea valorii facturii sau despăgubiri. Mai puteţi să duceţi probe şi domnului primar Bolojan (care este şi preşedintele AGA la CAO) solicitând explicaţii detaliate referitoare la scopul „spălării” conductelor dacă rezultatul DUPĂ spălare este cel pe care îl cunoaştem cu toţii de fiecare dată. Poate trage şi el o duşcă ca dovadă a bunei credinţe.
Postat 11 Noiembrie 2016, 17:22 de eutanasiu
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6625 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON